zvířátková

lucky
napsal(a):
Ať máme kde pokračovat
A proč si Lucky nelehneš? Ty jdeš na rehabilitaci? Když jsi takhle celý den doma, tak si přece můžeš lehnout kdykoliv.
Jinak tady normálka neutrálno, trochu šedo, sníh máme, teda hlavně doma a u koní, tady u práce už nic moc. Když jsem vycházela z baráku, tak jsem dokonce i koukala, že v noci padal mokrý sníh, byla čerstvá vrstva. Teď uvidíme, jak to bude s tím počasím no, na víkend hlásí velké oteplení.
lucky
napsal(a):
Ať máme kde pokračovat
Teda Míšo, já nyní koukám jako bláezn co jsi vyváděla! Hlavně aby se ten kotník dal dokupy, jen upozorňuji, že to už nebude jako dřív. Já si zrovna už dva dny taky pořád bolístkuji, že se mi ozval zatracený kotník. Asi jsem si ho nějak namohla, někdy s nimi mívám problémy, jako malá jsem je měla mnohokrát v sádře, pokaždé zvrtnuté a někdy mi to dělá problém i na koni. To je i jeden z důvodů, proč nemám ráda anglické třemy..více se mi v nich namáhá noha a bolí, kotníky se dříve unaví
. V tom westernovém třmenu mám větší oporu.
A pokud to máš zlámané a sešroubované...hmm...to já měla páteř a až mě nebude bolet, budu vědět, že jsem kaput
Ale hlavně na sebe dávej bacha a přeji brzké uzdravení....
Co Džineček? Je o něj postaráno?
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Teda Míšo, já nyní koukám jako bláezn co jsi vyváděla! Hlavně aby se ten kotník dal dokupy, jen upozorňuji, že to už nebude jako dřív. Já si zrovna už dva dny taky pořád bolístkuji, že se mi ozval zatracený kotník. Asi jsem si ho nějak namohla, někdy s nimi mívám problémy, jako malá jsem je měla mnohokrát v sádře, pokaždé zvrtnuté a někdy mi to dělá problém i na koni. To je i jeden z důvodů, proč nemám ráda anglické třemy..více se mi v nich namáhá noha a bolí, kotníky se dříve unaví
A pokud to máš zlámané a sešroubované...hmm...to já měla páteř a až mě nebude bolet, budu vědět, že jsem kaput
Jj, Zuzi, jsem celá, v pohodě, jenom jsem po krku zklouzla na zem, jak jsem se už nestihla vrátit zpět.
Jinak Leo, žrádla dostává dokonce míň. Co jsem koukala na tabulku ve stáji, tak dostává ráno granule a večer granule a oves a předtím dostávala ráno oves a večer granule a oves a stejně. Prostě jsme dlouho nic pořádně nedělali, asi měsíc nebo jak dlouho nebyli na jízdárně, tak se jí nechce makat a ona se vždycky většinou vzteká na holeně při nacválání, když se jí nechce, tak házela hrby, až mě prostě sundala
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jj, Zuzi, jsem celá, v pohodě, jenom jsem po krku zklouzla na zem, jak jsem se už nestihla vrátit zpět.
Jinak Leo, žrádla dostává dokonce míň. Co jsem koukala na tabulku ve stáji, tak dostává ráno granule a večer granule a oves a předtím dostávala ráno oves a večer granule a oves a stejně. Prostě jsme dlouho nic pořádně nedělali, asi měsíc nebo jak dlouho nebyli na jízdárně, tak se jí nechce makat a ona se vždycky většinou vzteká na holeně při nacválání, když se jí nechce, tak házela hrby, až mě prostě sundala
No hlavně, že jsi aspoň v pořádku, člověk když spadne takhle dopředu, tak by Tě třeba mohla nechtěně hamtnout a byl by průšvih.
lucky
napsal(a):
ale, mám moc práce, zase bych zaspala půl dne. Zítra jsem dopoledne v Ostravě na školení a tak zase nic neudělám
...teď koukám na tu první fotku, sakriš, ta se povedla s tou svíticí hřívou a ocasem, co? Ve velkém je hezčí, když je tam vidět ta omrzlá tráva.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No hlavně, že jsi aspoň v pořádku, člověk když spadne takhle dopředu, tak by Tě třeba mohla nechtěně hamtnout a byl by průšvih.
Jj, to jo, ale ona měla hlavně v hlavě ala za koněma
lucky
napsal(a):
ale, mám moc práce, zase bych zaspala půl dne. Zítra jsem dopoledne v Ostravě na školení a tak zase nic neudělám
...teď koukám na tu první fotku, sakriš, ta se povedla s tou svíticí hřívou a ocasem, co? Ve velkém je hezčí, když je tam vidět ta omrzlá tráva.
mě hned jak jsem se probudila rozbolela hlava tak jsem si vzala prášky a ležím a doufám, že mě to do oběda přejde páč pak musím ke koním.A ještě ke všemu na mě leze nějakej bacil!!!!
Fotečky jsou hezoučký
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
mě hned jak jsem se probudila rozbolela hlava tak jsem si vzala prášky a ležím a doufám, že mě to do oběda přejde páč pak musím ke koním.A ještě ke všemu na mě leze nějakej bacil!!!!
Fotečky jsou hezoučký
Žádnej bacil, opovaž se, aby tě bacil
sadzi saj
napsal(a):
Žádnej bacil, opovaž se, aby tě bacil
No, to já si zase připadám jako přejetá parním válcem..Bolí mě kotník a obě kolena + záda, o těch radši ani nemluvit...dneska si připadám jako největší krypl. Od těch svátků, jak jsem byla marod, jsem totálně kaput
sadzi saj

lucky
napsal(a):
No, to já si zase připadám jako přejetá parním válcem..Bolí mě kotník a obě kolena + záda, o těch radši ani nemluvit...dneska si připadám jako největší krypl. Od těch svátků, jak jsem byla marod, jsem totálně kaput
Jj, to já jsem dneska celkem taky kaput, po té včerejší makačce na jízdárně to mé tělo a nožičky cítí
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to já jsem dneska celkem taky kaput, po té včerejší makačce na jízdárně to mé tělo a nožičky cítí
Ahojky,
tak jsem tu taky - hlásím se tu v plné polní
zvířátková

lucky
napsal(a):
Ahojky!
Holky, já se na to vyprdnu..už je tady zase šílený povichr
Tak teda tady normálně prokukuje sluníčko, si říkám, jestli snim či bdim .
zvířátková
napsal(a):
Tak teda tady normálně prokukuje sluníčko, si říkám, jestli snim či bdim .
jooojooo tady taky začalo svítit, tak doufám, že by dnes mohlo bejt hezky a nepršet
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, tady vykouklo a hnedka tedy zalezlo
Vítr nic moc ... ale je tu pěkná čvachtanice
Tady je teda hnusně a pod mrakem
sadzi saj
napsal(a):
Tady je hnusně pod mrakem a ještě povichr..uvažuji, co dnes s Usou budu dělat.
Mám problém, že mě bolí kotník a tak to na výstup do kopců nevidím optimisticky...asi se svezu na ni na parelce k Dvořákovi a budeme si hrát v kruhovce..možná bych vzala i Athose. Ještě nevím. Každépádně chci taky pocvičit dneska psy. Zatím to vypadá, že bychom v dubnu dělali zkoušku ZZO...umí na to vše, jen musím trochu dopilovat apotr. Tatík mi je zkazil s hraním a blbinami a tak trochu flákají přiesení. Nadšení pro něj jdou, ale styl přinesení trochu vázne. Darés se chce honit, ale aspoň ho drží. Fabby, ten přijde a rovnou už mi s ním praští, než mu řeknu vůbec "pusť". Ale to dopilujeme.
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, taky jenom vykouklo a už je zase někde zavrtaný, ale aspoň je trošku víc jasno.
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, taky jenom vykouklo a už je zase někde zavrtaný, ale aspoň je trošku víc jasno.
No Lucko, ale já na tom vidim teď ž aspoň něco pozitivního. Naši mi budou muset koupit west sedlo. Vždycky jsem si ho přála a mám radši takovej pohodovej styl. Džinečkovi stejně víc sluší western. Nebo aspoň tak se mi víc líbí.
A o něho bude ty 2 měsíce postaráno dobře. S holkama ze stáje jsem domluvená že když budou mít čas a chuť tak si ho můžou vzít na lonž, ale pod sedlo sem radši nesouhlasila. Nevím co by mohl s nima udělat a není na ně zvyklej, přece jenom ho mám přeježděného podle sebe!!
dzinecek
napsal(a):
No Lucko, ale já na tom vidim teď ž aspoň něco pozitivního. Naši mi budou muset koupit west sedlo. Vždycky jsem si ho přála a mám radši takovej pohodovej styl. Džinečkovi stejně víc sluší western. Nebo aspoň tak se mi víc líbí.
A o něho bude ty 2 měsíce postaráno dobře. S holkama ze stáje jsem domluvená že když budou mít čas a chuť tak si ho můžou vzít na lonž, ale pod sedlo sem radši nesouhlasila. Nevím co by mohl s nima udělat a není na ně zvyklej, přece jenom ho mám přeježděného podle sebe!!
No jo, tak to jo. Pokud k westernu tíhneš, tak proč ne. Já teda nepřesedlávala jen kvůli zdravotnímu stavu, ale je fakt, že když jsme třeba dlouho klusali v anglii, tak jsem mívala dost problémy. Kotníky mi velice rychle slábly, vypovídaly, bolely. Ve westernu nemívám problém, mám jakousi větší oporu, lépe noha drží a kotník nedostává tolik zabrat. I když je někdy taky cítím po delším ježdění, tak se to nedá srovnat. A navíc pro mne navozuje westernové sedlo větší pocit bezpečí...já se prostě od toho pádu už v anglii necítím bezpečně. Sice jsem Usu odsedala na anglickém sedle, protože jsem neměla ještě westerna, ale musím říct, že jsem byla docela "posraná". Krok v pohodě, klus taky..klusaly jsme v pohodě, ale když by se mi rozlítla cvalem tenkrát, tak bych se asi počůrala strachy, že zase dubu na zemi se zlámanou páteří .... prostě westernové sedlo je pro mne jaksi psychická podpora
Naštěstí mi Usa nikdy žádné kraviny nedělala.
dzinecek
napsal(a):
Ahoj Míšo ...
Tak jsem si až teď početla, co se ti stalo
Je mi to líto ... A držím pěsti, ať je co nejdříve lépe ...
Já bych mohla vyprávět - po pádu zlámaná klíční kost - bolest šílená ... o Dr. škoda mluvit
Se zlámanou kostí jsem ještě nasedla na koně a dojela na kole domů !!! Doma se ale pak složila bolestí
blanche
napsal(a):
Ahoj Míšo ...
Tak jsem si až teď početla, co se ti stalo
Je mi to líto ... A držím pěsti, ať je co nejdříve lépe ...
Já bych mohla vyprávět - po pádu zlámaná klíční kost - bolest šílená ... o Dr. škoda mluvit
Se zlámanou kostí jsem ještě nasedla na koně a dojela na kole domů !!! Doma se ale pak složila bolestí
Uf.tak to já byla kráva blbá, že jsem se vůbec pokoušela zvednout. Kdybych dneska věděla, co jsem v tu chvíli měla s páteří, tak jsem se ani nepokoušela pohnout...stačilo málo a byla jsem na vozíku
..stejně sjem utekla hrobníkovi z lopaty..nebo spíše z toho vozíku
.
Holky, je to v háji, už tady leje ..já letím za holčí..rozhodla jsem se juknout na kopýtka a trochu poupravit
lucky
napsal(a):
Uf.tak to já byla kráva blbá, že jsem se vůbec pokoušela zvednout. Kdybych dneska věděla, co jsem v tu chvíli měla s páteří, tak jsem se ani nepokoušela pohnout...stačilo málo a byla jsem na vozíku
..stejně sjem utekla hrobníkovi z lopaty..nebo spíše z toho vozíku
.
Holky, je to v háji, už tady leje ..já letím za holčí..rozhodla jsem se juknout na kopýtka a trochu poupravit
Já vím, že jsi jednou už něco psala ... Ale to jsi na tom byla tak zle ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Já vím, že jsi jednou už něco psala ... Ale to jsi na tom byla tak zle ?
Ty jo, tak tady svítíme
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ty jo, tak tady svítíme
Tak tady je ukrutně zatáhlo a leje, no to je děs a hrůza
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak tady je ukrutně zatáhlo a leje, no to je děs a hrůza
Ježiš déšť ne, jen si ho tam nech. No já porazím do města dokonat nákup
blanche
napsal(a):
Tak to já mám smůlu - asi ...
Šéfová má dovču ... a nemá mi to tu kdo asi pohlídat
jee já musela do krámu, pak vytřít chodbu, páč mám tedle týden službu, pak do sklepa pro klec a v pondělí už budu mít chinchilu, huraaaaaa, bude druhej Montíček tak se na něj těším, doufám, že si ho vychovám aspoň z poloviny jako toho prvního
naftalinka
napsal(a):
jee já musela do krámu, pak vytřít chodbu, páč mám tedle týden službu, pak do sklepa pro klec a v pondělí už budu mít chinchilu, huraaaaaa, bude druhej Montíček tak se na něj těším, doufám, že si ho vychovám aspoň z poloviny jako toho prvního
Dejte pokoj už s těma úrazama, mě se teda už delší dobu nic vážnýho nestalo díky bohu a nerada bych to přivolala, no on to vlastně teď vybral všechno Atrej. Takže my by jsme už vlastně měli mít do konce svých životů klid, že???
naftalinka
napsal(a):
Jůůů, zviřátko
To se máš
Tak dobře vyber
naftalinka
napsal(a):
No toho se právě taky bojím aby mě kotník nebolel, protože už jsem měla utrhané kolení vazy, ale na operaci to naštěstí nebolo, ale sádra byla kolem měsíce. A právě když jedu dlouho v anglii tak mě taky začíná bolet a chytám do něho křeče..nejhorší je že jsem ještě dost mladá a tohle mě bude pronásledovat celej život a s vyšší věkem to bude horší a horší!!
No jako máma říkala že už to zachvíli bude do knihy rekordů.. já od roku 2000, když jsem měla to s tim kolenem, tak sem tam bya každej roka to někdy třeba i několirát, kromě roku 2003 to jsem byla asi nějaká moc opatrná. Jinak prostě.. 2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007 a teď to končí zlomeným kotníkem rok 2008!!
zvířátková

dzinecek
napsal(a):
No toho se právě taky bojím aby mě kotník nebolel, protože už jsem měla utrhané kolení vazy, ale na operaci to naštěstí nebolo, ale sádra byla kolem měsíce. A právě když jedu dlouho v anglii tak mě taky začíná bolet a chytám do něho křeče..nejhorší je že jsem ještě dost mladá a tohle mě bude pronásledovat celej život a s vyšší věkem to bude horší a horší!!
No jako máma říkala že už to zachvíli bude do knihy rekordů.. já od roku 2000, když jsem měla to s tim kolenem, tak sem tam bya každej roka to někdy třeba i několirát, kromě roku 2003 to jsem byla asi nějaká moc opatrná. Jinak prostě.. 2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007 a teď to končí zlomeným kotníkem rok 2008!!
Tak ten déšť odplaval podobně rychle jako to sluníčko. Asi novinka - apríl v lednu.
Jééé, taky chci nový zvířátko, doma jsou ale dost mírně proti .
dzinecek
napsal(a):
Já si ve 14 pádem z koně zlomila taky hnusně nohu, obě kosti hned nad kotníkem, měla jsem 2 měsíce nechodící sádru a taky mě to furt doprovází. Zůstal mi tam trvalý otok, omezená pohyblivost a občas mi na tom lejtku zaskočí sval.
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Já si ve 14 pádem z koně zlomila taky hnusně nohu, obě kosti hned nad kotníkem, měla jsem 2 měsíce nechodící sádru a taky mě to furt doprovází. Zůstal mi tam trvalý otok, omezená pohyblivost a občas mi na tom lejtku zaskočí sval.
Tak už je to tu zase samý sluníčko, apríl jak vyšitej.
Jinak holky s těma úrazama nestrašte, z toho mám fakt nahnáno...
zvířátková
napsal(a):
Tak má Usinka kopýtka jako nová..teda zvládla jsem jen přední a nemohla jsem se narovnat. Víc koní bych fakt nezvládla
. A ještě k tomu má kopyta jako beton. A to byly naprané bláten a rozmočené. Nůž mi sjede mini místečka, kde je světlejší rohovina. Tak kde má modrou, což jsou prakticky celá kopyta, tak je to jako ocel..nemám šanci
. Už uvažuji o koupi nějakých nových ostrých nožů... i když ten můj je nový , ale na ni prostě nestačí
. Takže jsem vladla hlavně rašplí
. Ale ty přední se mi docela povedly. Ještě nevím, jestli ji dnes udělám i ty zadní, nebo to nechám na zítra..ale jo, večer se do nich ještě pustím. POtřebuje zkrátit špičky
.
No, úraz byl vážný ...komprese L2 ...neboli laicky řečeno slisovaný druhý bederní obratel na polovinu...byla jsem o pár cáků menší
. Naštěstí se obratel naprosto perfektně slisoval a neroztříštil, takže mi žádný úlomek nezasáhl míchu. Brali mi z kyčle štěpy a poskládali obratel zase zpět..mám ho jako nový. Rok jsem měla titanové šrouby v prvním a třetím obratli, aby ta dvojka byla bez zátěže a pořádně srostl. Chodila jsem pár měsíců v korzetu a po roce jsem šla na další operaci, kdy mi šrouby vytáhli. Na RTG počítám obratle, který že to je ten opravený
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jj, tak tady zase pro změnu prší
Jo a Zuzi, opracování je v rámci hodiny společně s Michaelou, protože prý citace Michaeli : Opracovani delame dohromady jinak by to asi jezdci ani kone nevydrzely bylo by toho moc.
A co známá jezdí na její soustředění, tak se právě třeba jedno celé soustředění učili, jak uvolnit a opracovat koně, tak proto, aby prostě viděla, jak na tom všichni jsme všechno pěkně od začátku. I pro Áďu opracování součást hodiny
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak tady zase pro změnu prší
Jo a Zuzi, opracování je v rámci hodiny společně s Michaelou, protože prý citace Michaeli : Opracovani delame dohromady jinak by to asi jezdci ani kone nevydrzely bylo by toho moc.
A co známá jezdí na její soustředění, tak se právě třeba jedno celé soustředění učili, jak uvolnit a opracovat koně, tak proto, aby prostě viděla, jak na tom všichni jsme všechno pěkně od začátku. I pro Áďu opracování součást hodiny
Dík za info, ale já stejně pudu alespoň na 15 minut předtim Brambů okrokovat a oklusat.Pže jinak by sme jí až za 40 minut uvolnily. A za to dát 1300 nemusim
Jinak díkes se včerejší pomocí
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
Dík za info, ale já stejně pudu alespoň na 15 minut předtim Brambů okrokovat a oklusat.Pže jinak by sme jí až za 40 minut uvolnily. A za to dát 1300 nemusim
Jinak díkes se včerejší pomocí
Jj, každého věc, proto jsem jenom psala, že Bára se učila celý víkend, jak správně toho jejího koně uvolnit, protože ne každý to umí a dělá správně, tak proto, ale v pohodě jde přece jenom o základy
Jj, včerejší pomoc???
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Jj, každého věc, proto jsem jenom psala, že Bára se učila celý víkend, jak správně toho jejího koně uvolnit, protože ne každý to umí a dělá správně, tak proto, ale v pohodě jde přece jenom o základy
Jj, včerejší pomoc???
no měli sme toho hodně, takže se nám každá ruka a noha hodila
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
no měli sme toho hodně, takže se nám každá ruka a noha hodila
jasně, jsem říkala, že když mám čas, tak pomůžu, ale taky už jsem potom musela letět domů, i když jsem chtěla dát ještě jádro, ale doma práce a ještě jsme museli na návštěvu, na kterou se mi vůbec nechtělo
Jinak za ten pátek nic nechce a snídaně je možné se domluvit na švédském stole za 50,- Kč a i na večeři, případně, kdo bude chtít oběd, bude tam hodina pauza na oběd, taky za 50,- Kč. Jinak snad vše, snad dám do kupy přes víkend ten časový rozvrh a pak Vám to všem pošlu.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak jsem byla v Globu ... nakoupila jsem spoustu věcí
A k obídku jsem měla pizzu - ale udělala si jí jen v mikrovlnce, ale byla super - žampionová, to já ráda
Já měla k obídku roštěnou na žampionech s rýží
sadzi saj

blanche
napsal(a):
JJ, houby, ty já ráda
Koukám, že už se všichni rozprchli
sadzi saj

blanche
napsal(a):
NN, já jsem stále tu
Tak jsme tu zůstali samotinké. Já dodělám nějakou fakturku a taky porazím, Míra doma a info, v kolik odjíždí žádné, ty chlapy prostě na pěst
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Všichni stejný ... jen jiný zevnějšek, aby jsme si je nepletli
Si to vystihla
Tak já doházím rezervace do pc a razím
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Se máš, tak papa
Pa pa letím, možná se ještě přihlásím z domova
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Pa pa letím, možná se ještě přihlásím z domova
Nazdárek! Souhlasím s holkama, že tohle pro chlapy tipický, oni prostě na tohle nemají mozkové buňky, aby jim došlo, že někdo má o ně strach a chtěl by být informován.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Souhlasím s holkama, že tohle pro chlapy tipický, oni prostě na tohle nemají mozkové buňky, aby jim došlo, že někdo má o ně strach a chtěl by být informován.
