Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2008 00:20

Hledam spojeni na Martinu, ma konika Redskina. Je z noveho jicina. Dekuji....

6.1.2008 07:36

radule napsal(a):

A copak jí potřebuješ???

6.1.2008 08:56

radule napsal(a):

pozor, Martina není z Nového Jičína na Moravě ale bydlí u Jičína ve východních Čecháchale kontakt bohužel nemám

6.1.2008 10:23

molly napsal(a):
A copak jí potřebuješ???

...znam ji ze svycarska a chtela bych si jen skecnout. Jestli ji znas tak ji kdyztak dej muj e mail: Rsrutova@seznam.cz....diky

6.1.2008 10:25

coriska napsal(a):
pozor, Martina není z Nového Jičína na Moravě ale bydlí u Jičína ve východních Čecháchale kontakt bohužel nemám

...mam v tech mestech poradnej bordel,...

6.1.2008 11:37

radule napsal(a):
...mam v tech mestech poradnej bordel,...

no radíku to teda jo... ale prosím napiš mi na tom e-mailu ju???

7.1.2008 12:00

radule napsal(a):

spojení navázáno Viď ,Marti?

7.1.2008 12:05

molly napsal(a):
spojení navázáno Viď ,Marti?

vypadá to, že snad jo

7.1.2008 12:06

marijanka napsal(a):
vypadá to, že snad jo

jéééééé to je Boban! kují! super

7.1.2008 12:09

radule napsal(a):

Tak tady jsem
Celá originální já! Radku jsem znala jen jednu a ta byla od Pardubek - myslím a měla by mít už mimi - teda pokud to všechno dobře dopadlo. .....Nebo jsem zapomněla - omlouvám se, ale určo ráda pokecám

7.1.2008 12:09

marijanka napsal(a):
jéééééé to je Boban! kují! super

7.1.2008 12:24

marijanka napsal(a):
Tak tady jsem
Celá originální já! Radku jsem znala jen jednu a ta byla od Pardubek - myslím a měla by mít už mimi - teda pokud to všechno dobře dopadlo. .....Nebo jsem zapomněla - omlouvám se, ale určo ráda pokecám

Tak teta vidim, ze sme na tom stejne, ja z jicina udelam novej a ty z Olmika Pardubky. Z Pardubic je Kamila. Nepsala jsem ti mejl...

7.1.2008 12:30

radule napsal(a):
Tak teta vidim, ze sme na tom stejne, ja z jicina udelam novej a ty z Olmika Pardubky. Z Pardubic je Kamila. Nepsala jsem ti mejl...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tý jo krásný mimi!!!! Úplně čučím! Jsi pořád v CH? Tý jo dej vědět až dorazíš - melouna dáme a pěkně naporcovanýho nůžkama Kde jsi? Jak je?

7.1.2008 12:42

marijanka napsal(a):
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tý jo krásný mimi!!!! Úplně čučím! Jsi pořád v CH? Tý jo dej vědět až dorazíš - melouna dáme a pěkně naporcovanýho nůžkama Kde jsi? Jak je?

...porad ve svajcu, kdyby me to napadlo driv hledat te pres i faunu , skoda byla jsem doma asi mesic, pred vanocema. porad stejny, jsem se teda vdala a jezdit chodim porad. tobe nechybi svycary?

7.1.2008 12:57

radule napsal(a):
...porad ve svajcu, kdyby me to napadlo driv hledat te pres i faunu , skoda byla jsem doma asi mesic, pred vanocema. porad stejny, jsem se teda vdala a jezdit chodim porad. tobe nechybi svycary?

ale chybí - to víš! všechno, ale tady jsem si našla co jsem hledala. Chtěli jsme jet mezi svátkama do CH na návštěvu, ale vyskočila mi plotýnka a skřípla nerv a tak jsem nějak nemohla fungovat....
Byla prdel a co Kamila-ještě je v CH?

7.1.2008 13:06

marijanka napsal(a):
ale chybí - to víš! všechno, ale tady jsem si našla co jsem hledala. Chtěli jsme jet mezi svátkama do CH na návštěvu, ale vyskočila mi plotýnka a skřípla nerv a tak jsem nějak nemohla fungovat....
Byla prdel a co Kamila-ještě je v CH?

Kamca ta tam umre...a jeste drandis motorky? po me u augasta pracovala Kaca, to vis? a augusto si nasel babu, takovou jzdacku a ted uz maji dvoumesicni mimi...

7.1.2008 13:18

radule napsal(a):
Kamca ta tam umre...a jeste drandis motorky? po me u augasta pracovala Kaca, to vis? a augusto si nasel babu, takovou jzdacku a ted uz maji dvoumesicni mimi...

jasný - tomusí být
Že tam pracovala nevím, někdo říkal, že je někde v italský části, ale, že u něho....
No, tak to to dopracoval, hlavně, že chtěl nějakou majetnou, že? Ale fešák to byl, to se musí nechat

7.1.2008 13:53

radule napsal(a):

tak to jsem ráda,že jste se našly

7.1.2008 19:06

molly napsal(a):

já takyjinak pozdravujte Bobana, supr koník

7.1.2008 20:11

molly napsal(a):

To ja takytakovy spravne streleny lidi se tezko hledaji

7.1.2008 20:16

coriska napsal(a):

Tak jak tak koukám Boban je nějakej známej
Tak to mě těší

7.1.2008 20:17

radule napsal(a):

To jako já jo? ....no máš pravdu o počkej počkej, zkusím najít něakou fotečku

7.1.2008 20:22

marijanka napsal(a):
To jako já jo? ....no máš pravdu o počkej počkej, zkusím najít něakou fotečku

Tak tady: Kolesa mini-maxi

7.1.2008 20:27

radule napsal(a):

A další

....... to už bylo 160 cm a tam už nás nechytli Ale stejně je to flákač - viz.přední nožičky

7.1.2008 20:29

coriska napsal(a):

Corísku, my se známe ? Odkud znáš Bobana - Redskina?

7.1.2008 20:38

marijanka napsal(a):
A další

....... to už bylo 160 cm a tam už nás nechytli Ale stejně je to flákač - viz.přední nožičky

...co by se unavoval.... teta mas tu fotku s tim papouchem ze san rema? kdyztak me ji posli na meil at si ji muzu ulozit...

7.1.2008 20:45

radule napsal(a):
...co by se unavoval.... teta mas tu fotku s tim papouchem ze san rema? kdyztak me ji posli na meil at si ji muzu ulozit...

ty jo mám - musím najít a naskenovat. Nedávno jsem na ní koukala co Mates - už spí?

7.1.2008 21:00

marijanka napsal(a):
ty jo mám - musím najít a naskenovat. Nedávno jsem na ní koukala co Mates - už spí?

...ne vriska v postylce, ale to je normal. jen je to vzdy kdo z koho. rve jak blazen a kdyz tam dorazim tak je vyrehtanej, opicak jeden. Co tvoris ty?

7.1.2008 21:10

radule napsal(a):

Koukám,jste to rozjely Marti,objevilas "kouzlo" ifauny ?

7.1.2008 21:12

radule napsal(a):
...ne vriska v postylce, ale to je normal. jen je to vzdy kdo z koho. rve jak blazen a kdyz tam dorazim tak je vyrehtanej, opicak jeden. Co tvoris ty?

....ale prolejzám faunu hele nemáš ICQ?
moje číslo 468-518-891. To bude rychlejší

7.1.2008 21:28

molly napsal(a):

no asi jo dávala jsen inzerát na štěňátka. Ještě to jsou takový káčátka ošklivý, tak jak se trošku vylíhnou, udělám nějaký fotečky

7.1.2008 21:34

marijanka napsal(a):
no asi jo dávala jsen inzerát na štěňátka. Ještě to jsou takový káčátka ošklivý, tak jak se trošku vylíhnou, udělám nějaký fotečky

nemam icq, zaridim...ty mas stenatka?

7.1.2008 21:46

marijanka napsal(a):
....ale prolejzám faunu hele nemáš ICQ?
moje číslo 468-518-891. To bude rychlejší

...uz to stahuju, ta sem zvedava jak to ten muj pc sezvejkne. musim na nej pomalu je to uz dedecek.

7.1.2008 21:57

radule napsal(a):
nemam icq, zaridim...ty mas stenatka?

no mám - 11 ks Kateřina se nějak zaběhla a pak mám ještě jednu nalezenou, tak si taky potvora užila. Kačenku si pamatuješ ne? Jsou krásný, ale je jich moc... Kačka má 5 a Bára 6....Nechceš?

7.1.2008 21:59

marijanka napsal(a):
no mám - 11 ks Kateřina se nějak zaběhla a pak mám ještě jednu nalezenou, tak si taky potvora užila. Kačenku si pamatuješ ne? Jsou krásný, ale je jich moc... Kačka má 5 a Bára 6....Nechceš?

Kateřina....

7.1.2008 22:00

marijanka napsal(a):
Kateřina....

Bailey

7.1.2008 22:09

marijanka napsal(a):
Bailey

...samo ze si je pamatuju, zlaticka jedny. to je ale potvurka, aspon se nenudis...

7.1.2008 22:27

molly napsal(a):

...diky za pomoc pri hledani

8.1.2008 18:39

marijanka napsal(a):
Corísku, my se známe ? Odkud znáš Bobana - Redskina?

osobně ne, ale jsem ze Železnice, byla jste tam trénovat na mladý kobyle a BobanoviA taky vás vídám každý víkend na závodech

10.1.2008 12:53

coriska napsal(a):
osobně ne, ale jsem ze Železnice, byla jste tam trénovat na mladý kobyle a BobanoviA taky vás vídám každý víkend na závodech

Aháááá, tak to jo
a nech toho vykání - zas tak stará nejsem
Boban si užívá zimního klidu - po úspěchu v Kolesách ...ikdyž musím přiznat, že začíná být pěkně nabitej
Pozdravuj v Železnici

10.1.2008 13:30

marijanka napsal(a):
Aháááá, tak to jo
a nech toho vykání - zas tak stará nejsem
Boban si užívá zimního klidu - po úspěchu v Kolesách ...ikdyž musím přiznat, že začíná být pěkně nabitej
Pozdravuj v Železnici

moje kobyla taky odpočívala, ale už měsíc chodíme jezdit, jen do terénuAle je znát, že měla přes měsíc klid, vyhazování si ona neodpustí

Přidejte reakci

Přidat smajlík