Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2007 21:01

kukinatost napsal(a):
Miluju Kryštofy:))

hele co je vlastně s Luckou,že se tu ani neobjeví

30.12.2007 21:01

kukinatost napsal(a):

no, já bych se na hory odstěhovala hned, úplně se vidím v nějaké luxfery dřevjance s obrovskou ohradou - koně 24 hod venku....no, prostě luxus..:) a ty vyíž´dky..:)))

30.12.2007 21:03

kukinatost napsal(a):
no, já bych se na hory odstěhovala hned, úplně se vidím v nějaké luxfery dřevjance s obrovskou ohradou - koně 24 hod venku....no, prostě luxus..:) a ty vyíž´dky..:)))

No, asi Lufina nemá přístup na net...já valstně vůbec nevím, co s ní je...nějak se mnou přestala komunikovat..a nějak nechápu proč..
Tohle je fotka, jak sjem si byla vyzkoušet gasulu:)

30.12.2007 21:04

kukinatost napsal(a):

tak já bych hory brala asi jen chvíli,na mě by tam bylo přes zimu fakt kosa

30.12.2007 21:11

no přesně, jak vidíš ty krásné devěné chaloupky s náhenýma truhlíkama, krásně upravené..ty ohrady a tam se spokojeně pasou haflošové a jiní poncli..:))
Fakt mě hory berou mnohem víc než moře...bych nemohla jet válet se k moři na 14 dní, když už někam takhle jedu, tak letím a fakt na týden:))

30.12.2007 21:21

tak jakože to opálení já beru jako fajny bonus, jinak dovču fakt trávím u beach volejbalu, ježdění na banánu lítání s padákem, výlety a tak..nebo se furt courám po pláži...segra mě na dovolené nesnášela už první den, furt jsem chtěla někam chodit a ona ležet..ještěže jsem takový přátelský typ a za chvilku měla kupu nových známých,.,to byly akce:))
a tu se prý natáčela dole Angelika:)

30.12.2007 21:21

kukinatost napsal(a):
no přesně, jak vidíš ty krásné devěné chaloupky s náhenýma truhlíkama, krásně upravené..ty ohrady a tam se spokojeně pasou haflošové a jiní poncli..:))
Fakt mě hory berou mnohem víc než moře...bych nemohla jet válet se k moři na 14 dní, když už někam takhle jedu, tak letím a fakt na týden:))

no tak já na horách bydlím...a řeknu vám...všechno má své pro a proti:) léto je parádní- teplo, s koníkama jezdíme k vodě, stanujeme...paráda..(klidně dojeďte)...podzim a jaro jsou taky superové-barevné...příjemné..ale řeknu vám, zimu u nás- byť je krásná(pokud sedíte za oknem) :), tak tu bych vám nepřála! nkde se nedostnete, autobusy se někdy nedostanou na kopec :) všude hnusně fouká...a to ještě já jsem na tom dobře...ale tady v okolí někteří...ale je to super, do města bych nešla..

30.12.2007 21:22

Che a mě se nikdy nikam jezdit nechce k moři mě nikdo nedostane (hrozna nuda) a do Alp už taky ne. Mě stači si zajet tady někam do Jeseníků na pár dnů s kámošema a dobre minuly rok sem z Alp měla akorat zapal plyc. A navic tam byla hrozna nuda a hnusne počasí ... ale koníky tam měly hezké jen sme nikdo neuměly německy tak sem si nemohla jit ani zajezdit

30.12.2007 21:25

santosek napsal(a):
no tak já na horách bydlím...a řeknu vám...všechno má své pro a proti:) léto je parádní- teplo, s koníkama jezdíme k vodě, stanujeme...paráda..(klidně dojeďte)...podzim a jaro jsou taky superové-barevné...příjemné..ale řeknu vám, zimu u nás- byť je krásná(pokud sedíte za oknem) :), tak tu bych vám nepřála! nkde se nedostnete, autobusy se někdy nedostanou na kopec :) všude hnusně fouká...a to ještě já jsem na tom dobře...ale tady v okolí někteří...ale je to super, do města bych nešla..

