Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2007 09:27

Zdravím,
brzy si přivezu novou kobylku a na přivítanou jí chci pořídit nějaký pěkný komplet(ohlávku+vodítko) poradíte jaké barvy? přikládám foto kobylky.

3.12.2007 09:35

anushka napsal(a):
Zdravím,
brzy si přivezu novou kobylku a na přivítanou jí chci pořídit nějaký pěkný komplet(ohlávku+vodítko) poradíte jaké barvy? přikládám foto kobylky.

Jé, ta je krásná.
Máme stejně barevného poníka a sluší mu modrá.

3.12.2007 11:00

marketka napsal(a):
Jé, ta je krásná.
Máme stejně barevného poníka a sluší mu modrá.

já bych dala asi žlutou, nebo oranžovou.

3.12.2007 11:03

lesterka napsal(a):
já bych dala asi žlutou, nebo oranžovou.

Já bych volila krémovou...
Moc chválím koníka, je úžasnej, co je to za krasavce?

3.12.2007 12:14

haisovad napsal(a):
Já bych volila krémovou...
Moc chválím koníka, je úžasnej, co je to za krasavce?

jelikož je straktaá volila bych jakokoliv barvu dle tvé chuti ale bez kombinace jiné...ta zelená není vubec špatná, ale i červená není špatná, nebo balnkytně modrá, zaleží na vkusu každého, ale kobylka je velice zajímavá barvou, tak netřeba zvýraňovat šla bych do klasické černé se zlatým kování...

3.12.2007 12:57

anushka napsal(a):
Zdravím,

Šla bych do jiného odstínu hnědé, béžové, nebo černé...
Taky se připojím s dotazem ohledně barvy, je v podstatě stejný, akorát ryzák...??

3.12.2007 13:08

vap napsal(a):
Šla bych do jiného odstínu hnědé, béžové, nebo černé...
Taky se připojím s dotazem ohledně barvy, je v podstatě stejný, akorát ryzák...??

řekla bych že tamta kobča je ryzka jen tmavší...jinak na vás by mi sedla ta béžová jak psala DAnny...nebo ve vašem případě již nejste tak flekatý, tak yb se mi líbila kostka rozumné barvy...něbo třebas i šedá, ta má velikou výhodu nikdy nevybledne jako syté barvy....a samozřejmě hezký odstín modré či láhvově zelená.ale jak říkám je o to o vkusu jednotlivce... na šimla třeba volím vyrazné odstíny, samozřejmě střízlivě a nebo šedou která se naopak ztratí a nekazí samotný efekt koně...

3.12.2007 14:51

anushka napsal(a):
Zdravím,

Já radím červenou nebo žlutou

3.12.2007 15:02

karwen napsal(a):
Já radím červenou nebo žlutou

ja se přikládám také k červené nabo k oranžové na hnědákovy anebo ryzákovy ta barva nevypadá zle

3.12.2007 16:24

woldemortik napsal(a):
ja se přikládám také k červené nabo k oranžové na hnědákovy anebo ryzákovy ta barva nevypadá zle

Já mám právě pocit, že mu žádná nesluší, tak má zatím černou, tou se nic nepokazí...přemýšlela jsem nad černou v kombinaci s bílou nebo béžovou...

3.12.2007 16:37

anushka napsal(a):
Zdravím,

kobylce červenou
ryzáčkovi červenou nebo žlutou

4.12.2007 11:27

avecaesar napsal(a):
kobylce červenou
ryzáčkovi červenou nebo žlutou

Moc děkuji za Vaše nápady.Přemýšlela jsem o nějaké béžové,či oranžové nebo žluté,no uvidím:-)) pro Tajmnou danny: kobylka je kříženec welsh ponyho a čt,momentalni kvh v jejich 1,5roce je 145cm.Hned jak jsem ji videla,padla mi do oka,má úžasnou povahu,tak si ji do konce měsíce přivezu :-)
přikládám foto mé druhé kobylky-welsh pony,Sávy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík