Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2008 22:15

Jak vasi konici milujou papaní ??? Teda konici jedne Paní ke ktere chodim jezdit ty kdyby mohly tak sezerou vsechno co jim chutná ,,, Vybíraj si to z prostředka tam je to prece nejlepsi

1.1.2008 22:17

kubeska napsal(a):
Jak vasi konici milujou papaní ??? Teda konici jedne Paní ke ktere chodim jezdit ty kdyby mohly tak sezerou vsechno co jim chutná ,,, Vybíraj si to z prostředka tam je to prece nejlepsi

1.1.2008 22:18

kubeska napsal(a):

nj jako by ji to nestacilo

1.1.2008 22:19

kubeska napsal(a):
nj jako by ji to nestacilo

1.1.2008 22:20

kubeska napsal(a):

jo to je přesně téma pro nás, tedy ěm a Elli

tady je ve svém výběhu,kde má svůj soukromý balík a to bych vám enpřála vidět její výraz, když se potřebuju dostat do toho boxu vlevo a paní můsí na chvíli nechat spojekojeného přežvykování a ustoupit!

1.1.2008 22:22

microfon napsal(a):

tady je ve svém výběhu,kde má svůj soukromý balík a to bych vám enpřála vidět její výraz, když se potřebuju dostat do toho boxu vlevo a paní můsí na chvíli nechat spojekojeného přežvykování a ustoupit!

a na pastvině pokračuje směle v dílu, jak už jsi psala-. z prostředka, samozřejmě

1.1.2008 22:23

microfon napsal(a):

jj :-) je krásná

1.1.2008 22:24

microfon napsal(a):
a na pastvině pokračuje směle v dílu, jak už jsi psala-. z prostředka, samozřejmě

A běda Bobišce, když uždibuje!

1.1.2008 22:25

kubeska napsal(a):
jj :-) je krásná

No to by bylo kdyby nedostali napapat Oni ale ví ze na ne se nikdy nezapomene

1.1.2008 22:28

microfon napsal(a):
A běda Bobišce, když uždibuje!

Aspoń že na druhé straně krmeliště, má Bobška klid(. protže kdyby ji měla Elli vyhánět i odtad, ztratila by mnoho cenného času, kdy by se jinak mohla přeci cpát)

1.1.2008 22:32

kubeska napsal(a):

Ttj no pridam sem i fotecku koz kdyz sme jim rozdavaly piškoty a naminky k Vanocum kamoska si stoupla na kamen a kozy se kolem ni jenom hemzily

1.1.2008 22:32

kubeska napsal(a):

To jsou ti Koníci z Jk u Jindřichova hradce?

Bobi není pažravá a bez obav využívá balíky i kdrbání

1.1.2008 22:34

microfon napsal(a):
To jsou ti Koníci z Jk u Jindřichova hradce?

Bobi není pažravá a bez obav využívá balíky i kdrbání

To myslis ty co sem davam ja ???? nn to nejsou ty konici ktery myslis Tady jeste kozy kdyz zjistily ze piskoty mam i já , tak jich u Danci zustalo malo

1.1.2008 22:35

kubeska napsal(a):
To myslis ty co sem davam ja ???? nn to nejsou ty konici ktery myslis Tady jeste kozy kdyz zjistily ze piskoty mam i já , tak jich u Danci zustalo malo

Ten poník je super jak mu kouka jenom hlava

1.1.2008 22:41

kubeska napsal(a):

úžasné kozice Moc dobře věřím, jak loudily. na statku kam jsme dřív chodila já jsme měli jednoho kamerunské ďáblíka aten sám vydal za 100čertů natož pak co taková kopa koz

2.1.2008 07:35

microfon napsal(a):
úžasné kozice Moc dobře věřím, jak loudily. na statku kam jsme dřív chodila já jsme měli jednoho kamerunské ďáblíka aten sám vydal za 100čertů natož pak co taková kopa koz

žracích máme dost...

2.1.2008 09:34

klawdie napsal(a):
žracích máme dost...

ta moje taky od rana do rána jen žere a žere, kašle i na ostatní koníky co jsou opodál a stojí si v seně. Přitom nikde nestráda

2.1.2008 11:09

racina napsal(a):
ta moje taky od rana do rána jen žere a žere, kašle i na ostatní koníky co jsou opodál a stojí si v seně. Přitom nikde nestráda

ty naši dva jsou děsně nedožraný, dokud na zemi leží byť jen pár stébýlek tak se od sena nehnou

2.1.2008 11:48

kubeska napsal(a):

Jak jinak....

2.1.2008 11:49

cheyenne napsal(a):
Jak jinak....

A co nejvíc z hloubky...

2.1.2008 12:37

cheyenne napsal(a):
A co nejvíc z hloubky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík