Zajímali by mě barevné variace kůň - výbava .
U mš je to černý hnědák a žlutá barva . Dečka je žluto černá .
sadzi saj

memmory
napsal(a):
Já jsem úchyl na oranžovou, akorát by to ještě chtělo to světlý sedlo a martingel
memmory
napsal(a):
já mám nejraděj modrou
sadzi saj
napsal(a):
Já jsem úchyl na oranžovou, akorát by to ještě chtělo to světlý sedlo a martingel
Ryzáček a oranžová barva - super kombinace - sluší vám to
Košile a podsedlovka - moje práce . koník je strakoš tak něco strakatého
memmory
napsal(a):
sice blbá fotka,ale lepší mám jen na cd,ale Alešek je laděnej do černa se zlatým lemováním(na dečce žluté lemování)
Njn na anglii je toho hodně co ladit . I když western je taky rozmanitej ......
karla a Shiny
memmory
napsal(a):
Njn na anglii je toho hodně co ladit . I když western je taky rozmanitej ......
karla a Shiny
Piřek a Farley - ještě mají červené chrániče ,ale nejni to tady vidět
memmory
napsal(a):
Já ladim kobylku do žluta a valacha do modra... Mám pro něj i modrou odpocovačku a kamaše a pro kobylu žlutý kamaše, ale žlutou odpocovačku ne a ne sehnat, asi nějakou spíchnu doma Ale to nemám bohužel nafocený, tak tady alespoň něco...
buggyna

hmm,chudák kůň(vypadá v tom jak deb...k!! Jak se řiká : čeho je moc,toho je příliš! A podle mě to zabíjí tu krásu koně. Kdyby se vynechala vínová uzdečka a potah podbřišníku,bylo by to decentnější a kůň by víc vyniknul.
Bohatě by postačilo - čabraka,chrániče,podsedlovka ( mám namysli koně pod sedlem)
Ale to je pouze můj názor který nikomu nevnucuju!!
Já osobně ladím do tmavě zelené (popřípadě se zlatým lemem či paspulkou)
memmory
napsal(a):
Piřek a Farley - ještě mají červené chrániče ,ale nejni to tady vidět
Zase Karla a Dasty
ampinka
napsal(a):
Já ladim kobylku do žluta a valacha do modra... Mám pro něj i modrou odpocovačku a kamaše a pro kobylu žlutý kamaše, ale žlutou odpocovačku ne a ne sehnat, asi nějakou spíchnu doma Ale to nemám bohužel nafocený, tak tady alespoň něco...
Ještě jedna...
ampinka
napsal(a):
Ještě jedna...
a albín ptz má modrý oči tak do modra jedině ;-)
ampinka
napsal(a):
a albín ptz má modrý oči tak do modra jedině ;-)
A aby toho nebylo málo, sladila sem jim barevně i stáje Neukamenujte mě
buggyna
napsal(a):
hmm,chudák kůň(vypadá v tom jak deb...k!! Jak se řiká : čeho je moc,toho je příliš! A podle mě to zabíjí tu krásu koně. Kdyby se vynechala vínová uzdečka a potah podbřišníku,bylo by to decentnější a kůň by víc vyniknul.
Bohatě by postačilo - čabraka,chrániče,podsedlovka ( mám namysli koně pod sedlem)
Ale to je pouze můj názor který nikomu nevnucuju!!
Já osobně ladím do tmavě zelené (popřípadě se zlatým lemem či paspulkou)
Náhodou, mě se ta vínová docela líbí, koníkovi moc sluší. Nejspíš sem tedy cvok, ale takyz schánim uzdečky do barvy a pak budou moji šmudlíni taky celý v jedné barvě. Ale to je asi každého názor.
sadzi saj

tereskka
napsal(a):
ja si nahodou myslim že mu to moc slusi ja si budu kupovat mozna v unor hribe tak je jeste brzo ale koupim takhle hodne do zluta je to vazne super
jinak moooc krasny konik
Ty jo, kde si sehnala takovýho beránka v barvě??
tereskka
napsal(a):
skvelej napad
Ty stáje jsou super nápad jen ta modrá mi na albínkovi přijde moc modrá - třeba decentnější odstín ale jinak super
Albínka a zelená
memmory
napsal(a):
Já jsem zase v podstatě přišla jak slepý k houslím na šedou barvu. No a tak sem si ji ňák oblíbila, že jsem do ní koně ohákla. Mám ryzáka a koženou výstroj mám hnědou, textilní doplňky jsou šedé....
janda
napsal(a):
Já jsem zase v podstatě přišla jak slepý k houslím na šedou barvu. No a tak sem si ji ňák oblíbila, že jsem do ní koně ohákla. Mám ryzáka a koženou výstroj mám hnědou, textilní doplňky jsou šedé....
A můj chlap má rád modrou tak jeho obluda má zase doplňky modrý....
janda
napsal(a):
A můj chlap má rád modrou tak jeho obluda má zase doplňky modrý....
My taky modrou, ale koukám i po jiných barvách....
buggyna

taky ti to neberuale podle mě vypadá jak debílek,takže asi tak! Btw koni je jedno co má na sobě,hlavně že mu to sedí a pasuje
memmory
napsal(a):
Khaki a od Vánoc ještě do šeda, šedooranžova
Fotku v šedé ještě nemám
tadik
napsal(a):
Khaki a od Vánoc ještě do šeda, šedooranžova
Fotku v šedé ještě nemám
modra hneda vybava
sakiron
napsal(a):
modra hneda vybava
My jsme začali ladit do červeno černé, nechci moc vyrazné barvy takže dečka s červeným lemen, čabraka tež.ale největší praktičnost jsem objevila v šedé, nejideálnějjší jsou šedé ohlávky, bláto prach není vidět a nebledne...ale jelikož mám ráda hnědou zvažuji výbavu do hněda, ale bude to možná trochu problém zatím hnědé moc není, ale konfece hnědí s tyrkysovým lemen není špatná...nechci být ani vyrazná ani každá pes jiná ves, ale decentně sladěná...foto dodám později...
klawdie
napsal(a):
My jsme začali ladit do červeno černé, nechci moc vyrazné barvy takže dečka s červeným lemen, čabraka tež.ale největší praktičnost jsem objevila v šedé, nejideálnějjší jsou šedé ohlávky, bláto prach není vidět a nebledne...ale jelikož mám ráda hnědou zvažuji výbavu do hněda, ale bude to možná trochu problém zatím hnědé moc není, ale konfece hnědí s tyrkysovým lemen není špatná...nechci být ani vyrazná ani každá pes jiná ves, ale decentně sladěná...foto dodám později...
jj sehnat hnědou výbavu je problém. Mamču uchvátila kombinace bílá-hnědá je to moc pěkné jen špatně sehnatelné - jinak až budeš něco mít přihoď fotečku
klawdie
napsal(a):
Tak mi teprve budem do oranžova. Mám oraž ohlávku, provazovku /od Miloše/, dečku pod sedlo (se zeleným lemem) k tomu stejnou čabraku a taková khaki kamašr na všechny čtyři nožky - ty mají oranžový to okolo :D Jsem doslava magor na oranžovou. Teď sháním odpocku, teda mám jí už vyhlídlou, ale nejsou prašulky . koník musí mejdřív jíst. Foto dodám pozdeji. Nemám to vyfocené
memmory
napsal(a):
jj sehnat hnědou výbavu je problém. Mamču uchvátila kombinace bílá-hnědá je to moc pěkné jen špatně sehnatelné - jinak až budeš něco mít přihoď fotečku
tak to já mám kobču do vínova s černou dekou....chtěla bych celočernou. NO a na mě nekoukejte, ten kabát byl půjčený, nyní jsem dostala na Vánoce černý
memmory
napsal(a):
Tady ještě jednou Piřek - teď už chrániče má
klawdie
napsal(a):
JAsan, víš jak mám bělícího šimlíka, takže hnědá mě přijde fajnová...s tou bílou to musí být super!
vlezla jsem do inter.fotoalbumu..tady v šedé ohlávce, vážně praktická barva
klawdie
napsal(a):
vlezla jsem do inter.fotoalbumu..tady v šedé ohlávce, vážně praktická barva
a tady je naše dečka, čabraka dorazila ve stejném provedení později....
lucky
napsal(a):
tak to já mám kobču do vínova s černou dekou....chtěla bych celočernou. NO a na mě nekoukejte, ten kabát byl půjčený, nyní jsem dostala na Vánoce černý
Celočerná deka ?? Nejni problém šiju potahy na w.deky a vyjde to tak okolo 200 ,- + poštovné - tak jestli chceš?? Jsou sundávací a vypratelné
memmory
napsal(a):
Jo a k tomu mám taky košily - taky vlastní výroba
skippka
napsal(a):
Tak mi teprve budem do oranžova. Mám oraž ohlávku, provazovku /od Miloše/, dečku pod sedlo (se zeleným lemem) k tomu stejnou čabraku a taková khaki kamašr na všechny čtyři nožky - ty mají oranžový to okolo :D Jsem doslava magor na oranžovou. Teď sháním odpocku, teda mám jí už vyhlídlou, ale nejsou prašulky . koník musí mejdřív jíst. Foto dodám pozdeji. Nemám to vyfocené
To já jsem taky magor na oranžovou, foto tedy mám. Jenom i chybí bandáže.
memmory
napsal(a):
Zelená ale jedině tmavá
microfon
napsal(a):
Zelená ale jedině tmavá
A koukam, že prd je vidět, jenže já komplet výbavu mám bafocenou jen na vandrech ato jsou zase všade samý serepetičky,přes které nejni nic vidět
microfon
napsal(a):
A koukam, že prd je vidět, jenže já komplet výbavu mám bafocenou jen na vandrech ato jsou zase všade samý serepetičky,přes které nejni nic vidět
Pro buggynu: nevim, proc chudak kun- ja myslim, ze pokud kone vybava nedre, je mu srdecne jedno, jakou barvu ma. Kdyz se to libi majitelce
Jinak ja osobne neladim do niceho, veci kupuji tak, aby byly kvalitni, na barve mi az tak nesejde. Ono by to ani neslo, mam milion kramu
memmory
napsal(a):
Tak my jsme na parkury do černo-zlata -líbím se mi že to není křiklavé ma je to elegantní, mám černo zlatou uzedčku,čelenku, čabraku, dečku a i ohlávku a vodítko a černou odpocku a samo černé chrániče a teď už i zlaté gumičky
nikanie
napsal(a):
Tak my jsme na parkury do černo-zlata -líbím se mi že to není křiklavé ma je to elegantní, mám černo zlatou uzedčku,čelenku, čabraku, dečku a i ohlávku a vodítko a černou odpocku a samo černé chrániče a teď už i zlaté gumičky
No a jelikož jsme drezuráci a tu parkurovou máme jen kdyby náhodou něco tak je jasné že naše dominantní barva je bílá- akorát za bílé chrániče (ty jsem si koupila na zzvj) dám bílé bandáže
nikanie
napsal(a):
No a jelikož jsme drezuráci a tu parkurovou máme jen kdyby náhodou něco tak je jasné že naše dominantní barva je bílá- akorát za bílé chrániče (ty jsem si koupila na zzvj) dám bílé bandáže
A poslední přímo z "akce"
memmory
napsal(a):
Já bych to ráda v našem případě viděla asi tak, ale bohužel toto sedlo koníkovi nesedí, a to které padne je bohužel černé.
memmory
napsal(a):
tak ja se pridam,my jedeme do bila,jeste budu kupovat bili chranice.
kati
napsal(a):
tak ja se pridam,my jedeme do bila,jeste budu kupovat bili chranice.
My ladíme na černou se zlatým lemem
sdracice
napsal(a):
My ladíme na černou se zlatým lemem
To my jsme do modra :)
janulka
napsal(a):
To my jsme do modra :)
Ještě jednou i se šlachovkama...
janulka
napsal(a):
Ještě jednou i se šlachovkama...
To nebylo moc vidět, co?
A doma máme taky modrou, pracovní, ale tmavší
janulka
napsal(a):
To nebylo moc vidět, co?
A doma máme taky modrou, pracovní, ale tmavší
Ahojky.Někteří máte opravdu skvělé kombinace a nápadyTo já jsem teď poslední dobou bez fantazie..Mám plaváčka,spíš takovej světlej hnědák s černou hřívou.V práci na něm mám různý strakatý věci,ale na závody chci jednotnou barvičku..Mě by se líbila tmavě modrá a myslím,že by koníčkovi i sekla.Ale mohli byste mi napsat svoje nápady?
Nebo kdyžtak sem hoďte i fotky sladěných žluťáků ať se mám z čeho inspirovat
samicek
napsal(a):
Ahojky.Někteří máte opravdu skvělé kombinace a nápadyTo já jsem teď poslední dobou bez fantazie..Mám plaváčka,spíš takovej světlej hnědák s černou hřívou.V práci na něm mám různý strakatý věci,ale na závody chci jednotnou barvičku..Mě by se líbila tmavě modrá a myslím,že by koníčkovi i sekla.Ale mohli byste mi napsat svoje nápady?
Nebo kdyžtak sem hoďte i fotky sladěných žluťáků ať se mám z čeho inspirovat
tak pro ty, kteří tápou a nevědí, jakou barvu:letošním hitem je kombinace šedo-růžové apod.Bohužel to jsou barvy, které já osobně těžko sháním,především tu růžovou....stále atraktivní jsou kostkované dezény.
Skoukla jsem o něco výše fotku koníka v té vínové výbavě a opravdu už toho je moc.Tohle už tak nějak zaniká, ale proti gustu žádný dišputát!
pro samicek:plavákům sluší spíše tmavší barvy s nějakým decentním prvkem, jako je zlatá nebo stříbrná paspulka či nějaký ozdobný provázek po obvodu.Tyhle doplňky lze našít nacokoliv-deky,dečky,bederky...apod.
můj šampion se ladí do tří barev-modrá,vínová a šedá.
michaela z
napsal(a):
tak já teda vidím jen růžovou čabraku na uších a možná lem na dečce?dají se sehnat i šedo-růžové kamaše.....
Jo jo hit to je a proto bych tuto barvu nevolila, mám ráda když nevypadám jak přes kopírák proto jsem zavrhla i modrou, každopádně dle mého je kostička velice vkusná a hodně koním sluší, tu růřovou jsem viděla v kombinaci s černou kostičkou a je to skvělé....mě osobně se více libí byrevný hit hnědá-tyrkysová, ale ve větším poměru hnědé a stejně jako růžovo-šedá tak i tato hnědo-tyrkysová je barva která každému nepadne...
co se týče agnes a ty její vínový tak se na mě nezlob ale budu patřit k těm jako buggyna, čeho je moc toho je příliš,vínová koníkovi sluší to ano,ale modě se celkem věnuji takže i na koních mě zajímá, já bych odhodila ten potah na podbřišník a beránek pod sedlo a bylo y to vkusné, něchtěla jsem reagovat ale pokud budeš tvrdit že černá je vyrazná a nesluší plávakovi, tak se vyjádřit musím, kritika od někoho kdo není přeplácává barvy mi nesedí...každopádně je na každým jak svýho koníka vyšňoří...ale je třeba byt soudný a nendělat z koníka kašpara, někdy toho je vážně moc.... v celku i fandím oranžový je to super ale stejně jak u červený nesmí toho být moc....
michaela z
napsal(a):
tak já teda vidím jen růžovou čabraku na uších a možná lem na dečce?dají se sehnat i šedo-růžové kamaše.....
tak skoukal jsem pozorně všechny fotky a z anglického stylu se mi nejvíc líbí:sadzi saj,sakiron a nikanie,zde se mi to líbí velmi.A z westernu mě na první pohled zaujala lucky,takové stylové.Snad se nebudou ostatní zlobit za menší zhodnocení.....
klawdie
napsal(a):
Jo jo hit to je a proto bych tuto barvu nevolila, mám ráda když nevypadám jak přes kopírák proto jsem zavrhla i modrou, každopádně dle mého je kostička velice vkusná a hodně koním sluší, tu růřovou jsem viděla v kombinaci s černou kostičkou a je to skvělé....mě osobně se více libí byrevný hit hnědá-tyrkysová, ale ve větším poměru hnědé a stejně jako růžovo-šedá tak i tato hnědo-tyrkysová je barva která každému nepadne...
co se týče agnes a ty její vínový tak se na mě nezlob ale budu patřit k těm jako buggyna, čeho je moc toho je příliš,vínová koníkovi sluší to ano,ale modě se celkem věnuji takže i na koních mě zajímá, já bych odhodila ten potah na podbřišník a beránek pod sedlo a bylo y to vkusné, něchtěla jsem reagovat ale pokud budeš tvrdit že černá je vyrazná a nesluší plávakovi, tak se vyjádřit musím, kritika od někoho kdo není přeplácává barvy mi nesedí...každopádně je na každým jak svýho koníka vyšňoří...ale je třeba byt soudný a nendělat z koníka kašpara, někdy toho je vážně moc.... v celku i fandím oranžový je to super ale stejně jak u červený nesmí toho být moc....
no to čabraka je "pěst na oko"já jsem pro aby byla čabraka v decentnějších odtínech, nejhorší jsou třeba kombinace nebo spíš kontrast žlutá s černejma ušima, to vypadá děsně...
michaela z
napsal(a):
tak skoukal jsem pozorně všechny fotky a z anglického stylu se mi nejvíc líbí:sadzi saj,sakiron a nikanie,zde se mi to líbí velmi.A z westernu mě na první pohled zaujala lucky,takové stylové.Snad se nebudou ostatní zlobit za menší zhodnocení.....
koukám, že sakiron je ve dvojím provedení, tak líbí se mi to v černém
michaela z
napsal(a):
koukám, že sakiron je ve dvojím provedení, tak líbí se mi to v černém
jo jo tak nějak Míšo, a do čeho že ladíš Henryho...?jinak s těma barvama je to potíž, každému se libí něco jiného, ale ne přímo ta barva kterou má člověk oblíbenou sedí na konika....já fandím liedm co mají vkusem a střizlivě a nevnuceně ho umí použít.
klawdie
napsal(a):
jo jo tak nějak Míšo, a do čeho že ladíš Henryho...?jinak s těma barvama je to potíž, každému se libí něco jiného, ale ne přímo ta barva kterou má člověk oblíbenou sedí na konika....já fandím liedm co mají vkusem a střizlivě a nevnuceně ho umí použít.
já ho mám do tria-vínová,modrá a šedá.Ta modrá převažuje spíš na dekách.
JAsný taky se tu nemíním hadat....víš jak taky se mi libé červená na mém koníkovi, ale rozhodně bych mu nedala červenou dečku, červenou čabraku, kamašš a a postě všechno spíš máme červenou olávkou, parelku, kartáč na čištění, háček,lonž, dečku s červeným lemem a čabraku s červeným lemem, kamaše moc nenosím, ale opět bych bolila červé s červeným lemem...při takto dominantních barvách je třeba byt opatrný v množství barvy...mě by se ta tvoje vínová více libila kdyby jsi měla, vínovou dečku pochiptelně, když už tak tu uzdečka a spol. a vínové kamače...tot muj názor...
Tak vám přidám jednu černo-červenou. Ještě sem si objednala červeno stříbrnou helmu a černo červené chapsy, tak uvidíme, jak budem na závodech vypadat :-)))
memmory
napsal(a):
tak já sjem taky na slděnost vcelku pekelně ujetá....te´d sjem si měnila podsedlovku, páč sjem začala jezdit v modré budně, tak mi ta tmavě zelená neladila..:)tady sjme takoví vcelku decentní ve westernu...
Hm, červená by uplně koníka opravdu pohltila, já myslím, že tmavě modrá nebo tmavě zelená nebo i ta tmavě vínová, by tvojí kobče opravdu slušela a kdyby to navíc mělo nějaký stříbrný lem
hněd á a šedá určitě nic nezkazí, jen už to asi bude fce spíš praktická než okrasná. jsem zvědavá co vymyslí další
microfon
napsal(a):
Hm, červená by uplně koníka opravdu pohltila, já myslím, že tmavě modrá nebo tmavě zelená nebo i ta tmavě vínová, by tvojí kobče opravdu slušela a kdyby to navíc mělo nějaký stříbrný lem
hněd á a šedá určitě nic nezkazí, jen už to asi bude fce spíš praktická než okrasná. jsem zvědavá co vymyslí další
a když už jsme tada u toho, tak co by jste mi poradili na tuto kobylku. Sedlo už na ní mám koupené hnědé. Vymyslela jsem si, že bude do krémova,ale kvůli její mu zdravotnímu stavu, pořád nebyli money na výstroj,takže realizace konečně začne tak za měsíc tudíž je čas své rozhodnutí ještě přehodnotit:-) .Co by jste tedy navrhovali?
kukinatost
napsal(a):
tak já sjem taky na slděnost vcelku pekelně ujetá....te´d sjem si měnila podsedlovku, páč sjem začala jezdit v modré budně, tak mi ta tmavě zelená neladila..:)tady sjme takoví vcelku decentní ve westernu...
tak vidím, že je vidět vcelku velký prd....:)no, pak máme všecko žluté, modré, tmavě zelené, červeno - černé, černé s bílým lemem, lahvově zelené se zlatým lemem a přírodně beránkové:)
tady na vyjížďce v minus 10...:)ale oba v modré:)
kukinatost
napsal(a):
tak vidím, že je vidět vcelku velký prd....:)no, pak máme všecko žluté, modré, tmavě zelené, červeno - černé, černé s bílým lemem, lahvově zelené se zlatým lemem a přírodně beránkové:)
tady na vyjížďce v minus 10...:)ale oba v modré:)
tak dáme ještě žluťoučkou:)
kukinatost
napsal(a):
tak dáme ještě žluťoučkou:)
a poslední s bílým beránkem...
a Adel, já bych volila nějakou decentní barvu, kobča má sama o sobě zajímovou barvu...asi bych hodila obyč. bílou nebo spíše černobílou, nebo třeba i nějakou decentní kostičku...
kukinatost
napsal(a):
a poslední s bílým beránkem...
a Adel, já bych volila nějakou decentní barvu, kobča má sama o sobě zajímovou barvu...asi bych hodila obyč. bílou nebo spíše černobílou, nebo třeba i nějakou decentní kostičku...
a pro microfon, na tom strakatém pon´dovi úplně vidím krásně vyřvanou oranžovou ohlávku:)
kukinatost
napsal(a):
a pro microfon, na tom strakatém pon´dovi úplně vidím krásně vyřvanou oranžovou ohlávku:)
su to sice fotky z netu ale podla mna by v tejto teme nemali chybat...vychodoslovenska hviezda v ladeni kona do super farieb
rokimondo
napsal(a):
su to sice fotky z netu ale podla mna by v tejto teme nemali chybat...vychodoslovenska hviezda v ladeni kona do super farieb
a este jedna...skoda ze som nenasla tu kde bola ladena do farieb americkej zastavy
microfon
napsal(a):
a když už jsme tada u toho, tak co by jste mi poradili na tuto kobylku. Sedlo už na ní mám koupené hnědé. Vymyslela jsem si, že bude do krémova,ale kvůli její mu zdravotnímu stavu, pořád nebyli money na výstroj,takže realizace konečně začne tak za měsíc tudíž je čas své rozhodnutí ještě přehodnotit:-) .Co by jste tedy navrhovali?
Pro Microfonka : Na kobču by byla nejlépe černobílá - víc bílé než černé - je to takové pěkné .
memmory
napsal(a):
Pro Microfonka : Na kobču by byla nejlépe černobílá - víc bílé než černé - je to takové pěkné .
Tj, tím by se 100% nic nepodělalo! Ale my jsme ti rekreanti a vandrovníci a prolízáme kdejaký roští, prot jsem právě uvžovala nad krémovou, která nemá daleko k bílý( navíc v létě nejsme takoví pěkní black tobiano jako Dastík)
rokimondo
napsal(a):
Taky mám tuhle "šílenou" Slovenku - myslím , že to občas trochu přehání
microfon
napsal(a):
Tj, tím by se 100% nic nepodělalo! Ale my jsme ti rekreanti a vandrovníci a prolízáme kdejaký roští, prot jsem právě uvžovala nad krémovou, která nemá daleko k bílý( navíc v létě nejsme takoví pěkní black tobiano jako Dastík)
A původně jsme také uvažovala o takové té růžovotmavěčervené, protože Bobi k nám přišla právě s takovou ohlávkou a ta jí dle mě moc sluší, jenže já zrovna jinak nejsem fanda této barvy...
???
memmory
napsal(a):
Škoda nejni to tady vidět ale má plameny aj na lícnicích a stejně ji ten den koník neposlouchal tak ani nejel
No tak ještě jeden pokus
microfon
napsal(a):
A původně jsme také uvažovala o takové té růžovotmavěčervené, protože Bobi k nám přišla právě s takovou ohlávkou a ta jí dle mě moc sluší, jenže já zrovna jinak nejsem fanda této barvy...
???
Já myslím , že na pěkným koni budou všechny barvy pěkné ne ??
tak si vem "Bobi" s sebou do nějakých potřeb a vyskoušej to na ní ne ??
memmory
napsal(a):
Já myslím , že na pěkným koni budou všechny barvy pěkné ne ??
tak si vem "Bobi" s sebou do nějakých potřeb a vyskoušej to na ní ne ??
Tady mám jedny amíky z rodea
memmory
napsal(a):
No newím no Košile a klobouk - ujde to
dečka a košile - ok
Dečka a ostatní - trochu moc červené - ale to je každýho věc že jo
nesedí mi červená barva a ryzáček - ale rychlostky jsou rychlostky
Já popravdě červenou na koni taky vůbec nemusím,ale když jde o rodeo, tak myslím, že exibice není na škodu
marketka
napsal(a):
Kámoška má podobně zbarvenou kobylku a sluší ji hnědá. Má hnědou čabraku, dečku, uzdečku a vypadá to moc hezky. Kdybych neviděla, tak neuvěřím.
Béžovou bych dala spíš ryzákovi. Viděla jsem tehdy takovou kombinaci na závodech a nevypadalo to špatně!
Ta rada jít do hnědě je pro Cindy.
Mám něco podobného, jen s tím rozdílem, že má ještě výrazné ponožky. Barvy na něm nevypadají moc dobře, zkoušela jsem vínovou, zelenou, béžovou a nakonec je tohle asi nejlepší. jo a ještě taková obyčejně šedá je taky dobrá. Hodí se k němu spíš chladnější nevýrazné tóny.
memmory
napsal(a):
No a my ...barvičky mě časem přešly,tak na šimla jedině šedou anebo ještě tmavě hnědou,bo je to pstružák
microfon
napsal(a):
Já popravdě červenou na koni taky vůbec nemusím,ale když jde o rodeo, tak myslím, že exibice není na škodu
NJN westerna hlavně rychlostky k nim červená neodmyslitelně patří
misakral
napsal(a):
No a my ...barvičky mě časem přešly,tak na šimla jedině šedou anebo ještě tmavě hnědou,bo je to pstružák
a maskáčový vzor...pro toho, kdo nechce být vidět
michaela z
napsal(a):
a maskáčový vzor...pro toho, kdo nechce být vidět
Musím říct že ten šiml od Misakral u mě vede, opavdu moc pěkné, decentní sladění!!...
A pro Agnes..Nevidím moc velkej rozdíl mezi černou a tmavě modrou barvou. Proto nechápu když píšeš že bys zvolila na plaváka spíše světlejší barvu a napíšeš, že bys volila tm.modrou???To přece není moc světlá barva
Bohužel, nemám, ale zkusila bych se zeptat kámoška, jestli nemá nějaké fotky.
Ona má tarpanku a ta je šedá, jako tvůj koník.
Víš, myslím si,že někdy není potřeba plácat křiklavé barvy, když to mají tak ostatní.
Leckdy méně znamená více.
Mrkněte se na eqch,kdysi se tam dost barvy probíraly, co jakému koníkovi sluší.
Zkusím se kámošky poptat, zda by neměla fotky.
Myslím, že nemá cenu dávat na koníka křiklavé barvy, že to jiným sluší. I méně znamená více. Zkuste si tu barvu dát proti koníkovi, nebo si to vyzkoušet jako na fotce a uvidíte, jak to budete cítít, jestli mu ta barva padne, či ne?
JInak to ohledně barev se probíralo ne eqch..
marketka
napsal(a):
Zkusím se kámošky poptat, zda by neměla fotky.
Myslím, že nemá cenu dávat na koníka křiklavé barvy, že to jiným sluší. I méně znamená více. Zkuste si tu barvu dát proti koníkovi, nebo si to vyzkoušet jako na fotce a uvidíte, jak to budete cítít, jestli mu ta barva padne, či ne?
JInak to ohledně barev se probíralo ne eqch..
Omlouvám se, že se mi to sem uložilo dvakrát. Psala jsem stejný text na dva pokusy
racina
napsal(a):
do hnědé a do westernu. Anglie se mi na ní moc nelíbí
a tady v anglii černé
racina
napsal(a):
a tady v anglii černé
Jo a tady je můj bobek jen na ohlávce
memmory
napsal(a):
Jo a tady je můj bobek jen na ohlávce
koník sice není můj, ale občas na něm jezdím...
memmory
napsal(a):
Ahojik, já taky ladím do oranžova ,ale taky vínova at je na závody co střídat
anetka93
napsal(a):
Ahojik, já taky ladím do oranžova ,ale taky vínova at je na závody co střídat
Ješte ta vinová
sára2007

XXX.XXX.39.40
Já mám ryzáka pony. Ladím ho do žluta, zelena a nebo do červena.Nejvíc mu ale sluší žlutá, žlutá je ale úplně světlá dalo by se říct že je to barva khaky (nevím jak se to píše ).