Poníkáři :::::29:::::

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 17:17

Kde jste kdoóóóóóóóóó??
Etě jedna stojací :-))))))

12.1.2008 18:46

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

Tak vy na mě ser....... jo ????
A letííííííí

12.1.2008 19:00

memmory napsal(a):
Tak vy na mě ser....... jo ????
A letííííííí

i male treba k jezdeni vest

12.1.2008 19:03

sakiron napsal(a):

Jé někdo komunikuje

12.1.2008 19:07

sakiron napsal(a):

12.1.2008 20:18

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

já mám kdejaké fotky, ale vzpínací ani jednu, holt znám jen samé hodné koně

12.1.2008 20:47

microfon napsal(a):

njn ale to je jen kamarádské vzpínání

12.1.2008 21:02

microfon napsal(a):

Ti moji jsou hodní, jenom si hrajou Andoš se pod sedlem nestaví na zadní ani nekozluje (hrbíky hází jenom jako vyjádření těžkého nesouhlasu, pokud dostane na prdel)

12.1.2008 21:07

strelish napsal(a):
Ti moji jsou hodní, jenom si hrajou Andoš se pod sedlem nestaví na zadní ani nekozluje (hrbíky hází jenom jako vyjádření těžkého nesouhlasu, pokud dostane na prdel)

Ty mojí jsou taky mazlíci , ale když hříbě otravuje tak táta musí poclouchat a musí si s ním hrát

12.1.2008 21:25

sakiron napsal(a):

Jo a ti malý se tady u nás taky chytají

13.1.2008 12:10

memmory napsal(a):
Ty mojí jsou taky mazlíci , ale když hříbě otravuje tak táta musí poclouchat a musí si s ním hrát

Posouvám

13.1.2008 12:12

memmory napsal(a):
Posouvám

Jé a já nevěděla že ten tvuj chlapík není vyváláškovanej?

13.1.2008 12:16

microfon napsal(a):
Jé a já nevěděla že ten tvuj chlapík není vyváláškovanej?

Nejni a taky se na to nechystáme to je pony plemeník pro okolní kobyly bez PP
Už je tatínkem tří hříbat
Nevěrník jeden
Ta kobylka tady Byla A1/1 ale bohužel její hříbátko už nikdo neuvidí - musela být utracena asi před týdnem - chuděrka :-((

13.1.2008 16:47

memmory napsal(a):
Nevěrník jeden
Ta kobylka tady Byla A1/1 ale bohužel její hříbátko už nikdo neuvidí - musela být utracena asi před týdnem - chuděrka :-((

Zase posouvám

13.1.2008 17:15

memmory napsal(a):
Nevěrník jeden

A ty nemáš strach, že tě někdo napráská za černou plemenitbu?

13.1.2008 18:31

strelish napsal(a):
A ty nemáš strach, že tě někdo napráská za černou plemenitbu?

Ne protože hříbátka které "zplodíme" nejdou ani na prodej zůstavají u kobyl a u těch rodin.

13.1.2008 23:34

memmory napsal(a):
Ne protože hříbátka které "zplodíme" nejdou ani na prodej zůstavají u kobyl a u těch rodin.

Posouvám opět

14.1.2008 07:03

memmory napsal(a):
Posouvám opět

Soňo, brzdi ve svém nadšení. Že pouštíte bezpůvodového polohucula se snůškou exterérových vad a s pochybným charakterem na plnokrevné klisny dává obrázek o \"chovatelskémprofilu\". Že se tím chlubíš, je nedomyšlenė. Ale dát si na to veřejnĕ fotodokumentaci v dobĕ zvyšované aktivity plemenářské inspekce pokládám za dobrý pokus o finanční sebevraždu

14.1.2008 15:08

marta n napsal(a):
Soňo, brzdi ve svém nadšení. Že pouštíte bezpůvodového polohucula se snůškou exterérových vad a s pochybným charakterem na plnokrevné klisny dává obrázek o \"chovatelskémprofilu\". Že se tím chlubíš, je nedomyšlenė. Ale dát si na to veřejnĕ fotodokumentaci v dobĕ zvyšované aktivity plemenářské inspekce pokládám za dobrý pokus o finanční sebevraždu

Ano ??? Můj kůň má SNŮŠKU EXTERIÉOVÝCH VAD A MÁ POCHYBNÝ CHARAKTER ??
A to jste usoudila jak ??? Z toho že jste ho viděla jednou tak pět minut ???
A ten pochybný charakter jste poznala z toho , že si nedokázal srovnat zadní nohy na to aby jste si ho prohlídla ??? Aha a když jste mi nabízela abych s ním jezdila po výstavách tak to už vás opustilo ??? Dobře no
Když jsem připouštěla naší kobylu tak jste věděla že jí připouštím proto že předtím zmetala dvojčata a chtěly jsme skusit jestli vůbec zabřezne a majitelka hříběte není až tak movitá , aby si mohla dovolit připuštění nějakým "drahým" plemeníkem u kterého nám nikdo nezaručí že se hříbě narodí . Bude ho používat jen na rekreační ježdění.
Pokud by vás to zajímalo tak po dobrém výsledku mám kobylu připuštěnou hřebcem QH

14.1.2008 18:59

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

sem tam i jezdíme :)

14.1.2008 19:00

strelish napsal(a):

Na čem to sedíš ??

14.1.2008 19:08

memmory napsal(a):
Na čem to sedíš ??

Trapim kamoscina haflika

14.1.2008 19:10

strelish napsal(a):
Trapim kamoscina haflika

Trápíš jo ?? Tím že po ní něco chceš že

14.1.2008 19:13

memmory napsal(a):
Trápíš jo ?? Tím že po ní něco chceš že

Tak tak

14.1.2008 19:16

strelish napsal(a):
Tak tak

No to se chci vidět já jak vezmu zítra asi po měsíci toho mého koně s pochybným charkterem na jízdárnu To bude zase něco to zase jo .

14.1.2008 20:22

strelish napsal(a):

No jak vám to sluší, celkem změna od Andyho, chudák hafík tomu nemůžeš pomáhat nohama, to se nedivím, že se mu enchce
Ale ne, já se těším na Jami.
Mohly bychom udělat třeba s Luďou nastejno naplánované obsednutí, bylo by zajímavé pozorovat pokroky?

14.1.2008 20:31

microfon napsal(a):
No jak vám to sluší, celkem změna od Andyho, chudák hafík tomu nemůžeš pomáhat nohama, to se nedivím, že se mu enchce
Mohly bychom udělat třeba s Luďou nastejno naplánované obsednutí, bylo by zajímavé pozorovat pokroky?

Ahoj Poníkáři.Tak se opět hlásím ze zapomění.Koukám že osazenstvo se trochu obmněnílo,ale poníci žijou pořád.Tak kdo o mě ještě neslyšel tak trápím se svou výškou 180cm malinkého haflíka cca 142cm Ebrouše.Ještě teda máme žirafu Kulinu ktrá svou přítomnoustí obšťastňuje Ebrušu.
Trochu jsem teď neměla na nic čas a tak jsem se odtud trochu ztratila,tak to teď třeba napravím a ráda si s váma popovídám o vašich konících.

tak tady je..

14.1.2008 20:35

v v napsal(a):
Ahoj Poníkáři.Tak se opět hlásím ze zapomění.Koukám že osazenstvo se trochu obmněnílo,ale poníci žijou pořád.Tak kdo o mě ještě neslyšel tak trápím se svou výškou 180cm malinkého haflíka cca 142cm Ebrouše.Ještě teda máme žirafu Kulinu ktrá svou přítomnoustí obšťastňuje Ebrušu.
Trochu jsem teď neměla na nic čas a tak jsem se odtud trochu ztratila,tak to teď třeba napravím a ráda si s váma popovídám o vašich konících.

tak tady je..

a neponíkářská Kulina

14.1.2008 20:45

microfon napsal(a):

Ale haflikovi se celkem i chtelo, on prave neni zadny lenochod, jenom zkousi jestli musi poslouchat :)

14.1.2008 20:45

v v napsal(a):
a neponíkářská Kulina

verčo, netrap nás těma letníma fotkama

A co jinak pořád trajdáte po krajině nebo něco plánujete.Já v duchu popřemejšlím už delší dobu o nějakém kurzu, nechystáš se náhodou taky někam?

14.1.2008 20:50

strelish napsal(a):
Ale haflikovi se celkem i chtelo, on prave neni zadny lenochod, jenom zkousi jestli musi poslouchat :)

tak to jo,já už se bála, že bys trápila taková krásně chlupaté zvířátko, a ještě se chlubila na netu!
A na kladrubě jezdíš?

14.1.2008 20:50

microfon napsal(a):
verčo, netrap nás těma letníma fotkama

A co jinak pořád trajdáte po krajině nebo něco plánujete.Já v duchu popřemejšlím už delší dobu o nějakém kurzu, nechystáš se náhodou taky někam?

Abych pravdu řekla tak jezdíme max tak jednou týdně.Teď jsem tada byla v sobotu jen s Ebroušem venku na 4 hodiny a můj zadek už po dvouch hodinách tvrdě protestovalKobyla začala kulhat na nejdřív na předek,teď už i na zadek tak teď řešíme hlavně tohle
Zatím určitě nic neplánuju.Jsme zadlužení až kam,takže žádnej kurz nebude.Já stejně nikam na závody ani moc nechci.Raději bych s Kulinou skákala,ale to taky asi nepůjde.Prostě nejsou prachy,tak jsem odsouzená k ježdění po lese

14.1.2008 20:59

microfon napsal(a):
tak to jo,já už se bála, že bys trápila taková krásně chlupaté zvířátko, a ještě se chlubila na netu!
A na kladrubě jezdíš?

Ahojky holky četli jste někdo další pěkný názor na mého koně ?? Je to v diskusi vy a vaše koně od nějaký lenky Já se z toho dneska asi po.....
Co jinak jak to jde

14.1.2008 20:59

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

Holky já mám jiný problém, potřbuji co nejdříve zavolat inspektora chovu (nejdříve= dokud eli bude ještě moct di přes velké břicho naklusat)na ten "domácí" svod a ten bývalý majitel Bobšky ,ačkoli už ho uháním půl roku a dokonce jsme mu řekla že inspektor přijede 15,ledna , tak není schopen mi poslat její modrý průkaz. já jsme z něj na nervy, kdykoli volám říká že to už poslal, tak jsem volala do slatińan a stáhla si papíry na kopii jenže jsme se zapoměla zepttat jak dlouho to budou vyřizovat(aby to enbylo až po porodu?!(.
A navíc mě šve platit přes 600 za stracený průkaz,když vim že ten chlápek ho má doma. Ach jo!->já bych ho nakopla

14.1.2008 21:31

microfon napsal(a):
Holky já mám jiný problém, potřbuji co nejdříve zavolat inspektora chovu (nejdříve= dokud eli bude ještě moct di přes velké břicho naklusat)na ten "domácí" svod a ten bývalý majitel Bobšky ,ačkoli už ho uháním půl roku a dokonce jsme mu řekla že inspektor přijede 15,ledna , tak není schopen mi poslat její modrý průkaz. já jsme z něj na nervy, kdykoli volám říká že to už poslal, tak jsem volala do slatińan a stáhla si papíry na kopii jenže jsme se zapoměla zepttat jak dlouho to budou vyřizovat(aby to enbylo až po porodu?!(.
A navíc mě šve platit přes 600 za stracený průkaz,když vim že ten chlápek ho má doma. Ach jo!->já bych ho nakopla

S tím asi bohužel nic nenaděláš, lidi hřeší na to, že tu je víceméně anarchie.

Na kladrubě taky jezdíme, jak vyjde čas. Na Tomíkovi jsem protože jsme potřebovali nafotit nějaké fotky kvůli inzerátům. Jinak bychom to prděly, je děsné bahno (pro změnu).

14.1.2008 21:34

strelish napsal(a):
S tím asi bohužel nic nenaděláš, lidi hřeší na to, že tu je víceméně anarchie.

Na kladrubě taky jezdíme, jak vyjde čas. Na Tomíkovi jsem protože jsme potřebovali nafotit nějaké fotky kvůli inzerátům. Jinak bychom to prděly, je děsné bahno (pro změnu).

Ale takové sprosté urážky no vždyť musíš usoudit sama že to vůbec nejni pěkné .

15.1.2008 16:55

memmory napsal(a):
Ale takové sprosté urážky no vždyť musíš usoudit sama že to vůbec nejni pěkné .

Posouvám

15.1.2008 22:51

memmory napsal(a):
Ano ??? Můj kůň má SNŮŠKU EXTERIÉOVÝCH VAD A MÁ POCHYBNÝ CHARAKTER ??
A to jste usoudila jak ??? Z toho že jste ho viděla jednou tak pět minut ???
A ten pochybný charakter jste poznala z toho , že si nedokázal srovnat zadní nohy na to aby jste si ho prohlídla ??? Aha a když jste mi nabízela abych s ním jezdila po výstavách tak to už vás opustilo ??? Dobře no
Když jsem připouštěla naší kobylu tak jste věděla že jí připouštím proto že předtím zmetala dvojčata a chtěly jsme skusit jestli vůbec zabřezne a majitelka hříběte není až tak movitá , aby si mohla dovolit připuštění nějakým "drahým" plemeníkem u kterého nám nikdo nezaručí že se hříbě narodí . Bude ho používat jen na rekreační ježdění.
Pokud by vás to zajímalo tak po dobrém výsledku mám kobylu připuštěnou hřebcem QH

Oj sice sáhnu asi na citlivé místo, ale co tu píše Marta je pravda ale nezoufej moji jsou totéž. Víš pro nás jsou to krásní koně ale z hlediska plemenitby nejsou prostě vhodní a přiřadit je k nějakému plemennému standartu je snad nadlidský úkol.Soni vážně si dávej pozor a radši o tom veřejně na netu nemluv s tímhle fakt není radno si zahrávat.Ono nejde ani tak o movitost jako o pohodlnost. Náš místní plemeník Pretoria Pegas připouští co vím za 1500kč, zdá se ti to moc za hříbě přinejmenším s polovičním původem?Nemluvě o tom jaký je ve sportu a jaký má charakter.Exteriérově je to opravdu nádherné zvíře.Je to děda moji kobyly a je v ní vidět ikdyž ona je tež celkem drsný mix. Ani ty nezaručíš že se hříbě narodí, výhoda je nejspíš jen v tom že je to zdarma.A ještě jedna věc výstava a plemenitba je něco naprosto odlišného.

Neber to vůbec zle, jenže tohle je realita.Černá plemenitba je špatná a snižuje kvalitu koní. Nemluvě o tom že takoví kříženci jsou mnohdy dost levní a tak si je koupí kdejaký blb a skončí špatně, sice nemusí ale stává se to. Ale i původoví koně se můžou dostat do špatných rukou. Co se týče původu jsem na tom úplně stejně, jen si to prostě přiznám. Kdyby můj valach byl hřebec nepustím s ním ani křečka (obrazně). Kobylu můžu pustit plemeníkem, nebo se o něco pokoušet na svodu ale bezpapírákem jen proto že je za rohem a za flašku ji nebudu ničit. Pokud hříbě tak aspoň kvalitního otce, který splňuje vše aby byl plemeníkem.

16.1.2008 14:02

memmory napsal(a):
Posouvám

Ahojky lidičky,Tak jsem našla pár starejch fotek,tak sem něco hodím

Tak toto byl muj první poník Michal....
Mě bylo asi 7

16.1.2008 14:17

luda napsal(a):
Ahojky lidičky,Tak jsem našla pár starejch fotek,tak sem něco hodím

Tak toto byl muj první poník Michal....
Mě bylo asi 7

jakou mám pěknou čepičku co?????

16.1.2008 14:31

luda napsal(a):

Soni nečil se častečně mají pravdu, je to jako by ses chlubila vypalováním CDček, takže raději bych si dala pozor...ale co se tvýho konoucha týče mě se moc libí..myslím že to pisatelka nemyslela až tak zle...

JInak zdraví poníkaře a Katu kárám že se u nás taky pořádně neukáže!

Zdar pracující Klawdie

(aby jste neřekli že tu nemám co dělat jakožto majitel velkého konoucha tak přidávám našeho Jeríka)

16.1.2008 14:33

luda napsal(a):

16.1.2008 21:06

memmory napsal(a):
Nevěrník jeden

"Nejni a taky se na to nechystáme to je pony plemeník pro okolní kobyly bez PP
Nevěrník jeden
Ta kobylka tady Byla A1/1 ale bohužel její hříbátko už nikdo neuvidí - musela být utracena " ...komu není rady... (mimochodem, krome inseminačních jsou zde kvalitní plemeníci pro ČSP i WP co by po trénovaném kopýtku doběhl - Hynčice, Javorník)

16.1.2008 21:13

marta n napsal(a):
"Nejni a taky se na to nechystáme to je pony plemeník pro okolní kobyly bez PP
Nevěrník jeden
Ta kobylka tady Byla A1/1 ale bohužel její hříbátko už nikdo neuvidí - musela být utracena " ...komu není rady... (mimochodem, krome inseminačních jsou zde kvalitní plemeníci pro ČSP i WP co by po trénovaném kopýtku doběhl - Hynčice, Javorník)

To my si děláme zálusk na Olešnici....časem.

16.1.2008 23:18

luda napsal(a):
Tak a poslední...

a to je krásnej drobeček s mega chomoutem a malá luďa, škoda jen že ty tvoje vzpomínky jsou tak přikořeněné

17.1.2008 10:26

microfon napsal(a):
a to je krásnej drobeček s mega chomoutem a malá luďa, škoda jen že ty tvoje vzpomínky jsou tak přikořeněné

JJ bl to obrovskej chomout.Jsem zvědavá až se na něj pojedu podívat,jestli mě pozná.Byl to muj první pony.Tak snad mě pozná.Když mě ho táta prodal,a jela jsem se na něj podívat cca po 3 letech,tak mě poznal řehtal a běžel ke mě....tak snad to bude to samé...
na této fotce ponďa na kterého se v sobotu jedem s kamarádkou podívat.Je prý něco jako Lady...a bude ustájenný u mě.tak se mooooc těším,doufám že to klapne

17.1.2008 17:25

luda napsal(a):
JJ bl to obrovskej chomout.Jsem zvědavá až se na něj pojedu podívat,jestli mě pozná.Byl to muj první pony.Tak snad mě pozná.Když mě ho táta prodal,a jela jsem se na něj podívat cca po 3 letech,tak mě poznal řehtal a běžel ke mě....tak snad to bude to samé...
na této fotce ponďa na kterého se v sobotu jedem s kamarádkou podívat.Je prý něco jako Lady...a bude ustájenný u mě.tak se mooooc těším,doufám že to klapne

Tak nějaké nové fotky z dneška

17.1.2008 17:43

luda napsal(a):

jedna zimní

17.1.2008 17:44

luda napsal(a):

Ohlodaná větev

17.1.2008 17:49

luda napsal(a):
Ohlodaná větev

A ´jedna jak somruje mura

17.1.2008 17:54

luda napsal(a):

Dneska jsem konečně byla jezdit , včera taky teda no
Sice jen na půl hodinky a za barákem na " zabahněné jízdárně" ale i tam to bylo fajn .
( nekoukat na moji bundu )

17.1.2008 17:57

luda napsal(a):

A další somrujíci

17.1.2008 18:09

luda napsal(a):
A další somrujíci

Ahoj...ten ocas nemá to ještě víc vyškubané?

A tady už se Lady naštvala,že ji nechci nic dát

17.1.2008 18:15

luda napsal(a):
Ahoj...ten ocas nemá to ještě víc vyškubané?

A tady už se Lady naštvala,že ji nechci nic dát

a tady z dnešního ježdění

17.1.2008 18:28

luda napsal(a):

No víc už ne "pejsek" je přestěhovaný jinam . Vypadá ale děsivě co ??

17.1.2008 18:30

luda napsal(a):

17.1.2008 18:33

luda napsal(a):

Chtěl dělat arábka a nějak mu to nejde

17.1.2008 18:38

luda napsal(a):

to no...ale myslíš že mu to naroste?V létě ho mouchy sežerou......

tak a tohle je poslední fotka co mám z dneška

17.1.2008 18:48

luda napsal(a):
to no...ale myslíš že mu to naroste?V létě ho mouchy sežerou......

tak a tohle je poslední fotka co mám z dneška

No spíš sežerou Melodku oni se ometají navzájem
Jiank teda doufám , že mu to doroste , protože už v dubnu jsou první závody to bude ale ostuda

17.1.2008 19:29

memmory napsal(a):
No spíš sežerou Melodku oni se ometají navzájem
Jiank teda doufám , že mu to doroste , protože už v dubnu jsou první závody to bude ale ostuda

A kam vyrážíš? Máš WRC licenci?? já nad licencí dost uvažuju,jenže v mojom případě nevím nevím, protže na elišce-to by byl vtip tejdne, tak jedině bych věděla jak si zařídit anglickou...prostě lepší něco než nic, že

17.1.2008 19:52

microfon napsal(a):
A kam vyrážíš? Máš WRC licenci?? já nad licencí dost uvažuju,jenže v mojom případě nevím nevím, protže na elišce-to by byl vtip tejdne, tak jedině bych věděla jak si zařídit anglickou...prostě lepší něco než nic, že

Hele to neřeš, to je jak srovnávat základku s vysokou (wr licence x anglická)

17.1.2008 20:08

strelish napsal(a):
Hele to neřeš, to je jak srovnávat základku s vysokou (wr licence x anglická)

no jo jenže ty neznáš Elu, před rokem ještě nebyla schopná ucválat půl jízdárny a v terénu to saméloni už jsme dali 5 jízdáren v celku,ale utrpení veliký a to když už, tak jinak než na levou necváláme (no vlastně na pravou taky ,ale jen když už nemůžeme na tu levou )
A když si jí naovsuju, tak je zas jak posedlá ďáblem, no fakt sranda,ale možná nějaký spešl granule by jí to v hlavě tak nerozhašily, ovšek jak nás znám, myslím že po hříběti se do dubna 2009 asi nic moc zlepšit kondičku a celkově přijezdit nestihne....
a Bobisice už na 2009 bude čtřletá a určitě už tak lepší než eli ,ale za prvé bude pořád remonta a navíc bych jim předvedal pěkný divadlo(dospělá holka a maličký poníček)....... už vidím jak se popadají za břicha(pokud teda nelitují nebohého koníčka)

A co ty jak jsi na tom, máš lejstro?

17.1.2008 20:39

microfon napsal(a):
no jo jenže ty neznáš Elu, před rokem ještě nebyla schopná ucválat půl jízdárny a v terénu to saméloni už jsme dali 5 jízdáren v celku,ale utrpení veliký a to když už, tak jinak než na levou necváláme (no vlastně na pravou taky ,ale jen když už nemůžeme na tu levou )
A když si jí naovsuju, tak je zas jak posedlá ďáblem, no fakt sranda,ale možná nějaký spešl granule by jí to v hlavě tak nerozhašily, ovšek jak nás znám, myslím že po hříběti se do dubna 2009 asi nic moc zlepšit kondičku a celkově přijezdit nestihne....
a Bobisice už na 2009 bude čtřletá a určitě už tak lepší než eli ,ale za prvé bude pořád remonta a navíc bych jim předvedal pěkný divadlo(dospělá holka a maličký poníček)....... už vidím jak se popadají za břicha(pokud teda nelitují nebohého koníčka)

Néé, já nikdy neměla proč si ho dělat. A pořád to tak je - jediný důvod, proč bych chtěla licenci (ale to buď anglickou nebo wr reiningovou) je kvůli tomu, že ji potřebuješ, abys mohla časem dělat cvičitelák (parchanti )

17.1.2008 20:41

microfon napsal(a):

Microfon:myslím si že o velikost ani nejde.Já to spíš obdivuji

třeba tuto slečku

17.1.2008 20:43

luda napsal(a):
Microfon:myslím si že o velikost ani nejde.Já to spíš obdivuji

třeba tuto slečku

Krásnej ponďa..

17.1.2008 20:58

luda napsal(a):

nj Peťulka Horká... tu si pamatuju ještě jako dítě... nechtěli jí na Lyru (tu poničku) dát udidlo, aby jí neublížila... tak jezdili pořád jenom na ohlávce stylem "louka - trysk"pak se umoudřila, poslali ji na pár kurzů a už je z ní závodnice... tuším, že i vyhrála mistrák mládeže...?

17.1.2008 21:32

microfon napsal(a):

Pro Moňátko : Zatím jsem neměla důvod si dělat licenci a navíc jedím na westernu jen od pdzimu 06 . na Luisikovi si zajedu Dčka a nějaký ty huberty , distančky a to mi zatím stačí až budu mít odchované hříbě které se má teď narodit tak potom s ním asi začnu . Takže licenci ani neplánuju . Mimochodem Strelish měla pravdu s tím srovnáním angl X western . Njn ale pokud tě nebere ani parkur ani drezura tak je ti ta anglická taky k ničemu .

17.1.2008 21:57

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

sOŇÁTKO:-) nojá totiž tak ěnjak plánuju vyjet na ty 3 měsíce někam do kšá a dětičky zrovna ne že nemusím,ale neupřednostňuju, takže raději bych kydala a kydala a třeba i jezdila apak při vyplńování pracovní smlouvy ta licence začne mít docela jinou váhu

17.1.2008 22:00

evinka01 napsal(a):
nj Peťulka Horká... tu si pamatuju ještě jako dítě... nechtěli jí na Lyru (tu poničku) dát udidlo, aby jí neublížila... tak jezdili pořád jenom na ohlávce stylem "louka - trysk"pak se umoudřila, poslali ji na pár kurzů a už je z ní závodnice... tuším, že i vyhrála mistrák mládeže...?

JJ o téhle poničce jsme už něco slyšela i viděla. !

taková hezká šmrnclá arabem byla i na tom našem "slavném" hodějovském rodeu,ta se mi taky moc líbila

17.1.2008 22:08

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

Luďa. tak vám přibyde nová holka do party, tak upřímně přeji a´t nemáte problém ani s majitekou ani s kobylkou samotnou A vlastně jak to u vás máš- Boxově, pastevně?
už se těším na seznamovací fotky.

18.1.2008 11:42

microfon napsal(a):
sOŇÁTKO:-) nojá totiž tak ěnjak plánuju vyjet na ty 3 měsíce někam do kšá a dětičky zrovna ne že nemusím,ale neupřednostňuju, takže raději bych kydala a kydala a třeba i jezdila apak při vyplńování pracovní smlouvy ta licence začne mít docela jinou váhu

Moňátko : No vidíš a já už teď na 100% vím , že u koní nikdy dělat nebudu , takže si udělám jen tu westernovou . Určitě když máš licenci tak je to v takovém případě výhoda , ale znám spoustu lidí co mají licenci , ale o péči o koně ví prd . Takže když by je někdo přijal jen proto , že mají licenci tak by potom zjistil , že licence a šikovný pracovitý ruce jsou naprosto něco jiného a i když máš licenci , tak nemusíš taky jezdit bezchybně .

18.1.2008 12:10

microfon napsal(a):
Luďa. tak vám přibyde nová holka do party, tak upřímně přeji a´t nemáte problém ani s majitekou ani s kobylkou samotnou A vlastně jak to u vás máš- Boxově, pastevně?
už se těším na seznamovací fotky.

ahoj holky.Dneska tu s váma chviličku pobudu.Jsem sama v práci tak se můžu bavit na netu
Vy se chystáte na licenci??To už jsem tak nějak vzdala.Na závody nejsou peníze a na doma je mi to k ničemu.Původně jsem teda chtěla anglickou,ale to asi taky nevyjde.Já myslím že si vystačím i s veřejňákama jestli se tam vůbec dopracujem.Kulina má občas problémy s nožkama takže trénink veškerej žídnej...No a Ebrouš na western moc nebude.Rychlost třista z místa sice venku předvádí ale na jízdárně a ve směru kam chci já ho k takovému tempu nedonutímV neděli to půjdu ještě zkusit potrénovat,ale asi to nevyjde.Chtěly jsme jet na jaře na Borovou...

18.1.2008 12:21

v v napsal(a):
ahoj holky.Dneska tu s váma chviličku pobudu.Jsem sama v práci tak se můžu bavit na netu
Vy se chystáte na licenci??To už jsem tak nějak vzdala.Na závody nejsou peníze a na doma je mi to k ničemu.Původně jsem teda chtěla anglickou,ale to asi taky nevyjde.Já myslím že si vystačím i s veřejňákama jestli se tam vůbec dopracujem.Kulina má občas problémy s nožkama takže trénink veškerej žídnej...No a Ebrouš na western moc nebude.Rychlost třista z místa sice venku předvádí ale na jízdárně a ve směru kam chci já ho k takovému tempu nedonutímV neděli to půjdu ještě zkusit potrénovat,ale asi to nevyjde.Chtěly jsme jet na jaře na Borovou...

Microfon:Ahoj-ustájení je udělané ve stodole,snížený strop.mužou si tam courat jak chtějí.zkusím najít nějaké fotky určitě tu nějaké najdu.Jinak je to valášek 10 roku a tu holku co si ho ke me dá už znám jezdila jsem sní a její 20 letou huculou na vyjížďky.Teď už je to babča tak užívá duchod.není na tom zdravotně moc dobře už když ji koupila nebyla ok.špatná záda a nohy.Ale je to bezva kobča.,

toto je ta hucula s Lady na pozemku kde mají přístup nonstop

18.1.2008 12:23

luda napsal(a):
Microfon:Ahoj-ustájení je udělané ve stodole,snížený strop.mužou si tam courat jak chtějí.zkusím najít nějaké fotky určitě tu nějaké najdu.Jinak je to valášek 10 roku a tu holku co si ho ke me dá už znám jezdila jsem sní a její 20 letou huculou na vyjížďky.Teď už je to babča tak užívá duchod.není na tom zdravotně moc dobře už když ji koupila nebyla ok.špatná záda a nohy.Ale je to bezva kobča.,

toto je ta hucula s Lady na pozemku kde mají přístup nonstop

Brita

18.1.2008 12:25

luda napsal(a):
Brita

Tak doufám,že to klapne a budu tu mít už 3 koně a hlavně ským jezdit

18.1.2008 14:08

v v napsal(a):

Pro Veronika : No western není jen o rychlostkách jak píšeš že " Rychlost třista z místa sice venku předvádí ale na jízdárně a ve směru kam chci já ho k takovému tempu nedonutím " . Jsou i jiné " nerychlostní " disciplíny . Zase tak drahé to nejni a co víš , třeba se ti někdy bude hodit

18.1.2008 15:12

memmory napsal(a):
Pro Veronika : No western není jen o rychlostkách jak píšeš že " Rychlost třista z místa sice venku předvádí ale na jízdárně a ve směru kam chci já ho k takovému tempu nedonutím " . Jsou i jiné " nerychlostní " disciplíny . Zase tak drahé to nejni a co víš , třeba se ti někdy bude hodit

no to s tebou souhlasím,ale to verča jistě ví:-).
prostě já si myslím, že je lepší jí mít než nemít a pokud se naskytne příležitost si ji udělat tak jít do toho.
A s tou prací,já taky nemínim strávit život s końmi jako prací a pokud, tak na přivýdělek-> živnostňák(jak říká strelish cvičitelák), ale prostě když chci vyjet do ciziny, tak takovej čecháček s licencí vypadá solidnějc než bez ní a pokud má ty šikovné " ruce navíc a tak o líp,ne ?

18.1.2008 15:18

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

mě se třaba hrozně zamlouvá trail a nebo western horsemanship a to kdybych si mohla na borový jako C či B mohla zajet,1* za rok, byla bych celkem š´tastná, protože ve většině případů když už někdo dělá D trail, tak je to taková slátanina opičí dráhy(teda nemyslím zrovna D na borový), jo stačí si počkat pár let a uvidíš veru že tady u nás na jihu nebude za ofiko závody jen Borová a najde se i ěnco blíž, vlastěn už je Patriot

18.1.2008 15:28

microfon napsal(a):
mě se třaba hrozně zamlouvá trail a nebo western horsemanship a to kdybych si mohla na borový jako C či B mohla zajet,1* za rok, byla bych celkem š´tastná, protože ve většině případů když už někdo dělá D trail, tak je to taková slátanina opičí dráhy(teda nemyslím zrovna D na borový), jo stačí si počkat pár let a uvidíš veru že tady u nás na jihu nebude za ofiko závody jen Borová a najde se i ěnco blíž, vlastěn už je Patriot

a z rodeových fandím teem penningu, uličce nebo i to značkování, jak jsem si loni mohla vyzkoušet... no na to licence netřeba,ale zase třeba vhodného koně- takže tady jsme mimo

18.1.2008 17:30

microfon napsal(a):
a z rodeových fandím teem penningu, uličce nebo i to značkování, jak jsem si loni mohla vyzkoušet... no na to licence netřeba,ale zase třeba vhodného koně- takže tady jsme mimo

Tak rodeo se mi teda taky líbí víc,ale to zase není na čem trénovat.Nejvíc mě štve ta drahá doprava.To je naše hlavní překážka.Já samozřejmě vím že nejsou jen rychlostky,ale to je skoro tak jediný co by se dalo zvládnout.Na trenéra fakt nemám a sama se to naučit neumím.Ještě tak trail ze země,to ještě trénujem,tak uvidím jestli na jaře vyrazíme.Zatím jsem všude jen jako divák a vždycky se přes sezónu namlsám a říkám si jak začnu pořádně jezdit a zima vždycky tak nějak uteče a zase nic...Já hlavně nemám motivaci jak nejsem v žádný stáji ale doma,tak se nemůžu dokopat k nějakému tréninku a raději se jedu projet..Mončo jedeš letos zas na nějaké rodeo??Loni jsem vynechala jen zrovna to co jsi jela,tak jsem tě ani nevyděla.

18.1.2008 17:31

microfon napsal(a):

No tak každý člověk má jiný názor na závody tipu D . U trailu - couvání , branka i mostek jsou i na těch "opičích dráhách " . A jako naučení než začneš vůbec sportovat Dčka postačí .
No dobytek je celkem poslední dobou populární Akorát ty přerostlé telata nesmí být větší než kůň .
Že na ně není licence potřeba tak to teda nevím . Pokud jedeš závody jiné než D tak ji potřebuješ taky .
Team Penning

18.1.2008 17:34

memmory napsal(a):
No tak každý člověk má jiný názor na závody tipu D . U trailu - couvání , branka i mostek jsou i na těch "opičích dráhách " . A jako naučení než začneš vůbec sportovat Dčka postačí .
No dobytek je celkem poslední dobou populární Akorát ty přerostlé telata nesmí být větší než kůň .
Že na ně není licence potřeba tak to teda nevím . Pokud jedeš závody jiné než D tak ji potřebuješ taky .
Team Penning

to máš pravdu že ty telata jsou teda kolikrát fakt přerostlí že je ani chlapy nemůžou položit

18.1.2008 17:37

v v napsal(a):
Tak rodeo se mi teda taky líbí víc,ale to zase není na čem trénovat.Nejvíc mě štve ta drahá doprava.To je naše hlavní překážka.Já samozřejmě vím že nejsou jen rychlostky,ale to je skoro tak jediný co by se dalo zvládnout.Na trenéra fakt nemám a sama se to naučit neumím.Ještě tak trail ze země,to ještě trénujem,tak uvidím jestli na jaře vyrazíme.Zatím jsem všude jen jako divák a vždycky se přes sezónu namlsám a říkám si jak začnu pořádně jezdit a zima vždycky tak nějak uteče a zase nic...Já hlavně nemám motivaci jak nejsem v žádný stáji ale doma,tak se nemůžu dokopat k nějakému tréninku a raději se jedu projet..Mončo jedeš letos zas na nějaké rodeo??Loni jsem vynechala jen zrovna to co jsi jela,tak jsem tě ani nevyděla.

