enriko
napsal(a):
sháním sedlo, vhodné na širokého koníka s nevýrazným kohoutkem..nemáte někdo?
Já prodávám tohle, kdyby někdo chtěl. 17,5, komora asi 2, sedí super na kulatějších zádech se středním nebo nižším kohoutkem.
kybosek
napsal(a):
Taky prodávám sedlo. Měla jsem ho na širokého valacha mohutného s KVH přes 190cm. Komora 2 na vyšší kohoutekm pohodlné. Dej sem mejl a ja ti pošlu fotky.
Cena cca 4000Kč
Tady je. Jsou mu 2 roky a 8 měsíců
enriko
napsal(a):
jaká je cena sedla?
Jestli je to dotaz na mě, tak 4.000 za holé, 4.500 za kompletní.
Pokud by měl někdo zájem, písněte na mail a můžeme se nějak domluvit
liala@centrum.cz
samantik
napsal(a):
Nemá někdo na prodej sedlo na koně s hodně vysokým kohoutkem? I nějaké starší, za rozumnou cenu.
Tak to bych měla já. Sedlo má užší polootevřenou komoru, cca 2 bych řekla, je to starý skokový univerzál. Má již estetické vady, avšak tak pohodlné sedlo jsem snad ještě neměla. Mým koním však nesedí, a mám teď více sedel než koní:)
Sedlo má přední i zadní opěrky, a výborným způsobem polstrované posedlí. Nedávno je docpávané, kostra je zcela v pořádku. Nabízím ho za symbolickou cenu 2900 Kč, rychlé jednání, jsem ochotna slevit. Podotýkám, že to rozhodně není žádný indický šunt, sedlo je již notně opoužívané, ale někomu nenáročnému by mohlo určo na velmi pohodlné cajdání tereénem stačit a klidně si myslím, že i nějaké nižší skoky určo nebudou problém, perfektně drží korektní sed:))
kukinatost
napsal(a):
Tak to bych měla já. Sedlo má užší polootevřenou komoru, cca 2 bych řekla, je to starý skokový univerzál. Má již estetické vady, avšak tak pohodlné sedlo jsem snad ještě neměla. Mým koním však nesedí, a mám teď více sedel než koní:)
Sedlo má přední i zadní opěrky, a výborným způsobem polstrované posedlí. Nedávno je docpávané, kostra je zcela v pořádku. Nabízím ho za symbolickou cenu 2900 Kč, rychlé jednání, jsem ochotna slevit. Podotýkám, že to rozhodně není žádný indický šunt, sedlo je již notně opoužívané, ale někomu nenáročnému by mohlo určo na velmi pohodlné cajdání tereénem stačit a klidně si myslím, že i nějaké nižší skoky určo nebudou problém, perfektně drží korektní sed:))
Děkuji za odpověď, mohla bych Vás požádat o nějaké fotky sedla na mail (kubisovas@seznam.cz)?
samantik
napsal(a):
Děkuju, psala jsem Vám na mail, co máte na profilu, snad ještě platí.
Mám sedlo na poníka je skoro nové původní cena 5 tis. neponičené já ho měla na poničku typu shetland bez kohoutku
jessyn
napsal(a):
Nazdar, shanim nejake westernove
Prodávám menší westernové sedlo (13) od českého sedláře, používané na pony. Sedlo je hnědé, prošívané posedlí. Cena včetně provázkového podbřišníku je 5.000,-.