Chlaďásci......koníci XXL 15

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2007 11:01

I když moc nepíšu ,tak zakládám patnáctku a přidávám ty naše holky prdelatý

19.12.2007 11:03

sara napsal(a):

ještě jednou Olza a Lila....budoucí maminy

19.12.2007 11:23

sara napsal(a):

taky máme dvě prdele

19.12.2007 13:15

siringa napsal(a):
taky máme dvě prdele

A my trošku více prdelí
Bohužel všechny nejdou hromadně zaznamenat - to je holt jejich mínus

19.12.2007 13:21

sara napsal(a):

Sara: po kterém hřebci máte maminy březí?

19.12.2007 13:50

sally napsal(a):
Sara: po kterém hřebci máte maminy březí?

Po Navarovi,tak jsme zvědaví co se z nich vyklube

19.12.2007 16:18

sara napsal(a):
Po Navarovi,tak jsme zvědaví co se z nich vyklube

Tak to přeju flekáče.
Pak nezapomeňte maloše vyfotit a dát sem fotky, jaká Navarčata se povedla z inseminace..

20.12.2007 15:30

sally napsal(a):
Tak to přeju flekáče.
Pak nezapomeňte maloše vyfotit a dát sem fotky, jaká Navarčata se povedla z inseminace..

No mě osobně puntíky nic moc neříkají,i když taková černobílá puňta se mi líbí moc.No prostě nevím co chci.Hlavně že to bude zdravý a živý.Nooo a kdyby to byly kobylky , tak bych se taky nezlobila.

20.12.2007 21:36

sara napsal(a):
No mě osobně puntíky nic moc neříkají,i když taková černobílá puňta se mi líbí moc.No prostě nevím co chci.Hlavně že to bude zdravý a živý.Nooo a kdyby to byly kobylky , tak bych se taky nezlobila.

jj je pravda jak již psala sally radeji zdravěho obyčejného ryzáka než slepého,kulhavého,dušného strakáče s letní vyrážku jako bonus vid sally to znáš co

20.12.2007 22:40

woldemortik napsal(a):
jj je pravda jak již psala sally radeji zdravěho obyčejného ryzáka než slepého,kulhavého,dušného strakáče s letní vyrážku jako bonus vid sally to znáš co

My budeme mít asi bonus čůzoidní hříbátko,jako je jeho ctěná maminka

20.12.2007 23:03

sara napsal(a):
My budeme mít asi bonus čůzoidní hříbátko,jako je jeho ctěná maminka

Tady mám taky jedno pozadí

20.12.2007 23:56

woldemortik napsal(a):

Jasně, moje řeč.
No, po Navarovi údajně jsou hříbata velmi samostatná - klidně zmizí, vykašlou se na matku a jdou průzkumničit (tvrdí jeho majitel).
Naše Sága tohle potvrzuje na 100%. Naprosto samostatná jednotka od malička.

20.12.2007 23:59

blondy1 napsal(a):
Tady mám taky jedno pozadí

Pěkné - ta číča nahoře nemá chybu.
Potvůrky mají radar na to, kde je teplo

21.12.2007 00:04

sally napsal(a):
Jasně, moje řeč.
No, po Navarovi údajně jsou hříbata velmi samostatná - klidně zmizí, vykašlou se na matku a jdou průzkumničit (tvrdí jeho majitel).

sally tak to ja mam bogara teda taky po navarovy vsude leze vsechnou skuma,ale jamile jdu k nemu leze za lavinu,bez mendy ani krok,ale aby si fsimal mami to ne jen mendy.je na ni total ulitlej nevim ten by bezni umrel.dneska se válele ve snehu. a minulej tejden mi skopal psa já jí říkam nelez k tem konim neb dostanes kopačku nejsou to ovce ne porad to nebrala tak ji jednu prital zarvala a zdrhla a já jí to říkala .jen jsem byla ráda že jínekopla lavina ato by jí asi tu nohu urezila neb zlomila od té doby se k nim nepriblizila.aspon mam klid nemusim se bat kdo ji zase s koni skope.

21.12.2007 01:13

woldemortik napsal(a):
sally tak to ja mam bogara teda taky po navarovy vsude leze vsechnou skuma,ale jamile jdu k nemu leze za lavinu,bez mendy ani krok,ale aby si fsimal mami to ne jen mendy.je na ni total ulitlej nevim ten by bezni umrel.dneska se válele ve snehu. a minulej tejden mi skopal psa já jí říkam nelez k tem konim neb dostanes kopačku nejsou to ovce ne porad to nebrala tak ji jednu prital zarvala a zdrhla a já jí to říkala .jen jsem byla ráda že jínekopla lavina ato by jí asi tu nohu urezila neb zlomila od té doby se k nim nepriblizila.aspon mam klid nemusim se bat kdo ji zase s koni skope.

Jo s psiskama je to těžké.
Mám to taky na dlouho vyřešeno - 14 dní donesené štěně bernardýna se nám rozběhlo do ohrady s ročními hřebci ( motaly se tam děcka - zvědavci, co přišli za synem).
Děcka jsem seřvala, vyhnala, posbírala pošlapané vřeštící štěně a mazali jsme na veterinu. Hřebčouni ho vzali jako kopačák míč.
Jako zázrakem psovi nic závažného nebylo ( umí se holt hezky litovat) - od té doby má respekt z koní jako hrom - do ohrady nevleze za žádnou cenu.. má teď 2 roky.

21.12.2007 07:31

sally napsal(a):
Jasně, moje řeč.

No to se ta hysterka blonďatá zcvokne,jestli ji mimino bude courat kde se mu zlíbí.Doufám ,že charakter podědí po taťkovi.Co se taky bojím,že nás ke hříběti nebude chtít pustit. Olza,ta naše druhá kobyla,to je salámista,té mohu dělat cokoliv a je v pohodě.

21.12.2007 08:42

sara napsal(a):
No to se ta hysterka blonďatá zcvokne,jestli ji mimino bude courat kde se mu zlíbí.Doufám ,že charakter podědí po taťkovi.Co se taky bojím,že nás ke hříběti nebude chtít pustit. Olza,ta naše druhá kobyla,to je salámista,té mohu dělat cokoliv a je v pohodě.

"Hysterky blonďaté" to bude první hříbě?
Též máme březí prvničku a je docela pošuk - jako vítr. Ikdyž březost ji hodně zklidnila - taky bude určo nervní jak saně v létě.
Ještěže jí porod vychází až na květen -pošupajdí aspoň s prckem co nejdřív ven a tam si může hysterčit, co hrdlo ráčí. V boxu je to dost protivné.
Tu je to naše pako:

21.12.2007 09:03

sally napsal(a):
Též máme březí prvničku a je docela pošuk - jako vítr. Ikdyž březost ji hodně zklidnila - taky bude určo nervní jak saně v létě.
Ještěže jí porod vychází až na květen -pošupajdí aspoň s prckem co nejdřív ven a tam si může hysterčit, co hrdlo ráčí. V boxu je to dost protivné.
Tu je to naše pako:

Už to bude druhé hříbě,první je po mamince asi taky lehce čůzoidní.To jsem se dopídila až teď.My čekáme prťata březen,duben.Jen mě mrzí,že se nemůžu dopídit co se s Lilou dělo,proč je taková.Samozřejmě předchozí majitelé neřeknou nic...u nich byla prý v pohodě.Nějak zapoměli na její zvyk,pokud se vezme za stájovku,nebo na krátko se vede ,jde na zadní.Což dvakrát moc příjemné není.Už bych ji neřáda nedala.Pochybuju ,že se nám povede porodit v boxe ,nemá moc ráda zavírání.I když pokud tam bude mít pořádný kus žvance,tak by vydržet ve stáji mohla.Jak vlastně máte velký box,kde kobyla bude rodit??

21.12.2007 09:06

sally napsal(a):
Tu je to naše pako:

Jinak pako je to moooc pěkné

21.12.2007 09:09

sara napsal(a):

tak holky, ať nám koně jdou i v dalším roce

21.12.2007 09:32

sara napsal(a):

Dík.
Box má odhadem tak 4x6 m.
Pokud kobuše jde na ohlávce na zadní, nejspíš se jí stalo něco při přivazování - asi, když se bojí omezení volnosti.
Bývalí majitelé obvykle zatlučou všecko, to už tak bohužel bývá..
Naše pako je zase klaustrofobik. Do Avie vleze, vyleze bez problému - ale jak ji tam člověk přiváže, magoří celou cestu. Ani po několikaterém cestování se to nelepší.
Docela se děsím toho, jak se poveze s hříbětem za hřebcem připouštět ( naštěstí je to kousek). Bude nejspíš muset dostat Sedalin - jela s ním jedinkrát ( na svod), a jedině tehdy byl převoz v pohodě.
Ještě magůrek Sally:

21.12.2007 09:34

aluska napsal(a):
tak holky, ať nám koně jdou i v dalším roce

I tobě s Cípou ať se daří, budoucí závodníci

21.12.2007 18:04

sara napsal(a):

Ahojte, taaak som tu po par dnoch My sme s mladochom problemy s transportom este nemali, prvykrat cestoval s mamou a v pohode, potom siel parkrat s kamosom, a ked siel na stallion approval, siel priviazany a sam, a to bola celkom sranda, lebo celu cestu bol s hlavou otoceny a pozeral na nas, lebo my sme sli za nim v nasom aute

22.12.2007 11:09

sara napsal(a):

Zimní radovánky

22.12.2007 19:41

dino napsal(a):
Zimní radovánky

Ahojky,doufám ,že to nebude vadit...dnes jsem jela okolo kamarádky,nebyla doma,tak jsem udělala pár fotek její kobči....Tak snad to nevádí....

22.12.2007 19:44

luda napsal(a):
Ahojky,doufám ,že to nebude vadit...dnes jsem jela okolo kamarádky,nebyla doma,tak jsem udělala pár fotek její kobči....Tak snad to nevádí....

23.12.2007 09:36

luda napsal(a):

pěkná kobylka to moji lavinu videt behat jen tak v ohrade je nadlický víkon.je to myleidy.

23.12.2007 12:21

woldemortik napsal(a):
pěkná kobylka to moji lavinu videt behat jen tak v ohrade je nadlický víkon.je to myleidy.

Tak to my máme z dospělých běhací vždy ty, co nejsou březí.
Březí s hříbatama jsou klidné spící matky, zajímající se jen o řádné nacpání břicha.
Ale omyl - stačí, že se nezdaří zabřeznutí ( nebo je plánované) - a ejhle zázrak: ospalá stará matka ožije ( nikdo jí energii nekrade) a je z ní omládlý běhací o vše se zajímací pošuk - než zase zabřezne, porodí...
Jen jako běhající jsou těžko ulovitelné foťákem

23.12.2007 13:59

sally napsal(a):
Tak to my máme z dospělých běhací vždy ty, co nejsou březí.
Březí s hříbatama jsou klidné spící matky, zajímající se jen o řádné nacpání břicha.
Ale omyl - stačí, že se nezdaří zabřeznutí ( nebo je plánované) - a ejhle zázrak: ospalá stará matka ožije ( nikdo jí energii nekrade) a je z ní omládlý běhací o vše se zajímací pošuk - než zase zabřezne, porodí...
Jen jako běhající jsou těžko ulovitelné foťákem

tak damy když už jsou zítra ty vánoce tak tady je přáníčko

23.12.2007 21:25

woldemortik napsal(a):
tak damy když už jsou zítra ty vánoce tak tady je přáníčko

Ahoj,tak já dneska něco nafotila,takže se přidávám.Tak Fuksa v zimní srsti.

23.12.2007 21:28

juhaj napsal(a):
Ahoj,tak já dneska něco nafotila,takže se přidávám.Tak Fuksa v zimní srsti.

No,a její dcera s kámoškou.Už se jim krátí společný život,v lednu bude půlroční a tedy k prodeji.Ale kupce zatím nemáme,tak se ještě užijí.Ačkoli,kdybyste někdo měl zájem...

23.12.2007 23:14

sara napsal(a):

jeee Marti, krasne prianicko nech zije Jeziiiisek

23.12.2007 23:17

sara napsal(a):

s tym pohybom, co som tak vypozorovala, shirky si radi zaklusaju, dokonca sem tam aj zacvalaju. To potom padaju taniere zo sekretarova v spravach hlasia 5 stupen Richterovej stupnice

24.12.2007 10:48

bonita napsal(a):
s tym pohybom, co som tak vypozorovala, shirky si radi zaklusaju, dokonca sem tam aj zacvalaju. To potom padaju taniere zo sekretarova v spravach hlasia 5 stupen Richterovej stupnice

krasného ježuru přeji všem

deska se mi zdálo,že jsem byla někde ve stají měla jsem na vodítku lavinu a na druhém už dospělého bogara. a hadala jsem se s jednim chlapem co pomlouval chladaky,že jaou k ničemu.je ja mu dala čočku

24.12.2007 17:49

woldemortik napsal(a):
krasného ježuru přeji všem

deska se mi zdálo,že jsem byla někde ve stají měla jsem na vodítku lavinu a na druhém už dospělého bogara. a hadala jsem se s jednim chlapem co pomlouval chladaky,že jaou k ničemu.je ja mu dala čočku

Hezké Vánoce všem chladnomilníkům.
Jo, ti co tvrdí, že chlaďasi jsou k ničemu, zcela jistě žádného nepoznali zblízka

24.12.2007 20:14

sally napsal(a):
Hezké Vánoce všem chladnomilníkům.
Jo, ti co tvrdí, že chlaďasi jsou k ničemu, zcela jistě žádného nepoznali zblízka

sally to ne.at žijou chladasci.tedka jsem je fotila jak stály u balíku první lavina pak bogar a poslední mendy.to je trojka

25.12.2007 14:17

woldemortik napsal(a):
sally to ne.at žijou chladasci.tedka jsem je fotila jak stály u balíku první lavina pak bogar a poslední mendy.to je trojka

Máma se synem jako by si z oka vypadli.
To budeš mít taky hezkou páru, jestli si mlaďocha necháš. Jestli vyroste do máminých sloních rozměrů

25.12.2007 14:50

sally napsal(a):
Máma se synem jako by si z oka vypadli.
To budeš mít taky hezkou páru, jestli si mlaďocha necháš. Jestli vyroste do máminých sloních rozměrů

jj chtěla bych si ho nechat,ale bohuže jako valacha jinak by mi skočil mamu a ponici.tedka jsem jim nosila vodu.lavina odháněla mendy od vody čuryna.Bogar zamnou lezl jak vocásek.a chtěla drbat.pak sem dám fota jak už vyrostl.jen je dám do pc

25.12.2007 15:46

woldemortik napsal(a):
jj chtěla bych si ho nechat,ale bohuže jako valacha jinak by mi skočil mamu a ponici.tedka jsem jim nosila vodu.lavina odháněla mendy od vody čuryna.Bogar zamnou lezl jak vocásek.a chtěla drbat.pak sem dám fota jak už vyrostl.jen je dám do pc

tak už to je i zmenšený tak sem neco dám.z dneska av čerejška

25.12.2007 15:49

woldemortik napsal(a):
tak už to je i zmenšený tak sem neco dám.z dneska av čerejška

tady tři sudičky u balíku

25.12.2007 15:51

woldemortik napsal(a):
tady tři sudičky u balíku

...bogínův zadek ten je co

25.12.2007 15:55

woldemortik napsal(a):
...bogínův zadek ten je co

a takhle to vipádá když už nevím co roupama fotit

25.12.2007 15:57

woldemortik napsal(a):

tak to tady zase zaplnim

25.12.2007 16:01

woldemortik napsal(a):

Hezké - aspoň máte trochu sněhu.
Tady je houby a ty šílené zmrazky - stará Sylva už z nich kulhá.
Doufám, že to povolí nebo napadne sníh - tohle je šílené.
A Bogara chceš kastrovat kdy? Budeš ho dávat někam ke hřebečkům/valachům nebo plánuješ kastraci už na jaro - aby mohl zůstat s mámou?

25.12.2007 16:06

sally napsal(a):
Hezké - aspoň máte trochu sněhu.
Tady je houby a ty šílené zmrazky - stará Sylva už z nich kulhá.
Doufám, že to povolí nebo napadne sníh - tohle je šílené.
A Bogara chceš kastrovat kdy? Budeš ho dávat někam ke hřebečkům/valachům nebo plánuješ kastraci už na jaro - aby mohl zůstat s mámou?

Tak koukám, že se tu debatuje o sněhu tak já si taky přidám ikdyž to teda nebudou koníci na sněhu ale moje kočeny, doufám že to nebude vadit.

25.12.2007 16:06

woldemortik napsal(a):
tak to tady zase zaplnim

jen se přidejte

25.12.2007 16:13

ambraa napsal(a):
Tak koukám, že se tu debatuje o sněhu tak já si taky přidám ikdyž to teda nebudou koníci na sněhu ale moje kočeny, doufám že to nebude vadit.

Všechna zvířata s jakýmkoliv počtem nohou berem
Tady jedna na téma: jak se v téhle velikosti k vemeni dostat??
Kleknout si troubu zatím ještě nenapadlo

25.12.2007 16:15

ambraa napsal(a):

to vůbec nevím chtěla bych nechat tak do dvou a půl let,ale to mi nevijde.dát ho do vedlejší ohrady nevim aby jí nerosekal a kastrovat ho v roce no nevim aby nepřešil o osvalení,ale to se dá prací hohnat a on bude po máme taky mohutnej tam si myslim,že kastrasí na podzim nic neskazim

25.12.2007 16:21

woldemortik napsal(a):
to vůbec nevím chtěla bych nechat tak do dvou a půl let,ale to mi nevijde.dát ho do vedlejší ohrady nevim aby jí nerosekal a kastrovat ho v roce no nevim aby nepřešil o osvalení,ale to se dá prací hohnat a on bude po máme taky mohutnej tam si myslim,že kastrasí na podzim nic neskazim

ta fotka mi připmela jsem dneska promlouvala bogarovy do duše.sapalse na vemeno a já mu říkám tak velkej a ještě chlemtá mlíko tak se na mě podíval frknula šel na seno

25.12.2007 16:24

woldemortik napsal(a):
ta fotka mi připmela jsem dneska promlouvala bogarovy do duše.sapalse na vemeno a já mu říkám tak velkej a ještě chlemtá mlíko tak se na mě podíval frknula šel na seno

je čičiny tak to se taky přidám bobin

25.12.2007 16:26

sally napsal(a):
Všechna zvířata s jakýmkoliv počtem nohou berem
Tady jedna na téma: jak se v téhle velikosti k vemeni dostat??
Kleknout si troubu zatím ještě nenapadlo

Tak to je teda super že berete všechny zvířátka. NO to se taky divím že si neklekne, to my letos zase budeme mít jehňata na sněhu teda doufám, protože jinak ovce puknou se dívím, že ještě projdou dveřma.

25.12.2007 16:30

woldemortik napsal(a):

endží.chodí zamnou když jdu ke konim do hrady mnoukám a chce granule nebo pchovat,ale jakmile kůn frkne tak skočí metr daleko.

25.12.2007 16:31

woldemortik napsal(a):

Jé tak ten je dobrej, to já mám doma menší smečku

25.12.2007 16:33

woldemortik napsal(a):
endží.chodí zamnou když jdu ke konim do hrady mnoukám a chce granule nebo pchovat,ale jakmile kůn frkne tak skočí metr daleko.

No ty naše se za mnou taky táhnou na každým kroku, někdy je za sebou tahám aji na nohavici a chvílemi mi při počtu pěti mazlících se koťat docházej ruce, a sem tam se mi je podaří tak rozdivočit že se jich nemůžu zbavit

25.12.2007 16:34

woldemortik napsal(a):

já měla taky ovce byli to ty romanovské,ale dala jsem je pryč poslouchaly jak hodinky

25.12.2007 16:39

woldemortik napsal(a):
já měla taky ovce byli to ty romanovské,ale dala jsem je pryč poslouchaly jak hodinky

No ny máme dvě jenom jsou to něco jako domácí mazlící, Bára je merino a Beruška je kříženka merina se sufologem a když se narodila měla teda jinou barvu ale pak z toho vyrosla a je z ní celá maminka.Tak doufám že letos budou mít každá aspoň jednoho maloška docela bych si dala skopový mňam.

25.12.2007 16:42

ambraa napsal(a):
Jé tak ten je dobrej, to já mám doma menší smečku

je tak nejak je to i u nás

25.12.2007 16:48

woldemortik napsal(a):

to je taky skoro jako ty naše akorát že jich je celkem 13Mám fkat štěstí že se nechoděj mazlit všechny

25.12.2007 16:50

woldemortik napsal(a):

ještě se náké dám

ještě kousek a má mamku

25.12.2007 16:55

woldemortik napsal(a):
ještě se náké dám

ještě kousek a má mamku

Koukám malej obřík

25.12.2007 17:03

ambraa napsal(a):
Koukám malej obřík

taky jsme měli krásně ojíněný stromy

25.12.2007 17:05

ambraa napsal(a):
Koukám malej obřík

tojo roste jako z vody

25.12.2007 17:05

aluska napsal(a):
taky jsme měli krásně ojíněný stromy

a svítilo i sluníčko

25.12.2007 17:20

woldemortik napsal(a):
tojo roste jako z vody

alčo koukám byli jste na procházce tu plánuji na zítra.dneska jsem jen fotila.našla jsem doma parelku moc pěknou skusim jí zítra lavině dát

25.12.2007 17:27

woldemortik napsal(a):
alčo koukám byli jste na procházce tu plánuji na zítra.dneska jsem jen fotila.našla jsem doma parelku moc pěknou skusim jí zítra lavině dát

byli Marti, je hnusně zmrznuto, všude to děsně klouže, tak chodíme aspoň na špagátku. Nebo na krokovku a když objevíme trošku slušnější terén, tak zaklušem. Holky se smějou Cípovi, že má na zadku celulitýdu, prej se mu třese. Nejsou praštěný?

25.12.2007 17:30

woldemortik napsal(a):
tojo roste jako z vody

No vidím že je i dobře živenej

25.12.2007 17:31

aluska napsal(a):
byli Marti, je hnusně zmrznuto, všude to děsně klouže, tak chodíme aspoň na špagátku. Nebo na krokovku a když objevíme trošku slušnější terén, tak zaklušem. Holky se smějou Cípovi, že má na zadku celulitýdu, prej se mu třese. Nejsou praštěný?

jsou praštěný.tohle pořádnej kus koně.at se kouknut na ty svoje skřety teda ž na leydinu tak je velká.jen jim řekni když se rozběhne všechny jiní koně utikaj pryč

25.12.2007 17:41

ambraa napsal(a):
No vidím že je i dobře živenej

Myslíš Cipíska? Ale on není tlustej, teď bude mít určitě senný břicho, bydlí venku, na louce s přístřeškem, tak futrujou seno z balíku. To jenom závidí ty majitelky hubenejch plňasek

25.12.2007 17:48

aluska napsal(a):
Myslíš Cipíska? Ale on není tlustej, teď bude mít určitě senný břicho, bydlí venku, na louce s přístřeškem, tak futrujou seno z balíku. To jenom závidí ty majitelky hubenejch plňasek

at žíjo březí valalaší.lavina taky vypadá kdby měla na jaře rodit druhého bogara.mě příjde že je hubená.nevím

26.12.2007 11:17

woldemortik napsal(a):
at žíjo březí valalaší.lavina taky vypadá kdby měla na jaře rodit druhého bogara.mě příjde že je hubená.nevím

Tak se po obede chystám na procházku s koníkama beru lavinu přítel bere mendy a bogar za náme beží.tobu neco beru ftoák tak sem pak dám fotky

26.12.2007 17:46

sara napsal(a):

taky jsem fotila

26.12.2007 17:49

sapaska napsal(a):
taky jsem fotila

.....a zimní....

26.12.2007 17:49

sapaska napsal(a):
taky jsem fotila

tak tady jsou fotky s procházky

26.12.2007 17:51

woldemortik napsal(a):
tak tady jsou fotky s procházky

.....

26.12.2007 17:55

sapaska napsal(a):
.....a zimní....

...dost bylo radosti, už chceme domů...

26.12.2007 18:04

woldemortik napsal(a):
,,,,

tžak posední bogr nevedel u koho má být dřív jestly u laviny nebo u mend tak lítal sem atam jak blbej.mendy se zase přetahovala s přítele nechtělo se jí moc chodit radeji by lítal s bogarem na volno .

26.12.2007 19:05

woldemortik napsal(a):
tžak posední bogr nevedel u koho má být dřív jestly u laviny nebo u mend tak lítal sem atam jak blbej.mendy se zase přetahovala s přítele nechtělo se jí moc chodit radeji by lítal s bogarem na volno .

posílám belgičku Tami od Vizovic,po Borax.Táta černý,máma hnědka a byla z toho ryzka..je březí

26.12.2007 19:43

westgirl napsal(a):
posílám belgičku Tami od Vizovic,po Borax.Táta černý,máma hnědka a byla z toho ryzka..je březí

Ahoj lidi,u nás v uplynulých 10dnech jen jednou teplota vystoupila nad -4stupně.Ale sníh ne a ne.Na Jižní Moravě je jen holomráz.A tak vyhlašuji-dost bylo zimy a mrazu!A posílám fotku z června,kdy jsme u mojí kobylky učili tahat mladou a fungovali na hodech jako rychlí spoj.Dana

26.12.2007 22:45

westgirl napsal(a):

Ahoj není náhodou tahle kobyla v družstvu a maj tam víc koníků.

27.12.2007 13:41

Ahoj,moje kobylka je ustájená u soukromníka.je to sice bývalé družstvo,ale dlouho už nefunguje.Ta bližší je moje,soukromá,ta mladší je majitele ustájení.Dana

28.12.2007 15:12

juhaj napsal(a):
Ahoj,moje kobylka je ustájená u soukromníka.je to sice bývalé družstvo,ale dlouho už nefunguje.Ta bližší je moje,soukromá,ta mladší je majitele ustájení.Dana

Bando nějak jsme zase upadly na druhou stranu to musím hned napravyt.dneska mi ty bestie zdrhly.nojo neměly co žrát.

28.12.2007 15:20

woldemortik napsal(a):
Bando nějak jsme zase upadly na druhou stranu to musím hned napravyt.dneska mi ty bestie zdrhly.nojo neměly co žrát.

Našla jsem tady ve fotkách nějakýho chlaďáska tak ho přidám - proč ho neukázat

30.12.2007 23:44

sara napsal(a):

uz nemame dlho do konca roka, tak sa znova ozyvamAkurat, ze nemam ziadne nove foto, ale polepsim sa. Momentalne som cela dolamana, lebo sme boli cely den na lade, a ja stara kra.a som treskla v plnej rychlosti a dopadla som velmi tvrdo na kolena a teraz mi hraju vsetkymi odtienmi modrej a ciernej auuuu

30.12.2007 23:46

sara napsal(a):

Marti, Bogar sa tusim pomamil, bude z neho brontosaurusInak vsetci mate krasne zimne fotocky

31.12.2007 17:01

bonita napsal(a):
Marti, Bogar sa tusim pomamil, bude z neho brontosaurusInak vsetci mate krasne zimne fotocky

Tak náš novej

31.12.2007 17:10

andrys napsal(a):
Tak náš novej

A ještě jednůc

31.12.2007 17:13

andrys napsal(a):
A ještě jednůc

jééééé, ten je krásnej co je to za koníka? kolik mu je?

31.12.2007 17:19

andrys napsal(a):
A ještě jednůc

cau honzo peknej kun

31.12.2007 19:39

andrys napsal(a):

Ahoj chtěla bych se vás všech od chlaďásků jen zeptat jestli nevíte o někom kdo tyhle koně má v okolí Hradce Králové?