Ingrid, já myslím, že je to hlavně o zvyku...já třeba jsem aspoň z dědiny a vím, jak pekelně mě třeba serou jenom ty sračky místo sněhu ve městě...navíc fakt něž lítání po nákupech a dlažebbních kostkách courám někde přírodě, takže do hor bych fakt šla....a letos je ten nechutný mráz všude, i když věřím, že ten sníh ůže být víc než nepříjemný..:))

30.12.2007 21:29

kukinatost napsal(a):
Ingrid, já myslím, že je to hlavně o zvyku...já třeba jsem aspoň z dědiny a vím, jak pekelně mě třeba serou jenom ty sračky místo sněhu ve městě...navíc fakt něž lítání po nákupech a dlažebbních kostkách courám někde přírodě, takže do hor bych fakt šla....a letos je ten nechutný mráz všude, i když věřím, že ten sníh ůže být víc než nepříjemný..:))

jo určitě je to o zvyku, já studovala 4 roky ve Zlíně, a Zlín se mi líbil..a bydlím taky na dědině:) a taky se mi tady líbí..teda jen ta příroda se mi líbí...

30.12.2007 21:31

santosek napsal(a):
jo určitě je to o zvyku, já studovala 4 roky ve Zlíně, a Zlín se mi líbil..a bydlím taky na dědině:) a taky se mi tady líbí..teda jen ta příroda se mi líbí...

no u nás minulý týden mráz objímal i nářadí, a takhle dopadly vidle

30.12.2007 22:51

santosek napsal(a):
no u nás minulý týden mráz objímal i nářadí, a takhle dopadly vidle

Hm, jelikož jsem ještě donedávna bydlela v Bruntále, tak bych víc do hor taky nešla :))) Ten Bruntál úplně stačil, krajina super, výhled na panorama Jeseníků, sněhu víc jak běžně, na kraji města vlek, běžkovat se taky dalo....ale přece jen to ještě nebylo tak tragické a ty svahy tak příkré jak o pár km dál v Malé Morávce .

Foto z vlaku těsně před příjezdem na nádraží

31.12.2007 12:55

kukinatost napsal(a):

holky moje,my tu máme sníhhhhh,juchu,ale svítí tu slunko,tak se obávám,že dlouho nevydrží

31.12.2007 14:00

kukinatost napsal(a):

Moře je krásné, ale jenom na chvilku, hory sou krásné na furt.
Třeba taková oblast Camarque ve Francii, to je jiná, krásné moře, krásná příroda a krásní koně...
Ale hory sou hory. Já třebas zbožňuju Tatry. Tam bych mohla být pořád.
No a naše Beskydky taky nejsou k zahození, už jenom proto, že jsem tam každé léto už snad od svých 2 let
Loňské prázdniny mi zase a opět dokázali, že Beskydy ještě tak úplně neznám. 10 dní ve Frenštátě, zláte haflošky a jak bylo krásně, odpoledne jsme se chodili jako zvědaví čumilové vzdělávat na tréningy, no sprostě skvělé
Ať už je zas lééto
A na závěr fotečka z Tater. No ještě řekněte, že to není nádhera

31.12.2007 14:10

jajaa napsal(a):
Moře je krásné, ale jenom na chvilku, hory sou krásné na furt.
Třeba taková oblast Camarque ve Francii, to je jiná, krásné moře, krásná příroda a krásní koně...
Ale hory sou hory. Já třebas zbožňuju Tatry. Tam bych mohla být pořád.
No a naše Beskydky taky nejsou k zahození, už jenom proto, že jsem tam každé léto už snad od svých 2 let
Loňské prázdniny mi zase a opět dokázali, že Beskydy ještě tak úplně neznám. 10 dní ve Frenštátě, zláte haflošky a jak bylo krásně, odpoledne jsme se chodili jako zvědaví čumilové vzdělávat na tréningy, no sprostě skvělé
Ať už je zas lééto
A na závěr fotečka z Tater. No ještě řekněte, že to není nádhera

ahojky taky jedna zimní...to bylo včera dneska šumelilo a je to lepčí

31.12.2007 20:20

Vždycky se padá nechtěně
Tež bych jela ještě jednou na lyžák, jenom abyste měli sníh, na horách snad bude. Já ani netušim jestli se letos v zimě vůbec dostanu na hory. Buď sem nemocná, nebo není sníh a když už, tak rodičovstvo moc moje sebevražedné sklony nepodporuje

31.12.2007 21:23

kukinatost napsal(a):

holky koukněte co mi poslala bývalá majitelka aleška,krásné,že?

31.12.2007 21:34

kukinatost napsal(a):

holkyy ŠTASTNÝ NOVÝ ROK,já už jdu do hajan

31.12.2007 23:07

JJ, Sonet je teď jak blázen. Má tu nožku po operaci a lítá jak šus. Má v tý noze přetnutý nerv, takže zdání může klamat, ale zatím to vypadá opravdu dobře. Mooožná, ale opravdu moožná bude na nějaký menší svezení. Jak jsem koukala, tak chody má pořád krásný...

1.1.2008 09:00

Mylím, že zakázané to není. Jenom při veřejných vystoupeních, závodech, atd. musí být provedeno vyšetření a veterinář musí dát souhlas k účasti.
Snad by nepodstupovali nějaký nezákonný zákrok...
I náš veterinář říkal, že pokud bude třeba tak posledním řešením podotrochlózy je ta neuroktomie. Ale zatím to s Kryštofem vypadá dobře, v ohradě skáče jak potrefená koza, teďka, co je naboso, tak chodí opatrněji, ale zatím žádné kulhaní. Tak se všichni modlíme, aby to už tak zůstalo

1.1.2008 16:35

kukinatost napsal(a):

čaues baby,tak co silvestr?Jani,jak se pracovalo?měla fofry?já se dneska chystala s Aleškem ven s tím,že ho zapřáhnu.tak jsem šupla west.sedlo,zahákla lonž za hrušku a sáně a vozila ty naše kluky.kupodivu to tak dobře vyšlo,že se u nás akorát objevila baruška,tak jsem jí doprovodily skoro ke stájím a jely zpátky a hodka a půl byl hned pryčtak tady fotečka a všimněte si,baruška má novej vohoz

1.1.2008 16:39

kukinatost napsal(a):

a tady druhá

1.1.2008 19:28

ale prd,ten byl rád,že se zas trošku projel,taky pěkně vyskakoval po cestě od stájí

1.1.2008 19:47

kukinatost napsal(a):

baruš promin,mě nejede icq,tak se omlouvám,jestli si mi něco psala

1.1.2008 21:03

tak s náma šel i můj,tak je hlídalno zkus,sice nevím jak ty sánky přichytneš na anglické sedlo,ale nějak to určo půjde

2.1.2008 08:29

No to kdybych si pamatovala. Sem se na to ptala snad už 20x a vždycky to zapomenu. Je celkem možné, že Mašek, ale ta skleróza...

2.1.2008 08:51

od Martínka jo?ježíšek sedlo nenadělil?tož to je bordel,co?

2.1.2008 11:39

asi jsi moc zlobila Adéltak Pegase žádného neznám,já znala jen dva jeho koně a ty už si stejně nepamatuju

2.1.2008 11:40

kukinatost napsal(a):

Mohlo by ještě trochu připadnout, u nás to pořád na sáňky ještě není

2.1.2008 11:57

strelish napsal(a):
Mohlo by ještě trochu připadnout, u nás to pořád na sáňky ještě není

hojík,no u nás právě taky ne,proto jezdíme po normální cestě,tak to aspon pěkně klouže

2.1.2008 12:30

causinka2 napsal(a):
hojík,no u nás právě taky ne,proto jezdíme po normální cestě,tak to aspon pěkně klouže

Jo, ledové kaluže se pod to hezky schovaly, to jo

2.1.2008 12:46

Adél to je strašná doba co jsem se byla podívat na jeho koně,tenkrát tam měl jen dva.tuším,že Lucku a její odrostlé hříbě,ale nejsem si tím jistá.a u Šobichové jsem taky nebyla už 12 let asi

2.1.2008 12:47

kukinatost napsal(a):

he kukejte sem se dneska nudila.....jakoze nic moc ale me se libi

2.1.2008 12:48

pilgrisek napsal(a):

no baruš,ty seš čééče nějaká moc šikovná,ne?

2.1.2008 12:50

pilgrisek napsal(a):

custe baby dneska mam odpoledni uz se netesim

2.1.2008 12:59

sakiron napsal(a):
custe baby dneska mam odpoledni uz se netesim

Ja mam skokovku.. uz se tesim no i kdyz ted sem se přežrala tak doufam ze nebudu hazet přes překažky něco jineho

2.1.2008 13:09

pilgrisek napsal(a):
Ja mam skokovku.. uz se tesim no i kdyz ted sem se přežrala tak doufam ze nebudu hazet přes překažky něco jineho

to jo no my na skocich nebyly nevim jak dlouho ani se nedalo vsude asfalt

2.1.2008 13:21

No aspon nebudes prezrana No my mame halu takze pohoda. Venku se da jezdit akorat tak po asfaltu takze nic moc

2.1.2008 14:21

pilgrisek napsal(a):
No aspon nebudes prezrana No my mame halu takze pohoda. Venku se da jezdit akorat tak po asfaltu takze nic moc

no, já budu dneska něžně zaučovat svého součaného kamaráda....aspoň nebudu muset jezdit sama...a on je talent na sporty, tak doufám, že mu i tohle půjde...no a něco popracovat jdu do haly zítra:)

2.1.2008 14:24

kukinatost napsal(a):
no, já budu dneska něžně zaučovat svého součaného kamaráda....aspoň nebudu muset jezdit sama...a on je talent na sporty, tak doufám, že mu i tohle půjde...no a něco popracovat jdu do haly zítra:)

to zní zajímavě-současný kamarád

4.1.2008 19:43

čauky Adél,já to nezkoušela,sice mám dva doma,ale nějak se k tomu nemůžu dokopat,i když by mě to taky zajímalo co nato budou dělat ti moji kluci

4.1.2008 20:18

tak to je celej Clasic,hihi,nejsou příbuzníbyla jezdit,nebo už máš zas školu?já s alešem dneska trénovala překroky a zkoušela jsem ho učit prošení pod sedlem.ze země to umíme,ale pdo sedlem se mu občas nechtělo

4.1.2008 20:31

jj zahrabání,ale na povel a ze země jen na zvednutí mě nohy.nevím jak to mám vysvětlit,ale asi chápeš,co mám namysli.tak španělský krok bych taky chtěla naučit ty moje kluky,ale to bych nato musela mít podstatně víc časujj Clasic je lump.zjistil,že když se rožne ve stáji,tak se chystá žrádlo a pak si otevře branku a jde domů

4.1.2008 20:35

kukinatost napsal(a):

No ja sem jakože pověsila ten balon Pilinovi do boxu a asi za 10 minut byl prokousnutej tak měl chudak po hračce. Ale ven sem to neskoušela davat to by si toho asi nevšimal protože když má co žrát tak ho nic jineho nezajímá

4.1.2008 20:43

on to Adél na povel umí,i z toho sedla to na ten povel a na jemné poklepání(podle toho kterou nohu jsem chtěla) to udělal,ale ne pokaždé,ale je fakt,že ze sedla jsme to zkoušely poprvé

4.1.2008 20:48

no jako nato,že to bylo poprvé tak to šlo.jej,prej podcenila,dyt mi nic neumíme,tak jaképak podcenila

4.1.2008 20:53

kdyby bylo víc času,tak toho naučím Aleška víc,ale není ten potřebnej časjo Adél,dneska jsem to poslat nestihla,ale v pondělí utíkám na poštu

4.1.2008 21:05

pilgrisek napsal(a):
No ja sem jakože pověsila ten balon Pilinovi do boxu a asi za 10 minut byl prokousnutej tak měl chudak po hračce. Ale ven sem to neskoušela davat to by si toho asi nevšimal protože když má co žrát tak ho nic jineho nezajímá

Kdybyste nevěděli o čem to vubec mluvim tak je to na tu vaši diskuzi o tom skakacim balonu pro děti sem to tam jaksi zapoměla zmínit

4.1.2008 21:11

s Clasicem sice pracuju ze země,když je čas,ale spíše se snažím,aby se nelekal různých věci a věřil mi.

5.1.2008 21:16

jéé to asi zítra taky zkusím,akorát mi máme s těmi držadly,tak se to bude konouchům asi blbě koulet

6.1.2008 10:46

kukinatost napsal(a):

Aduš, kdesi si řešila barvu na tu tvoji kobuchu (nece se mi to hledat) no já bych jí viděla v černé, třebas s bílým lemem, nebo v černo-bílém káru - hlavní plochy by byly černé bílé ty \"čárky\", no snad mě pochopíš

No a teď holky poraďte. Budem kupovat Dolči bederku a nějak se nemůžu rozhodnout jako barvu, parelku a čabraku máme tm. modrou, stájovku tm.šedou a ohlávku zelenou, takže taková všehochuť Chtěla bych to nějak sjednotit, takže tďka začíbńáme bederkou a postupně by přibyla i dečka ve stejné barvě a možná i ohlávka, tak poraďte
Napadá mě tm. modrá se žlutým nebo bílým lemem, černá se žlutým nebo bílým,...Líbila by se mi bílá, ale my jsme strašné prasátka...

Foto s modrou ohlávkou a šedou dečkou. Na Dolce mamča, tak ne že se budete smát, po 2. na koni

6.1.2008 10:49

jajaa napsal(a):
Aduš, kdesi si řešila barvu na tu tvoji kobuchu (nece se mi to hledat) no já bych jí viděla v černé, třebas s bílým lemem, nebo v černo-bílém káru - hlavní plochy by byly černé bílé ty \"čárky\", no snad mě pochopíš

No a teď holky poraďte. Budem kupovat Dolči bederku a nějak se nemůžu rozhodnout jako barvu, parelku a čabraku máme tm. modrou, stájovku tm.šedou a ohlávku zelenou, takže taková všehochuť Chtěla bych to nějak sjednotit, takže tďka začíbńáme bederkou a postupně by přibyla i dečka ve stejné barvě a možná i ohlávka, tak poraďte
Napadá mě tm. modrá se žlutým nebo bílým lemem, černá se žlutým nebo bílým,...Líbila by se mi bílá, ale my jsme strašné prasátka...

Foto s modrou ohlávkou a šedou dečkou. Na Dolce mamča, tak ne že se budete smát, po 2. na koni

Oprava, trochu se mi to pomotalo - parelka a čabraka tm. modrá, stájovka neboli ohlávka zelená a dečka pod sedlo tm. šedá....

6.1.2008 11:29

kukinatost napsal(a):

Tohle mi přišlo e-mailem. Připadá mi užitečné sdělit tuto informaci dále, pokud by to někoho zajímalo.

Vážení,
obracíme se na Vás s informací svolání schůzky možných zájemců o
# agroturistické stezky v rámci Ostravy. Né každý milovník koní je
# příznivcem klasických jezdeckých disciplín. Mame za to,že tato
# oblast, jezdecká turistika, je v Ostrave a okolí neřešena.
#
# Proto svoláváme 17.1.2008 v 18 hod jednání v prostorách klubu
# Campanula (zelený dům naproti vojenské zpavy) Nádražní 116,Ostrava
# 1,70100
#
# s následujícím programem:

# 1, Představa jezdeckých stezek - agroturistiky v Ostravě
# 2. Zásady spolupráce zúčastnených subjektů
# 3. Časové zpracování - realizace projektu
# 4. Závěr

# Prosím o potvrzení účasti na tel 724507533
Hovjacká

-------------- --------------- -------------- ------------- ------------ ----------

Co vy na to, chystáte se tam někdo? Já bych tam i jela, pokud teda nezabloudím :( Na můj vkus je to až moc v centru :))

6.1.2008 11:54

strelish napsal(a):
Tohle mi přišlo e-mailem. Připadá mi užitečné sdělit tuto informaci dále, pokud by to někoho zajímalo.

Vážení,
obracíme se na Vás s informací svolání schůzky možných zájemců o
# agroturistické stezky v rámci Ostravy. Né každý milovník koní je
# příznivcem klasických jezdeckých disciplín. Mame za to,že tato
# oblast, jezdecká turistika, je v Ostrave a okolí neřešena.
#
# Proto svoláváme 17.1.2008 v 18 hod jednání v prostorách klubu
# Campanula (zelený dům naproti vojenské zpavy) Nádražní 116,Ostrava
# 1,70100
#
# s následujícím programem:

# 1, Představa jezdeckých stezek - agroturistiky v Ostravě
# 2. Zásady spolupráce zúčastnených subjektů
# 3. Časové zpracování - realizace projektu
# 4. Závěr

# Prosím o potvrzení účasti na tel 724507533
Hovjacká

-------------- --------------- -------------- ------------- ------------ ----------

Co vy na to, chystáte se tam někdo? Já bych tam i jela, pokud teda nezabloudím :( Na můj vkus je to až moc v centru :))

Kači ty jo,taky bych to jela podpořit,je pravda,že tyto trasy tu chybí a proto je super,že se někdo snaží udělat něco proto,aby vznikly,ale nevím jestli bych tam byla k něčemu platná.tak nevím,jestli jet.

6.1.2008 11:59

causinka2 napsal(a):
Kači ty jo,taky bych to jela podpořit,je pravda,že tyto trasy tu chybí a proto je super,že se někdo snaží udělat něco proto,aby vznikly,ale nevím jestli bych tam byla k něčemu platná.tak nevím,jestli jet.

Ja jsem zvedava, co se tam dozvim, taky asi prozatim nebudu moc platna :)

6.1.2008 12:00

strelish napsal(a):
Ja jsem zvedava, co se tam dozvim, taky asi prozatim nebudu moc platna :)

tak zvědavá jsem taky,ale bylo by to super,kdyby aspon pár tras vzniklo

6.1.2008 12:10

kukinatost napsal(a):

tak osobně vím, že jim budu platná velký prd...:) ale chtěla bych si asi poslechnout, co z nich vyleze a jak to prostě mají ošefované...

6.1.2008 12:24

kukinatost napsal(a):

Adel, k těm tvým barvám, já jsem ti vlastně na Arňulu tež radila nějakou kombinaci černobílé...mám to pak pro Kerku na závody, teda jestli vůbec někam vyjedem:) Má černou dečku s bílou šňůrkou lemovanou a ve stejném i čabraku na uška...akorát strouhačky mám doma ještě modré...ale to se ošefuje..chci aby byl takový decentní...a Arny jak je zajímavá, hrozně by se na ní ty barvy nějak bily nebo jak ybch to řekla..každopádně ta kombinace, co má na sobě je maras:)))
a bederku, nevím, to nepoužívám, nicméně zase černou nic nezkazíš...kor, když ji seženeš s bílým lemem, a to by to Míša, co ma O´Henryho mohla ušít..

6.1.2008 12:36

no, já osobně čabraky nesnáším, tak když už, tak tu černou, hlavně, a´t to není vidět:))) a snad ani nemám jedinou fotku, kde jí Kerouš má...nosí jí akorát v létě, jak ho muchy otravujou...ale to ho radši pořádně namažu v uších Endurem:)

6.1.2008 12:43

kukinatost napsal(a):
Adel, k těm tvým barvám, já jsem ti vlastně na Arňulu tež radila nějakou kombinaci černobílé...mám to pak pro Kerku na závody, teda jestli vůbec někam vyjedem:) Má černou dečku s bílou šňůrkou lemovanou a ve stejném i čabraku na uška...akorát strouhačky mám doma ještě modré...ale to se ošefuje..chci aby byl takový decentní...a Arny jak je zajímavá, hrozně by se na ní ty barvy nějak bily nebo jak ybch to řekla..každopádně ta kombinace, co má na sobě je maras:)))
a bederku, nevím, to nepoužívám, nicméně zase černou nic nezkazíš...kor, když ji seženeš s bílým lemem, a to by to Míša, co ma O´Henryho mohla ušít..

Určitě to budu nechátvat šít u ní, ale právě nevim jakou barvu. Doteď měla tm.modrou se zeleným lemem, no nevypadalo to nejhůř, ale je jí velká, tak jí dostane Maruška a Dolča bude mít novou. Používáme je jenom, když prší nebo padá takový ten hnusný mokrý sníh a většinou jezdíme ve dvou, tak ta jedna nějak na 2 koně nestačila

6.1.2008 12:43

kukinatost napsal(a):
no, já osobně čabraky nesnáším, tak když už, tak tu černou, hlavně, a´t to není vidět:))) a snad ani nemám jedinou fotku, kde jí Kerouš má...nosí jí akorát v létě, jak ho muchy otravujou...ale to ho radši pořádně namažu v uších Endurem:)

Já mám teda poňoucha momentálně do červena (dečka + čelenka), jemu náušníky nedávám a na Erňuši máme červenou dečku + náušáky (asi mamku zneužiju i na čelenku) a pak žlutou dečku + náušáky. Ty ale fakt jen na léto proti hmyzákům, namazat si uši moc nenechá a jak je nemá, tak se s ní docela blbě pracuje.

6.1.2008 14:13

kukinatost napsal(a):

Tak na tu prezentaci nebo co to je bych i sla jenze Hovjackou moc nemusim takže nevim no.. a Navic pochybuju ze budu mit čas tak když tam nekdo pujdete tak poslouchejte pořádně a pak dejte vědět Jinak ta budova by měla být přímo vedle zastávky tramvaje (ted nevim jak se jmenuje ale je tam jedina zelena budova)

6.1.2008 14:21

pilgrisek napsal(a):
Tak na tu prezentaci nebo co to je bych i sla jenze Hovjackou moc nemusim takže nevim no.. a Navic pochybuju ze budu mit čas tak když tam nekdo pujdete tak poslouchejte pořádně a pak dejte vědět Jinak ta budova by měla být přímo vedle zastávky tramvaje (ted nevim jak se jmenuje ale je tam jedina zelena budova)

kurňa to už seš druhá, co ji nemusí, čím to?

6.1.2008 14:26

strelish napsal(a):
kurňa to už seš druhá, co ji nemusí, čím to?

Jakože i ty?? No ja tam tak před 5-6 rokama chodila do klubu a nějak sme se nerozešli v dobrém...

6.1.2008 14:40

pilgrisek napsal(a):
Jakože i ty?? No ja tam tak před 5-6 rokama chodila do klubu a nějak sme se nerozešli v dobrém...

ja ne, ja ji prave vubec neznam

6.1.2008 14:58

strelish napsal(a):

Tak kdo?ja sem pravě myslela že ty když pišeš že sem druha..

6.1.2008 14:59

strelish napsal(a):

čaute,no já bych na tu schůzi i šla,jsem z centra,tož to mám kousek i když taky nejsem příznivkyní Alice Hovjacké,ale zase je první,kdo se tady o něco takového stará...jen mám obavy,že se ty stezky budou točit jen kolem haldy na Slezské,kde má koně ona a to by mi nebylo moc platné.Taky kdyby se ještě někdo rozhodl jít....

6.1.2008 16:55

pedruna napsal(a):
čaute,no já bych na tu schůzi i šla,jsem z centra,tož to mám kousek i když taky nejsem příznivkyní Alice Hovjacké,ale zase je první,kdo se tady o něco takového stará...jen mám obavy,že se ty stezky budou točit jen kolem haldy na Slezské,kde má koně ona a to by mi nebylo moc platné.Taky kdyby se ještě někdo rozhodl jít....

pilgrisek: to se neřiká

Mě by právě zajímalo, jak to mají zpracované a co mají za lubem. Každopádně furt lepší nějaká stezka než žádná stezka.

6.1.2008 17:03

strelish napsal(a):
pilgrisek: to se neřiká

Mě by právě zajímalo, jak to mají zpracované a co mají za lubem. Každopádně furt lepší nějaká stezka než žádná stezka.

JJ tak jako bych tam docela i sla jen nevim jestli me pusti chlap to vis cvtrtek a patek je vyhrazen pro nej jinak ostatni dny mam furt koniky

6.1.2008 19:04

jj má jk Mušketýr,sídlí na haldě v Michálkovicích kousek od zoo.asi před 13 lety jsem k ní chodila jezdit, ještě když měla koně na Zárubku v cikánské čtvrti.Si říkám jaká jsem byla odvážná,dneska bych tam tudy nešla ani kdyby mi za to zaplatili:-)

6.1.2008 22:40

pedruna napsal(a):
jj má jk Mušketýr,sídlí na haldě v Michálkovicích kousek od zoo.asi před 13 lety jsem k ní chodila jezdit, ještě když měla koně na Zárubku v cikánské čtvrti.Si říkám jaká jsem byla odvážná,dneska bych tam tudy nešla ani kdyby mi za to zaplatili:-)

Zdravím, kapku tě opravím, nejsou to Michálkovice, ale je to stále Slezská. A jinak ta Campanula, kde má sraz Hovjacká je celkem výrazně zelený barák, jen jeden takový naproti vojenské zprávě, takže baby není kde zabloudit, navíc je tam velký nápis Campanula, tedy vždy tam byl, pokud se něco nezměnilo.

7.1.2008 19:20

kukinatost napsal(a):

Ahojik holky,tak co,jak jste se dneska měly?já dneska měla návštěvu,dojela kámoška s miminkem,tak jsem se uplně pokochala a malá mi usnula na rukou,i když usnout nechtěla,hold jsem to ještě nezapomnělaJani,co teplota,už je to lepší?Baruš co rudolf,ptala ses ho?

7.1.2008 20:25

kukinatost napsal(a):

Tak to ja pravě chodila taky na zárubek ještědneska uz by se mi tam teda taky nechtelo, kolikrat sme se rvali s ciganama Jinak Daji Rudolf rikal ze 100 a v tu sobotu by to slo.

7.1.2008 20:28

pilgrisek napsal(a):
Tak to ja pravě chodila taky na zárubek ještědneska uz by se mi tam teda taky nechtelo, kolikrat sme se rvali s ciganama Jinak Daji Rudolf rikal ze 100 a v tu sobotu by to slo.

tak se nějak domluvíme jak tam clase dopravím,nebo s ním pár dní budu jezdit v ohradě,at je v klidu a pak tam s ním dojedu,akorát nevím,jak zpátky,to bude docela o držku jet od koní a ještě od rokytovic ohradyhej,jsem vůbec nevěděla,že má Mach u Rokyty konějinak baruško děkuju,že jsi na mě nezapomněla

8.1.2008 11:49

causinka2 napsal(a):
tak se nějak domluvíme jak tam clase dopravím,nebo s ním pár dní budu jezdit v ohradě,at je v klidu a pak tam s ním dojedu,akorát nevím,jak zpátky,to bude docela o držku jet od koní a ještě od rokytovic ohradyhej,jsem vůbec nevěděla,že má Mach u Rokyty konějinak baruško děkuju,že jsi na mě nezapomněla

POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

8.1.2008 21:18

kukinatost napsal(a):

TAk mam nemocneho konoucha Dva dny nezere a je cely taky divny uplne bez jiskry bobisek. Sem dneska volala Machovi tak řikal že ma přerostly nebo nejake divne zuby. Tak budeme ve čtvrtek trhat.dvě zubiska doufam že to chuderka moje přežije Tak držte palečky.

9.1.2008 09:29

pilgrisek napsal(a):
TAk mam nemocneho konoucha Dva dny nezere a je cely taky divny uplne bez jiskry bobisek. Sem dneska volala Machovi tak řikal že ma přerostly nebo nejake divne zuby. Tak budeme ve čtvrtek trhat.dvě zubiska doufam že to chuderka moje přežije Tak držte palečky.

Uplne s tebou soucitim, navic to taky vidim na zubare. Rano me zacal bolet zub vpravo nahore, pak me uz z toho bolela pulka pusy a ani prasek moc nepomaha :-(

9.1.2008 19:37

kukinatost napsal(a):

čaute babkytak co,co jste dneska prováděly?já měla v plánu jet s clasicem ven,ale jaksi jsem včera večer lehla a dneska se mě to drželo jak klíště,tak doufám,že už zítra budu v pohodě.Baruško,tak co Pilgrin,jak natom dneska byl?

Přidejte reakci

Přidat smajlík