Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2008 07:29

Ahoj chtěla jsem se zeptat zda někdo neví jak se mají popřípadě fot těchto koní.
JURÁŠEK- o. Cherson, m. Jiskra, ryzák, měl by být u paní Lorencové v Klatovech
Alpina- 1985, o.Almhirt Kinský m. Havana , ryzka s odznaky, měla by být někde u Čáslavi
Allegra- 1996, o. Burbon 250, m. Alpina, isabela, měla by být v Českém Brodě
Fidorka- 1993, o. Veronal Kamila, m. Fatima, plavka, ta by podle plČT měla být v České Lípě
Vell- 1990, o. Valencio, m. Vendulka, ryzka s odznaky
Vinný- o. Amon-2, m. Vell, ryzka s odznaky
Předem děkuji Lucka
Na obrázku je Jurášek

26.1.2008 15:27

lucinka1005 napsal(a):
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda někdo neví jak se mají popřípadě fot těchto koní.
Alpina- 1985, o.Almhirt Kinský m. Havana , ryzka s odznaky, měla by být někde u Čáslavi
Fidorka- 1993, o. Veronal Kamila, m. Fatima, plavka, ta by podle plČT měla být v České Lípě
Předem děkuji Lucka
Na obrázku je Jurášek

Ahoj lucinko,
odkud znáš Havanu? Ryzka s hvězdou a všechny čtyři do půl holeně bílé, po 142 Quoniam 2-201, narozena 1989... ?

26.1.2008 15:31

lucinka1005 napsal(a):
Předem děkuji Lucka
Na obrázku je Jurášek

Aha promiň, omyl, už jsema se zorientovala v tvém článečku... Havana je mamka Alpiny, takže je to jiná Havča...fakt promiň, mozek mi dnes nějak nefunguje...

26.1.2008 20:36

havana napsal(a):
Aha promiň, omyl, už jsema se zorientovala v tvém článečku... Havana je mamka Alpiny, takže je to jiná Havča...fakt promiň, mozek mi dnes nějak nefunguje...

ahoj, nějakou Fidorku prý měla známá nevím jestli jí ještě má ale myslím že ne, je to cca 20Km od české lípy

Přidejte reakci

Přidat smajlík