Pondělní ráno,pracantkám je dáno :-) ....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2007 19:07

Dobré....Co zrovna je holkýý Mám tenhle týden ranní,tak Vám tu zas něco chystám V sobotu jsem byla odpoledne v práci,tak jsme si šly užít slunko s Molčí kolem poledního... A Molinatá si to vážně užívala

Ráno byly červánky

9.12.2007 19:08

molly napsal(a):
Dobré....Co zrovna je holkýý Mám tenhle týden ranní,tak Vám tu zas něco chystám V sobotu jsem byla odpoledne v práci,tak jsme si šly užít slunko s Molčí kolem poledního... A Molinatá si to vážně užívala

Ráno byly červánky

O něco později

9.12.2007 19:10

molly napsal(a):
O něco později

ähoj molly kouám začínáš s pracantkama brzy

9.12.2007 19:10

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

kuk

9.12.2007 19:11

woldemortik napsal(a):
ähoj molly kouám začínáš s pracantkama brzy

Ahoj... To víš...Zítra tu nebudu

9.12.2007 19:12

molly napsal(a):
kuk

jůůů,jsem na volnoó...

9.12.2007 19:13

molly napsal(a):
jůůů,jsem na volnoó...

hrozný hlad trápí nás....

9.12.2007 19:15

molly napsal(a):

9.12.2007 19:15

molly napsal(a):

¨musím se pochlubit o víkendu jsem taky trochu jezdilana lavine,ale bohuzel nenamam fotot

9.12.2007 19:16

molly napsal(a):

Sem a tam,po sadu se vyběhám

9.12.2007 19:18

woldemortik napsal(a):
¨musím se pochlubit o víkendu jsem taky trochu jezdilana lavine,ale bohuzel nenamam fotot

já mám s focením na koni taky problém,páč furt jezdím sama A i takhle na volno jsem ráda,když se povede

9.12.2007 19:19

molly napsal(a):
já mám s focením na koni taky problém,páč furt jezdím sama A i takhle na volno jsem ráda,když se povede

Mamíííí,já mám v sobě arabááá

9.12.2007 19:20

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Tady to mám ráda...

9.12.2007 19:21

molly napsal(a):
Tady to mám ráda...

Ne abys mě tu nechala

9.12.2007 19:22

molly napsal(a):
Tady to mám ráda...

¨jj taky jsem ráda že se mi fotky povedou v pohybu,ale je jich malo lavina když dělá jinek pohyb než krok tak to slavym

9.12.2007 19:23

molly napsal(a):
Ne abys mě tu nechala

Tak já běžím napřed,ale neboj...Na kraji počkám

9.12.2007 19:24

woldemortik napsal(a):
¨jj taky jsem ráda že se mi fotky povedou v pohybu,ale je jich malo lavina když dělá jinek pohyb než krok tak to slavym

Molčí nejoblíbenější pozice

9.12.2007 19:25

molly napsal(a):
Molčí nejoblíbenější pozice

Tak co bude??

9.12.2007 19:28

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Marti,koukala jsem,kolik váží Lavina Molča ať je malá vzrůstem (158hůlky),tak není z nejlehčích... Ono jí tak chutná

10.12.2007 06:53

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

dobré ránko všem a samo pěkný den

10.12.2007 07:20

molly napsal(a):

Ahojdááá,
Zuzi, Molly si to pěkně užila, je znát jak je spokojená... Já jsem v sobotu fotila jako o život...
Péťo, Kláry...co Apasionáta? Jaké to bylo? Šup sem s fotkama...

10.12.2007 07:30

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Bré ránko, hlky, můj weekend katastrofa, od pátku jsem tahala ten debilní hnůj na pole, nicméně půlka hnojiště je pryč....ale svaly mám jak Arnie, teď už fakt v tílku chodit nemůžu...a oře jsme měla oba dny venku oba, v sobotu přišla Kája, tak jsme jely odpoledne na nádhernou vyjížďku, páč kmé obrovské radosti bylo oba dny hezky:))
A šup sem s tou Appasinatou..:)Já jsem se už dívala na fotky, co tu dával kovbojiček a myslím, že to mohlo stát za to, no, poslechnu si od holek, co z nich vyleze:)))

10.12.2007 07:35

kukinatost napsal(a):
Bré ránko, hlky, můj weekend katastrofa, od pátku jsem tahala ten debilní hnůj na pole, nicméně půlka hnojiště je pryč....ale svaly mám jak Arnie, teď už fakt v tílku chodit nemůžu...a oře jsme měla oba dny venku oba, v sobotu přišla Kája, tak jsme jely odpoledne na nádhernou vyjížďku, páč kmé obrovské radosti bylo oba dny hezky:))
A šup sem s tou Appasinatou..:)Já jsem se už dívala na fotky, co tu dával kovbojiček a myslím, že to mohlo stát za to, no, poslechnu si od holek, co z nich vyleze:)))

Ahojda Jani,
svalíky jsem náležitě také protáhla. V sobotu celkem pohoda, bylo nás ve stáji hodně takže na každého vyšly dva boxy. Ale včera jsem si to docela dávala...umyla jsem všechna okna, uklidila po malíři, navařila, převlíkla postele, vyluxovala a setřela...ty jo, fakt od rána do večera s hadrem v ruce...ale už nebudu bláznit na Vánoce...
Vám ukážu kdo je největší dobytek... paintka Kala

10.12.2007 07:37

haisovad napsal(a):
Ahojda Jani,
svalíky jsem náležitě také protáhla. V sobotu celkem pohoda, bylo nás ve stáji hodně takže na každého vyšly dva boxy. Ale včera jsem si to docela dávala...umyla jsem všechna okna, uklidila po malíři, navařila, převlíkla postele, vyluxovala a setřela...ty jo, fakt od rána do večera s hadrem v ruce...ale už nebudu bláznit na Vánoce...

detail
zas je vidět co si o mě myslí...

10.12.2007 07:40

haisovad napsal(a):
Ahojda Jani,

no, dobytek strakatý ona je:)), ale vcelku mi připadá i jako výkrmní prasátko....))Btw asi budu muset začít Gasinu omezovat v jídle, začíná být vcelku vyžraná, aspoň teda Kája se ptala, kolik měsíců je březí...ale jsem ráda, že prostě nemá jenom břicho, ale tak nějak hezky tloustne celá..:))
Jo, a jsem ráda, že nejsem sama, co jsem makala, tež jsem chtěla něco nafotit, fakt bylo hezky, ale říkala jsem, že to radši prorajtuju:))
akorát horší je, že já sjem dělala furt jenom venku a sotva jsem vylezla nahoru, hned jsem dostala sprda, že na Vánoce jsem zatím s ničím nepomohla a horší ej, že mamača má pravdu...ale já kurňa fakt nemám čas...a navíc nevím, pro koho budeme něco péct, když cukroví jí akorát otec a pes:)

10.12.2007 07:46

kukinatost napsal(a):
no, dobytek strakatý ona je:)), ale vcelku mi připadá i jako výkrmní prasátko....))Btw asi budu muset začít Gasinu omezovat v jídle, začíná být vcelku vyžraná, aspoň teda Kája se ptala, kolik měsíců je březí...ale jsem ráda, že prostě nemá jenom břicho, ale tak nějak hezky tloustne celá..:))
Jo, a jsem ráda, že nejsem sama, co jsem makala, tež jsem chtěla něco nafotit, fakt bylo hezky, ale říkala jsem, že to radši prorajtuju:))
akorát horší je, že já sjem dělala furt jenom venku a sotva jsem vylezla nahoru, hned jsem dostala sprda, že na Vánoce jsem zatím s ničím nepomohla a horší ej, že mamača má pravdu...ale já kurňa fakt nemám čas...a navíc nevím, pro koho budeme něco péct, když cukroví jí akorát otec a pes:)

Hezké ránko, holky, také se přidám se svými svaly :-)
včera jsme s rodiči škládali 60 metráků uhlí. Uffffff, to byla ale šichta. Ještě tam na nás něco čeká - to už jsme nezvládli, bo jsme večer ještě šli do divadla
Já s Vánocema nějak nešílím - stejně to nemá smysl. K ničemu ty velké úklidy nejsou, když se pořdádek udržuje průběžně :-)

10.12.2007 07:48

luciusl napsal(a):
Hezké ránko, holky, také se přidám se svými svaly :-)
včera jsme s rodiči škládali 60 metráků uhlí. Uffffff, to byla ale šichta. Ještě tam na nás něco čeká - to už jsme nezvládli, bo jsme večer ještě šli do divadla
Já s Vánocema nějak nešílím - stejně to nemá smysl. K ničemu ty velké úklidy nejsou, když se pořdádek udržuje průběžně :-)

No, tak to je hláška....když se pořádek udržuje průběžně...:))Já si průběžně udržuju bordel a zcela mi to vyhovuje.::)))

10.12.2007 07:51

kukinatost napsal(a):

Mno jo,
když jsem bydlela s našima tak jsem tohle taky furt slýchávala... Nic nedělám, věčně někde stajdám.
Kolik pečete druhů? Já se ségrou to teda moc nepřeháníme, děláme cca osm druhů ale jen z poloviční a něco i z třetinové dávky...protože to nechceme jíst ještě na konci ledna, že...
Hele Jani, ten hnůj vozíš na vaše pole? Nebo někomu k sousedům...
Takhle si užívá Klokočské prase...

10.12.2007 07:51

kukinatost napsal(a):
No, tak to je hláška....když se pořádek udržuje průběžně...:))Já si průběžně udržuju bordel a zcela mi to vyhovuje.::)))

Jani, jednou jedna chytrá babička řekla, že pořádek se udržuje - ne dělá :-) Nějak jsem nad tím začala přemýšlet a občas se podle toho i chovat a nění to tak hrozné. U Tebe je to ale něco jiného - nejsi ve svém, takže ten bordel chápu :-) :-) :-)
Taky jsem to měla u sebe v pokoji jako po výbuchu sopky, ale pak jsem začala bydlet sama a nějak mě to donutilo, samo se to změnilo. Takže teď převážně jen udržuju - každý den, bo pes mi tu nadělá bordelu !!!! :-(
Jak je v práci ????

10.12.2007 07:54

haisovad napsal(a):
Mno jo,
když jsem bydlela s našima tak jsem tohle taky furt slýchávala... Nic nedělám, věčně někde stajdám.
Kolik pečete druhů? Já se ségrou to teda moc nepřeháníme, děláme cca osm druhů ale jen z poloviční a něco i z třetinové dávky...protože to nechceme jíst ještě na konci ledna, že...

Jojo, Dany, přesně tak :-)
My to máme s mamčou rozdělený - jsem hrozný nešika na drobné manuální práce a dělání cukroví do toho spadá. takže když jsem bydlela na Moravě, cukroví jsem objednávala a kupovala od paní, co ho pekla doma. Bylo moooc dobré. No a teď já nakoupím, mamča udělá těsto a upeče, já slepím, ozdobím, onádivkuju a ozdobím. Máme asi 6 druhů z jedné dávky a víc už dělat nebudeme. Jen vánočku - velikooooooooooooooooooou :-)

haisovad napsal(a):
Mno jo,

No, ten hnůj vozím na naše pole....jakože ať žije narvaný dvojkolák..:))
Jinak já sjem v podstatě taky pořádek udržovala, když sjem těch 5 let bydlela v Olomouci...ale doma jsem zvyklá, že židle je odkladná plocha...jinak já zas takový bordel mít nemůžu, bo by otci slezly zbytky vlasů..:))
a v práci - zatím dobře, ale v 8 to vypukne...tož sa s váma rozloučím..:(

haisovad napsal(a):
Mno jo,

Holky ahojte Ono s tím pořádkem je asi pravda, udržovat průběžně, ale hold to někdy nejde.....
Jani, s tím hnojem to musel být masakr, ale jak jsme řekly, ušetříme za posilovnu A
Dani šupej sem s fotečkama, moc se těším na špinavá prasátka.

Takže, tady jsou mé úplně jezdecké začátky v Jeseníkách. Ta první jsem já a druhá segra

10.12.2007 07:55

kukinatost napsal(a):
No, ten hnůj vozím na naše pole....jakože ať žije narvaný dvojkolák..:))
Jinak já sjem v podstatě taky pořádek udržovala, když sjem těch 5 let bydlela v Olomouci...ale doma jsem zvyklá, že židle je odkladná plocha...jinak já zas takový bordel mít nemůžu, bo by otci slezly zbytky vlasů..:))
a v práci - zatím dobře, ale v 8 to vypukne...tož sa s váma rozloučím..:(

No, jinak my tež vždycky pácháme cca 8 druhů...a linecké je pro psa:))
Jinak vánočka, ta musí být, děláme každý rok dvě....

10.12.2007 07:57

lanika napsal(a):
Holky ahojte Ono s tím pořádkem je asi pravda, udržovat průběžně, ale hold to někdy nejde.....
Jani, s tím hnojem to musel být masakr, ale jak jsme řekly, ušetříme za posilovnu A
Dani šupej sem s fotečkama, moc se těším na špinavá prasátka.

Takže, tady jsou mé úplně jezdecké začátky v Jeseníkách. Ta první jsem já a druhá segra

Ahoj kočko :-) máš hezký vlasy :-)

10.12.2007 08:01

luciusl napsal(a):

I když s těma hadrama ... mám vlastně problém stále - sice nae na židli, ale v ložnici - na posteli, na sušáku, na klice od dveří u šatny, hromádka na zemi ...
Tak jak ho mám rozdělené podle toho co je do práce, na doma, ke koním ...

10.12.2007 08:03

luciusl napsal(a):

Vlasy??? No, palmička, jak jinak Jani, čím dál přemýšlím nad tím, jak my dvě jsme si posobné Jo a co v práci? Dá se to? Nelituješ ten přechod? Luli a co drobek?
Ha a lanika ve westernovém sedle

10.12.2007 08:05

luciusl napsal(a):

Ahojda Leníku,
já se raději nevyjadřuji k otázce bordel...jsem ukrutnej bordelář. Mám doma buď totál uklizeno nebo bordel...kdžy jsem byla sama tak to bylo v pohodě, ale jakmile se přistěhovat Tomáš tak to tak trochu nestíhám...
Udržovat pořádek neumím...jsem vina, přiznávám se...
Tady detail trojobalu Leošky prdelky... ježdění jsem vzdala, protože se válela co každou hodinu dobytek...

10.12.2007 08:06

lanika napsal(a):
Vlasy??? No, palmička, jak jinak Jani, čím dál přemýšlím nad tím, jak my dvě jsme si posobné Jo a co v práci? Dá se to? Nelituješ ten přechod? Luli a co drobek?
Ha a lanika ve westernovém sedle

Včera jsem u koní nebyla, ale snad je vše OK. Předevčírem jsem s ním byla zas na louce a opět šel od koní úplně sám a vůbec si nás nevšímal. To znamená, že už ho asi nebudu moct pouštět a bude chodit jen na vodítku :-(
ale roste, roste ... Jo, a taky máme trochu předělané stránky

10.12.2007 08:07

luciusl napsal(a):
I když s těma hadrama ... mám vlastně problém stále - sice nae na židli, ale v ložnici - na posteli, na sušáku, na klice od dveří u šatny, hromádka na zemi ...
Tak jak ho mám rozdělené podle toho co je do práce, na doma, ke koním ...

čau ženy , dnes je tady po ránu nějako živo!!!
Holky to byl víkend...brrr, ale krásnej!!!
Appasoniata byla luxusní, člověk ale opravdu musí sledovat jen to vystoupení a né ty věci kolem (např.uždění,vyvazování atd..) Ale stálo to za to, chvílku se mi tajil dech co s uměli, bylo to i zábavné většinou v podání oslíků a spol..fotky až zítra ségra mi nevrátila foťák
No a v sobotu výlet na narozky na vysočinu. Kalba až do rána, bléé kocovina trvala až do dneška
A v neděli výlet za bývalým majitelem Grace. na ty jeho dvě nový hříbata z Albertovce. Byli skovostný hříboušové nohatý!!!

10.12.2007 08:08

haisovad napsal(a):
Ahojda Leníku,
já se raději nevyjadřuji k otázce bordel...jsem ukrutnej bordelář. Mám doma buď totál uklizeno nebo bordel...kdžy jsem byla sama tak to bylo v pohodě, ale jakmile se přistěhovat Tomáš tak to tak trochu nestíhám...
Tady detail trojobalu Leošky prdelky... ježdění jsem vzdala, protože se válela co každou hodinu dobytek...

Ty bláho, to je Leoša? K nepoznání....
Tady huculské torpédko na hubertu. Moc šiková kobylka

10.12.2007 08:08

haisovad napsal(a):
Ahojda Leníku,

Ahoj kočko, takže plodný víkend :-)

10.12.2007 08:12

luciusl napsal(a):
Ahoj kočko, takže plodný víkend :-)

Ahojda Péťo,
ty jo, tak já se těším na fotky a oni je nemají, bééé.
Leni, to je Leoša...prasáček
Ale pózovala krááásně

10.12.2007 08:13

lanika napsal(a):
Ty bláho, to je Leoša? K nepoznání....
Tady huculské torpédko na hubertu. Moc šiková kobylka

Já jsem apasionatu viděla jen na DVD, ale není to ono asi už bez te atmosfery, co? Musel to být prima zážitek...
A pak přišel jezďák

10.12.2007 08:15

haisovad napsal(a):
Ahojda Péťo,
ty jo, tak já se těším na fotky a oni je nemají, bééé.
Leni, to je Leoša...prasáček
Ale pózovala krááásně

A licence.....Měla jsem takový hrozný strach, nakonec jsme dostali i pochvalu od rozhodčích v drezuře....

10.12.2007 08:16

lanika napsal(a):
A licence.....Měla jsem takový hrozný strach, nakonec jsme dostali i pochvalu od rozhodčích v drezuře....

...

10.12.2007 08:18

lanika napsal(a):
...

Leni, kdy jsi dělala licenci? Ty fotky jsou takové mírně historické...
Jinak Leuša se začíná říjit...zase se od Leuši Bára nehne...

10.12.2007 08:21

haisovad napsal(a):
Leni, kdy jsi dělala licenci? Ty fotky jsou takové mírně historické...
Jinak Leuša se začíná říjit...zase se od Leuši Bára nehne...

