Čtvrtek,v dálce se blíží víkend :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2008 06:34

Ahoj holkýýý...

Jsem teď 2celé dny v práci...Tak na mě myslete...
Evi,jak mladé???Už jste rodičové?? Klári,to když budeš mít volňáska,se na mě můžeš přijít podívat...
Holky jsem sestříhnutá(jen lehce),ale nemám žádné foto...Tak až bude,dodám Tak mějte príma den a hlavně ať Vám neprší....

17.1.2008 06:56

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

Evi,jak mladé???Už jste rodičové?? Klári,to když budeš mít volňáska,se na mě můžeš přijít podívat...
Holky jsem sestříhnutá(jen lehce),ale nemám žádné foto...Tak až bude,dodám Tak mějte príma den a hlavně ať Vám neprší....

hoj Zuzajdi a pozdějipříchozí zbytku...:)))
Zuziku, tobě přeju žádné protivné lidi..Já sjem včera měla poradu, tož sjem fakt neměla čas a kupu prácce k tomu...ale byla sjem včera zase na bembajzu a pak večer v kině na Václava - docela fajny film, no, ono hlavně proto, že tam hraje Ivan Trojan a já ho zcela nepokrytě zbožňuju..:)

17.1.2008 07:53

kukinatost napsal(a):
hoj Zuzajdi a pozdějipříchozí zbytku...:)))
Zuziku, tobě přeju žádné protivné lidi..Já sjem včera měla poradu, tož sjem fakt neměla čas a kupu prácce k tomu...ale byla sjem včera zase na bembajzu a pak večer v kině na Václava - docela fajny film, no, ono hlavně proto, že tam hraje Ivan Trojan a já ho zcela nepokrytě zbožňuju..:)

Hezké ránko přeji i já A doufám, že se oproti včerejšku značně polepšíme :-) Zuziku, až si nás budeš večer pročítat, doufám, že jsi to v práci přežila bez ujmy..
Ani jsem včera Klárce nestačila pochválit ony umělecké fotečky se západem slunce a Janince přeju pořádny švih při púodání bembajzu
Na stole mi voní kávička, jogurtek putuje do bříška a čekám na dalšího příchozícího človíčka

17.1.2008 07:58

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

ahoj Lenošku, tož to máš fajné ránko...mě od rána bolí halva a zjišťuju prooč, páč mě bolí zub...jo, onn zub chystající se na vytrhnutí, asi mě odvezou......a už tu mám lidi, takže valím bouchat...

17.1.2008 08:00

lanika napsal(a):
Hezké ránko přeji i já A doufám, že se oproti včerejšku značně polepšíme :-) Zuziku, až si nás budeš večer pročítat, doufám, že jsi to v práci přežila bez ujmy..
Ani jsem včera Klárce nestačila pochválit ony umělecké fotečky se západem slunce a Janince přeju pořádny švih při púodání bembajzu
Na stole mi voní kávička, jogurtek putuje do bříška a čekám na dalšího příchozícího človíčka

Ahojík holky,
hlásím že v Turnově totál leje...sníh je fuč
Kafíčko mi také voní pod nosem a ke snídani chlebík s marmoškou...
Včera jsem byla u kamarádky koňařky, která je mateřské...heh, kesaly jsme od šesti do devíti a byly jsme tak v desetině toho co jsme chtěly všechno probrat...klasika
V neděli začínáme s výchovou Luny, půjdeme na delší prochajdu ještě s Leušou aby nebyly Luna takovej závislák...tak jsem na to zvědavá
Jo a musím Vám něco povědět. Naši zachraňovali z baráku kočičku...byla v okapu den a půl a nemohla domů...samozřejmě fotografováním je postižená celá rodina...tak to máme zdokumentované...první se angažovala máma jako že za buřt udělá kocour cokoliv...

17.1.2008 08:05

kukinatost napsal(a):
ahoj Lenošku, tož to máš fajné ránko...mě od rána bolí halva a zjišťuju prooč, páč mě bolí zub...jo, onn zub chystající se na vytrhnutí, asi mě odvezou......a už tu mám lidi, takže valím bouchat...

Jani...moudrák tě bere? Moc s tebou cítím a věřím že ten holomek bolet přestane...mimochodem, zubařka mi zub léčí již čtyři mesíce...
Buřt nevyšel tak přišel na řadu výjezd hasičů...

17.1.2008 08:05

haisovad napsal(a):
Jani...moudrák tě bere? Moc s tebou cítím a věřím že ten holomek bolet přestane...mimochodem, zubařka mi zub léčí již čtyři mesíce...
Buřt nevyšel tak přišel na řadu výjezd hasičů...

A na Jasiče jsme opravdu neměli...

17.1.2008 08:08

haisovad napsal(a):
A na Jasiče jsme opravdu neměli...

a za chvíli kocour cestoval dolů...a jelikož ho nikdo nechtěl ani z Hasičů ani z okolních domů tak cestoval odpoledne s našima domů...takže máme doma Spidermana kocoura

17.1.2008 08:14

haisovad napsal(a):
a za chvíli kocour cestoval dolů...a jelikož ho nikdo nechtěl ani z Hasičů ani z okolních domů tak cestoval odpoledne s našima domů...takže máme doma Spidermana kocoura

Bobek malý, roztomilý....Dany, vaši zaslouží zlatou medaili :-) Ted si tak představuju, jestli by ti naši "ochotní" hasiči přijeli kvůli kočce v okapu Těžko,,,,,

U nás zatím zamračeno, snad nezačne pršet.....Kde je to léééééééééééééto????????
Hele, Oskárek

17.1.2008 08:22

lanika napsal(a):
Bobek malý, roztomilý....Dany, vaši zaslouží zlatou medaili :-) Ted si tak představuju, jestli by ti naši "ochotní" hasiči přijeli kvůli kočce v okapu Těžko,,,,,

U nás zatím zamračeno, snad nezačne pršet.....Kde je to léééééééééééééto????????
Hele, Oskárek

Mno také se k tomu neměly... První volali Policajty a nechtěli s tím mét nic společného...pak Hasiči, že to není jejich práce...když po hodině máma volala znovu tak teda přijeli no...ale také jim to dalo přemlouvání...
Kocour je krásnej...zatím zvyklej doma protože ho ostatní naší kocouři neberou do party...normálka, hájí si území.
Já chci léééto, bééééé

17.1.2008 08:36

haisovad napsal(a):
Mno také se k tomu neměly... První volali Policajty a nechtěli s tím mét nic společného...pak Hasiči, že to není jejich práce...když po hodině máma volala znovu tak teda přijeli no...ale také jim to dalo přemlouvání...
Kocour je krásnej...zatím zvyklej doma protože ho ostatní naší kocouři neberou do party...normálka, hájí si území.
Já chci léééto, bééééé

Hoj baby až se trochu proberu dodám foto ze včerejší povedené akce, šli jsme spát ve tři......hela DAnny brutus záchraná akce...jo a já se vám zapoměla uplnš pochlubit zas jsem si nechala fiknout vlas tentokrát na rameno

btw Janico Trojan je skvostnej prej perlí ve Václavovi

17.1.2008 08:39

haisovad napsal(a):
Já chci léééto, bééééé

Dobré ráno,
Tak jsem po včerejší oslavě hrozně slaboučkááá a beru si půl dne dovolenou. teď už to tady do oběda vydržím ale pak se pujdu vyspat k našim a pak pojedu utratit nejaké miliony do jezdeckejch potreb
Ale moc děkuji všem za účast, škoda že vás ostatní mám tak z ruky a nemohli jste taky přijet, bylo to pravdu fajnový!!!

17.1.2008 08:46

rocky napsal(a):
Dobré ráno,
Tak jsem po včerejší oslavě hrozně slaboučkááá a beru si půl dne dovolenou. teď už to tady do oběda vydržím ale pak se pujdu vyspat k našim a pak pojedu utratit nejaké miliony do jezdeckejch potreb
Ale moc děkuji všem za účast, škoda že vás ostatní mám tak z ruky a nemohli jste taky přijet, bylo to pravdu fajnový!!!

Peťka oslavovala narozky? No tak šup šup s fotkama, jsem zvědavá, to zas musela býtakce

17.1.2008 08:51

lanika napsal(a):
Peťka oslavovala narozky? No tak šup šup s fotkama, jsem zvědavá, to zas musela býtakce

Lenuli ani snad ty fotky neee

17.1.2008 08:58

rocky napsal(a):
Lenuli ani snad ty fotky neee

Je ti zle i při pohledu na ně?

17.1.2008 09:05

lanika napsal(a):
Je ti zle i při pohledu na ně?

no nevim prave moc co je na nich

17.1.2008 09:21

rocky napsal(a):
no nevim prave moc co je na nich

Hehe, tak holky si káááply do strojků...teda fotky sééééém...Kláry, nespi a sázej

17.1.2008 10:00

haisovad napsal(a):
Hehe, tak holky si káááply do strojků...teda fotky sééééém...Kláry, nespi a sázej

Hej, haloooooooooooooo, ženské vy jste ale ostudy
Tož nesmíte tolik chlastat, aby jste byly na ifauně FIT Dany, Jani, vy jste taky usli? kurnik....Si připadám, jak bych měla samomluvu

17.1.2008 10:13

lanika napsal(a):
Hej, haloooooooooooooo, ženské vy jste ale ostudy
Tož nesmíte tolik chlastat, aby jste byly na ifauně FIT Dany, Jani, vy jste taky usli? kurnik....Si připadám, jak bych měla samomluvu

TAkže jsem tu a se zásobou foteček, takže připravit pozooor start!!!!

17.1.2008 10:13

klawdie napsal(a):
TAkže jsem tu a se zásobou foteček, takže připravit pozooor start!!!!

aaaa oslavenec s kamarádkou péťou 2

17.1.2008 10:14

klawdie napsal(a):
aaaa oslavenec s kamarádkou péťou 2

tady Andrejka a já...ještě se nám očka neklíží

17.1.2008 10:15

klawdie napsal(a):

veselé kopy...tož na zdraví...

17.1.2008 10:16

klawdie napsal(a):

Jééé, nové inage...
Já jdu zítra na schození hřívy...a na barvení, to bude mazec...
No tak pokračuj...

17.1.2008 10:16

klawdie napsal(a):
veselé kopy...tož na zdraví...

Tady následoval přesun do jiné knajpy

17.1.2008 10:18

haisovad napsal(a):
Jééé, nové inage...
Já jdu zítra na schození hřívy...a na barvení, to bude mazec...
No tak pokračuj...

DAnny tak to nezapomen nafoti...jsem si odlehčila s hřívou a je to super....

tady nějaké ty kreace, to by jsme nebyli my!!!

17.1.2008 10:18

klawdie napsal(a):
DAnny tak to nezapomen nafoti...jsem si odlehčila s hřívou a je to super....

tady nějaké ty kreace, to by jsme nebyli my!!!

17.1.2008 10:20

klawdie napsal(a):

kvuli té fotce nad jsem se válela na zemi, fuj..ale balanc to neustál.... a omlouváme se obyvatelům benešovky za rušení nočníího klidu

Evi Lukáši vstávejte!

17.1.2008 10:21

klawdie napsal(a):
kvuli té fotce nad jsem se válela na zemi, fuj..ale balanc to neustál.... a omlouváme se obyvatelům benešovky za rušení nočníího klidu

Evi Lukáši vstávejte!

Sólo pro´oslavence! krásný šestnáct na to jsme celý večer pili

17.1.2008 10:21

klawdie napsal(a):
Sólo pro´oslavence! krásný šestnáct na to jsme celý večer pili

POkus o domluvené foto....

17.1.2008 10:22

klawdie napsal(a):
POkus o domluvené foto....

zůstaneme u chaosuuuu

17.1.2008 10:22

klawdie napsal(a):
zůstaneme u chaosuuuu

nějaký cyklisti....

17.1.2008 10:23

klawdie napsal(a):
nějaký cyklisti....

SOLO pro-Evu

17.1.2008 10:23

klawdie napsal(a):
SOLO pro-Evu

a SOLO pro Lukyna

17.1.2008 10:25

klawdie napsal(a):
a SOLO pro Lukyna

Mno a tady Vám představuji našeho dalšího člena "taconásčte" který si přeje zustat v anonymitě(jinam by mě zabila)

17.1.2008 10:29

klawdie napsal(a):
Mno a tady Vám představuji našeho dalšího člena "taconásčte" který si přeje zustat v anonymitě(jinam by mě zabila)

hod mi je pls na email!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.1.2008 10:35

rocky napsal(a):
hod mi je pls na email!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tY VOLE, TO JE MAZÉÉÉC...Je vidět že jste si to náležitě užili...ale že takhle v týdnu? Samo nafotím před šmikáním a po šmikání...aby jste se měli čemu chechtat...
Mám tu šéfa, tak dělám že píšu CN...
Kala se nechce fotït...

17.1.2008 10:38

haisovad napsal(a):
tY VOLE, TO JE MAZÉÉÉC...Je vidět že jste si to náležitě užili...ale že takhle v týdnu? Samo nafotím před šmikáním a po šmikání...aby jste se měli čemu chechtat...
Mám tu šéfa, tak dělám že píšu CN...
Kala se nechce fotït...

no prave Danny v tydnu je to blbost, mela by jsi me videt, ale tak nejak jsme se domluvili a bylo to, nebo spis nemeli na vyber a streda byla jasná volba!!

at ti to moc nezkracuje, mas z nas nejdelsi hrivu tak at ti tam neco necha, uz se tesim na fota!

17.1.2008 10:45

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

Tak jako hlásím, že už jsem vzhůru, po zvonění budíku jsem jen telefonem přeházela práci na odpolko a nezvládla jsem se vyhrabat
Ale žiju
Akcička fajnová, docela jsem se tady natlemila, vzpomněla jsem si, jak jsem Andrejce posílala na mobil tu melodii a trvalo to úplně strašně dlouho, tak mám na spoustě fotek v ruce telefon ale nevadilo

17.1.2008 10:54

rocky napsal(a):
no prave Danny v tydnu je to blbost, mela by jsi me videt, ale tak nejak jsme se domluvili a bylo to, nebo spis nemeli na vyber a streda byla jasná volba!!

at ti to moc nezkracuje, mas z nas nejdelsi hrivu tak at ti tam neco necha, uz se tesim na fota!

Péťo, věřím že trpíte...ale lepší trpět v práci než kdyby to bylo v pátek a trpělo se v sobotu...
Já mám zítra dovču...musím upéct dort na ples a hlavně nemám co nasebe...standartní otázka a já zase panikařím an poslední chvíli...normálka.
Mno moc šmikat se nenechám...jen to chci trochu sesekat...a pár hnědých a blonďatých melírků přibude...jsem na to sama zvědavá, nejsem takovej alchymista jako Klárka...
Naše začátky s Leušou na jízdárně

17.1.2008 11:00

cheyenne napsal(a):
Tak jako hlásím, že už jsem vzhůru, po zvonění budíku jsem jen telefonem přeházela práci na odpolko a nezvládla jsem se vyhrabat
Ale žiju
Akcička fajnová, docela jsem se tady natlemila, vzpomněla jsem si, jak jsem Andrejce posílala na mobil tu melodii a trvalo to úplně strašně dlouho, tak mám na spoustě fotek v ruce telefon ale nevadilo

No já se tlemila hodně dlouho těm fotečkám Fotograf umí a vtáhne nás nevěďoucí téměř do děje
Holky, já už chcu strááááášně moc dlouho melír-polární stříbro a nikdy mi to nechytne tak už ani nezkouším. Ale líbilo by se mi to s tmavší čokoládovou barvičkou. A jinak chváůlím Klárky účes a na Dany jsem taky zvědavá. A Dany, blejskni se nám samozřejmě i v te večerní róbě, jasan?
Já jsem málem zapoměla, že dnes musím poslat celníkům INTRASTAT a píšu si sváma zrána na netu Ještě že je toho tento měsíc o poznání méně a stihla jsem to na poslední chvíli....

17.1.2008 11:07

lanika napsal(a):
No já se tlemila hodně dlouho těm fotečkám Fotograf umí a vtáhne nás nevěďoucí téměř do děje
Holky, já už chcu strááááášně moc dlouho melír-polární stříbro a nikdy mi to nechytne tak už ani nezkouším. Ale líbilo by se mi to s tmavší čokoládovou barvičkou. A jinak chváůlím Klárky účes a na Dany jsem taky zvědavá. A Dany, blejskni se nám samozřejmě i v te večerní róbě, jasan?
Já jsem málem zapoměla, že dnes musím poslat celníkům INTRASTAT a píšu si sváma zrána na netu Ještě že je toho tento měsíc o poznání méně a stihla jsem to na poslední chvíli....