31.12.2007 19:56

konak napsal(a):
cau honzo peknej kun

čau na jaře bude pětilétý . A je z polska

31.12.2007 20:40

sara napsal(a):

jee Poliak? Napis nieco viac o nom:-)

31.12.2007 20:41

sara napsal(a):

Vsetkym vam krasneho Silvestra a nech vam chladaskovci slapu v roku 2008!!!!!!!

1.1.2008 01:34

bonita napsal(a):
Vsetkym vam krasneho Silvestra a nech vam chladaskovci slapu v roku 2008!!!!!!!

tak jsme o víkndu měly v pláni pálit bogar,ale ten debils enenchal chytit dak dostal číllso že mju to známej vypálí. je to 13-353 B tak to je super je uznanej jako bvelgik jsem se bvala aby nebil jen typ chladnokrevný jako jeho bratr

1.1.2008 10:17

sara napsal(a):

sabora

1.1.2008 19:04
sabora

hankakoska napsal(a):

www.rancuoliny.estranky.cz kulíšek

sabora

1.1.2008 21:48
sabora

sabora napsal(a):
www.rancuoliny.estranky.cz kulíšek

mrkněte taky na celkem žhavý téma tady na moderce _Myslivci--------

1.1.2008 21:48

sara napsal(a):

Marti, tak to gratulujem, ale ... ha ha ha mala by si ho viacej kresat a usetrila by si si los problemos

4.1.2008 11:25

bonita napsal(a):
Marti, tak to gratulujem, ale ... ha ha ha mala by si ho viacej kresat a usetrila by si si los problemos

bnita ja na toho malyho hajzla seru.už mi pije krev.,ale hned druhej den se nachl chytit za ohlavku a stál jak přibitej.já myslela že omdlim,ale to je jedno.tedka o silvestru dostal srajdu.pořád zamnou lezl a chtel se mazlit nojo ono opulnoci t nebilo mc nic,ale koně byli v klidu.ještě jsem se domluvila se známím co tady chováaraby že mi bogara veme k sobě do stáda k hřebečku aby se naučil apak ho ve 3-2,5letech vykastrujeme dobrý jinak bych ho musela kastrovat už na jaře max na podzim

4.1.2008 18:50

woldemortik napsal(a):
bnita ja na toho malyho hajzla seru.už mi pije krev.,ale hned druhej den se nachl chytit za ohlavku a stál jak přibitej.já myslela že omdlim,ale to je jedno.tedka o silvestru dostal srajdu.pořád zamnou lezl a chtel se mazlit nojo ono opulnoci t nebilo mc nic,ale koně byli v klidu.ještě jsem se domluvila se známím co tady chováaraby že mi bogara veme k sobě do stáda k hřebečku aby se naučil apak ho ve 3-2,5letech vykastrujeme dobrý jinak bych ho musela kastrovat už na jaře max na podzim

Ahoj, lidi, vy tu spíte nějak po Novém roce.
Marti, to je ideální pro prcka - stádo hřebečků. S araby se i fajn vypohybuje.
Nějaké foto bláznivých hříbošů přihodím:

4.1.2008 18:51

sally napsal(a):
Ahoj, lidi, vy tu spíte nějak po Novém roce.
Marti, to je ideální pro prcka - stádo hřebečků. S araby se i fajn vypohybuje.
Nějaké foto bláznivých hříbošů přihodím:

ještě

4.1.2008 18:54

sally napsal(a):
další

a ještě běhací jednu

4.1.2008 18:58

sally napsal(a):
a ještě běhací jednu

No jo, chce to upravit - kdo chcete, mrkněte na naše koníky na: www.farma-stipa.estranky.cz
Ještě poslední foto ( se tváří jako po Silvestru ):

5.1.2008 15:42

sara napsal(a):

jee pekne fotecky sally, no ja som stale nonfunkcna, kolena ma bolia ako cert, fuuuj aj s bruslenim na jazere...no naozaj sa tu nejako spi posledny cas, si pripadam, ze si pisem sama so sebou

5.1.2008 21:49

sally napsal(a):
No jo, chce to upravit - kdo chcete, mrkněte na naše koníky na: www.farma-stipa.estranky.cz
Ještě poslední foto ( se tváří jako po Silvestru ):

pro sally hezký stránečky a na nich ještě hezčí koníci

5.1.2008 22:42

ambraa napsal(a):
pro sally hezký stránečky a na nich ještě hezčí koníci

Děkuji .
Snažím se a doufám ještě nějakou dobu se snažit budu

6.1.2008 11:58

bonita napsal(a):
jee pekne fotecky sally, no ja som stale nonfunkcna, kolena ma bolia ako cert, fuuuj aj s bruslenim na jazere...no naozaj sa tu nejako spi posledny cas, si pripadam, ze si pisem sama so sebou

Ale nee, ikdyž občas to tu zachraňujete samy s Martinou.
Vždyť konec 15 Chlaďásků je pěkná bilance, ne?
Nikde jinde se na toto téma tolik nediskutuje

6.1.2008 12:06

sally napsal(a):
Ale nee, ikdyž občas to tu zachraňujete samy s Martinou.
Vždyť konec 15 Chlaďásků je pěkná bilance, ne?
Nikde jinde se na toto téma tolik nediskutuje

je sally dekuji ti za podporu u nás v noci lilo atedka to zmrzlo tak jít ven a nenamlátit si je docela výkon.kně s hrajou na pštrosi-hlavy zabořený v balíku.lavina odhání mendy.a co jinak jak se vám vede první víkend nového roku

6.1.2008 12:34

woldemortik napsal(a):
je sally dekuji ti za podporu u nás v noci lilo atedka to zmrzlo tak jít ven a nenamlátit si je docela výkon.kně s hrajou na pštrosi-hlavy zabořený v balíku.lavina odhání mendy.a co jinak jak se vám vede první víkend nového roku

Tak tady zatím (Zlín) neprší, ale padá mokrý sníh.
O nabití držky jsem se pokoušela, když jsem nosila hřebcům vodu - v kopečku to solidně klouzalo i přes posypání popelem.
Hnus fialový - až přijde déšť, ještě se to vylepší

6.1.2008 13:21

sally napsal(a):
Tak tady zatím (Zlín) neprší, ale padá mokrý sníh.
O nabití držky jsem se pokoušela, když jsem nosila hřebcům vodu - v kopečku to solidně klouzalo i přes posypání popelem.
Hnus fialový - až přijde déšť, ještě se to vylepší

Ahoj holky, dneska mi srazilo auto jezevčičku, má přeraženou páven. Naštěstí není rozdrcená. Ještě musíme kontrolovat čurání, aby nebyl protržený močový měchýř. Cipísek bude mít chvíli prázdniny, budu se starat o tu malou potvůrku. Zatím jenom leží a kouká.

6.1.2008 13:44

sara napsal(a):

ha ha Sally, vsak ja viem, ze tu je par stalic, co to tu osvecujuA mimochodom, Sally, ta grosanda je co zac, davala si uz sem jej foto? Zda sa mi nejaka ina s farbou

6.1.2008 14:03

sara napsal(a):

Aluska: to je mi luto, mne volakedy auto preslo fenku RTW, nastastie mala len otras mozgu...havinka ako mas ty, maju aj moji rodicia, rocnu fenocku

6.1.2008 14:05

sara napsal(a):

tu robi bububu

6.1.2008 14:16

bonita napsal(a):
tu robi bububu

ta je krásná, my máme dlouhosrstou, jsou jí 2,5 roku. Je to mimo Cipíska můj další miláček. Ostatně s Cípou spolu vyrůstají, Dáfa s náma běhá na vyjížďky. Teď teda chvíli běhat nebude, bude srůstat.

6.1.2008 14:22

sara napsal(a):

jee aj tvoja havinka je krasnabudem drzat palecky, aby bola coskoro fitTa nasa este koniky nevidela, ale sme sa teraz na Vianoce smiali, ze kupim take tie brasny na kone a budem ju v nej nosit na vandryona sa strasne rada nosi podd bundou, tak mozno sa jej to bude pacit, ked bude mat taky rozhlad.

6.1.2008 14:28

bonita napsal(a):
jee aj tvoja havinka je krasnabudem drzat palecky, aby bola coskoro fitTa nasa este koniky nevidela, ale sme sa teraz na Vianoce smiali, ze kupim take tie brasny na kone a budem ju v nej nosit na vandryona sa strasne rada nosi podd bundou, tak mozno sa jej to bude pacit, ked bude mat taky rozhlad.

Naše Dáfa byla u koní prvně ve dvou měsících , to jsem jěště měla Mendy, Cipískovo polosestru. Za 14 dnů umřela na koliku. Pak jsem si pořídila Cipíska a od té doby pravidelně běhá Dafča s náma ven. Teď nebude, srůstá. Ještě mám někde fotky, jak tahá Cípu za rousy a on čeká, až se vyblbne.

6.1.2008 14:34

aluska napsal(a):
Naše Dáfa byla u koní prvně ve dvou měsících , to jsem jěště měla Mendy, Cipískovo polosestru. Za 14 dnů umřela na koliku. Pak jsem si pořídila Cipíska a od té doby pravidelně běhá Dafča s náma ven. Teď nebude, srůstá. Ještě mám někde fotky, jak tahá Cípu za rousy a on čeká, až se vyblbne.

6.1.2008 14:39

aluska napsal(a):
Dáfa a Cípa

a ještě

Přidejte reakci

Přidat smajlík