Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2007 18:22

Jak si na to prisla?

12.12.2007 18:25

kati napsal(a):
Jak si na to prisla?

ne na sakra tedka jsem to zapomela je inzerát prodávám 8letého a1/1 a jsi tam ty a tvuj meil

12.12.2007 18:28

woldemortik napsal(a):
ne na sakra tedka jsem to zapomela je inzerát prodávám 8letého a1/1 a jsi tam ty a tvuj meil

ale to uz je strasne stray ne?prodavala jsem ho driv,ale nikdo neprijel,tak jsem to zrusila.pamatujes sim kde jsi to nasla?

12.12.2007 18:29

kati napsal(a):
ale to uz je strasne stray ne?prodavala jsem ho driv,ale nikdo neprijel,tak jsem to zrusila.pamatujes sim kde jsi to nasla?

Prodam 8leteho valacha a1/1,je komunikativni,mazlivy,ucenlivy temperamentni jen zkusenemu jezdci.vhodny na parkur.
http://inzerce.zacatek.cz/prodam/zvire/
kone/60192-prodam-a1-1/

12.12.2007 18:32

woldemortik napsal(a):
Prodam 8leteho valacha a1/1,je komunikativni,mazlivy,ucenlivy temperamentni jen zkusenemu jezdci.vhodny na parkur.
http://inzerce.zacatek.cz/prodam/zvire/
kone/60192-prodam-a1-1/

jo jo,tak to uz je stary tam se to neda vymazat nebo aspon nevim jak.Jak to,ze jsi minuli tyden nerijela za Kaldou?

12.12.2007 18:35

kati napsal(a):
jo jo,tak to uz je stary tam se to neda vymazat nebo aspon nevim jak.Jak to,ze jsi minuli tyden nerijela za Kaldou?

jsem tam byla,ale ve středu. a tenhle týden zase včera byli tam prváci

12.12.2007 18:37

woldemortik napsal(a):
jsem tam byla,ale ve středu. a tenhle týden zase včera byli tam prváci

tak to jo,ja tam budu pristi tejden.co konici uz jezdis?

12.12.2007 18:45

kati napsal(a):
tak to jo,ja tam budu pristi tejden.co konici uz jezdis?

no tak decentně.moc se mi nechce,ale lavina to potřebuje jak prase drbání přícho propadlý skoro žádnej sval no on kdyby byl chomout tak by bylo lepší stahovala bych dřevo,ale to mužu v létě.hlavní je že podbřišák jí kráně sedí.stoho mám nejvetší radost

12.12.2007 18:47

woldemortik napsal(a):
no tak decentně.moc se mi nechce,ale lavina to potřebuje jak prase drbání přícho propadlý skoro žádnej sval no on kdyby byl chomout tak by bylo lepší stahovala bych dřevo,ale to mužu v létě.hlavní je že podbřišák jí kráně sedí.stoho mám nejvetší radost

aspon,ze tak

Přidejte reakci

Přidat smajlík