Licenci jsem dělala v dubnu 2000 Tenkrát na hřebci, co kdysi působil jako plemeník u nic , kde se ta licence pořádala. Takže se na mě všichni dívali a sledovali Bylo to hrozné

10.12.2007 08:25

lanika napsal(a):
Licenci jsem dělala v dubnu 2000 Tenkrát na hřebci, co kdysi působil jako plemeník u nic , kde se ta licence pořádala. Takže se na mě všichni dívali a sledovali Bylo to hrozné

no a tady už na dnu otevřených dveřích asi o rok později

10.12.2007 08:27

lanika napsal(a):
no a tady už na dnu otevřených dveřích asi o rok později

.....

10.12.2007 08:31

lanika napsal(a):
.....

Tohle je fotka z minimaxi, ten den jsem skočila 132 cm a najížděla pak na 140, ale to už asi ta kobylka vycítila, že já to vlastně ani skákat nechci To bylo hrozné. Pro ty, co skáčou často tyhle velké skoky asi nic není, ale mě teda prdelka cvakala
Jo a ten největší skok nemám, páč ségra držela všechny palce ....

10.12.2007 08:32

lanika napsal(a):
Tohle je fotka z minimaxi, ten den jsem skočila 132 cm a najížděla pak na 140, ale to už asi ta kobylka vycítila, že já to vlastně ani skákat nechci To bylo hrozné. Pro ty, co skáčou často tyhle velké skoky asi nic není, ale mě teda prdelka cvakala

To tady dnes zaflákám fotkama, nevadí ?

10.12.2007 08:33

lanika napsal(a):

jsem to ale blbka, fotky mám na cd vypálené v kabelce-hihi...takže tady malá ochutnávka z appasoniaty

10.12.2007 08:34

rocky napsal(a):
jsem to ale blbka, fotky mám na cd vypálené v kabelce-hihi...takže tady malá ochutnávka z appasoniaty

ukázka Lusitánů

10.12.2007 08:35

rocky napsal(a):
ukázka Lusitánů

a ještě

10.12.2007 08:36

rocky napsal(a):
a ještě

a portugalci...to byli fešáci a nejen koně ale i jezdci

10.12.2007 08:37

rocky napsal(a):
a portugalci...to byli fešáci a nejen koně ale i jezdci

a ještě

10.12.2007 08:38

rocky napsal(a):
a ještě

shetland táhnul mini brouka

10.12.2007 08:38

rocky napsal(a):

To je mazec

10.12.2007 08:39

rocky napsal(a):

němka předvedla drezuru

10.12.2007 08:40

rocky napsal(a):
němka předvedla drezuru

jako mušketýři

10.12.2007 08:41

rocky napsal(a):
jako mušketýři

osel umřel, andílek se za něj modlil, pak ho rozdejchával!! velmi ftipná scéna

10.12.2007 08:42

rocky napsal(a):
osel umřel, andílek se za něj modlil, pak ho rozdejchával!! velmi ftipná scéna

dívka na laně a jezdec s běloušem

10.12.2007 08:43

rocky napsal(a):
dívka na laně a jezdec s běloušem

a ještě

10.12.2007 08:44

rocky napsal(a):
a ještě

frísové nesměli chybět, jen se blbě fotili jak jsou tmavý

10.12.2007 08:48

rocky napsal(a):
frísové nesměli chybět, jen se blbě fotili jak jsou tmavý

a ještě..tohle se mi líbilo v ohnivém kruhu stáli skřetové na koních a skupina jezdců s frísákama je měla zahnat tak ta jedna vyjela s frísanem proti nim, postavila ho na zadních a šly po zadních proti nim.Fakt nádhera

10.12.2007 08:48

rocky napsal(a):
a ještě

Teda Péťo, ty si nás teda napínala... Krááásná podívaná, jen co je pravda.
Leníku, tak ty jsi takovejhle parkurysta? To jsem ani netušila...před 130 cm smekám, já bych na to koníka asi ani nenavedla...
Jen Gitka byla elegantní a na focení zůstala čistá...až když jsem zandala foťák tak sebou plácla...

10.12.2007 08:49

rocky napsal(a):
a ještě..tohle se mi líbilo v ohnivém kruhu stáli skřetové na koních a skupina jezdců s frísákama je měla zahnat tak ta jedna vyjela s frísanem proti nim, postavila ho na zadních a šly po zadních proti nim.Fakt nádhera

skřeti

10.12.2007 08:54

haisovad napsal(a):
Teda Péťo, ty si nás teda napínala... Krááásná podívaná, jen co je pravda.
Leníku, tak ty jsi takovejhle parkurysta? To jsem ani netušila...před 130 cm smekám, já bych na to koníka asi ani nenavedla...
Jen Gitka byla elegantní a na focení zůstala čistá...až když jsem zandala foťák tak sebou plácla...

Dany, však říkám, že to bylo poprvé a naposled Ten samotný skok se neliší nějak jinak , ale ten nájezd na plot

Puberta a já se chytla diskoték a flákaček a z JK jsem odešla. Ale po půl roce jsem to už nevydržela a chodila k soukromníkovi na mladého hřebečka. Hi, foto z místních dostihů, byl tam poprvé mezi konmi Však taky jezdím úplně na druhém konci letiště a slyšet ho bylo i přes reprobedny.....Tady jsem taky nasbíralua tu odvahu ani nevím kde....Docela šídlo

10.12.2007 08:55

rocky napsal(a):

ježíšek nesměl chybět! A z dárku vypadl nečekaně osel

10.12.2007 08:57

lanika napsal(a):
Dany, však říkám, že to bylo poprvé a naposled Ten samotný skok se neliší nějak jinak , ale ten nájezd na plot

Puberta a já se chytla diskoték a flákaček a z JK jsem odešla. Ale po půl roce jsem to už nevydržela a chodila k soukromníkovi na mladého hřebečka. Hi, foto z místních dostihů, byl tam poprvé mezi konmi Však taky jezdím úplně na druhém konci letiště a slyšet ho bylo i přes reprobedny.....Tady jsem taky nasbíralua tu odvahu ani nevím kde....Docela šídlo

.....a v létě Ten vlevo je Sirius, uprostřed jeho skoro maminka Gréta a vpravo Jumbík

10.12.2007 08:58

rocky napsal(a):
ježíšek nesměl chybět! A z dárku vypadl nečekaně osel

barokní jízda

10.12.2007 08:58

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Petííííííííííííííííííííííí, tu úplně slintám nad těma fotkama.......Moc hezké. Jo a jak dlouho to trvalo?

10.12.2007 09:00

lanika napsal(a):
Petííííííííííííííííííííííí, tu úplně slintám nad těma fotkama.......Moc hezké. Jo a jak dlouho to trvalo?

