Cusky,
napište sem jména Vašich koníků, nebo koníků, které znáte.
Moji Archie, Lupínek
A od jedné super paní z JEseníků její bezva miláčci: Verona(ČT), Eliška(norik-myslím), Medis(ČTxnejaký began), Baruška(norik), Džejk(A1/1xQH), Beauty(A1/1xQH-Count Jess), Paltas(ČT-po Palisco, z:Réva), Burlivák(pony, strakatý), Bady(A1/1),Kubík(ČTxHafling), Santarka(americký klusák),Karel(minishetland)
a tahle měla hříbátko Jane´s Yogi Jess (po Count Jess,z:Santara) A můj Archie jetaké od ní (z:Arleta, po:Ilči)
A koníčci co tam byli:Bonet, Arleta, Encia(Sára), Dan,Barunka,a ještě xxx dalších koníků
Jsou super a mají se tam skvěle.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
A od jedné super paní z JEseníků její bezva miláčci: Verona(ČT), Eliška(norik-myslím), Medis(ČTxnejaký began), Baruška(norik), Džejk(A1/1xQH), Beauty(A1/1xQH-Count Jess), Paltas(ČT-po Palisco, z:Réva), Burlivák(pony, strakatý), Bady(A1/1),Kubík(ČTxHafling), Santarka(americký klusák),Karel(minishetland)
a tahle měla hříbátko Jane´s Yogi Jess (po Count Jess,z:Santara) A můj Archie jetaké od ní (z:Arleta, po:Ilči)
A koníčci co tam byli:Bonet, Arleta, Encia(Sára), Dan,Barunka,a ještě xxx dalších koníků
čauky tak začnem
Béďa (hucul x ruský kůň), Brugitka a Bolek (shetlandi) a samí A1/1:
Absent, Bastilla, Cherubín, Cheruletta (ta se nám bohužel zabila), Malord, Mazel, Likon ( u něj se mi líbí jméno jeho babičky myslím - Likonni), Show Must Go On ( u něj se mi líbí taťka - Muscatite), Terka, Magic Star, Mobick, Grémium, Jasfita, Ginsana, Villanie, Kilton, Rati Rose (Ratina), Veronique ( u ní má hezkej zvuk jméno její mámy - Verdigris)
no a samo ještě bych jich mohla napsat fůru třeba ne přímo od nás z maštálky ale známý a sousední, jsou to však většinou plňasi.
Jo teď jsem si ještě vzpoměla kámoška má kobylu ČT a ta se jmenuje El Ma Lima a říká se jí Malina
Tak ahojky
ijik
napsal(a):
čauky tak začnem
Absent, Bastilla, Cherubín, Cheruletta (ta se nám bohužel zabila), Malord, Mazel, Likon ( u něj se mi líbí jméno jeho babičky myslím - Likonni), Show Must Go On ( u něj se mi líbí taťka - Muscatite), Terka, Magic Star, Mobick, Grémium, Jasfita, Ginsana, Villanie, Kilton, Rati Rose (Ratina), Veronique ( u ní má hezkej zvuk jméno její mámy - Verdigris)
no a samo ještě bych jich mohla napsat fůru třeba ne přímo od nás z maštálky ale známý a sousední, jsou to však většinou plňasi.
Jo teď jsem si ještě vzpoměla kámoška má kobylu ČT a ta se jmenuje El Ma Lima a říká se jí Malina
Tak ahojky
Tak nějáké připojím,ale ne vše,to bych nad tím seděla jěště zítra
Sagar A1/1,Cambridge kříženec ČT,Tagra ČT,Eliáš huculxA1/1,Tibeta A1/1,Šarlota ČT,Megie kříženec,Orin huculxA1/1,Tom kříženec ČTxchlaďas,Ondra ČMB,Juráš chlaďas,La Paloma A1/1,Bob kříženec ČTxchlaďas,Kenny ČT,Tajga ČT,Karnea A1/1,Lower A1/1,Denny A1/2,Jarča chlaďaska a takhle bych mohla pokračovat ....
saja
napsal(a):
Tak nějáké připojím,ale ne vše,to bych nad tím seděla jěště zítra
Sagar A1/1,Cambridge kříženec ČT,Tagra ČT,Eliáš huculxA1/1,Tibeta A1/1,Šarlota ČT,Megie kříženec,Orin huculxA1/1,Tom kříženec ČTxchlaďas,Ondra ČMB,Juráš chlaďas,La Paloma A1/1,Bob kříženec ČTxchlaďas,Kenny ČT,Tajga ČT,Karnea A1/1,Lower A1/1,Denny A1/2,Jarča chlaďaska a takhle bych mohla pokračovat ....
Tagra ??? Tu možná znám Napiš něco více, prosím
wenuss
napsal(a):
Tagra ??? Tu možná znám Napiš něco více, prosím
Koupili jsme jí před 6 ti lety ze Svinčic,m.Temná o.Grantsant(nevím jak se to přesně píše),měsíční slepota na l.oko,tm.hnědka,veliká lysina,bílá spěkna.Memám tu její foto,jinak bych ho přiložila Dřívě měla údajně skákat,máme jí na rekreaci
,je trochu prdlá,ale jinak je hodná
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Reva CT, Sacramoso Elvisa starokladrubak, Pomsta krizeny chladas, Helika A1/1, Julie shetland, Traudina hafling, Vorisek velkopolsky kun, Tornado klusak, Adam hucul, Emanek polokrevnik, Zombie velsh/hucul, Perigord plnokrevny arab. To je jen takovy mensi vyber.
canis lupus
napsal(a):
Reva CT, Sacramoso Elvisa starokladrubak, Pomsta krizeny chladas, Helika A1/1, Julie shetland, Traudina hafling, Vorisek velkopolsky kun, Tornado klusak, Adam hucul, Emanek polokrevnik, Zombie velsh/hucul, Perigord plnokrevny arab. To je jen takovy mensi vyber.
Broken Hill /A 1/1/, Baron /ČT/, Abonna /tarpan/, Kubík /shetl.pony/, Farad /lipicán/, Jurášek /hucul/,
Zuzanka / norik/.
canis lupus
napsal(a):
Sacramoso? Po něm je výše uvedená kobylka Encia (Sára) -černá kladrubka s papírama. Obsedala jsem ji . Jsou jí 4 roky.
myarchie007
napsal(a):
Sacramoso? Po něm je výše uvedená kobylka Encia (Sára) -černá kladrubka s papírama. Obsedala jsem ji . Jsou jí 4 roky.
No, tak já mám kobylku Ceridwen (Sáru, Sárku, Sárinku) a ve stáji máme A1/1 Okalea říkáme jí Oký, pak Nancy(pinto x appa), Lucka (shetland x hucul), Ondra (hucul x welsh), Rejďa (celé jméno Red To Impress - plemeník appaloosa), holky ze stejný vesnice kde máme koníky mají Kendyho(čt), Kventy(čt), Big Bennyho (čt), Sendynku (haflinger x arab), a Mušku (huculka). Koníci ke kterým jsem chodila dříve byli Sany, Savana, Marry, Nellynka, Jane(džejn - Jája), Deisi, Nino, Ilči, Lotynka, Šíny a Billy. Sestřenka má kočárovej podnik a tam má koníky(nebo měla, já nevim, přes půl roku s nimi nekomunikuji) Dan, Figaro, Jasmín, Scarlett, Rachel(Rášilka), Odeta, Oregon, Afrodíta a Artemis. Pak znám ze stáje kde budu mít mojí kobylku znám zatim pár koníků - Falko(Falíčeeek - hafling), Gárnice, Lang, Beam, Sáva, Charlie, Cambera, Aqua, Calypsa, Medea. A u slečny která mě učí PNH jsou to její koníci Carolline (Kájinka)A1/1, Basko(strakatý jezdecký pony), Karamelka - Melinka(shetland x čt) a Waterlák(26letý valášek A1/1 byl to její učitel a měl jít na jatka - tak ho vzala k sobě a užívá si krásného důchodu). Z okolí znám ještě Princeznu, Adélku(to je kladrubačka křížená s frísem je překrásná), Harryho, Blondýnu, Annie, Hodnou, Áju, Báru a Cordulku. To bude snad všechno. no všechno ne ale na další už si asi nevzpomenu..., :o)
saja
napsal(a):
Koupili jsme jí před 6 ti lety ze Svinčic,m.Temná o.Grantsant(nevím jak se to přesně píše),měsíční slepota na l.oko,tm.hnědka,veliká lysina,bílá spěkna.Memám tu její foto,jinak bych ho přiložila Dřívě měla údajně skákat,máme jí na rekreaci
,je trochu prdlá,ale jinak je hodná
Jééééééééééééééé to je ona. Já ni jezdila hooooooodně dlouho, napiš mi mailíka. Napiši ti více. Díky
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Chachá, jména všech koní, co znám nebo jsem znala... No, vzhledem k tomu, že jsem si právě doleštila nehty a nemám příští.. kuk na hodiny.. půl hodinky co dělat, tak se toho chytnu, ale nebude to podle abecedy, to bych se z toho taky mohla zbláznit (mimochodem, děláš seznam koňských jmen nebo něco takového?:o):
Vichr 2(ukr.t.), Bystrá Voda(čt), Sága(Kinská), Caren(čt/lip), Afrodita(čt), Cattaro Exel(čt), Hana(čt), Argon(čt), Cicero Caesar(A1/2), Sacramoso Flora(klad), Champion(čt/achal), Etina(klad), Flíček(čt), Lili(wpA), Eddie(čt), Jonáš(čt), Lorenzo(čt), Taišár(čt), Denny(čt), Nivola(A1/1), Aika(trak), Gája, Tonda Kozička, Tiziano(čt), Chicago(čt), Farao(čt), Rubikus(čt), Magda(Kinská), Gayness(A1/1), Karoy, Madonna(A1/1), Dolly(čt), Julie(A1/2), Sacramoso Sektina(klad), Celsius(čt), Pan Kučera, Gaston, Gyrej, Mery, Fík(čt), Sanchez(A1/1), Fakír(čt), Pindruše(čt), Beauty Dutch(čt), Black, Christopher, Fortius(A1/2),Baryschnikov(čt), Lukas, Izák, Mína, Týna(čt), Kassa II(čt), Limax(čt), Kery, Kazimír, Šejtan(arab/pony), Dekorator(A1/1), Manila(čt), Amanta(čt), Dája(čt), Libo, Kryštof(čt), Kery(čt), Kety(čt), Laur(čt), Grand(čt), Back, Lídya(čt), Power(čt), Lisabon(čt), Kitty(čt), Tamaň(čt), Loko(čt), Adéla(čt), Vaneta(čt), Laur(čt/achal), Levandule(čt), Aleswo, Best, Goldika(A1/1), Golden Boy, Darma, Lady(čt), Gigi Capella(hann), Mája(čt), Harfa(čt), Rebeka, Vendula(čt), Rezkator(čt), Omar(čt), Figaro(čt), Erika(čt), Rangie, Ester(čt), Sultán(čt), Roxi(čt), Very Busy(A1/1), Santim(sl.j.k.), Duelan(st), Author, Honzo, Milinda, Tonga, Sivo, Bystrý, Tarzan, Glabran(am.klus), Kenny(A1/2), Růženka, Čert(sh.pony), Meggie, Žak, Baron, Leon, Synda(Pony), Cyklon(w.pony), Jiskra(sl. norik), Aneta(sl.norik), Idyla, Triga(čt), Tiffany(čt), Jasná(čt), Gita(čt), Gen(čt), Amálka(sh.pony), Prim(sh. pony), Uran(sh. pony), Axilina(sh.pony), Anetka(sh.pony), Ir(sh.pony), Markýz(čt), Pepa(čt), Kačenka(čt), Athos(čt), Sherry(čt), Skippy(čt), Xim, Huron(čt), Cliff, Bonnie(sh.pony), Perla(chlad.), Milka(čt), Quida(čt), Pigin(pony), Frascati(A1/2), Sheggy, Cid(čt), Amadeus(A1/1), Pea(A1/1), Lump(sh. pony), Dixieland, Akičita, Maryland, Gramata(holst), Gagarin(holst), Ruff(čt), Míša(A1/2), Bounty, Troja, Limfora, Sindy, Duke, Člupa, Keymi(sh.ar), Luna(hucul/sh.ar?)), Honzík(hucul), Jitřenka, Libel(čt), Pola, Karmen(čt), Vanila(čt), Lupíno(čt), Džezair(arab), Colmar(čt), Rendy(čt), Lusi(čt/arab), Orestes(čt), Lasky(Kinská), Jumbo, Premiant(A1/1), Tymián(čt), Annie(čt), Sarkon Kinský(Kinský), Pierro.... půl hodiny v čoudu a mě už to nebaví:o)
svatka
napsal(a):
Chachá, jména všech koní, co znám nebo jsem znala... No, vzhledem k tomu, že jsem si právě doleštila nehty a nemám příští.. kuk na hodiny.. půl hodinky co dělat, tak se toho chytnu, ale nebude to podle abecedy, to bych se z toho taky mohla zbláznit (mimochodem, děláš seznam koňských jmen nebo něco takového?:o):
Vichr 2(ukr.t.), Bystrá Voda(čt), Sága(Kinská), Caren(čt/lip), Afrodita(čt), Cattaro Exel(čt), Hana(čt), Argon(čt), Cicero Caesar(A1/2), Sacramoso Flora(klad), Champion(čt/achal), Etina(klad), Flíček(čt), Lili(wpA), Eddie(čt), Jonáš(čt), Lorenzo(čt), Taišár(čt), Denny(čt), Nivola(A1/1), Aika(trak), Gája, Tonda Kozička, Tiziano(čt), Chicago(čt), Farao(čt), Rubikus(čt), Magda(Kinská), Gayness(A1/1), Karoy, Madonna(A1/1), Dolly(čt), Julie(A1/2), Sacramoso Sektina(klad), Celsius(čt), Pan Kučera, Gaston, Gyrej, Mery, Fík(čt), Sanchez(A1/1), Fakír(čt), Pindruše(čt), Beauty Dutch(čt), Black, Christopher, Fortius(A1/2),Baryschnikov(čt), Lukas, Izák, Mína, Týna(čt), Kassa II(čt), Limax(čt), Kery, Kazimír, Šejtan(arab/pony), Dekorator(A1/1), Manila(čt), Amanta(čt), Dája(čt), Libo, Kryštof(čt), Kery(čt), Kety(čt), Laur(čt), Grand(čt), Back, Lídya(čt), Power(čt), Lisabon(čt), Kitty(čt), Tamaň(čt), Loko(čt), Adéla(čt), Vaneta(čt), Laur(čt/achal), Levandule(čt), Aleswo, Best, Goldika(A1/1), Golden Boy, Darma, Lady(čt), Gigi Capella(hann), Mája(čt), Harfa(čt), Rebeka, Vendula(čt), Rezkator(čt), Omar(čt), Figaro(čt), Erika(čt), Rangie, Ester(čt), Sultán(čt), Roxi(čt), Very Busy(A1/1), Santim(sl.j.k.), Duelan(st), Author, Honzo, Milinda, Tonga, Sivo, Bystrý, Tarzan, Glabran(am.klus), Kenny(A1/2), Růženka, Čert(sh.pony), Meggie, Žak, Baron, Leon, Synda(Pony), Cyklon(w.pony), Jiskra(sl. norik), Aneta(sl.norik), Idyla, Triga(čt), Tiffany(čt), Jasná(čt), Gita(čt), Gen(čt), Amálka(sh.pony), Prim(sh. pony), Uran(sh. pony), Axilina(sh.pony), Anetka(sh.pony), Ir(sh.pony), Markýz(čt), Pepa(čt), Kačenka(čt), Athos(čt), Sherry(čt), Skippy(čt), Xim, Huron(čt), Cliff, Bonnie(sh.pony), Perla(chlad.), Milka(čt), Quida(čt), Pigin(pony), Frascati(A1/2), Sheggy, Cid(čt), Amadeus(A1/1), Pea(A1/1), Lump(sh. pony), Dixieland, Akičita, Maryland, Gramata(holst), Gagarin(holst), Ruff(čt), Míša(A1/2), Bounty, Troja, Limfora, Sindy, Duke, Člupa, Keymi(sh.ar), Luna(hucul/sh.ar?)), Honzík(hucul), Jitřenka, Libel(čt), Pola, Karmen(čt), Vanila(čt), Lupíno(čt), Džezair(arab), Colmar(čt), Rendy(čt), Lusi(čt/arab), Orestes(čt), Lasky(Kinská), Jumbo, Premiant(A1/1), Tymián(čt), Annie(čt), Sarkon Kinský(Kinský), Pierro.... půl hodiny v čoudu a mě už to nebaví:o)
Znala jsem Markyze- ryzaka, bylo by mu ted asi 8-9 let, jeho otec byl myslim po Behistoun. Jestli je to on, napis mi prosim o nem vic.
marketka
napsal(a):
Svatko,
napiš mi víc o Lukasovi a Baronovi.
Náš koník se jmenuje Baron, ale říkáme mu Lukas.
Baronů a Lukasů je spousta, ale co kdyby náhodou.
Lukase jsem znala dva - jednoho vlastnila paní Eva z Průhonic u Prahy a myslím že ho dosud vlastní,byl to teplokrevný hnědák s nepříliš dobrým charakterem (pokud bych se měla vyjádřit vlastními slovy, tak bych řekla hajzl). Druhý byl tmavý ryzák, patrně teplokrevník X chladnokrevník, kaskadérský kůň (uměl lehat, vzpínat se, rozcválal se klidně proti jedoucímu náklaďáku apod.).
Barony jsem znala čtyři - jeden shetland pony, strakoš, má už přes třicet let. Druhý i třetí stáli na Slovensku v JK Králiky, jeden hnědák, druhý pstružák, oba voltižní koně, snad i poměrně úspěšní. Čtvrtý teplokrevný tmavý hnědák, veliký, mohutný kůň, vlastnila ho před lety paní Iva R. ze Šeberova, tahal kočár na Staromáku, byl celkem dost kousavý.
svatka
napsal(a):
Lukase jsem znala dva - jednoho vlastnila paní Eva z Průhonic u Prahy a myslím že ho dosud vlastní,byl to teplokrevný hnědák s nepříliš dobrým charakterem (pokud bych se měla vyjádřit vlastními slovy, tak bych řekla hajzl). Druhý byl tmavý ryzák, patrně teplokrevník X chladnokrevník, kaskadérský kůň (uměl lehat, vzpínat se, rozcválal se klidně proti jedoucímu náklaďáku apod.).
Barony jsem znala čtyři - jeden shetland pony, strakoš, má už přes třicet let. Druhý i třetí stáli na Slovensku v JK Králiky, jeden hnědák, druhý pstružák, oba voltižní koně, snad i poměrně úspěšní. Čtvrtý teplokrevný tmavý hnědák, veliký, mohutný kůň, vlastnila ho před lety paní Iva R. ze Šeberova, tahal kočár na Staromáku, byl celkem dost kousavý.
Hm, tak to nebude ani jeden.
Přesto díky za snahu.
Markéta
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Můj huculák se jmenuje Idahoo
Jinak koní znám hodně moc, v jednom oddíle jsem se starala o arábka Šarma, a potom jsem jezdila plňase Absenta.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Já mohu dodat 2: Nico(ČT) a Lutske (Fríská klisna), které stejně říkáme Klaske, ale to je dlouhý příhled:-)
nightdevil
napsal(a):
Já mohu dodat 2: Nico(ČT) a Lutske (Fríská klisna), které stejně říkáme Klaske, ale to je dlouhý příhled:-)
EBRO
svatka
napsal(a):
Ahoj Svatko..ty si jezdila u paní Ivy.R.? Já docela dlouho, teda do tý doby než sme se odstěhovali.. Znala jsem poníky Synda, Cyklon, Lukas, s poníků ještě něco hodně malého říkali sme mu hroch - hnědák..No jinak sherrynu, káču, Xima, Leona a Barona a na Markíze a Pepu taky nezapomenu..Pak ještě měli Princeznu a mladýho palomína ale nemůžu si vzpomenout na jméno..Nevíš jak se teď tyhle koně mají? Hlavně ty poníci? Na nich jsem strávila skoro celé své jezdecké mládí..Dík..
v v
napsal(a):
EBRO
Já mám už čtvrtý měsíc kobylku , jmenuje se KIMBERLY LIGHT. Na plňáska je úplné zlatíčko, ale umí si i zaskotačit
v v
napsal(a):
EBRO
No tak já nebudu vypisovat koně nějak hodně z minulosti, spíše ty na které budu pořád vzpomínat ať už v dobrém nebo ne.
Fauna( haf), Flora(haf), Delta(čt), Romeo(čt,), Habra, Fidorka, Secese(A1/1, Max
Dural, Rákoš, Laurin, Herbat, Tilly, Dáša
Twigi, Timur, Grand, Mikonos, Fram, Baronesa to Impress
Atalanta(atina), Gold strim ( ryzáček), Agas, Tarantule,
Ucho, Lucka, Achyl, Donald, Sanita, Lotar,
Pony - Čango, Portos, Aramis, Karel, Charlie, Lucka, Caezar, Nikol, Lady, Dandy, Beruška, Žaky, Sára, Sára, ....
Kvítko, Mada, Gita, Kora, Venuše, Buenos, Gejzír, Galdan, Aldan, Ženeva, Sebos...
Bylo by jich ještě strašně moc ale myslim že to stači,,
habana1
napsal(a):
No tak já nebudu vypisovat koně nějak hodně z minulosti, spíše ty na které budu pořád vzpomínat ať už v dobrém nebo ne.
Fauna( haf), Flora(haf), Delta(čt), Romeo(čt,), Habra, Fidorka, Secese(A1/1, Max
Pony - Čango, Portos, Aramis, Karel, Charlie, Lucka, Caezar, Nikol, Lady, Dandy, Beruška, Žaky, Sára, Sára, ....
Kvítko, Mada, Gita, Kora, Venuše, Buenos, Gejzír, Galdan, Aldan, Ženeva, Sebos...
Ještě bych vlatně nerada zapoměla na
Sir, Lady, Tarabas, Tony, Alme, Estágo, Rarášek, Velvet, Anny chval, Lucy, Anny (tank)..Arak, Halma,
Neregistrovaný uživatel

lesik
napsal(a):
Já mám už čtvrtý měsíc kobylku , jmenuje se KIMBERLY LIGHT. Na plňáska je úplné zlatíčko, ale umí si i zaskotačit
Ahojiky tak sem něco hodím...ale nevím jestli si na všechny vzpomenu...budou to od kámošek, z táborů a tak různě kde sem chodila
Tak první můj koníček ARANKA(huculxA1/1)
Pak můj miláček z tábora na kterou nikdy nezapomenu Chasa(slezský norik)..Harry(norik), Hylda(norik), Chaluha(norik), Chymera(norik), Chata(norik), Graf(norik), Chůva(norik), Dívenka(norik), Hugo(norik), Gotlas(norik), Naomi, Maskul, Viktorka, Nikolka, Green, Hepík, Zůza, Angelo, Cheops, Madam Čikyta(shet.pony), Guči(shet.pony), Peggy(hafling), Nefris( hafling), Madrid(ČT), Francis, Florida(ČT), Silvestr(ČT), Ruleta(ČT), Remzi(ČT), Roky, Pegas, Fany(QHxArab), Gábina, Gastonka, Lejdy(PH), Lupin(hucul), Lukas(hucul), Scotty(paso finoX A1/1), Gandhi(ČT), Eliot(ČT), Mici(shet. pony), Monty(shet.pony), Gejša(shet.ponyXčt), Bára(ČT), Kaskáda, Šagát(Shagya arab), Šigát( Shagya arab), Ramon, Tara(ČT), Luky, Nacho Salazar(chlaďásek), Neguš(chlaďas), Steiman(chlaďas), Rebeka, Sasanka, Rula, Denisa, Chvíle, Chvála, Suelin(ČT), Duswa(ČT), Toprak, Parma, Harfa(ČT), Dendrologia(ČT), Kvítek, Líza, Jeufray(ČT), Dekora(ČT), Princ, Streigrip, Bianka(SN), Šimon, Šíva, Zeron, Žárka, Denny, Anie, Kuba(poník), Zigi, Zanyka, Zari, Sáhib, Lukas, Lenka, Aramisek, Jessy Key, Bon-bon, Roxy(Frís), Samba(trakénXčt), Sáva(A1/1), Hajaka(poloarabka), Zlatka, Štefka, Xsian, Šery, Dzahyl, Sančo, Dukát...už nemám čas ostatní dopíšu zítra
habana1
napsal(a):
Ještě bych vlatně nerada zapoměla na
Sir, Lady, Tarabas, Tony, Alme, Estágo, Rarášek, Velvet, Anny chval, Lucy, Anny (tank)..Arak, Halma,
Velen, Romeo, Azat...
+ Baron, Bareiro, Boromiro, Bukefalos, Gen 5,Dak,Sebin,Gasta,Glori,Ramzes,Mia,Lion,
White Spot, Lik, Ken, Kenny, Gidran XVI-6, Voltaire, Wiliam, Pedro,Saxana,Barneo,Daniet, Saturn,Perthes, Hiris,Pretty L, Luna,Dablin,Lom, Cesar, Dantes, Essika Skal, Rigoroosa, Van, Slip, Normira, Cedronie,Vat,Power of Storm, Pure Danit Power, Casilius, Disigen D,Wendy,Veneria,Metalika,MAribel,
Majesty, Sauron, Genezis, Komanč,Prima,Anabel,Aron,Kira....
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Taky se přidám. Koníci od nás ze stáje:
Skippy, Selik, Erkil, Šohaj, Darma, Galina, Boubín, Wells, Bonie, Rozárka, Sahara, Sissina, Sid, Sam, Blesk, Orin, Denis,Sahib, Shatterhand, Galdáno, Gaston
A co tu byly dříve: Čana, Ambra, Hvězda, Zurika, Merlin(Willy), Meya(Nela)
A ještě co pamatuju byly tu jen na ustájení Lukas a Komanch
Více o koníkách + fotky http://cereniste.wz.cz
buggyna

canis lupus
napsal(a):
odkud znáš Heliku????
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Tak ja zacnu mym konikem-Royamix.
A pak jen par co znam,kdybych mela vypisovat vsecky bylo by to na dlouho.
Gino-na nej nikdy nezapomenu,to byl kun meho srdicka
Love Story, Adam, Vendulka, Odysea, Galaxie, Orszak, Tizian, Bax,otik,Guliver, Orlando, Ornela...to jsou kone co s nema bydli muj konik.Pak znam spoustu jinych co uz bud behaji po vecnych pastvinach nebo jsou prodani.Jeste pridam snad Guernica,Ketyna,Ben,Geofrey,Casiopea....a je jich jeste mnoho..:)
ukulemba
napsal(a):
Tak ja zacnu mym konikem-Royamix.
A pak jen par co znam,kdybych mela vypisovat vsecky bylo by to na dlouho.
Gino-na nej nikdy nezapomenu,to byl kun meho srdicka
Love Story, Adam, Vendulka, Odysea, Galaxie, Orszak, Tizian, Bax,otik,Guliver, Orlando, Ornela...to jsou kone co s nema bydli muj konik.Pak znam spoustu jinych co uz bud behaji po vecnych pastvinach nebo jsou prodani.Jeste pridam snad Guernica,Ketyna,Ben,Geofrey,Casiopea....a je jich jeste mnoho..:)
dávejte inějaké fotky ať je ne co koukat pls
Neregistrovaný uživatel

skippka
napsal(a):
Taky se přidám. Koníci od nás ze stáje:
Skippy, Selik, Erkil, Šohaj, Darma, Galina, Boubín, Wells, Bonie, Rozárka, Sahara, Sissina, Sid, Sam, Blesk, Orin, Denis,Sahib, Shatterhand, Galdáno, Gaston
A co tu byly dříve: Čana, Ambra, Hvězda, Zurika, Merlin(Willy), Meya(Nela)
A ještě co pamatuju byly tu jen na ustájení Lukas a Komanch
Více o koníkách + fotky http://cereniste.wz.cz
Tak já se taky přidám,ale bude to na dlouho...ještě že sem si to jako malá psala do sešítku
Hřebčín DOLLOM:
Aramis(CS),Armando(CS),Auric Super Star (welsh ),Bafa (A1/2),Bafa II D(čt) ,Bellevue D(čt),Botvyle Heini (welsh),Croosways Cwmwl Bore (welsh),Camorra (CS),Castanetta D(čt),Comtesse de Ascot (čt),Catalina(čt),Dukeshill Sweet Suprise (welsh),Girlanda (?),Friars Royal Suprise (welsh),Fogia (A1/1),Flying Comet (A1/1),Famus /A1/1),Fortius (A1/2), Gilfah Happy Boy (welsh),Kája (CS),Kent (CS),Menai Flying Companion (welsh cob),Real (čt),Rosemary (cs),Želka (A1/2),Žert (A1/?),Žakelyn(cs)
JK Vidovice:
Ascalona (čt),Asterix D (čt),Bellevue D (čt),Bafa II D (A1/2),Castanetta D (čt),Belinda D (čt),Bellami D,(čt)Bellesauvage D(čt),Verden D (čt),Jeff D (čt),Buggy D (čt),Cassiopea D (čt),Castilla D (cs),Comtesse de Luc D (cs), Cariocca D (čt),Helika (A1/1),Heureka D (A1/2),Amaretto D(čt), Oleandr (čt),Sasha (cs),Habibi (cs),Eduardo D (cs),Jupiter (čt),Griffin(čt),Duel(čt),Data S (A1/1),Vandal(nevím co je to za plemeno,ale ná v sobě araba,cs,sf),Valencie (pravá sestra Vandala),Tunemény (cs)
Koníci s těchto dvou výše napsaných objektů mi byly a budou vždy srdíčku nejblíž....proto sem se rozhodla,že ostatní koníky jen tak projedu...
Stáje Štětice:
Madla, Kuda, Tomáš, Styx, Netrix, Žeňa, Vojta, Johan, Putzi, Pucl, Krystal, Adam,Ebro, Nat, Heduška, Flop, Zrzek, Grant, Giron, Sting, Argo, Apollo, Serafín, Lucky, Pavel
JK Tehov:
Guintana Maréz, Gwen, Taara, Tricky In, Graceful In, Gipsy In, King Step In, Kessy, Atlanta, Keny, Mora, Tunemény, Quido, Amálka, Suzy, Ty-fanny, Ikar, Bounty, Zanya
v v
napsal(a):
dávejte inějaké fotky ať je ne co koukat pls
Tady z leva Guliver,Orlando a Otik...mladi hrebecci.:)
ukulemba
napsal(a):
Tady z leva Guliver,Orlando a Otik...mladi hrebecci.:)
A tady je muj konicek..
ukulemba
napsal(a):
A tady je muj konicek..
a pak moje velika laska...Gino
ijik
napsal(a):
čauky tak začnem
Tak ahojky
Ty znáš Absenta?? Odkud ho znáš?? Já jsem na něm jednu dobu jezdila...
buggyna

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak já se taky přidám,ale bude to na dlouho...ještě že sem si to jako malá psala do sešítku
Hřebčín DOLLOM:
Aramis(CS),Armando(CS),Auric Super Star (welsh ),Bafa (A1/2),Bafa II D(čt) ,Bellevue D(čt),Botvyle Heini (welsh),Croosways Cwmwl Bore (welsh),Camorra (CS),Castanetta D(čt),Comtesse de Ascot (čt),Catalina(čt),Dukeshill Sweet Suprise (welsh),Girlanda (?),Friars Royal Suprise (welsh),Fogia (A1/1),Flying Comet (A1/1),Famus /A1/1),Fortius (A1/2), Gilfah Happy Boy (welsh),Kája (CS),Kent (CS),Menai Flying Companion (welsh cob),Real (čt),Rosemary (cs),Želka (A1/2),Žert (A1/?),Žakelyn(cs)
JK Vidovice:
Ascalona (čt),Asterix D (čt),Bellevue D (čt),Bafa II D (A1/2),Castanetta D (čt),Belinda D (čt),Bellami D,(čt)Bellesauvage D(čt),Verden D (čt),Jeff D (čt),Buggy D (čt),Cassiopea D (čt),Castilla D (cs),Comtesse de Luc D (cs), Cariocca D (čt),Helika (A1/1),Heureka D (A1/2),Amaretto D(čt), Oleandr (čt),Sasha (cs),Habibi (cs),Eduardo D (cs),Jupiter (čt),Griffin(čt),Duel(čt),Data S (A1/1),Vandal(nevím co je to za plemeno,ale ná v sobě araba,cs,sf),Valencie (pravá sestra Vandala),Tunemény (cs)
Koníci s těchto dvou výše napsaných objektů mi byly a budou vždy srdíčku nejblíž....proto sem se rozhodla,že ostatní koníky jen tak projedu...
Stáje Štětice:
Madla, Kuda, Tomáš, Styx, Netrix, Žeňa, Vojta, Johan, Putzi, Pucl, Krystal, Adam,Ebro, Nat, Heduška, Flop, Zrzek, Grant, Giron, Sting, Argo, Apollo, Serafín, Lucky, Pavel
JK Tehov:
Guintana Maréz, Gwen, Taara, Tricky In, Graceful In, Gipsy In, King Step In, Kessy, Atlanta, Keny, Mora, Tunemény, Quido, Amálka, Suzy, Ty-fanny, Ikar, Bounty, Zanya
JK Vidovice: Heureka D, z Helika po Grand Step
+ její hříbě Amaretto D,z Heureka po Amarillo
buggyna

buggyna
napsal(a):
JK Vidovice: Heureka D, z Helika po Grand Step
+ její hříbě Amaretto D,z Heureka po Amarillo
JK Vidovice: Čtvrtka stáda "našich" kobylek
buggyna

buggyna
napsal(a):
JK Vidovice: Čtvrtka stáda "našich" kobylek
JK Vidovice: Habibi+ její hříbě Eduardo D alias Eddie z Habbibi po Edminton
buggyna

buggyna
napsal(a):
JK Vidovice: Habibi+ její hříbě Eduardo D alias Eddie z Habbibi po Edminton
JK Vidovice :Castanetta D - to ještě naše mamina byla sportující slečnou
buggyna

buggyna
napsal(a):
JK Vidovice :Castanetta D - to ještě naše mamina byla sportující slečnou
JK Vidovice: náš mlaďoch....3,5letý hřebec Vandal
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Šenva-hřebeček mojí kamarádky,kříženec všelicos,ale hucul v tom kupodivu není
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Zrzek-asi fakt nejhodnější koník kterého znám.Hafling.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Tomášek-hafloš-myslím kříženej.flegmouš první třídy.....
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Grant-hafling
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Argo-hafling-takovej menší tank..
v v
napsal(a):
Argo-hafling-takovej menší tank..
Jurášek-jak neobvyklé že.Welsh pony
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Carsy-ohromnej a krásnej koník z Píseckého hřebčince.Na fotce s trenérem.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Carmino-též z hřebčince-ten už je ale malej-má něco z araba
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Eslom
petas
napsal(a):
Velen, Romeo, Azat...
+ Baron, Bareiro, Boromiro, Bukefalos, Gen 5,Dak,Sebin,Gasta,Glori,Ramzes,Mia,Lion,
White Spot, Lik, Ken, Kenny, Gidran XVI-6, Voltaire, Wiliam, Pedro,Saxana,Barneo,Daniet, Saturn,Perthes, Hiris,Pretty L, Luna,Dablin,Lom, Cesar, Dantes, Essika Skal, Rigoroosa, Van, Slip, Normira, Cedronie,Vat,Power of Storm, Pure Danit Power, Casilius, Disigen D,Wendy,Veneria,Metalika,MAribel,
Majesty, Sauron, Genezis, Komanč,Prima,Anabel,Aron,Kira....
Pro SVAPU
Mohla bys mi poslat nějaké info případně foto koníka jménem Sultán?? Moc prosím
A pro PETAS
Mohla bych Tě požádat o fotografie a nějaké info o Es(s)ice? Znala jsem ji je to tak 5-3 roky zpět, moc moc děkuji
A pro zajímavost fotky Kennyho, Vana, Slipa, Cedronie, ty znám ze Žlutav, a jeden z nich by te´d měl být v Pozlovicích - tuším Van
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Davos-to je závodník,myslým už po páté vyhrál huberta v Hřebčinci a že to je konkurence!!
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Pusina-Peršeronka-krásná a ohromná slečna.Jako z pohádky fakt
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Artex-ČT
v v
napsal(a):
Artex-ČT
Ahoj,taky sem dám jména koníků které znám,nebo jsem znala.
Réva - ČT (Ta už se dlouho prohání tam nahoře,ahoj Révuško moje milá), Cheizy - ČT (kde jenom jsi?), Jiskra-Norik,Rýša-Norik,Gita-ČT,Niké-ČT,Cesta-ČT, Spalatka -ČT,Arnika ČT,Jurášek-Hucul,Zuzana a Klárka-Tarpanky,Baron-Hucul, Vanda,Amálka, Leidy,Gama - Haflošky,Arneta- Hafling x Apaloosa,Elza-ČT,Elza a Klára-Shetlandky,Normen-ČT X Began,Tapki-ČT,Zorka-ČSP,No a moje Běla(Bělinka)-Hucul x Shetland pony
trajekt
napsal(a):
Ahoj,taky sem dám jména koníků které znám,nebo jsem znala.
Réva - ČT (Ta už se dlouho prohání tam nahoře,ahoj Révuško moje milá), Cheizy - ČT (kde jenom jsi?), Jiskra-Norik,Rýša-Norik,Gita-ČT,Niké-ČT,Cesta-ČT, Spalatka -ČT,Arnika ČT,Jurášek-Hucul,Zuzana a Klárka-Tarpanky,Baron-Hucul, Vanda,Amálka, Leidy,Gama - Haflošky,Arneta- Hafling x Apaloosa,Elza-ČT,Elza a Klára-Shetlandky,Normen-ČT X Began,Tapki-ČT,Zorka-ČSP,No a moje Běla(Bělinka)-Hucul x Shetland pony
Pro Veroniku-ahojky,psala jsi mi meila ohledne Révy,já jsem se ti třikrát pokoušela napsat,ale prostě mi to blbne a nejde to,tak Ti to napíšu sem.To asi nebude ta Réva,kterou máš na mysli.Byla to vranka,ale už je 18 let po smrti.Byla první koník,kterého jsem v životě potkala,tak už ani nevím,kdo byli její rodiče.Před těmi 18.lety byla na Jižní Moravě v obci Přibice,tuším,že majitel se jmenoval Petr Cigánek ,nebo tak nějak.To asi není ona že?
trajekt
napsal(a):
Pro Veroniku-ahojky,psala jsi mi meila ohledne Révy,já jsem se ti třikrát pokoušela napsat,ale prostě mi to blbne a nejde to,tak Ti to napíšu sem.To asi nebude ta Réva,kterou máš na mysli.Byla to vranka,ale už je 18 let po smrti.Byla první koník,kterého jsem v životě potkala,tak už ani nevím,kdo byli její rodiče.Před těmi 18.lety byla na Jižní Moravě v obci Přibice,tuším,že majitel se jmenoval Petr Cigánek ,nebo tak nějak.To asi není ona že?
Ahojky, taky se přidám :¨
takže: Valentýn, Latynor, Šarlota, Šimon, Verdi, Čaba, Čača,Cilka, Celestýn, Vandala, Lucka, Nikol, Camay,Buba, Bak, Bandy, Vranka, Coudy, Lucky, Grand Robie, Aron, Appolo, Perla, Sulley.
kakiro
napsal(a):
Ahojky, taky se přidám :¨
takže: Valentýn, Latynor, Šarlota, Šimon, Verdi, Čaba, Čača,Cilka, Celestýn, Vandala, Lucka, Nikol, Camay,Buba, Bak, Bandy, Vranka, Coudy, Lucky, Grand Robie, Aron, Appolo, Perla, Sulley.
Hagard
pizneta
napsal(a):
Jumbo(Welsh ponyX z něčím :D)
Rozlet(Anglický plnokrevník)
pizneta
napsal(a):
Rozlet(Anglický plnokrevník)
Ricky-teď Apač...(Paint horsex Anglický plnokrevní)
Switek(shetland pony)
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Uvdíme jestli si vzpomenu na všechny:
Dálka,Modelka,Ukaz,Panama,DAkota,Mince(To byli mý učitelé).Cejlon Osteo,Cheyenne,Jorga,Akim(Ti se mě blízce dotkli)+cca dalších 40 koní z jízdárny např. ze sportu:Lester,DAnone,Dáma,Lave Phys,Panthenol,PAstor,.... Z deštného: Láska,Cipísek,Nabat,Vanilka, Z letní brigády: Cejlon,Achyles,Armén,Paráda,Gerlinda,Sylva, Soňa,Ivanek,Lukášek.Z minulého bydliště Lady,Lucy,Kevin, Pilgrim, Charlie a Baron! Od nás ze stáje to je Trigina,Beatrix,Carda,Pepř,Rocky,Jerry a samozřejmě můj SAhibek.No a ještě saxík,ale ten je odstěhovanej do školky.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Taky pridam nejake jmena.
Iskra(A1/1),
Persival(A1/1), Sandra(lipican), Ema(A1/1), Sigina(CT), Merlin(CT), Usejna
(Arab)
Hery(Arab), Hamir(Shagia arab), Majka(CT+chladas), Zip(ponik), Fariga(CT), Manona(CT), Moli(Norik), Oliver(CT),
Gijs(Frisak),
Kaspar(Frisak), Conzula(kladrubak), Curioza(kladrubak), Ermica(kladrubak), Epona(CT),
Mikonoska(CT), Alada(kladrubak)
Almeda(kladrubak), Entereza(klardubak), Elgona(kladrubak), Elora(kladrubak).A na dalsi uz si nevzpominam.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
To by bylo na dlouho, vypisovat všechny:o)
Ale jen tak na ochutnávku:
Frankie ( ČTxLip.)
iridales
napsal(a):
Frankie ( ČTxLip.)
Shirlej- ČT
iridales
napsal(a):
Sheron, m. Shirlej o: Ladinos
a další např. Little Lord, angl. plnokrevník. Bohužel jž není mezi námi
iridales
napsal(a):
Frankie ( ČTxLip.)
Libra, Shagya Arabka
iridales
napsal(a):
Frankie ( ČTxLip.)
Emír, haflík:o)
kati
napsal(a):
Iskra(A1/1),
(Arab)
Hery(Arab), Hamir(Shagia arab), Majka(CT+chladas), Zip(ponik), Fariga(CT), Manona(CT), Moli(Norik), Oliver(CT),
Gijs(Frisak),
Kaspar(Frisak), Conzula(kladrubak), Curioza(kladrubak), Ermica(kladrubak), Epona(CT),
Almeda(kladrubak), Entereza(klardubak), Elgona(kladrubak), Elora(kladrubak).A na dalsi uz si nevzpominam.
setkla jsem se spoustí koní někteří už a ni nežíjí nebo jsou buchví kde v republice setkala jsem se sníma u kaleny ve stájí v trhových svynech nebo tady v benešove jejich kolem 70 a některá jména si už ani nepamatuji vyberu jen ta která si pamatuju,ale nebudu psát plemena to bych tu byla ješt zítra
chladáci. bára, bažant. monty, samson, adam ,l avina, neugot-1, schran , sapon, bospar-12- safír, jitřenka ,fesa, jíva, leydy, syd, tonda .princ.
A1/1 indigo,inkas,minesota, diana,in may hart, ponsardin , nait extreme, valda, lupínek, vráta, esmeralda, roky, ferda,panter další
Čt Nivela ,barbora, bemík, monty aponeo, sorbon, ančák. alfík.hag, ondráš další
klusáci tomášek, honzík anča
huculáci ferda ,jack,l ucka, osvald, kely ,linda
tinker grant
setlandy honzík, žaneta, lumpík
pony mendy ,juráš ,bety
a sposty dalších koní ,ména jsem už postupem času pozapomínala,ale někdy když nad tím moc nepřemejšlím si na ně vzpomenu a pak se akortá divim jak jsem na takového koně mohla zapomenout
iridales
napsal(a):
Shirlej- ČT
A další jména, u nichž nemám fotky v PC:
Trentos- angl. plnokrevník, Savona, plnokrevná- již nežije, Stable Star- též plňaska, Dak- ČT, Žaneta- klusačkax ČT, Bona Dea Skal- klusačka, Lucka- asi ČT:o), Ivoška- ČT, André- ČT, Liber- ČT, Orsea- hafling, Escudo- plňas, Vamilla- plňaska, Vala- plňaska..
A spousty a spousty dalších, na který si už ani nevzpomenu:o)
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
To snad ani nejde:-) , ale napíši něco málo co si vzpomenu...
Kornela, Komtesa, Coudy, Kofis, Juranc, Jessika, Demoneta, Opera, Bakon Steigrip, Duna, Fly Lady, Savanah, Láva, Sunny, Sandy, Salome, Seidy, Florida, Florenta, Kendy, Jack, Koran, Lady, Žárka, Žofka, Žoržet, Zorka, Zuzka, Dar , Radegasr, Raul, Rybíz, Rocher Ferero, Karel, Dar, Gucci, Juráš, Donam Mites Quont, Ivoš, Chytroš, Viktorka, Nikol, Naomi, Cody, Zuza, Angelo, Hugo, Gotla, Jonáš, Eli, Heli, Mohar, Count Essej, Hektor, Aranka, Astra, Tygra, Milton, Artuš, Eufra, Vilnisu, Vesna, Gaston, Ikona, Linda, Dájana, Johanka , Valentýnka, Jaecky Lena, Bueno Sayos, Gastra, Lorieta, Tasilka, Diana, Nota, Gard, Twist, Farmár, Amanda, Legenda, Princ, Ramon, Scotty, Šigat, Šagat, Grácie, Istrie, Isabela, Lady Wronk, Laget Dreams, Verisa, ...............jejich asi milion
Koně , kteří byly moji: Korveta , Barleta, Toprak , Pegas, Scotty, Salome,.. a momentálně Parma
Na fotce Parma
barletka
napsal(a):
To snad ani nejde:-) , ale napíši něco málo co si vzpomenu...
Kornela, Komtesa, Coudy, Kofis, Juranc, Jessika, Demoneta, Opera, Bakon Steigrip, Duna, Fly Lady, Savanah, Láva, Sunny, Sandy, Salome, Seidy, Florida, Florenta, Kendy, Jack, Koran, Lady, Žárka, Žofka, Žoržet, Zorka, Zuzka, Dar , Radegasr, Raul, Rybíz, Rocher Ferero, Karel, Dar, Gucci, Juráš, Donam Mites Quont, Ivoš, Chytroš, Viktorka, Nikol, Naomi, Cody, Zuza, Angelo, Hugo, Gotla, Jonáš, Eli, Heli, Mohar, Count Essej, Hektor, Aranka, Astra, Tygra, Milton, Artuš, Eufra, Vilnisu, Vesna, Gaston, Ikona, Linda, Dájana, Johanka , Valentýnka, Jaecky Lena, Bueno Sayos, Gastra, Lorieta, Tasilka, Diana, Nota, Gard, Twist, Farmár, Amanda, Legenda, Princ, Ramon, Scotty, Šigat, Šagat, Grácie, Istrie, Isabela, Lady Wronk, Laget Dreams, Verisa, ...............jejich asi milion
Koně , kteří byly moji: Korveta , Barleta, Toprak , Pegas, Scotty, Salome,.. a momentálně Parma
Na fotce Parma
Flipra
dominika
napsal(a):
Ketty
Kone z Oldo ranču:
QH Gold,QH Midnight Lady Surprise,A1/1 Beneta,nonius Namba,nonius Nirvana,krizenec noniusa Norika,krizenec Jula,krizenec Kamikadze,slovensky sport. pony Oldo,krizenec Ibolyka,pony Cezar,pony Amalka,A1/1 Tematika,shagya arab Saša,hafling Paťo.
Kone z Kozároviec:
ST Samanta,ST Terina,krizenka Linda,rusky klusak Olster,ST Draco,krizenec Flaminio
kari
napsal(a):
Kone z Oldo ranču:
QH Gold,QH Midnight Lady Surprise,A1/1 Beneta,nonius Namba,nonius Nirvana,krizenec noniusa Norika,krizenec Jula,krizenec Kamikadze,slovensky sport. pony Oldo,krizenec Ibolyka,pony Cezar,pony Amalka,A1/1 Tematika,shagya arab Saša,hafling Paťo.
Kone z Kozároviec:
ST Samanta,ST Terina,krizenka Linda,rusky klusak Olster,ST Draco,krizenec Flaminio
tak já vám napíšu co má ve stáji třeba p. Živníček:
Aristokrat (A1/1),Eldorado (A1/1),Torquay (A1/1),
Nagáno (ČT),Zoran (Hafling),Zenita (Hafling),
Zafir (Hafling),Zita (Hafling),Zuzka (pony),
Dura (asi ČT),Rep (Hannover)
p. Zuvač:
Jude (ČT),Alada (kladrubský kůň),
Redoma (Kladruban), Largo (ČT),
Media (ČT), Amanda A (ČT),
Lavina (ČT), Topik (ČT), Topka (ČT),
Bystrý (ČMB), Ego (ČMB), Hájka (ČT),
Vendetha (ČT), Intriga (ČT), Inkognito (ČT),
Gaelle (ČT), Gadia (ČT), Gino (ČT),
Pepík (pony), Eliška (pony), Matylda (pony),
Olvia (fjord), Gabriela (pony), Hektor (ČT),
Hilton (ČT), Henessi (ČT), Lyrik (ČT),
ijik
napsal(a):
čauky tak začnem
Tak ahojky
A co tak Serwik? Toho určo taky znáš, ne?
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Tak já přihodím jména těch co prošli naší stájí a co zůstali....
Naší stájí prošli: Mony (A1/1), Scamper (ČT), Daniel (ČT), Vulkán (ČT), Liquer (ČT), Quartet (trak.), Diadém (ČT), Cesar (ČT), Rozlet (A1/1), Clas (ČT), Citin (ČT), Duel (ČT), Kent (ČT), Herna (ČT), Brisco (ČT), Demon (A1/1), Laser (A1/2), Emír (ČT), Topgar (trak.), Sileta (ČT), Omar (ČT), Astra (teplokrevná), Frenk (teplokrevník), Lussy (teplokrevná, mixlá asi s chlaďasem), Granulit (ČT), Zifan (ČT), Poseidon (ČT), Beauty (ČT), Cease (A1/1), Saga (A1/1), Čert (pony), Sidela (ČT), Lotos (ČT), Catdem (ČT), Ronaldo (trak.), Dadži (angloarab), Cortina (ČT), Týna (pony), Táno (ČT), Villanie (A1/1), Pery (pony), Darent (A1/1), Lucky (pony)
A obývají: Loving (A1/1), Cora (ČT), Lucky (teplokrevný), Hrášek (A1/1), Vortis (teplokrevný), Coridor (ČT), Timoty (pony), Nairob (ČT), Bony (teplokrevný), Šibal (pony), Gaben (hucul), Cortéz (teplokrevný), Albion (ČT), Ed Bar King (PH), Wilde Wein (huculský), Belfry (A1/1), Cairo (ČT), Žínka (CS), Gabriel (pony), Kendy (pony), Mirunka (pony), Perlička (pony), Kačenka (pony)
kati
napsal(a):
Iskra(A1/1),
(Arab)
Gijs(Frisak),
jeste jsem si na nejaky vzpomela.
Monty(CT), Dietward(CT), Celsius(CT), Sacramoso(kladrubak), Dyana(A1/1), Delila(A1/1+CT), Independence, Andula, Swetyna(CT), Montana(CT), Vanesa, Sisi
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Verona nebyla náhodou ryzka s hvězdičkou, hodná vhodná i pro děti, ale když šla za koněm tak spěchala.? Trochu delší krk? Jednu jsem znala ale co jí odvezli nic o ní nevím. Byla dušná není to náhodou ona?
lilinkab
napsal(a):
Verona nebyla náhodou ryzka s hvězdičkou, hodná vhodná i pro děti, ale když šla za koněm tak spěchala.? Trochu delší krk? Jednu jsem znala ale co jí odvezli nic o ní nevím. Byla dušná není to náhodou ona?
Tak ve stáji, kterou jsem jako prcek navštěvovala prošlo spousta koníků ale já si nyní vzpomínám na : Galta (ČT), Gappa (ČT), Selekta (A1/1), Sára (ČT), Nancy (ČT), Narcis (ČT), Nifa (ČT), Neon (ČT), Nero (ČT), Nigur (ČT), Normen (ČT), Arot (ČT), Verona (ČT), Danny (ČT), Dubleta (ČT), Databanka (A1/1), Dyn (ČT), Širin (ČT), Guliver (A1/1).
No a ve stáji mé kamarádky jsou a byly koníci: Lucka (ČT), Lady-Hope (ČT+KK), Lucky (ČT), Lukas (ČT), Labyrint (ČT), Monty (ČT), Lord (ČT), Merlin (ČT), Likas (ČT), Leontýnka (ČT+KK), Luna (ČT+KK), Gitka (ČT+ST), Grand (ST), Girbi (ČT), Graft (ČT), Kelly (pony), Gaston (pony x Čt), Rozárka (PONY), Kevin alias Jack (pony x ČT)Jessica (pony), Lenka (minipony), Fidorka (minipony), Ledyta (ČT), Sofie (A1/1), Askona (ČT), Alfa (ČT).
A po známých jsou Charlie (KK), Jessica (hucul), Lucky (hucul), Madelin (WPB), Madla (WPB), Faun (ČT), Sisi (ČT), Linda (chlaďaska), Olza (chlaďaska), Lila (chlaďaska)
Tak asi tak no...
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
jéééj těch by bylo...no stačí, že máme doma 2 Hanky, je to matka s dcerou, ta naše Hanka nejstarší /je jí 25,5 let/ má ještě jednu dceru Hanku, takže by byly 3
tady je fotečka
klawdie
napsal(a):
Uvdíme jestli si vzpomenu na všechny:
Dálka,Modelka,Ukaz,Panama,DAkota,Mince(To byli mý učitelé).Cejlon Osteo,Cheyenne,Jorga,Akim(Ti se mě blízce dotkli)+cca dalších 40 koní z jízdárny např. ze sportu:Lester,DAnone,Dáma,Lave Phys,Panthenol,PAstor,.... Z deštného: Láska,Cipísek,Nabat,Vanilka, Z letní brigády: Cejlon,Achyles,Armén,Paráda,Gerlinda,Sylva, Soňa,Ivanek,Lukášek.Z minulého bydliště Lady,Lucy,Kevin, Pilgrim, Charlie a Baron! Od nás ze stáje to je Trigina,Beatrix,Carda,Pepř,Rocky,Jerry a samozřejmě můj SAhibek.No a ještě saxík,ale ten je odstěhovanej do školky.
Ahoj Kláro, prosím tě napiš mi něco o Achillovi..mám taky jednoho doma,plňas,11let, ryzák..třeba to bude ten samej. Zajímalo by mě něco z jeho minulosti.Díky..
hanule
napsal(a):
jéééj těch by bylo...no stačí, že máme doma 2 Hanky, je to matka s dcerou, ta naše Hanka nejstarší /je jí 25,5 let/ má ještě jednu dceru Hanku, takže by byly 3
tady je fotečka
Proboha kde jste to zase vyhrabaly
No je jich nesčetně .........
Já mám doma koníky LUIS a MELODY
memmory
napsal(a):
Proboha kde jste to zase vyhrabaly
No je jich nesčetně .........
Já mám doma koníky LUIS a MELODY
Tak já taky pár: Skimara, Medina ,Mersi, Poník Dan, Šárka, Fido, Sheron , Sherly, Lady, Jiskra, Granela, Lucka, Fakýr, Linda, Jamajka, Delta, Párty Star, Polární záře, Nevada,Nina, Gora,Něha, Vasil,Sagar a dál ted zrovna nevím, nebo tady už padly kdýžtrak ještě dopíšu.
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Luki- HF
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
Tak já taky začnu
Margüsto, Damián, Artemis, Shiva, Justin, Polednice, Alfa, Flotila, Lusi, Tomík, Sharul, Diego, Gordon, Sharon, Černý, Julča,.. a další..takhle zpaměti si na všechny asi nevzpomenu :)
margie
napsal(a):
Tak já taky začnu
Margüsto, Damián, Artemis, Shiva, Justin, Polednice, Alfa, Flotila, Lusi, Tomík, Sharul, Diego, Gordon, Sharon, Černý, Julča,.. a další..takhle zpaměti si na všechny asi nevzpomenu :)
Můj První JO - Lívie , Filip , Bára , Strofa , Sírius ........
Druhý - Ryn , Lajdák , Polárka , Kordula , Anička , Andula , Brit , Valentýn , Sokol , Sára , Nataša , Nik , Luk ,Lucky , Queena ( Queen of the Straws ) , Filinka (Frank´n Filly ) Springiška ( The first spring day ) ...............
Třetí - Nika , Solar , Dik , Gabarden , Génius , Gavora , Gen , Diana , Dallas , Dyráno , Davos , Atom , Beauty , Grewot , Dinár , Jessika , Jessica , Dominant , Vikomt , Valda , Golana , Helios , Efea , .................
Dál - Black , Jůlie , Ferenc , Drak , Honzík , Zuzka , Irena , Monika , Ferda , Aron , Chicko , Hatali , Luisa , Dorota , Linda , Sáva , Stázka , Sandro , Bona , Bony , April , Šošon , Natalán , Montana , Farley , Filip , Mittas , Přemek , Ikar , Lolly , Lotar , Twingy , Leo , Afra , Máša , Homér , Heuréka ..........
Ježiš já už nemůžu
memmory
napsal(a):
Můj První JO - Lívie , Filip , Bára , Strofa , Sírius ........
Druhý - Ryn , Lajdák , Polárka , Kordula , Anička , Andula , Brit , Valentýn , Sokol , Sára , Nataša , Nik , Luk ,Lucky , Queena ( Queen of the Straws ) , Filinka (Frank´n Filly ) Springiška ( The first spring day ) ...............
Třetí - Nika , Solar , Dik , Gabarden , Génius , Gavora , Gen , Diana , Dallas , Dyráno , Davos , Atom , Beauty , Grewot , Dinár , Jessika , Jessica , Dominant , Vikomt , Valda , Golana , Helios , Efea , .................
Dál - Black , Jůlie , Ferenc , Drak , Honzík , Zuzka , Irena , Monika , Ferda , Aron , Chicko , Hatali , Luisa , Dorota , Linda , Sáva , Stázka , Sandro , Bona , Bony , April , Šošon , Natalán , Montana , Farley , Filip , Mittas , Přemek , Ikar , Lolly , Lotar , Twingy , Leo , Afra , Máša , Homér , Heuréka ..........
Ježiš já už nemůžu
kdyz to vezmu odzacatku tak moji konici byli: HONZA- poník,TULÁK- čt, TOSKA- čt, KOBJETA- rikalo se ji TÝNA- A1/2, KENY- čt, ČUDLA- ponik, a ted mam ANNIE- čt a AMÁLKUneboli AJLINKU nebo taky ÁJU- ponik
myarchie007
napsal(a):
Cusky,
Moji Archie, Lupínek
tááákže...
Dajánka,Linda(=Čtčka),Gaston(SHP),Wallaby Docs, Nepál-U, Karib, Dora, Chic POwer Stroke, Dry Shine, Parma, Cody Doc Sweethart, Valentýnka, Wilson Tornado Gold, Lucky Doc Bonanza, Doc TNT Bars, TNT Lysi Star, Shining SK Johanka,Timur,
Sheila,Power Blue Dream, Miss Merci Power, Cindy, Jamie, Indy, Peggy, Jeff, Pantomima, Fabie, Regent(Ruda), Michal, Fory, Luca,Trinity, Vendulka, Rusty, Borbelka, Velká Sára, Malá Sára, Krtek, Uhla, Record, Agáta, Kečitka, Chip, Deil
a strašná spousta dalšííích
habana1
napsal(a):
Ahoji,
já znám po Mikonosovi 2 kobylky
dajanka
napsal(a):
tááákže...
Dajánka,Linda(=Čtčka),Gaston(SHP),Wallaby Docs, Nepál-U, Karib, Dora, Chic POwer Stroke, Dry Shine, Parma, Cody Doc Sweethart, Valentýnka, Wilson Tornado Gold, Lucky Doc Bonanza, Doc TNT Bars, TNT Lysi Star, Shining SK Johanka,Timur,
Sheila,Power Blue Dream, Miss Merci Power, Cindy, Jamie, Indy, Peggy, Jeff, Pantomima, Fabie, Regent(Ruda), Michal, Fory, Luca,Trinity, Vendulka, Rusty, Borbelka, Velká Sára, Malá Sára, Krtek, Uhla, Record, Agáta, Kečitka, Chip, Deil
a strašná spousta dalšííích
no tak koníci který znám nebo jsem znala,,,,tak když je sem vypíšu všechny tak myslim že to bude docela i dlouhý seznam,ale asi si na všchny nevzpomenu... Likas,Lucián, Sam,Mína,Bella,Sylva, Poky, Brita,Beruška,Sírius, Dandelion, Bubas,
Kraken,Terka,Terezka,Máša,Míša, Julča,Bej,Šebor,Laky,Quaťák, Portr,Princ,Zarow,
Swift,Ferda,Riky,Lucka,Corina,Karel, Vibrace,Martin,Samantha,.......a na ostatní si nemužu vzpomenout......
Lady,Lydie,Bark a Aranka:-))
A Majk a Jíva
Blani

XXX.XXX.115.19
Verona? můžes mi říct o ní více? Asi to byla moje učitelka tak před 15ti lety.
Simona585

XXX.XXX.168.7
Chybí Vám peníze do mateřské, výplaty nebo důchodu? Půjčte si až 8.000KČ na 30 DNÍ ZDARMA!
http://www.penizeprolididneska.cz/a/cb2.
Cavalo72

XXX.XXX.2.222
Korea, Dozarka, Rozarka, Bonie, Niva, Ferda, Roman, Blatnice, Sun Spring, Suzan, Talin, Gothart, Tewa, Tirza, Arabka, Toska, Baneta, Cita, Markyz, Polemik, Grand, Cervanek, Tampa, Jurasek, Erudit, Rotunda a mnoho dalsich.
Cavalo72
napsal(a):
Korea, Dozarka, Rozarka, Bonie, Niva, Ferda, Roman, Blatnice, Sun Spring, Suzan, Talin, Gothart, Tewa, Tirza, Arabka, Toska, Baneta, Cita, Markyz, Polemik, Grand, Cervanek, Tampa, Jurasek, Erudit, Rotunda a mnoho dalsich.
Řada těch jmen je mi hodně známá... Hlavně ta první část... Co o nich víš/víte...?
Sari

XXX.XXX.234.34
Valášek na kterém jezdím se jmenuje Fargo (ČT)
potom kobylka Šárka (sportovní pony)
a Laky to je koník mé sestřenice, bohužel si nepamatuji plemeno
ps. všechny fotky mám v mobilu tak vám je nemůžu ukázat.
Zoozca

XXX.XXX.1.86
Ahoj, znam Tagru i Temnou i Grandchanta ze svincic, byla jsem v te dobe u konicku denne. Maminka Temny (nebo babi?) byla Talcum - uuuuzasna krasna kobyla. Ty dve znam jako hribatka. Grandch byl nadherny.
pharlap7

XXX.XXX.2.56
Korea, Dozarka, Rozalinda, Sun Spring, Susan, Bonie, Balantions, Ferda, Roman.