Hračky pro koně - kdo prodá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2008 09:44

Ahoj, chtěla bych pro mojí kobču nějakou hračku. Neleží vám nějaká nepotřebná, či jakou byste mohli doporučit? Děkujůůůů. Kobča je velmi hravá a proto bych jí chtěla zabavit :-)

14.1.2008 10:02

racina napsal(a):
Ahoj, chtěla bych pro mojí kobču nějakou hračku. Neleží vám nějaká nepotřebná, či jakou byste mohli doporučit? Děkujůůůů. Kobča je velmi hravá a proto bych jí chtěla zabavit :-)

já mám doma hračky.... Je to hlavně pro psy ale je tam že je to i pro kočky, opice, prasata, fretky a prý i koně. Pokud je šikovná tak by to pro ni mohlo být, jsou to hračky ze švédska. Kdybys měla zájem napiš na mail - nechci to tu hltit reklamou...

14.1.2008 10:15

spirit napsal(a):
já mám doma hračky.... Je to hlavně pro psy ale je tam že je to i pro kočky, opice, prasata, fretky a prý i koně. Pokud je šikovná tak by to pro ni mohlo být, jsou to hračky ze švédska. Kdybys měla zájem napiš na mail - nechci to tu hltit reklamou...

Také bych nějáké koupila ...........

14.1.2008 10:25

spirit napsal(a):

Tak jsem ti písla

14.1.2008 11:08

racina napsal(a):
Tak jsem ti písla

pověščený sešlánutý flašky koníkum udělají radost a máš to zadarmo

14.1.2008 11:16

klawdie napsal(a):

no jo, stačí pet láhev s kamínkyy....ale za chvíli to koně nebaví

14.1.2008 11:21

klawdie napsal(a):

a nemůže to nějak koník sežrat? Možná bych se bála :-( Nejradši má kobča pytle naplněný, to si s nima hraje až kam :-) ale ničí mi je :-(

14.1.2008 11:28

racina napsal(a):
a nemůže to nějak koník sežrat? Možná bych se bála :-( Nejradši má kobča pytle naplněný, to si s nima hraje až kam :-) ale ničí mi je :-(

A co obycejna sit se senem. Jeste jsem nevidela, ze by nejakyho kone prestalo bavit dobyvat se k mlsote. Kup nebo uplet nejakou hustsi, at seno dyl vydrzi. Ani ti pak nestloustne, protoze se bude postupne na seno dobyvat a nebude se jim ladovat tak, jako kdyz ji ho das normalne na zem. Bude celej den bastit /coz je pro kone prirozene/ a pritom po malych davkach

14.1.2008 11:41

cibi napsal(a):
A co obycejna sit se senem. Jeste jsem nevidela, ze by nejakyho kone prestalo bavit dobyvat se k mlsote. Kup nebo uplet nejakou hustsi, at seno dyl vydrzi. Ani ti pak nestloustne, protoze se bude postupne na seno dobyvat a nebude se jim ladovat tak, jako kdyz ji ho das normalne na zem. Bude celej den bastit /coz je pro kone prirozene/ a pritom po malych davkach

tu mám, ale je hrozný to plnit, dá to pěkně zabrat :-) ale není to špatnej nápad :-D

14.1.2008 12:46

racina napsal(a):
tu mám, ale je hrozný to plnit, dá to pěkně zabrat :-) ale není to špatnej nápad :-D

defakto všechny hračky které jsou na zabavení pro zvířata fungují na principu získávání potravy ... okusovat nějakou gumu atd moc dlouho nebaví

14.1.2008 12:57

spirit napsal(a):
defakto všechny hračky které jsou na zabavení pro zvířata fungují na principu získávání potravy ... okusovat nějakou gumu atd moc dlouho nebaví

tady s pytlema potvůrka, nemohla jsem je ani složit

14.1.2008 13:50

racina napsal(a):
tady s pytlema potvůrka, nemohla jsem je ani složit

tak ji tam místo pytlů hod kus hadru

14.1.2008 13:53

jurasek napsal(a):
tak ji tam místo pytlů hod kus hadru

to by šlo :-D

14.1.2008 15:12

racina napsal(a):

já bych prodala míč pro koně zelené barvy pc 1200.- teď 600.-

14.1.2008 15:14

michaela z napsal(a):
já bych prodala míč pro koně zelené barvy pc 1200.- teď 600.-

jo??? já bych ho koupila!!! můžeš zaslat fotku?

14.1.2008 15:48

santosek napsal(a):
jo??? já bych ho koupila!!! můžeš zaslat fotku?

byla jsem první

14.1.2008 16:24

racina napsal(a):

fotečka, snad bude dostačující...

14.1.2008 16:25

michaela z napsal(a):
fotečka, snad bude dostačující...

je moc pěknej :-)

14.1.2008 17:20

racina napsal(a):
je moc pěknej :-)

ale je to na mě teď hodně :-(

14.1.2008 22:27

racina napsal(a):
ale je to na mě teď hodně :-(

Ahoj Víťo,hele moc ti děkuju za tu pozvánku.Bohužel jsem se tam nedostala...
Už nějakou dobu jsem nebyla u Luby tak ani nevím jaký to bylo.
Byla tam holky od ní?
Neměla by si fotky z toho huberta z Nítovic a teď jak se pořádala ta medovina?
Promiň že jsem tak zvědavá...

14.1.2008 22:30

andy zahourova napsal(a):
Ahoj Víťo,hele moc ti děkuju za tu pozvánku.Bohužel jsem se tam nedostala...
Už nějakou dobu jsem nebyla u Luby tak ani nevím jaký to bylo.
Byla tam holky od ní?
Neměla by si fotky z toho huberta z Nítovic a teď jak se pořádala ta medovina?
Promiň že jsem tak zvědavá...

ahoj, je to škoda, ale stejně Luba nemá zdravé koníky, aby si mohla jet celou :-(
Jela od ní Petra Červená na Delurovy, Byl super :-) Běhali jsme spolu a on si zamiloval Barču. Petra si ho kupuje :-) A pak nějaký děcka z Prahy.
Fotky mám jak z Nítovic tak z Medoviny. Ty fotky z medoviny jsou super :-) Jestli budeš chtít dám ti je na cd, mozna dvd je jich moc a pak mi ho das, stavíš se pro to a nebo poslat? Založím téma medovina tak se koukni :-)

15.1.2008 11:23

racina napsal(a):
ahoj, je to škoda, ale stejně Luba nemá zdravé koníky, aby si mohla jet celou :-(
Jela od ní Petra Červená na Delurovy, Byl super :-) Běhali jsme spolu a on si zamiloval Barču. Petra si ho kupuje :-) A pak nějaký děcka z Prahy.
Fotky mám jak z Nítovic tak z Medoviny. Ty fotky z medoviny jsou super :-) Jestli budeš chtít dám ti je na cd, mozna dvd je jich moc a pak mi ho das, stavíš se pro to a nebo poslat? Založím téma medovina tak se koukni :-)

já koupila míč ,ale malej stál mě 400 a druhý den byl kaputo ještě že mi ho vzali k reklamaci a koupila jsem něco jinýho

15.1.2008 11:38

jurasek napsal(a):
já koupila míč ,ale malej stál mě 400 a druhý den byl kaputo ještě že mi ho vzali k reklamaci a koupila jsem něco jinýho

jakto co se s nim stalo?

15.1.2008 11:44

racina napsal(a):

Já koupila včera gymnastický míč za 199 Kč a dám ho koníkům do ohrady. Prý je to taky vděčná hračka:o) Tak uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík