Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2007 15:48

Ahoooj lidičky! Tak mne napadlo toto téma. Sem dávejte svoje fotečky z léta, různých akcí a nebo jen tak pro radost. Něco k tomu i napište, ať každý ví o co se jedná. Klidně napište i svoje zážitky a vzpomínky. Tak začínám.... Byli jsme na výstavě arabů v Babolně. Byla to velmi pěkná akce. Bylo takové horko a slunce pálilo, že jsem měla spálená ramena. To se mi ted´stát nemůže

10.12.2007 16:03

monikafris napsal(a):
Ahoooj lidičky! Tak mne napadlo toto téma. Sem dávejte svoje fotečky z léta, různých akcí a nebo jen tak pro radost. Něco k tomu i napište, ať každý ví o co se jedná. Klidně napište i svoje zážitky a vzpomínky. Tak začínám.... Byli jsme na výstavě arabů v Babolně. Byla to velmi pěkná akce. Bylo takové horko a slunce pálilo, že jsem měla spálená ramena. To se mi ted´stát nemůže

šampion výstavy - byl moc pěkný, ale pořád poskakoval a nebo cválal a ze svého krásného klusu předvedl opravdu jen malinko.

10.12.2007 16:09

monikafris napsal(a):
šampion výstavy - byl moc pěkný, ale pořád poskakoval a nebo cválal a ze svého krásného klusu předvedl opravdu jen malinko.

čikoši

10.12.2007 16:16

monikafris napsal(a):
čikoši

Zajeli jsme se ještě podívat na klisny s hříbaty, které jsou asi 2km od hřebčince. Ošetřovatel byl k nám vstřícný a ještě nám pomáhal uvést stádo do klusu, abychom si mohli nafotit běžící klisny s hříbaty.

10.12.2007 16:24

monikafris napsal(a):
Zajeli jsme se ještě podívat na klisny s hříbaty, které jsou asi 2km od hřebčince. Ošetřovatel byl k nám vstřícný a ještě nám pomáhal uvést stádo do klusu, abychom si mohli nafotit běžící klisny s hříbaty.

klisna s hříbátkem

10.12.2007 16:29

monikafris napsal(a):
klisna s hříbátkem

jóóóó léto...

10.12.2007 16:31

santosek napsal(a):
jóóóó léto...

.

10.12.2007 16:32

santosek napsal(a):
.

byla to dlouhá cesta:)

10.12.2007 16:33

santosek napsal(a):
byla to dlouhá cesta:)

10.12.2007 16:38

santosek napsal(a):
teď by bodlo:)

teď dávám přednost červenému svařáčku...a ještě si ho pěkně osladím

10.12.2007 16:53

monikafris napsal(a):
teď dávám přednost červenému svařáčku...a ještě si ho pěkně osladím

Tak na léto vzpomínám ráda ale spiš na to minule ptze sme mely ve stáji jeste westernáky chjoooooo utíká to strasne rychle :_(

10.12.2007 16:54

kubeska napsal(a):
Tak na léto vzpomínám ráda ale spiš na to minule ptze sme mely ve stáji jeste westernáky chjoooooo utíká to strasne rychle :_(

10.12.2007 16:59

kubeska napsal(a):

No alespon ze neni ten sníh nerada jezdim ve sněhu i kdyz je pak mozná lepší spadnout do snehu nez na zem jináč na fotce velký žíbátko Rey a kámoška..

10.12.2007 18:46

monikafris napsal(a):

Tak já na lěto vzpomínám, když jsme koníka vzali na pár týdnů na chalupu....

10.12.2007 18:48

cheyenne napsal(a):
Tak já na lěto vzpomínám, když jsme koníka vzali na pár týdnů na chalupu....

U nás nejsou kopce a louky, tak jsme si tam obojí užívali...
udělali jsme si pár výletů...

10.12.2007 18:49

cheyenne napsal(a):
U nás nejsou kopce a louky, tak jsme si tam obojí užívali...
udělali jsme si pár výletů...

a Hardy si našel nové kamarády a užíval si pobytu venku...

10.12.2007 18:53

cheyenne napsal(a):
a Hardy si našel nové kamarády a užíval si pobytu venku...

a druhej se flákal s kámošema, vytáhli jsme ho na pár procházek a samozřejmě jsme pořádně okoukli písák....

