TAk to vypadá že jste se přes tu kalamitu vubec ndostali do praáce...
Hradec hlasí 5 cm a stále snežení...
klawdie
napsal(a):
Dobrá páteční jitro všem,
hlásím že v Turnově je krááásných téměř deset cenťáčků prašanu a dneska jdu k doktoru odpoledne takže se zdejchnu z práce dřív... a pak hurá na koníky.
Jinak včera jsem byla vzornou hospodyňkou...uklízela jsem jak naspídovaná a dokonce jsem i vařila...a nešlo by to bez Pepíčka samozřejmě...Tomajs mě vyfotil
haisovad
napsal(a):
Dobrá páteční jitro všem,
hlásím že v Turnově je krááásných téměř deset cenťáčků prašanu a dneska jdu k doktoru odpoledne takže se zdejchnu z práce dřív... a pak hurá na koníky.
Jinak včera jsem byla vzornou hospodyňkou...uklízela jsem jak naspídovaná a dokonce jsem i vařila...a nešlo by to bez Pepíčka samozřejmě...Tomajs mě vyfotil
No vy jste rodinka...hezkýýý..mě právě přivezli nové křesílko, tak aradá..jdu makat at to do pondělí stihnu, dneska jedem s koníkama na vyjíždku řekla bych ideální počasí, zem tvrdá na vrchu prašan, to bude jak popelky, žužo!!!!
klawdie
napsal(a):
Ahoj holkýýýý...I ve vsi pěkně nachumelilo...Za chvilku přijede kovář,jsem zvědavá,co na to řekne
molly
napsal(a):
Ahoj holkýýýý...I ve vsi pěkně nachumelilo...Za chvilku přijede kovář,jsem zvědavá,co na to řekne
Zdravím překvapivě dřívějc, jdem do kanclu až na devátou a zvládla jsem vstát brzičko , Zuzi pozdravuj kováře a Molčí
Takhle jsem v létě nafukovala UFO
cheyenne
napsal(a):
Zdravím překvapivě dřívějc, jdem do kanclu až na devátou a zvládla jsem vstát brzičko , Zuzi pozdravuj kováře a Molčí
Takhle jsem v létě nafukovala UFO
Já tady budu dělat protiklad letníma fotkama, protože chci teplíčkoooo, ten sníh si neužiju, Hadřík zatím má podkovičky, než je sundáme, tak určitě sleze i sníh
klawdie
napsal(a):
Bré ráno, u nás teda fest chumelí, ale stihla jsem to ráno do práce ještě než začalo, tak jsem jela pěkně za sucha.
strelish
napsal(a):
Bré ráno, u nás teda fest chumelí, ale stihla jsem to ráno do práce ještě než začalo, tak jsem jela pěkně za sucha.
čusík dámy, ten sníh je opravdu nádhernej ale k čemu tady ve městě akorát z toho budou sračky!!!! přeju příjemný den ať vás nikdo nenasere a rychle vám to práci utíká! Jdu něco dělat...
rocky
napsal(a):
čusík dámy, ten sníh je opravdu nádhernej ale k čemu tady ve městě akorát z toho budou sračky!!!! přeju příjemný den ať vás nikdo nenasere a rychle vám to práci utíká! Jdu něco dělat...
Jinak děvčata, včera se mi zželelo a vzala jsem na chvíli Arnošta domů...dala jsem mu na chodbu deku...nevšimla jsem si, že nebyly zavřený dveře do pokojíčku...samozřejmě využil situace a holomek se nakýbloval do peřin...hááájzlik jeden a ještě k tomu byl naštvanej, že ho fotim
klawdie
napsal(a):
holky...Hledám podnájem,s Molčou...Pokud máte někdo kus pozemku s nějakou boudičkou,beru!
Jde to se mnou od 10-5........... Takže,vaše návrhy a připomínky??
Danny,nepotkalas ještě Terezku S.?
klawdie
napsal(a):
Já se s vámi prozatím loučím, kolem poledne zas dorazím, tak ať se vám při pátku pěkně hákuje
klawdie
napsal(a):
kámošky kocour...požitkář a velkáá osobnost
haisovad
napsal(a):
Zuzko, dej mi na sebe telefon...potřebuju s tebou mluvit....
Zuzí jestli se ted budu stěhovat tak budu pouštět to bydleníčko kde jsem ted...je to za 3000,-, ale předzahradka je pro molču malá, jedině že by jsi ji ubytovala u nas v roudničce
aaaaaa holky mají tajnosti
JInak Danny ten jeho vyraz je dokonalej
molly
napsal(a):
Zuzy, zrovna včera se mi jedna nabídka naskytla...dej mi sebe tel...ať ti můžu zavolat...
Arnošt se chovalt jako by tam nebyl...
molly
napsal(a):
ty vole další hustý zvířátko, vy mě po ránu bavíte devčice:)))to je boží...taky mám požitkářku, ale už jsem to jsem dávala, tak ještě jednou do sbírky
klawdie
napsal(a):
ty vole další hustý zvířátko, vy mě po ránu bavíte devčice:)))to je boží...taky mám požitkářku, ale už jsem to jsem dávala, tak ještě jednou do sbírky
Heh, já mám ptáka fetyšistu...ukrutně ho vzrušujou ponožky...mno to poznáte až přijedete...půjde vám po nohách...musíte šoupat nohama
haisovad
napsal(a):
Heh, já mám ptáka fetyšistu...ukrutně ho vzrušujou ponožky...mno to poznáte až přijedete...půjde vám po nohách...musíte šoupat nohama
tak hlavně Pepíčka neutopte zas v nějakým víně, sem na něj zvědavá...heh tady je další požitkář...
klawdie
napsal(a):
tak hlavně Pepíčka neutopte zas v nějakým víně, sem na něj zvědavá...heh tady je další požitkář...
A tady je duvod proč jsem svou princeznu z Faith in Love Tibetsky Lev přejmenovala na Bramboru, prostě tak vypadala
klawdie
napsal(a):
slunečka, juchú, sněží..:) Já sjem fakt úchyl na sníh...v sobotru jedu lyžovat na celý den na Ramzovou - to je v Jeseníkách vy Čechistky:))
ale jsem ostuda, včera jsem byla nakupovat vánoční dárky a oře jenom pokrmila a pomuckala..tak budeme vyjížďkovat až dneska:))
klawdie
napsal(a):
Měla jsem tu kováře Sundali jsme předky a vystrouhali...Tak už jsem doma...Jinak mé tel. číslo,pro ty ,co jej ještě nemají
603 788664...
Můj kovář při práci
molly
napsal(a):
Měla jsem tu kováře Sundali jsme předky a vystrouhali...Tak už jsem doma...Jinak mé tel. číslo,pro ty ,co jej ještě nemají
603 788664...
Můj kovář při práci
Zuzko, já jsem zjistila že tě mám uloženou v druhém telefonu tak jsem zmatkovala...a už jsem ti volala, tak zkusím druhý pokus, ju?
molly
napsal(a):
603 788664...
Můj kovář při práci
molly
napsal(a):
no, tež jí nemusel brát tak to chodidlo...
No, sral pes..Hele Zuzajdal, napie když tak na mail, co to ancvičuješ s tím stěhováním...Jinak přemýšlím, jestli mám čísla od všech a asi nemám od Peťuly a od Danny..
kukinatost
napsal(a):
no, tež jí nemusel brát tak to chodidlo...
No, sral pes..Hele Zuzajdal, napie když tak na mail, co to ancvičuješ s tím stěhováním...Jinak přemýšlím, jestli mám čísla od všech a asi nemám od Peťuly a od Danny..
Ty jedna kopytářko Neboj se o Molčiná kopýtka...Já jsem byla vždycky s jeho prací spokojená...
Holky,tak v krátkosti...Štěkli jsme se hodně doma a vypadá to,že to jen tak nerozdejcháme...Nechci se stěhovat daleko,tak budu hledat tady kolem...Mám slušnej job,budu se snažit si ho udržet...
Jen tím padají mé plány na sportov. sezonu a koupi vleku a tak podobně... Budu se muset postavit na vlastní nohy...Markoj,kamarádoj,vadí,že vysedávám u netu.... hodně...Ač má občas uvařeno a poklizeno... Já se s tím nějak poperu Moc Vám všem děkuji za podporu
Máme 2-barevné kopýtko
molly
napsal(a):
Ty jedna kopytářko Neboj se o Molčiná kopýtka...Já jsem byla vždycky s jeho prací spokojená...
Holky,tak v krátkosti...Štěkli jsme se hodně doma a vypadá to,že to jen tak nerozdejcháme...Nechci se stěhovat daleko,tak budu hledat tady kolem...Mám slušnej job,budu se snažit si ho udržet...
Jen tím padají mé plány na sportov. sezonu a koupi vleku a tak podobně... Budu se muset postavit na vlastní nohy...Markoj,kamarádoj,vadí,že vysedávám u netu.... hodně...Ač má občas uvařeno a poklizeno... Já se s tím nějak poperu Moc Vám všem děkuji za podporu
Máme 2-barevné kopýtko
Molča mu to neusnadňuje
molly
napsal(a):
Máme 2-barevné kopýtko
hm to je drsný... celkem troufalej kamarád!
klawdie
napsal(a):
hm to je drsný... celkem troufalej kamarád!
