Dilema - která sluší víc?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2008 23:19

Tak pořád váhám pro kterou uzdečku se rozhoudnout na toho svýho jouzu, třebas mi poradíte, která mu víc sluší....

Tahle?

5.1.2008 23:20

janda napsal(a):
Tak pořád váhám pro kterou uzdečku se rozhoudnout na toho svýho jouzu, třebas mi poradíte, která mu víc sluší....

Tahle?

nebo tato?

5.1.2008 23:24

janda napsal(a):
nebo tato?

ahoj, v te prvni se mi zda hezci, noblesnejsi a vynikne krasna hlavinka, na druhe fotce taky slusi, ale prijde mi, ze nevyzdvihuje kvality hlavy

5.1.2008 23:30

no na te první fotce vypada líp ale ja jsem zvykla i na tu druhou verzi ktera se mi taky libi navic je to ta s tou tvoji celenkou ne to s emi libilo

5.1.2008 23:35

janda napsal(a):
nebo tato?

ta černá krásně zvýrazní hlavu

5.1.2008 23:52

pepepina napsal(a):
no na te první fotce vypada líp ale ja jsem zvykla i na tu druhou verzi ktera se mi taky libi navic je to ta s tou tvoji celenkou ne to s emi libilo

Luziku, ovšem smůla, ta ozdoba na čelence nezvládla nános špíny při běžném užívání a při poslední udržbě jsem ji servala, protože už nebyla zlatá, ale spíš černá škoda, též jsem na své dílo byla hrdá.

A co se týče sedla, to je právě to.... Měla jsem k té hnědé sedlo v naprosto stejném tónu - paráda. Jenomže přítelovu oři nesedělo to jeho sedlo(ten nosi/l tu černou, páč měl sedlo černé) a tak vyfasoval to světlehnědé. Já mám teď středně až tmavě hnědé sedlo, odstín tak o 2 odstíny tmavší než ta uzdečka. Jenomže je starší a dost vydřený, takže zvažuju že ho dám u sedláře obarvit. Ale nevím jestli to jde na světlejší odstín, nebo jen tmavší (čili by šlo na černo). Tak uvažuju že bych zvolila tu černou a do světlehnědý ohákla přítelova koňoucha.

P.S. možná to taky může hrár roli - můj oř má doplňky - podsedlovka, čabraka, kamaše šedý a přítelův modré

Hodím sem ještě foto toho přítelova s tou černou uzdečkou...

Tož co myslíte?

5.1.2008 23:55

microfon napsal(a):
ta černá krásně zvýrazní hlavu

ja myslim Alblbcovi to je jedno pac v te rychlosti jak zase s nekym zmete si nikdo ani nevsimne co ma na sobe

6.1.2008 00:06

pepepina napsal(a):
ja myslim Alblbcovi to je jedno pac v te rychlosti jak zase s nekym zmete si nikdo ani nevsimne co ma na sobe

Vždy se mi líbyla oranžová na ryzácích ,ale tady jsem pro černou

6.1.2008 00:11

pepepina napsal(a):

Ty lůzo čůzo sprostá Jestli se nemýlím tak Albo v poslední době zatočil naposled s tebou Takže to chápu žes při tom válení po zemi neměla čas obdivovat jeho uzdečku.

Takže zdejší reakce jsou evidentně jednotné, díky za ně - hodím na něj tedy černou a sedlo obarvím.
A propo, nemáte někdo zkušenost co tak stojí barvení sedla?

6.1.2008 00:18

janda napsal(a):
Ty lůzo čůzo sprostá Jestli se nemýlím tak Albo v poslední době zatočil naposled s tebou Takže to chápu žes při tom válení po zemi neměla čas obdivovat jeho uzdečku.

Takže zdejší reakce jsou evidentně jednotné, díky za ně - hodím na něj tedy černou a sedlo obarvím.
A propo, nemáte někdo zkušenost co tak stojí barvení sedla?

dostala jsi me

6.1.2008 00:20

pepepina napsal(a):
dostala jsi me

No vidíš, už mlčíš co?

6.1.2008 00:25

janda napsal(a):
No vidíš, už mlčíš co?

ale nejsem jedina s kym merci napriklad ,,,,

6.1.2008 00:39

pepepina napsal(a):
ale nejsem jedina s kym merci napriklad ,,,,

No moc Lůziku nevykřikuj a zameť si prvně přes svým prahem. Pravda stylová moc není, uvolněná vůbec, textil asi dostal řádně zabrat, ale Lůzoši, Nikol je doposud jediný, koho ještě Albion NIKDY nesundal.
Můžeš říct to samé i o sobě???

6.1.2008 00:46

janda napsal(a):
No moc Lůziku nevykřikuj a zameť si prvně přes svým prahem. Pravda stylová moc není, uvolněná vůbec, textil asi dostal řádně zabrat, ale Lůzoši, Nikol je doposud jediný, koho ještě Albion NIKDY nesundal.
Můžeš říct to samé i o sobě???

no dobre to je fakt ale i tak......vseho do casu

6.1.2008 09:02

janda napsal(a):
nebo tato?

Na tomhle ryzákovi by asi nejvíc sedla spíš tmavší hnědá, třeba taková jako úplně tmavá čokoláda a se zdobenou čelenkou, ale takhle bych řekla, že ta černá uzdečka na první fotce je lepší.

6.1.2008 09:59

stieberova napsal(a):
Na tomhle ryzákovi by asi nejvíc sedla spíš tmavší hnědá, třeba taková jako úplně tmavá čokoláda a se zdobenou čelenkou, ale takhle bych řekla, že ta černá uzdečka na první fotce je lepší.

Jo rozumím, jenomže právě přesně takovou (akorát bez zdobení čelenky) má jeho mamča, která jako by mu z oka vypadla. Tak nechci aby byli zase úplně jak přes kopírák....
To je ona

6.1.2008 10:00

stieberova napsal(a):

mě by se líbila nejvíc hnědá, rezatá na ryzákovi nic moc takže kdyžtak tu černou, já bych se řídila barvou sedla

6.1.2008 10:01

nikootin napsal(a):
mě by se líbila nejvíc hnědá, rezatá na ryzákovi nic moc takže kdyžtak tu černou, já bych se řídila barvou sedla

líbí se mi ta první fotka

6.1.2008 10:04

janda napsal(a):
Jo rozumím, jenomže právě přesně takovou (akorát bez zdobení čelenky) má jeho mamča, která jako by mu z oka vypadla. Tak nechci aby byli zase úplně jak přes kopírák....
To je ona

Ahojky ,mas moc peknyho konika ...ta cerna mu ale slusi vic,je v ni takovej sikovnej ale stejne posledni rozhodnuti si udelas stejne sama ...pa marcela

6.1.2008 10:11

nikootin napsal(a):

Dík za názory - ta světlá by měla být barva London - k ní mám i sedlo ve stejném odstínu, ale asi ten komplet vyfasuje ten ryzák s lysinou.

Jinak sedlo - to jestl horší, druhé sedlo je tmavě hnědé, takže nepasuje ani k jedné uzdečce. Asi ho ale nechám obarvit na černo. Nebo potom podle toho jak to vychází cenově, pořídit k tomu tmavě hnědému uzdečku, ale to se mi moc nechce - tyhle ještě něco vydrží. Černé jsou 2 roky a světlou mám tak půl roku.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík