Jak vasi konici milujou papaní ??? Teda konici jedne Paní ke ktere chodim jezdit ty kdyby mohly tak sezerou vsechno co jim chutná ,,, Vybíraj si to z prostředka tam je to prece nejlepsi
kubeska
napsal(a):
Jak vasi konici milujou papaní ??? Teda konici jedne Paní ke ktere chodim jezdit ty kdyby mohly tak sezerou vsechno co jim chutná ,,, Vybíraj si to z prostředka tam je to prece nejlepsi
kubeska
napsal(a):
jo to je přesně téma pro nás, tedy ěm a Elli
tady je ve svém výběhu,kde má svůj soukromý balík a to bych vám enpřála vidět její výraz, když se potřebuju dostat do toho boxu vlevo a paní můsí na chvíli nechat spojekojeného přežvykování a ustoupit!
microfon
napsal(a):
tady je ve svém výběhu,kde má svůj soukromý balík a to bych vám enpřála vidět její výraz, když se potřebuju dostat do toho boxu vlevo a paní můsí na chvíli nechat spojekojeného přežvykování a ustoupit!
a na pastvině pokračuje směle v dílu, jak už jsi psala-. z prostředka, samozřejmě
microfon
napsal(a):
jj :-) je krásná
microfon
napsal(a):
a na pastvině pokračuje směle v dílu, jak už jsi psala-. z prostředka, samozřejmě
A běda Bobišce, když uždibuje!
kubeska
napsal(a):
jj :-) je krásná
No to by bylo kdyby nedostali napapat Oni ale ví ze na ne se nikdy nezapomene
microfon
napsal(a):
A běda Bobišce, když uždibuje!
Aspoń že na druhé straně krmeliště, má Bobška klid(
. protže kdyby ji měla Elli vyhánět i odtad, ztratila by mnoho cenného času, kdy by se jinak mohla přeci cpát)
kubeska
napsal(a):
Ttj no pridam sem i fotecku koz kdyz sme jim rozdavaly piškoty a naminky k Vanocum kamoska si stoupla na kamen a kozy se kolem ni jenom hemzily
kubeska
napsal(a):
To jsou ti Koníci z Jk u Jindřichova hradce?
Bobi není pažravá a bez obav využívá balíky i kdrbání
microfon
napsal(a):
To jsou ti Koníci z Jk u Jindřichova hradce?
Bobi není pažravá a bez obav využívá balíky i kdrbání
To myslis ty co sem davam ja ???? nn to nejsou ty konici ktery myslis Tady jeste kozy kdyz zjistily ze piskoty mam i já , tak jich u Danci zustalo malo
kubeska
napsal(a):
To myslis ty co sem davam ja ???? nn to nejsou ty konici ktery myslis Tady jeste kozy kdyz zjistily ze piskoty mam i já , tak jich u Danci zustalo malo
úžasné kozice Moc dobře věřím, jak loudily. na statku kam jsme dřív chodila já jsme měli jednoho kamerunské ďáblíka aten sám vydal za 100čertů natož pak co taková kopa koz
microfon
napsal(a):
úžasné kozice Moc dobře věřím, jak loudily. na statku kam jsme dřív chodila já jsme měli jednoho kamerunské ďáblíka aten sám vydal za 100čertů natož pak co taková kopa koz
žracích máme dost...
klawdie
napsal(a):
žracích máme dost...
ta moje taky od rana do rána jen žere a žere, kašle i na ostatní koníky co jsou opodál a stojí si v seně. Přitom nikde nestráda
racina
napsal(a):
ta moje taky od rana do rána jen žere a žere, kašle i na ostatní koníky co jsou opodál a stojí si v seně. Přitom nikde nestráda
ty naši dva jsou děsně nedožraný, dokud na zemi leží byť jen pár stébýlek tak se od sena nehnou
kubeska
napsal(a):
Jak jinak....