verule
napsal(a):
Ahojky,byli jste někdy někdo na Hubertce nebo westernech na Žlutavách,kdykoli,kterýkoli rok,jestli někdo byl tak napište jak se líbilo a tak.A jestli máte fotečky sem s nima:-)
Jezdíme huberta na Žlutavech každý rok. Je to rok od roku lepší. Musím jenom chválit. Vhodná trasa, pohoda tempo, nízký překážky. Jen mi nepřijde vhodné, když cváláme a hned na to stojíme (občerstvení, přehlídka vozů,....) Večerní posezení taky super. Na westernu jsem s koníkem nebyla, ale co jsem loni viděla, tak super sranda. Opravdu pro všechny
anobbona
napsal(a):
Jezdíme huberta na Žlutavech každý rok. Je to rok od roku lepší. Musím jenom chválit. Vhodná trasa, pohoda tempo, nízký překážky. Jen mi nepřijde vhodné, když cváláme a hned na to stojíme (občerstvení, přehlídka vozů,....) Večerní posezení taky super. Na westernu jsem s koníkem nebyla, ale co jsem loni viděla, tak super sranda. Opravdu pro všechny
Tak na hubertce sem nebyla,ale minuly rok(nebo preminuly) sem se byla poprve podivat na srandawestern...bohuzel i naposled,nebot sem presla an anglii a uz enbyl cas...a fotky mam v druhem PC,tak az budu v praci,zkusim sem neco hodit..mam toho celkem dost
petas
napsal(a):
Tak na hubertce sem nebyla,ale minuly rok(nebo preminuly) sem se byla poprve podivat na srandawestern...bohuzel i naposled,nebot sem presla an anglii a uz enbyl cas...a fotky mam v druhem PC,tak az budu v praci,zkusim sem neco hodit..mam toho celkem dost
Díky,jestli by si nechtěla dát fotky sem,tak je můžeš klidně poslat na mail: verunka.dankova11@seznam.cz
Jinak se asi líbilo,podle příspěvků,já tam jezdívám docela často,westerny i huberty bývají většinou dobré, jen by si mohli dát některé své koně do pořádku,a le to sem ted nepatří
verule
napsal(a):
pro monikafrís: jo jo myslím žlutavy u zlína,promiň měla jsem to napsat hned,omlouvám se
pro anobonna: S koníkem tam nejezdím, bohužel žádného nemám, jezdím tam spíš fotit a mám tam svoje miláčka koníka Sultána, tento rok jsem ale bohužel propásla i huberta ai westerny co se focení týče, proto prosím i o ty fotky.
Foto z minulých ročníků-Sultán
verule
napsal(a):
pro anobonna: S koníkem tam nejezdím, bohužel žádného nemám, jezdím tam spíš fotit a mám tam svoje miláčka koníka Sultána, tento rok jsem ale bohužel propásla i huberta ai westerny co se focení týče, proto prosím i o ty fotky.
Foto z minulých ročníků-Sultán
Hoj, poptám se ti po fotkách z huberta. Já jsem je ještě neviděla, ale určitě je někdo má. Bych ti potom poslala. Jinak můžeš dojít i fotit moje koníky já na to nějak nemám čas..