tango
napsal(a):
Zakládám 7!
Přidávám poslední můj příspěvek: Ahojte Zlíňáčci! Moc vás všechny zdravím. Taky přidám fotku. Tango má parohy,chudák asi mu narostly po mojí svatbě
tango
napsal(a):
Přidávám poslední můj příspěvek: Ahojte Zlíňáčci! Moc vás všechny zdravím. Taky přidám fotku. Tango má parohy,chudák asi mu narostly po mojí svatbě
a jako santův pomocník
tango
napsal(a):
Zakládám 7!
Je vy jste ze zlína . Chtěla jsem se zeptat jaký má přístup ke koním paní Marta Vízdalová ze Slušovic mám od ní kobču. To je Ona
janulka401
napsal(a):
to je ale prosinec...sníh nikde......pohoda
Zdravím všechny! Leni, pěkné fotečky! Taky bych chtěla něco takového nafotit. Než se ale k tomu odhodlám, tak bude po Vánocích. Dnes jsem něco nafotila. Wilda
monikafris
napsal(a):
Zdravím všechny! Leni, pěkné fotečky! Taky bych chtěla něco takového nafotit. Než se ale k tomu odhodlám, tak bude po Vánocích. Dnes jsem něco nafotila. Wilda
Wilda a Wim
memmory
napsal(a):
Je vy jste ze zlína . Chtěla jsem se zeptat jaký má přístup ke koním paní Marta Vízdalová ze Slušovic mám od ní kobču. To je Ona
Dobrý přístup. Chodila jsem do Slušovic k dostihákům, ještě když pracovala u J. Čuby, pak jsem tam 2 měsíce pracovala ( než dostiháci úplně skončili).
Byla to dobrá, spravedlivá šéfová, ke koním se chovala hezky - laskavě, spravedlivě, důsledně - tak, jak to má být.
Ráda na ni vzpomínám
Jakou kobylku od ní máš, plňasku?
sally
napsal(a):
Dobrý přístup. Chodila jsem do Slušovic k dostihákům, ještě když pracovala u J. Čuby, pak jsem tam 2 měsíce pracovala ( než dostiháci úplně skončili).
Byla to dobrá, spravedlivá šéfová, ke koním se chovala hezky - laskavě, spravedlivě, důsledně - tak, jak to má být.
Ráda na ni vzpomínám
Jakou kobylku od ní máš, plňasku?
Jo tu na té fotce -Melody
O: Beldale Ball
M:Mesina
Odvezli jsme si ji v březnu 2006 a ona se za ty dva roky ani neozvala tak proto se ptám.
memmory
napsal(a):
Jo tu na té fotce -Melody
O: Beldale Ball
M:Mesina
Odvezli jsme si ji v březnu 2006 a ona se za ty dva roky ani neozvala tak proto se ptám.
ahoj lidi. Moni, kdy se wim přesněji narodil? Jinak pěkně řádí. Škoda že není sníh,to by tam úplně svítil!
Marti: co malá? Jáňa mi cosi říkala. Lepší se to? Kdyby jsi chtěla,tak si přijeď do kostelce,půjčím ti koníka, sice to není ani quarter ani frízan,ale kdyby jste si chtěly vyjet s Bohďou, tak klidně můžeš. Já už to nějak nezvládám.
Jinak mimi se zvětšuje a už jsem poprvé i přibrala-2,5 kila,jen mě štvou doktoři, bo mi našli cukrovku v moči,ale myslím že to bude i těma ledvinama. No tak snad už to nějak vydržím.
Přidám další sněhovou fotku
doufám že to rychle uteče a pak už se malé bude pomalu učit jezdit. Myslím,že to bude nejmladší dítě na koni . Jinak tango neutíká při nasedání, nebo aspoň neutíkal
. Je to bobek,skákat umí,tak si klidně můžete i zaskákat. A myslím,že bohďa bude jen ráda,že tam není sama. On je i venku hodný a mám na něj i westernové sedlo,takže se nemusíš bát,že bych ti nutila anglii. Jak budeš chtít. To je hafinka? Já jen že vypadá taková veliká
Ahoj Leni! Wim se narodil letos 4.6. Dávej teď na sebe pozor a bud´v klidu, at´máš potom hodné a klidné mimi. No už Tě vidím s kočárkem! kočárek postavený vedle jízdárny a Leňa na koni!Určitě to tak potom bude.
Moni: no to si piš že to tak bude, jen v chladnu ho nechám v haciendě aby mi to mimčo neodfúklo
Marti: Já jsem jen ráda,že ten kůň chodí a nikdy jsem po nikom nic nechtěla,tak v poho. Jinak je fakt že člověk i kůň mají být zvyklí na cokoliv. A je pravda že tanga i ten western hrozně baví-hlavně tyče. Jo takže malá je jak emila, taky sice prcek oproti koním ale jinak je nahání jako by byli menší
nemusíš, on jakési čištění má,teda myslím že se někde válí . Jinak Bohďa už mi o tom říkala a mě to nevadí.
Fotka z léta. mimochodem,po chvíli běhání skočil tu ohrádku,jen se divím,že se nezamotal do té elektriky
Jééé, ta Barwuška roste do krásy, jsem ju dlouho neviděla...
Přidávám toho mojeho rošťáka, sice fotka je staršího data, to ještě bylo pěkně...
briga
napsal(a):
Přejeme všem VESELÉ VÁNOCE :o)
Taky se hlásíme mezi Zlíňáky
tango
napsal(a):
Zakládám 7!
Můj nejkráááásnější miláček...Quater s huculem.....
ahoj Marti a ostatní. Krásný zbytek vánočních svátků. Tak já Tanymu ráno na Vánoce nachystala- 4 jablka, 3/4 kg mrkve na jemno nakráté (on to jinak plive ven),šufan ovsa,šufan musli,sušený ananas a papayu. A to i na večer i na ráno. No nevím, nebyla jsem teď 2 dny u něj,tak nevím jestli ho to třeba nebolelo v bříšku,ale nikdo nevolal,takže to asi zvládnul. Jinak dostal zimní deku,ale je mu menší,tak musím vyměnit. Jo a ještě jednu věc mu nadělím,zaplatím mu ustájení A příští vánoce by jsem byla ráda,kdyby trávil už v novém domově.
tango
napsal(a):
ahoj Marti a ostatní. Krásný zbytek vánočních svátků. Tak já Tanymu ráno na Vánoce nachystala- 4 jablka, 3/4 kg mrkve na jemno nakráté (on to jinak plive ven),šufan ovsa,šufan musli,sušený ananas a papayu. A to i na večer i na ráno. No nevím, nebyla jsem teď 2 dny u něj,tak nevím jestli ho to třeba nebolelo v bříšku,ale nikdo nevolal,takže to asi zvládnul. Jinak dostal zimní deku,ale je mu menší,tak musím vyměnit. Jo a ještě jednu věc mu nadělím,zaplatím mu ustájení A příští vánoce by jsem byla ráda,kdyby trávil už v novém domově.
zdravím všechny po Vánocích a pokud se neuvidíme tak vše nej do Nového roku, jinak Sajmi dostal na Vánoce mrkvičku...
sajma
napsal(a):
zdravím všechny po Vánocích a pokud se neuvidíme tak vše nej do Nového roku, jinak Sajmi dostal na Vánoce mrkvičku...
všem krásné svátky a Silvu.Kobuše dostaly odpoledne chleba,večer každá k ovsu kilo mrkve..tu se Honey kontaktuje s tažačkou Táňou
tak u nás se nadelovalo deset kilo mrkve a spousta tvrdého chleba..ale mají to na celý svátky i když asi by nemeli problém to spořádat naráz...
janulka401
napsal(a):
tak u nás se nadelovalo deset kilo mrkve a spousta tvrdého chleba..ale mají to na celý svátky i když asi by nemeli problém to spořádat naráz...
nové dnešní fotečky
briga
napsal(a):
Mart'o vklidu, s dálnicí sme na tom asi tak nějak stejně jak vy :-( :-( .. proč zrovna přes Fryštáák?
Ahoj! Dnes jsem opět zase něco nafotila Prsty mi za chvilku zmrzly
. Vidím to tak, že zalezu za krb a vylezu až na jaře. Tady je Wim. Už má 7 měsíců. Toto letí!
monikafris
napsal(a):
Ahoj! Dnes jsem opět zase něco nafotila Prsty mi za chvilku zmrzly
. Vidím to tak, že zalezu za krb a vylezu až na jaře. Tady je Wim. Už má 7 měsíců. Toto letí!
a takto řádí s Wildou ve výběhu. Pořád ju otravuje, pokusuje, skáče po ní ...
monikafris
napsal(a):
a takto řádí s Wildou ve výběhu. Pořád ju otravuje, pokusuje, skáče po ní ...
a poslední...
monikafris
napsal(a):
a poslední...
Dnes bylo více sluníčka jako včera, a tak jsem ještě něco nafotila. Wilda
monikafris
napsal(a):
Dnes bylo více sluníčka jako včera, a tak jsem ještě něco nafotila. Wilda
a zase Wim zlobííí!
monikafris
napsal(a):
Anitha s Wimem
no, a stejně mi to nedá - nejlepší na konec Wilda. škoda, že tam má zrovna sklopené uši
sajma
napsal(a):
popojíždím, pár fotek ...
1.příprava na skok
2.skok...Sajmi je talent, malý ale šikovný
sajma
napsal(a):
2.skok...Sajmi je talent, malý ale šikovný
3.doskok, bohužel je to rozmazané...
sajma
napsal(a):
...
už tu dlouho nebylo žádné prasátko tak tady šoupnu pár foteček
janulka401
napsal(a):
už tu dlouho nebylo žádné prasátko tak tady šoupnu pár foteček
ješte
janulka401
napsal(a):
ješte
no radeji to nebudu moc přehánet tak poslední..
janulka401
napsal(a):
no radeji to nebudu moc přehánet tak poslední..
tady je nejak mrtvo....tak přihodím jednu dnešní fotečku.....
janulka401
napsal(a):
tak nevím jeslti to není mým pc ale já vidím jen jednu fotečku.ty dve ostatní se mi tam neukazují :o(
Ahojte!Muzemese k vam pridat?Sem z Kroměříže a koníka mám ustájeného na Zlámance
janulka401
napsal(a):
myslím že určite.aspon to tu trochu ožije.
Tak to sme ráda..Sem tu hodne casto a nekdy nemam co delat..tak aspon muzu obcas pridavat fotky zrzouna
Na tehle fotce vypada jak kdyby umiralale vazne to tak neni...
janulka401
napsal(a):
myslím že určite.aspon to tu trochu ožije.
ješte přihodím dnešní krmení.zase jednou trochu čistý....už aby bylo léto...
janulka401
napsal(a):
ješte přihodím dnešní krmení.zase jednou trochu čistý....už aby bylo léto...
a ješte araba aby mu to nebylo líto.
petas
napsal(a):
No to mi povidej!!JA dnes prisla ke konim a vsude snehu jak v krkonosichNo a odpoledne zas slunko jak an Havaji
Počasi se zblaznilo...a muj kun toho vyuziva...neni dne,kdy by nebyl jak prase
no tak u nás toho moc nezustalo.všechno rozfoukal vítr.ale aspon je to bláto zmrzlé, ale desím se dne jak rozmrzne.a už to tak pekne začlo schnout....skoro týden vydržel bez vetším nánosu bláta...
janulka401
napsal(a):
no tak u nás toho moc nezustalo.všechno rozfoukal vítr.ale aspon je to bláto zmrzlé, ale desím se dne jak rozmrzne.a už to tak pekne začlo schnout....skoro týden vydržel bez vetším nánosu bláta...
Jo..tak takhle to u nas vypadalo rano..Yetix ve vyběhu
petas
napsal(a):
Jo..tak takhle to u nas vypadalo rano..Yetix ve vyběhu
tak u nás to vypadalo takhle nejak ale až kolem druhé třetí..ráno sem tam nebyla a kolem poledne sme vozili seno.
janulka401
napsal(a):
tak u nás to vypadalo takhle nejak ale až kolem druhé třetí..ráno sem tam nebyla a kolem poledne sme vozili seno.
a ješte bylo pekne divoký počasí chvíi slunko svítilo ale to byli kone krajne neakční a když byli akční tak nesvítilo sluníčko takže fotky stály celkem za prd..a do toho studený vítr....no nic moc počasí..
janulka401
napsal(a):
a ješte bylo pekne divoký počasí chvíi slunko svítilo ale to byli kone krajne neakční a když byli akční tak nesvítilo sluníčko takže fotky stály celkem za prd..a do toho studený vítr....no nic moc počasí..
jj,ja dens ani enbyla jezdit!protoze by me to asik zfouklo z kone
petas
napsal(a):
jj,ja dens ani enbyla jezdit!protoze by me to asik zfouklo z kone
no mne to málem zfouklo auto z cesty..jinak sednout sem na nej musela protože sme vozili seno na vlečce za konem a ze zeme bych ho asi neudržela... moc energie na svuj vek. fotečka ješte z ledna
janulka401
napsal(a):
no mne to málem zfouklo auto z cesty..jinak sednout sem na nej musela protože sme vozili seno na vlečce za konem a ze zeme bych ho asi neudržela... moc energie na svuj vek. fotečka ješte z ledna
tak ješte jedna skotačící z ledna.jen tady ty fotky vypadají tak divne..
tango
napsal(a):
"úúúúúúsměěěěěv" to jsme se zase měli co naučit za blbinku že
janulka401
napsal(a):
tak ješte jedna skotačící z ledna.jen tady ty fotky vypadají tak divne..
Zady to teda žijeNespite!!!
Přidávám dnesní fotecku mojeho zrzounka ušatýho...
petas
napsal(a):
Zady to teda žijeNespite!!!
Přidávám dnesní fotecku mojeho zrzounka ušatýho...
asi všichni pracují.....nebo se válejí jako já... (fotka nic moc, ale bylo špatný počasí a pozadí taky nic moc....
vap
napsal(a):
Tak můžu se k vám taky přidat se svýma dvouma hebelkama? Nejsme teda přímo od Zlína, ale ze zlínského kraje jo...
ahoj, já taky nejsem přímo ze zlína.Koníka mám v Roštení.Ten na fotce sice není muj ale je rozhodne víc akčnejší.
janulka401
napsal(a):
ahoj, já taky nejsem přímo ze zlína.Koníka mám v Roštení.Ten na fotce sice není muj ale je rozhodne víc akčnejší.
vija
napsal(a):
pár xichtíků neuškodí
famona
napsal(a):
Janulka401: Ty máš koníka ustájenýho u statku (kravína), že? Nebo se pletu? Když jezdím občas kolem, tak tam bývá puštěný nějaký šiml ve výběhu.
Ne ta kobylka není moje.Já mám staršího valacha u Petry.co sem dávám fotečky tak ten šiml je sh.arab Nandy.Já se k Vám chystám ve čtvrtek. tenhle je muj
famona
napsal(a):
Docela pěkná hora. To je takový drobeček. Nechtěla bych ho cítit na noze.
No je ho dost ale není to tak hrozný...i když je fakt že si nedává moc pozor kam šlape..
tango
napsal(a):
Zakládám 7!
ahojte. Otázečka: Nedala by se v Kostelci "pronajmout" na hodinu hala? Potřebovaly by jsme začít trochu něco dělat a v takovém počasí se doma nedá :-(
Mno tak sme konecne skákaly..sice sem po te zime jaksi skoro spadla,ale dobrý
petas
napsal(a):
Mno tak sme konecne skákaly..sice sem po te zime jaksi skoro spadla,ale dobrý
No a nesmim zapomenout na zrzounka
briga
napsal(a):
my by jsme jeli vozíkem.. a Kostelec by byl teda podle mě podstatně lepší. Nemáš prosímtě na někoho číslo? Něbo nevíš jak by se to tam dalo na co nejdřív domluvit?
zdravím vás všechny, vidím že naše jízdárna je nabízena, ale předem chci upozornit že pokud by někdo měl zájem, je třeba domluvit se s Radkem,. je to jeho jízdárna a vím že říkal, že krom mě jelikož tam mám koně bude vybírat peníze ale to jen tak mezi řečí, fotka nové černé KETY s Cesarem
sajma
napsal(a):
zdravím vás všechny, vidím že naše jízdárna je nabízena, ale předem chci upozornit že pokud by někdo měl zájem, je třeba domluvit se s Radkem,. je to jeho jízdárna a vím že říkal, že krom mě jelikož tam mám koně bude vybírat peníze ale to jen tak mezi řečí, fotka nové černé KETY s Cesarem
Kačena
sajma
napsal(a):
Kačena
a taky se musím pochlubit novým přírůstkem do rodiny, Bety cca 3měs nalezena v krabici od televize....
sajma
napsal(a):
a taky se musím pochlubit novým přírůstkem do rodiny, Bety cca 3měs nalezena v krabici od televize....
sajma
napsal(a):
Lukáš má taky nové štěně tak se hned skamarádili a jak jsou spolu tak dovádí dokud je od sebe neodtrhnem...
sajma
napsal(a):
Lukáš má taky nové štěně tak se hned skamarádili a jak jsou spolu tak dovádí dokud je od sebe neodtrhnem...
a poslední Pa