Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2008 21:08

Hucul Gin
Narodil se na farmě v janově hoře (1992), nějaký čtyry roky tam pobyl, pak byl někde v jablonci nad nisou, prý dost střídal domovy....druhej konec cesty je na tanvaldsku u Jablonce...teď už pár let bydlí u soukromý majitelky, poměrně spokojenej, je mu 15, je tvrdohlavej;
je to obyčejnej hnědák, černá hříva, úhoří pruh, má vypálený na boku nějaký číslo, teď už zarostlý...
znáte ho, viděli ste ho, nebo byl dokonce někdy u vás? zajímají mě jakýkoli informace, už nějakých pět let na něm chodim jezdit....
díky

19.1.2008 21:13

gini napsal(a):
Hucul Gin
Narodil se na farmě v janově hoře (1992), nějaký čtyry roky tam pobyl, pak byl někde v jablonci nad nisou, prý dost střídal domovy....druhej konec cesty je na tanvaldsku u Jablonce...teď už pár let bydlí u soukromý majitelky, poměrně spokojenej, je mu 15, je tvrdohlavej;
je to obyčejnej hnědák, černá hříva, úhoří pruh, má vypálený na boku nějaký číslo, teď už zarostlý...
znáte ho, viděli ste ho, nebo byl dokonce někdy u vás? zajímají mě jakýkoli informace, už nějakých pět let na něm chodim jezdit....
díky

ještě trochu zepředu

19.1.2008 23:21

gini napsal(a):
Hucul Gin
díky

No jestli má úhoří pruh tak to hnědák určitě není - spíš bych řekla plavák

20.1.2008 01:00

karwen napsal(a):
No jestli má úhoří pruh tak to hnědák určitě není - spíš bych řekla plavák

úhoří pruh je plemenný znak huculů, je to hnědák.

20.1.2008 08:31

tadik napsal(a):
úhoří pruh je plemenný znak huculů, je to hnědák.

to neřešme....nejsem odborník na barvy koní

22.1.2008 20:50

gini napsal(a):
to neřešme....nejsem odborník na barvy koní

tak nikdo? to je škoda....

Přidejte reakci

Přidat smajlík