luda
napsal(a):
A JEDEM DÁL
Kočička se Lady strašně líbila,ale kočička měla málem infarkt
luda
napsal(a):
luda
napsal(a):
luda
napsal(a):
Ahojda můžeme mezi vás? toto je moje ponička Iriska 4 leta kříženka shetlanda nejspis.
sccary
napsal(a):
Ahojda můžeme mezi vás? toto je moje ponička Iriska 4 leta kříženka shetlanda nejspis.
ahojky no určitě se přidej...budem radi......
pokud máš více fotek...přidávej
luda
napsal(a):
ahojky no určitě se přidej...budem radi......
pokud máš více fotek...přidávej
sccary
napsal(a):
odpočinková
Čauky holky to je alae zima co mi máme -9 a kobyla mi poslintala Luisika jak pila tak má chudák zmrzlej hřbetík
memmory
napsal(a):
Čauky holky to je alae zima co mi máme -9 a kobyla mi poslintala Luisika jak pila tak má chudák zmrzlej hřbetík
To tady nikdo nejni???
memmory
napsal(a):
To tady nikdo nejni???
Ahojky jsem tu....Dnes jsem byla jezdit a byla jsem zmrzlá jak hv...Naštěstí byla Lady hodná
luda
napsal(a):
Ahojky jsem tu....Dnes jsem byla jezdit a byla jsem zmrzlá jak hv...Naštěstí byla Lady hodná
Ahojky,můžu se k vám přidat?:))Starám se o tři koníky,jsou ale jakby moji:D
První koník je Iriska:))
terusinka
napsal(a):
Ahojky,můžu se k vám přidat?:))Starám se o tři koníky,jsou ale jakby moji:D
První koník je Iriska:))
Stračenka:))
terusinka
napsal(a):
Stazka :)
no určitě se přidej.....Moc krásní ponclové....
viš co to je?(kříženci?a čeho?)Věk?...
terusinka
napsal(a):
Stazka :)
Jejda taky Iriska a je te moji i troska podobna Holky nevíte někom kdo prodává pony valáška?nebo nějákého poníka? díky za info
sccary
napsal(a):
Jejda taky Iriska a je te moji i troska podobna Holky nevíte někom kdo prodává pony valáška?nebo nějákého poníka? díky za info
4luda: prosímtě jaké máš udidlo?jako velikost myslim
sccary
napsal(a):
nam ted padaj zuby jeden jsem uz nasla
sccary
napsal(a):
Ahoj holky koukám že fičíte, mimochodem Stazka je huc x WPB (otec Pretoria Pegas) a je to mamuška mojí Shayly
sakiron
napsal(a):
nam ted padaj zuby jeden jsem uz nasla
:))Jj Irisky dvě:D,..No my prodáváme dva koníky.Jednoho pony hřebečka-šikovného,a druhého A1/1Paint Horse (na fotce)taky šikovný.)
thesis
napsal(a):
Ahoj holky koukám že fičíte, mimochodem Stazka je huc x WPB (otec Pretoria Pegas) a je to mamuška mojí Shayly
Jinak kde se narodila ta tvoje Iriska?.)
sccary
napsal(a):
sccary (zuzu). Lýdie má 10,5 a Lady má 11,5...ale řekla bych,že je to spíš 11 zdá se mě malé...kolik má v khv?
strelish
napsal(a):
Já jsem pořídila Jami 10,5. Ale je fakt, že ona je poměrně jemná, přijde mi, že se v ní hodně projevuje ten arábek (kupodivu).
Luis pod sedlem
memmory
napsal(a):
Luis pod sedlem
memory: máš krásné sedlo taky sháním western.ale budu muset jit a si do indie pokud ho teda nenecham usit na miru.Jinak diky za nabidku a le ja spis valaska.a neco maleho okolo 130.jinak pekny konik mám taky 10,5 a Iriska ma ta 115 cm .Jinak ta moje kobca pochazi z ranče Nevada.ale já ji mám jeste pres jednu pani.
sccary
napsal(a):
memory: máš krásné sedlo taky sháním western.ale budu muset jit a si do indie pokud ho teda nenecham usit na miru.Jinak diky za nabidku a le ja spis valaska.a neco maleho okolo 130.jinak pekny konik mám taky 10,5 a Iriska ma ta 115 cm .Jinak ta moje kobca pochazi z ranče Nevada.ale já ji mám jeste pres jednu pani.
Tady to moje sedlo je šité na míru . Je to nejlepší protože si vybereš kůži,vzor ,barvu a všechno ostatní podle sebe taky ti může sedlář udělat uzdečku a všechno ostatní k tomu
Můj vzor - lístky
memmory
napsal(a):
Tady to moje sedlo je šité na míru . Je to nejlepší protože si vybereš kůži,vzor ,barvu a všechno ostatní podle sebe taky ti může sedlář udělat uzdečku a všechno ostatní k tomu
Můj vzor - lístky
a mohla bych se zeptat na cenu a jak velke tam mas posedli a jak dlouho to tak trva? diky
sccary
napsal(a):
sccary (zuzu) : Také jsem hledala westernové sedlo,sehnala jsem,,,ale nesedělo,,,tak jsem si koupila bezkostrové a kobyle sedí, jezdí se v něm ještě lépe než v tom westernu...
Já a Lady
luda
napsal(a):
sccary (zuzu) : Také jsem hledala westernové sedlo,sehnala jsem,,,ale nesedělo,,,tak jsem si koupila bezkostrové a kobyle sedí, jezdí se v něm ještě lépe než v tom westernu...
Já a Lady
4luda: no mě zase každej od bezkostráka odrazuje. tak nevím pry to na koni moc nedrží a ta moje nemá žádný kohoutek....
sccary
napsal(a):
4luda: no mě zase každej od bezkostráka odrazuje. tak nevím pry to na koni moc nedrží a ta moje nemá žádný kohoutek....
4 memmory: a myslíš že bych se vlezla do 10000 kdybych tam nechtěa třeba to zdobení a tak? ja furt přemýšlím nad tou indii a nebo jestli mám trochu víc investovat.a jak to postupuje to si to přijede tan pán sám poměřit a tak? já ani nevím jestli je tady v okolí nějáký sedlář.
sccary
napsal(a):
4 memmory: a myslíš že bych se vlezla do 10000 kdybych tam nechtěa třeba to zdobení a tak? ja furt přemýšlím nad tou indii a nebo jestli mám trochu víc investovat.a jak to postupuje to si to přijede tan pán sám poměřit a tak? já ani nevím jestli je tady v okolí nějáký sedlář.
4memmory: jeste sem chtela vedet to posedli
sccary
napsal(a):
No tak já myslím , že by jsi se do 10 000,- vlezla , ale já jsem dala ještě 3000 ,. za dvě cesty - protože ten sedlář sem jel 300 km kouknout na koně a podruhé dovezl sedla .
Posední si domluvíš se sedlářem já ani nevím jaké mám jen vím že mi dovezl nějaké sedla na skoušku a to jedno mi tak sedlo , že mi udělal stejnou kostru - takže nevím.
memmory
napsal(a):
No tak já myslím , že by jsi se do 10 000,- vlezla , ale já jsem dala ještě 3000 ,. za dvě cesty - protože ten sedlář sem jel 300 km kouknout na koně a podruhé dovezl sedla .
Posední si domluvíš se sedlářem já ani nevím jaké mám jen vím že mi dovezl nějaké sedla na skoušku a to jedno mi tak sedlo , že mi udělal stejnou kostru - takže nevím.
4memmory: 3000 za cesty?? ty brďo a to i s cestama tě to vyšlo na 12000? a prosímtě odkud je ten sedlář
sccary
napsal(a):
4memmory: 3000 za cesty?? ty brďo a to i s cestama tě to vyšlo na 12000? a prosímtě odkud je ten sedlář
kde jste vsichni? zdobite stromecky nebo uklizite?
memmory
napsal(a):
nene sedlo stálo 12 500,- + 3000 za cesty
Sedlář - Ledeč nad Sázavou - Tomáš Hurych
ma něják stránky? a jak daeko za tebou jel? promin ze se porad ptam ale furt se nemuzu rozhodnout vis.
sccary
napsal(a):
ma něják stránky? a jak daeko za tebou jel? promin ze se porad ptam ale furt se nemuzu rozhodnout vis.
já mám taky sdlo od tomáše Hurycha, kámoška taky ,máme to k němu obě asi 6 km, taky jsme za sedlo dávaly obě 10 000Kč, tedy každá za svoje, jestli cheš vidět jeho práce, mrkni na výrobci westernových sedel, nebo písni mail,něcoti pošlu, pa
luda
napsal(a):
no určitě se přidej.....Moc krásní ponclové....
viš co to je?(kříženci?a čeho?)Věk?...
