dino
napsal(a):
Tak lidi stal se zázrak sehnala jsem moc pěknou CMB super puvod 61 %PG letos 3 letou. potom, že to nejde .bomba . Foto dam na net až příští týden.
Tak vám řeknu moji koně jsou ty nejhorší chodíci salámy co egxistujou asi pojdenou na dovolenou do itálie.dneska padl jejich zdrhací rekodr 5x rosekaly ohradu a šly na místo kde není sních a je tam tráva.
ko novinka byla jsem na pohotovosti u zubaře nikdy více.vrtal mi zub já myslela že zdechnu.tak jsem valila do tesca a koupila si spešl kartáček.patu kolgeyt a ustní vody ta pachut v puse me bude doprovázet i ve snu
dino
napsal(a):
Tak lidi stal se zázrak sehnala jsem moc pěknou CMB super puvod 61 %PG letos 3 letou. potom, že to nejde .bomba . Foto dam na net až příští týden.
aaa ty brdo, Fuj, aj ja by som mala ist zubarovi, a to ti nedal injekciu? Ja som taky sadista, ked mi vrtaju zub, ja sa v tom skoro"vyzivam" ,skratka mi dajako prepnu vnemy a tu strasnu bolest inak vnimam
woldemortik
napsal(a):
Tak vám řeknu moji koně jsou ty nejhorší chodíci salámy co egxistujou asi pojdenou na dovolenou do itálie.dneska padl jejich zdrhací rekodr 5x rosekaly ohradu a šly na místo kde není sních a je tam tráva.
ko novinka byla jsem na pohotovosti u zubaře nikdy více.vrtal mi zub já myslela že zdechnu.tak jsem valila do tesca a koupila si spešl kartáček.patu kolgeyt a ustní vody ta pachut v puse me bude doprovázet i ve snu
Ahoj tak se opět musím pochlubit s dalším přírůstkem našich oveček.
ambraa
napsal(a):
Ahoj tak se opět musím pochlubit s dalším přírůstkem našich oveček.
A ještě jedna
m i s i c k a
napsal(a):
Co to je za plemeno oveček? Miminka jsou vždy krásná
Tak jsou to po mamince merino a po tatínkovi suflok a tady maj něco jako sourozence ale zároveň neteřátka.
dino
napsal(a):
jj take darceky sa mi paciav podobe chladaska
tesim sa na fotecku
m i s i c k a
napsal(a):
Moc pěkné. Zdálo se mi, že to není obyč.merino, že to nějaké mohutnější:-)
No není to obyč merino tady ještě fotečka obou maminek teda maminky(ta vzadu) a její první dcery(vpředu).
dino
napsal(a):
tak sme teraz prisli z vychadzky, zrebca sme mali len na ohlavke(stajnovej) a kobuska si uzivala volnosti, az tak, ze sa skoro na kopci prizabila, nezvladla riadenie, ale musim povedat na jej obhajobu, ze na taky kolos ako je, to pekne vymanevrovala a ustala to na vsetkych styroch
dino
napsal(a):
este sama
dino
napsal(a):
no oni nie su az zasa o tolko vacsi, my nemame tie dvojmetrove obludy, ako par ludi, co poznamKobuska bude mat v marci 12 a mladoch v maji 4 a ak Pan Boh da, mimi by sa malo narodit jun-jul.
bonita
napsal(a):
no oni nie su az zasa o tolko vacsi, my nemame tie dvojmetrove obludy, ako par ludi, co poznamKobuska bude mat v marci 12 a mladoch v maji 4 a ak Pan Boh da, mimi by sa malo narodit jun-jul.
ahoj
bonita je to jsou,ale krasavci jak já slintám když vidim tvoje koníky slint-slint(škoda že zde neí slantavý smajlík)jen ti přeji at ti to vijde a máž malého krásného širka.
dneska jsem dělala kůly na ohradu,hlavně že mám tažnýho koně atahala jsem si kulatinu sama.hol nemůžu sehnat chmout,ale možná bude juchů-lavina je začervená jak sveně tenhle týden by měla přiít odčervováky tak je vemu všechny jednim vrzem.mendy je přivázaná na lnži jelikož jí chytlo to žýe uděla každý den rekor ve zdrháni z ohrady anež bude pevná dodělaáná -konečne tak musí vydret ato bude koncem tohohle týdne,ale zase tady v pičích horách hlásí snežení.konečně když to všechno roztálo tak zase na novo mě šlehne.koukala jsem na stav balíku asi mi jich ještě 30 zbydeno aspon budou mit do podzimu pořád seno v přístřešku a napastvě a nebudou nafuklý s trávy a nebude srajda jak v loni.je to jsem se zase rozepsala nebojte už pomalinku končím
woldemortik
napsal(a):
ahoj
bonita je to jsou,ale krasavci jak já slintám když vidim tvoje koníky slint-slint(škoda že zde neí slantavý smajlík)jen ti přeji at ti to vijde a máž malého krásného širka.
dneska jsem dělala kůly na ohradu,hlavně že mám tažnýho koně atahala jsem si kulatinu sama.hol nemůžu sehnat chmout,ale možná bude juchů-lavina je začervená jak sveně tenhle týden by měla přiít odčervováky tak je vemu všechny jednim vrzem.mendy je přivázaná na lnži jelikož jí chytlo to žýe uděla každý den rekor ve zdrháni z ohrady anež bude pevná dodělaáná -konečne tak musí vydret ato bude koncem tohohle týdne,ale zase tady v pičích horách hlásí snežení.konečně když to všechno roztálo tak zase na novo mě šlehne.koukala jsem na stav balíku asi mi jich ještě 30 zbydeno aspon budou mit do podzimu pořád seno v přístřešku a napastvě a nebudou nafuklý s trávy a nebude srajda jak v loni.je to jsem se zase rozepsala nebojte už pomalinku končím
Marti, neviem, preco by si mala slintat, vsak mas kona o velkosti shira, akurat nema fedre a neboj, praveze pis, aby to tu nespalo
ambraa
napsal(a):
Tak to jo to budu držet palce aby mimčo bylo v pohodě aji s kobuchou.
žen ja pako si to po sobě nepřečtu samej překlep no nikdo není dokonalý
dino
napsal(a):
to je dobre, pripomina mi to to video na budwiser na youtube ako sa somarik chcel stat pivivarskym clydesdalom a dal si spravit pricesky na nohy
bonita
napsal(a):
to je dobre, pripomina mi to to video na budwiser na youtube ako sa somarik chcel stat pivivarskym clydesdalom a dal si spravit pricesky na nohy
http://www.youtube.com/watch? v=hMndb7eQDp8&feature=related za otaznikom medzera
bonita
napsal(a):
Ambraa: zo Zapaduokres Malacky a ty?
Já jsem z Moravy oblast Hané kousek od Přerova malý městě Kojetín, a na slovensku jsme teďka objevili kobylku a uvažujeme o její koupi, protože doma máme skoro stejnou kobylku
ambraa
napsal(a):
Já jsem z Moravy oblast Hané kousek od Přerova malý městě Kojetín, a na slovensku jsme teďka objevili kobylku a uvažujeme o její koupi, protože doma máme skoro stejnou kobylku
pro bonita: http://zvierata.bazos.sk/inzerat/529159/ Predam-kobylu.php před Predam je mezera
ambraa
napsal(a):
pro bonita: http://zvierata.bazos.sk/inzerat/529159/ Predam-kobylu.php před Predam je mezera
Toš tady to nějak spi nebo co?Tak já se pochlubím hrála jsem si s fotkama.....
dino
napsal(a):
ahoj, akurat som sa napraskala pizzou a som tu. Ambraa: to by ste mali peknu paru, ale nie je to daleko az do Kezmarku? Otec bol minuly tyzden v Dolnom Kubine a je tam kopec snehu v tych koncinach.
bonita
napsal(a):
ahoj, akurat som sa napraskala pizzou a som tu. Ambraa: to by ste mali peknu paru, ale nie je to daleko az do Kezmarku? Otec bol minuly tyzden v Dolnom Kubine a je tam kopec snehu v tych koncinach.
bonita: děkuju za pochválení fotky ono to tu moc není poznat to byl pokus splácnotu dvě fotky dohromady a přes kobyly je pohled na město kde bydlím... No pára by to byla pěkná a daleko to je asi takových 311km, ale bohužel něco kloudnýho u nás najít je zázrak. Tak se uvidí co se z teho nakonec vyvrbí. Jo postroje jsou všude jiné, ale i mi máme několik variant postrojů
bonita
napsal(a):
to my mame zatial len totochomut nie a nie zohnat
dino
napsal(a):
to sa vola "hames" a ide to na anglicky kozeny chomut
ambraa
napsal(a):
Tak to je opravdu krásnej postroj, ale nechtěla bych do toho toho koníka oblíkat to musí bejt fuška.
neboj ani ja, toto je postroj len na vystavy, ale chcela som ti ukazat, kam idu tie zeleza na chomut, sice to tam nie je 100% vidiet, ale da sa to z fotky pochopit. A este na takyto postroj ja nemam prachy, za jeho cenu by som si kupila druheho shira
bonita
napsal(a):
neboj ani ja, toto je postroj len na vystavy, ale chcela som ti ukazat, kam idu tie zeleza na chomut, sice to tam nie je 100% vidiet, ale da sa to z fotky pochopit. A este na takyto postroj ja nemam prachy, za jeho cenu by som si kupila druheho shira
Takto věřím, jo už je mi jasný kam to patří z toho prvního obrázku jsem ale opravdu nechápala, ale už je to jasnýýý Ale tam ten postroje je krásný.
bonita
napsal(a):
hihi ja som sa raz pytala, ze naco to volakedy tie kone tak ovesavali, zevraj proti zlym mocnostiam, no ked si tak porovnas tie postroje z vystav(myslim teraz triedu vystavnych postrojov) tak konom sa nemoze fakt nic zleho stat, lebo su ovesany od hora az dolu a cinkotaju na kilometre
bonita
napsal(a):
hihi ja som sa raz pytala, ze naco to volakedy tie kone tak ovesavali, zevraj proti zlym mocnostiam, no ked si tak porovnas tie postroje z vystav(myslim teraz triedu vystavnych postrojov) tak konom sa nemoze fakt nic zleho stat, lebo su ovesany od hora az dolu a cinkotaju na kilometre
No tak to opravdu se jim nemůže nic stať, ale taky kdo ty výstavní postroje má furt čistit a pucovat. Ikdyž má někdy pochyby o tom estli ty naše kobyle jezděj na výstavy a nebo do pola, když si sebou tahat to co někteří ukazují na výstavách
ambraa
napsal(a):
No tak to opravdu se jim nemůže nic stať, ale taky kdo ty výstavní postroje má furt čistit a pucovat. Ikdyž má někdy pochyby o tom estli ty naše kobyle jezděj na výstavy a nebo do pola, když si sebou tahat to co někteří ukazují na výstavách
mne by stacilo taketo nieco, ten chomut je na skotsky styl, vsak to je aj skotsky clydesdalecize chomut by som brala klasicky bez toho spicu, ale aspon by som mohla s mladochom zacat tahat, je ako vychcipalek, ziadne svalstvo
bonita
napsal(a):
mne by stacilo taketo nieco, ten chomut je na skotsky styl, vsak to je aj skotsky clydesdalecize chomut by som brala klasicky bez toho spicu, ale aspon by som mohla s mladochom zacat tahat, je ako vychcipalek, ziadne svalstvo
A zkoušela jsi se někde zeptat jeslti by něco takového nevyrobili na míru?
ambraa
napsal(a):
A zkoušela jsi se někde zeptat jeslti by něco takového nevyrobili na míru?
no, nepytala, len vzdy slintam na webke Kuze Hostalkova, na tie ich ohlavy a postroje, ale chomuty robia len drevene a potom len anglicke chomoutky do kociara, ja potrebujem ziskat pravy anglicak a podla toho by mi uz snad mohli vyrobit duplikat, ale anglicak stoji najmenej 300 libier, no vsak uvidime, snad nieco zozeniem este v tomto polroku.
bonita
napsal(a):
no, nepytala, len vzdy slintam na webke Kuze Hostalkova, na tie ich ohlavy a postroje, ale chomuty robia len drevene a potom len anglicke chomoutky do kociara, ja potrebujem ziskat pravy anglicak a podla toho by mi uz snad mohli vyrobit duplikat, ale anglicak stoji najmenej 300 libier, no vsak uvidime, snad nieco zozeniem este v tomto polroku.
No myslím že šikovnej sedlář by to mohl zvládnout, a na hošťálkové se mi moc nelíbí ti jejich ohlavy majt o takový moc masivní, já dávám přednost jemnějším věcem na koně, ale za to pevným a precizně udělaným HOlt náročná na všechno
ambraa
napsal(a):
No myslím že šikovnej sedlář by to mohl zvládnout, a na hošťálkové se mi moc nelíbí ti jejich ohlavy majt o takový moc masivní, já dávám přednost jemnějším věcem na koně, ale za to pevným a precizně udělaným HOlt náročná na všechno
no jemnejsie veci vyzeraju suprovo na normalnych hlavach, ale na shirovi to vyzera fadne, on potrebuje siroky nanosnik, lebo potom to na tej hlave nie je ani vidiet
ambraa
napsal(a):
Hojte holky, akorat začalo teplo a my dostavěli maštal
bonita
napsal(a):
ambraa: dobra uprava fotecky
Bonita no děkuju já si sem tam hraju a někdy to nevypadá ani tak moc špatně.Tady ještě jedna kočičí
woldemortik
napsal(a):
to je drsný .v jakém programu je vytváříš já mám zonera
Marti jo v zoner photo studiu a pak ještě ve Faststone Image Viewer, když si najedeš na slunečnici tak to tam najde je to ke stažení zdarma
bonita: to jsem ráda že se ti čičeny líbijou mám jich tu doma celou malou smečku a někdy se mi je podaří přesvědčit aby i pěkně zapozovali.
ambraa
napsal(a):
Marti jo v zoner photo studiu a pak ještě ve Faststone Image Viewer, když si najedeš na slunečnici tak to tam najde je to ke stažení zdarma
bonita: to jsem ráda že se ti čičeny líbijou mám jich tu doma celou malou smečku a někdy se mi je podaří přesvědčit aby i pěkně zapozovali.
no to vies, ze sa mi cice pacias jednou som spavala 18 rokov, Lora mi robievala vankus
asi idem do hajan, vcera sme boli na vecery, prisli skoro o pol noci a este som sa natiahla a teraz ma boli cela lava strana tela, dopadla som trvdo na bederny klb a ruku a velmi to teraz vecer pocitujem
tak papa zajtra
bonita
napsal(a):
no to vies, ze sa mi cice pacias jednou som spavala 18 rokov, Lora mi robievala vankus
asi idem do hajan, vcera sme boli na vecery, prisli skoro o pol noci a este som sa natiahla a teraz ma boli cela lava strana tela, dopadla som trvdo na bederny klb a ruku a velmi to teraz vecer pocitujem
tak papa zajtra
Koukám že si šikovná a to velmi hlavně v tom padání.Jo mě kočen taky pár let vždycyk vydržijou ta černobílá je dokonce už 4generace koček to tu mám. a říkáme jí Pusinko(tady fotka když byla ještě mrně)
ambraa
napsal(a):
Koukám že si šikovná a to velmi hlavně v tom padání.Jo mě kočen taky pár let vždycyk vydržijou ta černobílá je dokonce už 4generace koček to tu mám. a říkáme jí Pusinko(tady fotka když byla ještě mrně)
na Sávě se občas svezu, jinak choděj obě dvě do lesa, ale chtěla bych mít Sáru už u sebe doma, protože s přítelem to nevypadá nejlíp Tak snad se nějak domluvíme, holky v životě už se nestěhuju k chlapovi co ještě ve 30 bydlí s mámou a já blb si tam dám ještě kobylu a nechala jsem ji napsat na něho, jezdím tam jenom o víkendu, tak je mi smutno po kobylce.
dino
napsal(a):
hmm Hanka, tak to mas teda blbe...snad sa to vyriesi v dobrom a vsetko bude OK. Ja nie som vydata a kone sme kupovali s priatelom spolu a su napisane na jeho meno, teda v zrebcovom figuruje aj moje meno, ale kobyla je len na neho, ked nemas problemy v pritomnom case, akosik na ne nemyslis do buducna, ze... a potom z toho vyvstavaju rozne mrzutosti...
dino
napsal(a):
Ambraano ja padam stale odjakziva
ale poslednu dobu to prehanam...ale nie, mala som boty s hladkou podrazkou a ponahlala som sa v zakrute na mokrom chodniku a uz som aj letela nohami vpred
a este k tomu v peknom osateni, parada, no...
dino
napsal(a):
nieco som skusala, som zvedava, ako to tu vyjde.
bonita
napsal(a):
ahoj maldex, mas nejakeho konika?
Ahoj bonita, bohužel nemám. Před třemi lety jsem ještě jezdila, teď už ne. Není kde. Musím přiznat, že maličko, ale jen maličko závidím těm, co mají možnost chodit ke koním nebo těm, kteří mají vlastního. Přemýšlela jsem - a to dost často -, že bych si možná v budoucnu pořídila koně. Už jsme o tom s přítelem mnohokrát mluvili, leč nejdříve se budeme soustřeďovat na bydlení - asi nějaký domeček se zahradou
. Pak se uvidí
dino
napsal(a):
uplne ta chapem, ja som si musela tiez pekne dlho pockat na vlastneho kona, nasi na to nemali a bola i taka doba a potom zasa skola a 5 rokov VS a az ked som bola zarobkovo cinna, som si mohla splnit sen, a to ze mame shirov, je len velka nahoda, inak sme mali v plane kupit stareho plemenneho zrebca ST Przseswita IX (volany po domacky Peto) a este nejakeho norika alebo belgika, nakoniec teda mame shirov...
a nelutujeme, postupne bol aj ten domcek, ale upravy domceka sa budud asi vliect dlhsiu dobu, doba je velmi draha a nemozme mat vsetko naraz,ze..
bonita
napsal(a):
uplne ta chapem, ja som si musela tiez pekne dlho pockat na vlastneho kona, nasi na to nemali a bola i taka doba a potom zasa skola a 5 rokov VS a az ked som bola zarobkovo cinna, som si mohla splnit sen, a to ze mame shirov, je len velka nahoda, inak sme mali v plane kupit stareho plemenneho zrebca ST Przseswita IX (volany po domacky Peto) a este nejakeho norika alebo belgika, nakoniec teda mame shirov...
a nelutujeme, postupne bol aj ten domcek, ale upravy domceka sa budud asi vliect dlhsiu dobu, doba je velmi draha a nemozme mat vsetko naraz,ze..
Tedy Shirské koně, páni, abych pravdu řekla, nikdy jsem neměla tu čest setkat se s nimi osobně. Vždy jen v časopise, televizi.
Pokud si v budoucnu za podpory svého přítele pořídím koně - a pevně v to věřím -, bude to Belgik, poněvadž to je plemeno, které si mě získalo, a též i Český teplokrevník. Když už koně, tak rovnou dva, aby jednomu nebylo smutno.
O tom, že dnes záleží na penězích, není třeba se zmiňovat. Už jen to, že s přítelem prohlížíme reality a omezujeme se na určitou částku, je toho příkladem. Dalo by se říci, že šetříme jak to jen jde. Dnes je to potřeba.
bonita
napsal(a):
dámy já nevím jak vi,ale já měla nejdřívě koně a pak chlapa
dino
napsal(a):
Marti: hah, ja som najprv chodila ku konom a az potom som chodila s chlapomale kona sme museli kupit spolocne, hold nenarodila som sa do hrabeci rodiny
bonita
napsal(a):
Marti: hah, ja som najprv chodila ku konom a az potom som chodila s chlapomale kona sme museli kupit spolocne, hold nenarodila som sa do hrabeci rodiny
Pro bonita tak to ti teda vůbec ale vůbec nezávidím bejt dobitá a furt sebou mlátit o zem, není nic k závidění, a s těma chlapama tak radši chlapa kterýmu koně nic neříkaj. Aspoň když si něco umanu tak se můžu hádat, že mi neporadil a taky mi to nebude rozmlouvat , protože bude prd vědět.
woldemortik
napsal(a):
dámy já nevím jak vi,ale já měla nejdřívě koně a pak chlapa
maldex ahoj ráda vidím mezi námi novou tvář.Abych se trochu předctavyla,ale i pochlubila mám doma 4koníky s toho dva belgiky.lavinu na fotce na demnou a jejího syna bogara tomu bude pů roku.je to čípek pak dva poníky.
bonita.me stve s fotka shiru ona moc dobře ví že toto plemeno zbožnuju kudy hodim akdyž vidím její konky tak slintám až na zem.,al jedna výhoda je že lavina výškou,váhou a robustností připomíná shira teda až na rousy a barvu.
woldemortik
napsal(a):
maldex ahoj ráda vidím mezi námi novou tvář.Abych se trochu předctavyla,ale i pochlubila mám doma 4koníky s toho dva belgiky.lavinu na fotce na demnou a jejího syna bogara tomu bude pů roku.je to čípek pak dva poníky.
bonita.me stve s fotka shiru ona moc dobře ví že toto plemeno zbožnuju kudy hodim akdyž vidím její konky tak slintám až na zem.,al jedna výhoda je že lavina výškou,váhou a robustností připomíná shira teda až na rousy a barvu.
maldex ahoj tak my máme doma dvě kobylky bez nějaký plemenný příslušnosti obě maj v papírech pouze chladnokrevník, ikdyž jedna je ČMB x N.A jinak zbytek osazenstva(většinou zvědavýho) je taková všeho chuť viz. fotky ve diskuzi tak různě tady od oveček po čičeny.
ambraa
napsal(a):
Pro bonita tak to ti teda vůbec ale vůbec nezávidím bejt dobitá a furt sebou mlátit o zem, není nic k závidění, a s těma chlapama tak radši chlapa kterýmu koně nic neříkaj. Aspoň když si něco umanu tak se můžu hádat, že mi neporadil a taky mi to nebude rozmlouvat , protože bude prd vědět.
Ahojky Lidičky,tak se kvám přifařím,pokud to nevadí,bylůa jsem u chlaďásku cca odmalička.od 6 do 9 jsem měla ponyho (táta mě ho prodal)pak jsem začka s chlaďaky.(táta snima dělá i já jsem dělala v lese)..Tak vám sem hodím pár fotek pokud to tedy nevadí..
tot je Aneta-tak už tu není..
Bykla krásná,ale zakeřná.Měla ráda jen tátu ,mě a mamku jen když dostala nažrat.
woldemortik
napsal(a):
Ahoj Marti, děkuji za přivítání. Máš velice hezké koníky
Jak já bych chtěla najít jednoho belgika. Jmenuje se Erik a bohužel o něm nemám žádné zprávy. Budu se opakovat, když řeknu, že belgik je plemeno, které mě hodně zaujalo a vrylo do srdíčka, ale doopravdy to tak je. Erik byl první, s kterým jsem se setkala a můžu říci, že toho nikdy nebudu litovat. Jen mě mrzí, že už ani nevím, kde je, co s ním je a jak se mu daří. Zda nemá zlého majitele, protože jsem se setkala s pár koňmi, jejichž dřívější majitelé je týrali a udělali jim hluboké jizvy na duši. Bohužel i tací lidé existují
luda
napsal(a):
Ahojky Lidičky,tak se kvám přifařím,pokud to nevadí,bylůa jsem u chlaďásku cca odmalička.od 6 do 9 jsem měla ponyho (táta mě ho prodal)pak jsem začka s chlaďaky.(táta snima dělá i já jsem dělala v lese)..Tak vám sem hodím pár fotek pokud to tedy nevadí..
Bykla krásná,ale zakeřná.Měla ráda jen tátu ,mě a mamku jen když dostala nažrat.
A toto jsem já a Žaneta-zakladatelka chovu-teď je u nějakého pána a už má duchod....konečně
Žaneta a její první hříbě Max
ambraa
napsal(a):
maldex ahoj tak my máme doma dvě kobylky bez nějaký plemenný příslušnosti obě maj v papírech pouze chladnokrevník, ikdyž jedna je ČMB x N.A jinak zbytek osazenstva(většinou zvědavýho) je taková všeho chuť viz. fotky ve diskuzi tak různě tady od oveček po čičeny.
ambraa: Ahoj Anni, koukám, že máte doma také pěkný zvěřinec Ale to je dobře. Já bych si bez zvířat nedokázala svůj život představit. U nás je to také zvěřinec, ale menší. Máme tři kocoury a psa. Ještě tak dva roky zpět měla má nejmladší sestra dvě bílé myšky, ale ty nás již opustily.
Kdepak chlaďásci, pro ně mám vážně slabost. Pracujete s kobylkami v lese?
luda
napsal(a):
A toto jsem já a Žaneta-zakladatelka chovu-teď je u nějakého pána a už má duchod....konečně
Žaneta a její první hříbě Max
Já a Karel,bratr sedí na Žanetě,vedle je Max
luda
napsal(a):
jj luda, to su pekne koniky, ta kobylka na fottke ma dobry kukuc
luda
napsal(a):
Já a Karel,bratr sedí na Žanetě,vedle je Max
A tady stará léta od taty z lesa.....Max a Aneta.....
bonita
napsal(a):
jj luda, to su pekne koniky, ta kobylka na fottke ma dobry kukuc
Děkuji,,,
Zase Aneta....
dino
napsal(a):
max ma farbu ako ardentot moja dresazna shirka
woldemortik
napsal(a):
maldex to mi říkej sama jsem měla týraného koníkapůl roku jsem ho učila na to že lidský dotek nemusí jen bolet.
Marti: Nedávno se mi podařilo vypátrat jednoho koníka plemene ČT, kterého jsem znala, pečovala o něj a jezdila jej. Jeho současná majitelka na něm poznala, že měl špatnou minulost. Z jizev, které má koník na těle, to bylo až moc zřejmé, ale ona to vycítila hlavně z jeho chování. Bohužel koníci, kteří si projdou špatnou minulostí, mají to špatné v sobě uschované. Kolikrát stačilo opravdu jen málo a valášek byl jako vyměněný. Přijde mi, že i u lidí něco takového je. Když prožijeme cokoli zlého, hodně zlého, stačí skutečně jen malý záchvěv vzpomínky a je nám zle. Zle na těle i na duši.
luda
napsal(a):
Děkuji,,,
Zase Aneta....
Max už asi něžije....Jenebo byl z Čaského Raje
Žaneta a Aneta v Lese s Tátou
bonita
napsal(a):
max ma farbu ako ardentot moja dresazna shirka
Tak se jede dom a aby Žaneta o nic nepřišla tak koukála na cestu
luda
napsal(a):
Tak se jede dom a aby Žaneta o nic nepřišla tak koukála na cestu
neta a Max pauza u vozu
luda
napsal(a):
neta a Max pauza u vozu
A tady Dáša Já a jedna holčina
bonita
napsal(a):
haha ta fotka, ako pozera na cestu je bombova
A tady taková drobnost já a NAŠE LÍZA
luda
napsal(a):
A tady taková drobnost já a NAŠE LÍZA
A tady už Max 3letej..hříbě od Žanety .
maldex
napsal(a):
Také teď na to koukám
omlouvám se,že je to mázlé,je to ofocenné.
Baron Jako hříbátko
luda
napsal(a):
A tady už Max 3letej..hříbě od Žanety .
Atady jsem Tahala v zimě s maxe dřevo.....
ta pěkná pješinka zanáma
bonita
napsal(a):
nevadi, ze to nie je ostre, aj tak su to dobre fota
a tady Baron už jako starší vzádu čt Sylva
bonita
napsal(a):
nevadi, ze to nie je ostre, aj tak su to dobre fota
Max v Lesa...
bonita
napsal(a):
ty si sa mala, co by som ja dala za take nieco v detstve, uslintala by som sa k smrti
Max a Táta
maldex
napsal(a):
ambraa: Ahoj Anni, koukám, že máte doma také pěkný zvěřinec Ale to je dobře. Já bych si bez zvířat nedokázala svůj život představit. U nás je to také zvěřinec, ale menší. Máme tři kocoury a psa. Ještě tak dva roky zpět měla má nejmladší sestra dvě bílé myšky, ale ty nás již opustily.
Kdepak chlaďásci, pro ně mám vážně slabost. Pracujete s kobylkami v lese?
maldex: no jo zvěřinec to je a ne zase tak moc malej, my těch kočeky máme 13 a dva psy.S kobylkam nepracujeme v lese ten, les bych si tu opravdu musela vysadit aby tu nějakej pořádnej byl. Doufám, že ti jako odpověď co s kobylkama děláme budou stačit fotky.
bonita
napsal(a):
Marti a ty vies, co je so Sally?
bohužel nevím dlouho tady nebila asi má hodně práce,ale nejak se mi to nezdá.je to dlouho kdy tady byla naposledy
jj našla jsem to cd tak sem dám foto já v traktoru netlemit