Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2007 11:29

Prodám gumové jezdecke holínky ve velmi dobrém stavu .Pravidelne cistěně a mazane aby nepropraskali jsou jako nové pouzivane asi měsíc. Velikost je 38-39 .Jsou značky Pfiff. Kdyby jste měl nekdo zajem napiste mi sem nebo na meil faunaWin@seznam.cz . Pozdeji dodám aji fotky.

19.12.2007 11:30

faunawin napsal(a):
Prodám gumové jezdecke holínky ve velmi dobrém stavu .Pravidelne cistěně a mazane aby nepropraskali jsou jako nové pouzivane asi měsíc. Velikost je 38-39 .Jsou značky Pfiff. Kdyby jste měl nekdo zajem napiste mi sem nebo na meil faunaWin@seznam.cz . Pozdeji dodám aji fotky.

Dále prodám minichapsy černě barvy taktez v zachovalem stavu ale více pouzivane jsou dolce trochu sesite ale jinak jsou pekně. Velikost je S. ( tak pro 12leté dítě) .

19.12.2007 11:32

faunawin napsal(a):
Dále prodám minichapsy černě barvy taktez v zachovalem stavu ale více pouzivane jsou dolce trochu sesite ale jinak jsou pekně. Velikost je S. ( tak pro 12leté dítě) .

*černé,*dole,*pekné. - Omlouvám se za chyby písu ve spěchu...

sadzi saj

19.12.2007 12:55
sadzi saj

faunawin napsal(a):
*černé,*dole,*pekné. - Omlouvám se za chyby písu ve spěchu...

Hoď sem prosím potom fotky bot, až budeš mít

19.12.2007 14:06

sadzi saj napsal(a):
Hoď sem prosím potom fotky bot, až budeš mít

ano akorat je musím od nekoho vyfotit nejak se mi pokazil fotak budu se snazit co nejrychleji

19.12.2007 14:11

faunawin napsal(a):
ano akorat je musím od nekoho vyfotit nejak se mi pokazil fotak budu se snazit co nejrychleji

a jestě jsem zapomela dodat cena holinek je 500-600 pri rychlem jednanim sleva. a chapsy tak za 250-300kč

25.12.2007 14:40

faunawin napsal(a):
a jestě jsem zapomela dodat cena holinek je 500-600 pri rychlem jednanim sleva. a chapsy tak za 250-300kč

Tak co mel by jste nekdo zajem... ty holinky muzu doporucit jsou opravdu jak nove a jsou pohodlne a do jakehokoliv pocasí. Ja bych je rada pouzivala dale ale vyrostla mi noha a dostala jsem jine .

26.12.2007 13:08

faunawin napsal(a):
Tak co mel by jste nekdo zajem... ty holinky muzu doporucit jsou opravdu jak nove a jsou pohodlne a do jakehokoliv pocasí. Ja bych je rada pouzivala dale ale vyrostla mi noha a dostala jsem jine .

?

26.12.2007 14:54

faunawin napsal(a):
?

prodám nerezové třmeny se šikmou gumou,perfektní stav používané jen pár měsíců,na ježíška jsem dostala spešl nové,tak prodávám....původní cena 740,-Kč nyní za 500,-Kč.Okres Ostrava

26.12.2007 15:23

pedruna napsal(a):
prodám nerezové třmeny se šikmou gumou,perfektní stav používané jen pár měsíců,na ježíška jsem dostala spešl nové,tak prodávám....původní cena 740,-Kč nyní za 500,-Kč.Okres Ostrava

vyměním deku zimní výběhovou, materiál je jako z vojenského stanu,takže vydrží i válení, s rozparky na předních nohou,zapínání na prsou z pevného umělého materiálu,popruhy i mezi nohama,krytka na ocas. Je podšitá dekou fleesovou,ale pevnou,nevytahuje se. Jednou vyzkoušená,modrá barva. Vel.: 145,vyměním za stejnou nebo trochu podobnou vel. 155, barva jakákoliv.foto dodám později

26.12.2007 15:23

pedruna napsal(a):

Prodám anatomický podbřišník sympatex 145cm za 350kč.
Červeno-černou čabraku za 100kč. Při odběru obou věcí cena 400kč.
Luisa.L@seznam.cz

26.12.2007 15:47

faunawin napsal(a):

Uzdečka full, zdobená čelenka, otěže, černá
Ohlávka Hamilton full, světle modrá
Dečka pod sedlo Manmat, čtvercová, černá, spešl větrací materiál
Předváděcí ohlávka cob, černá včetně vodítka a řetízku
Jezdecké sako Euroriding, dámské, tmavě modré, vel.38
pište na avecaesar@atlas.cz ,fotky pošlu

Přidejte reakci

Přidat smajlík