Moje chuďátko podvyživený
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Moje chuďátko podvyživený
Ale že se tvářil otráveně, když jsem ho vyrušovala od žraní a volala, aby se na mě podíval...
zvířátková

blanche
napsal(a):
JJ, přesně tak ...
Tady vypadá Čiko hustě
No on je hrozně v zimě srandovní, mega kožich, všude víry, obří pupek, hříva krátká stojící sem i tam, spletenej ocas, aby ho zbytečně nešpinil a neničil. Je pak jak soudek na nožičkách
zvířátková

blanche
napsal(a):
A to že tam má před sebou toho žvance požehnaně
No a to si neviděla to, co pokračuje tam dozádu. To je sakra dlouhý seník. Dohromady jsme měli sto velkých kostek a typla bych si, že tam tak ještě 4/5 jsou.
zvířátková

blanche
napsal(a):
Fíha, tak to máte slušnou zásobu ... Kde jste to probůh sehnali ?
To Sheiliina panička, ta už má za ta léta přehled. Mě říct, ať něco seženu, tak bych vůbec nevěděla, kam a na koho se obrátit. Ale sena si myslím letos bylo dost, spíš se slámou byly problémy. Té moc dát nechtěli.
zvířátková
napsal(a):
To Sheiliina panička, ta už má za ta léta přehled. Mě říct, ať něco seženu, tak bych vůbec nevěděla, kam a na koho se obrátit. Ale sena si myslím letos bylo dost, spíš se slámou byly problémy. Té moc dát nechtěli.
Tak já ještě v práci, ale krátí se mi to ...
Dneska nadělávám hodinu ... Zítra uteču zase dříve - půjdu na zábavu
lucky
napsal(a):
Ať máme kde pokračovat
Ahojky,
tak to jsem tu včera byla jako poslední, jo ?
Hola hola, co je s váma ?
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak to jsem tu včera byla jako poslední, jo ?
Hola hola, co je s váma ?
ahoj, dobré ráno, krásné fotečky, já jsem akorát přišla z noční
naftalinka
napsal(a):
Jooo byl klídeček, lilo tady celou noc, ale jinak pohoda
A jak u vás v práci?
Já jsem tu sama - jak hlídač
Ale asi mi dorazí kámoška a pak ségra a večer hurá na ples
Tu teď svištím na netu a pomalu usínám
Jsem zvědavá na to soustředění
Se to blíží, co ?
Co koníci, už se těší na focení ?
blanche
napsal(a):
Já jsem tu sama - jak hlídač
Ale asi mi dorazí kámoška a pak ségra a večer hurá na ples
Tu teď svištím na netu a pomalu usínám
Jsem zvědavá na to soustředění
Se to blíží, co ?
Co koníci, už se těší na focení ?
Atrej dycky, to je hrozná modelka exibicionictická
Tak to se máš, aspoň máš v práci pohodu a nikdo nebuzeruje i když ve 2 by se to táhlo rychlejš!
blanche
napsal(a):
Tak jsem se odmlčela - měla jsem tu první návštěvu - kecali snad 3 hodiny
Takhle by to utíkalo lépe
Tak to se budu na případné focení moc těšit
Ahojky! Tak my máme za sebou kováře, 2 hodiny člověk čeká a pak je u Čika za necelou čtvrt hodinku hotovo. Vzala jsem ho rovnou ven, dokud byl čistej, výběh už sešlapali, kolem sníh je, ale ve výběhu ho zlikvidují a je skoro samé bahno, takže předpokládám, že už zítra budu mít bahňáka. Zítra vyjedeme s klukama na delší cestu, Sheila má něco se zadním kopýtkem, takže má mít nějaký den klid. Měl ale dneska zase roupy, furt se mnou diskutoval, zda fakt musí zatočit, jelikož v dálce slyšel řechtající poníky z obory a chtěl samozřejmě směrem k nim.
zviratkova
napsal(a):
Ahojky! Tak my máme za sebou kováře, 2 hodiny člověk čeká a pak je u Čika za necelou čtvrt hodinku hotovo. Vzala jsem ho rovnou ven, dokud byl čistej, výběh už sešlapali, kolem sníh je, ale ve výběhu ho zlikvidují a je skoro samé bahno, takže předpokládám, že už zítra budu mít bahňáka. Zítra vyjedeme s klukama na delší cestu, Sheila má něco se zadním kopýtkem, takže má mít nějaký den klid. Měl ale dneska zase roupy, furt se mnou diskutoval, zda fakt musí zatočit, jelikož v dálce slyšel řechtající poníky z obory a chtěl samozřejmě směrem k nim.
blanche
napsal(a):
Jůůůů, moc mu to sluší
Má to moc pěkně slazené
Díky, ještě ty oteže no, jako když na to tak koukám, tak by je klidně mít mohl, ale nemohl by dávat hlavu dolů a čmuchat, jak je zvyklej. Ale říkám si, že tohle není asi normální, nikdo koním při jízdě dávat hlavu až na zem nedovolí, takže si říkám, proč by nemohl mít tu kebuli celou cestu nahoře, no ne?
zviratkova
napsal(a):
Díky, ještě ty oteže no, jako když na to tak koukám, tak by je klidně mít mohl, ale nemohl by dávat hlavu dolů a čmuchat, jak je zvyklej. Ale říkám si, že tohle není asi normální, nikdo koním při jízdě dávat hlavu až na zem nedovolí, takže si říkám, proč by nemohl mít tu kebuli celou cestu nahoře, no ne?
Jako, že jsou krátké ?
A když na něm sedíš a ruku natáhneš ... taky nedošáhne ?
blanche
napsal(a):
Jako, že jsou krátké ?
A když na něm sedíš a ruku natáhneš ... taky nedošáhne ?
No já je ještě na ježdění nezkusila, jenom při prvním nastavování uzdečky jsem viděla, že jsou kratší, než jsem si představovala. Takže myslíš, že když dám ruce dopředu a on dosáhne na zem, tak jsou jako dostačující? Zítra to hned zkusím.
zviratkova
napsal(a):
No já je ještě na ježdění nezkusila, jenom při prvním nastavování uzdečky jsem viděla, že jsou kratší, než jsem si představovala. Takže myslíš, že když dám ruce dopředu a on dosáhne na zem, tak jsou jako dostačující? Zítra to hned zkusím.
No jednou jsem takhle na koni jela - měl krátké otěže, ale když jsem seděla a držela jsem je třeba v jedné ruce a natáhla jí ... koník se na trávu dostal ...
Byl to koník ale jako mamut ... nějak mu otěže taky nestačily
Třeba to půjde ...
zvířátková

blanche
napsal(a):
No jednou jsem takhle na koni jela - měl krátké otěže, ale když jsem seděla a držela jsem je třeba v jedné ruce a natáhla jí ... koník se na trávu dostal ...
Byl to koník ale jako mamut ... nějak mu otěže taky nestačily
Třeba to půjde ...
NO nevím no, koukám na jedinou fotku na Čikovi a myslím si, že budou i přes natáhnutí ruky krátké. Jak mě to ale štve, že já kráva si to nezměřila
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
NO nevím no, koukám na jedinou fotku na Čikovi a myslím si, že budou i přes natáhnutí ruky krátké. Jak mě to ale štve, že já kráva si to nezměřila
Ahoj holky,
tak já dorazila od Elí a zase totál s mršenou náladou , ale ne kvůli Elí, ta dneska pěkně šlapala na lonži a na chambonu, šikulka. Akorát se jí občas nechtělo dělat hned přechod klus, krok, to byl potom člověk, jak zaseklý digtafon
a jelikož od nás ze stáje jeli na halu, tak jsem hned Elí ukázala vozík a šikulka, věřila a došla až k tomu a očuchala si to, ale stejně myslím, že to bude komedie ji naložit
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky,
tak já dorazila od Elí a zase totál s mršenou náladou , ale ne kvůli Elí, ta dneska pěkně šlapala na lonži a na chambonu, šikulka. Akorát se jí občas nechtělo dělat hned přechod klus, krok, to byl potom člověk, jak zaseklý digtafon
a jelikož od nás ze stáje jeli na halu, tak jsem hned Elí ukázala vozík a šikulka, věřila a došla až k tomu a očuchala si to, ale stejně myslím, že to bude komedie ji naložit
Ahojky,
se máš ...
To já včera, dnes u Báry nebyla ... je tam kámoška
NO, koníci přepravníky moc nemusí ... Báru jsme měli taky problém ... když jsme jí kupovali ... Pak jí tam nějak dostali ... jak jinak - na žrádlo
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Ahojky,
se máš ...
To já včera, dnes u Báry nebyla ... je tam kámoška
NO, koníci přepravníky moc nemusí ... Báru jsme měli taky problém ... když jsme jí kupovali ... Pak jí tam nějak dostali ... jak jinak - na žrádlo
Ahoj,
zítra půjdeme jezdit, dneska jsem na to nějak neměla náladu, jsem celá rozlámaná a dlouho nechodila na chambonu, dneska mi udělala radost, nedala jsem jí to jako gogue a šlapala pěkně
No já jsem na to zvědavá, právě přemýšlím, jestli dřív naložit Elí nebo Janču, ale to zase záleží, jak moc šla nebo nešla Janina naložit, takže to se pak budeme muset s Adinou domluvit a výklad bude taky něco, u mě tady z toho vyjela, až měla bývalá majitelka pěkně spálený ruce od vodítka
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
zítra půjdeme jezdit, dneska jsem na to nějak neměla náladu, jsem celá rozlámaná a dlouho nechodila na chambonu, dneska mi udělala radost, nedala jsem jí to jako gogue a šlapala pěkně
No já jsem na to zvědavá, právě přemýšlím, jestli dřív naložit Elí nebo Janču, ale to zase záleží, jak moc šla nebo nešla Janina naložit, takže to se pak budeme muset s Adinou domluvit a výklad bude taky něco, u mě tady z toho vyjela, až měla bývalá majitelka pěkně spálený ruce od vodítka
No, snad to dobře dopadne ...
Já už pomalu odpočítávám hodiny, ale šílenost sama
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, snad to dobře dopadne ...
Já už pomalu odpočítávám hodiny, ale šílenost sama
Uvidíme no, nějak to dopadne
Já už mám uklizeno, nakrmeno zvířectvo a podařilo se nám opravit pračku, tak mi spadl kámen ze srdce, protože si potřebuju vyprat bundy na soustředění, vše od písku, jak jsem se proletěla, odpocku jsem chtěla vyprat, pak Mírový věci do práce, tak jsem měla hrůzu, co budu dělat, když to nepůjde, naštěstí se to Mirkovi podařilo. Teď dělám kuřátko s rýží, to můžu
sadzi saj
napsal(a):
Uvidíme no, nějak to dopadne
Já už mám uklizeno, nakrmeno zvířectvo a podařilo se nám opravit pračku, tak mi spadl kámen ze srdce, protože si potřebuju vyprat bundy na soustředění, vše od písku, jak jsem se proletěla, odpocku jsem chtěla vyprat, pak Mírový věci do práce, tak jsem měla hrůzu, co budu dělat, když to nepůjde, naštěstí se to Mirkovi podařilo. Teď dělám kuřátko s rýží, to můžu
Hmmmm, tak to bych si dala taky ...
Já už stresuju na tu zábavu ... Snad chytnu vlak atd
Pěkné fotky - z foťáku, co ? Na mobil to nevypadá
No vidíš, pračka to rozchodila ... to je dobře
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Hmmmm, tak to bych si dala taky ...
Já už stresuju na tu zábavu ... Snad chytnu vlak atd
Pěkné fotky - z foťáku, co ? Na mobil to nevypadá
No vidíš, pračka to rozchodila ... to je dobře
Jj, já miluju tu šťávu z toho s rýží
Tak ti to pěkně užij a moc se neopij
Jo jo z foťáku, nakonec fotím přes to očko jako klasickým, mi to nedalo, jsem si ten den vyhrála
No snad jo, už peru, tak snad to dobře dopere
sadzi saj
napsal(a):
Jj, já miluju tu šťávu z toho s rýží
Tak ti to pěkně užij a moc se neopij
Jo jo z foťáku, nakonec fotím přes to očko jako klasickým, mi to nedalo, jsem si ten den vyhrála
No snad jo, už peru, tak snad to dobře dopere
NO vida, fotky dobrý ...
Doufám, že na Blaničku nezanevřeš
JJ, ten sos mám taky ráda ... a když tam plave nějaká houba - ještě lepší
Nemusím moc ty suchý pak prsa ... to je raději odříznu a pak si je upeču
Jdu juknout na tu pizzu v mikrovlnce - lednice asi kaputo
sadzi saj

blanche
napsal(a):
NO vida, fotky dobrý ...
Doufám, že na Blaničku nezanevřeš
JJ, ten sos mám taky ráda ... a když tam plave nějaká houba - ještě lepší
Nemusím moc ty suchý pak prsa ... to je raději odříznu a pak si je upeču
Jdu juknout na tu pizzu v mikrovlnce - lednice asi kaputo
Dělá to pěkný fotečky, ale tady se to nějak zmenší na hnusný
neboj
No já už to skoro mám hotový, už čekám jenom na rýži a Míra už řve hlady
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak já pomalu balím
Tak pa pa a my si jdeme dát do nosu kuřátko už je hotové a rýže taktéž
lucky
napsal(a):
Ať máme kde pokračovat
Ahojky!
Ne ne, vrátil nelze, jedině koupit nové. Tak o tom furt přemýšlím.
No teda, Andrea je aktivní, taková bašta, jste mi nějak udělaly chutě, přitom by mě to předtím nenapadlo.
Takhle v zimě bez sluníčka a v zataženu se fotí špatně, co? Já dneska taky nemohla nic kloudného zachytit, přitom bylo plné denní světlo. Člověk by musel mít čas a náladu a s foťákem si trošku pohrát.
Blanča se má, ta se bude bavit, koukám, že v telce nic moc, no něco si vybrat budu muset, abych netrávila čas u pc, už mě to až otravuje
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
Ahojky!
Ne ne, vrátil nelze, jedině koupit nové. Tak o tom furt přemýšlím.
No teda, Andrea je aktivní, taková bašta, jste mi nějak udělaly chutě, přitom by mě to předtím nenapadlo.
Takhle v zimě bez sluníčka a v zataženu se fotí špatně, co? Já dneska taky nemohla nic kloudného zachytit, přitom bylo plné denní světlo. Člověk by musel mít čas a náladu a s foťákem si trošku pohrát.
Blanča se má, ta se bude bavit, koukám, že v telce nic moc, no něco si vybrat budu muset, abych netrávila čas u pc, už mě to až otravuje
Ahojky Leo,
Čikimu to moc sekne v té modré Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli to nemá moc volné to udidlo v hubě, zda ta lícnice ti nejde ještě utáhnout nebo to jenom tak na fotkách vypadá
Bašta to byla, ale koupila jsem nějaký blbý kuře, tam nebylo skoro žádný maso, tak jsme si teď objednali zeleninový salátky a pijeme vínečko
Jo fotečky tady se mi to zmenší a nic moc. Fotila jsem to minulý víkend ještě za sněhu a trochu si pohrávala, ale doma pak koukala, že by to ještě chtělo vychytat, abych tam neměla kus zadku jiného koně apod.
V telce nic nedávají, to máš pravdu a s tím pc s tebou souhlasím, občas bych to tu doma taky radši zahodila, jak toho mám dost z práce
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky Leo,
Čikimu to moc sekne v té modré Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli to nemá moc volné to udidlo v hubě, zda ta lícnice ti nejde ještě utáhnout nebo to jenom tak na fotkách vypadá
Bašta to byla, ale koupila jsem nějaký blbý kuře, tam nebylo skoro žádný maso, tak jsme si teď objednali zeleninový salátky a pijeme vínečko
Jo fotečky tady se mi to zmenší a nic moc. Fotila jsem to minulý víkend ještě za sněhu a trochu si pohrávala, ale doma pak koukala, že by to ještě chtělo vychytat, abych tam neměla kus zadku jiného koně apod.
V telce nic nedávají, to máš pravdu a s tím pc s tebou souhlasím, občas bych to tu doma taky radši zahodila, jak toho mám dost z práce
Ty a víš, že jsme to dneska s Sheiliinou paničkou řešily, zda bych tam neměla přidělat dirku. Je to totiž na těch nejmenších. Ale problém je, že on je teď v zimě hrozně chundelatej a blbě se to zapíná, má obrovskou kebuli, problém mu tam narvat uši, parelky má nafest, má 2x tak větší hlavu, takže je nám jasné, že v létě se mu ty lícnice zmenšit budou muset stoprocentně, ale teď v zimě tam má tolik chlupů, že mu ty lícnice jdou až do stran, kolik tam je pod tím srsti. Ono to tak trochu víc vypadá na fotce, jelikož je přivázaný ke stromu z druhé strany a tahá za ty otěže zespodu, takže táhne za ten kroužek, co je focený k nám, tudíž vypadá níž no.
Tééda, ušina je pořádná mazačka. To je voprsk . To já tu svojí ani nedostanu z klece, je to lenoch největší. Jsem jí před chvíli otevřela dvířka, za minutku koukám a ona leží v kleci na boku zády ke mě a chrní.
Jo jo, přesně, až si vyčítám, že zas jdu a pc zapínám, přitom mě to otravuje, ale je to jak automat.
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
Ty a víš, že jsme to dneska s Sheiliinou paničkou řešily, zda bych tam neměla přidělat dirku. Je to totiž na těch nejmenších. Ale problém je, že on je teď v zimě hrozně chundelatej a blbě se to zapíná, má obrovskou kebuli, problém mu tam narvat uši, parelky má nafest, má 2x tak větší hlavu, takže je nám jasné, že v létě se mu ty lícnice zmenšit budou muset stoprocentně, ale teď v zimě tam má tolik chlupů, že mu ty lícnice jdou až do stran, kolik tam je pod tím srsti. Ono to tak trochu víc vypadá na fotce, jelikož je přivázaný ke stromu z druhé strany a tahá za ty otěže zespodu, takže táhne za ten kroužek, co je focený k nám, tudíž vypadá níž no.
Tééda, ušina je pořádná mazačka. To je voprsk . To já tu svojí ani nedostanu z klece, je to lenoch největší. Jsem jí před chvíli otevřela dvířka, za minutku koukám a ona leží v kleci na boku zády ke mě a chrní.
Jo jo, přesně, až si vyčítám, že zas jdu a pc zapínám, přitom mě to otravuje, ale je to jak automat.
Jj, tak to jo
Máňule je akční a jak umí loudit, vydrží s náma celou noc puštěná a pořád otravuje. Přijde k tobě a žďuchá do tebe, je to rošťanda, pak jde a lehne do klece a za chvíli zase přihopká
No je to mor, to máš pravdu
Tak pračku funguje, tak jsem fakt ráda
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak to jo
Máňule je akční a jak umí loudit, vydrží s náma celou noc puštěná a pořád otravuje. Přijde k tobě a žďuchá do tebe, je to rošťanda, pak jde a lehne do klece a za chvíli zase přihopká
No je to mor, to máš pravdu
Tak pračku funguje, tak jsem fakt ráda
No je hlavně teda úžasné, že si tak parádně zvykla a netrpí tím, že ztratila sestřičku. Přilnula k vám a je spokojená.
No tak vidíš, aspoň budeš čistá, já teď taky vyprala koňsky zapáchají várku prádla a můžu to směle nasmradit znova....
sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
No je hlavně teda úžasné, že si tak parádně zvykla a netrpí tím, že ztratila sestřičku. Přilnula k vám a je spokojená.
No tak vidíš, aspoň budeš čistá, já teď taky vyprala koňsky zapáchají várku prádla a můžu to směle nasmradit znova....
To jo no, až se divím, protože jsme se spíš báli, aby po pár dnech nešla za Růženkou jako je to třeba s andulkama apod., ale naštěstí je v pohodě a je to fakt super domácí zvířátko a jsem ráda, že jsem nakonec Mirka ukecala a tobě patří díky za poslání kontaktu na ty lidi, jinak by jsme je neměli
No to jo zítra musím vyprat deku ještě, bundy tam mám, akorát to mít kam pověsit.