Pro luda (dibla) :)). Takže o Iris se neví skoro nic.:/Ale předpokládaný věk je cca 11.Je to ČSP.Dále Straciatell oslaví 21.března 4 roky:))Je to taky český sporták:D.Stazka je WPB/Hucul.Je jí cca 6 roků:))
luda
napsal(a):
A JEDEM DÁL
Ahojky, vítám nové poníkáře a pozdravuji "staré" známé
microfon
napsal(a):
CHtěla jsme si nafotit to krásné ojínění a výsledek, škoda mluvit! Foťák mi vůbec není schopný vzít pohyb jak není slunečno, jeden by se na to vys***
microfon
napsal(a):
Čauky
memmory
napsal(a):
Čauky
čauky
jsi jako střela, přihnala jsi se a hned je tě všude plno(v dobrém smyslu samozřejmě
)
microfon
napsal(a):
čauky
jsi jako střela, přihnala jsi se a hned je tě všude plno(v dobrém smyslu samozřejmě
)
No jo já jsem sem dřív chodila jen občas ale teď mám konečně internet doma tak tad ysedím jak mi to vyjde
Já nějaké ojíněné fotky mám dneska z rána jen je musím první stáhnout s foťáku tak momentíček
memmory
napsal(a):
No jo já jsem sem dřív chodila jen občas ale teď mám konečně internet doma tak tad ysedím jak mi to vyjde
Já nějaké ojíněné fotky mám dneska z rána jen je musím první stáhnout s foťáku tak momentíček
No tak jsem teda nějaké našla ale nejsou v pohybu , koníci teď neběhají . Kobča má v březnu termín a tak se Luisikovi nechce samotnýmu
memmory
napsal(a):
No tak jsem teda nějaké našla ale nejsou v pohybu , koníci teď neběhají . Kobča má v březnu termín a tak se Luisikovi nechce samotnýmu
krásné fotky, taky máš jistě problém, že je kuliferda tmavý? Bez slunka je to jen takový bezoká šmouha
teda v našem případě 100%
microfon
napsal(a):
můj výtvor
Já myslím , že máme i ty očka
Spíš mám problém,že když to sluníčko svítí , tak se mi moc leskne .
memmory
napsal(a):
Já myslím , že máme i ty očka
Spíš mám problém,že když to sluníčko svítí , tak se mi moc leskne .
jinak copm v pokoji a s netem->to je hotový zabiják!!! samozřejmě času
přítel sám net doma enmá a u mě pak vydrží klidně chatovat do 5ti do rána apak jakjinak hákuje školu
Tak bacha
microfon
napsal(a):
krásné fotky, taky máš jistě problém, že je kuliferda tmavý? Bez slunka je to jen takový bezoká šmouha
teda v našem případě 100%
Já bych řekla, že ty foťáky nedávají hlavně ty bíločerné strakáče
microfon
napsal(a):
tak to je krásný problém, ne???
No jak kdy , jo je to pěkné,že je zdravej na první pohled , ale na některých fotkách to nedělá dobro .Třeba tady - no ona je stejně celá moc světlá
strelish
napsal(a):
Já bych řekla, že ty foťáky nedávají hlavně ty bíločerné strakáče
chudák! tak ty jsi ho takhle "zkomerčičila??? takže žádnej poník Andy ale sob??? Tak to aby sis klidně i založila nové Sobí téma, jistě vás bude víc...
microfon
napsal(a):
chudák! tak ty jsi ho takhle "zkomerčičila??? takže žádnej poník Andy ale sob??? Tak to aby sis klidně i založila nové Sobí téma, jistě vás bude víc...
Neee, to není sob
microfon
napsal(a):
ale ryzí strakáče mi to bere,tak jen ve strakatosti to nebude, fakt jen ty černobílí-To je ale DISKRIMINACE
microfon
napsal(a):
ale ryzí strakáče mi to bere,tak jen ve strakatosti to nebude, fakt jen ty černobílí-To je ale DISKRIMINACE
To je čelenka se santou za pětikačku z hornbachu ještě to má blikat, ale baterky už jsou asi mrtvé
microfon
napsal(a):
přítel sám net doma enmá a u mě pak vydrží klidně chatovat do 5ti do rána apak jakjinak hákuje školu
Tak bacha
Jo jo, net to je zkáza
microfon
napsal(a):
Tak bacha
No tak to já až takovej cvok nejsem
Ať už je zase takhle........
memmory
napsal(a):
No jak kdy , jo je to pěkné,že je zdravej na první pohled , ale na některých fotkách to nedělá dobro .Třeba tady - no ona je stejně celá moc světlá
Tak to jo, no je to na něm fakt vidět to dobré zažívání
to my se taktéž lesknem,ale jen v rámci šlušných mezí
memmory
napsal(a):
No tak to já až takovej cvok nejsem
Ať už je zase takhle........
Ani mi nemluv!
strelish
napsal(a):
Jo jo, net to je zkáza
Strelish. To budeš mít za pár let bělouše, což?
memmory
napsal(a):
Ahoj holky, také všem přeju krásné vánoce, užijte si atmosféry, jídla, dárečků a blízkých lidí.A hlavně pohodu a klid. Silvestra pěkného a v novém roce co nejmenší opici na zádech. A pro ty co budou na silvestra sedět doma a strachovat se o psychiku svých koní jako já a nadávat na lidi a výmysl jako jsou petardy a různé třaskaviny - pevné nervy.
thesis
napsal(a):
Ahoj holky, také všem přeju krásné vánoce, užijte si atmosféry, jídla, dárečků a blízkých lidí.A hlavně pohodu a klid. Silvestra pěkného a v novém roce co nejmenší opici na zádech. A pro ty co budou na silvestra sedět doma a strachovat se o psychiku svých koní jako já a nadávat na lidi a výmysl jako jsou petardy a různé třaskaviny - pevné nervy.
Děkujem za krásné přání,nevím sice jak Bobiška, ale Eli je imunní,Aju byla taky,tak já doufám v klidného silvestra a to mám konky normálně v prostřed města(no městečka). tak doufám že se tvoji koníci z loňska poučili, žeje to sice velkej humbuk,ale nekouše
microfon
napsal(a):
Děkujem za krásné přání,nevím sice jak Bobiška, ale Eli je imunní,Aju byla taky,tak já doufám v klidného silvestra a to mám konky normálně v prostřed města(no městečka). tak doufám že se tvoji koníci z loňska poučili, žeje to sice velkej humbuk,ale nekouše
Naši byli loni taky v pohodě, ale ten ohňostroj, co tady předvedli vedle v penzionu cca před týdnem byl na ně už příliš. Chudiny utekli až do nejzažšího cípu ohrady a tam stáli a neodvažovali se jít zpátky k senu
microfon
napsal(a):
Strelish. To budeš mít za pár let bělouše, což?
Jo...teď je sice tmavá, ale docela jí zbělela hlava...no uvidíme až shodí kožich, co se vyklube. Ale nemusela by s tím spěchat
Lesknou se ti koně i v zimě? Andoš i v té medvědí srsti když zasvítí slunko, tak se leskne :)
strelish
napsal(a):
Jo...teď je sice tmavá, ale docela jí zbělela hlava...no uvidíme až shodí kožich, co se vyklube. Ale nemusela by s tím spěchat
Lesknou se ti koně i v zimě? Andoš i v té medvědí srsti když zasvítí slunko, tak se leskne :)
Bobi má takovou nevyprášenou, ale vodoťesnou! chlupatou rohožku, takže jen příležotostně, Ale eli, celkem obstojně a v boxe hází i groše
strelish
napsal(a):
No někde mezi tím prachemse najde i lesk . ten můj dobytek je pořád někde vyvalenej a věčně leží venku v seně , takže je pořád špinavej , ale když šinavej nejni tak se leskne i v zimě
takhle nějak on vypadá když ho třeba koupu - hned vyválet a to na místo kde je nejvíc prachu
luda
napsal(a):
Ať už je léto
Holky já vám to plavení tak závidím
My se tady u nás můžeme plavit tak pod hadicí
Nemám kde .
Ale mám taky ten názor ať už je léto
Teplo...... Tráva ......
memmory
napsal(a):
Holky já vám to plavení tak závidím
My se tady u nás můžeme plavit tak pod hadicí
Nemám kde .
Ale mám taky ten názor ať už je léto
Teplo...... Tráva ......
Za oknem sype se snehova nadilka, zaclony provoni anyz a vanilka. Vanocni koledy zpivaji andele, uz jsou tu vanoce stastne a vesele.
sccary
napsal(a):
Za oknem sype se snehova nadilka, zaclony provoni anyz a vanilka. Vanocni koledy zpivaji andele, uz jsou tu vanoce stastne a vesele.
