anik

Ahojky!Jen by mě zajmalo,dyž se mrknete na tyhle koníky,co si o nich myslíte..??Jak se vám líbí,nelíbí,jaký máte na tento americký ideál krásy názor??
anik

anik
napsal(a):
Ahojky!Jen by mě zajmalo,dyž se mrknete na tyhle koníky,co si o nich myslíte..??Jak se vám líbí,nelíbí,jaký máte na tento americký ideál krásy názor??
Shez Classically Cool,2003 Appaloosa mare,O:Im Cool Enough(QH),M:Classic Dynasty(appa) po Rule Breakin(QH)
anik

anik
napsal(a):
Shez Classically Cool,2003 Appaloosa mare,O:Im Cool Enough(QH),M:Classic Dynasty(appa) po Rule Breakin(QH)
Top This Dream Dude,1999 QH stallion,O:How D Dreamy Dude,M:Dontchaluv Fecklesly po Dontcha Luv Quincy
anik

anik
napsal(a):
Top This Dream Dude,1999 QH stallion,O:How D Dreamy Dude,M:Dontchaluv Fecklesly po Dontcha Luv Quincy
Top This Dream Dude trochu z blizka
anik

anik
napsal(a):
Top This Dream Dude trochu z blizka
SB Decadence,2004 PH mare,O:RH Imprinted,M:SB Intensified po IB Intense
anik

anik
napsal(a):
SB Decadence,2004 PH mare,O:RH Imprinted,M:SB Intensified po IB Intense
Always Dignified,1998 Appaloosa stallion,O:All Inclusive,M:Dignified po Dignity
anik

anik
napsal(a):
Always Dignified,1998 Appaloosa stallion,O:All Inclusive,M:Dignified po Dignity
Always Dignified podruhe
anik

anik
napsal(a):
Always Dignified podruhe
Im Tee Totally Cool,1998 QH stallion,O:Ima Cool Skip,M:Centillion po Coosa
anik
napsal(a):
Mně se tento typ koní líbí asi stejně jako tento typ mužů. Chtěla bys toho z fotky doma? Já mám trochu jiné ideály..
zirawka
napsal(a):
Mně se tento typ koní líbí asi stejně jako tento typ mužů. Chtěla bys toho z fotky doma? Já mám trochu jiné ideály..
já mám plňase tak mi tihle všichni přijdou celkem moc hmoty ten detail je nechutný.... Ale jsou to krásní koně - a můj názor - absolutně se v těchto plemenech nevyznám
Arnold je na zvracení
anik

jj přesně tak!!co je moc,to je moc!!někde sem i četla,že se na těhlech koních ani nejezdí!!po pár oceněních,který získaj,odcházej rovnou do chovu!tohle sou takový koňský barbie..sou to koně na koukání,ale jakmile by měl jít pracovat k dobytku,tak si ani neškrtne-dle mého názoru!!já si typického quartera předstawuju asi takto
.na fotce je můj oblíbený QH hřebec-Peppy Golden Scooter
..to je podle mě typický představitel plemene!!
anik

anik
napsal(a):
jj přesně tak!!co je moc,to je moc!!někde sem i četla,že se na těhlech koních ani nejezdí!!po pár oceněních,který získaj,odcházej rovnou do chovu!tohle sou takový koňský barbie..sou to koně na koukání,ale jakmile by měl jít pracovat k dobytku,tak si ani neškrtne-dle mého názoru!!já si typického quartera předstawuju asi takto
.na fotce je můj oblíbený QH hřebec-Peppy Golden Scooter
..to je podle mě typický představitel plemene!!
nebo tenhle:Invest In A Power!Též bych řekla krásný,typický předstawitel plemene!!
anik
napsal(a):
nebo tenhle:Invest In A Power!Též bych řekla krásný,typický předstawitel plemene!!
Ahoj.
Kulturisty naprosto nesnáším, ale co se týče koní a krav, tak jsem dost materialista, a čím víc materiálu na sobě zvíře má, tím je hezčí (samozřejmě, že i koňští kulturisti jsou na mě moc)..Skoro bych si tipla, že jim do krmení přidávají nějaké nepovolené látky na růst osvalení ,protože toto už je dost přehnané. U nás v čechách jsou ale američtí koně hezcí snad všichni.. Žádní přehnaní kulturisti. Mezi náma, nechápu chlapy, kteří můžou žít s kulturistkou!!! Fůůůůj.
Líbí se mi SR Hollywood Shiner, Jacs Cro Bar, Imprints Legacy a sposta dalších (Toto jsou moji favorité, holt jsem na tmavé a plavé )
A pak samozřejmě moji koníci Docs Mary Rock (QH) a Mister To Impress (appa apendix).
Jinak paintové více v hnědobílé barvě a appaloosy v zajímavých barvách snad všechny.
Prostě američtí koně jsou pro mě favorité. Nepohrdnu však a ni ČT, plňasi, poníky, haflingy (každý kůň je krásný!!)
anik
napsal(a):
Tak podle mě vypadá ideální quarter - REINER - takto , samozřejmě že nemůžeme porovnávat stavbu těla reinerů a koní pro halter. Halteroví koně jsou jen pro předvádění na ruce. Ale stejně nechápu jak někdo může koně takhle ,, vykrmit'' - protože tihle koně by sami od sebe (jako jen s normální krmnou dávkou) tolik svalů neměli. Mě osobně se tyhle halterové'' bečky'' moc nelíbí. Já jsem spíš na svalnaté reinery. - třeba jako je tenhle - ,,Einstein''
euiickaa
napsal(a):
Tak podle mě vypadá ideální quarter - REINER - takto , samozřejmě že nemůžeme porovnávat stavbu těla reinerů a koní pro halter. Halteroví koně jsou jen pro předvádění na ruce. Ale stejně nechápu jak někdo může koně takhle ,, vykrmit'' - protože tihle koně by sami od sebe (jako jen s normální krmnou dávkou) tolik svalů neměli. Mě osobně se tyhle halterové'' bečky'' moc nelíbí. Já jsem spíš na svalnaté reinery. - třeba jako je tenhle - ,,Einstein''
Jo já jsem taky na reinery, v podstatě je reiner takový klasický kůň. Krásný a přitom nepřehnaný.
euiickaa
napsal(a):
Nebo tanhle- ten už sice není tak osvalený, ale já si myslím , že až tak nezáleží jak reiningový kůň vypadá, ale hlavně co má v hlavě. - hřebec Footwork Finest
anik

euiickaa
napsal(a):
samozřejmě že nemůžeme srownáwat koně na reining a koně na halter či na western pleasure..ale dyž si to tak wemete,tak je to blbost rozdělit jedno plemeno na více typů ne?alespoň teda podle mě!quarter se původně chowal na dostihy,potom makal denně na rančích..!!tak mi řekněte,k čemu je wlastně dobrý halterový kůň??dyž sem tak koukala na netu,tak jak sem zjistila,nejlépe sou na tom koně na reining a cutting..widěla sem nějaké video quartera,zaměřeného(wyšlechtěného) na western pleasure,a řeknu wám,je to hnus!..ten kůň se pohybowal úplně odlišně..a už to,že lidé do těch koní cpou nějakký břečky se mi taky protiví..wždyť přeci takový kůň nemůže nic wydržet ne?wzdyť musí nést ohromnou váhu na těch swejch tenkejch nohách..nebo co myslíte wy?kouknete se,kdo chcete,na tohle wideo,je na nem western pleasurowy šampion CHIPS HOT CHOCOLATE
http://www.chipshotchocolate.com/pedigree.cfm
anik
napsal(a):
jo buldočí nejen quarteři nejsou ani náhodou můj šálek kávy.Ovšem u nás v Čr tací snad ani nejsou a ti co zde jsou naopak ve většině mým ideálem krásy jsou.nehci stahovat z netu, tohle jsou fotky z cuttingového kurzu s Karlem Spáčilem, jména koní neznám,ale čistí jsou:
microfon
napsal(a):
jo buldočí nejen quarteři nejsou ani náhodou můj šálek kávy.Ovšem u nás v Čr tací snad ani nejsou a ti co zde jsou naopak ve většině mým ideálem krásy jsou.nehci stahovat z netu, tohle jsou fotky z cuttingového kurzu s Karlem Spáčilem, jména koní neznám,ale čistí jsou:
microfon
napsal(a):
toto jsou koně, které které si představuji pod těmito plemeny.
A jinak, kdyby standartem plemene měli být právě buldočí typy koní, tak by jistě nebylo povoleno, zapisovat koně s plnokrevníkem či appy s arabem, ne?
sabina
napsal(a):
Tento typ koní se mi líbí, jen do jisté míry....ono čím více svalů, tím občas i více problémů - ani se mi nelíbí chlapi, jako je tu na obrázku...chlap musí mít svaly tak akorát..stejně jako kůň....něco je velmi přehnané a už ne vkusné
No tohle už snad ani nejsou koně ne??
To bych chtěla vidět kdyby jim udělaly testy na doping jestli by byly čistý fuj.
Klasika -Peppy Golden scooter , Skips Diablo Bar ,April doc oLena , .................
anik

sabina
napsal(a):
Tento typ koní se mi líbí, jen do jisté míry....ono čím více svalů, tím občas i více problémů - ani se mi nelíbí chlapi, jako je tu na obrázku...chlap musí mít svaly tak akorát..stejně jako kůň....něco je velmi přehnané a už ne vkusné
třeba takhle,podle mě,by měla wypadat ideální appaloosa.na fotce je klisna Titanias Savanah Bay z ranče Laschinka
anik

anik
napsal(a):
třeba takhle,podle mě,by měla wypadat ideální appaloosa.na fotce je klisna Titanias Savanah Bay z ranče Laschinka
a tohle..to už je urážka zdravýho rozumu wážně!!APPA hřebec Kalamazoo
anik

anik
napsal(a):
a tohle..to už je urážka zdravýho rozumu wážně!!APPA hřebec Kalamazoo
tohle uz neni appa ale strakatej quarter ne?
anik
napsal(a):
tohle uz neni appa ale strakatej quarter ne?
Tady hřebec Appaloosa - Crazy Legs Luck
anik
napsal(a):
Tvá ideální appa má dle mě hlavu jak kýbl, a celkově spíš připomíná klasického teplokrevníka,ale proti gustu žádný dišputát.:-):-)
já bych ideál appy viděla spíš takto Im Top Secret
anik

microfon
napsal(a):
Tvá ideální appa má dle mě hlavu jak kýbl, a celkově spíš připomíná klasického teplokrevníka,ale proti gustu žádný dišputát.:-):-)
mozna ze wypada jakko teplokrewnik,ale co sem widela w jednom dokumentu appy bez primesi krwe QH,takk wsechny wypadaly takto a nebo podobne..ta kobylka je cistokrewna,bez krwe QH,takze proto wypada takto..Im Top Secret je bezpochyby krasnej hrebec..ale dyz se mrkknes do jedo puwodu,takk tam najdes ne malo quarteru..
..ale prawda..Secret je nadhernej..
microfon
napsal(a):
To není moje ideální appa - spíš ho nemám ráda. Jen jsem ho dodala když nad ním je appa vypadající jako QH - to on je spíš , ale u něj je to takové divoké je odchycen z pastvin z divočiny
anik
napsal(a):
mozna ze wypada jakko teplokrewnik,ale co sem widela w jednom dokumentu appy bez primesi krwe QH,takk wsechny wypadaly takto a nebo podobne..ta kobylka je cistokrewna,bez krwe QH,takze proto wypada takto..Im Top Secret je bezpochyby krasnej hrebec..ale dyz se mrkknes do jedo puwodu,takk tam najdes ne malo quarteru..
..ale prawda..Secret je nadhernej..
Jo taky se mi zdá spíš do teplase... Můj valach je z A1/1, je celkem hezky osvalený a plemenář mi taky říkal, že je moc hezky na to, že je z A1/1. Ale když se pěkně postaví a ukáže bělmo, tak je to fakt appa, akorát že hnědá s dvěma fleky, které stejnak pod sedlem vidět nejdou, takže si můžou všichni myslet, že mám ČTčko... Líbí se mi i takové zbarvení, celkem zajímavý koník:
memmory
napsal(a):
To není moje ideální appa - spíš ho nemám ráda. Jen jsem ho dodala když nad ním je appa vypadající jako QH - to on je spíš , ale u něj je to takové divoké je odchycen z pastvin z divočiny
Podle mě má bít appa drobrá , s krátkou a řídkou hřívou a ocasem tady jedna moje nej,nej,nej bohužel už mrtvá (umřela u prvního porodu ) Je to celkem stará fotka , ale jinou nemám
Siver Line -alias Twigy
ladys
napsal(a):
Jo taky se mi zdá spíš do teplase... Můj valach je z A1/1, je celkem hezky osvalený a plemenář mi taky říkal, že je moc hezky na to, že je z A1/1. Ale když se pěkně postaví a ukáže bělmo, tak je to fakt appa, akorát že hnědá s dvěma fleky, které stejnak pod sedlem vidět nejdou, takže si můžou všichni myslet, že mám ČTčko... Líbí se mi i takové zbarvení, celkem zajímavý koník:
Tady je můj prďola se mnou. Tady vypadá celkem fajn. Ale často, hlavně pod sedlem než se uvolní. nosí hlavu dost vysoko.
memmory
napsal(a):
Podle mě má bít appa drobrá , s krátkou a řídkou hřívou a ocasem tady jedna moje nej,nej,nej bohužel už mrtvá (umřela u prvního porodu ) Je to celkem stará fotka , ale jinou nemám
Siver Line -alias Twigy
Máš pravdu, všechny 100% appy (většinou i 50%) mají málo hřívy a ocasu. A celkově jsou drobnější. náš mormoň zdědil po mamince nádhernej ocas a hřívu.
memmory
napsal(a):
Siver Line -alias Twigy
Tak třeba tohle je Appa *A1/1 po JKS King George, ten se mi taky moc líbí,sice drobet narostl,ale bělmo, řídká hříva i ocas ,stavba těla a barva. Jo oni ví proč tam A1/1 může.
microfon
napsal(a):
Tak třeba tohle je Appa *A1/1 po JKS King George, ten se mi taky moc líbí,sice drobet narostl,ale bělmo, řídká hříva i ocas ,stavba těla a barva. Jo oni ví proč tam A1/1 může.
Protože je podobný stavbou těla. A hlavně jsem proti křížení s ČT a podobnými koňmi. Nelíbí se mi, když podědí těžké tělo na úzké nožičky a malá kopýtka.
A A1/1 je často taky krásný kůň, když se povede.
Tady migoňův tatínek. KRADU! z quarterů, tak se omlouvám (foto věra Marková)
ladys
napsal(a):
Protože je podobný stavbou těla. A hlavně jsem proti křížení s ČT a podobnými koňmi. Nelíbí se mi, když podědí těžké tělo na úzké nožičky a malá kopýtka.
A A1/1 je často taky krásný kůň, když se povede.
Tady migoňův tatínek. KRADU! z quarterů, tak se omlouvám (foto věra Marková)
já o QH moc nevím protože mé oblíbené plemeno je arabský plnokrevník...ale mám ráda všechny koně přesto mě na těchto koních odpuzuje jejich velké pozadí(prdelky) ale jinak mají velmi krásné hlavičky
anik