Trvalo to cca 2,5 hodiny. hodina jedna část, pak půl hodiny přestávka a pak zas hodina. Uváděl to Podhůrský.

10.12.2007 09:00

lanika napsal(a):

......maličká holčička se dvěma copánkama

10.12.2007 09:02

rocky napsal(a):
Trvalo to cca 2,5 hodiny. hodina jedna část, pak půl hodiny přestávka a pak zas hodina. Uváděl to Podhůrský.

a na závěr přišli všichni

10.12.2007 09:03

rocky napsal(a):
a na závěr přišli všichni

oslíci

10.12.2007 09:07

rocky napsal(a):
a poslední

A na závěr my!!
Ségra a kámoška

10.12.2007 09:08

rocky napsal(a):
A na závěr my!!
Ségra a kámoška

10.12.2007 09:09

rocky napsal(a):

i takový pózy vznikly

10.12.2007 09:10

lanika napsal(a):
......maličká holčička se dvěma copánkama

Teda holky, jsme se dneska pěkně rozjeli...hele kde máme Klárys? Nezaspala po náročném víkendu?

10.12.2007 09:12

rocky napsal(a):
i takový pózy vznikly

a poslední foto!
Já a můj soused,jel snáma do HK

Tak doufám že se vám moje prezentace fotek líbila...a teď jdu pracovat!

10.12.2007 09:15

haisovad napsal(a):
Teda holky, jsme se dneska pěkně rozjeli...hele kde máme Klárys? Nezaspala po náročném víkendu?

asi ještě chrnííí, nebo ji třeba dávaj novej počítač
ale dorazit by měla..

Jo a Leni jinak máš taky krásný fotečky!!To jsou pěkný vzpomínky, já měla zas z licence video ale nějak ho nemůžu najít...grrr...
a danny tvoje fotečky jsou taky supr! ale stejně mě ty koně přij¨dou nějaký moc čistýýý!!

10.12.2007 09:17

rocky napsal(a):
ale dorazit by měla..

Jo a Leni jinak máš taky krásný fotečky!!To jsou pěkný vzpomínky, já měla zas z licence video ale nějak ho nemůžu najít...grrr...
a danny tvoje fotečky jsou taky supr! ale stejně mě ty koně přij¨dou nějaký moc čistýýý!!

Hele hele...neprovokuj. Prasata máme a pořádný ale na vaše blátočvachty asi nemáme...
Detailní Laydýs

10.12.2007 09:21

rocky napsal(a):
ale dorazit by měla..

Petiku, čím jsi to fotila? Tím foťákem, cos měla na srazu? Moc hezké snímky Jo a holky, ten můj foťák je úplně debilní, přemýšlím, že se ho rychle zbavím :-( Vůbec s ním nejsem spokojená. V pohybu foto vůbec nezaostří, 4 fotky z 30 snímku jsou čisté Toš přeci nebudu fotit jen koně v klidu???? Jsem byla z toho včera špatná. Béééééééééééééé.

Vzpomínek bylo dost a tady fotky s přítomností

10.12.2007 09:23

lanika napsal(a):
.....a v létě Ten vlevo je Sirius, uprostřed jeho skoro maminka Gréta a vpravo Jumbík

Hmmm a ten chlapec je čí???

Zdar Baby.to teda byl víkend, kde začít Apasionáta super pro laika, pro koňáka slušná show, bylo to ruzné něco se mi líbilo moc něco méně,kupodivu frísové mě neuchvátili, kostými je zakrývali a byli nevyrazní, ta scená se jim moc nepovedla, byli to zas jen klusoakce sem tam a pak chození po zadních, chvilku sem si myslela že slečna koníka převrátí, jak ho rvala aby ho udržela donutila k pochodu a pak se mi zastavil dech když šel koník po zadních táhl za sebou ocas a šla s ním na tu hořící šnůru, asi to měli ošetřný,ale už jsem se hrozila jak mu blafne ocas, uf..jinak krásný byl začátek, kdy vpustili do areny na volno mladé hřebce a ty tam řádili, byli kouzelný, taky vystoupení těch plaváku(jsou na fotce všichni tři na zadních) popravdě jsem se taky strašně vyblbla s fotákem, fotila jsem s tím dělem až od vrchu a vysledek vidíte, první část fotek, měli jsme oproti sedícím dole možnost krásně vidět hru světel, nasvícení bylo skvělé, rozsekali mě akrobatičtí borci v plavkaách jak rozhecovali dav a pak borec na vodních lyžích kdy hopsal mustek, krásná byla scéna s bílým hřebcem a provazolezkyní, ale moje oči tedy více zaujalo umění slečny na laně, bylo to hezké.nakonec mě okouzlil tmavý hnědák zcela na volno, pan tam s ním ukazal nejaké vystoupení pak koníka položil a to byl konec apasionaty a nastoupili tam na rozlučku ostatní koně, užasné toho hřebečka to vubec nezajímalo, ležel tam u pána a povídali si spolu:)))

jinak víkend byl velice náročný, sestřička si v sobotu trochu zařádila, tančila jak o život, fotodokumentaci dodáme později...no šli jsme spát v 5:45 což byl mazec v deset jsem již esděla v autě a řídila směr HK, jistě bych nadýchala...no a pak jsme rovnou pokračovali na ty hříbouše, segra se opět zapoměla pochlubit, že nám tam na chvilku usnula, ještě že je tonda chápavej, parky jsme musela sníst já, tkaže jsem měla 3,5 párečku, ale alespon jsem se skvěle nadlábla....no a večer jsem se trochu věnovala koníky, sice jen v boxu ale byl vyjímečně rád že se mu taky věnuju,i přesto jak čištění nemá rád...tak jsem ty tři vrstvy bahna musela ze zadku seškrabovat háčkem, pač hřbílko už to nebralo, nedalo mi to a zaběhla jsem do auta pro fotak a zdokumentovala vám naše před a po...
fuj to senm se rozepsala...tak se omlouvám...

10.12.2007 09:25

lanika napsal(a):
Petiku, čím jsi to fotila? Tím foťákem, cos měla na srazu? Moc hezké snímky Jo a holky, ten můj foťák je úplně debilní, přemýšlím, že se ho rychle zbavím :-( Vůbec s ním nejsem spokojená. V pohybu foto vůbec nezaostří, 4 fotky z 30 snímku jsou čisté Toš přeci nebudu fotit jen koně v klidu???? Jsem byla z toho včera špatná. Béééééééééééééé.

Vzpomínek bylo dost a tady fotky s přítomností

Dany, alespoň vidíš, že mají radost Onmo takové fláknutí sebou o zem musí být pro ně asi příjemné....Proč jinak by to dělali, že? Leda by chtěli nasrat paničku

10.12.2007 09:28

lanika napsal(a):
Dany, alespoň vidíš, že mají radost Onmo takové fláknutí sebou o zem musí být pro ně asi příjemné....Proč jinak by to dělali, že? Leda by chtěli nasrat paničku

Jsem včera vzala po dlouhé době sebou i chambon, ale ještě že mě osvítili všeci svatí a nezapínala ho hned a nechala Honzíka pořádně vyblbnout.....Jinak by se mi do toho asi zaplantal :-) Tady je jak jedna velká tlustá koule

10.12.2007 09:28

lanika napsal(a):

Leni on i ten velký rozostřuje chce to trenink a přiostřovat než domáčkneš.Jinak fotila jsem s ním zhora sazky a musím se pochválit že good, však se mi ty tři plaváčci na zadních povedli, že? bych si takový dělo přála, hrozně mě to bavilo...

10.12.2007 09:44

klawdie napsal(a):
Leni on i ten velký rozostřuje chce to trenink a přiostřovat než domáčkneš.Jinak fotila jsem s ním zhora sazky a musím se pochválit že good, však se mi ty tři plaváčci na zadních povedli, že? bych si takový dělo přála, hrozně mě to bavilo...

Honzík v akci Jak jinak, než rozmazaně

10.12.2007 09:45

lanika napsal(a):
Honzík v akci Jak jinak, než rozmazaně

Tady je to fotnuté těsně před výskokem

10.12.2007 09:48

klawdie napsal(a):

Holky, musím jít něco dělat jinak tady budu dneska spát. Jinak v sobotu nám přivezli novej traktor, a to je panečku dělo...kola jsou velký jako já.
Ty jo Gitka to v sobotu taky parádně rozfofrovávala...jsem nestíhala fotit

10.12.2007 09:51

haisovad napsal(a):
Holky, musím jít něco dělat jinak tady budu dneska spát. Jinak v sobotu nám přivezli novej traktor, a to je panečku dělo...kola jsou velký jako já.
Ty jo Gitka to v sobotu taky parádně rozfofrovávala...jsem nestíhala fotit

Každý ted zkupuje nové traktory Nová móda?
Já si jdu uvařít čajík a taky se ponořím do papíru....Ale vím, že to nevydržím moc dlouho a ještě na vás mrknu

10.12.2007 09:59

lanika napsal(a):
Každý ted zkupuje nové traktory Nová móda?
Já si jdu uvařít čajík a taky se ponořím do papíru....Ale vím, že to nevydržím moc dlouho a ještě na vás mrknu

jsem Vám tam holky o patro výš psala příspěvek, nevím jestli jste ho zaregistrovali, je taskový schovaný, ovšem dlouhý, tak se omlouvám, nějak jsem se rozepsala:))))))jak super retro foto Leni a na Klokočí máte krásně, jak je možné že máte stále travu Danny

10.12.2007 10:13

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Teda, ďouchy, musím uznat, že po weekendu slušně jedete...:) Peťula, fak tluxfery fitky, asi bych to jednou chtěla vidět "live":))
Jo a Lenuša, byla jsi sladká:))Ne,že by ti to nevydrželo...
A babay, tak u nás sosáte něžně vínko se spritem a tam se takhle zboříte? To se bude muset napravit!:)))

10.12.2007 10:19

klawdie napsal(a):
jsem Vám tam holky o patro výš psala příspěvek, nevím jestli jste ho zaregistrovali, je taskový schovaný, ovšem dlouhý, tak se omlouvám, nějak jsem se rozepsala:))))))jak super retro foto Leni a na Klokočí máte krásně, jak je možné že máte stále travu Danny

Klári, nevím jak je možné, ale já ten přízpěvek opravdu přehlídla
No, uvažovala jsem, nad tím sezením v aréně, asi někde uprostřed by bylo nejlepší, že? V těch prvních řadách podle mě nevidí ty efekty zezhora....
Holky, mě se dnes vůbec nic nechce Jo a volala mi ted celá vastrašená segra, že ji Honzík opět pěkně prohnal. Zjistil totiž včera, že se dá kolem plotu dostat k balíkům a pěkně papkat, tak jsem mu to včera zahradila, v domění, že ho to snad zastaví, ale omyl. Ani nevím kudy si to tam zase nasměžřovala a žral. Tak mu to segra odhradila a chtěla vyhnat na zahradu, že ho tam zahradí, jenomže panoček se usmyslil, že bude zlobit. Pištěl na ní, nechtěl jít od bylíku, tak segra chtěla jít pro bič, má z něho trošku strach....No a jak se otočila, on se ni rozutíkal a naháněl....Mi řvala do telefonu " Kur.., mám celý pysk ostříkaný od toho bláta jak jsem před ním letěla" Holky, už ho vidím, on musel mít hroznou radost. No a jak se ji ho tam podařilo zavřít, tak nasraně lítal mezi stromy a pištěl. On, Honza, co si sám ani nezakluše....Tak si umíte představit, jak musel být nasraný

10.12.2007 10:29

kukinatost napsal(a):
Teda, ďouchy, musím uznat, že po weekendu slušně jedete...:) Peťula, fak tluxfery fitky, asi bych to jednou chtěla vidět "live":))
A babay, tak u nás sosáte něžně vínko se spritem a tam se takhle zboříte? To se bude muset napravit!:)))

Leňula, já se vždycky musím smát, jak to vykládáš...když sjem viděla Honzulu, jak se k nám vskutku vášnivě táhnul jak kravská slina, a pak jak si ho mám představit, jak piští a nahání segru, to se fakt musím smát..:) ale je fakt, že předtím lonžováním tam vypadala vcelku svižně...holky, jsme mrtvá, jsem měla včera Gasii jenom na ohlváce, tak nějak se s ní snažím dělat jenom na překládání otěží, páč Kerka na to reaguje úplně skvostně...jsme se rozcválaly, byla malá příkopka, já na ní "hop" a ona hopla krásně na povel, a pak hodila asi 3 hrby...no, já sjem se smála nahlas, jak se to vyžrané monstrum pokusilo projevit energičnost..:))
Jinak už se fakt těším, až s ní začnu něco dělat an té jízdárně, ona mi prostě přijde takový jízdrenský koník, má luxusní chody, a navíc mi přijde,že prost umí skákat..akorát přemýšlím furt, jak ji zjemnit tu panceřovou hubu..už jí při zastavování zkouším brzdit jenom sedem a takovým střídáním lehké zádrže, ale bude to běh na dlouhou trať...:))Nemáte nějaký nápad? na ten nos reaguje docela dobře...jo a ještě jsme stihli asi 20 minut antislonního programu ze země..a kerka šel včera celou dobu skoro na volno na ohlávce a i cvalem...i když je fakt, že hned jak se začne někam cpát, tak ho vezmu zpátky do klusu....

10.12.2007 10:29

kukinatost napsal(a):

Já to prostě nevydržim a musím sem jít za váma...
Mno Leni, to je takovej strašák Honzík, jo? To bych do něj vůbec neřekla, když jsme tam byly tak měl výraz holky, pojďte mě všechny drbat a on je takovejhle na tvou ségru...to je teda ošlivák na ní.
Kláry, tím že máme obr pastvu tak to tam tolik zoraný není...ale u vchodu je totál voranica, tak je to na gumáky. Jo to mi Tomajs dá zítra ke svátku...krááásný zelený zateplený gumáčky, už se na ně moc těším...
Jsem vyfotila Rozárku těsně před odpichem...

sadzi saj

10.12.2007 10:31
sadzi saj

haisovad napsal(a):
Mno Leni, to je takovej strašák Honzík, jo? To bych do něj vůbec neřekla, když jsme tam byly tak měl výraz holky, pojďte mě všechny drbat a on je takovejhle na tvou ségru...to je teda ošlivák na ní.
Kláry, tím že máme obr pastvu tak to tam tolik zoraný není...ale u vchodu je totál voranica, tak je to na gumáky. Jo to mi Tomajs dá zítra ke svátku...krááásný zelený zateplený gumáčky, už se na ně moc těším...

A já myslela, že si Daniela

10.12.2007 10:32

kukinatost napsal(a):

tož to víš, když ochutnáš od všeho něco, já osobně měla vodu s džusem několik zlatých puškinů, jablíčka, pivo, rum...ale myslím že jsem to pila menšími doušky než sestřička...

10.12.2007 10:32

sadzi saj napsal(a):
A já myslela, že si Daniela

nene...Danuška...

10.12.2007 10:36

haisovad napsal(a):

Super moment No právě, Honza má 2 tváře Jednu lenochoda jak pod sedlem tak ze země a tu druhou ukáže občas, podle nálady. A to jsou pak ty jeho výskoky nebo ono slavné pištění a prohánění No, ale spíš je to tím, že pozná, že se ho segra bojí a on má z toho srandu. No, ale popravdě řečeno, vy by jste se nebály, kdyby vás tak nahánělo konisko s pískáním ? Já jo Ale na mě to Honzík prostě nedělá, no, talk se zase není čemu divit te segře....

Dala bych si i jednu kouřovou....Ale je tu šéfík

10.12.2007 10:37

klawdie napsal(a):
tož to víš, když ochutnáš od všeho něco, já osobně měla vodu s džusem několik zlatých puškinů, jablíčka, pivo, rum...ale myslím že jsem to pila menšími doušky než sestřička...

No tak to si s sebou každá vezmem flašku a budem u PC zapijet Dany svátek!!!juuuuúúúú

10.12.2007 10:38

klawdie napsal(a):

No, jakože na ěm si to teda taky Kerouš nikdy nedovolil, ale jak vidím, jak má rezaté monstrum pdo palcem....on normápně někdypro Gasiinu přijde jenom proto, aby stála vedle něho, když má siestu...ona se borok pase, on si pro ni zajde, a pak musí stát vedle něho...fakt malý usurpátorský diktátor:))) a přitom je to takový kulíšek:))

10.12.2007 10:42

kukinatost napsal(a):
No, jakože na ěm si to teda taky Kerouš nikdy nedovolil, ale jak vidím, jak má rezaté monstrum pdo palcem....on normápně někdypro Gasiinu přijde jenom proto, aby stála vedle něho, když má siestu...ona se borok pase, on si pro ni zajde, a pak musí stát vedle něho...fakt malý usurpátorský diktátor:))) a přitom je to takový kulíšek:))

JJ a já vám každé poštou pošlu chlebíček a zákusek...
Tradááá

10.12.2007 10:43

haisovad napsal(a):
Tradááá

já bych prosila raději tedy dva chlebíčky než zákusek...:) já radši to slané:))
Tož Danny, šumne meniny:))

kukinatost napsal(a):

no se segrou cítím taky mě takhle prohnal koník a pak se mi smál, ale to byl trochu horší terorista, toho se báli všichni, a on to věděl...

tady obřisko rezaté!

já mám naštestí šedivý mamlase srovnanýho, pač po tom uraze jsem potřebaval stoprocentní zvíře,tak jsem byla velice přísná když dělal lumpárný, ted už jsme domluvený mohla bych mu na zadnici spát...holky bouličky ž jsou temeř v čudu, ma pohlazení už nejsou citit jen když to místo trochu zmáčkenete...no a ted mě tak napadá že jsem to uplně zapoměla namazat...hlava děravá...ch jo...

haisovad napsal(a):
Tradááá

No to je snad samozřejjmostí A já bych chtěla s bramborovým salátem a na tom pěkně šunčičku s okurkou Mám teď divné chutě

10.12.2007 10:45

kukinatost napsal(a):
já bych prosila raději tedy dva chlebíčky než zákusek...:) já radši to slané:))
Tož Danny, šumne meniny:))

Budu se snažit...ale zase vopatrně, chlastat v týdnu prostě neumím...
Je sranda pozorovat koníky, jak si hledaj místo na pořádné vyválení...