Za kocovinou hustou tak,ze by se dala krajet a dost mozna jeste dal, je muj zaludek brcalnik. Na prvni pohled je docela obycejny, ale kdyz neco snim, zacnou se dit podivuhodné věci! V kalhotach to zabubla, v zaludku to zakunka, v puse krkne a v tom se objevi RAKOSNICEK!

sadzi saj

17.1.2008 11:08
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Za kocovinou hustou tak,ze by se dala krajet a dost mozna jeste dal, je muj zaludek brcalnik. Na prvni pohled je docela obycejny, ale kdyz neco snim, zacnou se dit podivuhodné věci! V kalhotach to zabubla, v zaludku to zakunka, v puse krkne a v tom se objevi RAKOSNICEK!

17.1.2008 11:08

cheyenne napsal(a):

Vy jste si objednal buzení telefonem na 6:30?
Rozespalý hlas: Eeee-ech...ano...
Tak šup, honem ven z postele, je půl deváté!

17.1.2008 11:09

cheyenne napsal(a):
Vy jste si objednal buzení telefonem na 6:30?
Rozespalý hlas: Eeee-ech...ano...
Tak šup, honem ven z postele, je půl deváté!

Pacient, take lekar, lezi u psychiatra na pohovce: "Pane doktore, kdyz ja mam takove ty zachvaty svedomi, pane kolego. Ve dne to jeste jde, to si rikam, urcite nejses prvni doktor co se vyspal se svoji pacientkou. Ale v noci, to slysim takovej hlas, ten mi rika - Karle....Karle ty jses prece veterinar."

17.1.2008 11:10

cheyenne napsal(a):
Pacient, take lekar, lezi u psychiatra na pohovce: "Pane doktore, kdyz ja mam takove ty zachvaty svedomi, pane kolego. Ve dne to jeste jde, to si rikam, urcite nejses prvni doktor co se vyspal se svoji pacientkou. Ale v noci, to slysim takovej hlas, ten mi rika - Karle....Karle ty jses prece veterinar."

Po dobre odvedene praci odjizdi inseminator z kravina. Vtom mu cosi zaklepe na okenko auta.
Otevre ho, a tam krava:
"A pusinku mi nedas???"

17.1.2008 11:11

cheyenne napsal(a):
Po dobre odvedene praci odjizdi inseminator z kravina. Vtom mu cosi zaklepe na okenko auta.
Otevre ho, a tam krava:
"A pusinku mi nedas???"

Přijde pán do krčmy a stále si hudruje pod nos:
"Některé věci nevysvětlíš, některé věci nevy-světlíš..." Dá si dvě whisky, ale stále:
"Některé věci nevysvětlíš..." To už je divné krčmáři a ptá se:
"Copak s tím máte? Jakto nevysvětlíš, povězte mi co se stalo. Je tu spousta odborníků, určitě vám poradí..."
"Ale," spustí chlápek, "dojím takhle kozu, a v tom mi kopne nohou do kýble, tak jsem jí tu nohu přivázal ke vratům, dojím dál, ale ona kopne znova - tou druhou nohou do kýble a znova to vyleje, tak jsem se naštval a přivázal jí i tu druhou - k protější stěně. Myslím, že to už bude v pořádku, ale ona mi do kýble spustí ocas, tak jsem se naštval, a páskem jsem jí ho přivázal ke krovu střechy. V tom mi ale spadly kalhoty a vešla manželka...
Některé věci prostě nevysvětlíš..."

17.1.2008 11:11

cheyenne napsal(a):
Přijde pán do krčmy a stále si hudruje pod nos:
"Některé věci nevysvětlíš, některé věci nevy-světlíš..." Dá si dvě whisky, ale stále:
"Některé věci nevysvětlíš..." To už je divné krčmáři a ptá se:
"Copak s tím máte? Jakto nevysvětlíš, povězte mi co se stalo. Je tu spousta odborníků, určitě vám poradí..."
"Ale," spustí chlápek, "dojím takhle kozu, a v tom mi kopne nohou do kýble, tak jsem jí tu nohu přivázal ke vratům, dojím dál, ale ona kopne znova - tou druhou nohou do kýble a znova to vyleje, tak jsem se naštval a přivázal jí i tu druhou - k protější stěně. Myslím, že to už bude v pořádku, ale ona mi do kýble spustí ocas, tak jsem se naštval, a páskem jsem jí ho přivázal ke krovu střechy. V tom mi ale spadly kalhoty a vešla manželka...
Některé věci prostě nevysvětlíš..."

Přijde manžel domů a říká:
"Ženo, vyhrál jsem ve Sportce 30 milionů. Vem si šaty."
"Hurá, mám si vzít ty modrý nebo ty červený?"
"Vem si všechny a vypadni!"

17.1.2008 11:18

cheyenne napsal(a):

No, tak to bylo trochu pro pobavení a oživení a víc příspěvků
Jinak, morčule je zatím vcelku, stále čekáme.....
Tady pro představu, jak vypadá megamorče.... nelekejte se, trochu si vyškubala záda...

17.1.2008 11:18

cheyenne napsal(a):

Evco jak se jmenoval ten mnich v pevnosti B.???

17.1.2008 11:19

cheyenne napsal(a):
No, tak to bylo trochu pro pobavení a oživení a víc příspěvků
Jinak, morčule je zatím vcelku, stále čekáme.....
Tady pro představu, jak vypadá megamorče.... nelekejte se, trochu si vyškubala záda...

Divím se, že ještě může chodit s tím břuchem

17.1.2008 11:19

rocky napsal(a):
Evco jak se jmenoval ten mnich v pevnosti B.???

otec Furat...

17.1.2008 11:20

haisovad napsal(a):
otec Furat...

Ajooo díky

tyjo to je mamina!!!!!!!

17.1.2008 11:22

rocky napsal(a):
Ajooo díky

tyjo to je mamina!!!!!!!

Není zač, na tom jsem ujížděla jako malá...
Teda paní morčeová je teda pěkně břuchatá...chuděra, kolik jich tam může mít?

17.1.2008 11:23

rocky napsal(a):
Ajooo díky

tyjo to je mamina!!!!!!!

Jo, otec Fura byl hustej
Mamina už má tak nějak termín, tak se může každou chvíli vysypat , pak se těšte na fotky , snad bude vidět víc, než čumáky v okně

17.1.2008 11:24

haisovad napsal(a):
Není zač, na tom jsem ujížděla jako malá...
Teda paní morčeová je teda pěkně břuchatá...chuděra, kolik jich tam může mít?

a ještě Hry bez hranic! Ty byli taky supr

17.1.2008 11:25

cheyenne napsal(a):
Jo, otec Fura byl hustej
Mamina už má tak nějak termín, tak se může každou chvíli vysypat , pak se těšte na fotky , snad bude vidět víc, než čumáky v okně

Podle fotek jinejch mamin, co jsem viděla tipuju, že budou 4.... ale uvidíme, co předvede Odý jen doufám, že nebudou moc veliký, aby neměla problémy při porodu, na prvorodičku je starší, než by mělo být....

17.1.2008 11:26

cheyenne napsal(a):
Jo, otec Fura byl hustej

Eviku...nechceč udělat cenovou nabídku na plastová okna do baráčku modčátek...
Ach ty moje ruce...furt je mám jako po obrně...mám zlozvyk a nemůžu se ho zbavit...ty palce nahoru prostě nejdou...bych je potřebovala svázat k sobě...

17.1.2008 11:27

cheyenne napsal(a):
Podle fotek jinejch mamin, co jsem viděla tipuju, že budou 4.... ale uvidíme, co předvede Odý jen doufám, že nebudou moc veliký, aby neměla problémy při porodu, na prvorodičku je starší, než by mělo být....

http://www.youtube.com/watch?v=HJXvCC9bmpw

17.1.2008 11:34

cheyenne napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=HJXvCC9bmpw

http://www.youtube.com/watch ?v=B0TzyuDhfNI&feature=related
(1 mezera za watch)

17.1.2008 11:36

haisovad napsal(a):
Eviku...nechceč udělat cenovou nabídku na plastová okna do baráčku modčátek...
Ach ty moje ruce...furt je mám jako po obrně...mám zlozvyk a nemůžu se ho zbavit...ty palce nahoru prostě nejdou...bych je potřebovala svázat k sobě...

Plastový okna by určitě brali
S rukama po obrně jsem na tom úplně stejně, bych potřebovala několik hodin s půllitrama v ruce (ovšem bez píva a na koni )

17.1.2008 11:50

cheyenne napsal(a):
Plastový okna by určitě brali
S rukama po obrně jsem na tom úplně stejně, bych potřebovala několik hodin s půllitrama v ruce (ovšem bez píva a na koni )

Už se těším na tréninky, letos budeme většinou makat na trávě, protože hodinové dojíždění po kopytě - pak hodina drillu - a pak hodina cesta zpět je pro Leušu ukrutně nárořné. Proto si bereme do pronájmu jednu louku kousek od stáje a budeme holt na trávě...na písek k Hance pojedu třeba jen jednou za měsíc aby jsme měnily povrchy a pro zpestření...
Ty ruce mě fakt maximálně vytáčej...chvíli se na to soustředím...pak se zaposlouchám do Hanky a šup, zase ruce špatně...bééé

17.1.2008 11:53

haisovad napsal(a):
Už se těším na tréninky, letos budeme většinou makat na trávě, protože hodinové dojíždění po kopytě - pak hodina drillu - a pak hodina cesta zpět je pro Leušu ukrutně nárořné. Proto si bereme do pronájmu jednu louku kousek od stáje a budeme holt na trávě...na písek k Hance pojedu třeba jen jednou za měsíc aby jsme měnily povrchy a pro zpestření...
Ty ruce mě fakt maximálně vytáčej...chvíli se na to soustředím...pak se zaposlouchám do Hanky a šup, zase ruce špatně...bééé

ručičky nebojte se vy makat nebudetemám to stejné neboj...musíme pilovat, nooo

Hele já jsem s tím rákosníčkem podobně.co "taconásčte" ozvala se ti kázali jsme ji a´t jsou včas doma, tak buh ví jestli tam ještě nesedí....

17.1.2008 12:00

klawdie napsal(a):
ručičky nebojte se vy makat nebudetemám to stejné neboj...musíme pilovat, nooo

Hele já jsem s tím rákosníčkem podobně.co "taconásčte" ozvala se ti kázali jsme ji a´t jsou včas doma, tak buh ví jestli tam ještě nesedí....

No, mě se TACONÁSČTE neozvala , takovou dobu jsem přemlouvala, ať přijde, nikam se jí nechtělo, tak jsme lákali na telefon a jak to dopadlo
No, já jsem si při odchodu z domu říkala dáme dvě tři a v deset půjdem domů
Na ty ruce by to chtělo vymyslet nějakej fígl.... ale dneska ne, vidím to na lonž
Akční náklon

17.1.2008 12:19

cheyenne napsal(a):
No, mě se TACONÁSČTE neozvala , takovou dobu jsem přemlouvala, ať přijde, nikam se jí nechtělo, tak jsme lákali na telefon a jak to dopadlo
No, já jsem si při odchodu z domu říkala dáme dvě tři a v deset půjdem domů
Na ty ruce by to chtělo vymyslet nějakej fígl.... ale dneska ne, vidím to na lonž
Akční náklon

Už se ozvala a žije

17.1.2008 12:26

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

Kde jste kdo? Obídkujete? Tak hlašte, co kdo hamal, ať mám inspiraci na kuchtění
Našla jsem pro vás foto mého koutku v kanclu

17.1.2008 12:28

cheyenne napsal(a):
Kde jste kdo? Obídkujete? Tak hlašte, co kdo hamal, ať mám inspiraci na kuchtění
Našla jsem pro vás foto mého koutku v kanclu

Kdyby se vám zdálo uklizeno, tak hromady papírů a všeho jsou na skříňce vedle , to jsme nefotili
Jedno foto z cest

17.1.2008 12:29

cheyenne napsal(a):
Kdyby se vám zdálo uklizeno, tak hromady papírů a všeho jsou na skříňce vedle , to jsme nefotili
Jedno foto z cest

