haisovad
napsal(a):
Amanta jsem znama jednoho parkutového šilma - stodola, jestli je to on...
Čauky! no šiml to byl - teď už, ale bude asi bílej Stodola to moc nebyla. Je to A1/1. Stál na Labouni (U Jičína) do svých asi 9 let, pak se prodal. V tý době jsem byla mimo republiku. Jinak jsme spolu lítali po parkurech... Jsem si na něj vzpomněla, kde mu asi je konec
....
marijanka
napsal(a):
Čauky! no šiml to byl - teď už, ale bude asi bílej Stodola to moc nebyla. Je to A1/1. Stál na Labouni (U Jičína) do svých asi 9 let, pak se prodal. V tý době jsem byla mimo republiku. Jinak jsme spolu lítali po parkurech... Jsem si na něj vzpomněla, kde mu asi je konec
....
No s jedním Amantem chodila parkury Hassová...ale to už je hóódně dlouho...cca 14 let. V té době mi bylo nějakejch devět let tak mi připadal jako stodola...každopádně tento Amant po dlouhém léčení musel být utracen s důvodu rozbujelé rakoviny...nejsem poslen dobrých zpráv a je mi to líto.
haisovad
napsal(a):
No s jedním Amantem chodila parkury Hassová...ale to už je hóódně dlouho...cca 14 let. V té době mi bylo nějakejch devět let tak mi připadal jako stodola...každopádně tento Amant po dlouhém léčení musel být utracen s důvodu rozbujelé rakoviny...nejsem poslen dobrých zpráv a je mi to líto.
...tak to nebude on. Díky
marijanka
napsal(a):
...tak to nebude on. Díky
Já ho pamatuji od Radka Housy z Libunce kam jsme jezdili do haly...moc se mi líbil (sen o Juráškovi, 9ti letá laivka-to musíte chápat) a když mě chtěl Radek pozlobit tak mi řekl ať ho nasedlán a nauzdím...já si vzala židli a tarabila na Amanta sedlo...ostatní stály u boxu a chechtaly se...no srááánda největší.
Amant mě asi chápal, stál jako přikovanej a čekal co tam jako blbnu...
Možná doma najdu nějaké fotky, kouknu se...
haisovad
napsal(a):
Já ho pamatuji od Radka Housy z Libunce kam jsme jezdili do haly...moc se mi líbil (sen o Juráškovi, 9ti letá laivka-to musíte chápat) a když mě chtěl Radek pozlobit tak mi řekl ať ho nasedlán a nauzdím...já si vzala židli a tarabila na Amanta sedlo...ostatní stály u boxu a chechtaly se...no srááánda největší.
Amant mě asi chápal, stál jako přikovanej a čekal co tam jako blbnu...
Možná doma najdu nějaké fotky, kouknu se...
Ok, to by bylo super! Ty jsi někde od Jičína?
haisovad
napsal(a):
Mno bydlím kousek od Turnova ale začínala jsem u Jožina Vitáska ve Veselé...možná si k nám jezdila na závody...hele neznáš náhodou Pavla Lojdu?
tak to už nějakej pátek je...v tý době mi bylo tak 15 let. Od 19 let jsem byla 8 roků mimo ČR a závodit jsem začla zase až minulou sezonu... Jméno mi nic neříká...možná podle vidění, ale spíš ne...
marijanka
napsal(a):
jéééé Žlunice! Tam má někdo koně??? nevím... No já jsem z Jičíněvse, tj. asi 8 km od Jičína a Žlunice jsou tak 5km
no to je pr...teda sranda
No jestli se nepřestěhoval tak jo...byla mu prodána má učitelka Nifa...a u něj také v nedožitých 29ti letech zemřela...srdeční záležitost
Já jako malej špunt
haisovad
napsal(a):
No jestli se nepřestěhoval tak jo...byla mu prodána má učitelka Nifa...a u něj také v nedožitých 29ti letech zemřela...srdeční záležitost
Já jako malej špunt
ty jo 29 let, to kdyby se dožil i můj Boban
krásná fotka!
Tady je - v květnu mu bude 17 let ...
haisovad
napsal(a):
Já jako malej špunt
ještě tady v akci
marijanka
napsal(a):
jéééé Žlunice! Tam má někdo koně??? nevím... No já jsem z Jičíněvse, tj. asi 8 km od Jičína a Žlunice jsou tak 5km
no to je pr...teda sranda
no, tak ještě jednu...já ho prostě miluju
marijanka
napsal(a):
ty jo 29 let, to kdyby se dožil i můj Boban
krásná fotka!
Tady je - v květnu mu bude 17 let ...
Krásnej
Jj, Nifa byla jedna ze starých zemských klisen furioska...všestranná, houževnatá, výborná matka...ještě v pětadvaceti měla posledního potomka-klisnu. My máme ve stáji také jednu veteránku...babičku Lucinku, letos v červnu 28 let...
marijanka
napsal(a):
Čauky! Neznáte někdo tohoto koníka?
Marti,ta je pro Tebe
Toto je Amant,foceno tuším roku 99??