Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2007 21:48

Máte doma nějaké,nebo setkali jste se s nima? A co na ně říkáte, jaké máte zkušenosti? Já mám polo (otec byl ruský trakén- Ermitaž,působící v Kladrubech)

17.12.2007 21:56

nikanie napsal(a):
Máte doma nějaké,nebo setkali jste se s nima? A co na ně říkáte, jaké máte zkušenosti? Já mám polo (otec byl ruský trakén- Ermitaž,působící v Kladrubech)

Trakénů tady zatím asi moc není, posílám aspoň taky skorotrakéna po Sargoni, mamina byla napůl trakén - po Quoniam. Je to ještě hříboš...
Ale potkala jsem se se Sargonim a je to pan kůň, v boxe dělá bubáka a když se otevřou dveře, tak je to mazlík, při připouštění dělal machry a předváděl se, jen nevím, jestli to ty kobyly ocenily .

17.12.2007 22:09

cheyenne napsal(a):
Trakénů tady zatím asi moc není, posílám aspoň taky skorotrakéna po Sargoni, mamina byla napůl trakén - po Quoniam. Je to ještě hříboš...
Ale potkala jsem se se Sargonim a je to pan kůň, v boxe dělá bubáka a když se otevřou dveře, tak je to mazlík, při připouštění dělal machry a předváděl se, jen nevím, jestli to ty kobyly ocenily .

Jé tak to je téma pro nás Jsme sice taky jen částeční ale asi nebudeme sami Můj pacholek je po Quoniam238, nemáme tu sourozence?

17.12.2007 22:10

skippy napsal(a):
Jé tak to je téma pro nás Jsme sice taky jen částeční ale asi nebudeme sami Můj pacholek je po Quoniam238, nemáme tu sourozence?

Ještě jedna řehtací

17.12.2007 22:14

skippy napsal(a):
Ještě jedna řehtací

Sergej,po Obvod :o)

17.12.2007 22:16

bonbonka napsal(a):
Sergej,po Obvod :o)

Gomba,z matky 676 Quoniam I

17.12.2007 22:16

bonbonka napsal(a):
Gomba,z matky 676 Quoniam I

Salma,po Eol,z A 1/1

17.12.2007 22:31

cheyenne napsal(a):

Sargoni je krásný !! bohužel jsem neměla možnost ho poznat osobně,ale někde jsem o něm nečo četla na diskuzích nebo tak, teď bude připouštět tuším někde u Prahy nebo tak (stáj Fisher-tak nějak to myslím bylo)...Jinak jestli si někdy pořídím druhého koně,bude co nevíc trakénskej ..Gordi (ten můj) je úžasnej-matka byla A1/1 ale vypadá že s plňasem nemá vůbec nic společného ...škoda že memám kobču, uměla bych si na ni vybrat hřebce- třeba Plasanta- můj ideál -vraník,akorát vysoký a hlavně !! T drezury ....... Máme ve stáji asi tři Topásky, taky fajn koníci, všichni starší ale výbalí sporťáci

17.12.2007 22:54

nikanie napsal(a):

tak mi se taky hlásíme,ovšem k těm polovičním,Clasic po tatínkovy Arrasovy a matce Classica(A1/1)

17.12.2007 23:15

skippy napsal(a):

Skippy (Jani) tak nemám zrovna sourozence, ale do přízně budem. Quoniam II 238 s.v. (Alias Quoniam III) je náš dědek. Jinak jsme taky jen částečný. Matka je ČT, ale po Quoniam 145 - takže možno třičtrtětrakéni budem

17.12.2007 23:18

janda napsal(a):
Skippy (Jani) tak nemám zrovna sourozence, ale do přízně budem. Quoniam II 238 s.v. (Alias Quoniam III) je náš dědek. Jinak jsme taky jen částečný. Matka je ČT, ale po Quoniam 145 - takže možno třičtrtětrakéni budem

A abys neřekla, tak aj nevlastního bráchu (tatíka toho mýho halamy) po Q II 238 s.v. ti tu pro srovnání hodím. Akurát tohle je čistokrevný trakén. Matka je Rupija po Prival....

17.12.2007 23:20

janda napsal(a):
A abys neřekla, tak aj nevlastního bráchu (tatíka toho mýho halamy) po Q II 238 s.v. ti tu pro srovnání hodím. Akurát tohle je čistokrevný trakén. Matka je Rupija po Prival....

A tadyk ještě jedna "hýbací" (ale nic moc kvalita)

18.12.2007 06:35

causinka2 napsal(a):
tak mi se taky hlásíme,ovšem k těm polovičním,Clasic po tatínkovy Arrasovy a matce Classica(A1/1)

Máme taky polotrakéna. Matka ČT, otec Quoniam III.
Koník je vskutku krásný, pod sedlem zlatíčko, avšak v minulosti ho páníček rozmazlil, další ho dal dohromady, pak mu jinde ublížili a v další stáji ho zase rozmazlovali a na koníkovi to zanechalo trochu následky. V boxu se šklebí, při krmení je přísnější.
Byl nám prodán jako mazel největší, ale nejsem si tím tak jistá.
Bohužel, vzhledem k malým dětem ve stáji si ho nemůžeme nechat, a tak pro něj sháním hodného človíčka, který pracuje metodou PNH, nebo má zkušenosti s těmito krásnými koníky. /už se sice něco rýsuje/.
Nerada ho dávám pryč, ale vím, že na něj v tomto ohledu nemáme moc času.
Pokud byste měl někdo zájem o tohoto koníka, budu ráda, když se ozvete.
Jde mi o to, aby měl páníček čas pracovat s koníkem ze země, věnoval se přirozené komunikaci, a zároveň využil i šikovnosti koníka ve sportu,v drezuře, či jen na vyjíždkách, je dobře jezditelný, má příjemné chody. Pro zájemce zašlu fotky. Bohužel mi to sem vkládat nejde.

18.12.2007 15:59

marketka napsal(a):
Máme taky polotrakéna. Matka ČT, otec Quoniam III.
Koník je vskutku krásný, pod sedlem zlatíčko, avšak v minulosti ho páníček rozmazlil, další ho dal dohromady, pak mu jinde ublížili a v další stáji ho zase rozmazlovali a na koníkovi to zanechalo trochu následky. V boxu se šklebí, při krmení je přísnější.
Byl nám prodán jako mazel největší, ale nejsem si tím tak jistá.
Bohužel, vzhledem k malým dětem ve stáji si ho nemůžeme nechat, a tak pro něj sháním hodného človíčka, který pracuje metodou PNH, nebo má zkušenosti s těmito krásnými koníky. /už se sice něco rýsuje/.
Nerada ho dávám pryč, ale vím, že na něj v tomto ohledu nemáme moc času.
Pokud byste měl někdo zájem o tohoto koníka, budu ráda, když se ozvete.
Jde mi o to, aby měl páníček čas pracovat s koníkem ze země, věnoval se přirozené komunikaci, a zároveň využil i šikovnosti koníka ve sportu,v drezuře, či jen na vyjíždkách, je dobře jezditelný, má příjemné chody. Pro zájemce zašlu fotky. Bohužel mi to sem vkládat nejde.

Grácie čistý trakén . Bohužel neznám původ
Fotka je ale špatná protože je tak zlá,že se k ní dá těžko přiblížit-bývalý majitel

18.12.2007 16:23

memmory napsal(a):
Grácie čistý trakén . Bohužel neznám původ
Fotka je ale špatná protože je tak zlá,že se k ní dá těžko přiblížit-bývalý majitel

také poloviční trakén po otci 2517 Quoniam II-238 s.v

18.12.2007 16:36

lexe napsal(a):
také poloviční trakén po otci 2517 Quoniam II-238 s.v

.

