Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2008 20:44

Ahoj,nevíte někdo o nějakém drezurním VT na olomoucku nebo ,alesponě někde na střední Moravě?Případně i skoky,o nějakých vím,ale i tak to není žádná sláva.
Díky

15.1.2008 08:57

jarca napsal(a):
Ahoj,nevíte někdo o nějakém drezurním VT na olomoucku nebo ,alesponě někde na střední Moravě?Případně i skoky,o nějakých vím,ale i tak to není žádná sláva.
Díky

V dubnu by měli být v Dubicku myslím. Pořádá je Šumvald ale nejsem si jistá jestli to nejsou ofika.

15.1.2008 09:18

parley napsal(a):
V dubnu by měli být v Dubicku myslím. Pořádá je Šumvald ale nejsem si jistá jestli to nejsou ofika.

a nemáš náhodou rozpis?Já budu jezdit po ofic.,ale kámoškatrenuje na ZZVJ a hci aby si zkusila nějakou drezurku na VT..díky

15.1.2008 11:20

jarca napsal(a):
a nemáš náhodou rozpis?Já budu jezdit po ofic.,ale kámoškatrenuje na ZZVJ a hci aby si zkusila nějakou drezurku na VT..díky

No tak jsou 24.5 a rozpis jeste není jen to je napsané v kalendáři na www.cjf-smorava.cz

15.1.2008 18:45

parley napsal(a):
No tak jsou 24.5 a rozpis jeste není jen to je napsané v kalendáři na www.cjf-smorava.cz

jj kouknu.. díky

15.1.2008 20:14

jarca napsal(a):
jj kouknu.. díky

Není zač snad sem ti aspoň trošku pomohla.

21.1.2008 16:46

parley napsal(a):
Není zač snad sem ti aspoň trošku pomohla.

no jak jsem tak zjistila,tak drezurní VT tu fakt nikde nebudou... jen v Mikulově..což je celkem dost daleko,ale stejně tam pojedeme:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík