Ahoj. Tak si to tu pročítám a občas mrknu na to, kdo to napsal, a některé přezdívky mi dělá problém i přečíst. Kolikrát si říkám, co asi znamenají...
Mně kamárádi ze ZŠ říkají Skippy podle mikiny, kterou jsem měla nejradši. Měla takovou tu klokaní kapsičku No, vydrželo jim to až do teď, už je to nějaký ten pátek.
Podělíte se také o historii a původu Vašich nicků?
skippy
napsal(a):
Ahoj. Tak si to tu pročítám a občas mrknu na to, kdo to napsal, a některé přezdívky mi dělá problém i přečíst. Kolikrát si říkám, co asi znamenají...
Mně kamárádi ze ZŠ říkají Skippy podle mikiny, kterou jsem měla nejradši. Měla takovou tu klokaní kapsičku No, vydrželo jim to až do teď, už je to nějaký ten pátek.
To bylo tak s kamoskou sme jednou popijeli a ja se napila udelala sem strasny skleb (nechutnalo mi to) no a ona bouchla smichy a rekla ze sem vypadala jak ta zhulena maska ve Scary Movie tak od toho Sccary
santosek
napsal(a):
tak můj kůň se jmenuje Santos, tak proto jsem santosek:)
Napodobne jak Santosek
Jinak mi ale kamosi rikaji Kasky-od Kaskada, coz byl kun na kterem jsem kdysi davno jezdila
jessyn
napsal(a):
Napodobne jak Santosek
Jinak mi ale kamosi rikaji Kasky-od Kaskada, coz byl kun na kterem jsem kdysi davno jezdila
v stajni v ktorej som bola predtym sa prepisovali tabulky na boxoch ,pretoze sa menilo kde bude ktory kon stat,moj kon sa vola roko a spravcovi sa zdalo to meno prilis obycajne(a chcel si zo mna vystrelit) tak mu na tabulku napisal rokimondo...a z toho ta prezyvka....inak som vtedy vosla do stajne a zastavila sa pri prvom boxe ci mame noveho kona rokimonda,a nakoniec som zistila ze je to moj kon
skippy
napsal(a):
Jednou s kamarádkou jsme měli na ZUŠce nějaký projekt a měli jsme něco tisknout, přes síto pomocí lepících fólií na různé věci (já tiskla na igelitky;)) a všechni psali různé kravinky a já nevěděla co.
Chtěla jsem něco podobné mému jménu (Katka) a tak moji kamarádku napadlo kasiopea (nebo to napadlo mě? už nevím) a já si říkala, že to je dobrý - podle hvězdy a hvězdy mám ráda;) takže vzniklo kasiopea se skratkou kas.
Pak jsem si zakládala nový mail a kasiopea už bylo zabraný a tak mě napadlo zdvojit "s" a ejhle to bylo taky zabraný a tak jsem přidala dvě "s" na konec a to bylo volný, zdálo se mi to ucelené a pěkné narozdíl od Kassiopea a tak jsem byla ráda, že to bylo zabrané.
Takže aktuálně mě naleznete pod přezdívkou Kassiopeass se skratkou Kass.
Jinak se jmenuji Katka Šťastná (což se mimochodem straště píše na počítači - ty háčky, velké š a ještě to ť, které má být malé, tak to často pletu, ale vždy mám dost sil to přepsat;) ale narozdíl od začátků na počítači už to teď píši po slepu, ale přesto se spletu;))
skippy
napsal(a):
Tak já mám koníka Skippyho :) Tak od toho Skippka. Pravdou je že jsem si to vymyslela sama, ale bylo tu víc návrhů. Ještě mi říkají Skippyová, ale těhletech přezdívek je ve stáji víc. Petra Sáhibová - Sahibka, Petra Oldová - Oldovka. Jinak můj ektor na angličtinu pořád nechápe že mám koně Skippyho. TZuhle mě půl hodiny převědčoval o tom že Skippy je klokan a že klokan není kůň. A kůň ne ní klokan. Ale alespoň se v tý škole nenudíme :)
skippy
napsal(a):
Karolka,no tak to je od jména Karolína
,a 67601j číslo vpálení mojeho koně
karolka67601
napsal(a):
Karolka,no tak to je od jména Karolína
,a 67601j číslo vpálení mojeho koně
a já Racina. Můj koník se jmenoval Ráca, tak po něm :-)
racina
napsal(a):
a já Racina. Můj koník se jmenoval Ráca, tak po něm :-)
Tak tohle je super téma snad se přidá víc lidí. Jinak Thesis.. no je to takový můj sen. Jsem velký fanda Lancií a chlap taky a doma máme hned tři, moje milovaná je sice Thema (tu mám na mailu), ale mým snem už pár let je Lancia Thesis, je to velký luxusní sedan. Už se sice našel člověk který mi ironicky předhazoval že v angličtině to znamená poučka a že to sedí na mě, akorát v tom je smysl jiný, znamená to IDEA, což pro italy znamenalo že do Thesis se vkládaly velké ambice v prodejnosti. No to je fuk, prostě moje přezdívka je jen jméno auta a víc za tím není.
Mimochodem Racino já si vždycky myslela že přezdívku máš od slova Racing
thesis
napsal(a):
Tak tohle je super téma snad se přidá víc lidí. Jinak Thesis.. no je to takový můj sen. Jsem velký fanda Lancií a chlap taky a doma máme hned tři, moje milovaná je sice Thema (tu mám na mailu), ale mým snem už pár let je Lancia Thesis, je to velký luxusní sedan. Už se sice našel člověk který mi ironicky předhazoval že v angličtině to znamená poučka a že to sedí na mě, akorát v tom je smysl jiný, znamená to IDEA, což pro italy znamenalo že do Thesis se vkládaly velké ambice v prodejnosti. No to je fuk, prostě moje přezdívka je jen jméno auta a víc za tím není.
fakt zajímavé téma,
Ani já nebudu o moc originální. ROCKY =) sice mužské jméno, ale na tom přece nesejde, v době kdy jsem si k Jerrymu dovezla Rockyho jsem začala chodit na ifaunu aktivně, tak asi proto to byla jasná volba, jelikož jsem ho měla v tu dobu plnou hlavu
rocky
napsal(a):
fakt zajímavé téma,
Ani já nebudu o moc originální. ROCKY =) sice mužské jméno, ale na tom přece nesejde, v době kdy jsem si k Jerrymu dovezla Rockyho jsem začala chodit na ifaunu aktivně, tak asi proto to byla jasná volba, jelikož jsem ho měla v tu dobu plnou hlavu
Já to mám podle kobylek, Tajemna byla kobylka, která mě vozila jako malou holku...kobylka s velkým srdcem a pochopením...tak proto tajemna...
Mno a danny, tak mi říkali v klubu a potom i jedna klisnička mé jméno nosí...malá bojovnice, mamina jí přišlápla po porodu zadní nožky, sedávala jsem u ní a doufala že se z toho dostane, bulela jsem a žadonila u trenéra ať jí dá šanci, ...a tu šanci dostala, nyní skáče jako by jí nikdy nic nebylo, tak proto Danny
rocky
napsal(a):
fakt zajímavé téma,
A teď já. Mám přezdívku janulka, ale vlastně se tak nejmenuji. Jsem Lucka, ale všechny nicky od Lucie byly už zabraný. Takže jsem přemýšlela - můj kůň je Song, ale soňátek a sonetek je tu taky dost. Takže jsem si vzpomněla, že jsem vlastně křtěná jako Jana, takže proto Janulka
janulka
napsal(a):
A teď já. Mám přezdívku janulka, ale vlastně se tak nejmenuji. Jsem Lucka, ale všechny nicky od Lucie byly už zabraný. Takže jsem přemýšlela - můj kůň je Song, ale soňátek a sonetek je tu taky dost. Takže jsem si vzpomněla, že jsem vlastně křtěná jako Jana, takže proto Janulka
tož mě na jednom táboře říkal známej klawdie nikolájevna, tak jsem si tu přezdívku nechala, byla mi sympatická...používám ji všude tak ani zde jsem se nepřejmenovávála na sahiba
klawdie
napsal(a):
tož mě na jednom táboře říkal známej klawdie nikolájevna, tak jsem si tu přezdívku nechala, byla mi sympatická...používám ji všude tak ani zde jsem se nepřejmenovávála na sahiba
ja jsem se sem chtela zaregistrovat tak jsem si přezdívku Terkas vymyslela sama a ted mi ji rikaji skoro vsichny hned se ujala.
terkas
napsal(a):
ja jsem se sem chtela zaregistrovat tak jsem si přezdívku Terkas vymyslela sama a ted mi ji rikaji skoro vsichny hned se ujala.
#01No a janiska je jméno mojí fenky,westice,já vůbec jsem jako tmavovláska na ty blondýny,takže mám doma 5 westíků a dva blondýny haflingy pubertální aasi brzy k nim přibude mladá slečna téhož plemene.
skippy
napsal(a):
Tak ta moje není tak až tak origo, ale zas už jí mám hodně dlouho. Se ségrou jsme totiž dostaly jména "pro blbečky" (asi aby se líp pamatovaly a ladily či co ) - Jana a Dana. No a často jsme si jako děcka hrály se sestřenkami - Hana a Petra. No a tak nás tak jednou napadlo (už ani nevím koho), říkat si Janda, Danda a Handa, že je to takový sympatický (Petra tam bohužel trošku nesedělo, zkoušeli jsme to překřtít na Panda, ale jaksi se to neujalo
)
No a pak jsme začaly se ségrou a Petrou chodit ke koním a ta to tam proflákla a všem se to hrozně líbilo a od tý doby nám neřekli jinak.
Takže prostě Janda......
janda
napsal(a):
Tak ta moje není tak až tak origo, ale zas už jí mám hodně dlouho. Se ségrou jsme totiž dostaly jména "pro blbečky" (asi aby se líp pamatovaly a ladily či co ) - Jana a Dana. No a často jsme si jako děcka hrály se sestřenkami - Hana a Petra. No a tak nás tak jednou napadlo (už ani nevím koho), říkat si Janda, Danda a Handa, že je to takový sympatický (Petra tam bohužel trošku nesedělo, zkoušeli jsme to překřtít na Panda, ale jaksi se to neujalo
)
No a pak jsme začaly se ségrou a Petrou chodit ke koním a ta to tam proflákla a všem se to hrozně líbilo a od tý doby nám neřekli jinak.
Takže prostě Janda......
moje přezdívka woldemortík vznikla na učnáku .se netlemte.byli jsme ve třetáku půl roku do skoušek a začaly jmsei hráta na herryho pottera.ji byla woldemort.tak mi to nějak zustalo,ale akortá jsem si to trochu zdrobnila.
skippy
napsal(a):
no a já sjem úchyl na vymýšlení jmen....v podstatě moje zvířata mají každý tak 8 - 12 jmen...pes slyší asi na 7:))
oficiálně je Dante, ale nějak jsem mu začala říkat Kuki, Kukino, no a rázem ze mě byla kukinata a tady jsem se vyvrbila ještě na kukinatost:)
Jinak jsem vždycky bývala Stibina, Sb, Janka a Janek...
skippy
napsal(a):
Já nečekaně podle koníka
Když jsem se sem přihlásila poprvé, tak jsem ještě neměla Saxíka, takže volba padla na mého prvního oře, Cheyenna
Neregistrovaný uživatel

skippy
napsal(a):
Jo, to je docela dobredj nápad objasnit svá jména. Já jsem všude známá jako Kuníček-- ale nemá to nic společného s koňma jak si asi každej myslí... Už na základce jsem byla Kuna, Kunča, Kuník, Kuníček... z příjmení - Kunová.....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo, to je docela dobredj nápad objasnit svá jména. Já jsem všude známá jako Kuníček-- ale nemá to nic společného s koňma jak si asi každej myslí... Už na základce jsem byla Kuna, Kunča, Kuník, Kuníček... z příjmení - Kunová.....
Já mám zase starašnýho pamatováka na všelijaký pin kódy , karty do bankomatů , telefoní čísla apod. Třeba ve škole se mě děcka co si doma zapoměly mobil ptaly na telefoní čísla třeba domů
Tak jsem byla pamět - v AJ Memory akorát tam mám navíc to jedno M
memmory
napsal(a):
Já mám zase starašnýho pamatováka na všelijaký pin kódy , karty do bankomatů , telefoní čísla apod. Třeba ve škole se mě děcka co si doma zapoměly mobil ptaly na telefoní čísla třeba domů
Tak jsem byla pamět - v AJ Memory akorát tam mám navíc to jedno M
tak ja se menuju Jana a přezdívku mám co sem si zakladala nick na seznamu tak podle hříběte co se narodilo mí kobylce jako první takže dakotka...no a už mi tak řikaji všichni aj v realu..někteří ani neví moje normílní jméno
dakotka
napsal(a):
tak ja se menuju Jana a přezdívku mám co sem si zakladala nick na seznamu tak podle hříběte co se narodilo mí kobylce jako první takže dakotka...no a už mi tak řikaji všichni aj v realu..někteří ani neví moje normílní jméno
no a já jsem si dala přezdívku pedruna a ani nevím pročjen tak mě to napadlo a nikdo jiný takovou neměl,tož jsem si ji dala
tauria
napsal(a):
na základce mi říkali kentaure, tak jsem si to upravila a vznikla z toho tauria
No tak já mám přezdívku po své kobylce Jezabel, které říkáme Jessi. Tak jsem taky Jess no. Jinak mi ve škole říkají Topinka páč se mi jednou podařilo hustě zčervenat
jezabel
napsal(a):
No tak já mám přezdívku po své kobylce Jezabel, které říkáme Jessi. Tak jsem taky Jess no. Jinak mi ve škole říkají Topinka páč se mi jednou podařilo hustě zčervenat
Mě říkají kšanda
Prostě Žaneta--->Žanda--->No a pak z toho byla kšanda no a je to
Jo a mímu Majkýmu říkají Majkl Jacson
... Cccc....Takhle ho urážett..
ponyka
napsal(a):
Mě říkají kšanda
Prostě Žaneta--->Žanda--->No a pak z toho byla kšanda no a je to
Jo a mímu Majkýmu říkají Majkl Jacson
... Cccc....Takhle ho urážett..
hm,tak to já mám prostě svoje iniciáli a svoje jméno.Jsem radši když mě oslovujete mým jménem a né jménem mého koně
skippy
napsal(a):
tak já se jmenuju Monika, když jsem byla menší, tak jsme vždy chodili s děckama ven a takoví dva malí roztomilí klučinové na mě vždy volali Monitóóór, a pak moje milá sestřenice už ani nevím proč když mě představovala, řekla že jsem Microfón :-). divný to je, ale když jsem si tehdy v prváku přihlašovala sem na faunu, byla jsme zrovna pěknej trhlej pubertální výrostek tak mi to zvláštní nepřišlo¨
takže tak
microfon
napsal(a):
tak já se jmenuju Monika, když jsem byla menší, tak jsme vždy chodili s děckama ven a takoví dva malí roztomilí klučinové na mě vždy volali Monitóóór, a pak moje milá sestřenice už ani nevím proč když mě představovala, řekla že jsem Microfón :-). divný to je, ale když jsem si tehdy v prváku přihlašovala sem na faunu, byla jsme zrovna pěknej trhlej pubertální výrostek tak mi to zvláštní nepřišlo¨
takže tak
což mi připomíná že se té své sestřenice musím někdy zeptat, proč ona tady má nick: kamzík?(lenka)
microfon
napsal(a):
což mi připomíná že se té své sestřenice musím někdy zeptat, proč ona tady má nick: kamzík?(lenka)
Tak já si přezdívku vymyslela sama... Nevěděla jsem jaký si tady dát nick a svoje jméno nemám ráda tak jsem vymýšlela zlatíčko, srdíčko - všechno v ajině a nejvíc se mi líbilo Honey. No a ted jsem tak zaregistrovaná všude :))
honey
napsal(a):
Tak já si přezdívku vymyslela sama... Nevěděla jsem jaký si tady dát nick a svoje jméno nemám ráda tak jsem vymýšlela zlatíčko, srdíčko - všechno v ajině a nejvíc se mi líbilo Honey. No a ted jsem tak zaregistrovaná všude :))
Moji celoživotní láskou je klisna Vapeta, odtud přezdívka "vap"...
vap
napsal(a):
Moji celoživotní láskou je klisna Vapeta, odtud přezdívka "vap"...
Ja jsem svoji presdivku ziskala diky svemu bratrankovi...
Jmenuji se Nada a on kdyz byl na dovolene v Egypte,poznal tam nejakou Egyptanku,ktera se jmenovala Nadira Ukulemba..Byl z te ukulemby uplne vyrizenej..Takze jsem proste Ukulemba nebo Uku. :)
ukulemba
napsal(a):
Jmenuji se Nada a on kdyz byl na dovolene v Egypte,poznal tam nejakou Egyptanku,ktera se jmenovala Nadira Ukulemba..Byl z te ukulemby uplne vyrizenej..Takze jsem proste Ukulemba nebo Uku. :)
Já jsem si ji dala podle své první koňské lásky. Jenže to byl valach Dag, tak jsem si to obměnila
ukulemba
napsal(a):
Nadi, jsem ráda, že ses ozvala, tvoje přezdívka mi vrtala hlavou asi úplně nejvíc A co šedivák? jak se má?
cheyenne
napsal(a):
Nadi, jsem ráda, že ses ozvala, tvoje přezdívka mi vrtala hlavou asi úplně nejvíc A co šedivák? jak se má?
Sedivaka jsem ted prestehovala :) Ma se dobre,nebo teda spis bude se mit dobre je tam teprv asi treti den..uz jsem se konecne zapojila do diskuze na anglicakach,dneska snad utvorim nejake fotky tak sem hned hodim..ale nedesit..vypada jak bezdomovec,je strasne chlupatej a pres zimu skoro nic nedelal a tak je takova chciplotinka:))
ukulemba
napsal(a):
Sedivaka jsem ted prestehovala :) Ma se dobre,nebo teda spis bude se mit dobre je tam teprv asi treti den..uz jsem se konecne zapojila do diskuze na anglicakach,dneska snad utvorim nejake fotky tak sem hned hodim..ale nedesit..vypada jak bezdomovec,je strasne chlupatej a pres zimu skoro nic nedelal a tak je takova chciplotinka:))
U mně je to jednoduché. Jmenuji se Monika a jsem milovníkem a obdivovatelkou a také majitelkou
fríských koní. Proto Monikafris. Ale první byla přezdívka a až ptom moje první fríská klisna Willemke (přezdívku má Wilda, kterou jí dala asi kamarádčina dcera). Na fotce je Wilda
monikafris
napsal(a):
U mně je to jednoduché. Jmenuji se Monika a jsem milovníkem a obdivovatelkou a také majitelkou
fríských koní. Proto Monikafris. Ale první byla přezdívka a až ptom moje první fríská klisna Willemke (přezdívku má Wilda, kterou jí dala asi kamarádčina dcera). Na fotce je Wilda
Noo,kobyla sa volá Gomba,ale väčšinou je to Bomba,Bonbona,Bonboniera,Bonbonka
Prípadne obluda,senilná obluda,stará hajtra a tak podobne
bonbonka
napsal(a):
Noo,kobyla sa volá Gomba,ale väčšinou je to Bomba,Bonbona,Bonboniera,Bonbonka
Prípadne obluda,senilná obluda,stará hajtra a tak podobne
No a já mám gabineska, protože se jmenuju Gabriela všude mám buď gabineska nebo žirafka, a to je podle mýho oře
sice se jmenuje Tara ale má krk jako žirafa a strašně ráda zvedá hlavu a kouká kamkoliv a proto jí říkaj žirafka
gabineska
napsal(a):
No a já mám gabineska, protože se jmenuju Gabriela všude mám buď gabineska nebo žirafka, a to je podle mýho oře
sice se jmenuje Tara ale má krk jako žirafa a strašně ráda zvedá hlavu a kouká kamkoliv a proto jí říkaj žirafka
Tak já mám Anky33, podle drezurní jezdkyně Anky van Grunsven a 33 protože ¨samotná Anky byla už zabraná tak aby tam bylo nějaký číslo =o))
skippy
napsal(a):
no já podle mojeho hudebního skladatele (složil např. hudbu k Twin Peaks)
skippy
napsal(a):
Můj nick je Sherri30 je to jméno mojí kobylky kterou sem dostala k Vánocum a to číslo je Sherrinky den narození(30.03.2005)
thesis
napsal(a):
Tak tohle vysvětlení přezdívky je dokonalé (y)
To my vykouzlilo úsměv na rtech - taky hrozně ráda spojuji materialistické věci s citovými...
...auto a myšlenka
To my tak asociuje, já jakožto holka spíš dávám přezdívky - bo spíš zdrobnělá jména (a to na zdrobněliny moc nejsem, vlastně vůbec nejsem ale auta jsou auta no) :D autům - Dafík, Méďa, Golfík - moje tři nejoblíbenější auta (Golfíka mám nejrači, ten je kabrio) :D
A vysněný "džípeček" na ty slintám už od mala :D, když sem si musela ještě stoupat na špičky abych jim mohla koukat i na interiér :)
No a osobně přezdívku nemám - tak prostě jméno a asi už tu nějaká Helča byla tak Helča M. no :)
Horallka-protože šíleně od malička miluju hory,toulání a táboření v horách.Potůčky ,kopce,lesy,samoty to je moje.Můj sen je i bydlet v horách a pevně věřím že si ho splním.Přidala jsem ještě jedno L jen aby to bylo trošku zajmavé
Tak moje přezdívka vznikla když sem šla na přijímačky na uměleckou školu,měly sme přinýs kresby a nějakou ruční tvorbu a já donesla velkýho slaměnýho koně kterýho sem si udělala.Koně miluji už odmala,taky sem o ničem jiným většinou nemlela než o koních tak proto Kobyla,Kobylatko
,takže přezdívka vznikla na škole.Jinak: helčam- též sem blázen do aut,svého času sem jezdila i závody
.