Tady má pěkný nožky, ležela, jak pes
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
To jo no, až se divím, protože jsme se spíš báli, aby po pár dnech nešla za Růženkou jako je to třeba s andulkama apod., ale naštěstí je v pohodě a je to fakt super domácí zvířátko a jsem ráda, že jsem nakonec Mirka ukecala a tobě patří díky za poslání kontaktu na ty lidi, jinak by jsme je neměli
No to jo zítra musím vyprat deku ještě, bundy tam mám, akorát to mít kam pověsit.
Tady má pěkný nožky, ležela, jak pes
Ale no tak , vždyť vůbec není zač. Hlavně, aby dělala radost ještě spoustu let
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Ale no tak , vždyť vůbec není zač. Hlavně, aby dělala radost ještě spoustu let
To doufám, snad jo, stačí, že ta naše vlčanda už je babička a člověk nikdy neví, kdy o ni přijdeme
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
To doufám, snad jo, stačí, že ta naše vlčanda už je babička a člověk nikdy neví, kdy o ni přijdeme
No jo no, ono se to tak nesmí brát. Nemám tyhle řeči ráda. Dneska mi kovář říkal, že ještě nějakej rok a budu mít od poníka klid. Sice to myslí ze srandy, ale i tak se mi to prostě příčí. Je jasné, že všechno jednou přijde, ale člověk na to nesmí myslet. Bez zvířat by, aspoň podle mě, život nestál za nic a proto to radši "risknu".
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No jo no, ono se to tak nesmí brát. Nemám tyhle řeči ráda. Dneska mi kovář říkal, že ještě nějakej rok a budu mít od poníka klid. Sice to myslí ze srandy, ale i tak se mi to prostě příčí. Je jasné, že všechno jednou přijde, ale člověk na to nesmí myslet. Bez zvířat by, aspoň podle mě, život nestál za nic a proto to radši "risknu".
No tak tohle mi říct kovář, tak by mě asi dostal, to je strašný, je pravda, že si takový věci člověk nesmí připouštět. By se z toho jinak zbláznil.
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No tak tohle mi říct kovář, tak by mě asi dostal, to je strašný, je pravda, že si takový věci člověk nesmí připouštět. By se z toho jinak zbláznil.
No to víš, to je jeho rejpanec na to, že je z těch třech nejstarší. Já to ale tak neberu, dělá si fakt srandu a já moc dobře vím, že poníci jsou dlouhověcí a jsem přesvědčena, že se mnou bude ještě spousty a spousty let. On reje i do Sheily, sice v jiném smyslu, ale taky. Dělá si jenom srandu a kolikrát řekne takovou poznámku takovým způsobem, že se tomu až zasmějeme. Ale u koní je to taky šílená představa, to je něco jinýho, než malej křeček v akvárku. Už jenom jak mi bylo líto Daisy, a to jsem k těm koním ještě takový vztah neměla. Občas dostali igelitku chleba a konec s věškerým vztahem. Ale představa ztráty takového zvířete a ještě pomalu v hříběcím věku, je jí škoda no, byla pěkná a mohl to být kus koně... Ale je fakt, že rok po jejim odchodu jsem vlastně netušila, co se s ní stalo. Ten můj o tom nechtěl ani slyšet a kór mi pak něco říct.
lucky
napsal(a):
Ať máme kde pokračovat
Ahoj! Dobré ráno!
Tady něco na kuk...poezie----bacha na mezeru
http://youtube.com/watch? v=_YBv-6DrSaY&feature=related
lucky
napsal(a):
Ahoj! Dobré ráno!
Tady něco na kuk...poezie----bacha na mezeru
http://youtube.com/watch? v=_YBv-6DrSaY&feature=related
ještě něco na kuk...
http://youtube.com/watch?v= LeKSh68pvMQ&feature=related
....tu pláž bych tady chtěla
http://youtube.com/watch?v= Z2NJwciu0nc&feature=related
zvířátková

lucky
napsal(a):
ještě něco na kuk...
http://youtube.com/watch?v= LeKSh68pvMQ&feature=related
....tu pláž bych tady chtěla
http://youtube.com/watch?v= Z2NJwciu0nc&feature=related
Nazdárek! Tak jsme dneska protáhly kluky. Sníh roztál, všude jenom bahniště. Místo koní ve výběhu stály 3 blátivé koule. Čiko a Sheila totál, Čikovi jsem marně hledala jediný čistý chlup i v uších. On když se válí, tak se fakt vyválí od nozder po konečky ocasu. Grantík jediný to ošidil a fláknul sebou jenom z jedné strany. Stihli to hezky ráno, takže byli pěkně začerstva. Nedalo se s tím tudíž samozřejmě nic dělat, takže jsme nahodily sedlo a deku a vyjely jsme s těma čuňatama ven. Hezky jsme se mákli, ale to oba potřebují. Grant se teď furt fláká ve výběhu, jezdí nejvíc Sheila a Čiko má zase zbytečně moc roupů. No, jelikož bahna bylo hodně a Čiko dost malej, tak jsem byla černá až po kolena. Při běhu za Grantem jsem měla pocit, že musím mít to bahno i na hlavě, ale šlo to, víc na mě cákal zespoda Čiko od kopýtek. Vlastně jsem se nakonec svlíkla a vcelku hodila do pračky. Jsem zvědavá, jestli se takováhle kvalitní vrstva vůbec vypere.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Tak jsme dneska protáhly kluky. Sníh roztál, všude jenom bahniště. Místo koní ve výběhu stály 3 blátivé koule. Čiko a Sheila totál, Čikovi jsem marně hledala jediný čistý chlup i v uších. On když se válí, tak se fakt vyválí od nozder po konečky ocasu. Grantík jediný to ošidil a fláknul sebou jenom z jedné strany. Stihli to hezky ráno, takže byli pěkně začerstva. Nedalo se s tím tudíž samozřejmě nic dělat, takže jsme nahodily sedlo a deku a vyjely jsme s těma čuňatama ven. Hezky jsme se mákli, ale to oba potřebují. Grant se teď furt fláká ve výběhu, jezdí nejvíc Sheila a Čiko má zase zbytečně moc roupů. No, jelikož bahna bylo hodně a Čiko dost malej, tak jsem byla černá až po kolena. Při běhu za Grantem jsem měla pocit, že musím mít to bahno i na hlavě, ale šlo to, víc na mě cákal zespoda Čiko od kopýtek. Vlastně jsem se nakonec svlíkla a vcelku hodila do pračky. Jsem zvědavá, jestli se takováhle kvalitní vrstva vůbec vypere.
Dobré ránko! Pro mě teda moc dobře nezačalo. Bobo je zase na tom zle, zmítá se mi doma v křečích a já u ní nemůžu být, to mě fakt jednou zničí. Jsem jí v noci nebo k ránu slyšela, že se tam mlela, tak jsem si podvědomě říkala, že je to divný, že jí jindy neslyším. Ale člověka to netrkne. Když jsem pak vstala a rozsvítila, tak mi bylo okamžitě jasno. 3/4 klece vyhrabáno, ona natáhlá jak špagetka, apatie ke žrádlu, furt jenom vleže pila, tak jsem se na to nemohla koukat a namíchala jsem jí do vody lék. Jsem z toho vždycky úplně mimo, nevim, co dělat, jestli jí léky dát nebo ne. Jelikož jí ničí imunitu, ale zase je mi jí líto. Vůbec nechápu, z čeho to může být. Ale dost se pokaždé bojím, kór když s ní takhle v těch pár nejhorších hodinkách nemůžu být....
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Pro mě teda moc dobře nezačalo. Bobo je zase na tom zle, zmítá se mi doma v křečích a já u ní nemůžu být, to mě fakt jednou zničí. Jsem jí v noci nebo k ránu slyšela, že se tam mlela, tak jsem si podvědomě říkala, že je to divný, že jí jindy neslyším. Ale člověka to netrkne. Když jsem pak vstala a rozsvítila, tak mi bylo okamžitě jasno. 3/4 klece vyhrabáno, ona natáhlá jak špagetka, apatie ke žrádlu, furt jenom vleže pila, tak jsem se na to nemohla koukat a namíchala jsem jí do vody lék. Jsem z toho vždycky úplně mimo, nevim, co dělat, jestli jí léky dát nebo ne. Jelikož jí ničí imunitu, ale zase je mi jí líto. Vůbec nechápu, z čeho to může být. Ale dost se pokaždé bojím, kór když s ní takhle v těch pár nejhorších hodinkách nemůžu být....
Ahoj Leo,
copak je Bobo ona mívá nějaké záchvaty??
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak se hlásím z pracovního procesu - při plné nasranosti, pač jsem nevyspalá a měla jsem mít volno
Ahoj,
no zrovna si říkám, co tady děláš??
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
no zrovna si říkám, co tady děláš??
No, ona má špatná střeva. Trpí na parazity ve střevech - kokdicie. Takže když jí to chytne, tak několik hodin trpí bolestma a každou chvilku přijde pořádná křeč. Se z toho jednou zbláznim, kór když jí nemám pod dohledem.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No, ona má špatná střeva. Trpí na parazity ve střevech - kokdicie. Takže když jí to chytne, tak několik hodin trpí bolestma a každou chvilku přijde pořádná křeč. Se z toho jednou zbláznim, kór když jí nemám pod dohledem.
Chudinka, to tě chápu.
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Chudinka, to tě chápu.
No dříve to bylo horší, to bylo každou chvilku, asi tak před rokem mi známý vet poradil, že jí mám kyselit vodu octem, no a světe div se, hotovej zázrak, opravdu to pomáhá a tak jí to chytne jenom tak jednou za půl rok, rok. On ten ocet ty střeva okyselí, takže zabraňuje preventivně té havěti se tam vůbec usadit. No a Bobo to chlastá jak duha, mě teda ocet páchne hrozně nepříjemně, ale jí to neva a naopak pije víc než dříve.
Jo a Blaní, to je ta šichta, co Ti dala navíc ta úžasná kolegině?
zvířátková
napsal(a):
No dříve to bylo horší, to bylo každou chvilku, asi tak před rokem mi známý vet poradil, že jí mám kyselit vodu octem, no a světe div se, hotovej zázrak, opravdu to pomáhá a tak jí to chytne jenom tak jednou za půl rok, rok. On ten ocet ty střeva okyselí, takže zabraňuje preventivně té havěti se tam vůbec usadit. No a Bobo to chlastá jak duha, mě teda ocet páchne hrozně nepříjemně, ale jí to neva a naopak pije víc než dříve.
Jo a Blaní, to je ta šichta, co Ti dala navíc ta úžasná kolegině?
ahojky! Teda Bobinky je mi moc líto! Já teda musím zaklepat na dřevo ..klep, klep..., že Michalka je zatím zdravá jako rybička. Snad se z toho Bobinka zase vylíže. Ten ocet ve vodě by mě nenapadl.
lucky
napsal(a):
ahojky! Teda Bobinky je mi moc líto! Já teda musím zaklepat na dřevo ..klep, klep..., že Michalka je zatím zdravá jako rybička. Snad se z toho Bobinka zase vylíže. Ten ocet ve vodě by mě nenapadl.
JJ, ten ocet mě taky překvapil
Hlavně mě štve, že mám v úterý navíc noční - to mám za tu neděli ... ale že tu budu strašit ještě dneska ...
V sobotu super ... Ples byl fain a ještě jsem se večer stala tetou - ségra porodila holčičku dříve, než jsem dojela na chalupu
Tak snad jsou v pořádku ... Pařilo se do půl 6
Včera brigáda ... a dneska vstávání ...
NO, asi si to umíte představit
blanche
napsal(a):
Hlavně mě štve, že mám v úterý navíc noční - to mám za tu neděli ... ale že tu budu strašit ještě dneska ...
V sobotu super ... Ples byl fain a ještě jsem se večer stala tetou - ségra porodila holčičku dříve, než jsem dojela na chalupu
tak to gratuluji!
My taky v sobotu slavili..táta měl narozky a včera byli s mámou u babi..já měla doma klid. Šla jsem s Usou ještě po tmě na procházku a vyblbla se na louce na dlouhé lonži, chvíli pracovala a pásla se. Až na to, že má dneska nějak srajdu, ohodila mi zeď a pokadila si ocas. Asi ji prohnala ta mokrá tráva. On aje sice zvyklá, ale asi ji to nějak nesedlo.
Večer jsem ještě cvičila psy....trénujeme poslušnost a dopilovat musíme aport. Táta mi je zkazil a kluci mi teď děljí hovadiny, když ho mají donést. Fabby mi s ním rovnou praští na zem a Darés zase chce se honit a řádit. Ale to dopilujeme. V dubnu s nimi chci dělat zkoušky.
překrásný Simeon Sharav
zvířátková

blanche
napsal(a):
No mě by to taky nenapadlo, ale nápad je to dobrý a fakt jí to chutná. Dávám teda na napáječku tak 2 kapky, ale i tak je to šíleně cítit, chuťově teda nevim, ale čuchově šíleně. Ale hlavní je, že jí to fakt pomáhá.
No tak gratuluju tetičko
zvířátková
napsal(a):
No mě by to taky nenapadlo, ale nápad je to dobrý a fakt jí to chutná. Dávám teda na napáječku tak 2 kapky, ale i tak je to šíleně cítit, chuťově teda nevim, ale čuchově šíleně. Ale hlavní je, že jí to fakt pomáhá.
No tak gratuluju tetičko
zrovna jsem koukala na toho koníka, co včera vyskočil z přívěsu na dálnici..jsem nevíděla noviny
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d =20.01.2008&238m=d&238p= TNOVINY&238v=127021
zvířátková

lucky
napsal(a):
zrovna jsem koukala na toho koníka, co včera vyskočil z přívěsu na dálnici..jsem nevíděla noviny
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d =20.01.2008&238m=d&238p= TNOVINY&238v=127021
To jsem viděla o zprávy a čuměla jsem jak puk, jak může z místa skočit takhle nahoru, chudák, ten se z toho šoku bude asi hodně dlouho rozkoukávat.
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, to jo ... Se divím, že ho tam pak nandali zpět !?
Já být kůň, tak tam už nevlezu ani omylem ...
Po tom zážitku ... rozhodně !
Oni ho nadopovali, polouspali a dotlačili ho tam.