woldemortik
napsal(a):
mám doma pejska,ovce,krávy,kozy,krůty,prasata,kočky,fretku a přítele taky nekdy jak zvířátko.ale fota mam v jinem kompu
dobrmanku a toť všeee a samozřejmě kobču
vaniliticap
napsal(a):
davejte fotecky vasich zviratku jenych napr. kocky psy atd.
já mám doma jen dvě činčilky..to černý je samec, to šedý je samička..jsou to takový dvě malý mršky..jinak koníka mám taky, ale ne doma..
jenysimons
napsal(a):
já mám doma jen dvě činčilky..to černý je samec, to šedý je samička..jsou to takový dvě malý mršky..jinak koníka mám taky, ale ne doma..
ahojki krom 2koniku mam i 30 zakrslicku 4 morcata 2 kocky 1psa a par kur jo a mysi co mi litaj po mastaly
sakiron
napsal(a):
ahojki krom 2koniku mam i 30 zakrslicku 4 morcata 2 kocky 1psa a par kur jo a mysi co mi litaj po mastaly
sakiron
napsal(a):
Tak já krom koníka mám 2 pejsky, kocourka, morčátko..a to bude nejspíš všechno..
terushka
napsal(a):
Tak já krom koníka mám 2 pejsky, kocourka, morčátko..a to bude nejspíš všechno..
Mikešek
vaniliticap
napsal(a):
Tak já jedno morčátko (za cca 6 týdnů snad vznikne pár dalších )...
cheyenne
napsal(a):
Tak já jedno morčátko (za cca 6 týdnů snad vznikne pár dalších )...
....a jednoho chamíka (tady je trochu nakrknutej, tak je nafouklej )
vaniliticap
napsal(a):
Fretka,pes(baskervilský) a 3kočky...
molly
napsal(a):
Fretka,pes(baskervilský) a 3kočky...
já mám kocoura a králíka-oba gaučáci.
rocky
napsal(a):
Moje uličnice Daily
Já už mam jen dva vořechy staryho potkana a morče jo a nekde mi tu leze pavouk ale nemam ho vyfocenyho
a tohle je Nellyna
zuluzuk
napsal(a):
Já už mam jen dva vořechy staryho potkana a morče jo a nekde mi tu leze pavouk ale nemam ho vyfocenyho
a tohle je Nellyna
Jessi s Bobesem kterej teda uz taky nezije
zuluzuk
napsal(a):
Jessi s Bobesem kterej teda uz taky nezije
a tady Itchy kterej taky uz nezije, Vasila nemuzu najit
vaniliticap
napsal(a):
já mám pejska a kočičku.....na fotce pes Frenchík
frenchik
napsal(a):
já mám pejska a kočičku.....na fotce pes Frenchík
Ahoj naše domácí zoo obsahuje:3koníky,kravku,4ovce,beran,3kozy,2kozly ,9koček,7pejsku,nutrie,kraliky,drubež, holuby, freťáka,4morčatka, papoušky,rybyčky, sklípkany,štíry,myšky a nunu potkanek.Chovali jsme jestě hady a krokouše ale při dnešních cenách el. jsme to vzdaly.
jarka29
napsal(a):
Ahoj naše domácí zoo obsahuje:3koníky,kravku,4ovce,beran,3kozy,2kozly ,9koček,7pejsku,nutrie,kraliky,drubež, holuby, freťáka,4morčatka, papoušky,rybyčky, sklípkany,štíry,myšky a nunu potkanek.Chovali jsme jestě hady a krokouše ale při dnešních cenách el. jsme to vzdaly.
ty brdo fakt dobra zoo.
vaniliticap
napsal(a):
a ještě jeden
jajina
napsal(a):
A čičiny...............
.....druhá.Krom toho ještě ti koníci...
iriska
napsal(a):
a ještě jeden
tak to jsou moji dva staroušci drahoušci,boxerka bude mít 12 a mops 10,ještě máme 6 zebřiček,1 králíka,lítá nám tu pár sousedovic koček a samozřejmě koně...
pedruna
napsal(a):
tak to jsou moji dva staroušci drahoušci,boxerka bude mít 12 a mops 10,ještě máme 6 zebřiček,1 králíka,lítá nám tu pár sousedovic koček a samozřejmě koně...
Moje family:Shagar,dobrman,ovčanda,2čočky a 2králíci,1morče...
sallinas
napsal(a):
Moje family:Shagar,dobrman,ovčanda,2čočky a 2králíci,1morče...
Čočka Ajulka..
sccary
napsal(a):
její mimina
tento u nás zustane je to kluk ale jeste nemá jméno kdyby vás nejake napadlo napiste budem radi
vaniliticap
napsal(a):
ahoj muj stryc mnel stejnyho pejska a jmenoval se Bony (Bonyfac) my jsme mu rukali bony bynyku ale nebyl to stejnej byl to jinej muzu pridat aji fotku jestli budes chtit
tak tady je jak se chce fotit
vaniliticap
napsal(a):
tak tady je jak se chce fotit
a tady jak se předvádí
vaniliticap
napsal(a):
ahoj muj stryc mnel stejnyho pejska a jmenoval se Bony (Bonyfac) my jsme mu rukali bony bynyku ale nebyl to stejnej byl to jinej muzu pridat aji fotku jestli budes chtit
Já mám v rodině pejska,plemene čistokrevná tibetská doga,jménem Lord bohužel má problémy s kyčlema a se srtstí ale jinak je v pořádku,vlastní ho můj strejda ale většinou se o lordečeka starám já a můj děda protože strejda nemá moc času
jessinka
napsal(a):
Já mám v rodině pejska,plemene čistokrevná tibetská doga,jménem Lord bohužel má problémy s kyčlema a se srtstí ale jinak je v pořádku,vlastní ho můj strejda ale většinou se o lordečeka starám já a můj děda protože strejda nemá moc času
a mám svého kocourka mourka
Takhle vypadá jeho spánek
jessinka
napsal(a):
a mám svého kocourka mourka
Takhle vypadá jeho spánek
a takhle mi leze do skřínky s míma učebnicama a sešitama..no prostě leze všude,do postele,do bráchové skříně s hadrama,ke mě do učení.. všude
vaniliticap
napsal(a):
Já mám takový malý hříbátko doma ( německá doga )
zirawka
napsal(a):
Já mám takový malý hříbátko doma ( německá doga )
moje králičice