18.12.2007 17:10

nikanie napsal(a):

Mám ze čtvrtiny trakéna. Kobyla po Rabit II Z, matka Rebeka (lombrad - 8). Tatínek je hannoverák s trakénem a matka je plňas s hannoverákem (rodokmen: http:// www. allbreedpedigree.com/resta3 - dvě mezery)

Podotýkám, že jí rok a 9měsíců

18.12.2007 17:14

cizluc napsal(a):
Mám ze čtvrtiny trakéna. Kobyla po Rabit II Z, matka Rebeka (lombrad - 8). Tatínek je hannoverák s trakénem a matka je plňas s hannoverákem (rodokmen: http:// www. allbreedpedigree.com/resta3 - dvě mezery)

Podotýkám, že jí rok a 9měsíců

Oprava, kobyla je po Rabiat II Z... mi vypadlo písmenko

19.12.2007 00:08

cizluc napsal(a):
Oprava, kobyla je po Rabiat II Z... mi vypadlo písmenko

Ahojky
Taky se přidávám.Mám z části trakenku.Otec Quoniam II a matka v sobě měla taky nějakého trakena.

19.12.2007 08:28

nikanie napsal(a):

Mě se trakéni moc líbí, líbí se mi i jejich povaha, jsou vesměs svoji. Mám doma 12,5% krve trakéna, ale asi by ji tam nikdo nehledal, že?

19.12.2007 09:41

nikanie napsal(a):

ahoj, tak to je můj poloviční trakén, otec Quoniam II

19.12.2007 09:43

kamcatka79 napsal(a):
ahoj, tak to je můj poloviční trakén, otec Quoniam II

a ještě ba pastvě - ten vlevo

19.12.2007 10:15

kamcatka79 napsal(a):
a ještě ba pastvě - ten vlevo

Hmm,tak to je zaujímavé,kolko trakénov je škľabivých a hryzavých minimálne v boxe,moja teda konkrétne pri čistení..a tiež sa s ňou kedysi pohral psychopat :(

19.12.2007 11:21

bonbonka napsal(a):
Hmm,tak to je zaujímavé,kolko trakénov je škľabivých a hryzavých minimálne v boxe,moja teda konkrétne pri čistení..a tiež sa s ňou kedysi pohral psychopat :(

já mám taky částečně trakénku. Jmenuje se May, její dědek je Quoniam II-69, pradědek Quoniam II-A a její prapra dědek Quoniam

Jak se vám líbí?

19.12.2007 13:38

Máte pravdu. Trakéni jsou hodně sví.

19.12.2007 17:52

marketka napsal(a):
Máte pravdu. Trakéni jsou hodně sví.

Jo to jo,ale nejsou zlí, ten můj je naprosto zlatej,kdysi se na něm jako na 6 letém vozili děcka ze školy, učili se začátečníci atd...Fakt naprostý miláček,předevčírem jsem šla kolem překžky a omylem ji shodila špičkou, stojan nám spadl přímo pod nohy, s ním to ani nehlo a všichni ostatní koně v hale jančili ( a po matce A1/1-dostihačce to určo nemá :D )....Co jsem si všimla,tak většina lidí,co tu psala že má šklebivější koníky,tak psali že to bylo špatným zacházením-to se nedivím...Co znám trakény,jsou všichni zlatí a co se týče sportu nadaní na vše ....Já toho mého zkoušela naučit i tahat, už druhou hodinu co měl na sobě postroje chodil sám a bez problému za sebou tahal pneumatiku se závažím,lidi za sebou vůbec neřešil

24.12.2007 12:21

nikanie napsal(a):
Jo to jo,ale nejsou zlí, ten můj je naprosto zlatej,kdysi se na něm jako na 6 letém vozili děcka ze školy, učili se začátečníci atd...Fakt naprostý miláček,předevčírem jsem šla kolem překžky a omylem ji shodila špičkou, stojan nám spadl přímo pod nohy, s ním to ani nehlo a všichni ostatní koně v hale jančili ( a po matce A1/1-dostihačce to určo nemá :D )....Co jsem si všimla,tak většina lidí,co tu psala že má šklebivější koníky,tak psali že to bylo špatným zacházením-to se nedivím...Co znám trakény,jsou všichni zlatí a co se týče sportu nadaní na vše ....Já toho mého zkoušela naučit i tahat, už druhou hodinu co měl na sobě postroje chodil sám a bez problému za sebou tahal pneumatiku se závažím,lidi za sebou vůbec neřešil

nemáte někdo fotky 2517 Quoniam II-238 s.v ? Ráda bych viděla jak vypadá, nikde to nemůžu najít.

24.12.2007 13:31

nikanie napsal(a):

Ve staji nam stoji par castecnych trakenu: Quoniam IV - 34 (Úhel) a Quoniam IV - 39 (Úplet), oba po Q IV, z německých matek. Obrovští ryzáci, uzasne charakterni zvirata. Vykonnost T ve sprezeni.

24.12.2007 13:33

lexe napsal(a):
nemáte někdo fotky 2517 Quoniam II-238 s.v ? Ráda bych viděla jak vypadá, nikde to nemůžu najít.

z nejakych ruskych stranek

24.12.2007 13:35

lexe napsal(a):

A jeho dcera, čistokrevná trakénka

24.12.2007 13:36

svatka napsal(a):
Ve staji nam stoji par castecnych trakenu: Quoniam IV - 34 (Úhel) a Quoniam IV - 39 (Úplet), oba po Q IV, z německých matek. Obrovští ryzáci, uzasne charakterni zvirata. Vykonnost T ve sprezeni.

ještě jedna fotka

24.12.2007 13:38

nikanie napsal(a):

a moje kobylka, polotrakenka po Topas:)

24.12.2007 13:41

nikanie napsal(a):

holky to žádná nemáte koníka po Arrasovy?jsem se těšila,že konečně uvidím,jak vypadal Arras a jeho potomci a nic:o(

24.12.2007 19:05

causinka2 napsal(a):
holky to žádná nemáte koníka po Arrasovy?jsem se těšila,že konečně uvidím,jak vypadal Arras a jeho potomci a nic:o(

Gordon -ten úplně nahoře, má bráchu po matce a jeho otec je Arras, můžu sem hodit max jeho fotku,pro srovnání. Jmenuje se Gremlin je mu 6 nebo 7 a skáče myslím S, prej moc šikovnej

24.12.2007 19:49

nikanie napsal(a):
Gordon -ten úplně nahoře, má bráchu po matce a jeho otec je Arras, můžu sem hodit max jeho fotku,pro srovnání. Jmenuje se Gremlin je mu 6 nebo 7 a skáče myslím S, prej moc šikovnej

jéé,to bys byla moc hodná a náhodou Arrase fotku asi nemáš,vid?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2011 09:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

také po otci - 2517 Quoniam II-238 s.v, matka ČT - Ikona A

9.7.2011 13:19
muchlos

XXX.XXX.89.198

Velkopolská kobylka, částečně s krví trakéna :-) CYTRA

9.7.2011 15:35
reba77

XXX.XXX.201.111

Poloviční trakén, matka A1/1, otec Topas 28. Ted je dvouletý.

9.7.2011 15:38
reba77

XXX.XXX.201.111

ještě jedna starší.. Tady mu je neco přez rok

10.7.2011 17:26
denny trikolka

XXX.XXX.174.46

Tak ja mam také polovičního trakéna.
otec: Plesant matka: Catrine hanoveracka

11.7.2011 22:08
peppermila

XXX.XXX.5.96

tak moje kobca je po topas-14 z matky po Quoniam II-201, jsou ji 2roky a 3mesice,Je to velmi dominantni kobylka,ale jinak je to mazel:) andel s dablem v těle

Přidejte reakci

Přidat smajlík