Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2007 10:03

Zdravím,
shaním plemenného hřebce na kobylku: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=133488
Matka: Lady po Almhirt týnský
Otec: Garnizon (SU)

Mám představu koně do výšky 175cm barvy isabel - Kinský.

Našla jsem mezi plemennými hřebci tito:

718 Minerál s.v. - majitel: Ing. Z. Müller, CSc., ERC Mětice
2810 Mistrál - majitel: J Robovský, Radovesnice
1159 Sinuhet – K - MVDr.I.Křížová,Kladruby nad Labem

Chtěla jsem se zeptat zda nemáte info zda tito hřebci stále stojí na těch místech, popř. kontakt.
Určitě pokud máte Vy takto odpovídajícího hřebce budu ráda, když mi pošlete fotku a kontakt. Dávám přednost pardubickému kraji a blízkému okolí.

Díky také pokud vložíte fotku potomků.

Přikládám fotku kobylky:

30.12.2007 20:17

prdelac napsal(a):
Zdravím,
shaním plemenného hřebce na kobylku: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=133488

Chtěla jsem se zeptat zda nemáte info zda tito hřebci stále stojí na těch místech, popř. kontakt.
Určitě pokud máte Vy takto odpovídajícího hřebce budu ráda, když mi pošlete fotku a kontakt. Dávám přednost pardubickému kraji a blízkému okolí.

Přikládám fotku kobylky:

podívej se na www.equus-kinsky.cz,tam jsou hřebci.Nebo počkej na nový katalog hřebců na rok 2008,až vyjde.

30.12.2007 22:12

brontosaur napsal(a):
podívej se na www.equus-kinsky.cz,tam jsou hřebci.Nebo počkej na nový katalog hřebců na rok 2008,až vyjde.

ahoj, Robovský má Mistrála u Kolína, v Radovesnicích, je to krasnej a klidnej koník. Stav se na něj podivat. Měla se po něm hříbě z podobné klisny, hřebec se povedl, prodal se prvnímu kupci za vic nez standartní cenu. Dopuručuji

30.12.2007 22:24

evush2010 napsal(a):
ahoj, Robovský má Mistrála u Kolína, v Radovesnicích, je to krasnej a klidnej koník. Stav se na něj podivat. Měla se po něm hříbě z podobné klisny, hřebec se povedl, prodal se prvnímu kupci za vic nez standartní cenu. Dopuručuji

s maminkou

30.12.2007 22:28

evush2010 napsal(a):
s maminkou

a na 5. měsících

2.1.2008 08:13

evush2010 napsal(a):
a na 5. měsících

díky za fotky a pospání, je to pěkný koník
na této fotce vypadá velmi pěkně v 5 měsících )))

2.1.2008 08:14

brontosaur napsal(a):

na stránky pulpánových jsem samozřejmě koukala, ale telefonický kontakt na majitele tam není.
Budu tam zkoušet volat, a pojedu se kouknout na přehlídku hřebců a tak, ale zjišťuji předběžně.

2.1.2008 08:15

prdelac napsal(a):
díky za fotky a pospání, je to pěkný koník
na této fotce vypadá velmi pěkně v 5 měsících )))

ještě jsem se chtěla zeptat: připouštěl přirozeně nebo inseminačně?

2.1.2008 11:29

prdelac napsal(a):
na stránky pulpánových jsem samozřejmě koukala, ale telefonický kontakt na majitele tam není.
Budu tam zkoušet volat, a pojedu se kouknout na přehlídku hřebců a tak, ale zjišťuji předběžně.

Pan Robovský pouští se svými konmi přirozeně, nechá tam klisnu pouze ale na dny říje, nema tam místo a zajemcu v sezone hodně, musis si to s nim presne dohodnout, jinak je ochotný privezt i hrebce za klisnou, nebo kobylku po pripousteni dovezt majiteli. Ma koně doma, v Radovesnicích II. Ja jsem klisnu poustela na 2x, poprvé nezustala, napodruhé si nic neuctoval, akorat doprava se mi prodrazila, nebot nemam vlastní vlek.

2.1.2008 11:56

prdelac napsal(a):
Zdravím,

Přikládám fotku kobylky:

Ahojky, zdravím Lejlu
Ve stáji, kde mám svýho koníka, se letos narodilo hříbátko z maminy A1/1 po Garnizon, tatík byl Mistrál.... hřebeček hezkej, souměrnej, trošku citlivější - opatrnej, ale hodnej a učenlivej, ohlávka, zvedání nohou žádný problém od začátku...
Sinuheta jsem loni viděla přímo v Kladrubech, když pojedeš okolo, určitě nebude problém na něj kouknout, měl by tam ještě být. Líbil se mi, sympaťák, hodnej, říkali o něm, že charakter, ale o potomstvu jsem nic neslyšela a ani neviděla...
Tady malej Mistrálek - Misty

2.1.2008 11:59

cheyenne napsal(a):
Ahojky, zdravím Lejlu
Ve stáji, kde mám svýho koníka, se letos narodilo hříbátko z maminy A1/1 po Garnizon, tatík byl Mistrál.... hřebeček hezkej, souměrnej, trošku citlivější - opatrnej, ale hodnej a učenlivej, ohlávka, zvedání nohou žádný problém od začátku...
Sinuheta jsem loni viděla přímo v Kladrubech, když pojedeš okolo, určitě nebude problém na něj kouknout, měl by tam ještě být. Líbil se mi, sympaťák, hodnej, říkali o něm, že charakter, ale o potomstvu jsem nic neslyšela a ani neviděla...
Tady malej Mistrálek - Misty

Pan majitel mi říkal, že po Garnizonovi je většina hřebců velkých a kobylek drobnějších a prý to funguje i ve druhé generaci... ta kobylka(jeho dcera) má cca 160cm, její dcera taky a její syn ve dvou a půl letech má už přes 170cm KVH...
Vlevo Misty jako půlroční.... lepší fotku nemám

3.1.2008 10:29

cheyenne napsal(a):
Pan majitel mi říkal, že po Garnizonovi je většina hřebců velkých a kobylek drobnějších a prý to funguje i ve druhé generaci... ta kobylka(jeho dcera) má cca 160cm, její dcera taky a její syn ve dvou a půl letech má už přes 170cm KVH...
Vlevo Misty jako půlroční.... lepší fotku nemám

Evushka - díky moc za odpověď, koník se mi moc líbí

Cheyenne - ahoj, no já chci něco malého. Tak doufám, že bude teda kobylka, aby Lejla neměla s tím takovou práci ))))
hříbátko z fotky je moc hezký

Přidejte reakci

Přidat smajlík