Zuzi, řekni a komando pracantek mu přijede vyprášit kožuch...tohle od něj byla hodně velká sviňárna...vždyť mu ničím nevadíš, že jsi na netu, ne? Nebo máte jeden počítač? Jestli máte jen jeden PC tak si musíte vyřikat kdo kdy bude na netu...také jsem to s Tomášem řešila, když jsme měli net doma...
Mluv s ním Zuzo hele chlapy ve svých dnech řeknou věci, které je potom mrzí ale nemají soudnost a omlouvat se je pod jejich důstojnost...jsou to zákeřňáci občas...
molly
napsal(a):
Klári,dům je jeho rodiny,já jsem přistěhovalec... Musím se podřídit...
Teda Zuzajdal, to je teda hodně debilní důvod...jinak věřím, že by byl rozdíl shánět něco sama a něco s Molčou...Já ybch se holky odstěhovala hned, jéé, ani nevěříte, jak moc byhc chtěla..jenže včil říkám mám leda na stan...:(
kukinatost
napsal(a):
Teda Zuzajdal, to je teda hodně debilní důvod...jinak věřím, že by byl rozdíl shánět něco sama a něco s Molčou...Já ybch se holky odstěhovala hned, jéé, ani nevěříte, jak moc byhc chtěla..jenže včil říkám mám leda na stan...:(
já toho psa žeru, to je neskutečná hééérečka..:))
Hej Zuzajdi, aby vám padlo bydlení s Molinatcem jenom kvůli entu, to je fakt škoda, ne? Navíc máš přece vlastní noťas, ne? nebo to je jeho?
kukinatost
napsal(a):
No jo no ten koníček u baraku má své vyhody i nevyhody a jedna z nich je že vás to uváže,to já es naštestí nmužu stěhovat dle libosti, tedy dávam přednost co nejblíž domovu mého oře, tož ale zas je to mazec platit dva nájmy...
klawdie
napsal(a):
No jo no ten koníček u baraku má své vyhody i nevyhody a jedna z nich je že vás to uváže,to já es naštestí nmužu stěhovat dle libosti, tedy dávam přednost co nejblíž domovu mého oře, tož ale zas je to mazec platit dva nájmy...
SEGRA listky jsou rezervovany, nebudeš věřit ale nejblíž to šlo do desáte řady
k odběru po 10.12....
rocky
napsal(a):
tady je moje čísílko Jani ať si ho můžeš přidat do sbírky a samozřejmě i ostatní
774879194
tak, mum tě uloženou..:) ty jsi mezi oskaristama, tak mám na tebe to druhé číslo...) pak ti napisám..je fakt, že tohle jsou dvě megakoule na noze a hnout s něma někam.....ale co bych bez nich dělala:))
rocky
napsal(a):
tady je moje čísílko Jani ať si ho můžeš přidat do sbírky a samozřejmě i ostatní
774879194
Holky, musím jí¨t na chvíli makat, musím něco dodělat do dvanácti a ještě jsem na to nešáhla...Takhle si hledal místečko, jak viděl že nekřičím a fotím tak na mě samozřejmě dlabal...
klawdie
napsal(a):
Jdu za Molčí... zatíííím...
Loni na podzim-kousek od Ústí nad Labem,byla Molinatá na svém prvním hubertu
molly
napsal(a):
Jdu za Molčí... zatíííím...
Loni na podzim-kousek od Ústí nad Labem,byla Molinatá na svém prvním hubertu
jestlipak na mě taky zbude kousek?
haisovad
napsal(a):
Zuzi, řekni a komando pracantek mu přijede vyprášit kožuch...tohle od něj byla hodně velká sviňárna...vždyť mu ničím nevadíš, že jsi na netu, ne? Nebo máte jeden počítač? Jestli máte jen jeden PC tak si musíte vyřikat kdo kdy bude na netu...také jsem to s Tomášem řešila, když jsme měli net doma...
Mluv s ním Zuzo hele chlapy ve svých dnech řeknou věci, které je potom mrzí ale nemají soudnost a omlouvat se je pod jejich důstojnost...jsou to zákeřňáci občas...
Teeda, si nedovedu představit existovat bez vlastního počítače Loni na baráku nebylo pomalu nic (krom studené vody v jednom umyvadle, ani splachovací záchod nebyl), ale net jsem mít bezpodmínečně musela
My bychom se u jednoho asi umlátili, proto máme doma dva noťasy a jeden stolní...vlastně dva, ale ten druhý není kde postavit
molly
napsal(a):
jestlipak na mě taky zbude kousek?
aspoň,že ta tráva tam byla...
molly
napsal(a):
aspoň,že ta tráva tam byla...
její největší koňská kamarádka jej absolvovala s námi
molly
napsal(a):
její největší koňská kamarádka jej absolvovala s námi
Ahoj holky :-)
zdravím fšechny, tady v noci nasněžilo, ale teď svítí sluníčko a taje to ... alespoň to nebude koníkům tak klouzat.
