doga

monca1112
napsal(a):
Máte někdo quatra nebo painta?Jestli joo tak sem dejte fotecku!!a něco o koníkovi!!
já dávám klisnu na které jsem jezdila BOOMER NIKI
monca1112
napsal(a):
Máte někdo quatra nebo painta?Jestli joo tak sem dejte fotecku!!a něco o koníkovi!!
Tak přispívám svými miláčky :-)
Dvouletá QH po hřebci Jacs Golden Time...
janovotna
napsal(a):
Tak přispívám svými miláčky :-)
Dvouletá QH po hřebci Jacs Golden Time...
další - asi moje nejmilejší - je kobylka PH po MG Doc Joe Chex, je čtyřletá a mám ji od hříbátka. Letos už má svoje hříbátko...
janovotna
napsal(a):
další - asi moje nejmilejší - je kobylka PH po MG Doc Joe Chex, je čtyřletá a mám ji od hříbátka. Letos už má svoje hříbátko...
pak mám ještě hřebečka od kobylky na předchozím obrázku, je po Pure Dunnit Power, jsou mu dva měsíce, je to skoro bílý palomino (z černé kobylky :-))), miluje lidi .... a je bohužel na prodej, už mám koníků moc.
janovotna
napsal(a):
pak mám ještě hřebečka od kobylky na předchozím obrázku, je po Pure Dunnit Power, jsou mu dva měsíce, je to skoro bílý palomino (z černé kobylky :-))), miluje lidi .... a je bohužel na prodej, už mám koníků moc.
Ahojki, za kolik prodáváš toho hřebeka, můžu-li se zeptat? Je fakt nádhernej.:-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

alisa
napsal(a):
Ahoj.
Nejsou koníci z Nord ranče?
Letošní hříbek od známých!
clovicek4
napsal(a):
Ahojki, za kolik prodáváš toho hřebeka, můžu-li se zeptat? Je fakt nádhernej.:-)
Hřebeček už je skoro prodaný, dnes by měl mít nového majitele... kdyby nebyl, dám sem zprávičku.
monca1112
napsal(a):
Mandynka PH
salitka
napsal(a):
Mandynka PH
tak s etaky přidám s jedním fešákem od nás ze stáje
monca1112
napsal(a):
snad nebude vadit, že je křížená
korveta
napsal(a):
snad nebude vadit, že je křížená
klisna paint horse -Maurín Skip Bar