nicynka
napsal(a):
Ahojte lidicky....:)poďte pokécáme o životě dllouhou tema olomouc tu nebylo:D:D:Djakpak se vede hmm??jak to zvladate se zimou??:)
to teda nebylo a konecne nekoho napadlo ze je tu taky Morava
nicynka
napsal(a):
jééj ty ruzky mame taky..:)vyfocenyho jsem Mistyho snma měla než mi bracha vsechny fotky snim omilem nevymazal
Toť škoda Misťouša bych chtěla vidět. Jak spolupracujete? A jak se má ten dvouleťák
Tady můj miláček A1/1 Magic Star.
Teď bydlí v Čelechovicích
Uživatel s deaktivovaným účtem

AHOJEC TAK TADY TAKY OLOMOUC.U NAS JE TO NA PRD PAC JAK UZ VITE NAM VYKRADLY STAJ.KONICI SE ALE MAJI VYBORNE.

nicynka
napsal(a):
a kdopak jsi ijík???nevim nevím kdopak jsi??no tedka nas moc neuvidite tedka si akorat hrajeme ve vybehu pac kruhovka je mén zamrzla..:Dtakze na jaře zacneme...:)
ja vim kdo je ijik ale neprozradim ju,...

ahojec luciku jj dam sem jak dojedu domu,nejsem totiz doma a tady nemam zadny fotky.

je ty si blbka ja nemyslela ze vim kdo si to to vim jako taky ale ze vim aj kdo je ijik

nicynka
napsal(a):
aha tak to mas dve prezdivky
ale prd agnes je lucka
a ijik je... to nepovim
ale vim kdo to je pac je to ma kamoska.neni z olmika ale od prerova.vic neprozradim at napise sama pokud chce abyste vedely kdo je 8)
napsal(a):
ale prd agnes je lucka
a ijik je... to nepovim
ale vim kdo to je pac je to ma kamoska.neni z olmika ale od prerova.vic neprozradim at napise sama pokud chce abyste vedely kdo je 8)
takovy tajnosti s jmenem...:)takto reknete a mate pokoj...
Ahojte lidičky, tak mi sme taky kousek od Olmika. Pěkný pozdrav z Chabičova
santah
napsal(a):
Ahojte lidičky, tak mi sme taky kousek od Olmika. Pěkný pozdrav z Chabičova
TY jo upé bych usporadala nejakou čupr vyjížďku teda až budu moc tak bysme nekam vyjely na celej den...malej trip chmm????
dzaina
napsal(a):
ja a Bratranek-mestak no, chtel zkusit jak sladkej je zivot v sedle
dzaina
napsal(a):
ja a Bratranek-mestak no, chtel zkusit jak sladkej je zivot v sedle
tady vypada jak drsnej bombarďák:
nicynka
napsal(a):
tady vypada jak drsnej bombarďák:
nojo..taky Olomouc..teda Radíkov u Olomouce..hned vedle...
nicynka
napsal(a):
Ahojte lidicky....:)poďte pokécáme o životě dllouhou tema olomouc tu nebylo:D:D:Djakpak se vede hmm??jak to zvladate se zimou??:)
Zdravíme Holomooočáky Le Havre skoro už 5 lety A1/1
aktualni foto nemm tak aspoň nějaké
parley
napsal(a):
Hej proste nevím ale tady ta fotka je pro m upé krásná....
parley
napsal(a):
A jeteee Lavinek
Foceno od Aničky skvělé fotografky:-)
parley
napsal(a):
A jeteee Lavinek
Foceno od Aničky skvělé fotografky:-)
A už poslední ať to tu nezaplácám.
moje plnokrevny zlato
parley
napsal(a):
A už poslední ať to tu nezaplácám.
moje plnokrevny zlato
ahojky kde máš tedkom valáška ustájeného, vím, že pocházel od Lenky Bakové viď? A nevíš jak se tam maj baby v Horce???
siringa
napsal(a):
ahojky kde máš tedkom valáška ustájeného, vím, že pocházel od Lenky Bakové viď? A nevíš jak se tam maj baby v Horce???
No je od Bakové ale už přes rok ho máme my napřed na Lošově kousek od vás a teď ve Vsisku.
parley
napsal(a):
No je od Bakové ale už přes rok ho máme my napřed na Lošově kousek od vás a teď ve Vsisku.
tak já se přidávám s prďou
Sagárek foto od bývalé majitelky svoje zatím nemám
pro Ijík: jaktože nemáš kobyšu už u Zuzy??a jak se jinak máte??a co Kobyška??
parley
napsal(a):
Aha tak to jo.. no neco mi to rika ale nejak nevim presne:-)
Přidávám také Vsisko - Monča a Lejdy .
sonet
napsal(a):
Přidávám také Vsisko - Monča a Lejdy .
Zdravíme sousedy
sonet
napsal(a):
Také zdravíme do sousední stáje .
my jsme přímo z olomouce:)
nicynka
napsal(a):
ahojky Kači...no to je super ze ses do nasi diskuze taky zapojila...:) krasna sestava:)chantalka,Beník a Jessy že???:)
Vždyť já se zapojuju vždycky! A když nee, tak to aspoň sleduju
nicynka
napsal(a):
my jsme přímo z olomouce:)
Tak já taky zdravím sousedy ze Vsiska :)
prezdivka
napsal(a):
Tak já taky zdravím sousedy ze Vsiska :)
už se připravujeme na obsedání:D:D:D:D to jsem si ten vazák jenom odložila
napsal(a):
ja vim kdo je ijik ale neprozradim ju,...
´Ó díky ti jak pokračuje vyšetřování? A co Silvin?
PS: já nejsem z blízkého okolí Olmika jen Magic se tam přestěhovala
Foto z rodiště Misti - sám veliký Miss Mistr a jeho vrstevnice Hele Holka s mámou Heli Sectori
ijik
napsal(a):
´Ó díky ti jak pokračuje vyšetřování? A co Silvin?
PS: já nejsem z blízkého okolí Olmika jen Magic se tam přestěhovala
Foto z rodiště Misti - sám veliký Miss Mistr a jeho vrstevnice Hele Holka s mámou Heli Sectori
Oprava vlezla mi tam jiná fotka z Přerovský zemědělky takže tady jsou:
nicolll
napsal(a):
tak já se přidávám s prďou
Sagárek foto od bývalé majitelky svoje zatím nemám
pro Ijík: jaktože nemáš kobyšu už u Zuzy??a jak se jinak máte??a co Kobyška??
Ahoj Nikol - já nejsem Lesík já jsem Věrka . Já mám 7 ihaháků na vožení v Beňově
nicolll
napsal(a):
jé to jsem uplně zapoměla napsat..ne jsme z Dřevohostic kousek od Přerova...
A co to máš za ihaháka nějakýho od Večeři?? No povídej a kde je Vasil? Už jsi ho prodala? Viděla jsem před časem inzerát. A co škola nějaké jezdecké úspěchy?
ijik
napsal(a):
Ahoj Nikol - já nejsem Lesík já jsem Věrka . Já mám 7 ihaháků na vožení v Beňově
Jo ještě jsem chtěla co říkáš na koníky z RL já teda , opravdu se mi líbil jen Hek Hunter a ten novej Carnal, jináč děs běs a izolační vrstva je
. Jsem s byla kouknout mezi svátkama
Jinak foto z posledního Mariánova, nemám náhledy tak nevím kdo tam je - á už vím plemeník ČT Thurin Frýbert
ijik
napsal(a):
Oprava vlezla mi tam jiná fotka z Přerovský zemědělky takže tady jsou:
alé jeeeeeeeeeeeeeeeeeee to je můj malý pááántak už kdo je ijíík:)tedka si nevzpomenuna jmeno ale prezdivku z ICQ simírek hemmm?????
já cu tu fotečku bracha mi omylem smazal vsechny fotky z mistynkem protože se nam brejknul počál...mistynek teďka male bombič....
ijik
napsal(a):
Jo ještě jsem chtěla co říkáš na koníky z RL já teda , opravdu se mi líbil jen Hek Hunter a ten novej Carnal, jináč děs běs a izolační vrstva je
Jinak foto z posledního Mariánova, nemám náhledy tak nevím kdo tam je - á už vím plemeník ČT Thurin Frýbert
kdepak jsi vzala ttu fotečku???jsem se sekla se simírkem ...neřešme máš ještě víc fotek mojí lásenky nebo jenom tu jednu??napiš prosím chtěla bych mít aspon jedn jak byl misty malej
nicynka
napsal(a):
už se připravujeme na obsedání:D:D:D:D to jsem si ten vazák jenom odložila
Ty jo kolik že nás tu z toho Vsiska je no tak tak¨dy v okolí je moooc koníku...
nicynka
napsal(a):
kdepak jsi vzala ttu fotečku???jsem se sekla se simírkem ...neřešme máš ještě víc fotek mojí lásenky nebo jenom tu jednu??napiš prosím chtěla bych mít aspon jedn jak byl misty malej
Věrko promin za záměnu..mno Vasilek je v Humpolci na závody(parkur,drezura a všestranost)..nová majitelka psala že mu to jde moooc dobře a že je s ním hodně spokojená..tak v únoru jde první závody ve vestranosti tak se možná pojedů podívat na prďolu jak mu to jde..
..nn Sagara mám od tábora po kobylce která stála na pastvině a pak se(bývalá) majitelka vzbudila a chtěla po ni úspěchy za jeden rok ju vyskákala na L a kobyla si udělala úraz na zadních nohách(nechala nohy v překážce) takže teď už jen na rekreačku a na chov..hříbek je po 629 Fetyšovi...
a v mariánkách už nejsem..jelikož škola nevyhovovala strašný podmínky(maturitu bych neudělala i kdybych se učila newim jak) ale ohledně koníků uplná paráda i za tu krátkou dobu jsem se od p.Nágra naučila hodně(chodila jsem každý den na hodiny mimo praxi) takže v tomto směru to byla úplná paráda ale na konikovi můžu jezdit i se školou...
nicolll
napsal(a):
Věrko promin za záměnu..mno Vasilek je v Humpolci na závody(parkur,drezura a všestranost)..nová majitelka psala že mu to jde moooc dobře a že je s ním hodně spokojená..tak v únoru jde první závody ve vestranosti tak se možná pojedů podívat na prďolu jak mu to jde..
..nn Sagara mám od tábora po kobylce která stála na pastvině a pak se(bývalá) majitelka vzbudila a chtěla po ni úspěchy za jeden rok ju vyskákala na L a kobyla si udělala úraz na zadních nohách(nechala nohy v překážce) takže teď už jen na rekreačku a na chov..hříbek je po 629 Fetyšovi...
a v mariánkách už nejsem..jelikož škola nevyhovovala strašný podmínky(maturitu bych neudělala i kdybych se učila newim jak) ale ohledně koníků uplná paráda i za tu krátkou dobu jsem se od p.Nágra naučila hodně(chodila jsem každý den na hodiny mimo praxi) takže v tomto směru to byla úplná paráda ale na konikovi můžu jezdit i se školou...
a jinak abych rekla tak s koníkama od fukina spokojená nejsem..ted si poridil jeste jednoho..pry ma problemy s nohama tak jsem zvedava jak dlouho mu bude zdravi slouzit..mozná kdyby mel ty koniky nekdo jiny tak by byli urcite v lepsim stavu a vic v pohode...
kdyz se podival na Sagara tak mi rek ze je peknej ale na pul rocni hribe moc velkej, ze ma vysoky spenky ze bude mit problemy s nohama..podival se na nej Večeřa rek ze na pul rocniho konika je akorat jen malo osvalenej ze musi nabrat svaly spenky ma uplne v pohode jen trusku strmejsi ale rikal ze je to v pohode jen se nesmi prekrmit..tak ted pujde do krromerize na pastviny tak se moc tesim az vyroste a poprve na nej sednu..
nicolll
napsal(a):
a jinak abych rekla tak s koníkama od fukina spokojená nejsem..ted si poridil jeste jednoho..pry ma problemy s nohama tak jsem zvedava jak dlouho mu bude zdravi slouzit..mozná kdyby mel ty koniky nekdo jiny tak by byli urcite v lepsim stavu a vic v pohode...
kdyz se podival na Sagara tak mi rek ze je peknej ale na pul rocni hribe moc velkej, ze ma vysoky spenky ze bude mit problemy s nohama..podival se na nej Večeřa rek ze na pul rocniho konika je akorat jen malo osvalenej ze musi nabrat svaly spenky ma uplne v pohode jen trusku strmejsi ale rikal ze je to v pohode jen se nesmi prekrmit..tak ted pujde do krromerize na pastviny tak se moc tesim az vyroste a poprve na nej sednu..
Helium je taky moc pekny konik..jen kdyby si ho videla jak prisel k Fukinovi tak byl krasnej..kdybych ho mela srovnat predtim a ted tak bych radsi ani nemluvila..jak prisel byl osvalenej krasnej hrebec ted je to chudej konik s velkym brichem..kdybych ho videla nekde na zavodech s nekym cizim tak bych ho ani nepoznala...
nicolll
napsal(a):
Me se ten tvuj hřibek nahodou moc líbí... a navíc co Fukyn ma ze¨... moc toho neni
nicolll
napsal(a):
Helium je taky moc pekny konik..jen kdyby si ho videla jak prisel k Fukinovi tak byl krasnej..kdybych ho mela srovnat predtim a ted tak bych radsi ani nemluvila..jak prisel byl osvalenej krasnej hrebec ted je to chudej konik s velkym brichem..kdybych ho videla nekde na zavodech s nekym cizim tak bych ho ani nepoznala...
počky a jaktoze nani MagicStar uz v benove??
parley
napsal(a):
Me se ten tvuj hřibek nahodou moc líbí... a navíc co Fukyn ma ze¨... moc toho neni
tak a tohle bylo vecra..chtela jsem fotit vic jenze zrovna zacalo prset i snezit tak jsem to vzdala
nicolll
napsal(a):
tak a tohle bylo vecra..chtela jsem fotit vic jenze zrovna zacalo prset i snezit tak jsem to vzdala
a jeste jedna
zda se vam velky na 7mi mesicni hribe?? ma 145 cm v KVH

roxy
napsal(a):
prosiim te,mas icq ? chtela bych se te na neco zeptat ...moje je kdyz tak 310-259-116 dekuju
pro nicoll !
Absent

napsal(a):
Kasa a Absa
cusik moni.jak se vede,hej ja uz mam jen srandu z nekterych olomouckych konaku.jukni na muj web do diskuze s cim zase nejakej chytrak prisel.uz nevi co by si vymysleli.tj mazec co?!nejdriv ze tyram kone hlady,pak ze je biju,a ted veterinarni sprava... no neni to sranda?prvni 2veci se jim nepovedlo prodat pac byly nepravdive tak uz skousej z jine stranky.
jinak vidim ze do tebe se taky pekne pustili na moderce kousek dal...a ja vim ze to bylo nepravem...ale co,vis jak lidi nevi jak to je doopravdy a podle netu hned cloveka odsoudi,i kdyz je nevinej.ksly nato.pa a pozdravuj mistyho,dystak s nim nekdy k nam doraz ke konikum na navstevu.
ijik
napsal(a):
Prosím, prosím, nemáte víc fotek Thurina nebo nějaký info, kde stojí a tak.... Děkuju
nicynka
napsal(a):
Ahojky myslím že jsem tě měla i jednu dobu na ICQ tak nevím jestli jsem ti ty fotky už neposílala a nebo je možná máš i od Simči. Já mám teď zavirovanej PC ale snad po víkenndu bude ready tak bych ti něco poslala
Mistr a Hazard jaro 07
nicolll
napsal(a):
počky a jaktoze nani MagicStar uz v benove??
Niki - jo Heka jsem vídávala i ve Chvalkovicách jak tam stáli s Ratinou a tak jak tam vypadal - nádhera fakt v té konstituci předběhl i Ratinu. A teď skoda mluvit. Stačí mi zavzpomínat jak jsem na něm jezdila bez sedla neměl žádnou páteř byl jak balón.
No to víš on Milan je asi na ty malý koně já když tam byla tak jsem nestačila zírat jaký trpaslíky tam má - hlavně taková Serafína dyť není ani o 40cm vyšší než Iguna. Nevím jak ale když byla Veruna v JO sem na ni nemohla pomálu ze země vyskočit a teď mám pocit že je to takovej ""normální"" "koník" (myšleno výškově o šířce radši nemluvím).
Jinak prcek vypadá parádně, má takovej správněj kukuč. Jo Lída mi říkala že chodíš do Bystřice na školu.
Tak snad se někde potkáme na VT, jinak pak musíš povykládat jak to Vasilovi jde, on je strašně šikovnej tak mu přeju úspěchy
A vlastě ještě k Magic ona už je z Beňova dlouho Terka si ju koupila v půlce prázdnin 05, trénujou na hobby parkury a jde jim to cosi už i vyhrály, byla jsem se za ní mrknout v létě a je krásná vysoká sice trošku kostnatější ale jinak krasavica
Na fotečce Satén - A1/1 - vítěz ve Sluškách na stch
kacik
napsal(a):
Prosím, prosím, nemáte víc fotek Thurina nebo nějaký info, kde stojí a tak.... Děkuju
Ahoj mám jich jen pár viděla jsem ho na parkurech na Mariánově - u Přerova. Momentálně stojí u Bajerových v Prusích a nabízí přippouštění, myslím že web nemají ale když si tam zajedeš tak jsou milí a všecko ukážou atd. Jak bude PC ready tak sem taky jeho nějaký přidám
Tak tady je ještě jeden
nicolll
napsal(a):
VĚRKO a nemas jeste nejake fotecky me a vasilka ze zavodu..jestli Jo tak je prosim posli na mej Nikca.kop@seznam.cz
No něco mám tak pak pošlu snad o víkendu ju tady jedna tvoje momentka na Oduvančikovi
ijik
napsal(a):
Ahoj mám jich jen pár viděla jsem ho na parkurech na Mariánově - u Přerova. Momentálně stojí u Bajerových v Prusích a nabízí přippouštění, myslím že web nemají ale když si tam zajedeš tak jsou milí a všecko ukážou atd. Jak bude PC ready tak sem taky jeho nějaký přidám
Tak tady je ještě jeden
Jéééééé mockrát děkuju... a na případné další fotečky se moooc těším...
nicolll
napsal(a):
Věruško skvělá momentka
Posílám olomoučáky dopředu a přidám pár fotek z předvčerejška, kdy se ukázalo sluníčko .
sonet
napsal(a):
Posílám olomoučáky dopředu a přidám pár fotek z předvčerejška, kdy se ukázalo sluníčko .
sonet
napsal(a):
A doufám, že takových dní bude ještě letos spousty...
ijik
napsal(a):
Ahojky myslím že jsem tě měla i jednu dobu na ICQ tak nevím jestli jsem ti ty fotky už neposílala a nebo je možná máš i od Simči. Já mám teď zavirovanej PC ale snad po víkenndu bude ready tak bych ti něco poslala
Mistr a Hazard jaro 07
ne-e neposílala jeeej to malej ňuňánek tak kdyztak ti semka vetřu moje icq a pokecáme..juj?406-887-376
nicynka
napsal(a):
Tak my se taky připojíme, sněhový fotky bohužel nemáme, ale snad to bude stačit :-)
nicynka
napsal(a):
lidičky nějak to tu zanilko...ty fotečky mistynka prosííííííímmmmm
No budou budou jen jak se mi podaří dát PC dokupy, zatím nic protože kamarád nedorazil na oživení mého PC.
No tak tu něco povídejte, co Misťa nezlobí? Jeho kámoš od p . Vinklárka je taky strašnej krasavec budu tam muset zajet někdy s foťákem a zas to všecko zdokumentovat. Škoda že se letos nenarodí Mistrovi žádnej sourozenec věřím že by byl bílej po tátovi ale jeho mamka cosi měla teď si nejsem jistá co to bylo a tak zmetala a jezdilo se na ní. Ale snad letos znova zabřezne p. Vinklárek tam má letos spoustu hřebčáků - Bacara A1/1, Sahiba Kubištu tuším - ČT a pak 3 klusáky - jeden je obřík Crysta´s Best tomu už je 19 ale nádhernej.
Foto je z HUberta 07 u nás v Beňově autorem fotky je H. Vytopilová z Olmika - hlavičky samých A1/1
ijik
napsal(a):
No budou budou jen jak se mi podaří dát PC dokupy, zatím nic protože kamarád nedorazil na oživení mého PC.
No tak tu něco povídejte, co Misťa nezlobí? Jeho kámoš od p . Vinklárka je taky strašnej krasavec budu tam muset zajet někdy s foťákem a zas to všecko zdokumentovat. Škoda že se letos nenarodí Mistrovi žádnej sourozenec věřím že by byl bílej po tátovi ale jeho mamka cosi měla teď si nejsem jistá co to bylo a tak zmetala a jezdilo se na ní. Ale snad letos znova zabřezne p. Vinklárek tam má letos spoustu hřebčáků - Bacara A1/1, Sahiba Kubištu tuším - ČT a pak 3 klusáky - jeden je obřík Crysta´s Best tomu už je 19 ale nádhernej.
Foto je z HUberta 07 u nás v Beňově autorem fotky je H. Vytopilová z Olmika - hlavičky samých A1/1
ajoji,dobře no už se na ty fotky moc těším...:)Mistynek je zlato...sice je hřebec ale prostě paráda vůbec nehřebčí:)No videla jsem Mistyho sestru Malinu a Misty je celej ona...:)hlavička i znak na hlavičcejinak moc rád papá a podle toho taky vypadá..ale je to pořád atletická poslava
trošku nekvalitní fotka ale ta postava och
nicynka
napsal(a):
ajoji,dobře no už se na ty fotky moc těším...:)Mistynek je zlato...sice je hřebec ale prostě paráda vůbec nehřebčí:)No videla jsem Mistyho sestru Malinu a Misty je celej ona...:)hlavička i znak na hlavičcejinak moc rád papá a podle toho taky vypadá..ale je to pořád atletická poslava
trošku nekvalitní fotka ale ta postava och
já a miláček v kruhovce,toho bahýnka si nevšímejte roztekl snížek...už se těším ja to všechno uschne to bude žůžoootakhle lozím Mistymu do prdelky
nicynka
napsal(a):
já a miláček v kruhovce,toho bahýnka si nevšímejte roztekl snížek...už se těším ja to všechno uschne to bude žůžoootakhle lozím Mistymu do prdelky
Oprava PC pořád nic ale chcu se zeptat kolik měříš? Buď ses pořádnej prcek a nebo Misťouš řádně vyrostl
ijik
napsal(a):
Oprava PC pořád nic ale chcu se zeptat kolik měříš? Buď ses pořádnej prcek a nebo Misťouš řádně vyrostl
monča prcek opravdu není já měřím 174 a když se s ní bavím,jsme tak skoro na stejné úrovni,takže pdole mě,misťour pořádně vyrostl.
Fotečka:Absentek po dnešním ježdění,zapotil se lumpík jeden
jessinka
napsal(a):
monča prcek opravdu není já měřím 174 a když se s ní bavím,jsme tak skoro na stejné úrovni,takže pdole mě,misťour pořádně vyrostl.
Fotečka:Absentek po dnešním ježdění,zapotil se lumpík jeden
To je teda zajímavý... Já měřím 166cm a Monča je myslím zhruba stejně nebo menší než já...
Nevim no, jen odhad, moc často ji už nevidívám... jen se potkáváme ve škole... že Moni?
jessinka
napsal(a):
je pravda že možná se pletu já,to se občas stává,ale tak to je detail.. Misty je opravdu kus koňa
Tak to zas já nevím žejo, ještě jsem ho naživo neviděla...
mispulka
napsal(a):
Kači ty se potkáváš s Mončou ve škole? Jestli se nepletu tak Monča chodí do Olomouce na hradisko ne?
Och..o mě se tu mluví
no já ani nevím kolik měřím tak 169-172 už jsem se jaxy zasekla v růstu...Misty má v kohoutku tak 160 nevím přesně budu ho muset změřit...:) Kači však se přijed někdy na nás juknout...my máme rádi navštěvy:) hlavně ty co nosí něco na mňam
ano ano chodim na hradisko na hojárničku..
nicynka
napsal(a):
Och..o mě se tu mluví
no já ani nevím kolik měřím tak 169-172 už jsem se jaxy zasekla v růstu...Misty má v kohoutku tak 160 nevím přesně budu ho muset změřit...:) Kači však se přijed někdy na nás juknout...my máme rádi navštěvy:) hlavně ty co nosí něco na mňam
Po dlouhe dobe vysvitlo slunicko, tak jsem vyrazila se synkem Kubickem, nasi Besinkou a psem Dastynkou do lesa
nicynka
napsal(a):
Och..o mě se tu mluví
Já jenom, že tebe Mony jsem tam viděla, ale Kačku teda ne...Škoda, třeba se někdy potkáme, sice nechodím na Hradisko ale na Gorazdovku ale to je skoro to samý a tu přednášku minulej rok jsme měly s váma
karwen
napsal(a):
jj, já tam chodím taky, ale ne na zemědělku ale na cestovní ruch
Jéééééééééj no vždyt já už víííím
to mi nemůžeš říct že jsme se spolem koupaly va pískovně??a že jsi jezdila rychlostky s Blaničkou??ty ale ucho jedno...
koukala jsem se že máš nového konika takovýho pěknyho černo bílýho??jak tu budes tak semka dej icq a pokecame
nicynka
napsal(a):
Jéééééééééj no vždyt já už víííím
to mi nemůžeš říct že jsme se spolem koupaly va pískovně??a že jsi jezdila rychlostky s Blaničkou??ty ale ucho jedno...
koukala jsem se že máš nového konika takovýho pěknyho černo bílýho??jak tu budes tak semka dej icq a pokecame
Já ti semka to icq klidně hodím ale já tvoje mám no jasný že jsem to jááá
jj tedka mám tohodle prcka a Blaničku mi moooc nahrazuje
A to icq - 398-203-682
Pro Nycinku - koukala jsem na Mistra v ANGLIČÁKÁCH - je pěknej čím dál víc tady teda 3 fotečky z Kyselovic, ale nic moc
ijik
napsal(a):
Pro Nycinku - koukala jsem na Mistra v ANGLIČÁKÁCH - je pěknej čím dál víc tady teda 3 fotečky z Kyselovic, ale nic moc
Další Mistr
dasinek
napsal(a):
Pozdravujeme sousedy!
více na www.mondano.wbs.cz
Já a Nelik