Ke konci roku se pořádala u nás akce hon za medovinou :-) dávám sem nějaký foto pro Andrejku :-)
racina
napsal(a):
Ke konci roku se pořádala u nás akce hon za medovinou :-) dávám sem nějaký foto pro Andrejku :-)
zazika
napsal(a):
Raci proč chudinka? Teda vypadáš tam jak vosa na bombóňě- nic ve zlym, Koukám jak ti kobča pěkně šlape- myslím že to je pátá fotka? Teď honem nevim- asi je to pěkný torpédko že? Je vidět že se má dobře
taky koukám jak ji máš plný ruce ,nojo vykrmení dělá s koněm své a gor když si snáma dělaj co chtěj
jurasek
napsal(a):
taky koukám jak ji máš plný ruce ,nojo vykrmení dělá s koněm své a gor když si snáma dělaj co chtěj
Ahoj,moc hezký fotky.To se pletu nebo ten kůň na první fotce je Dellur?Už sem ho moc dlouho neviděla..
Mohla bych tě poprosit?Mohla by si mi poslat ty fotky,hlavně Luby koní na email ve vetším formátu?
Moc ti děkuju,si moc hodná!!!!
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj,moc hezký fotky.To se pletu nebo ten kůň na první fotce je Dellur?Už sem ho moc dlouho neviděla..
Mohla bych tě poprosit?Mohla by si mi poslat ty fotky,hlavně Luby koní na email ve vetším formátu?
Moc ti děkuju,si moc hodná!!!!
A jeje,teď sem si přečetla ten vzkaz na diskuzi,tak promiň že se opakuju.
Hele bylo by to moc fajn,kdyby si mi ty fotky mohla dát na DVD nebo CD.
A mohla by si mi to prosím poslat asi poštou?Za Lubou se pojedu podívat asi během 14 dnů,tak bych ti peníze určitě donesla,to se spolehni.
Já vím,slyšela jsem že se Dellur prodává a je mi to trochu líto,snad jeho majitelku někdy poznám.
Mohla bych se ještě zeptat?Kamarádka mi nabízí ustájení,vypadá to že si na jaře koupím vlastního koníka a myslím že už mám vybráno.Na kolik ti vyjde kobylka za 1 měsíc?
Díky moc
andy zahourova
napsal(a):
A jeje,teď sem si přečetla ten vzkaz na diskuzi,tak promiň že se opakuju.
Hele bylo by to moc fajn,kdyby si mi ty fotky mohla dát na DVD nebo CD.
A mohla by si mi to prosím poslat asi poštou?Za Lubou se pojedu podívat asi během 14 dnů,tak bych ti peníze určitě donesla,to se spolehni.
Já vím,slyšela jsem že se Dellur prodává a je mi to trochu líto,snad jeho majitelku někdy poznám.
Mohla bych se ještě zeptat?Kamarádka mi nabízí ustájení,vypadá to že si na jaře koupím vlastního koníka a myslím že už mám vybráno.Na kolik ti vyjde kobylka za 1 měsíc?
Díky moc
na kolik mi vyjde kobylka za měsíc, to musíš vědět pár informací, takže mě třeba jelikož mám vše z lonska takže za nic :-) jen oves koupím občas a to jsou 300 tak na tři měsíce. A je zdravá, takže ani veterináře neplatím. Jen strouháme a to je známej, takže občas mu koupím plzeň No a když ti kobča bude marodit, nebo jí mít někde ustájenou tak penízky samozřejmě z peněženky poletí.
No a Delura kupuje Petra Červená z Krardašky, takže si myslím, že jí znáš paaaaaaa