dobry den..mam taky problem...chceme na jar vybrat okno ,ale treba nam na to okno dat mreze koli zlodejom....chcela by som vsak aby mohol mat kon hlavu vonku z okna aj ked su na nom mreze....niekde na nete som take mreze videla,ale nepametam si kde....neviete o niecom?...poripade nejake fotky ako ste to vyriesili vy...vopred dakujem:)
rokimondo
napsal(a):
dobry den..mam taky problem...chceme na jar vybrat okno ,ale treba nam na to okno dat mreze koli zlodejom....chcela by som vsak aby mohol mat kon hlavu vonku z okna aj ked su na nom mreze....niekde na nete som take mreze videla,ale nepametam si kde....neviete o niecom?...poripade nejake fotky ako ste to vyriesili vy...vopred dakujem:)
Kdyby jsi nenašla na webu, podle mě se jednoduše nechájí mříže udělat na míru oknu a koni na hlavu - udělat by to měl každý člověk, co trochu pracuje s železem - kovo..prostě! Přítelovi takhle dělali okrasné dveře do stájí
- teď jsou vchodem na zahradu - stojí to sice peníze...ale je to krásný
rokimondo
napsal(a):
hlava ven z okna je moooc nebezpečná. Kůň se leká a buď si bude odírat hlavu nedejbože si jí utrhne a nebo taky může tím oknem vyskočit ven a to jsou pak taky ošklivý urázy. Takže okno je nejlepší otevřené jen na ventilačku!
naftalinka
napsal(a):
a mříže tam pak můžeš mít taky
tym oknom sa zas cely kon neprepcha....vzdy sme mali kone tak aby mali hlavy vonku..stajna je na takom mieste ze by si nemali odtrhnut hlavu kde sa zlaknu a mreze chcemm dat spravit tak aby boli bezpecne,..,,chcem ich dat robit na mieru len potrebujem nejaky navrh...
rokimondo
napsal(a):
tym oknom sa zas cely kon neprepcha....vzdy sme mali kone tak aby mali hlavy vonku..stajna je na takom mieste ze by si nemali odtrhnut hlavu kde sa zlaknu a mreze chcemm dat spravit tak aby boli bezpecne,..,,chcem ich dat robit na mieru len potrebujem nejaky navrh...
tu som nieco nasla na nete,ale to su klasicke mreze
rokimondo
napsal(a):
tu som nieco nasla na nete,ale to su klasicke mreze
a este taketo...tieto okna vyraba jedna firma ktora stavia stajne pre kone a jedno okno stoji cez 10 tisic korun!