radule
napsal(a):
Hledam spojeni na Martinu, ma konika Redskina. Je z noveho jicina. Dekuji....
spojení navázáno Viď ,Marti?
radule
napsal(a):
Tak tady jsem
Celá originální já! Radku jsem znala jen jednu a ta byla od Pardubek - myslím a měla by mít už mimi - teda pokud to všechno dobře dopadlo. .....Nebo jsem zapomněla - omlouvám se, ale určo ráda pokecám
marijanka
napsal(a):
Tak tady jsem
Celá originální já! Radku jsem znala jen jednu a ta byla od Pardubek - myslím a měla by mít už mimi - teda pokud to všechno dobře dopadlo. .....Nebo jsem zapomněla - omlouvám se, ale určo ráda pokecám
Tak teta vidim, ze sme na tom stejne, ja z jicina udelam novej a ty z Olmika Pardubky. Z Pardubic je Kamila. Nepsala jsem ti mejl...
radule
napsal(a):
Tak teta vidim, ze sme na tom stejne, ja z jicina udelam novej a ty z Olmika Pardubky. Z Pardubic je Kamila. Nepsala jsem ti mejl...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tý jo krásný mimi!!!! Úplně čučím! Jsi pořád v CH? Tý jo dej vědět až dorazíš - melouna dáme a pěkně naporcovanýho nůžkama Kde jsi? Jak je?
marijanka
napsal(a):
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tý jo krásný mimi!!!! Úplně čučím! Jsi pořád v CH? Tý jo dej vědět až dorazíš - melouna dáme a pěkně naporcovanýho nůžkama Kde jsi? Jak je?
...porad ve svajcu, kdyby me to napadlo driv hledat te pres i faunu , skoda byla jsem doma asi mesic, pred vanocema. porad stejny, jsem se teda vdala a jezdit chodim porad. tobe nechybi svycary?
radule
napsal(a):
...porad ve svajcu, kdyby me to napadlo driv hledat te pres i faunu , skoda byla jsem doma asi mesic, pred vanocema. porad stejny, jsem se teda vdala a jezdit chodim porad. tobe nechybi svycary?
ale chybí - to víš! všechno, ale tady jsem si našla co jsem hledala. Chtěli jsme jet mezi svátkama do CH na návštěvu, ale vyskočila mi plotýnka a skřípla nerv a tak jsem nějak nemohla fungovat....
Byla prdel a co Kamila-ještě je v CH?
marijanka
napsal(a):
ale chybí - to víš! všechno, ale tady jsem si našla co jsem hledala. Chtěli jsme jet mezi svátkama do CH na návštěvu, ale vyskočila mi plotýnka a skřípla nerv a tak jsem nějak nemohla fungovat....
Byla prdel a co Kamila-ještě je v CH?
Kamca ta tam umre...a jeste drandis motorky? po me u augasta pracovala Kaca, to vis? a augusto si nasel babu, takovou jzdacku a ted uz maji dvoumesicni mimi...
radule
napsal(a):
Kamca ta tam umre...a jeste drandis motorky? po me u augasta pracovala Kaca, to vis? a augusto si nasel babu, takovou jzdacku a ted uz maji dvoumesicni mimi...
jasný - tomusí být
Že tam pracovala nevím, někdo říkal, že je někde v italský části, ale, že u něho....
No, tak to to dopracoval, hlavně, že chtěl nějakou majetnou, že? Ale fešák to byl, to se musí nechat
radule
napsal(a):
tak to jsem ráda,že jste se našly
marijanka
napsal(a):
To jako já jo? ....no máš pravdu o počkej počkej, zkusím najít něakou fotečku
Tak tady: Kolesa mini-maxi
radule
napsal(a):
To ja takytakovy spravne streleny lidi se tezko hledaji
A další
....... to už bylo 160 cm a tam už nás nechytli
Ale stejně je to flákač - viz.přední nožičky
radule
napsal(a):
Koukám,jste to rozjely Marti,objevilas "kouzlo" ifauny
?
marijanka
napsal(a):
no mám - 11 ks Kateřina se nějak zaběhla a pak mám ještě jednu nalezenou, tak si taky potvora užila. Kačenku si pamatuješ ne? Jsou krásný, ale je jich moc... Kačka má 5 a Bára 6....Nechceš?
Kateřina....
coriska
napsal(a):
osobně ne, ale jsem ze Železnice, byla jste tam trénovat na mladý kobyle a BobanoviA taky vás vídám každý víkend na závodech
Aháááá, tak to jo
a nech toho vykání - zas tak stará nejsem
Boban si užívá zimního klidu - po úspěchu v Kolesách ...ikdyž musím přiznat, že začíná být pěkně nabitej
Pozdravuj v Železnici
marijanka
napsal(a):
Aháááá, tak to jo
a nech toho vykání - zas tak stará nejsem
Boban si užívá zimního klidu - po úspěchu v Kolesách ...ikdyž musím přiznat, že začíná být pěkně nabitej
Pozdravuj v Železnici
moje kobyla taky odpočívala, ale už měsíc chodíme jezdit, jen do terénuAle je znát, že měla přes měsíc klid, vyhazování si ona neodpustí