Tak kobylka která včera spadla do jímky to nepřežila :-(((

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2008 17:21

Teď jsem zaslechla z televize že ta kobyla ze včerejška už není mezi námi
Podlehla prý vyčerpání a šoku - chuděrka a to jenom kvůli nedovřenému boxu - njn to je hned , ale je to strašné

10.1.2008 17:22

memmory napsal(a):
Podlehla prý vyčerpání a šoku - chuděrka a to jenom kvůli nedovřenému boxu - njn to je hned , ale je to strašné

:´(

10.1.2008 17:25

blanche napsal(a):
:´(

Jej..tak to je mi líto. Hold i takové věci se stávají..stačí jenom maličká chybička a už je z toho hrůza....Ale je to fakt strašné..taková šikovná kobyla..

10.1.2008 17:32

terushka napsal(a):
Jej..tak to je mi líto. Hold i takové věci se stávají..stačí jenom maličká chybička a už je z toho hrůza....Ale je to fakt strašné..taková šikovná kobyla..

Včera nevypadala vůbec špatně jen na ní bylo vydět to vyčerpání . Taky zjistily až ráno , že tam je a když říkaly že byla takové nenažravka a šla za jídlem tak bůhví jak dlouho tam taky byla , než ji tam našly . NJN je to opravdu hned našim známím taky nešťastně umřela kobyla . Přeskočila pevnou ohradu ale zrovna v místě , kde z ní trčel kousíček drátu -nikdo si ho nevšiml - bohužel se o něj hodně řízla do břicha a už nevydržela ani do příjezdu veta :-(((

10.1.2008 17:34

memmory napsal(a):

jo je to strašný. Třeba známým už milulé léto sletělo do jímky hříbě..zjistili to asik po 2 hodinách nebo tak..naštěstí hříbě to přežilo bez žádné ujmy a teď už z něj roste krásný zdravý koník.

10.1.2008 17:44

kovbojka napsal(a):
jo je to strašný. Třeba známým už milulé léto sletělo do jímky hříbě..zjistili to asik po 2 hodinách nebo tak..naštěstí hříbě to přežilo bez žádné ujmy a teď už z něj roste krásný zdravý koník.

Tak to je mi líto, co si kobylka musela vytrpět :-( A asi i majitelé

10.1.2008 17:47

memmory napsal(a):

tohle je naplněná moje noční můra

Přidejte reakci

Přidat smajlík