Krásné Vánoce
luda
napsal(a):
Ahoj přidávám našeho zmetka jmenuje se Kristián jsou mu 4 roky, m: Kathy o: Artur,pochází z Chomutovské Zoo ,když jsme ho přivezli byl takový ehm......lehčí typ
kviddo
napsal(a):
Ahoj přidávám našeho zmetka jmenuje se Kristián jsou mu 4 roky, m: Kathy o: Artur,pochází z Chomutovské Zoo ,když jsme ho přivezli byl takový ehm......lehčí typ
Mno dneska je už pravej poník
kviddo
napsal(a):
Mno dneska je už pravej poník
Děti ho zbožnujou je perfektní
kviddo
napsal(a):
Děti ho zbožnujou je perfektní
Ale jinak je to terorista
kviddo
napsal(a):
Letošní zimní
A pak ještě jeden kategorie pony x hucul......2,5 roku
kviddo
napsal(a):
A pak ještě jeden kategorie pony x hucul......2,5 roku
Poslední at nezahlcuju sem hledala nějakou fotku kde je čistej a žádnou nemám....
tlapka
napsal(a):
tlapka (Naty):Ahojky,ten je teda krásný,,,,
Mám doma soba
luda
napsal(a):
Mám doma soba
Zdravím - já se vám s něčím musím pochlubit .
Můj přítel mě požádal o ruku
memmory
napsal(a):
Holky to tady nikdo nejni?????
Miláček papal rohlík a nějak se mu přilepil na pant
memmory
napsal(a):
jééé gratulujuuu, my už to máme rok za sebou :-)
jinak přeji do nového roku jen to nejlepší ........
luda
napsal(a):
Mám doma soba
luda(dibla) dík ale zdání klame, je to takový koňský jezevčík.přidávám foto z loňského prosince a ta růže je pravá.
tlapka
napsal(a):
luda(dibla) dík ale zdání klame, je to takový koňský jezevčík.přidávám foto z loňského prosince a ta růže je pravá.
a něco akčního
sccary
napsal(a):
4 memory : gratuluji
Tak jsem dnes byla jezdït s kámarádkou a její 20 letou kobčou
zviratkova
napsal(a):
Diblí, prosím Tě, jak dlouhé jsi nakonec nechala ty provazové otěže?
Otěže mám dlouhé od karabiny ke karabině 283 cm...ale je to supr...
zviratkova
napsal(a):
Díky za fofr odpověď . Teda, to jsou dost dlouhé, co? To je asi musíš držet obouručně, co?
nene..jezdíme na volné utěži,když to tedy jde,,,,,nedávno jsem to psala kamarádce,,takže vím kolik ty otěže měří,máme je akorád....
Na této fotce ji mám stáhlou a konec oťěží mám u kolene,ale nevím,zda to uvidíš..
memmory
napsal(a):
Memmory: Taktéž moc gratuluju
jinak je mi tolik co tobě, a jak psala strelish, škola a škola a blbiny
sccary
napsal(a):
Holky nevíte o někom kdo prodává poníka?
Ahoj,musíš hledat,a najdeš....já jsem hledala pěkně dlouho než jsem našla Lady,jsem šťastná že ji mám,,je to šlapavá kobylka,,,,na to jak je mrňavá má jask velké tak bojovné srdce...
Tady jeden odkaz na pěknou poničku..
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1384480/Prodam -pony -kobylku.php
mezera za Prodám a pony
luda
napsal(a):
Ahoj,musíš hledat,a najdeš....já jsem hledala pěkně dlouho než jsem našla Lady,jsem šťastná že ji mám,,je to šlapavá kobylka,,,,na to jak je mrňavá má jask velké tak bojovné srdce...
Tady jeden odkaz na pěknou poničku..
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1384480/Prodam -pony -kobylku.php
mezera za Prodám a pony
Filípek v akci
memmory
napsal(a):
Filípek v akci
Basco další foto na www.liberte.estranky.cz
strelish
napsal(a):
Viděla jsem ho v květnu živě a Andík by mu dal na prdel, kdybych s ním tohle potrénovala
V květnu a kde???Na závodech na Aréně???
No Filda je šikovnej ale terezka se tak snaží , že mu to kazí
memmory
napsal(a):
Jo jo, byly tam déčka licence a veřejný trénink mám dojem. Andoš je hbitější a hlavně pošuk, on je jak malý plnokrevník
memmory
napsal(a):
Docela mě tam pobavil Homér
memmory
napsal(a):
No on je Homér blázen sám o sobě
Zapoměla jsem tu fotku
petrav
napsal(a):
Basco další foto na www.liberte.estranky.cz
Tak sem hodím Irenku ještě v létě to bylo asi 2 dny co sme ji meli