kachnice7
napsal(a):
já o QH moc nevím protože mé oblíbené plemeno je arabský plnokrevník...ale mám ráda všechny koně přesto mě na těchto koních odpuzuje jejich velké pozadí(prdelky) ale jinak mají velmi krásné hlavičky
juu lidickky nemeli byste nejakke fotkky konikku typu:appa×arab,paint×arab nebo quarter×arab???
anik
napsal(a):
můj chlap chodil do školy do Kladrub a někde prý jim ukazovali nějaké video že ty amíky normálně dopujou injekcemi do svalů. Ukazovali tam prý Arnolda v koňském provedení.. Myslím že tam různé podpůrné prostředky budou celkem běžné....
anik
napsal(a):
Tak musím říci, že nejsem vůbec příznivec těchto svalovců, líbí se mi spousta plemen koní, asi možná někteří víte, že pro mne ideál krásy je arabský plnokrevník. Ale každý kůň má něco do sebe, hlavně uznávám harmonii, přirozenou eleganci a celkově ten kůň musí lahodit oku. Bohužel musím říci, že je jen opravdu velmi málo koní těchto tří westernových plemen, kteří se mi líbí. Nebudu zde jmenovat kdo a proč se mi líbí či ne. Ale většina těchto koní pro mne postrádá harmonii, k velkému až nechutně přesvalenému a přestavěnému zadku jsou neúměrně k tělu krky a pidi hlavy ještě s dosti nevzhlednými žuchvali, kdy hlava alespoň pro mne již postrádá ušlechtilost. Celé to monstrum mají nést ty nožičky a malá kopýtka. Toho vidím v různé míře u většiny koní, tím více u těch halterových, kdy mi připomínají s prominutím masný dobytek...nezlobte se za to na mne, jen se zamyslete a jukněte
Co se týká appaloos, podotýkám, že nejsem přes tato plemena, jen jsem se kdysi o spojení appy a araba zajímala, protože otec Usy má licenci na appy a viděla jsem po něm hříbata. Jednu dobu jsem o appaloose po arabovi uvažovala, jelikož se mi líbí barevní koně typu appy. Navíc arab tomu dodá vznosnější pohyb, eleganci a jakési charisma. V USA jsou také využíváni tito koně na endurance, stejně jako mnoho lidí přišlo na to, že arab s quarterem dává výborné sportovní koně, hbitější a rychlejší v reiningu. Mají myslím i nějakou asociaci, ale nyní si nevzpomenu jak se jmenuje..a Anglii se tito koně také uplatňují.
Ještě k těm appám, původní appaloosa má vypadat naprosto jinak, než dnešní koně s příměsem guarterů a Secret je sice krásný, ale jinak barevný QH. Indiánskou appu si fakt představuji jinak a také jiná by měla být.
Plemeno QH, APH = barevná varianta QH, ale ApH by měla být jiná, bohužel se mi dnes zdá, že už je to spíše zase jiná barevná varianta QH.. ale možná je to jen můj názor, sím nekamenovat, jen to tak vidím. Já se radši budu věnovat svým arabům, mám k nim blíže :-)
Co se týče spojení westernových plemen a arabů, tak mám slušnou fotogalerii, bohužel většinu koní již nevím rodokmen, ale vždy je to arab s QH, PH nebo ApH...takže tady je máte...
lucky
napsal(a):
Tak musím říci, že nejsem vůbec příznivec těchto svalovců, líbí se mi spousta plemen koní, asi možná někteří víte, že pro mne ideál krásy je arabský plnokrevník. Ale každý kůň má něco do sebe, hlavně uznávám harmonii, přirozenou eleganci a celkově ten kůň musí lahodit oku. Bohužel musím říci, že je jen opravdu velmi málo koní těchto tří westernových plemen, kteří se mi líbí. Nebudu zde jmenovat kdo a proč se mi líbí či ne. Ale většina těchto koní pro mne postrádá harmonii, k velkému až nechutně přesvalenému a přestavěnému zadku jsou neúměrně k tělu krky a pidi hlavy ještě s dosti nevzhlednými žuchvali, kdy hlava alespoň pro mne již postrádá ušlechtilost. Celé to monstrum mají nést ty nožičky a malá kopýtka. Toho vidím v různé míře u většiny koní, tím více u těch halterových, kdy mi připomínají s prominutím masný dobytek...nezlobte se za to na mne, jen se zamyslete a jukněte
Co se týká appaloos, podotýkám, že nejsem přes tato plemena, jen jsem se kdysi o spojení appy a araba zajímala, protože otec Usy má licenci na appy a viděla jsem po něm hříbata. Jednu dobu jsem o appaloose po arabovi uvažovala, jelikož se mi líbí barevní koně typu appy. Navíc arab tomu dodá vznosnější pohyb, eleganci a jakési charisma. V USA jsou také využíváni tito koně na endurance, stejně jako mnoho lidí přišlo na to, že arab s quarterem dává výborné sportovní koně, hbitější a rychlejší v reiningu. Mají myslím i nějakou asociaci, ale nyní si nevzpomenu jak se jmenuje..a Anglii se tito koně také uplatňují.
Ještě k těm appám, původní appaloosa má vypadat naprosto jinak, než dnešní koně s příměsem guarterů a Secret je sice krásný, ale jinak barevný QH. Indiánskou appu si fakt představuji jinak a také jiná by měla být.
Plemeno QH, APH = barevná varianta QH, ale ApH by měla být jiná, bohužel se mi dnes zdá, že už je to spíše zase jiná barevná varianta QH.. ale možná je to jen můj názor, sím nekamenovat, jen to tak vidím. Já se radši budu věnovat svým arabům, mám k nim blíže :-)
Co se týče spojení westernových plemen a arabů, tak mám slušnou fotogalerii, bohužel většinu koní již nevím rodokmen, ale vždy je to arab s QH, PH nebo ApH...takže tady je máte...
lucky
napsal(a):
tak, všechny tady házet nebudu, takže poslední paint s arabem
lucky
napsal(a):
tak, všechny tady házet nebudu, takže poslední paint s arabem
tady appa s arabem, také nazývána araloosa
lucky
napsal(a):
po Hollywood Dun It kobylka z arabky
a tady poslední, ať máte na co koukat....
anik
napsal(a):
Tak jak mám výš toho appa*A1/1 hřebce, tak s plnokrevnou arabkou(pro Lucky po Utrechtovi) dal dvě krásné kobylky,bohužel je mám jen jako hříbátka
microfon
napsal(a):
Tak jak mám výš toho appa*A1/1 hřebce, tak s plnokrevnou arabkou(pro Lucky po Utrechtovi) dal dvě krásné kobylky,bohužel je mám jen jako hříbátka
a druhá, moc sympatičtí koníci, povahově hlavně po tatínkovi(naštěstí)
microfon
napsal(a):
a druhá, moc sympatičtí koníci, povahově hlavně po tatínkovi(naštěstí)
A tahle kobylka na to že je z mámy obrovské ČT dle mě špatně nevypadá
microfon
napsal(a):
A tahle kobylka na to že je z mámy obrovské ČT dle mě špatně nevypadá
Appa Crazy Princes of The Straws
tady je ten koník celý..myslím, že ten krk vypadá i tím úhlem zvláštně, to snad poznáte, že je natočený
anik
napsal(a):
Můj ideál krásy...PH x arab Jakarta
anik

lucky
napsal(a):
tady je ten koník celý..myslím, že ten krk vypadá i tím úhlem zvláštně, to snad poznáte, že je natočený
paneboze to je krasa!!!:o)..doslowa u toho compu slintam!!..tenhle konik je prekrasnej!!nemas pls jeste nejakke jeho fotesky pls????
anik

badalamenti
napsal(a):
Můj ideál krásy...PH x arab Jakarta
Pinto×Arab,klisna Shivaya z ěmecka..je moc hezká,ale na tamtoho black overo překrásnýho koníka teda jako fakt nemá
anik

anik
napsal(a):
Pinto×Arab,klisna Shivaya z ěmecka..je moc hezká,ale na tamtoho black overo překrásnýho koníka teda jako fakt nemá
QH×Arab klisna Cindy
anik

anik
napsal(a):
a ještě jednou Cindy
Moc krásní koníčkové Tady Majk PH kříženec prý s Velkopolským ale není to jisté
anik
napsal(a):
a ještě jednou Cindy
Já si myslím,že každý má na ideál krásy jiný názor,každému z nás se líbí něco jiného,což je samozdřejmě dobře. Ale tak jak se šlaechtí arabský koně,tak se budou šlechtit qh,ph Appa a ať se nám to líbí nebo ne ,budou mezi námi tací co si pod pojmem šlechtění kříží co se jim připlete do cesty.
Mě se haltrové linie líbí a byli j to lidé co jsme je takto šlechtili,už se od obravských koni upouští,ale nějakou dobu to bude ještě trvat.
bednarik petr
napsal(a):
Já si myslím,že každý má na ideál krásy jiný názor,každému z nás se líbí něco jiného,což je samozdřejmě dobře. Ale tak jak se šlaechtí arabský koně,tak se budou šlechtit qh,ph Appa a ať se nám to líbí nebo ne ,budou mezi námi tací co si pod pojmem šlechtění kříží co se jim připlete do cesty.
Mě se haltrové linie líbí a byli j to lidé co jsme je takto šlechtili,už se od obravských koni upouští,ale nějakou dobu to bude ještě trvat.
tohle je můj ideál.
bednarik petr
napsal(a):
tohle je můj ideál.
Mě se nejvíc líbí můj koníšek,i když přiznávám dříve se mi strakáči nelíbili..A nejradši mám ty hnědý co mají jen málo a malí flíšky
ponyka
napsal(a):
Mě se nejvíc líbí můj koníšek,i když přiznávám dříve se mi strakáči nelíbili..A nejradši mám ty hnědý co mají jen málo a malí flíšky
Zajímalo by mne u těch svaloloušů hned na začátku jak si vystačí s kyslíkem.Ono i u kulturistů je to někdy zajímavé,myslím,ale ti snad nemusejí vyvíjet takovou aktivitu jako westerňák.Ko'nské barbie,ale stejně,už jen nést jezdce v klusu,cvalu - že se nezadusí.
Co myslíte?
vacicanda
napsal(a):
Zajímalo by mne u těch svaloloušů hned na začátku jak si vystačí s kyslíkem.Ono i u kulturistů je to někdy zajímavé,myslím,ale ti snad nemusejí vyvíjet takovou aktivitu jako westerňák.Ko'nské barbie,ale stejně,už jen nést jezdce v klusu,cvalu - že se nezadusí.
Co myslíte?
Já mám "reinera" a jsem s ním spokojená! Dnes jsme dostali odohnocení od p. Vlasáka, že je to typický krásný QH.
Můj idelál: Nasvalenej, ale ne přehnaně..Ale hlavně aby to měl v halvě v pořádku, pod sedlem bezvadně šlapal a byl to kůň s dobrou povahou..A takový ideál mám doma
Je pravda že ty nadupaný QH-čka jsou někdy dost přehnaný, ale to je ideál Ameriky..
Tady fotka mého koně - první den u nás..pro srovnání přodám fotku focenou nedávno..
alisa
napsal(a):
Já mám "reinera" a jsem s ním spokojená! Dnes jsme dostali odohnocení od p. Vlasáka, že je to typický krásný QH.
Můj idelál: Nasvalenej, ale ne přehnaně..Ale hlavně aby to měl v halvě v pořádku, pod sedlem bezvadně šlapal a byl to kůň s dobrou povahou..A takový ideál mám doma
Je pravda že ty nadupaný QH-čka jsou někdy dost přehnaný, ale to je ideál Ameriky..
Tady fotka mého koně - první den u nás..pro srovnání přodám fotku focenou nedávno..
A teď..Nafotim nový, aby byl vidět celej..
anik
napsal(a):
paneboze to je krasa!!!:o)..doslowa u toho compu slintam!!..tenhle konik je prekrasnej!!nemas pls jeste nejakke jeho fotesky pls????
tady ještě jednou
alisa
napsal(a):
A teď..Nafotim nový, aby byl vidět celej..
Mimochodem, když jsme byli u toho co vypadne ze spojení appy a araba, tak na tohdle krasavce jsem zapoměla. Takhle bych si výsledek představovala
lucky
napsal(a):
Mimochodem, když jsme byli u toho co vypadne ze spojení appy a araba, tak na tohdle krasavce jsem zapoměla. Takhle bych si výsledek představovala
lucky
napsal(a):
krásná hlava nepostrádající ušlechtilost
a tady ještě jedna arappaloosa
lucky
napsal(a):
a tady ještě jedna arappaloosa
mám jednoho takového, arab x Qh- Samuel Gadda
spirit
napsal(a):
tak ten Fantomas a nevím jak ho tu někdo nazval je přenádherný kůň, možná jeden z nejnádhernějších jaké jsem kdy viděla. Ta první fotka jak má natočený krk ta je famozní. Jinak mi se líbí Khemosabi, taky už napohled šílené charisma...
Ale Khemosabi je plnokrevný arab, ne klížený jako tihle, ale fakt je famózní
tady je
ladys
napsal(a):
Ten arappaloosa má krásnoumechaniku skoku.. Možná, že se tím oživil trochu celkový styl.
bohužel moc fotek nemám, nemám kdy fotit je na nic počasí ale něco sem dám...
sajma
napsal(a):
bohužel moc fotek nemám, nemám kdy fotit je na nic počasí ale něco sem dám...
jedna s minulého roku
anik
napsal(a):
pro ty, kdo chtěli vidět křížence...tady appa x arab ...něco mladé.... vymažte mezery
http://www.youtube.com /watch?v=8xSAyWBnlgs&feature=related
http://www.youtube.com /watch?v=tNkgy82RlyM&NR=1
http://www.youtube.com /watch?v=lpS0Pky5jPg&feature=related
http://www.youtube.com /watch?v=IGckk3TdV1I&feature=related
lucky
napsal(a):
pro ty, kdo chtěli vidět křížence...tady appa x arab ...něco mladé.... vymažte mezery
http://www.youtube.com /watch?v=8xSAyWBnlgs&feature=related
http://www.youtube.com /watch?v=tNkgy82RlyM&NR=1
http://www.youtube.com /watch?v=lpS0Pky5jPg&feature=related
http://www.youtube.com /watch?v=IGckk3TdV1I&feature=related
Jednou jsem se bavila na Nové AMerice na QH show s jednou paní trenérkou, co má halteráky... Vykládala mi o tom, jak se to šlechtí ale co je duležité- a to podotkla ěkolikrát abych to opravdu zaregistrovala-k těm svalům co přibývají šlechtěním kůň nesmí ztratit svou lehkost. To je ohromně duležitý...
Jinak můj názor - mega svalovce nemusim, ale koně v typu amerických plemen obdivuju odmalička, jak barvami tak hlavně postavou. Menší, širocí... Přehnané svaly nemusim, ale typ koní je krásnej...