Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 12:14

Ahojky lidičky!! Nemáte někdo náhodou na prodej DVD - Muž od Sněžné řeky a Návrat k sněžné řece?? Sháním děkuji za jakékoli informace

12.1.2008 12:16

jezabel napsal(a):
Ahojky lidičky!! Nemáte někdo náhodou na prodej DVD - Muž od Sněžné řeky a Návrat k sněžné řece?? Sháním děkuji za jakékoli informace

Jé já viděla Muž od Sněžné řeky v televizi..bylo to moc moc moc pěkný.. a to je i Návrat k sněžné řece? Ježiš tak to bych to chtěla vidět..moc se mi to líbilo asik půjdu hledat nějak do DVD půjčovny

12.1.2008 12:22

kovbojka napsal(a):
Jé já viděla Muž od Sněžné řeky v televizi..bylo to moc moc moc pěkný.. a to je i Návrat k sněžné řece? Ježiš tak to bych to chtěla vidět..moc se mi to líbilo asik půjdu hledat nějak do DVD půjčovny

kovbojka: jj před chvilkou to zkončilo, chtěla bych to sehnat na DVD páč sem ani jeden díl neviděla celej

12.1.2008 12:24

jezabel napsal(a):

Jee, to moc neznám... je to o koních??

12.1.2008 12:25

jezabel napsal(a):
kovbojka: jj před chvilkou to zkončilo, chtěla bych to sehnat na DVD páč sem ani jeden díl neviděla celej

Jej a já to neviděla..já viděla ten první díl minulý týden a zapoměla že dneska je druhý.. tak s toho asik umřu

12.1.2008 12:26

karwen napsal(a):

Jo je..je to taková moc pěkná dalo by se říct westernovka.. fakt moc pěkný

12.1.2008 12:26

karwen napsal(a):

karwen: jasně =) starý western ale super..

Přidejte reakci

Přidat smajlík