10.12.2007 18:53

cheyenne napsal(a):
a druhej se flákal s kámošema, vytáhli jsme ho na pár procházek a samozřejmě jsme pořádně okoukli písák....

hráli jsme taky hru na vyvrženýho vorvaně

10.12.2007 18:54

cheyenne napsal(a):
hráli jsme taky hru na vyvrženýho vorvaně

a poslední plavací....

10.12.2007 18:58

cheyenne napsal(a):
a poslední plavací....

Tak teda leto: v srpnu jsme odfrceli s konikama ze severu do Vrchovan,kousek od Machace.4 baby,4 kone.

10.12.2007 19:01

mokasin napsal(a):
Tak teda leto: v srpnu jsme odfrceli s konikama ze severu do Vrchovan,kousek od Machace.4 baby,4 kone.

Machuv kraj je krasny,zase trochu zmena od naseho podkrusnohori,hlavne lesni cesty bez kamenu

10.12.2007 19:03

mokasin napsal(a):
Machuv kraj je krasny,zase trochu zmena od naseho podkrusnohori,hlavne lesni cesty bez kamenu

V kazde vesnicce,kterou jsme na vyjizdkach projizdeli,byla spousta roubenek,jedna hezci nez druha..

10.12.2007 19:05

mokasin napsal(a):
V kazde vesnicce,kterou jsme na vyjizdkach projizdeli,byla spousta roubenek,jedna hezci nez druha..

Taky jsme zavitali do Mimone a vydyndaly jsme prohlidku celeho arealu i s vykladem

10.12.2007 19:10

mokasin napsal(a):
Taky jsme zavitali do Mimone a vydyndaly jsme prohlidku celeho arealu i s vykladem

Vrchovanska kruhovka a muj nebohy Mokasin v peci jedne zdejsi horsemenky

sadzi saj

11.12.2007 10:30
sadzi saj

mokasin napsal(a):
Vrchovanska kruhovka a muj nebohy Mokasin v peci jedne zdejsi horsemenky

Ahoj Andrej, jé Vrchovany, taky znám Studničky

Jak to vidíš se soustředěním v lednu, abych věděla, zda s Vámi počítat či ne. Děkuji

12.12.2007 10:55

monikafris napsal(a):

takove plne letni videjko nasi dostihacky na prazdninach na vekove http://www.youtube.com/watch?v=gEMqUWkPB9o

13.1.2008 13:38

habecko napsal(a):
takove plne letni videjko nasi dostihacky na prazdninach na vekove http://www.youtube.com/watch?v=gEMqUWkPB9o

na louce

13.1.2008 14:01

jessyn napsal(a):
na louce

Zelená tráva, žádný bahno, teplo, prostě idylka. Už ať je léto.
Na fotce je moje živá sekačka - spásal trávník před stájemi - jednodušší než sekat, ne?

13.1.2008 19:21

janulka napsal(a):
Zelená tráva, žádný bahno, teplo, prostě idylka. Už ať je léto.
Na fotce je moje živá sekačka - spásal trávník před stájemi - jednodušší než sekat, ne?

krasne letne nebo

2.2.2008 20:57

rokimondo napsal(a):
krasne letne nebo

Ahojte! Myslela jsem si, že více lidí vzpomíná na léto.

3.2.2008 04:02

monikafris napsal(a):
Ahojte! Myslela jsem si, že více lidí vzpomíná na léto.

Jéé léto. Už aby bylo. Ale v léťě si zase budem stěžovat a vzpomínat na zimu (teda pořádnou se sněhem...) Ale taky sem hodím pár foteček

3.2.2008 04:04

skippka napsal(a):
Jéé léto. Už aby bylo. Ale v léťě si zase budem stěžovat a vzpomínat na zimu (teda pořádnou se sněhem...) Ale taky sem hodím pár foteček

My jsme v léťe i pořádně makali :) měli jsme týdenní soustředění... Pája a Sid

3.2.2008 04:07

skippka napsal(a):

tohle je snad jediná fotka kde vypadám na koni ve skoku alespoň "dobře"

3.2.2008 04:10

skippka napsal(a):

Po koupání "koniny"...

Přidejte reakci

Přidat smajlík