Nutně hledám někoho z Příbora, či okolí.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2007 17:14

Chtěla jsem se zeptat , zda je tady někdo z Příbora,m či okolí. Byla bych moc ráda, kdyby se mi někdo ozval na emeil, nebo tady. Děkuji

barletka@centrum.cz

25.12.2007 17:44

barletka napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat , zda je tady někdo z Příbora,m či okolí. Byla bych moc ráda, kdyby se mi někdo ozval na emeil, nebo tady. Děkuji

barletka@centrum.cz

tihle dva lumpové jsou na statku v Nové Horce....

25.12.2007 19:45

janiska napsal(a):

Nový Jičín, copak potřebuješ?

25.12.2007 20:01

janiska napsal(a):

ahoj,promin,chci se zeptat v té Nové horce už jsou tihle dva koně,kdysi jich tam měla tuším 5,ale ani jeden nebyl hafloš

25.12.2007 20:46

Děvčátka, máte tam emeil. Nechci to řešit tady. Děkuji za pochopení. Budu se těšit na odpověď!!

25.12.2007 22:37

Omyl,u mně na statku,ještě před 2 lety tu byli v pronájmu Holáškovi koně,koně byli fajn,ale lidi u nich byli věčně v lihu .

25.12.2007 23:17

To nic,taky ráda poznám své konské sousedy.Znám tu jen Holášky,ti mají tažné koně a Zuzku v Bartošovicích,ta tam má celkem dost koní.Jinak ve Studénce je JO,jinak to tu moc neznám....

25.12.2007 23:39

Bubina je u Zuzky a ta má tam tedˇkrásnou malou holku,po které pasu,ale nakonec jsme se s přítelem dohodli,že zůstaneme u hafloušků,jsou všestranní a překrásní.Tak hledáme mimi,holku.V Odrách u Trefilů měli na prodej Salynku,ale ta už je asi prodaná a její máma je zase březí,tak uvidíme.Já mám oba kluky z Vysočiny a tam je jich asi nejvíc.Když budeš mít cestu,tak se klidně stav.

27.12.2007 15:11

Provedu,a máš číslo na tu osůbku?No,mně tu bylo včera takové zvíře,jmenoval se Bartek,klidně to můžu říct,koně mlátil,škoda slov a kvalita práce--za trest.

Přidejte reakci

Přidat smajlík