Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2007 18:06

nejak se nam tady stratil bazarek,tak zakladam novy.Nemate nekdo nahodou na prodej lehkou nepromokavou deku na kone?

29.11.2007 18:10

kati napsal(a):
nejak se nam tady stratil bazarek,tak zakladam novy.Nemate nekdo nahodou na prodej lehkou nepromokavou deku na kone?

prodavam pareliho ohlavku modrou,je stara asi dva mesice,ale nosena asi trikrat,je nam mala,je na konika s mensi hlavou vel.2

buggyna

29.11.2007 18:29
buggyna

kati napsal(a):

mnoo on se nestratil!! jen by stačilo okkliknout 2-3 stránky dozadu a příspěvkem by se uložil zas na začátek

29.11.2007 18:41

kati napsal(a):
prodavam pareliho ohlavku modrou,je stara asi dva mesice,ale nosena asi trikrat,je nam mala,je na konika s mensi hlavou vel.2

Ja mam na prodej zimni deku ale neni silna znacka Daslo v barve cerne se sedym lemem a cervenymy popruhy ma zapinani pod brichem krizove vepredu na karabiny a mezi zadnima nohama moderni deka je stavena na A1/1 a mensi CT mam ji rok je zachovala nikde neni rohtrhnuta a perfektne sedi na koni a take ma rozparky je v nabidce v zooproduktu puvodni cena je 1550kc ja bych za ni chtela 1000kc nebo domluva konik mi z ni vyrostl stranky zooproduktu jsou www.zooprodukt.com tak se mrknout muzes ja nemam foto.

29.11.2007 18:54

buggyna napsal(a):
mnoo on se nestratil!! jen by stačilo okkliknout 2-3 stránky dozadu a příspěvkem by se uložil zas na začátek

mám na prodej tm. modrou venkovní deku, velikost 135, nepromokavá, zespodu flees a na kohoutku beránek. párkrát nošená, P.C. 1800,- nyní za 1300,-.

30.11.2007 08:40

tibet napsal(a):
Ja mam na prodej zimni deku ale neni silna znacka Daslo v barve cerne se sedym lemem a cervenymy popruhy ma zapinani pod brichem krizove vepredu na karabiny a mezi zadnima nohama moderni deka je stavena na A1/1 a mensi CT mam ji rok je zachovala nikde neni rohtrhnuta a perfektne sedi na koni a take ma rozparky je v nabidce v zooproduktu puvodni cena je 1550kc ja bych za ni chtela 1000kc nebo domluva konik mi z ni vyrostl stranky zooproduktu jsou www.zooprodukt.com tak se mrknout muzes ja nemam foto.

pro vendulu:je tahle deka?mela bych o ni zajem jestli je to ona.Rikas,ze teda nejni moc tepla?nedomluvili by jsme se na 850 plus postovne?napis mi kdyz tak na meil blackhorses@email.cz

30.11.2007 08:40

kati napsal(a):
pro vendulu:je tahle deka?mela bych o ni zajem jestli je to ona.Rikas,ze teda nejni moc tepla?nedomluvili by jsme se na 850 plus postovne?napis mi kdyz tak na meil blackhorses@email.cz

tahle deka?

30.11.2007 08:44

zazika napsal(a):
mám na prodej tm. modrou venkovní deku, velikost 135, nepromokavá, zespodu flees a na kohoutku beránek. párkrát nošená, P.C. 1800,- nyní za 1300,-.

Ahoj mám na prodej bílou parelku úplně novou ani jednou na koni a kompletní výbavu na pony anglie

30.11.2007 08:52

sccary napsal(a):
Ahoj mám na prodej bílou parelku úplně novou ani jednou na koni a kompletní výbavu na pony anglie

Můžeš mi písnou co bšechno máš na pony :-) děkujůů na zevi@seznam.cz

30.11.2007 08:57

racina napsal(a):
Můžeš mi písnou co bšechno máš na pony :-) děkujůů na zevi@seznam.cz

prodám beránek pod sedlo za 800.-,udidlo déčko s rolkami,nerez,vel.12.5,cena 400.-,martingalovou vidlici se zlatým kováním za 300.-.Ceny jsou vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz nebo 605 264 589

28.7.2009 08:33
holkaodkoni

XXX.XXX.87.246

michaela z napsal(a):
prodám beránek pod sedlo za 800.-,udidlo déčko s rolkami,nerez,vel.12.5,cena 400.-,martingalovou vidlici se zlatým kováním za 300.-.Ceny jsou vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz nebo 605 264 589

Výroba provazových potřeb na koně www.rope-halter.estranky.cz Velmi dobré ceny!!!!

28.7.2009 08:33
holkaodkoni

XXX.XXX.87.246

holkaodkoni napsal(a):
Výroba provazových potřeb na koně www.rope-halter.estranky.cz Velmi dobré ceny!!!!

a ještě fotečka :-)

28.7.2009 20:52
kessi

XXX.XXX.22.24

kati napsal(a):

zdravím,prodám sedlo na pony,je to dětské sedlo kožené v perfektním stavu kompletní,možno přidat i uzdečku v případě zájmu prosím pište na email

28.7.2009 22:33
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

kati napsal(a):

Prodám více věcí na koně, western i anglie.

Westernové uzdečky 1200Kč
Westernové otěže 500Kč
Anglické otěže 400Kč
Lehká deka 1000Kč
Odpocovací deka 700Kč
Halterová ohlávka 1500Kč
Přepravní kamaše 700Kč
Poprsák 500Kč
Reflexní kamaše 300Kč
Hoodlet 800Kč
Helma 500Kč
Westernové reiningové sedlo 18 000Kč

Informace a fotografie na http://alternativeway.wz.cz v sekci prodej.

28.7.2009 22:33
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

kati napsal(a):

Další

29.7.2009 08:24
dalmatinka2004

XXX.XXX.64.41

kati napsal(a):

Ahoj, prodám úplně nový štajgr - je to velikost S - šířka cca 10 cm - asi na poníka? Dostala jsem ho jako nevhodný dárek - nevyužiji jej a stejně by nám byl malý. Cena vč. poštovného by byla 100 Kč.

29.7.2009 08:40
ab

XXX.XXX.142.166

kati napsal(a):

Prodám černou uzdečku s vínovým podložením čelenky a nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, velmi dobrý stav stav. Jediná vada - narezlé přezky na lícnicích. Cena i s lomeným stihlem 14,5 cm 400 Kč, bez něj 350 Kč. .......... Prodám hnědou uzdečku s vínovou čelenkou bez nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, starší - už není na parádu, ale ještě dobře a dlouho poslouží. Cena 170 Kč. Při koupi obou cena 500 Kč za obě. ( + poštovné)

aprilbonnie@seznam.cz

29.7.2009 08:40
ab

XXX.XXX.142.166

ab napsal(a):
Prodám černou uzdečku s vínovým podložením čelenky a nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, velmi dobrý stav stav. Jediná vada - narezlé přezky na lícnicích. Cena i s lomeným stihlem 14,5 cm 400 Kč, bez něj 350 Kč. .......... Prodám hnědou uzdečku s vínovou čelenkou bez nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, starší - už není na parádu, ale ještě dobře a dlouho poslouží. Cena 170 Kč. Při koupi obou cena 500 Kč za obě. ( + poštovné)

aprilbonnie@seznam.cz

hnědá

29.7.2009 12:38
sonatka

XXX.XXX.194.58

ab napsal(a):
hnědá

2*lomené HS KK ULTRA DYNAMIC SPRENGER

Ostřejší udidlo o průměru 14 mm, kombinované s jemným provedením rotovaného středu 2xlomeného udidla moderní řady HS KK Ultra, doplněné o revoluční provedení DYNAMIC (udídtko jemně do oblouku pro optimální pozici v koňské hubě). Materiál Aurigan podporující slinění, stříbrné kroužky udidla. VELIKOST 13,5 krátce používáno nepoškozené velmi kvalitní původní cena 2440,-nyní 1.500(dohoda možná-nebo výměna za věci na koně či jezdce.

29.7.2009 13:48
monca

XXX.XXX.210.3

sonatka napsal(a):
2*lomené HS KK ULTRA DYNAMIC SPRENGER

Ostřejší udidlo o průměru 14 mm, kombinované s jemným provedením rotovaného středu 2xlomeného udidla moderní řady HS KK Ultra, doplněné o revoluční provedení DYNAMIC (udídtko jemně do oblouku pro optimální pozici v koňské hubě). Materiál Aurigan podporující slinění, stříbrné kroužky udidla. VELIKOST 13,5 krátce používáno nepoškozené velmi kvalitní původní cena 2440,-nyní 1.500(dohoda možná-nebo výměna za věci na koně či jezdce.

Prodám poprsník gumový s kůží s mosazným kováním značky Kentaur.Poprsník je s martingalovou vidlicí,velikost full,barva černá.Používaný necelého pul roku,pravidelně mazaný,nepoškozený.PC s martingalovou vidlicí 1650kč,NC 1200kč.Fotky zašlu mejlem.

29.7.2009 14:56
tesky

XXX.XXX.169.175

monca napsal(a):
Prodám poprsník gumový s kůží s mosazným kováním značky Kentaur.Poprsník je s martingalovou vidlicí,velikost full,barva černá.Používaný necelého pul roku,pravidelně mazaný,nepoškozený.PC s martingalovou vidlicí 1650kč,NC 1200kč.Fotky zašlu mejlem.

Prodám westernové dlouhé černé kožené otěže. Byly pouze 1x na koni. PC: 800 Kč. Nyní prodá za 700 Kč.Jsou kvalitní.

29.7.2009 14:58
tesky

XXX.XXX.169.175

tesky napsal(a):
Prodám westernové dlouhé černé kožené otěže. Byly pouze 1x na koni. PC: 800 Kč. Nyní prodá za 700 Kč.Jsou kvalitní.

Dále prodám kožený černý kvalitní mexický nánostník. PC: 800 nyní ho prodám za 650 Kč. Pasuje i na větší hlavu. Nánosník je úplně nový. Je pouze vyzkoušen. Prodávám ho z důvodu nevyužití. Dále nabízím roubíkové udidlo. PC: 600, prodám ho za 450 Kč.

29.7.2009 20:31
makca

XXX.XXX.144.219

tibet napsal(a):

čauky máš ještě na prodej tu deku?

29.7.2009 21:09
asharka

XXX.XXX.224.138

kati napsal(a):

Prodám provazovou uzdečku od Miloše (Toricona). P.C. 250, teď dle domluvy, je úplně nová, nepoužitá, leží mi tu. Foto ze stránek výrobce , akorát uzdečka kterou mám je světlejší, taková spíše "citronová" výraznější barvička pokusím se dodat foto

30.7.2009 20:33
luda

XXX.XXX.86.200

kati napsal(a):

Kati(jitka pitrova):::kolik by jsi chtěla za tu parelku???

Lucka

30.7.2009 20:35
luda

XXX.XXX.86.200

asharka napsal(a):
Prodám provazovou uzdečku od Miloše (Toricona). P.C. 250, teď dle domluvy, je úplně nová, nepoužitá, leží mi tu. Foto ze stránek výrobce , akorát uzdečka kterou mám je světlejší, taková spíše "citronová" výraznější barvička pokusím se dodat foto

Prodám podbřišník neopren.Málo používaný,neponičený 50 cm.Na jedné straně s gumou.

30.7.2009 20:48
ponysek

XXX.XXX.127.216

luda napsal(a):
Prodám podbřišník neopren.Málo používaný,neponičený 50 cm.Na jedné straně s gumou.

Prodám pár věcí na koně, po větším úklidu:

Černý podbřišník Kentaur, bavlněný, bez gumy. Dlouhodobě užívaný, mírně zrezivělý u zapínání, avšak pořád dobrý stav. Délka 65cm, užíváno na menší typ poníka. Cena 100Kč + poštovné a balné.

Dečka na velkého koně anglická všestranná, nevykrojená, tmavě modrá, vnitřní strana bílá, se zapínáním na suchý zip a poutkem na podbřišník.Používáná krátkodobě, ve velmi dobrém stavu. Cena 300Kč.

Udidlogumové měkké nelomené, užíváno na ponym. Velikost 11,5. Černá barva. Jako nové, ovšem používané. Nezrezivělé!Cena 250Kč

Beránek pod sedlo, vínová barva. Používaný, ale ve velmi dobrém stavu. Nezničený a nevydřený. Cena 350Kč.

Čabraka na menšího poníka, 60Kč. Nová!Červená s černým lemováním.

Bílé závodní rajtky, vel. 36, spíše na vyšší a štíhlejší dívku. Bez celkoženého sedu, pouze na kolenou. Velmi dobrý stav, vypadají jako nové! Používané, ale udržované. Cena 800Kč.

Prodej z důvodu nevyužití.

Možno zaslat fotky, prosím o uhrazení ceny poštovného a balného. Zájemci ať se ozvou na email Pegaskapony@seznam.cz

30.7.2009 21:20
axl

XXX.XXX.109.194

ponysek napsal(a):
Prodám pár věcí na koně, po větším úklidu:

Černý podbřišník Kentaur, bavlněný, bez gumy. Dlouhodobě užívaný, mírně zrezivělý u zapínání, avšak pořád dobrý stav. Délka 65cm, užíváno na menší typ poníka. Cena 100Kč + poštovné a balné.

Dečka na velkého koně anglická všestranná, nevykrojená, tmavě modrá, vnitřní strana bílá, se zapínáním na suchý zip a poutkem na podbřišník.Používáná krátkodobě, ve velmi dobrém stavu. Cena 300Kč.

Udidlogumové měkké nelomené, užíváno na ponym. Velikost 11,5. Černá barva. Jako nové, ovšem používané. Nezrezivělé!Cena 250Kč

Beránek pod sedlo, vínová barva. Používaný, ale ve velmi dobrém stavu. Nezničený a nevydřený. Cena 350Kč.

Čabraka na menšího poníka, 60Kč. Nová!Červená s černým lemováním.

Bílé závodní rajtky, vel. 36, spíše na vyšší a štíhlejší dívku. Bez celkoženého sedu, pouze na kolenou. Velmi dobrý stav, vypadají jako nové! Používané, ale udržované. Cena 800Kč.

Prodej z důvodu nevyužití.

Možno zaslat fotky, prosím o uhrazení ceny poštovného a balného. Zájemci ať se ozvou na email Pegaskapony@seznam.cz

Mam 2x lomene udidlo, stihlo, vel.14,5cm. Bud prodam nebo vymenim za stejne ale vel. 13,5cm.

30.7.2009 21:20
sheril

XXX.XXX.88.21

kati napsal(a):

pRODÁM SEDLO VŠESTRANÉ PONY,VELIKOST 15"UŽ KONEČNĚ VÍM,PROTOŽE JSEM NAŠLA KRYT NA ZÁPINKY NA PODBŘIŠNÍK.ČÍSLO KOMORY 2KOMPLET ZA 3.500,- NEBO VYMĚNÍM ZA JINÉ SEDLO NA PONY.MALÉMU PONÍKU SEDÍ,ALE JE NA NĚJ TĚŽKÉ A HLAVNĚ NEMÁM TAK KRÁTKÝ PODBŘIŠNÍK A Z VELKÉHO PADÁ PŘES KRK-KOZELCUJE.

31.7.2009 07:15
hancus

XXX.XXX.24.1

kati napsal(a):

Nabízím pastevní náhubek - nylon + guma, velikost PONY, jen několikrát na koni, perfektní stav - nevhodná velikost. Vhodný pro koně náchylné ke zchvácení nebo špekaté, dobře záživné u kterých je třeba limitovat energetický příjem. Umožňuje pobyt na pastvině i těmto koním - snižuje množství přijaté trávy. Koník s ním může bez omezení pít. Barva černá. Lagusatko@seznam.cz

31.7.2009 08:33
pisilka

XXX.XXX.168.158

hancus napsal(a):
Nabízím pastevní náhubek - nylon + guma, velikost PONY, jen několikrát na koni, perfektní stav - nevhodná velikost. Vhodný pro koně náchylné ke zchvácení nebo špekaté, dobře záživné u kterých je třeba limitovat energetický příjem. Umožňuje pobyt na pastvině i těmto koním - snižuje množství přijaté trávy. Koník s ním může bez omezení pít. Barva černá. Lagusatko@seznam.cz

Prodám sedlo značky lord posedlí 16 komora 2. Je ve vynikajícím stavu má přední i zadní opěrky.Původně stálo 6200 a prodám ho za 4000.Více info na meilu posvlad@seznam.cz

1.8.2009 19:35
pavlis

XXX.XXX.224.30

Prodám černé jezdecké kalhoty značky Horka,vel.38,délka 82cm.Jsou neponičené,neošoupané.Nebo vyměním za větší velikost (40),ale stejnou délku a stejnou barvu.
Více kdyžtak na mailu:1977.008@seznam.cz
Cena:550Kč i s poštovným.

1.8.2009 19:36
pavlis

XXX.XXX.224.30

pavlis napsal(a):
Prodám černé jezdecké kalhoty značky Horka,vel.38,délka 82cm.Jsou neponičené,neošoupané.Nebo vyměním za větší velikost (40),ale stejnou délku a stejnou barvu.
Více kdyžtak na mailu:1977.008@seznam.cz
Cena:550Kč i s poštovným.

-další foto.

1.8.2009 19:37
pavlis

XXX.XXX.224.30

pavlis napsal(a):
-další foto.

-další foto

1.8.2009 19:37
pavlis

XXX.XXX.224.30

pavlis napsal(a):
-další foto

-poslední.

3.8.2009 15:01
karwen

XXX.XXX.132.238

buggyna napsal(a):

Myslím že to ví a myslela to obrazně... čas od času není špatné založit nový bazárek, protože v těch starých může být hodně věcí co už na prodej není víš

3.8.2009 15:38
sheril

XXX.XXX.88.21

pavlis napsal(a):
-poslední.

Prodám dečku ARMY velikost full,-úplně nová ,prošívaná,pevné kapsy na zip v maskáčovém provedení,vypolstrovaná pod sedlem.Materiál:bavlna,vatelín,molitan,nylon.S dečkou potah na podbřišník umělý beránek šíře na podbřišník 10 cm,dvujitá vrstva-ve vnitř silná látka.Česká výroba.Cena dečky :650,- cena potahu 100,- mohu dodat z umělého beránku i potah na suchý zip na nánosník za 30,-,vše nové,nepoužité

3.8.2009 15:38
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Prodám dečku ARMY velikost full,-úplně nová ,prošívaná,pevné kapsy na zip v maskáčovém provedení,vypolstrovaná pod sedlem.Materiál:bavlna,vatelín,molitan,nylon.S dečkou potah na podbřišník umělý beránek šíře na podbřišník 10 cm,dvujitá vrstva-ve vnitř silná látka.Česká výroba.Cena dečky :650,- cena potahu 100,- mohu dodat z umělého beránku i potah na suchý zip na nánosník za 30,-,vše nové,nepoužité

kapsa

3.8.2009 15:39
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
kapsa

s potahem

3.8.2009 15:40
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
s potahem

celá

3.8.2009 21:01
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

sheril napsal(a):
celá

Prodám sadu chráničů značky Norton,vel.full,hnědé barvy.
Před necelým měsícem zakoupené v equiservisu.
Cena dohodou.Spěchá
mobil: 731134355 nebo email: Andy.Zahourova@seznam.cz

3.8.2009 21:09
gilden

XXX.XXX.187.92

andy zahourova napsal(a):
Prodám sadu chráničů značky Norton,vel.full,hnědé barvy.
Před necelým měsícem zakoupené v equiservisu.
Cena dohodou.Spěchá
mobil: 731134355 nebo email: Andy.Zahourova@seznam.cz

koupím westernovou uzdečku na jedno ucho v hnědé barvě, nejlépe i s otěžemi, dále pak prodám podbřišník kentaur s gumama dlouhý 150cm, je jako nový, jen vyzkoušený, ale koníkovi nesedí. cena 350kč + poštovné, možnost osobního předání v ostravě nebo teď pojedu na týden ke kozlovicím, tak můžu zajít někde poblíž

3.8.2009 22:52
janda

XXX.XXX.9.131

kati napsal(a):

Prodám víc věcí (bohužel jsem teď mimo domov a fotky mám v compu, bude to bez, ale můžu je zájemcům zaslat příští týden)
Většina je téměř nepoužitá,jen se mi válela ve skříni, prodávám to z důvodu nevyužití

TERMODEKA - výběhová, zn.Norton, velikost 155 (je to na většího či mohutnějšího ČT), barva tmavě modrá, křížové popruhy pod břichem i mezi zadníma nohama, vpředu zapínání na dvě T-přezky. Je starší ale použitá byla jenom jednou na vyzkoušení (ještě na ní visí štítek), je neponičená, jenom z vnitřní strany je bílá látka, takže je trošku ušpiněná od koňské srsti, ale to je tak jediná estetická vada. Původní cena byla nějakých 1400,-, nyní je za 1000,-, nebo jsem ochotna přistoupit případně i na výměnu za věci o stejné hodnotě, budou-li se mi hodit

ODPOCOVACÍ DEKY - několik dek, jsou vlastnoručně šité, ale svůj účel plní a většina má moc pěkný vzorek, jaký v koňské prodějně neseženete. Mám je vyfocené i na koni, můžu poslat. Materiál je fleece, některé jsou na kohoutku vypodložené umělým beránkem, zapínání vpředu na 2 suché zipy, vzadu šňurka pod ocasem
Velikost přesně neznám, ale byly používány na normálního a většího ČT. Padnout by měly i normálnímu A1/1, případně i na chlaďase
Pro představu jsou v těchle barvách:
1. tyrkysově-modro prožkouvaná - velikost na klasického ČT či A1/1, nikdy nepoužitá, jen vyzkoušená
2. červené káro - na kohoutku je kožíšek, je trošku větší - klidně na většího ČT, možno i chlaďase, nenošená, pouze vyzkoušená
3. maskáčový vzor - moc pěkná, taktéž vůbec nenošená, na kohoutku vypodložená, velikost na běžné ČT či A1/1
4. zelenožluté káro - na kohoutku vypodložená, trochu větší - na normální až větší ČT, případně i chlaďase, jen vyzkoušená
5. šedé káro - velice pěkná, byla používána tak 5x převážně na závodech,nepoškozená, vypraná, také je větších rozměrů, na kohoutku kožíšek
6. tmavěmodré káro - taktéž používaná párkrát na závodech, ale nepoškozená, má větší výkroj na krk a je dost dlouhá, ideálně tak na pořádného ČT nebo chlaďase. Já ji používala na normální ČT, svému účelu poslouží, ale trochu na něm plandala, bylo vidět že je dost velká. na kohoutku má taky kožíšek.
Cena za každou deku by byla 200,-, případně i výměna za něco jiného, pokud se mi to bude hodit

BANDÁŽE - fleecové, také ručně vyráběné, na suché zipy. Možno jako sada na všechny 4 nohy, nebo můžu prodat i po dvou kusech.
1. modrá sada - fakt pěkná modrá s černými suchými zipy, myslím že v koňoprodejnách to označují jako královská modř, ty na přední nohy mají rozměry 2m na délku a 15cm šířku, zadní 4m délku a 12 cm šířku. Byly trochu používané, ale jsou vyprané a absolutně nepoškozené
2. zelená mint - všechny 4 bandáže jsou dlouhé 3m a široké 13cm, nebyly nikdy použité, zapínání je na černý suchý zip
Prodám každou sadu za 200,-, nebo po dvou bandážích za 100,-, případně nabídněte i výměnu za něco jiného

3.8.2009 23:51
janda

XXX.XXX.9.131

janda napsal(a):
Prodám víc věcí (bohužel jsem teď mimo domov a fotky mám v compu, bude to bez, ale můžu je zájemcům zaslat příští týden)
Většina je téměř nepoužitá,jen se mi válela ve skříni, prodávám to z důvodu nevyužití

TERMODEKA - výběhová, zn.Norton, velikost 155 (je to na většího či mohutnějšího ČT), barva tmavě modrá, křížové popruhy pod břichem i mezi zadníma nohama, vpředu zapínání na dvě T-přezky. Je starší ale použitá byla jenom jednou na vyzkoušení (ještě na ní visí štítek), je neponičená, jenom z vnitřní strany je bílá látka, takže je trošku ušpiněná od koňské srsti, ale to je tak jediná estetická vada. Původní cena byla nějakých 1400,-, nyní je za 1000,-, nebo jsem ochotna přistoupit případně i na výměnu za věci o stejné hodnotě, budou-li se mi hodit

ODPOCOVACÍ DEKY - několik dek, jsou vlastnoručně šité, ale svůj účel plní a většina má moc pěkný vzorek, jaký v koňské prodějně neseženete. Mám je vyfocené i na koni, můžu poslat. Materiál je fleece, některé jsou na kohoutku vypodložené umělým beránkem, zapínání vpředu na 2 suché zipy, vzadu šňurka pod ocasem
Velikost přesně neznám, ale byly používány na normálního a většího ČT. Padnout by měly i normálnímu A1/1, případně i na chlaďase
Pro představu jsou v těchle barvách:
1. tyrkysově-modro prožkouvaná - velikost na klasického ČT či A1/1, nikdy nepoužitá, jen vyzkoušená
2. červené káro - na kohoutku je kožíšek, je trošku větší - klidně na většího ČT, možno i chlaďase, nenošená, pouze vyzkoušená
3. maskáčový vzor - moc pěkná, taktéž vůbec nenošená, na kohoutku vypodložená, velikost na běžné ČT či A1/1
4. zelenožluté káro - na kohoutku vypodložená, trochu větší - na normální až větší ČT, případně i chlaďase, jen vyzkoušená
5. šedé káro - velice pěkná, byla používána tak 5x převážně na závodech,nepoškozená, vypraná, také je větších rozměrů, na kohoutku kožíšek
6. tmavěmodré káro - taktéž používaná párkrát na závodech, ale nepoškozená, má větší výkroj na krk a je dost dlouhá, ideálně tak na pořádného ČT nebo chlaďase. Já ji používala na normální ČT, svému účelu poslouží, ale trochu na něm plandala, bylo vidět že je dost velká. na kohoutku má taky kožíšek.
Cena za každou deku by byla 200,-, případně i výměna za něco jiného, pokud se mi to bude hodit

BANDÁŽE - fleecové, také ručně vyráběné, na suché zipy. Možno jako sada na všechny 4 nohy, nebo můžu prodat i po dvou kusech.
1. modrá sada - fakt pěkná modrá s černými suchými zipy, myslím že v koňoprodejnách to označují jako královská modř, ty na přední nohy mají rozměry 2m na délku a 15cm šířku, zadní 4m délku a 12 cm šířku. Byly trochu používané, ale jsou vyprané a absolutně nepoškozené
2. zelená mint - všechny 4 bandáže jsou dlouhé 3m a široké 13cm, nebyly nikdy použité, zapínání je na černý suchý zip
Prodám každou sadu za 200,-, nebo po dvou bandážích za 100,-, případně nabídněte i výměnu za něco jiného

A dál taky z důvodu nevyužití prodám nebo klidně i vyměním pokud budete mít zajímavou nabídku (sháním např. světle hnědou uzdečku vel. full, která by mi barevně ladila k sedlu, literaturu o koních, kterou ještě nemám nebo nějaké vitamíny a minerály apod.)
SADA CHRÁNIČU NA NOHY - v bílé barvě, neoprenové s koženým výliskem, používána jen na závody, lehce opotřebovaná, ale nepoškozená, plně funkční. Zn.Kentaur, velikost je tuším 2 (používáno na běžné ČT), přední kamaše na tři suché zipy, zadní vysoké na čtyři suché zipy.
Celá sada za 600,- nebo zvlášť přední a zadní po 300,-

SADA CHRÁNIČU NA NOHY - v černé barvě, zapínání na přezky, vnitřek je z bílé děrované pěnové hmoty, povrch plast. Přední jsou na 3 přezky, zadní na jednu, používány taktéž jen na závody, plast na povrchu je běžným užíváním podrápaný, ale jinak jsou plně funkční.
Cena sady 400,-, nebo zvlášť předky za 250,- a zadky za 150,-

BERÁNKOVÁ PODSEDLOVÁ DEĆKA + TLUMÍCÍ BERÁNKOVÁ PODLOŽKA - byla to sada, kterou mi vlastnoručně ušila kamarádka, ale vypadá úplně jako originál od KT, používala jsem jí jen na závody asi 4 sezóny, je vypraná a pořád v perfektním stavu, obojí bílé barvy - podsedlovka je klasických rozměrů, nevykrojená, uvnitř je 1cm molitan, na povrchu z obou stran syntetický beránek. Tlumící podložka má rozměry klasické tlumící beránkové podložky od KT a molitan uvnitř je též tak 1cm silný - ideální pro ty,kteří jsou proti zbytečnému vycpávání sedel tlustými podložkami, ale chtějí mít pocit tlumení případných drcnutí do sedla
prodám každou zvlášť za 200,- nebo jako sadu za 350,-

OHLÁVKY - stájové ohlávky, používané, trochu vybledlé, ale nepoškozené v plně funkčním stavu - "lidlovky" šedá a modrá vel.full, zelená AVA taky full.
Každá po 50,- nebo všechny 3 za 100,-

JEZDECKÉ BOTY - gumové, zn.Kudu, vel.39, jsou starší, ale používané byly jen na závodech, perfektní stav, neponičené - p.c.byla 800,-, nyní 400,-

A potom troje MINICHAPS - dvoje nejsou značnové, ale byly ručně šité na zakázku.
1. jsou vyrobeny podle klasických kožených minichaps zn.Kentaur na zip s tou elastickou vsadkou. - jsou z hnědé kůže, používané, ale v dobrém stavu, funkční, jde o kvalitní ruční práci, vypadají moc hezky, skutečně originál. Velikostně budou odpovídat tak velikosti S - pro dítě nebo hubenější nohu. Sama bych si je nechala protože se mi líbí, ale v rajtkách je nezapnu
Cena by byla 350,- (samozřejmě mohu zaslat foto)
2. byly také vyráběny na zakázku - jsou na suché zipy, ale suchý zip není po celé ploše, jsou vyrobeny stylem několika pásků suchých zipů. Jsou z hnědé kůže, byly dost používány čemuž odpovídá stav (spodní pásky suchého zipu už moc nelepí, potřebovaly by vyšistit nebo vyměnit, na jedné chapse myslím jeden chybí a gumové pásky na spodu, které se podvlékají pod botou už chybí), jinak ale nepoškozené a funkční. Díky jinému řešení zapínání působí originálně. Velikostně odpovídají tak L a byly dělány na delší nohu takže by měly být o něco vyšší než klasické minichaps
Původní cena byla 400,-, nyní 150,-
3. černé minichaps zn.Kentaur, zapínání na zipy - jsou starší a používané, ale jinak docela nepoškozené a funkční, zipy jsou vyměněné, protože se začaly rozjíždět a taktéž guma naspod se časem utrhla, takže byla vyměněná. Velikost je L, ale podle mě tak M/L, protože mám hubnější nohu odpovídající tak M velikosti a byly mi akorát
p.c. když jsem je kdysi dávno pořizovala byla 890,-, teď prodám za 200,-

4.8.2009 00:09
janda

XXX.XXX.9.131

janda napsal(a):
A dál taky z důvodu nevyužití prodám nebo klidně i vyměním pokud budete mít zajímavou nabídku (sháním např. světle hnědou uzdečku vel. full, která by mi barevně ladila k sedlu, literaturu o koních, kterou ještě nemám nebo nějaké vitamíny a minerály apod.)
SADA CHRÁNIČU NA NOHY - v bílé barvě, neoprenové s koženým výliskem, používána jen na závody, lehce opotřebovaná, ale nepoškozená, plně funkční. Zn.Kentaur, velikost je tuším 2 (používáno na běžné ČT), přední kamaše na tři suché zipy, zadní vysoké na čtyři suché zipy.

SADA CHRÁNIČU NA NOHY - v černé barvě, zapínání na přezky, vnitřek je z bílé děrované pěnové hmoty, povrch plast. Přední jsou na 3 přezky, zadní na jednu, používány taktéž jen na závody, plast na povrchu je běžným užíváním podrápaný, ale jinak jsou plně funkční.

BERÁNKOVÁ PODSEDLOVÁ DEĆKA + TLUMÍCÍ BERÁNKOVÁ PODLOŽKA - byla to sada, kterou mi vlastnoručně ušila kamarádka, ale vypadá úplně jako originál od KT, používala jsem jí jen na závody asi 4 sezóny, je vypraná a pořád v perfektním stavu, obojí bílé barvy - podsedlovka je klasických rozměrů, nevykrojená, uvnitř je 1cm molitan, na povrchu z obou stran syntetický beránek. Tlumící podložka má rozměry klasické tlumící beránkové podložky od KT a molitan uvnitř je též tak 1cm silný - ideální pro ty,kteří jsou proti zbytečnému vycpávání sedel tlustými podložkami, ale chtějí mít pocit tlumení případných drcnutí do sedla

OHLÁVKY - stájové ohlávky, používané, trochu vybledlé, ale nepoškozené v plně funkčním stavu - "lidlovky" šedá a modrá vel.full, zelená AVA taky full.

JEZDECKÉ BOTY - gumové, zn.Kudu, vel.39, jsou starší, ale používané byly jen na závodech, perfektní stav, neponičené - p.c.byla 800,-, nyní 400,-

A potom troje MINICHAPS - dvoje nejsou značnové, ale byly ručně šité na zakázku.
1. jsou vyrobeny podle klasických kožených minichaps zn.Kentaur na zip s tou elastickou vsadkou. - jsou z hnědé kůže, používané, ale v dobrém stavu, funkční, jde o kvalitní ruční práci, vypadají moc hezky, skutečně originál. Velikostně budou odpovídat tak velikosti S - pro dítě nebo hubenější nohu. Sama bych si je nechala protože se mi líbí, ale v rajtkách je nezapnu
2. byly také vyráběny na zakázku - jsou na suché zipy, ale suchý zip není po celé ploše, jsou vyrobeny stylem několika pásků suchých zipů. Jsou z hnědé kůže, byly dost používány čemuž odpovídá stav (spodní pásky suchého zipu už moc nelepí, potřebovaly by vyšistit nebo vyměnit, na jedné chapse myslím jeden chybí a gumové pásky na spodu, které se podvlékají pod botou už chybí), jinak ale nepoškozené a funkční. Díky jinému řešení zapínání působí originálně. Velikostně odpovídají tak L a byly dělány na delší nohu takže by měly být o něco vyšší než klasické minichaps
3. černé minichaps zn.Kentaur, zapínání na zipy - jsou starší a používané, ale jinak docela nepoškozené a funkční, zipy jsou vyměněné, protože se začaly rozjíždět a taktéž guma naspod se časem utrhla, takže byla vyměněná. Velikost je L, ale podle mě tak M/L, protože mám hubnější nohu odpovídající tak M velikosti a byly mi akorát

A nakonec ještě (omlouvá se, že jsem to tak zahltila), povaluje se mi doma mraky náušáků a třásní - všechno je to ruční domácí práce, ale svému účelu jistě poslouží, takže kdyby byl zájem.
Náušáky ´jsou ručně háčkované - některé s háčkovanýma ušima, ale většina s látkovýma. Něktré jsou používané, ale nepoškozené a vyprané, jenom trochu "vytahané", jiné dosud nepoužité, ale v zásadě mezi nimi nepoznáte rozdíl.
Dělaný na klasické ČT, ale některé mají délku uší menší a jiné větší (v případě zájmu naměřím a pozjišťuji) - jsou v barvách hlavně modré (asi 4x) a zelené(asi 2x), jedny hnědé, jedny bílé se střapci vepředu a jedny černé.
Třásně proti mouchám provázkové k přivázání na stájovku - v barvách modré, zelené, bílé, černé, hnědé
Po jednom tak za 50,-, v případě většího odběru určo sleva

A ještě střelím i podbříšník - elastický,zn.Harys Horse, z kombinovaného pěnového materiálu, vhodný pro citlivé koně, je používaný tak rok a místy trochu odrbaný, ale jinak naprosto v pořádku a plně funkční, délka 130cm, měla jsem to na hodně vysokého ČT. P.c. byla 550,-, nyní za 350,-

Jo a ještě mám taky potah na podbřísník - z umělého bílého beránka, měla jsem to na závody ale použila jsem ho jenom jednou, takže je jako nový. p.c. byla 150,-, teď 70,-

Povalují se mi tu ještě nějaké ptákoviny co nevyužiju jako třeba provazovky, vodítka nebo podobně, kdyby jste někdo sháněli něco konkrétního, klidně napiště, třeba to budu mít a domluvíme se

4.8.2009 17:06
hatatitla

XXX.XXX.29.132

janda napsal(a):

ahojky měla bych zájem o nějaké věci, můžu poprosit o email.........dík

4.8.2009 17:57
karwen

XXX.XXX.132.238

hatatitla napsal(a):
ahojky měla bych zájem o nějaké věci, můžu poprosit o email.........dík

E-mail máš v jejím "profilu" když klikneš na její jméno...

4.8.2009 17:58
karwen

XXX.XXX.132.238

kati napsal(a):

Prodám podbřišník KenTaur, bavlněný, nerez přezky, 140cm, úplně nový, nepoužitý, nezkoušený, nevhodná délka, cena 350,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

4.8.2009 17:58
karwen

XXX.XXX.132.238

karwen napsal(a):
Prodám podbřišník KenTaur, bavlněný, nerez přezky, 140cm, úplně nový, nepoužitý, nezkoušený, nevhodná délka, cena 350,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

Prodám podbřišník, 130cm, používaný nepravidelně, neponičený, pěkný, mému koni je dlouhý, cena 250,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

4.8.2009 17:59
karwen

XXX.XXX.132.238

karwen napsal(a):
Prodám podbřišník, 130cm, používaný nepravidelně, neponičený, pěkný, mému koni je dlouhý, cena 250,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

Prodám podbřišník, 125cm, ale odpovídá 130cm, používaný, ale neponičený, mému koni je dlouhý, cena 200,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

4.8.2009 18:00
karwen

XXX.XXX.132.238

karwen napsal(a):
Prodám podbřišník, 125cm, ale odpovídá 130cm, používaný, ale neponičený, mému koni je dlouhý, cena 200,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

Prodám čelenku, s podložením, velikost COB, používaná, ale neponičená, mému koni je malá, cena 50,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

4.8.2009 18:17
brenton

XXX.XXX.107.248

kati napsal(a):

Prodám udidlo Horse and More Danger, 13,5. Nerezové udidlo s 2xlomením pro zjemnění i pro mladé koně. Díky speciální konstrukci středové pecky s omezenou volností pohybu se při specifickém tahu z udidla stává tyčka. Navíc s možností několika různých způsobů zapnutí otěží na udidlo.
Kupované v EQS PC 1750,- nyní 1100,-

6.8.2009 13:12
usajka

XXX.XXX.100.91

prodam parelky - cerna 1, oranzova 2, gelovou podsedlovku, cena dle dohody

hrdinovaji@centrum.cz

7.8.2009 00:51
wendula

XXX.XXX.156.241

usajka napsal(a):
prodam parelky - cerna 1, oranzova 2, gelovou podsedlovku, cena dle dohody

hrdinovaji@centrum.cz

prodám více věcí pro koně
pro přesný seznam věcí i s fotem mail : wendulllka@email.cz

7.8.2009 10:59
zora

XXX.XXX.0.14

wendula napsal(a):
prodám více věcí pro koně
pro přesný seznam věcí i s fotem mail : wendulllka@email.cz

Prodám westernové sedlo, kožené, černé, laminátová kostra, starší, ale zachovalé, posedlí 15-16", vhodné na koně bez kohoutku nebo s nízkým kohoutkem. Výborně pasuje ČT, vhodné i na většího ponyho. Bohužel naše kobylka je hodně kulatá, sedlo je úzké. Cena: 5.500,-.

1.4.2012 09:09
_porty_

XXX.XXX.0.35

ahoj mela bych zajem o ty cerne chapsy zn. kentaur. mohla bys mi napsat na mail katka.kodytkova@seznam.cz zda sou jeste volne a domluvit se pripadne na zaslani ? dik Katka

1.4.2012 09:13
_porty_

XXX.XXX.0.35

Ahoj mela bych zajem o ty cerne chapsy zn Kentaur a trasne a cabraky v zelene barve. Napis mi prosim na email katka.kodytkova@seznam.cz abysme se mohli vice domluvit. dekuji K.:-)

1.4.2012 09:15
_porty_

XXX.XXX.0.35

na inzerat od janda: ahoj mela bych zajem o ty cerne chapsy zn. kentaur a zelene trasne a cabraky. mohla bys mi napsat na mail katka.kodytkova@seznam.cz zda sou jeste volne a domluvit se pripadne na zaslani ? dik Katka

2.4.2012 10:24
cucka

XXX.XXX.84.16

_porty_ napsal(a):
na inzerat od janda: ahoj mela bych zajem o ty cerne chapsy zn. kentaur a zelene trasne a cabraky. mohla bys mi napsat na mail katka.kodytkova@seznam.cz zda sou jeste volne a domluvit se pripadne na zaslani ? dik Katka

:-D opět další tupec :-D Nic ve zlym, ale vážně si myslíš, že je prodej po dvou letech stále aktuální?

5.4.2012 19:45
gabrielle

XXX.XXX.58.208

Prodávám bezkostrové sedlo Randols Canadian:-)
Z hladké buvolí kůže, velmi lehké. Laminátová zvýšená přední a zadní rozsocha-obě snímatelné díky zipu.Snímatelné posedlí na suchý zip, jednodoché bočnice s pěnovým podložením pro zajištění komfortu pro jezdce i koně. Očko na podocasník, dva mosazné kroužky vepředu i v zadu. Sedlo je navrženo dle vytrvalostních Amerických jezdců.
Ošetřované, ve velmi dobrém stavu. Prodám včetně plastových angl. třmenů, drezurního podbřišníku Wintec a vyztužené angl. podsedlové nevykrojené dečky. Cena 4500Kč (při rychlém jednání možnost dohody), Brno. SafarikovaG@seznam.cz

6.4.2012 20:54
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Prodám černou,koženou uzdečku.Mohu změřit.Pravidelně mazaná,není poškozená.Uzdečka kožená s čelenkou do V a s kombinovavým nánosníkem, polstrování na čelence a nánosníku. Čelenka na přední části s kamínky po celé délce. Nerezové ocelové přezky.Otěže uzdečky popruhové bavlněné.
Cena za uzdečku a otěže jen 750kč.

Prodám černou,koženou uzdečku.Mohu změřit.Pravidelně mazaná.Polstrování na čelence a nánosníku.uzdečka mje starší, ale má úplně nový zátylník.Cena s otěžemi 450 kč

Uzdečky je možné koupit i zvlášť (bez otěží) nebo dokoupit udidlo a gumové kroužky.

7.4.2012 17:03
gabrielle

XXX.XXX.58.208

gabrielle napsal(a):
Prodávám bezkostrové sedlo Randols Canadian:-)
Z hladké buvolí kůže, velmi lehké. Laminátová zvýšená přední a zadní rozsocha-obě snímatelné díky zipu.Snímatelné posedlí na suchý zip, jednodoché bočnice s pěnovým podložením pro zajištění komfortu pro jezdce i koně. Očko na podocasník, dva mosazné kroužky vepředu i v zadu. Sedlo je navrženo dle vytrvalostních Amerických jezdců.
Ošetřované, ve velmi dobrém stavu. Prodám včetně plastových angl. třmenů, drezurního podbřišníku Wintec a vyztužené angl. podsedlové nevykrojené dečky. Cena 4500Kč (při rychlém jednání možnost dohody), Brno. SafarikovaG@seznam.cz

Sedlo za 3900 Kč :-)

27.5.2012 12:06
112konik112

XXX.XXX.246.240

Dobrý den .. máte ještě na prodej to udidlo .. pokud ano můžete mi prosím napsat na můj e.mail konik112@seznam.cz děkuji za odpověď

23.7.2014 10:43
lsolcanska

XXX.XXX.223.20

ahoj, kolik by jsi za ně chtěl/a?

23.7.2014 11:15
monchess

XXX.XXX.41.2

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

PRODÁM NĚKOLIK VĚCÍ NA KONĚ I JEZDCE

Prodávám několik věcí na koně i jezdce -

1) jezdecká bunda Steeds (vel. 40)
2) jezdecké minichaps zn. Kentaur, tvrdá pravá kůže, vytváří elegantní dojem, používané (pár tréninků, závodů a hubertů, ale naprosto nepoškozené - super stav. Velikost výška M, šířka L.
3) drezurní přední neoprénové chrániče Kentaur - vel. Full
4) Podbřišník Wintec Elastic, černá barva, vel. 115 cm
5) otěže Thiedemann, černé s nerez kroužky - používané, ale super stav, nezrezlé a nijak neponičené
6) pevný kožený chambon s širokým nátylníkem ve vel. full, nijak poškozený, nezrezlé přezky
7) kvalitní koženou černou uzdečku s bílým prošitím, širším švédským nánosníkem, vel. Cob, výborný stav (kupovaná z zahraničí)

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

23.7.2014 12:15
horallka

XXX.XXX.195.188

Přední kolenní opěrky WINTEC Flexibloc®

Prodám přední kolenní opěrky doporučované ke všem skokovým, kontaktním a pony sedlům Wintec.
Velikost standard(střední).
Prodávám z důvodu nevyužití.
Pasují pouze k sedlům wintec!(ne k sedlům norton a daslo,tyto sedla mají jiné suché zipy).
V obchodě jdou nejlevněji sehnat za 966kč.
Prodám za 550kč i s poštovným.
Pošlu nebo osobní odběr Uničov.

m.p.loucka@seznam.cz

23.7.2014 13:30
saryk9

XXX.XXX.211.225

Ahoj
mám zájem o náhubek .... jaká je cena? díky
prosím mail na zkanovska@seznam.cz

23.7.2014 13:49
tanastankova

XXX.XXX.77.160

Ahoj,prodám spoustu nevyužitých věcí-nové i použité rajtky,pantalony,závodní košile,uzdy,uzdečky,podbřišáky skokové i dresurní,2 sedla,čištění,deky lehké letní,odpocky i zimní.Oblečení je vše velikosti 38-max.40,věci na koně 135-145cm a full-cob.Vyměnili se mi koně a novým koním tyto věci nepasují-vše k vidění a vyzkoušení v Praze .Věci jsou vesměs nové a dám větší slevu. :)

23.7.2014 18:23
petra136

XXX.XXX.44.1

prodám hnědé kožené sedlo Stübben, šířka komory 13 cm, posedlí 17,5. Starší, ale zachovalé, bez vad. Dovezené ze Švýcarska. Včetně třmenů.
Cenu nabídněte. Preferuji osobní odběr.

23.7.2014 18:28
petra136

XXX.XXX.44.1

prodám starší hnědé kožené sedlo české výroby, posedlí 17,5, komora 16 cm. Ježděné na chladnokrevníkovi s kohoutkem. Velmi zachovalé, pravidelně mazané. Prodávám kompletně nastrojené (třmeny, třmenové řemeny, podbřišník Kentaur s gumou 140 cm, podsedlovka EuroStar). Cena 4o00,-. Preferuji osobní odběr, možno dovézt na vyzkoušení. Liberecký kraj

23.7.2014 18:29
petra136

XXX.XXX.44.1

email: petruse.s@centrum.cz

31.7.2014 11:57
prokoně

XXX.XXX.146.149

Ahoj,vyměním tenhle westernový komplet na pony za anglický komplet,sedlo je používané cca rok. Značka Lakota vel.13 , včetně bezudidlové uzdečky. PC: za komplet byla 5800.-

21.9.2014 12:55
lucie001

XXX.XXX.35.244

Dobrý den, máte ještě podbřišník wintec elastic ?? A za kolik ?? Děkuji :)

22.9.2014 20:47
jenee

XXX.XXX.184.104

Prodám dvakrát lomené udidlo značky Waldhausen, 12,5cm, málo používané, cena: 300,-
Zájemci pište na e-mail: ranch_nazarach@centrum.cz

22.9.2014 20:48
jenee

XXX.XXX.184.104

Prodám nový westernový poprsák na většího koně, cena 1500,-.
Zájemci pište na e-mail: ranch_nazarach@centrum.cz

1.1.2015 18:07
lenka.z.

XXX.XXX.230.209

Dobrý den, máte ještě sedlo? Můžu poprosit více fotek? email apolo258@seznam.cz Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík