Ahoj je tu někdo komu se narodilo hříbátko a bylo své kobylí mamině podobné jako by bylo přes kopírák.
abonka
napsal(a):
Ahoj je tu někdo komu se narodilo hříbátko a bylo své kobylí mamině podobné jako by bylo přes kopírák.
ještě jedna.
buggyna

abonka
napsal(a):
jj,jedný kobyle se už dvě kobylky takový narodily.Jedna Landoska a pak Grandstepka.Fotku mám ale jen Landosky.Jinak teď zrovna tady na jiný diskuzi s kámoškou řeším,že klisničky se vždy podědí (vždy jsou nejvíc podobné otci buď z matčiny nebo otcovy strany
Bellevue
buggyna

buggyna
napsal(a):
jj,jedný kobyle se už dvě kobylky takový narodily.Jedna Landoska a pak Grandstepka.Fotku mám ale jen Landosky.Jinak teď zrovna tady na jiný diskuzi s kámoškou řeším,že klisničky se vždy podědí (vždy jsou nejvíc podobné otci buď z matčiny nebo otcovy strany
Bellevue
a její dcera po Landos
nejvíc si po ní vzala velký uši
buggyna

buggyna
napsal(a):
a její dcera po Landos
nejvíc si po ní vzala velký uši
a když teď čučim na ty fotky,tak tu mám eště jednu maminu s malou stejnou
Castanetta
buggyna

buggyna
napsal(a):
a když teď čučim na ty fotky,tak tu mám eště jednu maminu s malou stejnou
Castanetta
a její dcery po Jaspis a Silvio II -Cassiopea a Casttila )ta druhá je jí podobná víc)
buggyna
napsal(a):
a její dcery po Jaspis a Silvio II -Cassiopea a Casttila )ta druhá je jí podobná víc)
Tady jako dva oslíci
buggyna
napsal(a):
jó jó
tady je maminka Limba
ingrid0santos
napsal(a):
jó jó
tady je maminka Limba
a tady synáček Santosek
abonka
napsal(a):
Juj, to je téma pro nás. My jsme mámě taky z oka vypadli - ale úplně, i odznaky mají naprosto stejné....
Tady mamča a mimiMamut...
janda
napsal(a):
Juj, to je téma pro nás. My jsme mámě taky z oka vypadli - ale úplně, i odznaky mají naprosto stejné....
Tady mamča a mimiMamut...
A tady poněkud starší fota - schválně jestli poznáte kde je mamča a kde synátor
Číslo 1:
janda
napsal(a):
A tady poněkud starší fota - schválně jestli poznáte kde je mamča a kde synátor
Číslo 1:
A číslo 2:
memmory
napsal(a):
Melody a Mittas
My máme jen podobnou hvězdičku,ale ani ta není stejná
eliska84
napsal(a):
My máme jen podobnou hvězdičku,ale ani ta není stejná
Jinak se spíš malá potatila
svetluse
napsal(a):
Ahoj Elí. Koukám,že je už z tý malý pěkný kousek:-)
Naše mamina