marijanka
napsal(a):
Nezdá se vám to "trochu moc" ???
ani ne. já mám koníka tak ybez papírů, bez ničeho a mám ho za 25 000, a bývalý majitel ho koupil za 35!
v v
napsal(a):
Taky se mi to zdá akorát za zdravého a bezproblémového koně okolo 3-5ti let.
hmm, tak tomuhle je údajně 11 let, je to hřebec a stojí u jednoho komedianta na dvoře, kde jaksi nedostává žádný seno, slámu - to co si kde vyhrabe je veškerá jeho strava. Lehnout si taky nemá kde a "majitel" ho původně chtěl dát sežrat tygrům....
marijanka
napsal(a):
hmm, tak tomuhle je údajně 11 let, je to hřebec a stojí u jednoho komedianta na dvoře, kde jaksi nedostává žádný seno, slámu - to co si kde vyhrabe je veškerá jeho strava. Lehnout si taky nemá kde a "majitel" ho původně chtěl dát sežrat tygrům....
Hele, tak ty UDAJNE...nestarej se o ostatni ale o sebe, uz jste trapni
Az predlozis nejake dukazy, tak si tu pomlouvej koho chces a nerypej
Prvni resis cenu, pak toho kone, zamysli se nad hlavou a patou Tveho prispevku.
A ja prodala sveho byvaleho kone bez PP za 25, puv.byl za 35, ale dala jsem ho do dobrych podminek a tak i levneji, ale i tak jsem mela zajemcu plno, ja si ale lidi, kterym kone sverim vybiram vis
To je on
marijanka
napsal(a):
no takmému je 8, byl to hajzlík, nic neuměl, kousal, dělal si z lidí prdel..a i tak jem ho koupila za 25 a to je k tomu všemu valach..na hřebce je to dobrá cena, to že nedostává seno a tak je sice smutné, ale kromě podvýživy může být jinak zdravý, ajá bych ho ha za tu cenu brala, vždycky z něj může být krásný a hodný koník . a už jen kvůli toho, že tam tak přežívá bych si ho vzala, aby se měl lépe
jessyn
napsal(a):
A ja prodala sveho byvaleho kone bez PP za 25, puv.byl za 35, ale dala jsem ho do dobrych podminek a tak i levneji, ale i tak jsem mela zajemcu plno, ja si ale lidi, kterym kone sverim vybiram vis
To je on
...podle precteni prispevku, si myslim ze to UDAJNE je jenom na ty roky. tak proc se hned tak cilite? S usmevem jde vsechno lip
jessyn
napsal(a):
To je on
Co se vztekáš???!!! Chci slyšet názor od normálních lidí a nejsem zvědavá na nějaký vyšilování... Navíc tu není řeč o prodeji, ale o koupi... Přeju krásnej den
Pěknej poník
jessyn
napsal(a):
To je on
...hmm a nauč se číst zkus to pěkně od začátku a přemýšlej nad významem a postavením slov ve větě ....
santosek
napsal(a):
no takmému je 8, byl to hajzlík, nic neuměl, kousal, dělal si z lidí prdel..a i tak jem ho koupila za 25 a to je k tomu všemu valach..na hřebce je to dobrá cena, to že nedostává seno a tak je sice smutné, ale kromě podvýživy může být jinak zdravý, ajá bych ho ha za tu cenu brala, vždycky z něj může být krásný a hodný koník . a už jen kvůli toho, že tam tak přežívá bych si ho vzala, aby se měl lépe
Myslím že 25 000,- není moc, pokud je koník relativně zdravý
marijanka
napsal(a):
O víkendu jsem se na něj byla podívat - na to, jak tam živoří klobouk dolů! Čekala jsem, že to bude horší... Díky za názory
No,záleží na plemenu,sáří,zdravotnímu stavu a co umí.Občas se stává,že koník leží ladem,protože si s majitelem nesedl.Ne každý koník,se kterým se nejezdí a lidi nemazlí,je týraný.Nebo na něj nemá místo,může to být různé.
svatka
napsal(a):
Za kone "bez jakychkoliv papiru" bych nedala ani dekuju, protoze by taky mohl byt kradeny, nemohl byt nikdy ockovany atd. Jina situace je u kone bezpuvodoveho, tam za zdrave, hodne zvire ta cena neni vysoka.
můj známý koupil kobylu bez PP za 50 tisíc - strakatou kobylku asi 6let. Pak litoval, kobyla nejen že nic neuměla ale byla totálně zkažená... Ale nevrátil, je s ní spokojen :)
marijanka
napsal(a):
Co se vztekáš???!!! Chci slyšet názor od normálních lidí a nejsem zvědavá na nějaký vyšilování... Navíc tu není řeč o prodeji, ale o koupi... Přeju krásnej den
Pěknej poník
Ja to mam v hlave v poradku
ale ty ne kdyz rikas mojemu byvalemu parkurakovi poniku, od kdy maji ponici okolo 170?
radule
napsal(a):
...dekuji za poklonu.
Stredovek je pro ty lidi co maj nazory, ze kun ze staje bez udidla a dalsich mucidel nevyleze, mlati kone,nema kone naockovane, nebo aspon prukaz
Abych rekla pravdu, moc takovych neznamnastesti
Ja a Eman-ten byl fakt koupen naholo, ale do dobrych ruk a vse se mu zaridilo
jessyn
napsal(a):
Stredovek je pro ty lidi co maj nazory, ze kun ze staje bez udidla a dalsich mucidel nevyleze, mlati kone,nema kone naockovane, nebo aspon prukaz
...to ti gratuluju, tady nejde o to vyridit to, ikdyz samozrejme v dnesni dobe ti nikdo nic zadarmo neda. ale proc tady mluvis o stredoveku a atd. ja si nemyslim, ze vsichni musi vedet vsechno. podle me je lepsi se zeptat, nez udelat nejakou kravinu.
radule
napsal(a):
...a toto bylo mysleno tim,ze kun nema papiry, nejednalo se o puvod. jenze kdyz se chce clovek tady na neco zeptat, tak se pak cejti jeko uplnej tydyt.
Ja to pochopila, ale radsi jsem to napsala jeste jinak, ne vsichni si uvedomi, ze dneska modry prukaz = ockovak A ze modry prukaz = ockovak ale nerovna se papiry
jessyn
napsal(a):
Prosímtě není to kříženec hafloše a norika ??a ktomu jirčák???Kamarádka takového koně prodalal , já si sním užila .Ale zlato . Ráda bych se o něem něco dověděla(jak se má a kde teď je , ráda bych i foto.
spirit
napsal(a):
můj známý koupil kobylu bez PP za 50 tisíc - strakatou kobylku asi 6let. Pak litoval, kobyla nejen že nic neuměla ale byla totálně zkažená... Ale nevrátil, je s ní spokojen :)
Byvala stajova kolegyne mela kobylu bez PP. Kobyla vychodila S parkur, L drezuru a prodavala ji mam dojem okolo sto tisic. Celkem smula, protoze mit papiry, byvala by za ni dostala za ni dvakrat i trikrat tolik.
jenny
napsal(a):
Tytam jsou doby, kdy se bezpapírák dal koupit za nějakých 10 - 15 tisíc. Sama zírám, jak ceny koní jdou neuvěřitelně nahoru, a to i těch určených pouze pro rekreaci a "ježdění po lese". Holt se s tím budeme asi muset smířit.
Mne neslo o papiryXnepapiry ve smyslu puvod. Slo mi o kone bez dokladu, tj. bez modreho prukazu. Takovy kun A/ neni ockovany, minimalne nekolik let, B/ neni registrovany, za coz pak teoreticky muzete schytat mastnou pokutu, C/ se muze pri vystavovani prukazu ci jinak (udela se genotyp, v letni srsti vyleze vyzeh apod.) ukazat, ze je kun kradeny, vy ho budete muset vratit pravoplatnemu majiteli a zbydou vam oci pro plac, muzete se soudit s tim, kdo vam kone prodal, ale to je tak vse.
jessyn
napsal(a):
No vidite, kazdej to myslel jinak, hold to ma vicero vyznamu..
Jo je to vykastrovanej hrebec, ale jen jednu varle
Znam ho asi od jeho tri let, vzdycky to byl fesak, ne sice kun pro me, ale verim, ze se najdou lidi, kterym tohle tezsi plemeno vyhovuje,
Eman byl jinak hrozne hodnej a obcas trosku zdechlej.
Jezdila sem na nem asi rok pravidelne. Hodny kun.