kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko, slečny, tak ajk jsem se vychrněly...? Já dneska proklatě málo a ještě jsem naháněla ty svoje oří bestyje...Gasii otevřela vrata, a tak se šli s Keroušem prostě popást..:)
Dobré ránko,babky Já chrněla docela OK,ale ještě bych si chvilku dala
Freťula večer řádila v TV dávali "na stojáka" a pak nějakou komedii...No šla jsem až dnees
Zvířátka snídají,já jdu taky něco pohledat
molly
napsal(a):
Dobré ránko,babky Já chrněla docela OK,ale ještě bych si chvilku dala
Freťula večer řádila v TV dávali "na stojáka" a pak nějakou komedii...No šla jsem až dnees
Zvířátka snídají,já jdu taky něco pohledat
Já mám dneska evidentně den blbec...do své termoboty jsem si vylila z kýbla cca 3,75 litru h2o, pak mi prchli ořové, a bv obchodě poté, co jsem stála ve frontě jsem zjistila, že nemám peněženku...den jak cip:))
kukinatost
napsal(a):
Já mám dneska evidentně den blbec...do své termoboty jsem si vylila z kýbla cca 3,75 litru h2o, pak mi prchli ořové, a bv obchodě poté, co jsem stála ve frontě jsem zjistila, že nemám peněženku...den jak cip:))
Pěkně začínáš :)) Já se akorát nějak nemůžu furt probudit, jinak dobrý
luciusl
napsal(a):
Hezlé ránko přeji všem
s hrlzou jsem zjistila, že už chybí jen pár dní a já nějak nic nemám na ty pitomý ánoce :-(
no, já jsem Lulu na tom stejně, zavrhal sjem už nákup přes net páč to by ježich asi nestihnul dodat....a jedu teda v pátek, páč v sobotu jedu asi do Alp na otočku a v neděli máme vánoční besídku v hospodě...ale nehrozím to...btw včera jsem byla v tom kině, a holky, to byl amsakr...v těch obchodech není nic krom lidí a prodavačů...
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem Lulu na tom stejně, zavrhal sjem už nákup přes net páč to by ježich asi nestihnul dodat....a jedu teda v pátek, páč v sobotu jedu asi do Alp na otočku a v neděli máme vánoční besídku v hospodě...ale nehrozím to...btw včera jsem byla v tom kině, a holky, to byl amsakr...v těch obchodech není nic krom lidí a prodavačů...
No, já mám z těch lidí hrůzu - asi na sebe něco hodím a vypadnu co nejdřív
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko, slečny, tak ajk jsem se vychrněly...? Já dneska proklatě málo a ještě jsem naháněla ty svoje oří bestyje...Gasii otevřela vrata, a tak se šli s Keroušem prostě popást..:)
Jani,já jsem si vybírala smolné dny o víkendu...Jak bylo hodně lidu,tak jsem dělala "překlepy" a pak z toho trochu bruslila... Ale vždycky se najde "den blbec"...
molly
napsal(a):
Jani,já jsem si vybírala smolné dny o víkendu...Jak bylo hodně lidu,tak jsem dělala "překlepy" a pak z toho trochu bruslila... Ale vždycky se najde "den blbec"...
Dobré ráno dámy!
strelish
napsal(a):
Bré bré Holky jak to nakonec dopadlo s tím sekáčem, jak jste o něm mluvily, že je kdesi v HK? Kámoška nejspíš pojede přes HK, tak by se tam i stavila, pokud by to stálo aspoň trošku za to.
No jak se jede k Dalenu, ale nezahnes do leva ale do prava. Tak hned za tou odbockou se bude pred ni rozdvojovat ulice, a ten kram je skoro prakticky pred ni!
rocky
napsal(a):
Holky mam na vas taky prosbicku..Jak mam u Jerryka ty tri holciny a jelikoz jsou nezletile, tak jim chci dat k podpisu nejaky ten papir o tom ze za ne zodpovidaji rodice! Pomozte mi formulovat nejak tu vetu!!!!!!Diky
ahoj holky kukám jani ty po ránu pěkně řádíš.jo to znám den blbec už od rána.jinak holky tady je pod mrakem ,já mám chřipku,ale musim na poštu přišly mi náhradní díly na auto.autíčko jsem pujčila bratránkovy aten mi ho za to naubaral,ale zaplatícelou škodu.no spíše jen ty 2%co chce pojštovna
rocky
napsal(a):
Holky mam na vas taky prosbicku..Jak mam u Jerryka ty tri holciny a jelikoz jsou nezletile, tak jim chci dat k podpisu nejaky ten papir o tom ze za ne zodpovidaji rodice! Pomozte mi formulovat nejak tu vetu!!!!!!Diky
A napsala bych si tam i veticku, ze pozadujes aby mely urazove pojisteni...nikdy nevis...
rocky
napsal(a):
no jo ale nutit je do toho nemůžu, takže to jako podmínku brát nemůžu. . Spíš nějak pořád nemůžu přijít na to jak formulovat tu větu že za ně budou zodpovídat rodiče
Nejak tam zamontuj, ze byli seznameni s riziky, ktere kone obnasi a ze k nim chodi z vlastni vule a na vlastni nebezpeci :). No ale treba ja kdyz chodila do staje, tak tam v prihlasce byla povinnost razitko od doktora a prave to pojisteni.
kukinatost
napsal(a):
Hele Peti, tohle myslím psala Janulka tady z ifauny a mi to přijde hodně dobré, ona je právnička myslím:
Dospělý:
Svým podpisem stvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s možným rizikem úrazu v souvislosti s jízdou na koni (a jsem s ním srozuměn/a) a že jsem pravdivě uvedl/a stupeň své jezdecké pokročilosti........ sem klient dopíše začátečník, středně pokročilý, pokročilý
Byl/a jsem upozorněn/a na vhodnost použití jezdecké helmy a vhodné obuvi. Jízdy na koni se zúčastňuji na vlastní nebezpečí.
V ........ dne …
...…
jméno a příjmení
..............
podpis
Osoba mladší 18 let:
Svým podpisem jako zákonný zástupce……….sem dopíše jméno dítěte stvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s možným rizikem úrazu dítěte, jehož jsem zákonným zástupcem, v souvislosti s jízdou na koni (a jsem s ním srozuměn/a) a že jsem pravdivě uvedl/a stupeň jeho jezdecké pokročilosti...........opět napíše stupeň pokročilosti
Byl/a jsem upozorněn/a na vhodnost použití jezdecké helmy a vhodné obuvi. Jízdy na koni se dítě, jehož jsem zákonným zástupcem, zúčastňuje na moji zodpovědnost.
V .......dne…..
……….
zákonný zástupce jméno rodiče nebo toho kdo s dítětem přišel
…..
podpis opět podpis rodiče
Ale jak už jsem psala výše, opravdu důsledného rýpala ani toto prohlášení nezastaví, proto vřele doporučuji se pojistit. Stojí to kolem 1000,- ročně a vyplatí se to. Kdybyste měli někomu platit trvalé následky po úraze, bylo by to podstatně horší
kukinatost
napsal(a):
Hele Peti, tohle myslím psala Janulka tady z ifauny a mi to přijde hodně dobré, ona je právnička myslím:
Dospělý:
Svým podpisem stvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s možným rizikem úrazu v souvislosti s jízdou na koni (a jsem s ním srozuměn/a) a že jsem pravdivě uvedl/a stupeň své jezdecké pokročilosti........ sem klient dopíše začátečník, středně pokročilý, pokročilý
Byl/a jsem upozorněn/a na vhodnost použití jezdecké helmy a vhodné obuvi. Jízdy na koni se zúčastňuji na vlastní nebezpečí.
V ........ dne …
...…
jméno a příjmení
..............
podpis
Osoba mladší 18 let:
Svým podpisem jako zákonný zástupce……….sem dopíše jméno dítěte stvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s možným rizikem úrazu dítěte, jehož jsem zákonným zástupcem, v souvislosti s jízdou na koni (a jsem s ním srozuměn/a) a že jsem pravdivě uvedl/a stupeň jeho jezdecké pokročilosti...........opět napíše stupeň pokročilosti
Byl/a jsem upozorněn/a na vhodnost použití jezdecké helmy a vhodné obuvi. Jízdy na koni se dítě, jehož jsem zákonným zástupcem, zúčastňuje na moji zodpovědnost.
V .......dne…..
……….
zákonný zástupce jméno rodiče nebo toho kdo s dítětem přišel
…..
podpis opět podpis rodiče
Ale jak už jsem psala výše, opravdu důsledného rýpala ani toto prohlášení nezastaví, proto vřele doporučuji se pojistit. Stojí to kolem 1000,- ročně a vyplatí se to. Kdybyste měli někomu platit trvalé následky po úraze, bylo by to podstatně horší
Jo, mi osobně to přijde dostačující a stáhla jsem si to v případě, že ybch něco potřebovala podepsat...Musím to poslat Kájinému taťkovi...akorát jsem nějak pokazila něžně tiskárnu, tož až se to spraví....btw Marti, to máš tak, každý dobrý sklutek musí být po zásluze potrestán..:)
auto bych půjčila, ale třeba Kerku nikdy:))
kukinatost
napsal(a):
Jo, mi osobně to přijde dostačující a stáhla jsem si to v případě, že ybch něco potřebovala podepsat...Musím to poslat Kájinému taťkovi...akorát jsem nějak pokazila něžně tiskárnu, tož až se to spraví....btw Marti, to máš tak, každý dobrý sklutek musí být po zásluze potrestán..:)
Já bych Andíčka taky nepůjčila
kukinatost
napsal(a):
Taky mám holky, co u mě jezdí, zajištěný takovým papírem. Ale ví, že bez helmy je na kobylu neposadím. A o pojištění ani nemluvím. Jak se říká, čert nikdy nespí.
famona
napsal(a):
Taky mám holky, co u mě jezdí, zajištěný takovým papírem. Ale ví, že bez helmy je na kobylu neposadím. A o pojištění ani nemluvím. Jak se říká, čert nikdy nespí.
Ahojda holky, já jsem včera měla totál večer. Byla vánoční besídka, byly jsme na bowlingu v Bakově...a pak jsme jeli vlakem zpět do Turnova. Mno a samozřejmě to nestačilo...heh, normálně jsme jeli tágem se šéfama do Prahy...mazec. Nyní jsem si dejchala a mám 0,5 promile, šla jsem spát v půl páté a v devět jsem byla v práci...holky, dneska tady asi umřu.
Jedna momentka z baru
sadzi saj

haisovad
napsal(a):
Ahojda holky, já jsem včera měla totál večer. Byla vánoční besídka, byly jsme na bowlingu v Bakově...a pak jsme jeli vlakem zpět do Turnova. Mno a samozřejmě to nestačilo...heh, normálně jsme jeli tágem se šéfama do Prahy...mazec. Nyní jsem si dejchala a mám 0,5 promile, šla jsem spát v půl páté a v devět jsem byla v práci...holky, dneska tady asi umřu.
Jedna momentka z baru
Hoj holky,
Zuziku, tak včera jsem si vyzvedla tu deku, takže ti moc děkuji a penízky už razí k tobě
sadzi saj
napsal(a):
Hoj holky,
Zuziku, tak včera jsem si vyzvedla tu deku, takže ti moc děkuji a penízky už razí k tobě
Holky, oči mám jako angorák...ale včera to byl fakt masakr
Ještě že jsem nesklamala s tím foťákem...fotili všichni,
haisovad
napsal(a):
Holky, oči mám jako angorák...ale včera to byl fakt masakr
Ještě že jsem nesklamala s tím foťákem...fotili všichni,
ještě jedna...detail
kukinatost
napsal(a):
Andy,to jsem ráda
Užijte si ji
Holky,vy všichni chodíte pařit z práce!My nemůžem páč bychom musely zavřít krám
To mě mrzí....
kukinatost
napsal(a):
Čau babky, už jsem tady taky....
Danny, pěkná akcička , sázej fotky, ať se taky pokocháme my
molly
napsal(a):
Andy,to jsem ráda
Užijte si ji
Holky,vy všichni chodíte pařit z práce!My nemůžem páč bychom musely zavřít krám
To mě mrzí....
Zuzi, vy nemáte besídky? Hele pro mě ten včerejšek byla totálně novinka, vůbec jsem netušila že jsou toho šéfové schopný...prostě vypláznout 4500 za tágo a jet hodinu do Prahy za zábavou...fuj, poslední mojito jsem měla v ve tři hodiny...
A to mám ve čtvrtel další besídku
Já a kolegyně ve vlaku...
cheyenne
napsal(a):
Čau babky, už jsem tady taky....
Danny, pěkná akcička , sázej fotky, ať se taky pokocháme my
Včera jsem opravdu nebyla tou, kterou jsem normálně...včera jsem měla totál pařící, neustálá žízeň...fakt mazec...
jo, jeden bar se jmenoval...
haisovad
napsal(a):
Včera jsem opravdu nebyla tou, kterou jsem normálně...včera jsem měla totál pařící, neustálá žízeň...fakt mazec...
jo, jeden bar se jmenoval...
jééé Danny ty jsi hustá, to jsem ráda že jsi mě tenkrát ušetřila a nepustili jsme se do toho bumbání u mě....pěknej kalič....super fota, jste nějaký chcíplí děvčice...
hele segra a nezapoměn že máš taky toho nortna, sice je poničenej ale stále pojízdnej a nějakou cenu má, 500 za něj dostaneš určo, zkusila bych 1000,- a to je na pohodu...btw Danny nemáš náhodou fotos toho sedla co jsi tenkrát chtěla na leošu, takový to do oranžova...já jen jestli to není ono....segra!
klawdie
napsal(a):
jééé Danny ty jsi hustá, to jsem ráda že jsi mě tenkrát ušetřila a nepustili jsme se do toho bumbání u mě....pěknej kalič....super fota, jste nějaký chcíplí děvčice...
hele segra a nezapoměn že máš taky toho nortna, sice je poničenej ale stále pojízdnej a nějakou cenu má, 500 za něj dostaneš určo, zkusila bych 1000,- a to je na pohodu...btw Danny nemáš náhodou fotos toho sedla co jsi tenkrát chtěla na leošu, takový to do oranžova...já jen jestli to není ono....segra!
Já a jeden spolucestující...Víťa, neviděla jsem ho asi šest roků a najednou je ve vlaku...a já totál opiláááá
molly
napsal(a):
Dani,ty jsi zvíře
Já jdu dát péct maso Bude prasátko s br.kaší...Kdo přijede na oběd??
Zuzi, děláš pěkný chutě, škoda, že nemám auto , ale kašičku mám dneska taky v plánu
.
Já jdu venčit mufíky.... snad mi neutečou, vždycky se mi rozejdou každá na jednu stranu a já na ně řvu jak trubka a potvory mě maj pěkně na háku
kukinatost
napsal(a):
holkýýý...Těště se
molly
napsal(a):
A takhle krásný mám teď nehtíky
Ááááááááááááááá, Zuzik testuje nový foťáček Holky, dneska jsem se tady ještě neukázala, ale to protože zase je ten den, kdy musím poslat celníkům to otravné hlášení - INTRASTAT
Víte, že ho nesnáším a navíc jsem dnes i bez nálady.
Jinak Dany fajné fotečky To musel být žaludek po ránu potěšen....
molly
napsal(a):
Mára pracuje
Ahojky holky,můžete mi prosím poradit?Dá se někde zaregistrovat něco jako chovná stanice koní?Nebojte s těma fotečkama na vás myslím,snad se mi je podaří sem do zítřka nějako hodit :o)
lilium
napsal(a):
Ahojky holky,můžete mi prosím poradit?Dá se někde zaregistrovat něco jako chovná stanice koní?Nebojte s těma fotečkama na vás myslím,snad se mi je podaří sem do zítřka nějako hodit :o)
Zaregistrovat? To asi ne, spíš bych to viděla tak, že si prostě založíš stáj a tu pojmenuješ třeba Chov koní XY. Ale kdo ví
kukinatost
napsal(a):
Nechcete někdo ryzáčka???Toliko mě mrzí,že ho prodává
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1284677/Prodam-valacha- A11.php (2mezery)... Ach jo...
sadzi saj

molly
napsal(a):
Nechcete někdo ryzáčka???Toliko mě mrzí,že ho prodává
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 1284677/Prodam-valacha- A11.php (2mezery)... Ach jo...
Zuzi, známá schání ryzáčka, ale proč není pro začátečníka?? Jinak je to pro jejího manžela, jezdí už 10 let, ale musí být hodný a 100% na ošetřování, mají koně doma a děti. Dík
sadzi saj
napsal(a):
Zuzi, známá schání ryzáčka, ale proč není pro začátečníka?? Jinak je to pro jejího manžela, jezdí už 10 let, ale musí být hodný a 100% na ošetřování, mají koně doma a děti. Dík
Andrej,je to plňásek,nevím,jakým způsobem trénují...Venku byl živější,ale to je vše o přístupu,však to sama znáš! Mám k němu hodně osobní vztah,tak bych ráda,aby se dostal do dobrých rukou...Téhle holčině jsem jej dohodila já....Jezdila jsem ho od 2let v tréninku,dostihy ho nebavili...
Fotka je stará min.2roky...
molly
napsal(a):
Andrej,je to plňásek,nevím,jakým způsobem trénují...Venku byl živější,ale to je vše o přístupu,však to sama znáš! Mám k němu hodně osobní vztah,tak bych ráda,aby se dostal do dobrých rukou...Téhle holčině jsem jej dohodila já....Jezdila jsem ho od 2let v tréninku,dostihy ho nebavili...
Fotka je stará min.2roky...
při čištění býval lechtivý,ale to je taky asi každý A1/1,i ta moje potvora polokrevná...Jinak se nešklebil,nic... A docela se nechal mazlit Jenže já už v té stáji nefunguju,museli by si jej omrknout sami...Holčině je nějakých 21let,tuším,přijezdila ho trochu... Asi by se dohodli i na ceně,myslím,že by měla jít níž...Nikdy ho nebolely nožky-ani v plném tréninku...Je to tvrďák
Mám ho ráda........................
molly
napsal(a):
při čištění býval lechtivý,ale to je taky asi každý A1/1,i ta moje potvora polokrevná...Jinak se nešklebil,nic... A docela se nechal mazlit Jenže já už v té stáji nefunguju,museli by si jej omrknout sami...Holčině je nějakých 21let,tuším,přijezdila ho trochu... Asi by se dohodli i na ceně,myslím,že by měla jít níž...Nikdy ho nebolely nožky-ani v plném tréninku...Je to tvrďák
Mám ho ráda........................
majitelka..
sadzi saj

molly
napsal(a):
majitelka..
Ok, info jsem Markét poslala, tak snad se ozve a potom ji odkážu sem na foto a myslíš, že s cenou by šla dolů?? A původ čistý A1/1?
sadzi saj
napsal(a):
Ok, info jsem Markét poslala, tak snad se ozve a potom ji odkážu sem na foto a myslíš, že s cenou by šla dolů?? A původ čistý A1/1?
Andrej ,původ tady : http://www.fitmin.cz/fitmin.asp? start=18&idc=59&akce=3&kun= Lucky+Alex (2mezery)...
Platí ustájení,myslím,že kdyby se prodal rychle,tak sleví... Studuje vys.školu v Brně...Nemá moc času...
kukinatost
napsal(a):
Holky papa...Mějte fajne zbytek dne a zítřek taky...Já budu celý den makat jako šroub... Letím za Molčí,půjdem se projít...pozdrav všem
Našla jsem starou fotku
klawdie
napsal(a):
ty máš tu mladou kobylku, viud?
Jj. ty jí a mě znáš?
klawdie
napsal(a):
no odsud...no a co je hodná pod sedle...kolik ji je dva vid?
rok a třičtvrtě, sedlo jsme uložili a teť jí nechám ještě tak rok na pokoji dám na rady starších, bavila jsem se o tom i s veterinářem a pak až jsem to pořádně pochpila!!
teď mě to pěkně mrzí že jsem si na ní tenkrát sedla, naštěstí se jí níc nestalo !!
ladyamalka
napsal(a):
rok a třičtvrtě, sedlo jsme uložili a teť jí nechám ještě tak rok na pokoji dám na rady starších, bavila jsem se o tom i s veterinářem a pak až jsem to pořádně pochpila!!
teď mě to pěkně mrzí že jsem si na ní tenkrát sedla, naštěstí se jí níc nestalo !!
Příznávám že tě schválně zkouším, samo že tě znám i kobylu, byla jsem jedna z těch které byli silně proti tvému ježdění, jestli je pravda co říkáš mám z tebe radost a držím ti pěsti...
klawdie
napsal(a):
Příznávám že tě schválně zkouším, samo že tě znám i kobylu, byla jsem jedna z těch které byli silně proti tvému ježdění, jestli je pravda co říkáš mám z tebe radost a držím ti pěsti...
jj klaru nebila jsi sama já jsem se taky nejak rozčilovala.kobylka je pekná.davala jsem ti do předminule diskuze fot jak sedim na lavina aby jsi videla jako to vypadá na pořádným sudu.tedka jsem chtěla jezdit,ale chytla me chripajzna.
woldemortik
napsal(a):
jj klaru nebila jsi sama já jsem se taky nejak rozčilovala.kobylka je pekná.davala jsem ti do předminule diskuze fot jak sedim na lavina aby jsi videla jako to vypadá na pořádným sudu.tedka jsem chtěla jezdit,ale chytla me chripajzna.
čus slunečka moje, hlavně to, co je ještě v práci...no, tlačí bez tak chipsy, horkou čokoládu a fantu v kině..:)
Já valím do knajpy na šipky, tož držte palce..:)
kukinatost
napsal(a):
kurňa, Miruna dneska nejde, tož to nevím..:) ale na šipkách zamakám:)))
ti fandim to vyhraješ a ten alkohol no nevim,ale střídmě.sama znám jsem abstinet.,ale taky jsem kalila jak dábel