Amant - Harlow/Ariadne nar. 1991

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2008 08:25

Čauky! Neznáte někdo tohoto koníka?

16.1.2008 09:10

marijanka napsal(a):

Amanta jsem znama jednoho parkutového šilma - stodola, jestli je to on...

16.1.2008 09:19

haisovad napsal(a):
Amanta jsem znama jednoho parkutového šilma - stodola, jestli je to on...

Čauky! no šiml to byl - teď už, ale bude asi bílej Stodola to moc nebyla. Je to A1/1. Stál na Labouni (U Jičína) do svých asi 9 let, pak se prodal. V tý době jsem byla mimo republiku. Jinak jsme spolu lítali po parkurech... Jsem si na něj vzpomněla, kde mu asi je konec ....

16.1.2008 09:30

marijanka napsal(a):
Čauky! no šiml to byl - teď už, ale bude asi bílej Stodola to moc nebyla. Je to A1/1. Stál na Labouni (U Jičína) do svých asi 9 let, pak se prodal. V tý době jsem byla mimo republiku. Jinak jsme spolu lítali po parkurech... Jsem si na něj vzpomněla, kde mu asi je konec ....

No s jedním Amantem chodila parkury Hassová...ale to už je hóódně dlouho...cca 14 let. V té době mi bylo nějakejch devět let tak mi připadal jako stodola...každopádně tento Amant po dlouhém léčení musel být utracen s důvodu rozbujelé rakoviny...nejsem poslen dobrých zpráv a je mi to líto.

16.1.2008 09:34

haisovad napsal(a):
No s jedním Amantem chodila parkury Hassová...ale to už je hóódně dlouho...cca 14 let. V té době mi bylo nějakejch devět let tak mi připadal jako stodola...každopádně tento Amant po dlouhém léčení musel být utracen s důvodu rozbujelé rakoviny...nejsem poslen dobrých zpráv a je mi to líto.

...tak to nebude on. Díky

16.1.2008 09:38

marijanka napsal(a):
...tak to nebude on. Díky

Já ho pamatuji od Radka Housy z Libunce kam jsme jezdili do haly...moc se mi líbil (sen o Juráškovi, 9ti letá laivka-to musíte chápat) a když mě chtěl Radek pozlobit tak mi řekl ať ho nasedlán a nauzdím...já si vzala židli a tarabila na Amanta sedlo...ostatní stály u boxu a chechtaly se...no srááánda největší.
Amant mě asi chápal, stál jako přikovanej a čekal co tam jako blbnu...
Možná doma najdu nějaké fotky, kouknu se...

16.1.2008 09:48

haisovad napsal(a):
Já ho pamatuji od Radka Housy z Libunce kam jsme jezdili do haly...moc se mi líbil (sen o Juráškovi, 9ti letá laivka-to musíte chápat) a když mě chtěl Radek pozlobit tak mi řekl ať ho nasedlán a nauzdím...já si vzala židli a tarabila na Amanta sedlo...ostatní stály u boxu a chechtaly se...no srááánda největší.
Amant mě asi chápal, stál jako přikovanej a čekal co tam jako blbnu...
Možná doma najdu nějaké fotky, kouknu se...

Ok, to by bylo super! Ty jsi někde od Jičína?

16.1.2008 10:01

marijanka napsal(a):
Ok, to by bylo super! Ty jsi někde od Jičína?

Mno bydlím kousek od Turnova ale začínala jsem u Jožina Vitáska ve Veselé...možná si k nám jezdila na závody...hele neznáš náhodou Pavla Lojdu?

16.1.2008 11:00

haisovad napsal(a):
Mno bydlím kousek od Turnova ale začínala jsem u Jožina Vitáska ve Veselé...možná si k nám jezdila na závody...hele neznáš náhodou Pavla Lojdu?

tak to už nějakej pátek je...v tý době mi bylo tak 15 let. Od 19 let jsem byla 8 roků mimo ČR a závodit jsem začla zase až minulou sezonu... Jméno mi nic neříká...možná podle vidění, ale spíš ne...

16.1.2008 11:08

marijanka napsal(a):
tak to už nějakej pátek je...v tý době mi bylo tak 15 let. Od 19 let jsem byla 8 roků mimo ČR a závodit jsem začla zase až minulou sezonu... Jméno mi nic neříká...možná podle vidění, ale spíš ne...

A okduk jsi ty?
Pavel má koně ve Žlunicích...

16.1.2008 11:22

haisovad napsal(a):
A okduk jsi ty?
Pavel má koně ve Žlunicích...

jéééé Žlunice! Tam má někdo koně??? nevím... No já jsem z Jičíněvse, tj. asi 8 km od Jičína a Žlunice jsou tak 5km no to je pr...teda sranda

16.1.2008 11:24

marijanka napsal(a):
jéééé Žlunice! Tam má někdo koně??? nevím... No já jsem z Jičíněvse, tj. asi 8 km od Jičína a Žlunice jsou tak 5km no to je pr...teda sranda

No jestli se nepřestěhoval tak jo...byla mu prodána má učitelka Nifa...a u něj také v nedožitých 29ti letech zemřela...srdeční záležitost
Já jako malej špunt

16.1.2008 12:09

haisovad napsal(a):
No jestli se nepřestěhoval tak jo...byla mu prodána má učitelka Nifa...a u něj také v nedožitých 29ti letech zemřela...srdeční záležitost
Já jako malej špunt

ty jo 29 let, to kdyby se dožil i můj Boban
krásná fotka!
Tady je - v květnu mu bude 17 let ...

16.1.2008 12:13

haisovad napsal(a):
Já jako malej špunt

ještě tady v akci

16.1.2008 12:15

marijanka napsal(a):

no, tak ještě jednu...já ho prostě miluju

16.1.2008 12:16

marijanka napsal(a):
ty jo 29 let, to kdyby se dožil i můj Boban
krásná fotka!
Tady je - v květnu mu bude 17 let ...

Krásnej
Jj, Nifa byla jedna ze starých zemských klisen furioska...všestranná, houževnatá, výborná matka...ještě v pětadvaceti měla posledního potomka-klisnu. My máme ve stáji také jednu veteránku...babičku Lucinku, letos v červnu 28 let...

16.1.2008 17:45

marijanka napsal(a):

Marti,ta je pro Tebe

Toto je Amant,foceno tuším roku 99??

Přidejte reakci

Přidat smajlík