FOTKY PL. HŘEBCE WPB - 1057 SAHIB

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2007 14:35

Ahojda,
jelikož nabízíme na prodej našeho malého Kelímka a zájemci by chtěli vidět tatínka našeho Kyblíčka tak Vás prosím zda-li někdo máte v počítači nafoceného pl. hřebec WPB 1057 Sahiba (černý skvrnitý bělouš-pravidelný tygr) hoďte je sem a popřípadě i na mail Tajemna.Danny@seznam.cz. Moc děkuji všem.

10.12.2007 14:46

haisovad napsal(a):
Ahojda,
jelikož nabízíme na prodej našeho malého Kelímka a zájemci by chtěli vidět tatínka našeho Kyblíčka tak Vás prosím zda-li někdo máte v počítači nafoceného pl. hřebec WPB 1057 Sahiba (černý skvrnitý bělouš-pravidelný tygr) hoďte je sem a popřípadě i na mail Tajemna.Danny@seznam.cz. Moc děkuji všem.

hele tuhle jsem našla na jednýá diskuzi.

10.12.2007 14:52

rocky napsal(a):
hele tuhle jsem našla na jednýá diskuzi.

JJ, Péťo ale tahle fotka není moc esteticky vypovídající pro budoucího majitele potomka po tomto hřebci...myslela jsem jestli někdo třeba nemá nějakou lepšejší fotku...
Jinak moc děkuji

10.12.2007 18:09

haisovad napsal(a):
Ahojda,

Ahoj, zkus kontaktovat pana Robovského, který je jeho majitelem. Určitě ti fotky pošle, tak jako nám.

11.12.2007 07:53

miladka napsal(a):
Ahoj, zkus kontaktovat pana Robovského, který je jeho majitelem. Určitě ti fotky pošle, tak jako nám.

On má mail? Prosím dej mi na něho maila, já mám pouze telefon. Moc díky, Danny

17.12.2007 11:55

haisovad napsal(a):
On má mail? Prosím dej mi na něho maila, já mám pouze telefon. Moc díky, Danny

POPOJEDEM...

16.4.2008 10:55

haisovad napsal(a):
POPOJEDEM...

posouvám hore...

Přidejte reakci

Přidat smajlík