No tak jsem konečně dodělala poslední dárek pro přítele..tak co na to říkáte?? Pokud něko malujete, tak sem hodte i pořádnou kritiku...
nedávám to sem kvůli chvále, jen se hold musím pochlubit konákům..
sabina
napsal(a):
já ne
tak já ho sem zkusím dát znova, ale já ho vidím...
jenysimons
napsal(a):
No tak jsem konečně dodělala poslední dárek pro přítele..tak co na to říkáte?? Pokud něko malujete, tak sem hodte i pořádnou kritiku...
No pěkný, sice nemaluju, ale fakt pěkný, jak dlouho si to kreslila? Akorát to oko a os zygomaticum, je asi takvé jinačí, ale jinak fakt povedený obrázek. Velká pochvala
jenysimons
napsal(a):
Obrázek nádherný... já malovala před pár lety ale takhle krásně ne takže svůj výtvor tady ani dávat nebudu Jen mi přijde něco divného na té hlavě, možná oči trochu vysoko, nebo ta hlava úzká v čele. Ano myslím že tam to je, ta hlava by měla být směrem nahoru širší a oko trochu níže, možná trochu širší žuchva pokud jde o fríze. Ale mě neber v potaz - máš to nádherné ale chceš slyšet kritiku tak jsem se na to zadívala a napsala co tomu chybí k absolutní dokonalosti
spirit
napsal(a):
Obrázek nádherný... já malovala před pár lety ale takhle krásně ne takže svůj výtvor tady ani dávat nebudu Jen mi přijde něco divného na té hlavě, možná oči trochu vysoko, nebo ta hlava úzká v čele. Ano myslím že tam to je, ta hlava by měla být směrem nahoru širší a oko trochu níže, možná trochu širší žuchva pokud jde o fríze. Ale mě neber v potaz - máš to nádherné ale chceš slyšet kritiku tak jsem se na to zadívala a napsala co tomu chybí k absolutní dokonalosti
I já se přidám k pochale!! Moc pěkný obrázek!!!!!!!!!! Jen opravdu to oko strošku moc nahoře. Pěkné Vánoce!!
jenysimons
napsal(a):
tak já ho sem zkusím dát znova, ale já ho vidím...
Chvalim, jen si příště dej pozor na uši- nasazení i tvar, oči- nikdy nejsou větší než nozdry
a hlava koně se směrem ke krku rozšiřuje, žuchvy jsou z profilu nejširším bodem. Pohlídej to a pak budeš mít frísa hezčího než na fotce...
To je můj výtvor...
barletka
napsal(a):
I já se přidám k pochale!! Moc pěkný obrázek!!!!!!!!!! Jen opravdu to oko strošku moc nahoře. Pěkné Vánoce!!
moc pěkné, jen ta huba mi přijde krapet větší a s očkem bych si dala větší právi ale jinak rkásný, moc se mi líbí styl stínování :o) já jsme posledně kreslila toto:
Neregistrovaný uživatel

canis lupus
napsal(a):
Chvalim, jen si příště dej pozor na uši- nasazení i tvar, oči- nikdy nejsou větší než nozdry
a hlava koně se směrem ke krku rozšiřuje, žuchvy jsou z profilu nejširším bodem. Pohlídej to a pak budeš mít frísa hezčího než na fotce...
To je můj výtvor...
moc děkuju za rady...snad si to do budoucna zapamatuju a zlepším to..mimochodem ten tvůj obrázek je naprosto krásnej, dokonalost sama..hlavně obdivuju, že jsi to zvládla v barvě, ty já neumím používat..:( a ten lidskej obličej..to je pro mě nejtěžší věc na namalování.
nikootin
napsal(a):
moc pěkné, jen ta huba mi přijde krapet větší a s očkem bych si dala větší právi ale jinak rkásný, moc se mi líbí styl stínování :o) já jsme posledně kreslila toto:
Taky dárek pro přítele
jenysimons
napsal(a):
Holky kdyz uz jste u toho malovani, co takhle malovani na zakazku podle fotky???
jenysimons
napsal(a):
Obrázek krásný, jen to očičko to chce tmavší, vypadá pak víc živě.... letos jsem taky vánočně kreslila , koníčky zveřejním, až je předám, zatím se pochlubím jen pejskem....
haribo86
napsal(a):
Holky kdyz uz jste u toho malovani, co takhle malovani na zakazku podle fotky???
já už nějakou dobu keslim na zakázku obrázky, nejvíc je poptávka pejsků ale i koníci se najdou :o) tak kdyby někdo měl zájem, najde mě na see-bee@seznam.cz :)
jenysimons
napsal(a):
Hmm, oči nejsou větší než nozdry... Tak to jsem zas nevychytala
Jeden můj výtvor z dnešní noci :)
evizna
napsal(a):
Hmm, oči nejsou větší než nozdry... Tak to jsem zas nevychytala
Jeden můj výtvor z dnešní noci :)
Taky hodím jeden do mlýna
jenysimons
napsal(a):
Tak už jsem předala jednoho koníka a můžu ho zveřejnit i tady
cheyenne
napsal(a):
Tak už jsem předala jednoho koníka a můžu ho zveřejnit i tady
já už nekreslím takže jsem byla jen začátečník a pak s tím sekla ... Tohle jsem kreslila před asi 6ti lety
jenysimons
napsal(a):
a tady druhý.... Je to dělané podle předlohy z jedné obrazové knížky...