Zuzi, pojeď na sever - místa je tu dost a zveráky tu jsou taky
Holky, mě už několik dní bolí pravý kyčelní kloub, teď už mi to vystřeluje až do stehna a totéž na druhé noze, v noci nespím, nemůžu pořádně chodit - nic. Abych fakt jednou neskončila kvůli té plotně na vozejku ...
Rozlet dnes kopl prcka a ten teď taky kulhá ... my budeme rodinka invalidů, fakt !!!
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky :-)
zdravím fšechny, tady v noci nasněžilo, ale teď svítí sluníčko a taje to ... alespoň to nebude koníkům tak klouzat.
Zuzi, pojeď na sever - místa je tu dost a zveráky tu jsou taky
Holky, mě už několik dní bolí pravý kyčelní kloub, teď už mi to vystřeluje až do stehna a totéž na druhé noze, v noci nespím, nemůžu pořádně chodit - nic. Abych fakt jednou neskončila kvůli té plotně na vozejku ...
Rozlet dnes kopl prcka a ten teď taky kulhá ... my budeme rodinka invalidů, fakt !!!
To bude kulhavka...
Ted jsem dorazila z obídku..kaše s řízečkem...mnam uvelebila jsem se v novém křesílku a ted čekám až mi kolega z tesca donese ledovou kávu a kaštany...a jd zase dřít to je paípíru...Bohajeho:)))))))))))
klawdie
napsal(a):
To bude kulhavka...
Ted jsem dorazila z obídku..kaše s řízečkem...mnam uvelebila jsem se v novém křesílku a ted čekám až mi kolega z tesca donese ledovou kávu a kaštany...a jd zase dřít to je paípíru...Bohajeho:)))))))))))
Klárko, Ty zlobíš !!!! Asi je to nakažlivé, co ? Když pajdáme skoro všichni ....
klawdie
napsal(a):
To bude kulhavka...
doufím, že snížek v lese vydrží, dnes mám pujčenou tu segry mařenu, berajtr si vybere středeční nemoc, tak pujde na SAbulku a kamoška hopsne na malýho, tkaže vyraží dnes celá konorodina...mamka, tatka i synáček
klawdie
napsal(a):
doufím, že snížek v lese vydrží, dnes mám pujčenou tu segry mařenu, berajtr si vybere středeční nemoc, tak pujde na SAbulku a kamoška hopsne na malýho, tkaže vyraží dnes celá konorodina...mamka, tatka i synáček
No to bude rodejko Rozletek chodí jako připosr ... jak mu to klouže. Dokoce i když nám utekly hříbata tak se ani moc nevztekal, jak se bál, že by sebou švihnul
luciusl
napsal(a):
No to bude rodejko Rozletek chodí jako připosr ... jak mu to klouže. Dokoce i když nám utekly hříbata tak se ani moc nevztekal, jak se bál, že by sebou švihnul
Já nyní také obídkuju. Co jsem si včera navařila tak si teď sním... Něco tomu chybí ale nějak nemám chuťové buňky a nemůžu přijít nato co to je...to je jedno.
Tak holky, mám novinu...koupě objektů dopadla, takže se na jaře asi koníci budou o pár metrů stěhovat...jupííí, v pondělí nám předají klíče a hurá do práááce s předělávkama.
Lucíš, co si prováděla za kreace po nocích , že tě bolej kyčle...heh to proběhla nějaká kááámasutra, ne?
Ještě jedna vařící fotečka...
haisovad
napsal(a):
Já nyní také obídkuju. Co jsem si včera navařila tak si teď sním... Něco tomu chybí ale nějak nemám chuťové buňky a nemůžu přijít nato co to je...to je jedno.
Tak holky, mám novinu...koupě objektů dopadla, takže se na jaře asi koníci budou o pár metrů stěhovat...jupííí, v pondělí nám předají klíče a hurá do práááce s předělávkama.
Lucíš, co si prováděla za kreace po nocích , že tě bolej kyčle...heh to proběhla nějaká kááámasutra, ne?
Tyyyy jooo tak to gratulace...super!
a copak sis to dobrého ukuchtila???
haisovad
napsal(a):
No téééééééda, tak to moc gratuluju
Právě že žádná kámásutra nebyla, ach jooooooooooooooooo. Kdyby si u toho člověk alespoň užil ať ví že to stálo za to
luciusl
napsal(a):
Právě že žádná kámásutra nebyla, ach jooooooooooooooooo. Kdyby si u toho člověk alespoň užil ať ví že to stálo za to
No, Klári, moje Babí měla umělé oba .. i když my máme v rodině snad všechny choroby co jdou a já jsem do toho ještě praštěná do hlavy. No to je ale kombinace
luciusl
napsal(a):
Moc děkuji za gratulace...jsme moc rádi.
Vařila jsem chinu s kuřecim a rýži...Pepáka jsem musela potom zavřít aby mi nespadnul do hrnce a neměla k večeři china alla andulák...
Do všeho se tydýt montuje...
luciusl
napsal(a):
To je ale chytrolínek
JJ Luci,
je s ním ukrutná sranda...když jsem včera byla doma sama a Tomáš přijel autem a šel nahoru po schodech tak Pepák letěl ke dveřím a normálně řval jako bych ho škubala... Je to typickej závislák...přemejšlela jsem že bych mu koupila nějakou mladou roštěnku ale on by jí asi ušu.al k smrti...po pěti letech celibátu
haisovad
napsal(a):
JJ Luci,
je s ním ukrutná sranda...když jsem včera byla doma sama a Tomáš přijel autem a šel nahoru po schodech tak Pepák letěl ke dveřím a normálně řval jako bych ho škubala... Je to typickej závislák...přemejšlela jsem že bych mu koupila nějakou mladou roštěnku ale on by jí asi ušu.al k smrti...po pěti letech celibátu
Kolik mu je ??? To už je asi docela starej, ne ????
luciusl
napsal(a):
Kolik mu je ??? To už je asi docela starej, ne ????
taky se přidávám ke gratulaci danny!!!!
Hele my máme doma korelu a ta je stejně stará jako já (21), sice už chudák několik let nelítá, jen občas vzlítne ale hned padáááá..ale je stále fit! Je to výhoda můžu ho brát po venku a vím že nepláchne
Luci kopni do sebe panáka, do jedný a do druhý a bolest přestane, uvidííííš
klawdie
napsal(a):
Zdarec, už jsem domááá, dostala jsem při pátku sodu od řídi z Prahy, ale to se stává .
danny, super, tak máš ten bojovej úkol fotodokumentovat, jak se koníkům vyvíjí nový bydleníčko...
S kyčlema mi povídejte, jedna mě taky zlobí, jak já říkám, starý válečný zranění... ale můžu si za to sama, od tý doby vím, že betonovej sloup nepřeperu
Taky jeden labužník a váleč...
klawdie
napsal(a):
Holčiny,byla jsem s Molčou na prochajdě Bez nášlapků se jí to vyšlapuje daleko lépe
Evi,Martin povídal,že taky zdraví ,a že je prý teď nějaká móda si jej fotit při práci
molly
napsal(a):
Holčiny,byla jsem s Molčou na prochajdě Bez nášlapků se jí to vyšlapuje daleko lépe
Evi,Martin povídal,že taky zdraví ,a že je prý teď nějaká móda si jej fotit při práci
je to tam hódně mokré,je nad nulou a rychle to taje...Kde je vespod hodně listí se to pěkně klouzalo...Tak holky odpolko opatrně
molly
napsal(a):
je to tam hódně mokré,je nad nulou a rychle to taje...Kde je vespod hodně listí se to pěkně klouzalo...Tak holky odpolko opatrně
cheyenne
napsal(a):
Zdarec, už jsem domááá, dostala jsem při pátku sodu od řídi z Prahy, ale to se stává .
danny, super, tak máš ten bojovej úkol fotodokumentovat, jak se koníkům vyvíjí nový bydleníčko...
S kyčlema mi povídejte, jedna mě taky zlobí, jak já říkám, starý válečný zranění... ale můžu si za to sama, od tý doby vím, že betonovej sloup nepřeperu
Taky jeden labužník a váleč...
Evííí, ten kocour vypadá jako že šilhááá a že má strááášně u sebe očička... Je obrovskej teda.
Jinak mašemu Pepákovi je 5 roků...kousek od nás je jeden chovatel kterej má strááášnejch voliér a všude všemožné druhy ptactva...Pepíčka jsem si vybrala sama z cca 50ti okřídlenců mláďátek. Pepíček měl předpoklad k mluvení, jelikož když jsem si ho brala tak byl 14dní vyletěnej z hnízda.
Ty jo a když jsem ho doma poprvé pustila, samozřejmě jsem ho nemohal chytit...a ukrutně štípal, musela jsem si vždycky navlíknout ponožky na ruce a odchytávat takto. Teď je ostřílenej mazák, aby nemusel letěl do schodů, tak mi sedne na rameno nebo an hlavu a pak tradááá na klec...Prej když nejsou andulky stresované a mají dobré podmínky tak se dožívají až 14ti 15ti let...tak jsem zvědavá.
molly
napsal(a):
Byla jsem bez sedla,jen na dece
Jsou vidět ty otěže??? Už jezdíme bez lana
cheyenne
napsal(a):
Mě se Martin při kování schovával
Garfield ve sněhu
molly
napsal(a):
Byla jsem bez sedla,jen na dece
ty indiáne...ty na ní jako jen tak vyskočíš? Já bych se na koně nevydrápala... tě moc obdivuji...skláním sa
Gastonek pelááášííí
klawdie
napsal(a):
chtěla bych se odstěhovat někam dál http://www.youtube.com/watch?v= DcBIX6ptLmY (jedna mezera)
klawdie
napsal(a):
Tančící skoroGarfield
klawdie
napsal(a):
Děkuji...jinak MAjky se ti jako tanečník povedl exceletně...
Jo, je to frejer, jen je občas moc rychlej
tibet
napsal(a):
Ahoj Klarko odepsala jsem ti na email Je venku nadherne
Babice moje chromé a unavené a hladové :-) Taky vám někdy vyfotím toho našeho kováře, má pěknou prdelku :-) A ještě krásnější srdíčko
No fotografky. Konečně jsem se rozhodlala ke koupi foťáku. Takže mi poradte....Podle čeho se mám orientovat? Megapixely to přeci jen nezachrání, ne???,
klawdie
napsal(a):
Danny indián ze mě nikdy nebude
Vždycky je poblíž nějaký ten pařez
I do sedla nalejzám ze "stupínku",je to pro koně příjemnější
lanika
napsal(a):
Babice moje chromé a unavené a hladové :-) Taky vám někdy vyfotím toho našeho kováře, má pěknou prdelku :-) A ještě krásnější srdíčko
No fotografky. Konečně jsem se rozhodlala ke koupi foťáku. Takže mi poradte....Podle čeho se mám orientovat? Megapixely to přeci jen nezachrání, ne???,
Leni, jediný, co mi radila fotografka je, vybírat hlavně značku, která foťáky umí a dělá dlouho... takže Canon, Nicon, Kodak... prostě trochu značku. Pak jde asi hodně o to, kolik do toho chceš investovat.... kolem 4-5.000 se dá sehnat slušnej kompakt, něco podobnýho, s čím fotím já a přes 10.000 už se dá vybírat mezi zrcadlovkama, který by za to stály....
molly
napsal(a):
Danny indián ze mě nikdy nebude
Vždycky je poblíž nějaký ten pařez
I do sedla nalejzám ze "stupínku",je to pro koně příjemnější
To když já vyjedu bez sedla tak fakt jen vyjímečně a fakt mám divný pocit. Nehledě na tom, že to pak na druhý den nemůžu rozchodit Ale je to asi jen o zvyku.....
Jinak u nás už od rána opět sněží, ted na chvíli přestalo, ale hrozivě mrzne a všude je led :-(
lanika
napsal(a):
To když já vyjedu bez sedla tak fakt jen vyjímečně a fakt mám divný pocit. Nehledě na tom, že to pak na druhý den nemůžu rozchodit Ale je to asi jen o zvyku.....
Jinak u nás už od rána opět sněží, ted na chvíli přestalo, ale hrozivě mrzne a všude je led :-(
Já jsem si už docela odvykla na ježdění bez sedla, teď už opravdu vyjimečně.... posledně jsem taky pak nemohla dát nohy k sobě
Božské foto
lanika
napsal(a):
No právě. Jsem říkala, že dám za něj max 5 tisíc.... Takže takový nějaký průměr....A ty máš jaký Evi? Po práci jdu kuknout do prodejny, snad mi tam poradí, ale nechci, aby semnou vyčůrali....Tak na co se mám hlavně dívat mimo značky a ceny?
lanika
napsal(a):
No právě. Jsem říkala, že dám za něj max 5 tisíc.... Takže takový nějaký průměr....A ty máš jaký Evi? Po práci jdu kuknout do prodejny, snad mi tam poradí, ale nechci, aby semnou vyčůrali....Tak na co se mám hlavně dívat mimo značky a ceny?
Já mám Panasonick Lumix LZ5 a jsem s ním absolutně spokojená...před rokem stál s futrálem, 2Gigovou kartou 7 tis., teď bude určo levnější...byl v té době vyhlášen nejlepším foťákem své kategorie...
lanika
napsal(a):
Já mám Canon PowerShot A530.... naprostá spokojenost, předtím jsme měli ten samej, jen nižší třídu a taky super.... teď jsem koukala, že další generace se dá sehnat za asi 4.500, myslim, že to je PowerShot A570, ale nevim to jistě... měl by mít 7megapixelů...
Mají český menu, jsou přehledný, dobře se mi s nima dělá, je k tomu dobrej prográmek na pracování s fotkama, myslim, že na tohle běžný focení je hodně dobrej, znám ještě dva lidi, který ho maj a všichni spokojenost....
Lukáš, synovec profesionální fotografky, říká, že na běžný naše focení stačí koukat po rozlišení, to ostatní v týhle kategorii maj ty foťáky všechny jakž takž stejný....
Ale nejsem odborník, ještě se poptej dál.... jen doporučuju vyzkoušené...
cheyenne
napsal(a):
Já mám Canon PowerShot A530.... naprostá spokojenost, předtím jsme měli ten samej, jen nižší třídu a taky super.... teď jsem koukala, že další generace se dá sehnat za asi 4.500, myslim, že to je PowerShot A570, ale nevim to jistě... měl by mít 7megapixelů...
Mají český menu, jsou přehledný, dobře se mi s nima dělá, je k tomu dobrej prográmek na pracování s fotkama, myslim, že na tohle běžný focení je hodně dobrej, znám ještě dva lidi, který ho maj a všichni spokojenost....
Lukáš, synovec profesionální fotografky, říká, že na běžný naše focení stačí koukat po rozlišení, to ostatní v týhle kategorii maj ty foťáky všechny jakž takž stejný....
Ale nejsem odborník, ještě se poptej dál.... jen doporučuju vyzkoušené...
Tak jsem našla třeba tohle...
http://www.megaobchod.cz/ digitalni-fotoaparaty/canon- powershot-a560-317507.html
(dvě mezery)
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem našla třeba tohle...
http://www.megaobchod.cz/ digitalni-fotoaparaty/canon- powershot-a560-317507.html
(dvě mezery)
Ještě jsem našla ten 570, ten má oproti 560 ještě stabilizátor obrazu...
http://www.digitalni-videokamery- fotoaparaty.cz/digitalni-fotoaparaty/ kompakty-a-el-zrcadlovky/canon- powershot-a570is-11058.html
(tři mezery)
cheyenne
napsal(a):
Ještě jsem našla ten 570, ten má oproti 560 ještě stabilizátor obrazu...
http://www.digitalni-videokamery- fotoaparaty.cz/digitalni-fotoaparaty/ kompakty-a-el-zrcadlovky/canon- powershot-a570is-11058.html
(tři mezery)
Našla jsem ten 570 za 4.990,-Kč.... koukni v krámě po cenách, nech si poradit a pak to projeď na netu, mělo by to být levnější...
klawdie
napsal(a):
Rozdováděnej pitbul
cheyenne
napsal(a):
Našla jsem ten 570 za 4.990,-Kč.... koukni v krámě po cenách, nech si poradit a pak to projeď na netu, mělo by to být levnější...
Hej kočky já doporučím olympus, teda nevím přesně jak se jemnuje ten typ ale mívá černé tělíčko se stříbrným, pohybuje se kolem 5 tis a je exluzivní, nemluvě o tom že je efektní vzhledově tak dělá efektní fota, kámoš si ho nedávno koupil, ten den ho ztratil tek si hned běžel pro další už neměli ten samy tak si koupil podobný model jen trochu lepší....ale jak říká evča určo koukej na značku, panasonic, olympus, .... no kodak mám, ty novější už jsou lepší ale svůj první kodak jsem reklamovala třikrát....
myslím že na slušný foták ti postačí tak 3500,--4000,- tata si právě ted nedávno v akci za 3500,- koupil supr olympuse...
lanika
napsal(a):
Boží fotečka, zastižen každičký moment
Heh, počkejte až já budu mít foťák doma, vás budu jen a jen zasobovat :-) No, možná jen ze začátku
Leni, já mám foťák rok a jsem na focení úchylná, má povinná výbava kabelky je samo i foťák...
lanika
napsal(a):
Boží fotečka, zastižen každičký moment
Heh, počkejte až já budu mít foťák doma, vás budu jen a jen zasobovat :-) No, možná jen ze začátku
Děkuji
Já si na tom ulítávám už přes rok
Třeba, když doma utekly kobylka z krabičky, copak jsem dělala místo odchytu?
haisovad
napsal(a):
Leni, já mám foťák rok a jsem na focení úchylná, má povinná výbava kabelky je samo i foťák...
Dany, já když si půjčím foťák, tak pak jim ho nechci vrátit, fotím do posledního dne, pak si to všechno dookola 10x prohlížím
Takže si myslím, že na tom jsem stejně jak ty a v kabelce bude nonstop, co kdyby náhodou bylo něco zajímavého, co?
cheyenne
napsal(a):
Děkuji
Všechny fota tou 530..... ta má 5 megapixelů..
cheyenne
napsal(a):
Všechny fota tou 530..... ta má 5 megapixelů..
Taky ho mám skoro vždy skoro všude sebou
Občas se něco i podaří chytit
cheyenne
napsal(a):
Děkuji
jinak já se vyžívám s fotákem když máme pujčený to dělo, co bylo s námi na srazu,a le to je fotak za 20 litru...heh, ale dájí s ním dělat super detaily, ale všechno není jen ve foták ale v rukách dotyčného...
klawdie
napsal(a):
jinak já se vyžívám s fotákem když máme pujčený to dělo, co bylo s námi na srazu,a le to je fotak za 20 litru...heh, ale dájí s ním dělat super detaily, ale všechno není jen ve foták ale v rukách dotyčného...
to jsou pak jiná fota...
cheyenne
napsal(a):
Taky ho mám skoro vždy skoro všude sebou
Občas se něco i podaří chytit
Pak stihneš i udělat kompromitující fotky třicátníka, jak si hraje s autíčkem
klawdie
napsal(a):
to jsou pak jiná fota...
Foťák udělá hodně..... to já musim nacvakat 100 fotek, aby tam bylo pár, který stojej za to
Pak taky potřebuju aspoň trochu slušný světlo....
cheyenne
napsal(a):
Děkuji
Já jsem na to také úchyl...
Tomáš přijel z Moravy po týdnu... a co jsem dělala místo omuchlávání Tomajse...mno fotila chlast...
Holky moje zlatý zasněžený,
valím na endokrinologii a tradááá pak ke koním. Mějte se o víkendu moc pěkně a bacha na laviny... Papa Danny
haisovad
napsal(a):
Já jsem na to také úchyl...
Tomáš přijel z Moravy po týdnu... a co jsem dělala místo omuchlávání Tomajse...mno fotila chlast...
Holky moje zlatý zasněžený,
valím na endokrinologii a tradááá pak ke koním. Mějte se o víkendu moc pěkně a bacha na laviny... Papa Danny
Papa Danny, užij víkend.... a bacha na laviny, my tady nemáme kopec, nám to nehrozí , jedině, že by holky z Novýho pouštěli sněhuláky od pošty
cheyenne
napsal(a):
Foťák udělá hodně..... to já musim nacvakat 100 fotek, aby tam bylo pár, který stojej za to
Pak taky potřebuju aspoň trochu slušný světlo....
to jo třeba právě fotit koně nad skokem není žádná prdel, však si to Evi viděla na vlstní oči ani dělo mě nepodrželo,ale pak když jsem na to přišla klidně jsem blejskla koně nad skokem přes celý kolbiště...mě to strašně baví, kež by mě někdo dal zrcadlovku...to by byl muj sen a taky bych fotila pořád, nebo aspo baterky a fotila bych asopn tím svým že jo...sestřičko!
tohle zvladl muj starje kodak....už je mrtvej
klawdie
napsal(a):
Tohle máš od Sašeny vid???? nebo snad přímo ty a tvuj foták...
Chi, tak teda budem 3 úchylky
A ještě ten počítač domů a bude vše tak jak má být a budu mít uspokojené touhy....No, ikdyž. Ted foták, z jara poník, v létě seno, sedačka a lino Tohle mě čeká v příštím roce. Nejsem to náročná, že? Z mého skromného 9 tis platu
klawdie
napsal(a):
Tohle máš od Sašeny vid???? nebo snad přímo ty a tvuj foták...
Jojo, k autorství se nehlásim, ale měla jsem svolení použít
To pro srovnání, jak vypadaj fotky profesionální rukou a foťákem, o kterým si celej život můžem nechat zdát (za ty prachy bysme si my koupili radši auto )
klawdie
napsal(a):
to jo třeba právě fotit koně nad skokem není žádná prdel, však si to Evi viděla na vlstní oči ani dělo mě nepodrželo,ale pak když jsem na to přišla klidně jsem blejskla koně nad skokem přes celý kolbiště...mě to strašně baví, kež by mě někdo dal zrcadlovku...to by byl muj sen a taky bych fotila pořád, nebo aspo baterky a fotila bych asopn tím svým že jo...sestřičko!
tohle zvladl muj starje kodak....už je mrtvej
Já ještě s brejlema
cheyenne
napsal(a):
Jojo, k autorství se nehlásim, ale měla jsem svolení použít
To pro srovnání, jak vypadaj fotky profesionální rukou a foťákem, o kterým si celej život můžem nechat zdát (za ty prachy bysme si my koupili radši auto )
Je pravda, že foťák udělá hodně, ale je třeba taktéž šikovných ruk, jak už bylo psano....
Za chvíli mizím, raději se rozloučím už teď, většinou mi to ani nevyšlo a letěla jsem na bus....
klawdie
napsal(a):
Holky ahoj...Jedu na odpolko..Mějte se fajne a prima víkend...
molly
napsal(a):
Holky ahoj...Jedu na odpolko..Mějte se fajne a prima víkend...
Taky se loučím.... jedeme za Hadříkem, tak hezký víkend všem