Koníci s českými jmény

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2008 10:27

Tak mě napadlo že by mě zajímalo kteří koníci nosí typická česká jména. Když jsem slyšela jméno své ponice tak se mi zrovna moc nezamlouvalo ale už jsem si zvykla našla jsem si svá pojmenování.

Moje bývala kobyka Lenka

15.1.2008 10:30

sccary napsal(a):
Tak mě napadlo že by mě zajímalo kteří koníci nosí typická česká jména. Když jsem slyšela jméno své ponice tak se mi zrovna moc nezamlouvalo ale už jsem si zvykla našla jsem si svá pojmenování.

Moje bývala kobyka Lenka

Naše zakladatelka chovu Lucka po Alarm 74, v červnu oslaví krásné 28 narozeniny...

15.1.2008 10:32

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

A tady moje ponička Irena jinak Iris Iriska Irča ....atd.

15.1.2008 10:40

sccary napsal(a):
A tady moje ponička Irena jinak Iris Iriska Irča ....atd.

Můj bývalý valach měl mamku Lucku.
Jerry nemá sice české jméno, ale když zlobí tak muříkám Jaroslave

15.1.2008 10:44

rocky napsal(a):
Můj bývalý valach měl mamku Lucku.
Jerry nemá sice české jméno, ale když zlobí tak muříkám Jaroslave

Mno já miluji kobylku jména Leontýnka ale když mě nas.... tak je to Leoš

15.1.2008 10:46

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

a tady můj koník,jmenuje se Aleš(stejně se jmenuje i můj manžel)

15.1.2008 11:00

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

My máme poničku Karolínu

15.1.2008 11:03

haisovad napsal(a):
Mno já miluji kobylku jména Leontýnka ale když mě nas.... tak je to Leoš

A tady koníček Lívie

15.1.2008 11:06

lump napsal(a):
My máme poničku Karolínu

Soňa

15.1.2008 11:08

lump napsal(a):
My máme poničku Karolínu

ta je pekná a jaké má číro Iris ho měla taky

15.1.2008 11:27

sccary napsal(a):
ta je pekná a jaké má číro Iris ho měla taky

Naše Josefína,nebo taky Pepinka

15.1.2008 11:29

eliska84 napsal(a):

a huculík,kterýho jsme měly půjčenýho.Tomáš

15.1.2008 11:40

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Tomík (momentálně na prodej, kdyby měl někdo zájem, více info harisovaromana@seznam.cz)

15.1.2008 11:41

haribo86 napsal(a):
Tomík (momentálně na prodej, kdyby měl někdo zájem, více info harisovaromana@seznam.cz)

ještě jedno foto

15.1.2008 11:41

haribo86 napsal(a):

Je ten je krásný

15.1.2008 11:42

sccary napsal(a):
Je ten je krásný

a vbec všeci jsou moc pěkní a jména jim sluší........

15.1.2008 11:45

haisovad napsal(a):
Naše zakladatelka chovu Lucka po Alarm 74, v červnu oslaví krásné 28 narozeniny...

Alarm 74 je praděděček mého koníka Gari z Garut Humburský s.v. x Klára

15.1.2008 11:48

ampinka napsal(a):
Alarm 74 je praděděček mého koníka Gari z Garut Humburský s.v. x Klára

ten je zvláštní ........

15.1.2008 12:07

sccary napsal(a):

Tak tohle je Karlík

15.1.2008 12:08

koki napsal(a):
Tak tohle je Karlík

Naše Rgina

15.1.2008 12:11

sccary napsal(a):

Tak ja davam prevazne na anglicke jmena, ale vymyslela jsem tyhle: (Skippy, Rio, Aramis, Sydney, Lemon, Wiking), ale vyjimka je Aranka
PS: Mimochodem jsou nadherne a originalni ruske jmena, znala jsem jednoho obrovskeho hrebce Barishknikova
Tady mate Aranku CT od me kamosky Terezie

15.1.2008 12:12

koki napsal(a):
Naše Rgina

Kdysi jsem byla na jednom statku. Měli tam krásného hnědáka. Prý pocházel z Kladrub. Říkali mu Fanouš. Ale jistě se jmenoval jinak.
Bylo to na statku u sv. Jána v Kunvaldu , moc hodní lidé. Stále na ně vzpomínám a doufám, že se tam zase někdy vydám.
Neznáte to tam někdo? Jak to tam tedˇ vypadá?

15.1.2008 12:35

jessyn napsal(a):
Tak ja davam prevazne na anglicke jmena, ale vymyslela jsem tyhle: (Skippy, Rio, Aramis, Sydney, Lemon, Wiking), ale vyjimka je Aranka
PS: Mimochodem jsou nadherne a originalni ruske jmena, znala jsem jednoho obrovskeho hrebce Barishknikova
Tady mate Aranku CT od me kamosky Terezie

To je ta Aranka která se tu občas mihne na fauně? Náš hřebec Max.

15.1.2008 12:39

zazika napsal(a):
To je ta Aranka která se tu občas mihne na fauně? Náš hřebec Max.

Moje bývalá kobylka Aranka,

15.1.2008 12:42

zazika napsal(a):

Babucha Lucka- 20 let

15.1.2008 12:44

zazika napsal(a):

kdysi byl každej druhej kůň Lucka nebo Ferda,tak jednoho Ferdu přidávám

15.1.2008 12:44

zazika napsal(a):
Babucha Lucka- 20 let

Ponci Žaneta a Aneta- její dcera

15.1.2008 12:46

sccary napsal(a):
ten je zvláštní ........

Je to albín hermelín... Ale občas i albín - tricolor

15.1.2008 12:47

ferdice napsal(a):
kdysi byl každej druhej kůň Lucka nebo Ferda,tak jednoho Ferdu přidávám

Poník Tomáš

15.1.2008 12:50

zazika napsal(a):
Poník Tomáš

Šmarjá pano co to zas je? Měla tam být tahle:

15.1.2008 12:52

koki napsal(a):
Tak tohle je Karlík

tenhle pondik se mi strasne libi videla sem ho tady uz hodnekrat a je uzasnej jako plysovej

15.1.2008 12:54

sccary napsal(a):
tenhle pondik se mi strasne libi videla sem ho tady uz hodnekrat a je uzasnej jako plysovej

to bylo na Karlika

15.1.2008 13:27

zazika napsal(a):
Babucha Lucka- 20 let

odkud je tato kobča znala jsem jednu takovou taky Lucku

15.1.2008 13:28

zazika napsal(a):

sem si říkala

15.1.2008 13:28

zazika napsal(a):

Tak já znám Vojtu a Tomáška.Jo a Daníka.Všechno haflíci

15.1.2008 13:58

v v napsal(a):
Tak já znám Vojtu a Tomáška.Jo a Daníka.Všechno haflíci

Tak mů koník se jmenoval taky Karel... Teď už se ale prohání (no spíš tam jen žere) po nebeských pastvinách...

15.1.2008 14:24

sasetka napsal(a):
Tak mů koník se jmenoval taky Karel... Teď už se ale prohání (no spíš tam jen žere) po nebeských pastvinách...

Moje kobylka se jmenovala Blanka, jinak Blanča, Blančik nebo Banťa Stejně jako koník Sasetky se už prohání po nebeských pastvinách (třeba spolu)

15.1.2008 14:58

zazika napsal(a):

Aho. Co je to za Aranku? Není to jezd. pony?

15.1.2008 15:01

ladys napsal(a):

Jinak jsem jezdila dostihačku Modřenku (možná někdo znáte z VP) a ČT Bajku, jsou to taky pěkná jméne, kdyby jste někdo o nich něco věděl, budu ráda za jakoukoli informaci...
Bajka - šimla, prokvetlá (měla malé hnědé flíčky), asi už bude starší, strašně hodná kobylka, pro začátečníky
Modřenka - hnědka, A1/1, běhala dostihy, na ježdění suprová, na ošetřování ostřejší.

15.1.2008 15:07

ladys napsal(a):
Jinak jsem jezdila dostihačku Modřenku (možná někdo znáte z VP) a ČT Bajku, jsou to taky pěkná jméne, kdyby jste někdo o nich něco věděl, budu ráda za jakoukoli informaci...
Bajka - šimla, prokvetlá (měla malé hnědé flíčky), asi už bude starší, strašně hodná kobylka, pro začátečníky
Modřenka - hnědka, A1/1, běhala dostihy, na ježdění suprová, na ošetřování ostřejší.

tak tohle je ¨Matýsek:)

15.1.2008 15:23

sccary napsal(a):
odkud je tato kobča znala jsem jednu takovou taky Lucku

Z jihu Čech, kousek od Trhových Svinů- její pravé jméno je ale Jiřina- stájníkovi se to blbě říká je přeučenej slovák s vadou řeči tak jí začal říkat Lucko no a už na nic jinýho neslyší.

15.1.2008 15:25

ladys napsal(a):

Jestli myslíš tu mojí tak není je to Čt jako poleno- KVH 168 cm

15.1.2008 16:25

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Hezké téma - po dlouhé době něco originálního
Tak já také přispěju
tohle je bývalý dostihák A1/1 Hrášek

15.1.2008 16:28

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Bývalá prodaná ponička Týna. Tady má pod sebou mimino Tima

15.1.2008 16:30

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

poncl Šibal

15.1.2008 16:31

zazika napsal(a):
Z jihu Čech, kousek od Trhových Svinů- její pravé jméno je ale Jiřina- stájníkovi se to blbě říká je přeučenej slovák s vadou řeči tak jí začal říkat Lucko no a už na nic jinýho neslyší.

aha taj to jeji jen podobna

15.1.2008 16:32

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

A tady letos už 21 letá kobča s poetickým jménem Žínka

15.1.2008 16:35

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

další klisna Rita

15.1.2008 16:36

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Můj bývalý koník Daniel

15.1.2008 16:37

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Tady ten ponclík je Gabriel - možná jste někdo zaregistrovali že byl na prodej, takže teď už je prodaný a v pátek nás opouští

15.1.2008 16:39

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Tady ten ponclík se jmenoval Čert. Čert ví, kde je mu dneska konec

15.1.2008 16:40

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

A tahle ponička, to je Kačenka. V dostizích pony bude patrně známým pojmem

15.1.2008 16:42

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

A tahle poničanda má krásný poníkovský jméno - Perlička

15.1.2008 16:48

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Ale fůůj, to jsem tady zase zapráskala, zastřelte mě!!!

Tak ještě takovou perličku na závěr. Snad nejpodivnější české jméno má určitě tenhlencten úň. Jeho oficiální jméno je TKÁČ ILUZÍ. Ovšem nikdo mu tak neříká, neboť majitel ho koupil jako Luckyho. Jenže koník je bez PP, neměl ani průkaz, takže se musel vyřídit. Ovšem majitel když slyšel že pokud koník nemá PP může mu dát jméno jaké chce, zdál se mu Lucky příliš obyčejný. Kdyby s koněm případně vyjel na závodní kolbiště, chtěl aby to znělo. No a protože zrovna četl nějakou knihu Tkáč iluzí, která ho nadchla, dal koníkovi "papírové" jméno podle ní.
Ale pro všechny je to prostě Lucky, Lulík....

15.1.2008 16:55

janda napsal(a):
Ale fůůj, to jsem tady zase zapráskala, zastřelte mě!!!

Tak ještě takovou perličku na závěr. Snad nejpodivnější české jméno má určitě tenhlencten úň. Jeho oficiální jméno je TKÁČ ILUZÍ. Ovšem nikdo mu tak neříká, neboť majitel ho koupil jako Luckyho. Jenže koník je bez PP, neměl ani průkaz, takže se musel vyřídit. Ovšem majitel když slyšel že pokud koník nemá PP může mu dát jméno jaké chce, zdál se mu Lucky příliš obyčejný. Kdyby s koněm případně vyjel na závodní kolbiště, chtěl aby to znělo. No a protože zrovna četl nějakou knihu Tkáč iluzí, která ho nadchla, dal koníkovi "papírové" jméno podle ní.
Ale pro všechny je to prostě Lucky, Lulík....

A když už se tu tak roztahuju přidám ještě jednu story do frcu. Jednou se jelo na veřejňák a Lucky měl jet taky. Takže jsem čapla telefon, dvojice nahlásila a vůbec mi to nedošlo, takže jsem nahlásila klasicky jezdce s Luckym. Když jsme tam dojeli a šli na prezentaci. Takže jsem to odprezentovala beze změn a potom mi houklo. Co když budou chtít vidět průkazy, že je vše o.k.? Žádného Luckyho jsme totiž oficiálně nepřivezli, jen Tkáče Iluzí. No horký pot mě polil, že budu muset potupně ukazovat koně, jestli všechno odpovídá a jestli nešijem na pořadatele nějakou boudu....
Ale naštěstí je ani vidět nechtěli, ale mám takovou obavu, že jestli ten kůň ještě někam pojede, trapasu se časem neubráníme. Lucky je prostě silně zažitý a málokdo si uvědomí v tu chvíli skutečný stav věcí....

15.1.2008 17:00

rocky napsal(a):
Soňa

Rocky a co Sylva a Ivan.... kde jsou?mimochodem písni mi prosím na mail jak to tam teď funguje....dík

15.1.2008 17:27

janda napsal(a):
A když už se tu tak roztahuju přidám ještě jednu story do frcu. Jednou se jelo na veřejňák a Lucky měl jet taky. Takže jsem čapla telefon, dvojice nahlásila a vůbec mi to nedošlo, takže jsem nahlásila klasicky jezdce s Luckym. Když jsme tam dojeli a šli na prezentaci. Takže jsem to odprezentovala beze změn a potom mi houklo. Co když budou chtít vidět průkazy, že je vše o.k.? Žádného Luckyho jsme totiž oficiálně nepřivezli, jen Tkáče Iluzí. No horký pot mě polil, že budu muset potupně ukazovat koně, jestli všechno odpovídá a jestli nešijem na pořadatele nějakou boudu....
Ale naštěstí je ani vidět nechtěli, ale mám takovou obavu, že jestli ten kůň ještě někam pojede, trapasu se časem neubráníme. Lucky je prostě silně zažitý a málokdo si uvědomí v tu chvíli skutečný stav věcí....

welsky pony Terezka bouhužel už po smrti měla jsem ji moc rada zemřela mladounka v 7letech

15.1.2008 17:33

kackach napsal(a):
welsky pony Terezka bouhužel už po smrti měla jsem ji moc rada zemřela mladounka v 7letech

a jeji 4 lety syn Ferda

15.1.2008 17:40

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Kobyla Saxána a její syn Generale Saxána

15.1.2008 17:47

cheyenne napsal(a):
Kobyla Saxána a její syn Generale Saxána

já mám Honzíka poník a měla jsem Ferduznala jsem Bohouše.Dominiku,Tomáše,ivana,žanetu,vrátu,

15.1.2008 18:09

woldemortik napsal(a):
já mám Honzíka poník a měla jsem Ferduznala jsem Bohouše.Dominiku,Tomáše,ivana,žanetu,vrátu,

Tak když jsme vymýšleli jména pro hříbátka v hřebčíně Klokočov, tak to bylo něco:-).
Každý rok jedno písmeno, jede se podle abecedy. Každý rok cca 15 - 20 hříbat , takže kdysi tam byla i kobylk. Jinak z mých oblíbených koní:

Igora, Chytroš, Chlup, Iluška, Ivoš, Karel, Jáma, Jitka,Jasná, , , Ikona, Jalta...

15.1.2008 18:28

eliska84 napsal(a):

jéé my máme Josefínku(Pepinu) kočku

15.1.2008 18:28

barletka napsal(a):
Tak když jsme vymýšleli jména pro hříbátka v hřebčíně Klokočov, tak to bylo něco:-).
Každý rok jedno písmeno, jede se podle abecedy. Každý rok cca 15 - 20 hříbat , takže kdysi tam byla i kobylk. Jinak z mých oblíbených koní:

Igora, Chytroš, Chlup, Iluška, Ivoš, Karel, Jáma, Jitka,Jasná, , , Ikona, Jalta...

POPELKA

15.1.2008 20:03

red and white napsal(a):
POPELKA

Pak znám ještě : Věrná, Pěkná, Letná, Saxana, Vendulka, Verunka...

15.1.2008 20:26

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Bezvadný téma, tak abych přispěla, naše kobylka je Čokoláda (109Dux) a po ní máme Čelzí, Čárlse, Činzánku, tyto sice nejsou typicky česká jména, ale jsou \"zčeštilá\" píšou se česky

15.1.2008 20:30

xkola200 napsal(a):
Bezvadný téma, tak abych přispěla, naše kobylka je Čokoláda (109Dux) a po ní máme Čelzí, Čárlse, Činzánku, tyto sice nejsou typicky česká jména, ale jsou \"zčeštilá\" píšou se česky

ty jo sem rada ze se tema chytlo to sem necekala ze se zalibi......napadlo me to vcera vecer pred spanim

15.1.2008 20:30

xkola200 napsal(a):

Čusík Áji. Koukni na téma neznáte někdo tyhle koně....

15.1.2008 20:44

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Poník se jmenuje Tadeáš, pak máme ještě psa Aničku, fretku Láďu, myši Adélu a Boženu a pavouka Matyldu. Jen novej pes se jmenuje anglicky - Mighty

15.1.2008 21:46

sccary napsal(a):
to bylo na Karlika

Pro Sccary: Jo Karlík je milionový hřebec Stará se o něj s přehledem moje 2-letá dcerka Jen škoda že je slepý i když mu to nijak nepřekáží.

15.1.2008 21:54

kackach napsal(a):

Moc krásná kobylka, škoda...

15.1.2008 21:58

tadik napsal(a):
Poník se jmenuje Tadeáš, pak máme ještě psa Aničku, fretku Láďu, myši Adélu a Boženu a pavouka Matyldu. Jen novej pes se jmenuje anglicky - Mighty

Konečně téma i pro širokou veřejnost!!!. Trochu "modré krve" - hucul jménem Bušek (ale z Velhartic není).

15.1.2008 22:01

koki napsal(a):
Tak tohle je Karlík

je fakt suprovy jak sem ho poprve uvidela ukazovala sem ho cele rodine to je skoda ze je slepy ale hlavne ze je hodny a dela vam radost

15.1.2008 22:02

kackach napsal(a):

copak se ji stalo je krasna

15.1.2008 22:04

mikca napsal(a):
Konečně téma i pro širokou veřejnost!!!. Trochu "modré krve" - hucul jménem Bušek (ale z Velhartic není).

vypada to jako foto na plazi

15.1.2008 22:07

mikca napsal(a):

No tak já mám Lupínka. Měla jsem Soňu - přejmenovali jsme ji na Sonia, její první hříbě Lucifer po Jašovi, můj první kůň byl Kaštan akorát se psal se SZ (bohužel už nežije), a druhé hříbě Soni mělo otce Miloše (ten už taky nežije).A v okolí máme Lucku, Myšku, Béďu, Bobeše a pár Jurášků (to byl myslím český zbojník - Ondráš a Juráš). Určitě by se jich našlo v paměti z okolí víc ale nechám toho.Foto nedodám žádné v tomto compu nemám ano jedno.

15.1.2008 22:30

thesis napsal(a):
No tak já mám Lupínka. Měla jsem Soňu - přejmenovali jsme ji na Sonia, její první hříbě Lucifer po Jašovi, můj první kůň byl Kaštan akorát se psal se SZ (bohužel už nežije), a druhé hříbě Soni mělo otce Miloše (ten už taky nežije).A v okolí máme Lucku, Myšku, Béďu, Bobeše a pár Jurášků (to byl myslím český zbojník - Ondráš a Juráš). Určitě by se jich našlo v paměti z okolí víc ale nechám toho.Foto nedodám žádné v tomto compu nemám ano jedno.

Ivan :)

15.1.2008 22:32

ettelwen napsal(a):
Karina

Berry sice není české jméno, ale když mě naštve, říkám mu Bedřichu

16.1.2008 00:02

ettelwen napsal(a):
Berry sice není české jméno, ale když mě naštve, říkám mu Bedřichu

To u nas vzdycky daji koni takovy krasny vzneseny jmeno a nakonec z toho vyleze nejaka hruza, doufam, ze se nikdo neurazi, kdyz par vypisu:
Blaness- Blazena
Bohema- Bozena
Bonstar- Bohous
Yosemite Park-Josef ci Pepa
atd, jeste jsme meli Filipku, ale ta se tak jmenovala doopravdy.

16.1.2008 16:34

cibi napsal(a):
To u nas vzdycky daji koni takovy krasny vzneseny jmeno a nakonec z toho vyleze nejaka hruza, doufam, ze se nikdo neurazi, kdyz par vypisu:
Blaness- Blazena
Bohema- Bozena
Bonstar- Bohous
Yosemite Park-Josef ci Pepa
atd, jeste jsme meli Filipku, ale ta se tak jmenovala doopravdy.

Mě se lidský jména pro koně nikdy nelíbily...a nakonec mám už čtvrtý rok Vojtu!

16.1.2008 19:05

lenocka napsal(a):
Mě se lidský jména pro koně nikdy nelíbily...a nakonec mám už čtvrtý rok Vojtu!

Ahoj, tohle téma se mi taky líbí Moje kobča se sice jmenuje Arka, ale zaujala mě fotka kobylky(ponička, hnědka s mléčnou hubou) Lívie (aspoň doufám) je mezi prvními příspěvky a dost mi připomíná mojí bývalou kobylku- odku prosím je? Díky

16.1.2008 19:50

sccary napsal(a):
copak se ji stalo je krasna

ahoj, to nikdo nezistil co ji bylo..dostala křeče do břicha a do par hodin zemřela volali jsme aji veterinaře...ale kolika pry to nebyla a na pitvu jsme ji nechtěli davat protože by ji to stejank nevratilo zpet..měla jsem ji moc rada

17.1.2008 08:38

mojza napsal(a):
Ahoj, tohle téma se mi taky líbí Moje kobča se sice jmenuje Arka, ale zaujala mě fotka kobylky(ponička, hnědka s mléčnou hubou) Lívie (aspoň doufám) je mezi prvními příspěvky a dost mi připomíná mojí bývalou kobylku- odku prosím je? Díky

A moje Barbora :-)

17.1.2008 09:51

racina napsal(a):
A moje Barbora :-)

Můj poník se jmenuje Blanka.Dřív se mi to jméno nelíbilo,ale dnes na ní nedám dopustit.A když zlobí,je to Blanice.

18.1.2008 18:10

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Dominika

18.1.2008 18:17

mojza napsal(a):

Pro Mojza : Kobylka je sht.pony a je z Jesenicka . Už jí dávno bylo 20 let a pokud byla tvoje tak ji měl Gabriel Konečný z Lázní Priessnitz .

18.1.2008 18:26

zzana napsal(a):
Dominika

Klisna Radka hafling X arab

18.1.2008 18:31

spagat napsal(a):
Klisna Radka hafling X arab

tolik koniku jsem ani necekala
Jinak diky etelwen ze pridala i svoje krasavce

18.1.2008 19:22

sccary napsal(a):
tolik koniku jsem ani necekala
Jinak diky etelwen ze pridala i svoje krasavce

Tak já se starala o poníka Bohouše, ale spíš jsem mu říkala Bobe
Jediná fotka co mám, sory za kvalitu:

18.1.2008 21:54

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

->tak já jsme si přivezla kobylku Lenku, jenže taktéž se mi lidská jména vůbec nelíbí, takže když jsem jí vyřizovala modrý průkaz, nechala jsem jí zapsal jako Ellisa no hádejte jak jí říkám.....Eliška!

18.1.2008 22:22

microfon napsal(a):
->tak já jsme si přivezla kobylku Lenku, jenže taktéž se mi lidská jména vůbec nelíbí, takže když jsem jí vyřizovala modrý průkaz, nechala jsem jí zapsal jako Ellisa no hádejte jak jí říkám.....Eliška!

já mám sie Jerryho,ale když mě zlobí,což je přes zimu docela často,tak mu říkám Jerolíme

19.1.2008 17:38

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Bára

19.1.2008 17:55

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Lucka huculka

19.1.2008 18:24

anky33 napsal(a):
Lucka huculka

Ještě jedna Bára. Takto vypadá po 3 měsících výkrmu. Když se přivezla byla to kostra s kůží.

19.1.2008 19:44

spagat napsal(a):
Ještě jedna Bára. Takto vypadá po 3 měsících výkrmu. Když se přivezla byla to kostra s kůží.

Lucinka rasna libi se mi strakaci a Barus se pekne vyspravila a je moc hezka

19.1.2008 23:05

sccary napsal(a):
Lucinka rasna libi se mi strakaci a Barus se pekne vyspravila a je moc hezka

Moje první "učitelka" byla provozačka Dáša,dál mě pak učila profesorka Šárka.Fotečky už nemám,je to víc než 20let.Dlouho jsem s koníky nebyla,hodně zapomněla a tak jsem si pořídila docentku Růženku.Ve stáji jí s oblibou říkají Kraken...Ale nedám,je první moje,v srdíčku hluboko,snad si porozumíme

21.1.2008 16:52

sccary napsal(a):

Moje bývala kobyka Lenka

Haflingerka Bára

21.1.2008 17:34

blanche napsal(a):
Haflingerka Bára

moje Sáva,nevím zda tohle jméno je české,ale myslím že je,jelikož jsem ho našla v kalendáři

21.1.2008 17:35

anushka napsal(a):
moje Sáva,nevím zda tohle jméno je české,ale myslím že je,jelikož jsem ho našla v kalendáři

a Wendy-vendula

21.1.2008 17:35

anushka napsal(a):

kolik má Sáva vkh?
Bara krasna fotecka

21.1.2008 17:37

sccary napsal(a):
kolik má Sáva vkh?
Bara krasna fotecka

jé strakáček

21.1.2008 17:38

blanche napsal(a):
Haflingerka Bára

ještě jsem si vzpoměla na haflingské bráchy Adam a Pavel.Pak kobylka Soňa,Linda,Erika,Bára.
No a takové české jako Zrzeček,Kaštan,Puclík,Komtesa,Kristal,všechno haflíci,Májka-huculka,možná si časem ještě na nějaké vzpomenu.

21.1.2008 18:28

v v napsal(a):
ještě jsem si vzpoměla na haflingské bráchy Adam a Pavel.Pak kobylka Soňa,Linda,Erika,Bára.
No a takové české jako Zrzeček,Kaštan,Puclík,Komtesa,Kristal,všechno haflíci,Májka-huculka,možná si časem ještě na nějaké vzpomenu.

A nezapoměla jsi na Tomáše, Madlenky, Šimona, Žeňu, Hedušku, Betynku, Matese, Matěje a všechny ostatní? No bylo jich dost, viď?

21.1.2008 19:11

sccary napsal(a):
kolik má Sáva vkh?
Bara krasna fotecka

pro scary(zuzu- Sáva má cca 130cm,proč?

21.1.2008 20:24

lenocka napsal(a):
A nezapoměla jsi na Tomáše, Madlenky, Šimona, Žeňu, Hedušku, Betynku, Matese, Matěje a všechny ostatní? No bylo jich dost, viď?

Tak já mám taky koníka s pravým českým jménem - Bobeš. Ale spíš je to Bobule, Bobšouš, Bobulák atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík