Rozhodli jsme se uspořádat menší kurzík PNH k prohloubení našich vztahů s koníky i ve Zlíně, neboť si myslíme, že se máme stále co učit o našem vztahu ke koním.
Kdy : 15.3.-16.3.2008.
Kde : Los Dos Ranch, Kostelec u Zlína, K dispozici krytá hala, kruhovka.
Sobota : Kurzík pro začínající ze země.
Neděle : dopoledne: Začátky ze sedla.
odpoledne: Pokročilí - individuální hodiny ze sedla, volnost.
V případě zájmu mi písněte dotazy na mail.
ghajariy
napsal(a):
Rozhodli jsme se uspořádat menší kurzík PNH k prohloubení našich vztahů s koníky i ve Zlíně, neboť si myslíme, že se máme stále co učit o našem vztahu ke koním.
Jaká bude cena s koněm včetně ustájení? Jaká cena bude pouze jako divák? Můj kůň je sice obsedlý, ale ze země jsme zatím vůbec nepracovali, takže v podstatě nic neumíme, chtěli jsme začít na jaro, takže by tento kurz mohl být jako takový náš startovací - je to vhodné pro takové koně? Mám valacha, je takový plašan, takže máme na čem pracovat...
vap
napsal(a):
Jaká bude cena s koněm včetně ustájení? Jaká cena bude pouze jako divák? Můj kůň je sice obsedlý, ale ze země jsme zatím vůbec nepracovali, takže v podstatě nic neumíme, chtěli jsme začít na jaro, takže by tento kurz mohl být jako takový náš startovací - je to vhodné pro takové koně? Mám valacha, je takový plašan, takže máme na čem pracovat...
No být to v Brně...:))
lesterka
napsal(a):
No být to v Brně...:))
Ahoj Leni,
nemýlím-li se, jsi majitelkou arabáška/hřebečka v Hostěnicích? Kurz je v únoru u nás na Ranči, kurzisté s koňmi jsou už obsazení. Vzhledem k počtu neustále se hlásících zájemců určitě bude vypsán další. Pokud bude větší zájem ve vaší stáji i to je varianta-bez shánění ustájení, dopravy atd...pokud budeš chtít ozvi se mi na mail.
Zuzka
ghajariy
napsal(a):
peťi, kdyby někdo chtěl,tak půjčím koně. V té době budu mít trochu jiné starosti,tak by mi to nevadilo
ghajariy
napsal(a):
Ahoj Peti, tak já nevím, jestli moje arabáška bude už doma od ženicha, má se tv tu dobu nějak vrátit. Ale i kdyby, tak po dvou měsících flákání, nevím jestli bysme si tam neudělali ostudu . No a hlavně prašule, až zaplatím ženicha, tak už si moc nemůžu vyskakovat
Ale domlouvám se s vap, že bychom se aspoň podívali. Ale uvidíme, uvidíme.
A neplánujete se Zuzkou ještě něco dalšího během roku´?
Jóóó Peti, ještě jsem zapomněla, deka Cassini combi 125
ghajariy
napsal(a):
Pokud mi zrovna nebude rodit kobyla,ráda s valáškem přijedu.
irma
napsal(a):
Pokud mi zrovna nebude rodit kobyla,ráda s valáškem přijedu.
Dotazy ohledně ceny a podrobnější info najdete na Zuzčiných stránkách : www.rancloucka.cz, nebo vám pošlu leták mailem.
Leni, děkuju za nabídku. Luci, děkuju za info o dece a ostudu by jste určo nedělaly.
ghajariy
napsal(a):
Dotazy ohledně ceny a podrobnější info najdete na Zuzčiných stránkách : www.rancloucka.cz, nebo vám pošlu leták mailem.
Leni, děkuju za nabídku. Luci, děkuju za info o dece a ostudu by jste určo nedělaly.
zuz, kdyby sis našla chvilku,třeba přes oběd,udělali by jsme si s filípkem výlet a přijeli by jsme tě aspon pozdravit.nebo by jses mohla na chviličku stavit po cestě tam či zpět co?od svatby jsme se neviděly...
margotka
napsal(a):
zuz, kdyby sis našla chvilku,třeba přes oběd,udělali by jsme si s filípkem výlet a přijeli by jsme tě aspon pozdravit.nebo by jses mohla na chviličku stavit po cestě tam či zpět co?od svatby jsme se neviděly...
ahoj Margi,
urcite prijedte! Nevím jak budu mít přes oběd času, ale na pozdravení s vámi určitě. Vůbec netuším jak se to protáhne takže nechci slibovat že bychom se potom stavili. Bude tam pravděpodoně i Pavlíček ten vás taky od svatby neviděl
zuzka
zuza
napsal(a):
ahoj Margi,
urcite prijedte! Nevím jak budu mít přes oběd času, ale na pozdravení s vámi určitě. Vůbec netuším jak se to protáhne takže nechci slibovat že bychom se potom stavili. Bude tam pravděpodoně i Pavlíček ten vás taky od svatby neviděl
zuzka
Kurz už se pomalu zaplňuje, spíš už je plný, kromě neděle - základy ze sedla.