Noha za všechny prachy

17.1.2008 12:30

cheyenne napsal(a):
Noha za všechny prachy

A jednu taky koňskou - frajerka v šatičkách

17.1.2008 12:32

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

Che, Evino, musím se smát, evidentně patřím mezi 2 procenta, páč červené kladivo mě fakt nenapadlo, skončila sjem u zelené lopaty...:)
a jinak o obědě mi ani nemluvte, od pondělka tlačím na oběd 2 rohlíky s bulharkou, dneska už si to fakt nedám..zajdu si aspoň koupit Milu, miluju ten oplatek..a fakt dneska makám do roztrhání těla, že na vás vůbec nemám čas...a odpoledne to pokračuje...mám hlad a ten debilní zub furt bolí, to je den..:(

17.1.2008 12:34

cheyenne napsal(a):
A jednu taky koňskou - frajerka v šatičkách

Jé, Evi, ty jsi ale kóča Já měla vepřový řizajsník s bramborovou kašičkou A ktomu koprovou polévku. A mám fajnovou náladu, sluníčko vylezlo a za hodinu jdu domů

17.1.2008 12:35

kukinatost napsal(a):
Che, Evino, musím se smát, evidentně patřím mezi 2 procenta, páč červené kladivo mě fakt nenapadlo, skončila sjem u zelené lopaty...:)
a jinak o obědě mi ani nemluvte, od pondělka tlačím na oběd 2 rohlíky s bulharkou, dneska už si to fakt nedám..zajdu si aspoň koupit Milu, miluju ten oplatek..a fakt dneska makám do roztrhání těla, že na vás vůbec nemám čas...a odpoledne to pokračuje...mám hlad a ten debilní zub furt bolí, to je den..:(

Já jsem evidentně normální s červeným kladivem
Ale zas mi v jiným testu vyšlo, že uvažuju jako psychopat
Bacha na draka!

17.1.2008 12:46

cheyenne napsal(a):
Já jsem evidentně normální s červeným kladivem
Ale zas mi v jiným testu vyšlo, že uvažuju jako psychopat
Bacha na draka!

Evi, snad to všechno nemáte doma????? Jinak já jsem si myslela na bílé kladivo
A Jani, jak churaví zymb, třeba še nejebač

17.1.2008 12:56

lanika napsal(a):

cholera, jest všystko teraz zapierdolune...třa iť vypit...:)))
zasrane zymby...No, ať žije los brufenos..:)

17.1.2008 13:00

kukinatost napsal(a):
cholera, jest všystko teraz zapierdolune...třa iť vypit...:)))
zasrane zymby...No, ať žije los brufenos..:)

Tak jsem tady s obídku, dala jsem si kuřecí kapsáčku plněnou nivou a šunkou, s bramborem a tat....výborné
Evi, já jsem také jiná, myslela jsem na šedivou lopatu...
Jdu si udělat kache a jako desert čoko vlnky...
Dneska jsme z práce na bowling...a foťáček mám zase připravenej v kabelce...
zítra mám dovču, tak se s váma podělím až v pondělí o zážitky...

17.1.2008 13:00

lanika napsal(a):

Ten dráček je taky náš, nadělila jsem ho před rokem mamině k narozeninám , pár dní se mnou nemluvila
V bytě moc zoo neuděláme, musí stačit morčoň a chamoň a koňové roztroušení mimo naše obydlí

17.1.2008 13:39

cheyenne napsal(a):
Ten dráček je taky náš, nadělila jsem ho před rokem mamině k narozeninám , pár dní se mnou nemluvila
V bytě moc zoo neuděláme, musí stačit morčoň a chamoň a koňové roztroušení mimo naše obydlí

já měla těstoviny s kuřecím masem a hráškem(ale ten nejím vydoubala jsem ho)...

17.1.2008 13:49

klawdie napsal(a):
já měla těstoviny s kuřecím masem a hráškem(ale ten nejím vydoubala jsem ho)...

Tak jsem nakonec hodila do mikrošky housky s eidamem a šunkovým salámem, mňamky

17.1.2008 14:13

molly napsal(a):
Ahoj holkýýý...

Tak děvčátka, já vás opouštím, mizím za prací, jsem ráda, že to šlo přeházet na odpolko, už jsem trochu odpočnutá, tak hurá na věc .
Mějte se a páááááááááá
Fotka - Mučení.... jestlipak Kláro víš, čí jsou ty ruce nahoře?

Přidejte reakci

Přidat smajlík