Co by jste si radsi koupili???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2006 23:07

Kdyz by jste nemeli kone, tak by ste si koupili radsi kone nebo ponyho?!?Prosim piste!!A muzete sem vkladat i nejaky ty
fotecky!!
Ja zacnu...to je shetland, jmenuje se Lajka

14.1.2006 08:41

monca1112 napsal(a):
Kdyz by jste nemeli kone, tak by ste si koupili radsi kone nebo ponyho?!?Prosim piste!!A muzete sem vkladat i nejaky ty
fotecky!!

Také jsme měli 2 shetl. poničky,jenže jsme pro ně neměli využití,tak jsme je prodali,nyní máme 4 velké koně A1/1,ČT,kříženec ČTxArab a kříženec A1/1xHucul.Ale časem chceme pro dítě nějákého poníka,jsou to roztomilý mazlíci

14.1.2006 12:23

monca1112 napsal(a):
fotecky!!

ahoj, já mám hřebečka poníka fjord x welš (cca 140cm) a kobylku A1/1. poncl zvládá i dospělý, takže nemusíme řešit že už sme moc velký.....

15.1.2006 00:29

monca1112 napsal(a):
fotecky!!

Já jsem si odmalička přála grošovanou kobylku .......a dnes mám doma stádečko oslíků:o))

Neregistrovaný uživatel

30.1.2006 16:08
Neregistrovaný uživatel

oslik napsal(a):
Já jsem si odmalička přála grošovanou kobylku .......a dnes mám doma stádečko oslíků:o))

Ahojky!!! Ty mas vosliky, jo??? Ja sem nikdy neverila tomu, ze by se dalo jezdit na oslovi a ted na nich jezdim. Je to strasna sranda. Clovek se zasmeje a jeste se projede. Nejuzasnejsi je, kdyz projizdime vesnici, nase osli trojka, ja, sestrenka a kamoska, vsechny tri na oslech, a deti kricej, ze se chtej svezt:) Vsichni na nas koukaj... Ja osliky miluju:)))

30.1.2006 23:07

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojky!!! Ty mas vosliky, jo??? Ja sem nikdy neverila tomu, ze by se dalo jezdit na oslovi a ted na nich jezdim. Je to strasna sranda. Clovek se zasmeje a jeste se projede. Nejuzasnejsi je, kdyz projizdime vesnici, nase osli trojka, ja, sestrenka a kamoska, vsechny tri na oslech, a deti kricej, ze se chtej svezt:) Vsichni na nas koukaj... Ja osliky miluju:)))

Oslíků máme momentálně 6, úplně jsem těmto tvorům propadla, jsou úžasní.
Pokud by Tě to neobtěžovalo, písni mi, prosím, něco o těch Vašich na mail. Díky předem. Martina
oslinda@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík