Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2008 16:45

Ahojda lidi. Mám kamarádku, která by chtěla se svým koníkem zkusit vytrvalost. Popřípadě bych ji mohla doprovázet se svým koněm.
Jen bych od vás chtěla vědět, zda existuje nějaký kalendář akcí pro tuto dosciplínu, jaká je pro začátek nejlepší vzdálenost a jestli je potřeba ZZVJ pro všechny závody nebo jsou taky něco jako veřejné tréninky jako třeba u parkurů, nebo srandamače u westernu...
A ještě otázka, jestli se jezdí závody v Jeníkově u Hořic, jako se jezdily dřív, bylo by to pro nás asi nejblíž...
Děkuji za ochotu při odpovídání

6.1.2008 16:54

ladys napsal(a):
Ahojda lidi. Mám kamarádku, která by chtěla se svým koníkem zkusit vytrvalost. Popřípadě bych ji mohla doprovázet se svým koněm.
Jen bych od vás chtěla vědět, zda existuje nějaký kalendář akcí pro tuto dosciplínu, jaká je pro začátek nejlepší vzdálenost a jestli je potřeba ZZVJ pro všechny závody nebo jsou taky něco jako veřejné tréninky jako třeba u parkurů, nebo srandamače u westernu...
A ještě otázka, jestli se jezdí závody v Jeníkově u Hořic, jako se jezdily dřív, bylo by to pro nás asi nejblíž...

Ahojky, kalendář akcí najdeš na http://vytrvalost.cz/
Ale myslím, že na rok 2008 ho ještě zpracovaný nemají.

6.1.2008 16:59

zuzule napsal(a):
Ahojky, kalendář akcí najdeš na http://vytrvalost.cz/
Ale myslím, že na rok 2008 ho ještě zpracovaný nemají.

kalendář na rok 2008 je již schválený a na webu, v aktualitách

6.1.2008 17:41

ladys napsal(a):

Ahoj,jak již výše psaly,tak schválený kalendář na rok 2008 je na www.vytrvalost.cz.
O žádném Jeníkově tedy nevím,ale závodů se jede poměrně dost,tak si snad vybereš.
Pokud máte složené ZZVJ,tak až projdete novou "kategorizací jezdců"-na webu popsáno,tak můžete pokračovat ve vyšších soutěžích.
Pokud licenci nemáte,budete moci jezdit jen KP (po dosažení určitých bodů si můžete splinit podmínky pro ZZVJ-E),což jsou také pro začátek nejlepší soutěže.Měří kolem 25-30km a v pořádku zvládnout by je měl každý zdravý kůň.
Pokud máte icq,ráda pokecám

6.1.2008 19:18

ladys napsal(a):

Ahoj, jak se máš? Co Rocky, kdy bude mít mimi?
V Jeníkově se nedělají závody už hoooodně dlouho.

6.1.2008 19:31

avecaesar napsal(a):
Ahoj, jak se máš? Co Rocky, kdy bude mít mimi?
V Jeníkově se nedělají závody už hoooodně dlouho.

Ahojda....
Tak vám všem děkuju, jsem moc ráda, už na to koukám .
ICQ bohužel nemám, ale mail myslím stačí ne? Ladies@seznam.cz
Marynka bude mít hříbouše na začátku května, ale už má pěknej břuch..
A co Laruše? Trénujete i v zimě? Já s Migoušem nemám, kde jezdit, všude se lyžuje, tak jenom žere
Já, že se tam vždycky závody jezdily, jezdila (nebo ještě jezdí) tam moje kámoška ze školy, Zuzka Houžvičková (vždycky Houžvoň)

Přidejte reakci

Přidat smajlík