Ahoooj lidičky! Tak mne napadlo toto téma. Sem dávejte svoje fotečky z léta, různých akcí a nebo jen tak pro radost. Něco k tomu i napište, ať každý ví o co se jedná. Klidně napište i svoje zážitky a vzpomínky. Tak začínám.... Byli jsme na výstavě arabů v Babolně. Byla to velmi pěkná akce. Bylo takové horko a slunce pálilo, že jsem měla spálená ramena. To se mi ted´stát nemůže
monikafris
napsal(a):
Ahoooj lidičky! Tak mne napadlo toto téma. Sem dávejte svoje fotečky z léta, různých akcí a nebo jen tak pro radost. Něco k tomu i napište, ať každý ví o co se jedná. Klidně napište i svoje zážitky a vzpomínky. Tak začínám.... Byli jsme na výstavě arabů v Babolně. Byla to velmi pěkná akce. Bylo takové horko a slunce pálilo, že jsem měla spálená ramena. To se mi ted´stát nemůže
šampion výstavy - byl moc pěkný, ale pořád poskakoval a nebo cválal a ze svého krásného klusu předvedl opravdu jen malinko.
monikafris
napsal(a):
šampion výstavy - byl moc pěkný, ale pořád poskakoval a nebo cválal a ze svého krásného klusu předvedl opravdu jen malinko.
čikoši
monikafris
napsal(a):
čikoši
Zajeli jsme se ještě podívat na klisny s hříbaty, které jsou asi 2km od hřebčince. Ošetřovatel byl k nám vstřícný a ještě nám pomáhal uvést stádo do klusu, abychom si mohli nafotit běžící klisny s hříbaty.
monikafris
napsal(a):
Zajeli jsme se ještě podívat na klisny s hříbaty, které jsou asi 2km od hřebčince. Ošetřovatel byl k nám vstřícný a ještě nám pomáhal uvést stádo do klusu, abychom si mohli nafotit běžící klisny s hříbaty.
klisna s hříbátkem
monikafris
napsal(a):
teď dávám přednost červenému svařáčku...a ještě si ho pěkně osladím
Tak na léto vzpomínám ráda ale spiš na to minule ptze sme mely ve stáji jeste westernáky chjoooooo utíká to strasne rychle :_(
kubeska
napsal(a):
Tak na léto vzpomínám ráda ale spiš na to minule ptze sme mely ve stáji jeste westernáky chjoooooo utíká to strasne rychle :_(
kubeska
napsal(a):
No alespon ze neni ten sníh nerada jezdim ve sněhu i kdyz je pak mozná lepší spadnout do snehu nez na zem jináč na fotce velký žíbátko Rey a kámoška..
monikafris
napsal(a):
Tak já na lěto vzpomínám, když jsme koníka vzali na pár týdnů na chalupu....
cheyenne
napsal(a):
Tak já na lěto vzpomínám, když jsme koníka vzali na pár týdnů na chalupu....
U nás nejsou kopce a louky, tak jsme si tam obojí užívali...
udělali jsme si pár výletů...
cheyenne
napsal(a):
U nás nejsou kopce a louky, tak jsme si tam obojí užívali...
udělali jsme si pár výletů...
a Hardy si našel nové kamarády a užíval si pobytu venku...
cheyenne
napsal(a):
a Hardy si našel nové kamarády a užíval si pobytu venku...
a druhej se flákal s kámošema, vytáhli jsme ho na pár procházek a samozřejmě jsme pořádně okoukli písák....
cheyenne
napsal(a):
a druhej se flákal s kámošema, vytáhli jsme ho na pár procházek a samozřejmě jsme pořádně okoukli písák....
hráli jsme taky hru na vyvrženýho vorvaně
cheyenne
napsal(a):
hráli jsme taky hru na vyvrženýho vorvaně
a poslední plavací....
cheyenne
napsal(a):
a poslední plavací....
Tak teda leto: v srpnu jsme odfrceli s konikama ze severu do Vrchovan,kousek od Machace.4 baby,4 kone.
mokasin
napsal(a):
Tak teda leto: v srpnu jsme odfrceli s konikama ze severu do Vrchovan,kousek od Machace.4 baby,4 kone.
Machuv kraj je krasny,zase trochu zmena od naseho podkrusnohori,hlavne lesni cesty bez kamenu
mokasin
napsal(a):
Machuv kraj je krasny,zase trochu zmena od naseho podkrusnohori,hlavne lesni cesty bez kamenu
V kazde vesnicce,kterou jsme na vyjizdkach projizdeli,byla spousta roubenek,jedna hezci nez druha..
mokasin
napsal(a):
V kazde vesnicce,kterou jsme na vyjizdkach projizdeli,byla spousta roubenek,jedna hezci nez druha..
Taky jsme zavitali do Mimone a vydyndaly jsme prohlidku celeho arealu i s vykladem
mokasin
napsal(a):
Taky jsme zavitali do Mimone a vydyndaly jsme prohlidku celeho arealu i s vykladem
Vrchovanska kruhovka a muj nebohy Mokasin v peci jedne zdejsi horsemenky
sadzi saj

mokasin
napsal(a):
Vrchovanska kruhovka a muj nebohy Mokasin v peci jedne zdejsi horsemenky
Ahoj Andrej, jé Vrchovany, taky znám Studničky
Jak to vidíš se soustředěním v lednu, abych věděla, zda s Vámi počítat či ne. Děkuji
monikafris
napsal(a):
takove plne letni videjko nasi dostihacky na prazdninach na vekove http://www.youtube.com/watch?v=gEMqUWkPB9o
habecko
napsal(a):
takove plne letni videjko nasi dostihacky na prazdninach na vekove http://www.youtube.com/watch?v=gEMqUWkPB9o
na louce
jessyn
napsal(a):
na louce
Zelená tráva, žádný bahno, teplo, prostě idylka. Už ať je léto.
Na fotce je moje živá sekačka - spásal trávník před stájemi - jednodušší než sekat, ne?
janulka
napsal(a):
Zelená tráva, žádný bahno, teplo, prostě idylka. Už ať je léto.
Na fotce je moje živá sekačka - spásal trávník před stájemi - jednodušší než sekat, ne?
krasne letne nebo
rokimondo
napsal(a):
krasne letne nebo
Ahojte! Myslela jsem si, že více lidí vzpomíná na léto.
monikafris
napsal(a):
Ahojte! Myslela jsem si, že více lidí vzpomíná na léto.
Jéé léto. Už aby bylo. Ale v léťě si zase budem stěžovat a vzpomínat na zimu (teda pořádnou se sněhem...) Ale taky sem hodím pár foteček
skippka
napsal(a):
Jéé léto. Už aby bylo. Ale v léťě si zase budem stěžovat a vzpomínat na zimu (teda pořádnou se sněhem...) Ale taky sem hodím pár foteček
My jsme v léťe i pořádně makali :) měli jsme týdenní soustředění... Pája a Sid
skippka
napsal(a):
tohle je snad jediná fotka kde vypadám na koni ve skoku alespoň "dobře"
skippka
napsal(a):
Po koupání "koniny"...