10.12.2007 10:48

klawdie napsal(a):
no se segrou cítím taky mě takhle prohnal koník a pak se mi smál, ale to byl trochu horší terorista, toho se báli všichni, a on to věděl...

tady obřisko rezaté!

já mám naštestí šedivý mamlase srovnanýho, pač po tom uraze jsem potřebaval stoprocentní zvíře,tak jsem byla velice přísná když dělal lumpárný, ted už jsme domluvený mohla bych mu na zadnici spát...holky bouličky ž jsou temeř v čudu, ma pohlazení už nejsou citit jen když to místo trochu zmáčkenete...no a ted mě tak napadá že jsem to uplně zapoměla namazat...hlava děravá...ch jo...

Klári, tak to je fajn...Takže je to pryč díky masýrovaní? Nebo se to prostě ztratilo samo???
Jinak co se týče Honzíka, já ůmu také můžu pod břichem prolézat, opřít se o prdelku, tahat ho za uši atd.....Jenže segra je segra, no...A on ted prd dělá, tak má nevybitou energii. Je to ještě opuberťák. To jak by malé dítě ze vzdoru lehlo na zem a začlo kopat nohama On není zlý povahou....Jen měl asi v tu chvíli nadbytek energie a velikou radost, že postrašil segru. Ale věřím, že by ji nic neudělal....Jen bu bu bu

10.12.2007 10:57

lanika napsal(a):
Klári, tak to je fajn...Takže je to pryč díky masýrovaní? Nebo se to prostě ztratilo samo???
Jinak co se týče Honzíka, já ůmu také můžu pod břichem prolézat, opřít se o prdelku, tahat ho za uši atd.....Jenže segra je segra, no...A on ted prd dělá, tak má nevybitou energii. Je to ještě opuberťák. To jak by malé dítě ze vzdoru lehlo na zem a začlo kopat nohama On není zlý povahou....Jen měl asi v tu chvíli nadbytek energie a velikou radost, že postrašil segru. Ale věřím, že by ji nic neudělal....Jen bu bu bu

Jedna fotka, jak jsem byla přebarvená na tmavo Přemýšlím, že se opět hecnu. Změna je život

10.12.2007 10:57

lanika napsal(a):

zabrali ty masaže, jsem ráda že ho uštřím injekce či vyříznutí..no s tím Honzíkem je to potvurka, ale člověk si to musí pohlídat, by to chtělo nějak ty dva zkamarádit, nebo segře dodat kuráž!

10.12.2007 11:00

klawdie napsal(a):

tady obřisko rezaté!

mám nějakej bloklej krček!nemůžu vůbec předklonit hlavu- chjo...

10.12.2007 11:00

lanika napsal(a):
Jedna fotka, jak jsem byla přebarvená na tmavo Přemýšlím, že se opět hecnu. Změna je život

ty jo Leníku, ta tmavá je dobrá...
Já jsem takovej posera na změny...ale musím to nějak prolomit a to budou čumět všichni...
Kláry, jsem moc ráda, že ty bouličky Sábulovi zmizely...
Holky, já už mám obrovskej hlad, včera jsem dělala vepřovej řízek s br. kaší a debil jsem si obídek zapomněla na piáně...bééé, co já budu dělat.
Správné trio

10.12.2007 11:01

rocky napsal(a):
mám nějakej bloklej krček!nemůžu vůbec předklonit hlavu- chjo...

Leni tmavá ti moc slušela!!

10.12.2007 11:05

rocky napsal(a):
Leni tmavá ti moc slušela!!

No, ze začátku nezvyk, protože jsem byla úplná peroxidka, teď to mám promelírované a podbarvené tmavou, nebyl by to zase takový velký skok....No, uvidíme
A taky mi už kručí v břuchu :-( Chci jííííííííííííííííííííííííííííst

10.12.2007 11:07

lanika napsal(a):
No, ze začátku nezvyk, protože jsem byla úplná peroxidka, teď to mám promelírované a podbarvené tmavou, nebyl by to zase takový velký skok....No, uvidíme

Peti, co je to za koníka v tom vzduchu?????

10.12.2007 11:07

lanika napsal(a):

jo Lenica, my sjem fakt stejné, já přemýšlím, že když mi nedorazili, že už tež půjdu na oběd.-.:))a víte jak to je, nás brunetek není nikdy dost..:) a v tmavé ybs byla výraznější:)))

10.12.2007 11:19

kukinatost napsal(a):
jo Lenica, my sjem fakt stejné, já přemýšlím, že když mi nedorazili, že už tež půjdu na oběd.-.:))a víte jak to je, nás brunetek není nikdy dost..:) a v tmavé ybs byla výraznější:)))

Leni také souhlasím a vřele tě podporuji v té tmavé, na té fotce fakt super, řekla bych že ti ta tmavá jde vážně moc hezky a zvátazní tě! šla bych do toho, já napadak do tmavé enmohu byla jsem jeden čas tmavovláska, ale zvaraznoval mě to obličej a tu mojí křivou hubu:))))
Jinak to letadlo je přeci Rokáček!!!

10.12.2007 11:26

klawdie napsal(a):
Leni také souhlasím a vřele tě podporuji v té tmavé, na té fotce fakt super, řekla bych že ti ta tmavá jde vážně moc hezky a zvátazní tě! šla bych do toho, já napadak do tmavé enmohu byla jsem jeden čas tmavovláska, ale zvaraznoval mě to obličej a tu mojí křivou hubu:))))

Jj Leni, každopádně jdi do tmavé...
Já už nikdy nepůjdu do melírů, mám po každém mytí dredy na hlavě. Spíš si nechám napatlat na kebulku barvu, asi to bude lepší.
Holky teď mi tu prošel šéf a ptal se kde to jsem na netu...jsem řekla že mu dávám ten inzerát jak po mě chtěl na ovce...jsem se z toho pěkně vykecala...ufff.
Kamerový systém Leuša...

10.12.2007 11:26

klawdie napsal(a):

no jo, Rokec jeden hospací...holky, frčím an oběd, bo jinak spoklknu monitor, tož vám přeju szmacznego:))

10.12.2007 12:09

molly napsal(a):

Ráno byly červánky

Zdarec děvčata, teda, pěkně jsem si početla a pokoukala
A kdypak budou fotečky hříboušků? My jsme samo měli foťák u Lukáše na zádech v batohu , ale byly malý slečny suprový.... ještěže to tmavý byla kobyla, jinak by se Lukáš zamiloval moc

10.12.2007 19:18

molly napsal(a):

při koupání:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík