Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2008 15:36

Ahojky,byli jste někdy někdo na Hubertce nebo westernech na Žlutavách,kdykoli,kterýkoli rok,jestli někdo byl tak napište jak se líbilo a tak.A jestli máte fotečky sem s nima:-)

6.1.2008 19:23

verule napsal(a):
Ahojky,byli jste někdy někdo na Hubertce nebo westernech na Žlutavách,kdykoli,kterýkoli rok,jestli někdo byl tak napište jak se líbilo a tak.A jestli máte fotečky sem s nima:-)

Jezdíme huberta na Žlutavech každý rok. Je to rok od roku lepší. Musím jenom chválit. Vhodná trasa, pohoda tempo, nízký překážky. Jen mi nepřijde vhodné, když cváláme a hned na to stojíme (občerstvení, přehlídka vozů,....) Večerní posezení taky super. Na westernu jsem s koníkem nebyla, ale co jsem loni viděla, tak super sranda. Opravdu pro všechny

7.1.2008 00:31

anobbona napsal(a):
Jezdíme huberta na Žlutavech každý rok. Je to rok od roku lepší. Musím jenom chválit. Vhodná trasa, pohoda tempo, nízký překážky. Jen mi nepřijde vhodné, když cváláme a hned na to stojíme (občerstvení, přehlídka vozů,....) Večerní posezení taky super. Na westernu jsem s koníkem nebyla, ale co jsem loni viděla, tak super sranda. Opravdu pro všechny

Tak na hubertce sem nebyla,ale minuly rok(nebo preminuly) sem se byla poprve podivat na srandawestern...bohuzel i naposled,nebot sem presla an anglii a uz enbyl cas...a fotky mam v druhem PC,tak az budu v praci,zkusim sem neco hodit..mam toho celkem dost

8.1.2008 16:11

petas napsal(a):
Tak na hubertce sem nebyla,ale minuly rok(nebo preminuly) sem se byla poprve podivat na srandawestern...bohuzel i naposled,nebot sem presla an anglii a uz enbyl cas...a fotky mam v druhem PC,tak az budu v praci,zkusim sem neco hodit..mam toho celkem dost

Díky,jestli by si nechtěla dát fotky sem,tak je můžeš klidně poslat na mail: verunka.dankova11@seznam.cz
Jinak se asi líbilo,podle příspěvků,já tam jezdívám docela často,westerny i huberty bývají většinou dobré, jen by si mohli dát některé své koně do pořádku,a le to sem ted nepatří

8.1.2008 16:18

verule napsal(a):

Ahoj! Promiň že jsem tak zvědavá, ale myslíš Žlutavy u Zlína- Otrokovic?

8.1.2008 20:01

monikafris napsal(a):
Ahoj! Promiň že jsem tak zvědavá, ale myslíš Žlutavy u Zlína- Otrokovic?

Ahoj verule. Jezdíš tam s koníkem. Třeba se známe.. Já jsem z vedlejší vesnice

9.1.2008 12:45

anobbona napsal(a):
Ahoj verule. Jezdíš tam s koníkem. Třeba se známe.. Já jsem z vedlejší vesnice

pro monikafrís: jo jo myslím žlutavy u zlína,promiň měla jsem to napsat hned,omlouvám se

9.1.2008 12:49

verule napsal(a):
pro monikafrís: jo jo myslím žlutavy u zlína,promiň měla jsem to napsat hned,omlouvám se

pro anobonna: S koníkem tam nejezdím, bohužel žádného nemám, jezdím tam spíš fotit a mám tam svoje miláčka koníka Sultána, tento rok jsem ale bohužel propásla i huberta ai westerny co se focení týče, proto prosím i o ty fotky.
Foto z minulých ročníků-Sultán

9.1.2008 12:56

verule napsal(a):
pro anobonna: S koníkem tam nejezdím, bohužel žádného nemám, jezdím tam spíš fotit a mám tam svoje miláčka koníka Sultána, tento rok jsem ale bohužel propásla i huberta ai westerny co se focení týče, proto prosím i o ty fotky.
Foto z minulých ročníků-Sultán

Hoj, poptám se ti po fotkách z huberta. Já jsem je ještě neviděla, ale určitě je někdo má. Bych ti potom poslala. Jinak můžeš dojít i fotit moje koníky já na to nějak nemám čas..

9.1.2008 13:09

anobbona napsal(a):
Hoj, poptám se ti po fotkách z huberta. Já jsem je ještě neviděla, ale určitě je někdo má. Bych ti potom poslala. Jinak můžeš dojít i fotit moje koníky já na to nějak nemám čas..

Díky moc,jaké máš koně a kde přesně?určo bych někdy dojela

9.1.2008 13:16

verule napsal(a):
Díky moc,jaké máš koně a kde přesně?určo bych někdy dojela

Dvě klusačky a kobylu ČT a hřebca ČT. Jsem z Nové Dědiny

9.1.2008 13:19

anobbona napsal(a):
Dvě klusačky a kobylu ČT a hřebca ČT. Jsem z Nové Dědiny

můžu se zeptat na jména koníků,čistě ze zvědavosti

9.1.2008 13:23

verule napsal(a):
můžu se zeptat na jména koníků,čistě ze zvědavosti

Bony Teč, Vixen Filli, Debora, Darius

19.1.2008 13:13

anobbona napsal(a):
Bony Teč, Vixen Filli, Debora, Darius

pro petas:ahojky,jen sem se chtěla zepat,jestli si nenašla nějaké fotečky?tady je kdyžtak můj mail:verunka.dankova11@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík