Tak pořád váhám pro kterou uzdečku se rozhoudnout na toho svýho jouzu, třebas mi poradíte, která mu víc sluší....
Tahle?
janda
napsal(a):
Tak pořád váhám pro kterou uzdečku se rozhoudnout na toho svýho jouzu, třebas mi poradíte, která mu víc sluší....
Tahle?
nebo tato?
pepepina
napsal(a):
no na te první fotce vypada líp ale ja jsem zvykla i na tu druhou verzi ktera se mi taky libi navic je to ta s tou tvoji celenkou ne to s emi libilo
Luziku, ovšem smůla, ta ozdoba na čelence nezvládla nános špíny při běžném užívání a při poslední udržbě jsem ji servala, protože už nebyla zlatá, ale spíš černá škoda, též jsem na své dílo byla hrdá.
A co se týče sedla, to je právě to.... Měla jsem k té hnědé sedlo v naprosto stejném tónu - paráda. Jenomže přítelovu oři nesedělo to jeho sedlo(ten nosi/l tu černou, páč měl sedlo černé) a tak vyfasoval to světlehnědé. Já mám teď středně až tmavě hnědé sedlo, odstín tak o 2 odstíny tmavší než ta uzdečka. Jenomže je starší a dost vydřený, takže zvažuju že ho dám u sedláře obarvit. Ale nevím jestli to jde na světlejší odstín, nebo jen tmavší (čili by šlo na černo). Tak uvažuju že bych zvolila tu černou a do světlehnědý ohákla přítelova koňoucha.
P.S. možná to taky může hrár roli - můj oř má doplňky - podsedlovka, čabraka, kamaše šedý a přítelův modré
Hodím sem ještě foto toho přítelova s tou černou uzdečkou...
Tož co myslíte?
pepepina
napsal(a):
ja myslim Alblbcovi to je jedno pac v te rychlosti jak zase s nekym zmete si nikdo ani nevsimne co ma na sobe
Ty lůzo čůzo sprostá Jestli se nemýlím tak Albo v poslední době zatočil naposled s tebou
Takže to chápu žes při tom válení po zemi neměla čas obdivovat jeho uzdečku.
Takže zdejší reakce jsou evidentně jednotné, díky za ně - hodím na něj tedy černou a sedlo obarvím.
A propo, nemáte někdo zkušenost co tak stojí barvení sedla?
janda
napsal(a):
Ty lůzo čůzo sprostá Jestli se nemýlím tak Albo v poslední době zatočil naposled s tebou
Takže to chápu žes při tom válení po zemi neměla čas obdivovat jeho uzdečku.
Takže zdejší reakce jsou evidentně jednotné, díky za ně - hodím na něj tedy černou a sedlo obarvím.
A propo, nemáte někdo zkušenost co tak stojí barvení sedla?
dostala jsi me
janda
napsal(a):
No vidíš, už mlčíš co?
ale nejsem jedina s kym merci napriklad ,,,,
janda
napsal(a):
No moc Lůziku nevykřikuj a zameť si prvně přes svým prahem. Pravda stylová moc není, uvolněná vůbec, textil asi dostal řádně zabrat, ale Lůzoši, Nikol je doposud jediný, koho ještě Albion NIKDY nesundal.
Můžeš říct to samé i o sobě???
no dobre to je fakt ale i tak......vseho do casu
stieberova
napsal(a):
Na tomhle ryzákovi by asi nejvíc sedla spíš tmavší hnědá, třeba taková jako úplně tmavá čokoláda a se zdobenou čelenkou, ale takhle bych řekla, že ta černá uzdečka na první fotce je lepší.
Jo rozumím, jenomže právě přesně takovou (akorát bez zdobení čelenky) má jeho mamča, která jako by mu z oka vypadla. Tak nechci aby byli zase úplně jak přes kopírák....
To je ona
stieberova
napsal(a):
Na tomhle ryzákovi by asi nejvíc sedla spíš tmavší hnědá, třeba taková jako úplně tmavá čokoláda a se zdobenou čelenkou, ale takhle bych řekla, že ta černá uzdečka na první fotce je lepší.
mě by se líbila nejvíc hnědá, rezatá na ryzákovi nic moc takže kdyžtak tu černou, já bych se řídila barvou sedla
janda
napsal(a):
Jo rozumím, jenomže právě přesně takovou (akorát bez zdobení čelenky) má jeho mamča, která jako by mu z oka vypadla. Tak nechci aby byli zase úplně jak přes kopírák....
To je ona
Ahojky ,mas moc peknyho konika ...ta cerna mu ale slusi vic,je v ni takovej sikovnej ale stejne posledni rozhodnuti si udelas stejne sama ...pa marcela
nikootin
napsal(a):
mě by se líbila nejvíc hnědá, rezatá na ryzákovi nic moc takže kdyžtak tu černou, já bych se řídila barvou sedla
Dík za názory - ta světlá by měla být barva London - k ní mám i sedlo ve stejném odstínu, ale asi ten komplet vyfasuje ten ryzák s lysinou.
Jinak sedlo - to jestl horší, druhé sedlo je tmavě hnědé, takže nepasuje ani k jedné uzdečce. Asi ho ale nechám obarvit na černo. Nebo potom podle toho jak to vychází cenově, pořídit k tomu tmavě hnědému uzdečku, ale to se mi moc nechce - tyhle ještě něco vydrží. Černé jsou 2 roky a světlou mám tak půl roku.....