Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2008 11:59

Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...
Tak jak se daří na začátku roku?! Co koníci?! A co vy?! Vykročili jste pravou nohou?! Já koníka od ledna pronajímám a moc si libuju, že jsem našla tak fajn holčinu. Navíc jsem se s koníkem musela stěhovat, takže i nová staj...

Jen času není tolik, kolik bych chtěla-pořád se učím...teď na biofyziku...Tož dufám, že to bude brzo za mnů:-D

10.1.2008 12:24

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...
Tak jak se daří na začátku roku?! Co koníci?! A co vy?! Vykročili jste pravou nohou?! Já koníka od ledna pronajímám a moc si libuju, že jsem našla tak fajn holčinu. Navíc jsem se s koníkem musela stěhovat, takže i nová staj...

Jen času není tolik, kolik bych chtěla-pořád se učím...teď na biofyziku...Tož dufám, že to bude brzo za mnů:-D

Ahoj tak my sme vykrocily trochu nemocně. konik dva dny nežral a byl taky cely divny. Dneska tu byl Mach tak sme konika uspaly a brousily sme zubiska a jeden trhaly takze za par hodin uz by to mohlo byt ok.. Fuj a za pul roku znova tož to se těším ..

A kdepak ho máš ustájenýho??

10.1.2008 12:32

Tak já si to budu pro příště pamatovat 127,127,127....

Nakonec mám koníka u Šnekaře v Hrabové. Poslední měsíc byl v tomhle směru dost hektický...

Já nebyla pořádně přes 2 týdny. Na Silvestra mě skolila nechutná chřipka, přes týden jsem měla vysoké horečky a byla ráda, když dolezu na záchod a zpátky do postele. Ještě dneska se po 2 krocích zadýchávám:-F Stará baba, no

Kde máte koníky vy?!

10.1.2008 13:12

Emil je šnekař

10.1.2008 13:13

Ahoj všicitak Adél,pro tvé info Emil je šnekař,říká se mu tak proto, že kdysi choval šneky a prý mu všichni utekli takže farma na rozvodí,Emil Moudrý a šnekař,to je všechno v jedné osobě...já mám koně taky v Hrabové asi 5 minut od šnekaře Emila,dneska za tím svým frajerem jedu,to zas bude čoro,jelikož se pořád učím (mám zkouškové),tak ho trochu šidím a jde to pořádně poznat,je nastátý až hrůza,včera jsem byla jezdit až za tmy,takže nic moc a dneska pracujeme ze země...tak jsem zvědavá,jak nám to půjde...jinak všem,všechno nej nej nej do nového roku,sice krapet se spožděním,ale přece

10.1.2008 13:20

pedruna napsal(a):
Ahoj všicitak Adél,pro tvé info Emil je šnekař,říká se mu tak proto, že kdysi choval šneky a prý mu všichni utekli takže farma na rozvodí,Emil Moudrý a šnekař,to je všechno v jedné osobě...já mám koně taky v Hrabové asi 5 minut od šnekaře Emila,dneska za tím svým frajerem jedu,to zas bude čoro,jelikož se pořád učím (mám zkouškové),tak ho trochu šidím a jde to pořádně poznat,je nastátý až hrůza,včera jsem byla jezdit až za tmy,takže nic moc a dneska pracujeme ze země...tak jsem zvědavá,jak nám to půjde...jinak všem,všechno nej nej nej do nového roku,sice krapet se spožděním,ale přece

Napodobně napodobně.... No ja tam kdysi chodila jakoze pomahat. Ale konika bych si tam asi nedala nepřijde mi že tam sou nějake dobré tereny kam by slo jezdit. ale ohrady tam sou super no. Ja mam koně v jistebníku.No mě se za tmy nikdy ven už nechce tak bud du do haly nebo se na to vykaslu.. Ja se trochu bojim po těch loukach a kolem rybníků tak je tma jak v pr.. takže nejde vydět na krok a konoucha mam tež takoveho sraba že ten když jede ve tmě tak by nejradši hned odcvalal domu ... minule sem se trochu stratila v noci a on to prostě vzal přes příkop a cvalem dom .. (ještě že on aspon vedel kde sme)

10.1.2008 13:28

pilgrisek napsal(a):
Napodobně napodobně.... No ja tam kdysi chodila jakoze pomahat. Ale konika bych si tam asi nedala nepřijde mi že tam sou nějake dobré tereny kam by slo jezdit. ale ohrady tam sou super no. Ja mam koně v jistebníku.No mě se za tmy nikdy ven už nechce tak bud du do haly nebo se na to vykaslu.. Ja se trochu bojim po těch loukach a kolem rybníků tak je tma jak v pr.. takže nejde vydět na krok a konoucha mam tež takoveho sraba že ten když jede ve tmě tak by nejradši hned odcvalal domu ... minule sem se trochu stratila v noci a on to prostě vzal přes příkop a cvalem dom .. (ještě že on aspon vedel kde sme)

taky jsem netoužila mít koně právě v prostředí Hrabové,vyjížďky tam sice nejsou špatné,ale moc toho není,dá se jezdit i kolem Ostravice,tam je to na delší dobu a v létě to bude určitě fajn...mě k přestěhování do Hrabové donutily okolnosti,ale zase mám koně u pána,který se skvěle stará,takže jsem spokojená alespoň po této stránce a kůň myslím též.Taky jsem uvažovala o Jistebníku,ale to mi manžel zatrhl,prý že je to strašně daleko a projezdila bych víc na benzínu,než by stálo ustájko...no on pro to nemá moc pochopení...

10.1.2008 13:32

pedruna napsal(a):
taky jsem netoužila mít koně právě v prostředí Hrabové,vyjížďky tam sice nejsou špatné,ale moc toho není,dá se jezdit i kolem Ostravice,tam je to na delší dobu a v létě to bude určitě fajn...mě k přestěhování do Hrabové donutily okolnosti,ale zase mám koně u pána,který se skvěle stará,takže jsem spokojená alespoň po této stránce a kůň myslím též.Taky jsem uvažovala o Jistebníku,ale to mi manžel zatrhl,prý že je to strašně daleko a projezdila bych víc na benzínu,než by stálo ustájko...no on pro to nemá moc pochopení...

by si jezdila vlakem ne?no jo benzin je drahy to je fakt. a jistebnik neni zas tak blízko aby se to nějak vyplatilo ...

10.1.2008 13:34

pilgrisek napsal(a):
by si jezdila vlakem ne?no jo benzin je drahy to je fakt. a jistebnik neni zas tak blízko aby se to nějak vyplatilo ...

to vlakem klidně,jenže jak se pak dopravit ke stájím??jsem si už zjišťovala vlaky,že by mi to jezdilo každou hodinu,tak by to šlo...a u koho máš koně v jistebníku???já znám jen Rudu a ten má myslím eponu???

10.1.2008 13:36

pilgrisek napsal(a):

no, ono se dá i tam vymyslet spoustu pěknýho:-D když to tam člověk zná:-D

Ale nejhezčí terény jsem zažila ve hlučíně:-D

p.s. zná někdo terény kolem Duhy?! jak má koně Radana Piechová?! Byla jsem se tam ptát na ustájení, nakonec jsem zvolila Emila-kvůli výběhům. Teď přes zimu se toho bez haly stejně moc nedá dělat. ASle pořád o tom uvažuju:-DMá to tam pěkné

10.1.2008 13:40

já si zas nedovedu představit být znova na střední,nejvíc mně ničilo to ranní vztávání...teď se válím v posteli klidně do desíti a chrochtám blahem...jen škoda,že letos školu končím,pak se mi teda rozhodně nebude chtít do pracovního procesu a za tmy budu jezdit v zimě denně,protože nepředpokládám,že bych pracovala někde,kde by mi tolerovali,že musím chodit jezdit za světla

10.1.2008 13:41

pedruna napsal(a):
to vlakem klidně,jenže jak se pak dopravit ke stájím??jsem si už zjišťovala vlaky,že by mi to jezdilo každou hodinu,tak by to šlo...a u koho máš koně v jistebníku???já znám jen Rudu a ten má myslím eponu???

no přece pěšo nebo jezdí i bus občas od vlaku,ale fakt jen občas,máme to tu dost naprd

10.1.2008 13:47

Já už jsem na druhý a zatím to dávám (teda uvidím, teď po zkouškovým)
A díky bohu za koně
je to úžasný relax:-D

10.1.2008 13:51

luca84 napsal(a):
A díky bohu za koně

čus babice, pracuju do roztrhání těla...a ani mi nemlvuvte, jeee, tak VŠ byla božská...do školy jsem šla, když se mi chtělo, jinak celou dobu brigádka, aby bylo na koně, lyže, hadry, večery v knajpě a na kalbách...jednoznačně nejluxusnější roky života, vůbec jsem se toho nebála...a a dneska furt mamrám, jak chodím pozdě domů a tak...:(
no, aspoň že dneska jdeme s Kerušákem do haly, budem hopat ve volnosti, a pak asi i pod sedlem..:)

10.1.2008 13:52

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

No tak pěšky je to 15min. od nadru ja mam koně právě u Rudy. jo a u Radany to znám má to tam pěkný taky sem si tak koníka chtěla dávat ale nakonec sem měla trochu problémy se smlouvou tak sem tu musela zůstat .. Měly sme u ní ale druhého koně našeho. Jako parkrat sem tam byla v terenu a připadaly mi pěkné směrem na hlučín kolem Odry nebo co to je za řeku. a tak ...

10.1.2008 13:59

luca84 napsal(a):
A díky bohu za koně

jj koně to je relax i pro mě,neumím si představit,že bych toho mojeho čtyřnohho gizda neměla,je s ním sranda,ale dokáže mě i poiřádně vytáčet

10.1.2008 14:01

pilgrisek napsal(a):
No tak pěšky je to 15min. od nadru ja mam koně právě u Rudy. jo a u Radany to znám má to tam pěkný taky sem si tak koníka chtěla dávat ale nakonec sem měla trochu problémy se smlouvou tak sem tu musela zůstat .. Měly sme u ní ale druhého koně našeho. Jako parkrat sem tam byla v terenu a připadaly mi pěkné směrem na hlučín kolem Odry nebo co to je za řeku. a tak ...

Jo jo, já si na terény fakt nestěžuju, ještě kdyby se udělaly ty koňostezky, to by bylo úplně ideální

10.1.2008 14:04

pilgrisek napsal(a):

vysoká je super přes semestr,to se válíš,do školy jen na semináře a ještě si rozvrh sestavíš sama,takže vlastně všechno podle tebe...pak ale zkouškové je záhul,taky se teď učím deset hodin denně a už se ze mě pomalu začíná kouřit,kafe piju po litrech a hlad dostávám tak kolem 10 večer,takže bílím lednicuale zase ke koňouchovi chodím dopoledne,je klid a světlo,takže paráda
pro pilgriska: a jak jsi u Rudy spokojená z ustájkem,je to podle tvých představ???

10.1.2008 14:13

pedruna napsal(a):
vysoká je super přes semestr,to se válíš,do školy jen na semináře a ještě si rozvrh sestavíš sama,takže vlastně všechno podle tebe...pak ale zkouškové je záhul,taky se teď učím deset hodin denně a už se ze mě pomalu začíná kouřit,kafe piju po litrech a hlad dostávám tak kolem 10 večer,takže bílím lednicuale zase ke koňouchovi chodím dopoledne,je klid a světlo,takže paráda
pro pilgriska: a jak jsi u Rudy spokojená z ustájkem,je to podle tvých představ???

strelish to je krásná fotka...

10.1.2008 14:15

pilgrisek napsal(a):

s jak dlouho jsi měla koníka u Radany?!Máš icq?!

10.1.2008 14:16

pedruna napsal(a):
strelish to je krásná fotka...

to je loňská prosincová

no já teda nevim, ale my jsme si nikdy rozvrh nesestavovali, byl prostě daný a přes to vlak nejede...

10.1.2008 14:19

pedruna napsal(a):

sice to nebylo na mě,ale myslím si,že s ustájením u rudy je každý spokojený,sice nemá extra výběhy,ale zázemí je vcelku dobré a konouši hlady rozhodně netrpí,právě naopak,mít víc peněz,tak si koně dám taky k němu

10.1.2008 14:21

luca84 napsal(a):
s jak dlouho jsi měla koníka u Radany?!Máš icq?!

Adeli, fakt nee....:) užij si to..psychologie je sice fajna "věda", nicméně básničku by se mi fest vymýšlet nechtělo....:))Já mám jiné úkoly...tož najdi něco an anetu...ať žije copyright:)
a Kačula, hej, k vám fakt musím dojet, už jenom, abych pojezdila kolem přehrady:)

10.1.2008 14:22

strelish napsal(a):
to je loňská prosincová

no já teda nevim, ale my jsme si nikdy rozvrh nesestavovali, byl prostě daný a přes to vlak nejede...

hmm škoda že není sníh,druhá zima téměř bez sněhu,furt zmrzlo nebo bahno,se v tom nedá skoro jezdit...to u nás si člověk vybere do jaké sem.skupiny chce chodit a jak se mu to hodí,tak si to zapíše(má na výběr z x možností) no a jen přednášky jsou stanoveny v přesný den a hodimu,ale na ty už od druháku nechodím,jelikož je rozfrcají do celého týdne a já do Brna dojíždím jen na 2 dny a tento semestr na jeden,protože si právě ten rozvr sestavím tak aby se mi to do toho jednoho dne vlezlo,sice tam sedím od rána do večera ale alespoń nemusím být celý táden v Brně...

10.1.2008 14:24

kukinatost napsal(a):
Adeli, fakt nee....:) užij si to..psychologie je sice fajna "věda", nicméně básničku by se mi fest vymýšlet nechtělo....:))Já mám jiné úkoly...tož najdi něco an anetu...ať žije copyright:)
a Kačula, hej, k vám fakt musím dojet, už jenom, abych pojezdila kolem přehrady:)

půjde někdo teda na ten sraz co pořádá Hovjacká ohledně těch koňostezek??????????

10.1.2008 14:25

pedruna napsal(a):
půjde někdo teda na ten sraz co pořádá Hovjacká ohledně těch koňostezek??????????

furt o tom uvažuju....jako super věc...ale jestli zrovna se mi chce na Hovjackou, to si nejsem jistá....

10.1.2008 14:28

kukinatost napsal(a):
furt o tom uvažuju....jako super věc...ale jestli zrovna se mi chce na Hovjackou, to si nejsem jistá....

Tak to pojmem jako soukromý minisraz na srazu o stezkách

Jani kliďánko dojeď, ale čéče nevim kdy, chtělo by to vychytat nějaký pěkný den na jaře, bo v létě to tam jezdíme cvalem. Sice je tam za rohem dětský ranč, ale stejně na tebe lidi koukaj jak na zjevení a ti drzejší ošahávají koně.

10.1.2008 14:31

kukinatost napsal(a):

njn jenže když nikdo jiný se toho neujal,stejně mám obavy jestli to vůbec bude mít efekt...vůbec to vyřídit,získat povolení a navíc ne všechno je okres Ostrava,že jo,takže Hlučín už spadá pod Opavu pokud se nemýlím a Rychvald,Orlová zase pod Karvinou,takže nevím nevím.Nápad dobrý jen aby z toho něco bylo...

10.1.2008 14:33

no nic,valím za koňouchem,mějte se tu krásně....

10.1.2008 14:39

pedruna napsal(a):
njn jenže když nikdo jiný se toho neujal,stejně mám obavy jestli to vůbec bude mít efekt...vůbec to vyřídit,získat povolení a navíc ne všechno je okres Ostrava,že jo,takže Hlučín už spadá pod Opavu pokud se nemýlím a Rychvald,Orlová zase pod Karvinou,takže nevím nevím.Nápad dobrý jen aby z toho něco bylo...

Mi by stačilo do Polomi nějakou tu stezku aspoň pro začátek

10.1.2008 20:41

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

JJ Icq mam 327-168-938.. a s ustajkem u Rudy jakoze docela spokojena sem az na ty vybehy ale mame slibene že na jaře už budou tak zimu musim přežít a na jaro už koník bude moct chodit ven

11.1.2008 20:01

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

baruuu představ si,Aleš dneska jezdil na Clasicovyy

12.1.2008 08:39

causinka2 napsal(a):

posouvam

12.1.2008 10:03

causinka2 napsal(a):

Causinka2:
Ahoj Dájoasi mě neznáš,ale pracovala jsem s Tvým koníkem-Classikem,podle metody P.Parelliho,ráda bych veděla,jak se mu daří a jestli je v pohodě apod.Je to koník z velkým srdíčkem,mám ho moc ráda,proto bych ráda veděla jak se má.Děkuji za odpoveď a zasílám fotečku,kterou jsem fotila v Jk Beskyd.

12.1.2008 10:15

pizneta napsal(a):
Causinka2:
Ahoj Dájoasi mě neznáš,ale pracovala jsem s Tvým koníkem-Classikem,podle metody P.Parelliho,ráda bych veděla,jak se mu daří a jestli je v pohodě apod.Je to koník z velkým srdíčkem,mám ho moc ráda,proto bych ráda veděla jak se má.Děkuji za odpoveď a zasílám fotečku,kterou jsem fotila v Jk Beskyd.

Je nádherný.

12.1.2008 10:51

pizneta napsal(a):
Je nádherný.

páníí Natálko,tak tady bych Clasica nepoznala,wau,vypadá tu fakt nádherně.napsala jsem ti mailahehe,vidíš,znám tě

12.1.2008 11:44

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

Dneska je tam vyloženě jarně. Akorát to bahno otravné zase...

12.1.2008 11:45

strelish napsal(a):
Dneska je tam vyloženě jarně. Akorát to bahno otravné zase...

12.1.2008 11:49

strelish napsal(a):

jj jarně..já bych raději sníh,zimu,ale jen tak -3 a sluníčko,to by byla paráda a jak by se fajně jezdilo,teď nám zas to bahno vcucne nohy

12.1.2008 12:14

pedruna napsal(a):
jj jarně..já bych raději sníh,zimu,ale jen tak -3 a sluníčko,to by byla paráda a jak by se fajně jezdilo,teď nám zas to bahno vcucne nohy

Hlavně je to o hubu

14.1.2008 20:13

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

Tak co bude??zase ste tu všichni umřely??povidejte neco noveho?kdo jde na ten seminar o tech stezkach(nebo jak to nazvat).. poslouchejte pozorne . a pak nam to tu muzete napsat--at se taky neco dozvime

17.1.2008 13:53

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

no toto ,ostravačky stydte se,kde se flákáte,že tu žádná nic nepísnete?Alešek se mi kooonečně spravil,po tom šíleném pohubnutí,tak jsem štastná

18.1.2008 11:37

causinka2 napsal(a):
no toto ,ostravačky stydte se,kde se flákáte,že tu žádná nic nepísnete?Alešek se mi kooonečně spravil,po tom šíleném pohubnutí,tak jsem štastná

teda baby, tož co sa robi, že se tu nikdo nevyskytuje....?!
co plánujete na vejkend?:))my budeme vyjíždkovat a vyjíždkovat....:)a konečně se vyspím...:)

i tady pomachruju Gasoušiným tatíkem, ale že se ta moje doucha potatila, že?:)

18.1.2008 12:01

kukinatost napsal(a):
teda baby, tož co sa robi, že se tu nikdo nevyskytuje....?!
co plánujete na vejkend?:))my budeme vyjíždkovat a vyjíždkovat....:)a konečně se vyspím...:)

i tady pomachruju Gasoušiným tatíkem, ale že se ta moje doucha potatila, že?:)

pěknej tatíkJanuli Gasie je napůl trakénka?jsem o tom něco četla na pracantkách,tak jestli třeba nebudou s clasulou příbuznína víkend?jezdit a jezdit,barča chce zkusit vyjet s clasulou,což si myslím,že už by tak velkej problém být neměl a pak se asi pojedeme projet s pilgrinem a alešem.třeba mi baruška půjčí pilgrošaa má dojet i kámoška,tak možná vyjedem s konouchama ven,ale nevím,nevím,moc se mi clasula nechce pouštět do terénu pod někým jiným než jsem já nebo barča.

18.1.2008 12:07

causinka2 napsal(a):
pěknej tatíkJanuli Gasie je napůl trakénka?jsem o tom něco četla na pracantkách,tak jestli třeba nebudou s clasulou příbuznína víkend?jezdit a jezdit,barča chce zkusit vyjet s clasulou,což si myslím,že už by tak velkej problém být neměl a pak se asi pojedeme projet s pilgrinem a alešem.třeba mi baruška půjčí pilgrošaa má dojet i kámoška,tak možná vyjedem s konouchama ven,ale nevím,nevím,moc se mi clasula nechce pouštět do terénu pod někým jiným než jsem já nebo barča.

no, ona je jakože napůl trakén a pak tam má Dietwardy a Quoniamy, takže i hannover a ČT v podstatě..:)
Jakože myslím, že ten původ má skvostný...:)to bude miminko, až jí nechám připustit...jinak mi odjede muž na soustředění, tož se budu celou dobu věnovat ořům..zítra bych měla jet na vyjížďku s Lufinkou, tak s tou vezmu Kerouše, a pak zavolám kámošovi, a s tím vezmu Gasouše...Jinak zcela tě chápu, fest mě krutí na Gasii někoho posadit, páč na Kerku sedám fakt jenom já....takže všecko, co je na něm špatně je moje vina..:)

18.1.2008 12:14

kukinatost napsal(a):
no, ona je jakože napůl trakén a pak tam má Dietwardy a Quoniamy, takže i hannover a ČT v podstatě..:)
Jakože myslím, že ten původ má skvostný...:)to bude miminko, až jí nechám připustit...jinak mi odjede muž na soustředění, tož se budu celou dobu věnovat ořům..zítra bych měla jet na vyjížďku s Lufinkou, tak s tou vezmu Kerouše, a pak zavolám kámošovi, a s tím vezmu Gasouše...Jinak zcela tě chápu, fest mě krutí na Gasii někoho posadit, páč na Kerku sedám fakt jenom já....takže všecko, co je na něm špatně je moje vina..:)

tady jsem našla fotku s puťáku na Gasii na 3 dny..:)

18.1.2008 12:21

kukinatost napsal(a):
tady jsem našla fotku s puťáku na Gasii na 3 dny..:)

ježiš, já jsem udělala hrubku, no, to je humus, samozřejmě že Z pu´táku....fuj, hanba mě fackuje..

18.1.2008 12:25

kukinatost napsal(a):

tak lucku pozdravuj.a at se tu taky někdy objeví babice jedna.Jinak Clasic taky není čístej traken,ale víš jak náhoda je blbec

18.1.2008 12:31

kukinatost napsal(a):
ježiš, já jsem udělala hrubku, no, to je humus, samozřejmě že Z pu´táku....fuj, hanba mě fackuje..

a kdy jsi to stihla absolvovat babo?ses ani nepochlubila

18.1.2008 12:37

causinka2 napsal(a):
tak lucku pozdravuj.a at se tu taky někdy objeví babice jedna.Jinak Clasic taky není čístej traken,ale víš jak náhoda je blbec

mm, to bylo ještě někdy na podzim....:) ale bylo fakt fajně, je třeba to vymyslet, abychom letos určitě spáchaly něco podobného...
Btw Luciáše pozdravím...:)

18.1.2008 12:52

kukinatost napsal(a):
mm, to bylo ještě někdy na podzim....:) ale bylo fakt fajně, je třeba to vymyslet, abychom letos určitě spáchaly něco podobného...
Btw Luciáše pozdravím...:)

jj to musíme něco spáchat,to je jasný.heh,jsem docela zvědavá na tu kámošku zítra,na aleškovy sletěla hned napoprvé,tož chci jí vidět na Clasicovy,furt chce jet ven,tak jí to asi dopřeju,když tak chce,ale nevím kdo jí bude pak tahat domů

18.1.2008 14:37

causinka2 napsal(a):
jj to musíme něco spáchat,to je jasný.heh,jsem docela zvědavá na tu kámošku zítra,na aleškovy sletěla hned napoprvé,tož chci jí vidět na Clasicovy,furt chce jet ven,tak jí to asi dopřeju,když tak chce,ale nevím kdo jí bude pak tahat domů

Januli,tak jsem si zjistila info o rezaticiskokovej talent evidentně má,bylo mi řečeno,že se s ní skákalo 120,130 cm,ale musela mít uzavřenej parkur,když byl otevřenej,tak shazovala jezdce nebo se vyhýbala překážkám

18.1.2008 14:54

causinka2 napsal(a):
Januli,tak jsem si zjistila info o rezaticiskokovej talent evidentně má,bylo mi řečeno,že se s ní skákalo 120,130 cm,ale musela mít uzavřenej parkur,když byl otevřenej,tak shazovala jezdce nebo se vyhýbala překážkám

Tak to se má ještě Jaňula na co těšit, hehe

18.1.2008 14:56

strelish napsal(a):
Tak to se má ještě Jaňula na co těšit, hehe

to asi jo,prej Gasula na nějakých sranda závodech 3x shodila jezdkyninebude takové nevinátko,jak vypadá

18.1.2008 23:06

causinka2 napsal(a):
to asi jo,prej Gasula na nějakých sranda závodech 3x shodila jezdkyninebude takové nevinátko,jak vypadá

jo jo

z kladruby se nam stal arab

19.1.2008 12:27

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

Januliii,čípak je to kun?i když tady není tak vyžraná,má fajn sportovní postavutoho kluka si nevšímej

21.1.2008 07:25

causinka2 napsal(a):
Januliii,čípak je to kun?i když tady není tak vyžraná,má fajn sportovní postavutoho kluka si nevšímej

čus ďouchy, teda díky za info, nicméně Dáji, tak nějak nevím, jestli jsem tohle chtěla vědět....ale zase se tím vysvětluje její počáteční touha sundat mě při skocích v terénu....Lenču takhle sundala po hopnutí příkopu, se mnou to zkoušela párkrát, když sjme jely bez sedla a hopaly příkopky a se sedlem při větších jumpech...ale zatím mě teda nesundala, tak snad jí to opicu přejde..:)))

21.1.2008 07:38

causinka2 napsal(a):

Dáji zdá se mi to nebo je na ní Lukáš Hradil?

21.1.2008 10:51

strelish napsal(a):
Dáji zdá se mi to nebo je na ní Lukáš Hradil?

čusík Kači,jj je to Lukis,ty ho znáš?

21.1.2008 10:53

kukinatost napsal(a):
čus ďouchy, teda díky za info, nicméně Dáji, tak nějak nevím, jestli jsem tohle chtěla vědět....ale zase se tím vysvětluje její počáteční touha sundat mě při skocích v terénu....Lenču takhle sundala po hopnutí příkopu, se mnou to zkoušela párkrát, když sjme jely bez sedla a hopaly příkopky a se sedlem při větších jumpech...ale zatím mě teda nesundala, tak snad jí to opicu přejde..:)))

Hojec Jani,víš co,ono je lepší,když víš,naco se máš připravit,taky jsem se dozvěděla o Clasicovy docela nepříjemné informace,ale u mě je jinej,takže ani u Gasuli to nemusí nic znamenat.Lukáš říkal,že skákala dobře,jen to volnější prostranství byl problém.tak když to s ní natrénuješ,tak by to mělo bejt v pohodě

21.1.2008 11:06

causinka2 napsal(a):
čusík Kači,jj je to Lukis,ty ho znáš?

Jasně

Škoda, že asi nepůjde vidět ten jeho úžasný ohoz

21.1.2008 11:50

strelish napsal(a):
Jasně

Škoda, že asi nepůjde vidět ten jeho úžasný ohoz

a odkud ho znáš?tuhle fotku znám,ale já jí někde měla trošku blíž focenou.on je fajnej uleták

21.1.2008 11:53

causinka2 napsal(a):
a odkud ho znáš?tuhle fotku znám,ale já jí někde měla trošku blíž focenou.on je fajnej uleták

Od Andy...z Lomnice...posléze teda z Černé Vody, jezdili tam celá parta ke koním.

21.1.2008 11:59

strelish napsal(a):
Od Andy...z Lomnice...posléze teda z Černé Vody, jezdili tam celá parta ke koním.

jo tak.má boží to tetování,že?

21.1.2008 12:33

causinka2 napsal(a):
jo tak.má boží to tetování,že?

Já si to tetování nějak zvlášť nevybavuju...mě takové věci neberou. A odkud ho znáš ty?

21.1.2008 12:37

strelish napsal(a):
Já si to tetování nějak zvlášť nevybavuju...mě takové věci neberou. A odkud ho znáš ty?

to je tajnéne znám ho z libka,jakože libimseti.cz a sem-tam pokecáme na icq.ty jo,ale stejně,ten svět je malej,co?

21.1.2008 12:44

causinka2 napsal(a):
to je tajnéne znám ho z libka,jakože libimseti.cz a sem-tam pokecáme na icq.ty jo,ale stejně,ten svět je malej,co?

To je ještě dobrý tohle. Moje spolužačka z vyšky, bydlící v Liberci se dala do kupy s mým spolužákem ze základky - Bruntalák. No a kde se seznámili? Na brigošce v Americe.. (ale už spolu nejsou)

21.1.2008 12:47

strelish napsal(a):
To je ještě dobrý tohle. Moje spolužačka z vyšky, bydlící v Liberci se dala do kupy s mým spolužákem ze základky - Bruntalák. No a kde se seznámili? Na brigošce v Americe.. (ale už spolu nejsou)

taky dobrýty jo,se z toho Clasuli zcvoknu,jsem ho pečlivě čistila a on vletí ven a okamžitě se vyválí z obou stran

21.1.2008 12:53

causinka2 napsal(a):
taky dobrýty jo,se z toho Clasuli zcvoknu,jsem ho pečlivě čistila a on vletí ven a okamžitě se vyválí z obou stran

Já to čištění prdím, to stejně nemá cenu. Ale na druhou stranu je fakt, že koně tím, že jsou furt venku se do toho válení až tak nehrnou

21.1.2008 12:56

strelish napsal(a):
Já to čištění prdím, to stejně nemá cenu. Ale na druhou stranu je fakt, že koně tím, že jsou furt venku se do toho válení až tak nehrnou

tak já je taky mívám od rána do večera venku,ale ted dva dny nebyly,protože mám ohradu ve svahu a to je tak na natáhnutou šlachu nebo zlomenou nohu,když pršelo,děsně to tam klouže.ted už to trošku vyschlo,tak jsem je okamžitě dávala venjen mě štve,že pak musím přes půl hodiny vyčesávat bláto s hřívy a ocasu a další hodinu čistím samotného Clasica

21.1.2008 13:10

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

ani nemluvte o hovnech s očima, bo se mi hned zvedá tlak...moje sviňuchy bahenní by mohly dávat kurzy obalovací techniky...bych neřekla, jakou nenávist dokážu cítit, když během 5 minut v ohradě dokážou nabrat každý tak 8 vrstev....
už sjme to vzdala a čistím jenom před ježděním a nejradši bych si vydrhla akorát flek na sedlo..:)))

21.1.2008 13:13

kukinatost napsal(a):
ani nemluvte o hovnech s očima, bo se mi hned zvedá tlak...moje sviňuchy bahenní by mohly dávat kurzy obalovací techniky...bych neřekla, jakou nenávist dokážu cítit, když během 5 minut v ohradě dokážou nabrat každý tak 8 vrstev....
už sjme to vzdala a čistím jenom před ježděním a nejradši bych si vydrhla akorát flek na sedlo..:)))

jani mluvíš mi z duše,se vždycky musím přemáhat a čistit ryžákem,protože to jinak s clasica nejde.a to i tak ještě zůstane trošku nesundatelného bahna.naštěstí má aspon Alešek rozum a nešpiní se.Já musím čistit častěji,protože do mě pak hustí sousedka,že chudáček koníček spadnul,že je špinavej a jestli si něco neudělal,ale jaksi nemůže pochopit,že se válí

21.1.2008 13:16

causinka2 napsal(a):
jani mluvíš mi z duše,se vždycky musím přemáhat a čistit ryžákem,protože to jinak s clasica nejde.a to i tak ještě zůstane trošku nesundatelného bahna.naštěstí má aspon Alešek rozum a nešpiní se.Já musím čistit častěji,protože do mě pak hustí sousedka,že chudáček koníček spadnul,že je špinavej a jestli si něco neudělal,ale jaksi nemůže pochopit,že se válí

css, mi už děda vyhrožuje, že mě někdo udá, že ty koníčky týrám, páč je nečistím....týrám leda sebe, když se k tomu odhodlám...a když jsou koně akorát puštěné venku, tak je to akorát obtěžování mě i jich....odmítám xkrát denně čistit hovna s očima...a navíc to ani vyčistit nejde, bylo by třeba je nejlíp vzít wapkou...:)))

21.1.2008 13:22

kukinatost napsal(a):
css, mi už děda vyhrožuje, že mě někdo udá, že ty koníčky týrám, páč je nečistím....týrám leda sebe, když se k tomu odhodlám...a když jsou koně akorát puštěné venku, tak je to akorát obtěžování mě i jich....odmítám xkrát denně čistit hovna s očima...a navíc to ani vyčistit nejde, bylo by třeba je nejlíp vzít wapkou...:)))

tak,tak,moje slova,kdyby bylo teplo,tak je člověk třeba sprchne nebo něco,ale takhle to fakt nejde.navíc kun je stejně čistej jen napůl,zato já mám veškerej prach z něj na sobě,tak pak můžu čistit a sprchovat ještě sebea tady ještě Gasulka

21.1.2008 13:26

causinka2 napsal(a):
tak,tak,moje slova,kdyby bylo teplo,tak je člověk třeba sprchne nebo něco,ale takhle to fakt nejde.navíc kun je stejně čistej jen napůl,zato já mám veškerej prach z něj na sobě,tak pak můžu čistit a sprchovat ještě sebea tady ještě Gasulka

Neboj, teplo už se asi blíží, zvěř mi začíná línat...

Jinak super věc na bahno je takové to kruhové kovové hřbílko s držadlem, tím to jde dost dobře dolů.

21.1.2008 13:29

causinka2 napsal(a):

Tak vidím, že jsem nafasovala její starou uzdečku smontovvanou z lecčeho..:) Jsem evidentně zaujatá, ale přijde mi u mě hezčí...:)))

21.1.2008 13:29

strelish napsal(a):
Neboj, teplo už se asi blíží, zvěř mi začíná línat...

Jinak super věc na bahno je takové to kruhové kovové hřbílko s držadlem, tím to jde dost dobře dolů.

mi taky přijde,že konouši začaly línat,no uvidíme čím lepší počasí bude tím líptož kači já si ho zkusím koupit,uvidíme jestli to z něj půjde

21.1.2008 13:32

kukinatost napsal(a):
Tak vidím, že jsem nafasovala její starou uzdečku smontovvanou z lecčeho..:) Jsem evidentně zaujatá, ale přijde mi u mě hezčí...:)))

Jani,kdys jí stříhala hřívu?na hubertce měla dlouhou,ne?no vypadá spokojenější,to jo.ale sportovní postavička jí taky slušela

21.1.2008 13:36

causinka2 napsal(a):
Jani,kdys jí stříhala hřívu?na hubertce měla dlouhou,ne?no vypadá spokojenější,to jo.ale sportovní postavička jí taky slušela

hřívu už má stříhanou dávno, měla to hrozné, jak byla někde olysalá úplně na kůži a jinde zas dlouhou, teď už jí dorostla, že jí zase padá....Jinak přijde mi spokojenější, vyrovnanější, respektuje osobní prostor a dělá ochotně další věci, co dříve nedělala....Jinak si nemyslím, že by byla nějaký válec, krásně nabrala a akorát už prostě není střechovitá...a myslím, že jak začneme na jaře pořádně makat, tak bude taky vysportovaná...:)

21.1.2008 13:38

kukinatost napsal(a):
hřívu už má stříhanou dávno, měla to hrozné, jak byla někde olysalá úplně na kůži a jinde zas dlouhou, teď už jí dorostla, že jí zase padá....Jinak přijde mi spokojenější, vyrovnanější, respektuje osobní prostor a dělá ochotně další věci, co dříve nedělala....Jinak si nemyslím, že by byla nějaký válec, krásně nabrala a akorát už prostě není střechovitá...a myslím, že jak začneme na jaře pořádně makat, tak bude taky vysportovaná...:)

však jasný,je nejdůležitější,že se u tebe má dobřeTéž chceme s baruškou clasicovy hřívu zkrátit před závodama a zkusit mu udělat bobánky,at je krasavec.a aleškovy to asi jen srovnám,protože má krásně dlouhou hřívu

21.1.2008 14:02

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

Hruůza ja už chcu domů Včera taky nebylo nějak moc pěkně sem trosku zmokla ale jinak vyjíždka bahnovitáco vy jezdíte ven??

21.1.2008 14:11

pilgrisek napsal(a):
Hruůza ja už chcu domů Včera taky nebylo nějak moc pěkně sem trosku zmokla ale jinak vyjíždka bahnovitáco vy jezdíte ven??

jani co ta lucka vlastně?

21.1.2008 14:13

pilgrisek napsal(a):

baruš ty si s tím filmem měla pravdu,ale nechtěla jsem ho já,ale Aleš,chtěl beowulfa

21.1.2008 14:14

causinka2 napsal(a):
baruš ty si s tím filmem měla pravdu,ale nechtěla jsem ho já,ale Aleš,chtěl beowulfa

No vidis sem to rikala.. tak ja si ho vezmu od Erika spatky a skusim ti ho vypalit

21.1.2008 14:15

causinka2 napsal(a):

jejda, no, Luciáš žije a tváří se v pohodě...včera měla Doris po 100 letech konečně venku....:)))fajně sjem poklajdaly a daly i zastávku u nás v hospě...aspoń že zrovna nepršelo, bo jinak to počasí fakt děs...nohy vcucnuté až po spěnky...dneska jdeme s Keruškou jenom tak pošmatlat...:)

21.1.2008 14:15

causinka2 napsal(a):
však jasný,je nejdůležitější,že se u tebe má dobřeTéž chceme s baruškou clasicovy hřívu zkrátit před závodama a zkusit mu udělat bobánky,at je krasavec.a aleškovy to asi jen srovnám,protože má krásně dlouhou hřívu

Holky netušíte, proč si kůň v zimě začne vydrbávat krk v pruhu pod hřívou? Kobucha to dělala i loni, jenom v zimě. Není to, že by někam strkala hlavu, ona si to drbe o stromy a vypadá fakt hrozně

21.1.2008 14:17

pilgrisek napsal(a):
No vidis sem to rikala.. tak ja si ho vezmu od Erika spatky a skusim ti ho vypalit

ok,však v pohodě,to nespěchá.my stejně furt čučíme na pohádky.

21.1.2008 14:18

kukinatost napsal(a):
jejda, no, Luciáš žije a tváří se v pohodě...včera měla Doris po 100 letech konečně venku....:)))fajně sjem poklajdaly a daly i zastávku u nás v hospě...aspoń že zrovna nepršelo, bo jinak to počasí fakt děs...nohy vcucnuté až po spěnky...dneska jdeme s Keruškou jenom tak pošmatlat...:)

já se chystám asi ve středu poprvé něco skočit ve skokovém sedle a v sobotu jedu asi skákat na baník,ježiišš to bude trapasa co,že se tu babizna ani neobjeví?

21.1.2008 14:40

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

tak já už to fakt smolím,jsem dobrovolně naučila hrát danulu prší a ten malej milovanej potvorák mě furt poráží

21.1.2008 17:41

causinka2 napsal(a):
tak já už to fakt smolím,jsem dobrovolně naučila hrát danulu prší a ten malej milovanej potvorák mě furt poráží

Zdravím všechny stejně postižené špinavými obludami.Azur včera při zastávce na rybníkách pěkně poprosil a než jsme si stihli uvědomit,co chce,tak se už válel na zemi i se sedlem a podruhé to zkusil i s Pétou,když si nasedal,jak čuně a radostně si u toho něco brblal.A doma ve stáji,jen co se sundala sedla,tak oba okamžitě do pilin a nanovo,prostě řízci.

21.1.2008 18:40

janiska napsal(a):
Zdravím všechny stejně postižené špinavými obludami.Azur včera při zastávce na rybníkách pěkně poprosil a než jsme si stihli uvědomit,co chce,tak se už válel na zemi i se sedlem a podruhé to zkusil i s Pétou,když si nasedal,jak čuně a radostně si u toho něco brblal.A doma ve stáji,jen co se sundala sedla,tak oba okamžitě do pilin a nanovo,prostě řízci.

jo jo,taky denně čistím bahňatou obludu,naposledy měl nový účes,bahení dredy,které zaboha nešly odstranit,už jsem to viděla na nůžky,ale nakonec jsem si dala tu práci a půl hodiny dělala jen hřívu.no a hodinu čistila zbytek těla,ale stejně byl pořád jak prase.Předpokládala jsem,že na vyjížďce nikoho nepotkám,ale jak na potvoru jsem se míjela s několika skvěle čištými koňmi(se asi neválí,jinak si to vysvětlit neumím),no byla jsem červená až na zadku jak jsem se za něj styděla..

21.1.2008 18:42

pedruna napsal(a):
jo jo,taky denně čistím bahňatou obludu,naposledy měl nový účes,bahení dredy,které zaboha nešly odstranit,už jsem to viděla na nůžky,ale nakonec jsem si dala tu práci a půl hodiny dělala jen hřívu.no a hodinu čistila zbytek těla,ale stejně byl pořád jak prase.Předpokládala jsem,že na vyjížďce nikoho nepotkám,ale jak na potvoru jsem se míjela s několika skvěle čištými koňmi(se asi neválí,jinak si to vysvětlit neumím),no byla jsem červená až na zadku jak jsem se za něj styděla..

Já je brzo ošmikám, protože ty slepence dole na břiše u předních noh teda dolů nejdou ani náhodou.

21.1.2008 18:46

strelish napsal(a):
Já je brzo ošmikám, protože ty slepence dole na břiše u předních noh teda dolů nejdou ani náhodou.

jako udělá to ještě párkrát a jde taky na ježka,nohy už jsem ošmíkala,dolů to teda fakt nešlo...no co,tak si zahrajem na kadeřnice,uvidíme co z toho vyleze

21.1.2008 18:47

pedruna napsal(a):

koukán,že ten tvůj konouch bude asi příbuznej mého Clasica,on si taky pokaždé vytváří dredy a to jak na hřívě,tak na ocasu.jsem to vyčesávala protrhávacím hřebenem,jiným to nešlo,s tímhle to šlo sice pomalu,ale šlo.Jinak s ním sundávám i bláto co mají na těch svých minirousech na nohách.Taky ted bohůžel nejezdím s naprosto čistým konouchem,Clasic prostě vyčistit nejde i když ho čistím dvě hodiny a že se u toho joo zapotím.štěstí,že tak nemusím čistit i Aleše,protože jinak nevím,jestli bych nějaké ježdění stíhala,protože než bych oba vyčistila,tak by zas byla tma

21.1.2008 18:49

Ke mě chodil Stánˇa,ale ten koně už nedělá,tak ke mě bude jezdit Tomáš Zedek,jak říkala pavča,co měla kdysi aleška,tak má ten vet lidové cenyJá myslela,že k tobě jezdí Mach

21.1.2008 18:54

luca84 napsal(a):
Zdravím Ostraváky
téma zakládám poprvé...

jak můžu z tohodle koně udělat naprosto čistého?dyt to ani nejde

21.1.2008 18:56

pedruna napsal(a):
jako udělá to ještě párkrát a jde taky na ježka,nohy už jsem ošmíkala,dolů to teda fakt nešlo...no co,tak si zahrajem na kadeřnice,uvidíme co z toho vyleze

Andoš je na ježka od loňska a má to lepší než když měl hřívu, takhle víc vynikne to jeho krčisko

A kobucha jestli se bude vydrbávat tak jak teď, tak taky půjde na skina, protože to je fakt děsné, z jedné strany má zboku na krku cca 25 cm x 4 cm pás vydrbaný až na holou kůži + přibrala aj kus hřívy.

21.1.2008 18:58

causinka2 napsal(a):
koukán,že ten tvůj konouch bude asi příbuznej mého Clasica,on si taky pokaždé vytváří dredy a to jak na hřívě,tak na ocasu.jsem to vyčesávala protrhávacím hřebenem,jiným to nešlo,s tímhle to šlo sice pomalu,ale šlo.Jinak s ním sundávám i bláto co mají na těch svých minirousech na nohách.Taky ted bohůžel nejezdím s naprosto čistým konouchem,Clasic prostě vyčistit nejde i když ho čistím dvě hodiny a že se u toho joo zapotím.štěstí,že tak nemusím čistit i Aleše,protože jinak nevím,jestli bych nějaké ježdění stíhala,protože než bych oba vyčistila,tak by zas byla tma

jj taky u smraďocha trávím dvakrát ví ce času než normálně díky jeho přírodní úpravě srsti.Jsem přišla na to,že pokud to bahno úplně nezatvrdne,tak se dá ten dred rozlomit na půl a pak už to jakžtakž jde,ale i tak makačka...k nám taky jezdí Mach,teda teď bude Jerryho očkovat poprvé,v minulém ustájku jezdil Zedek a Šturm...

21.1.2008 18:59

causinka2 napsal(a):

21.1.2008 19:00

causinka2 napsal(a):
Ke mě chodil Stánˇa,ale ten koně už nedělá,tak ke mě bude jezdit Tomáš Zedek,jak říkala pavča,co měla kdysi aleška,tak má ten vet lidové cenyJá myslela,že k tobě jezdí Mach

U nás byl Hlubek, ale uvažuju, že jak budem dělat kobyle stěry kvůli připouštění, zavolám Zedka...na tom nejde nic zkazit a taky jsem slyšela, že je poměrně levný...

21.1.2008 19:03

causinka2 napsal(a):

Tak do takovéhle podoby se mi koně teda opravdu nikdy snad nevyvedli A medvídek poňouch má fakt úžasnou srst, jakmile to zaschne, skoro samo to zas opadá na rozdíl od ostatních :(

Ofšem na todle se netěším..

21.1.2008 19:03

pedruna napsal(a):
jj taky u smraďocha trávím dvakrát ví ce času než normálně díky jeho přírodní úpravě srsti.Jsem přišla na to,že pokud to bahno úplně nezatvrdne,tak se dá ten dred rozlomit na půl a pak už to jakžtakž jde,ale i tak makačka...k nám taky jezdí Mach,teda teď bude Jerryho očkovat poprvé,v minulém ustájku jezdil Zedek a Šturm...

holky a jak jste spokojeni s tím Zedkem?prej je dobrej,ale chci slyšet i jiné názory

21.1.2008 19:05

strelish napsal(a):
Tak do takovéhle podoby se mi koně teda opravdu nikdy snad nevyvedli A medvídek poňouch má fakt úžasnou srst, jakmile to zaschne, skoro samo to zas opadá na rozdíl od ostatních :(

Ofšem na todle se netěším..

Jedna luxusní (není to fotomontáž )

21.1.2008 19:07

no vidíš,a vaši už to ví,kde ses courala po nocích?Já jsem to taky neslyšela,ale byl mi doporučenej,tak budu doufat,že bude v pohodě.

21.1.2008 19:12

causinka2 napsal(a):
holky a jak jste spokojeni s tím Zedkem?prej je dobrej,ale chci slyšet i jiné názory

jejda,ja jsem si to asi popletla,ke mně jezdil Roman Zetek...no na očkování dobrý,levný,ale jinak bych mu koně do péče nésvěřila...

21.1.2008 19:33

no to máš teda čímprej grupáče?moc bych to tu nerozpitvávala Adél,kor když jsi modřinatá

21.1.2008 19:35

strelish napsal(a):
Jedna luxusní (není to fotomontáž )

Holkyyy, sháním někoho na pronájem kočáru na svatbu, najde se někdo takový? Jsem z Havířova, nejlépe z hooodně blízka. Nevíte o někom?

21.1.2008 19:41

orlynka napsal(a):
Holkyyy, sháním někoho na pronájem kočáru na svatbu, najde se někdo takový? Jsem z Havířova, nejlépe z hooodně blízka. Nevíte o někom?

Ja teda nee, bohuzel.

21.1.2008 19:42

orlynka napsal(a):

bohůžel v tom ti neporadím:o(

21.1.2008 19:50

causinka2 napsal(a):
bohůžel v tom ti neporadím:o(

no já vím jenom v Ostravě,to dělá Alice Hovjacká,ale Havířov bohužel ne,já jsem svatbu absolvovala raději v autě,jsem měla strach,že bychom se někde vyklopili a představa,že jdu na obřad s potlučeným ksichtem a roztrhanýma šatama mě příliš nenadchla

21.1.2008 20:02

Jo to věřím,já bych též byla samá modřina sotva bych se postavila at už na lyže tak na prkno

21.1.2008 20:16

možná,že jo,kdo ví.je fakt,že jsem to ještě nezkoušela,ale uvažuju si snowboard pořídit,protože většina kámošek na něm jezdí,tak mě to bude mít aspon kdo učit

21.1.2008 20:31

ale prdlajs,jezdí jen tak.ale když všechny spojíte síly,tak vám třeba časem budu konkurovat

21.1.2008 20:36

orlynka napsal(a):

no já vím o někom z Třince..ale to je taky daleko.

Přidejte reakci

Přidat smajlík