Trenér ? Myslím , že se spousta věcí dá naučit sama doma .
Třeba takovej Pleasure , na něm nic není jen musíš být s tím koněm naprosto srovnaná.
Trail taky se dá naučit , pokuď ti koník udělá obarat , zacouvá ,přejde kavalety a nějakou lávku která se dá doma vyrobit ( já jí mám z palety na které jsou desky ) No branka - třeba otvírání ohrady atd ...... Myslím , že pokud se nechystáš jezdit nějké Bčka apod. tak se dá spousta věcí doma naučit . Navíc pokud jezdíš koukat taky by jsi měla mýt spoustu věcí okoukaných . Hlavně vím , že pokud to nepojedeš skusit tak se nikdy nedozvíš jak vám to půjde .

18.1.2008 17:40

v v napsal(a):
to máš pravdu že ty telata jsou teda kolikrát fakt přerostlí že je ani chlapy nemůžou položit

Tady má spíš problém Terezka na Filípkovi - jalůvky jsou větší , než oni a tak se jich nebojí naopak běhají proti nim

18.1.2008 17:45

microfon napsal(a):
no to s tebou souhlasím,ale to verča jistě ví:-).
prostě já si myslím, že je lepší jí mít než nemít a pokud se naskytne příležitost si ji udělat tak jít do toho.
A s tou prací,já taky nemínim strávit život s końmi jako prací a pokud, tak na přivýdělek-> živnostňák(jak říká strelish cvičitelák), ale prostě když chci vyjet do ciziny, tak takovej čecháček s licencí vypadá solidnějc než bez ní a pokud má ty šikovné " ruce navíc a tak o líp,ne ?

Živnosťák si můžeš pořídit tak jak tak - ale pouze na výcvik koně, na výcvik jezdce potřebuješ licenci cvičitele. A ta se dá dělat až 3 roky po získání licence jezdce + absolvování placeného kurzu...pak se můžeš teprv pokoušet o cvičitelák. Aspoň tak je to teď, jak to bude za pár let kdo ví...

No ale ještě s tím souvisí spousta dalších věcí - jaké pojištění a u které pojišťovny atd. - prostě se co nejvíc zajistit proti tomu "co by kdyby" - i sebehodnější kůň může někoho sejmout a nikdy nevíš, na jakého vola narazíš a kam až tě požene :-/

18.1.2008 17:50

memmory napsal(a):
Trenér ? Myslím , že se spousta věcí dá naučit sama doma .
Třeba takovej Pleasure , na něm nic není jen musíš být s tím koněm naprosto srovnaná.
Trail taky se dá naučit , pokuď ti koník udělá obarat , zacouvá ,přejde kavalety a nějakou lávku která se dá doma vyrobit ( já jí mám z palety na které jsou desky ) No branka - třeba otvírání ohrady atd ...... Myslím , že pokud se nechystáš jezdit nějké Bčka apod. tak se dá spousta věcí doma naučit . Navíc pokud jezdíš koukat taky by jsi měla mýt spoustu věcí okoukaných . Hlavně vím , že pokud to nepojedeš skusit tak se nikdy nedozvíš jak vám to půjde .

Trail by byl snad v pohodě.Můj koník má spíš problém být sám na place když všichni stojí venku a řehtají a tím se vše co umí sníží tak na polovinu.Už jsme na nějakých závodech byly a byla to hrůza děs.Je to sice už 5let ale i tak si to pamatuju moc dobře jak se mnou vymet a já byla za blbcetakže teď mám trochu zábrany dokud si nebudu úplně jistá že to udělá dobře tak se nikam nepojede.

18.1.2008 17:52

memmory napsal(a):
Tady má spíš problém Terezka na Filípkovi - jalůvky jsou větší , než oni a tak se jich nebojí naopak běhají proti nim

Tak už mi končí šichta a pádím domů.Tak přeji krásný víkend.Ahoj a v pondělí napíšu jak se nám dařilo v neděli při trápení koníka.....

18.1.2008 17:54

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

jojo já tě veru uplně chápu
příští rok myslím že asi nic nevyjde jedině neco na srpen či září->přeci jenom bude když bůh dá ten hříboun a Bobi se bude teprve učit.takže se chystám divákovat, zajet na nějaký kurz horsemanshipu a chtěla bych si dát ěnjakou hodinu u Boďi, když to nyní nově nabízí i na svých koních.

Sońátko:na Rodeo opravdu nemusíš mít žádnou licenci ani do 1. divize
a ty krávy to je recht!to je potom opravdu zajímavá podívá na Steer wrestling

18.1.2008 18:06

microfon napsal(a):
jojo já tě veru uplně chápu
příští rok myslím že asi nic nevyjde jedině neco na srpen či září->přeci jenom bude když bůh dá ten hříboun a Bobi se bude teprve učit.takže se chystám divákovat, zajet na nějaký kurz horsemanshipu a chtěla bych si dát ěnjakou hodinu u Boďi, když to nyní nově nabízí i na svých koních.

Sońátko:na Rodeo opravdu nemusíš mít žádnou licenci ani do 1. divize
a ty krávy to je recht!to je potom opravdu zajímavá podívá na Steer wrestling

Tady se jezdí normální wrc závody s dobytkem

18.1.2008 18:20

memmory napsal(a):
Tady se jezdí normální wrc závody s dobytkem

Jejda když to tak čtu tak si každej myslí že jezdit rychlostky je ohodně jednoduší než to ostatní disciplíny . Ráda bych Vás vyvedla z omylu, je to stejně náročné a kůň musí být stejně přiježděný jako do ostatních technických disciplín.Musí být lehce ovladatelný, ohebný , umět překroky , přeskoky po 3 krocích což nezvládají ani někteří rejningáři a ostatní . Dobře přiježděný rychlostkář by měl zvládnout veškeré disciplíny s pruměrným výsledkem. Navíc musí mít vypilovanou rychlost protože o tom všem to vlastně je že. A ono skloubyt rychlost a ovladatelnost není zas tak jednoduché jak výdáváme na našich soutěžích i těch A kde by to již mohli ovládat.

18.1.2008 18:33

spagat napsal(a):
Jejda když to tak čtu tak si každej myslí že jezdit rychlostky je ohodně jednoduší než to ostatní disciplíny . Ráda bych Vás vyvedla z omylu, je to stejně náročné a kůň musí být stejně přiježděný jako do ostatních technických disciplín.Musí být lehce ovladatelný, ohebný , umět překroky , přeskoky po 3 krocích což nezvládají ani někteří rejningáři a ostatní . Dobře přiježděný rychlostkář by měl zvládnout veškeré disciplíny s pruměrným výsledkem. Navíc musí mít vypilovanou rychlost protože o tom všem to vlastně je že. A ono skloubyt rychlost a ovladatelnost není zas tak jednoduché jak výdáváme na našich soutěžích i těch A kde by to již mohli ovládat.

No pokud jsis to vzala z toho , že jsem napsala že western není jen o rychlostkách tak já dobře vím , že je to tak jak píšeš , ale napsala jsem to proto , že jsem reagovala na veroniku . Pokuď kůň umí rychle cválat , ano je to pěkné , ale je rozdíl zatočit koně na louce doprava a doleva , natožpak s ním projet Pole Bending

18.1.2008 21:18

spagat napsal(a):

Dana:no to nevím kdo psal že s dobytkem je to lehčí, já akorát psala že na to netřeba licence(pokud to tedy není pod hlavičkou WRC,ale normálně pod rodeo corral) a v tom je snažší se na takový závod dostat. A přijeźděnost a trénink je třeba všude, ne?

19.1.2008 10:17

microfon napsal(a):
Dana:no to nevím kdo psal že s dobytkem je to lehčí, já akorát psala že na to netřeba licence(pokud to tedy není pod hlavičkou WRC,ale normálně pod rodeo corral) a v tom je snažší se na takový závod dostat. A přijeźděnost a trénink je třeba všude, ne?

Posouvám

19.1.2008 15:14

memmory napsal(a):
Posouvám

Tak máme 2 nové přírůstky nekolik fotek ze seznameni s kobcou

19.1.2008 15:15

sccary napsal(a):

To jsou ty co jsi tak nutně potřebovala převézt ?? Kdo ti je nakonec dopravil ??

19.1.2008 15:15

sccary napsal(a):

Aronek

19.1.2008 19:13

sccary napsal(a):
pusinka

Jé, to je pěkný black and white

Tady můj raubíř z dneška.

19.1.2008 19:42

zviratkova napsal(a):
Jé, to je pěkný black and white

Tady můj raubíř z dneška.

tak diky v lete tak rozdilni nebudou v lete je Iris taky skoro bila

19.1.2008 22:08

sccary napsal(a):
tak diky v lete tak rozdilni nebudou v lete je Iris taky skoro bila

tak já posílám moji Jessi

19.1.2008 22:18

jezabel napsal(a):
tak já posílám moji Jessi

jé, tak konečně vidím Apola, Aronka a Iris, na icq jsme se nějak nepotkaly, co Zuzi? A jak se vůbec všichni máte? přidávám nějaké to foto mě a Ivánka z vyjížďky

19.1.2008 22:21

ettelwen napsal(a):
jé, tak konečně vidím Apola, Aronka a Iris, na icq jsme se nějak nepotkaly, co Zuzi? A jak se vůbec všichni máte? přidávám nějaké to foto mě a Ivánka z vyjížďky

další

19.1.2008 22:22

ettelwen napsal(a):
další

a poslední...ať to tu nezaplácám :)

19.1.2008 23:24

ettelwen napsal(a):
a poslední...ať to tu nezaplácám :)

a koukám taky pěkná odrazka

20.1.2008 09:54

microfon napsal(a):
a koukám taky pěkná odrazka

Nj včera sme se pořad nějak míjely ja se snažila tě zastihnout a ty pořad nikde.Tak si je videla tady.Krasne fotečky ste s Ivankem spravná dvojka

zvířátková

20.1.2008 10:59
zvířátková

sccary napsal(a):
Nj včera sme se pořad nějak míjely ja se snažila tě zastihnout a ty pořad nikde.Tak si je videla tady.Krasne fotečky ste s Ivankem spravná dvojka

Ahojky Baruš! Tak co, to je změna s Berryho na Ivánka, co? U mě je to taky sranda když si někdy Čika vystřídám za Granta. Ale koukám, že i tak nohatá holčina se sedlem vypadá na poníkovi fajn. Bez sedla má člověk nohy tak dole.

20.1.2008 16:23

zvířátková napsal(a):
Ahojky Baruš! Tak co, to je změna s Berryho na Ivánka, co? U mě je to taky sranda když si někdy Čika vystřídám za Granta. Ale koukám, že i tak nohatá holčina se sedlem vypadá na poníkovi fajn. Bez sedla má člověk nohy tak dole.

jo, to Ivánek má taky pořádnou odrazku Dva bílí poníci a Irenka - to je super trojka :) snad se v pohodě snesou. Jinak zdravíčko Leo :) bez sedla jsem na Ivánkovi byla včera, říkala jsem si, že si ho vezmu na prochajdu, byl super, ale tááákový krásný kopeček tam byl, pěkná cesta, tak jsem sedla a jela :) alespoň se proběhl. Ale na Berrym a Karči jezdím pořád, ale když prostřídám za den všechny a sednu po Ivanovi na Berryho nebo naopak, je to docela sranda :)

20.1.2008 16:39

ettelwen napsal(a):
jo, to Ivánek má taky pořádnou odrazku Dva bílí poníci a Irenka - to je super trojka :) snad se v pohodě snesou. Jinak zdravíčko Leo :) bez sedla jsem na Ivánkovi byla včera, říkala jsem si, že si ho vezmu na prochajdu, byl super, ale tááákový krásný kopeček tam byl, pěkná cesta, tak jsem sedla a jela :) alespoň se proběhl. Ale na Berrym a Karči jezdím pořád, ale když prostřídám za den všechny a sednu po Ivanovi na Berryho nebo naopak, je to docela sranda :)

Nj tak Irenka dnes vyresila problem za nas utrhla ohradnik a skocila za klukama za par hodinek si je tak srovnala ze ted de poznat kdo tam veli.

20.1.2008 17:57

memmory napsal(a):
Kde jste kdoóóóóóóóóó??

O protrhlejch ohradnících mi nemluvte
Byla jsme s bobi běhat adocel mi u kola trdlovala tak jsme si řekla že jí pustím v lese u pastviny proběhnout, aby neorala pastvinu, tak jsem jí pustila lítala tam zpátky, Ela za ohradou přiměřeně tayk apak ž elu chytnu a pujdem do lasa za bobi a jak si tak otevírám spodní ohradník Ela běží na mě, no brzdila, jenže to na tom blbým bahně jí to ujelo udělla slejda a vrchní ohradníkem mi projela až ho prothla a to bylo jen 1s před tím než mi vzala roha A tak se dali s Bobi dohromady na takovej rychlej uprk že by to do tý těhule nikdo ani neřekl a vzaly to přes fotbalové hřiště, a udržované louce místních zahrádkářůch a až blízko hlavní silnice zastavili na trávě )v což jsme taky doufala). no tak jsem se pěkně proběhla, hlavně že se nic nestalo, jen celej zejřek budu zahlazovat ty všechny granátové stopy v té rozmáčené tráfě...

20.1.2008 18:14

microfon napsal(a):
O protrhlejch ohradnících mi nemluvte
Byla jsme s bobi běhat adocel mi u kola trdlovala tak jsme si řekla že jí pustím v lese u pastviny proběhnout, aby neorala pastvinu, tak jsem jí pustila lítala tam zpátky, Ela za ohradou přiměřeně tayk apak ž elu chytnu a pujdem do lasa za bobi a jak si tak otevírám spodní ohradník Ela běží na mě, no brzdila, jenže to na tom blbým bahně jí to ujelo udělla slejda a vrchní ohradníkem mi projela až ho prothla a to bylo jen 1s před tím než mi vzala roha A tak se dali s Bobi dohromady na takovej rychlej uprk že by to do tý těhule nikdo ani neřekl a vzaly to přes fotbalové hřiště, a udržované louce místních zahrádkářůch a až blízko hlavní silnice zastavili na trávě )v což jsme taky doufala). no tak jsem se pěkně proběhla, hlavně že se nic nestalo, jen celej zejřek budu zahlazovat ty všechny granátové stopy v té rozmáčené tráfě...

Moňátko : Ty máš teda holka štestí
Mě koně ještě vloni , když byli 3 utíkaly ustavičně na sousedovu zahradu . Vždycky ale jen když bylo mokro a když on měl čerstvě posekanej "anglickej" trávník . No už to máme ale za sebou , protože koně konečně přestal někdo v noci pouštět a přestaly mi stříhat kleštěma ohradníky .

20.1.2008 19:21

memmory napsal(a):
Moňátko : Ty máš teda holka štestí
Mě koně ještě vloni , když byli 3 utíkaly ustavičně na sousedovu zahradu . Vždycky ale jen když bylo mokro a když on měl čerstvě posekanej "anglickej" trávník . No už to máme ale za sebou , protože koně konečně přestal někdo v noci pouštět a přestaly mi stříhat kleštěma ohradníky .

Ahojky Lidičkky....Tak už mám doma 3 koně.....
novej člen má 120 khv.

novej člen.Fotka teď ze soboty

20.1.2008 19:37

luda napsal(a):
Ahojky Lidičkky....Tak už mám doma 3 koně.....
novej člen má 120 khv.

novej člen.Fotka teď ze soboty

Tak a jedna ne zrovna dobrá fotka,jak ho Monika testovala
Zítra nafotím nové fotky,dnes nebyl čas,byl tu zmatek....

zvířátková

20.1.2008 19:39
zvířátková

luda napsal(a):
Tak a jedna ne zrovna dobrá fotka,jak ho Monika testovala
Zítra nafotím nové fotky,dnes nebyl čas,byl tu zmatek....

Téda Diblí, Ty jsi rozšířila své řady, jo? A jak ta tuším, tak bude asi stejně barevný jako holky, ne? Je on nebo ona?

20.1.2008 19:49

zvířátková napsal(a):
Téda Diblí, Ty jsi rozšířila své řady, jo? A jak ta tuším, tak bude asi stejně barevný jako holky, ne? Je on nebo ona?

microfon: tak to u tebe asi stoji vsichni svati preju tihodne uspechu pri zahlazovani stop.
Jinak moc peknej prirustek

Tady hazim jeste ty dva nase

20.1.2008 19:49

zvířátková napsal(a):

má ho u mě kamarádka ustajenného,je to 10 LETEJ VALACH KŘÍŽENECH SHETLANDA A HUCULA.Ale Lady ho řeže jak jen to jde,ale on se nenechá také ji to vrátí,což jsem rada a Lýdii už to je celkem jedno...

tak a už mám 3 koně..to je šílený

zvířátková

20.1.2008 19:50
zvířátková

sccary napsal(a):
microfon: tak to u tebe asi stoji vsichni svati preju tihodne uspechu pri zahlazovani stop.
Jinak moc peknej prirustek

Tady hazim jeste ty dva nase

A nejsou kluci bráchové?

20.1.2008 19:55

luda napsal(a):
má ho u mě kamarádka ustajenného,je to 10 LETEJ VALACH KŘÍŽENECH SHETLANDA A HUCULA.Ale Lady ho řeže jak jen to jde,ale on se nenechá také ji to vrátí,což jsem rada a Lýdii už to je celkem jedno...

Nejsou to brachové teda aspon o tom nevim ale je jim oboum 12 let.a sou to cirkusaci.

20.1.2008 19:57

luda napsal(a):

no lu´do, tři koně, to mi povídej, zrovna je na prodej jedna kobylka o kterou jsem měla zájem a těsně mi ji vyfoukli před nosem, je to takovej tlustej tvrdohlavej šibalskej bezpapírák, ale znám jí odmala a je mi moc sympatická. no ti majitelé co mi ji vyfoukli, mi ji nyní nabízí za cenu, kterou jsem shopna do příštího měsíce dát bez obav dohromady, jenže ->jenže-> 3koně!!!!na jeden zadek trochu moc, kdyby jí chtěl někdo zmých známých= třeba holčin, co u nás jezdí, koupit a nechat si jí klidně u mě , to bych měla fakt radost......ale tak to nebude,a já se bojím , že díky velmi nízké ceně skončí ponička v nějakých špatných rukou, kteří tu její paličatost z ní budou chtít vymlátit , ikdyž majitelé na prodej nechvátají a vybírají dobré podmínky..

zvířátková

20.1.2008 19:57
zvířátková

sccary napsal(a):
Nejsou to brachové teda aspon o tom nevim ale je jim oboum 12 let.a sou to cirkusaci.

Ale fakt na to vypadají. A co umí? Když už jsou z toho cirkusu....

20.1.2008 20:01

microfon napsal(a):
no lu´do, tři koně, to mi povídej, zrovna je na prodej jedna kobylka o kterou jsem měla zájem a těsně mi ji vyfoukli před nosem, je to takovej tlustej tvrdohlavej šibalskej bezpapírák, ale znám jí odmala a je mi moc sympatická. no ti majitelé co mi ji vyfoukli, mi ji nyní nabízí za cenu, kterou jsem shopna do příštího měsíce dát bez obav dohromady, jenže ->jenže-> 3koně!!!!na jeden zadek trochu moc, kdyby jí chtěl někdo zmých známých= třeba holčin, co u nás jezdí, koupit a nechat si jí klidně u mě , to bych měla fakt radost......ale tak to nebude,a já se bojím , že díky velmi nízké ceně skončí ponička v nějakých špatných rukou, kteří tu její paličatost z ní budou chtít vymlátit , ikdyž majitelé na prodej nechvátají a vybírají dobré podmínky..

No bylo nam receno ze Aron umi chodit po zadnich a jinak jsme zatim na nic neprisli Pan Berousek nam o konikach neco malo rekl takze uvidime co se z kluku vyklube ale zatim jsou moc hodni akorat sou jak teply bratri

20.1.2008 20:02

sccary napsal(a):
No bylo nam receno ze Aron umi chodit po zadnich a jinak jsme zatim na nic neprisli Pan Berousek nam o konikach neco malo rekl takze uvidime co se z kluku vyklube ale zatim jsou moc hodni akorat sou jak teply bratri

tak od pana Berouska, ten je známý že se koním chová dobře, pokud se nepletu. Jo oni vás kluci určitě někdy pěkně překvapí

20.1.2008 20:03

luda napsal(a):

tak posli jeste fotecku ve dne.Me by zajimalo ceho je krizenka ta moje krasavice

Přidejte reakci

Přidat smajlík