microfon
napsal(a):
to jsi myslela jak ze se ke konim chova dobre? ja o tom nikdy nic neslysela tak nevim jestli je to mysleno ironicky nebo jak. jinak kluci sou na cisteni uplne zlati.Jo to ja cekam ze nas necim prekvapi ........
sccary
napsal(a):
to jsi myslela jak ze se ke konim chova dobre? ja o tom nikdy nic neslysela tak nevim jestli je to mysleno ironicky nebo jak. jinak kluci sou na cisteni uplne zlati.Jo to ja cekam ze nas necim prekvapi ........
No já slyšela že měl nějaké fríské hřebce o které se výborně starl a i celkově že je vstřícný a koně nebere jen jako nástrojekluci by si to ostatně určitě nezasloužili
sccary
napsal(a):
Jsou to fakt krasavci Bílý poník - sen každé šestiletté "princezny"
memmory
napsal(a):
i malého šoňátka?????
memmory
napsal(a):
No to je pravda ale me neni 6 je ale fakt ze ty sestilete slecny se nad nimi rozplivaji i kdyz oni vlastne kluci ani tak bily nejsou
sccary
napsal(a):
No to je pravda ale me neni 6 je ale fakt ze ty sestilete slecny se nad nimi rozplivaji i kdyz oni vlastne kluci ani tak bily nejsou
no popravdě já nebyla jiná, bílej koník s černou hřívou, nejlépe andalusan.... a popravdě mě to nepustilo dodnes, že na plakáty atd vůbec nejsem jednoho takového nádherného andalusana mám hned u postele a vždycky si říkám, jo až stoupne koruna vůči euru, jo až budu bydlet někde kde na to bude místo, tak pak mi bude doma stát takové andaluszské odstávče
->>>>to je můj dětský sen převedený do dospělosti
microfon
napsal(a):
no popravdě já nebyla jiná, bílej koník s černou hřívou, nejlépe andalusan.... a popravdě mě to nepustilo dodnes, že na plakáty atd vůbec nejsem jednoho takového nádherného andalusana mám hned u postele a vždycky si říkám, jo až stoupne koruna vůči euru, jo až budu bydlet někde kde na to bude místo, tak pak mi bude doma stát takové andaluszské odstávče
->>>>to je můj dětský sen převedený do dospělosti
Krasa takhle nejak barevne vypada ta moje ponice v lete ale samozrejme jen hoodne vzalene
jinak krasa preju at se ti sen splni
zvířátková

sccary
napsal(a):
Krasa takhle nejak barevne vypada ta moje ponice v lete ale samozrejme jen hoodne vzalene
jinak krasa preju at se ti sen splni
Jo jo, o Berouskovi se říká samá chvála. Že nikdo z personálu nesmí na koně stáhnout ruku, mají při štaci sebou přenosné velké výběhy. Ale musím se přiznat, že jsem asi nikdy neměla tu čest poznat tehle "pravý" cirkus. Jenom ty trýznitele. Proto jsem už od mala cirkusy nesnášela. A proč kluky vlastně dávali pryč?
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, o Berouskovi se říká samá chvála. Že nikdo z personálu nesmí na koně stáhnout ruku, mají při štaci sebou přenosné velké výběhy. Ale musím se přiznat, že jsem asi nikdy neměla tu čest poznat tehle "pravý" cirkus. Jenom ty trýznitele. Proto jsem už od mala cirkusy nesnášela. A proč kluky vlastně dávali pryč?
No mi to mame z Original Berousek takze to je asi ten o kterem mluvite.Kluky daly pryc protoze jim zemrel jeden ponik a tak zrusili cele cislo a tak jim byly kluci na nic.My je ale mam epres jeste jednu majitelku a ta je dala pryc po trech mesicich u ni s tim ze na ne nema cas a byla to pravda.Tak sou u nas chtely jsme nejprve jen Aronka ale nakonec jsme usoudili ze bude lepsi kdyz vezmeme oba protoze Apolo se bez Arona ani nevy..... Zkusime to nejak odbourat tady u nas ale bylo nam jich proste lito.
sccary
napsal(a):
No mi to mame z Original Berousek takze to je asi ten o kterem mluvite.Kluky daly pryc protoze jim zemrel jeden ponik a tak zrusili cele cislo a tak jim byly kluci na nic.My je ale mam epres jeste jednu majitelku a ta je dala pryc po trech mesicich u ni s tim ze na ne nema cas a byla to pravda.Tak sou u nas chtely jsme nejprve jen Aronka ale nakonec jsme usoudili ze bude lepsi kdyz vezmeme oba protoze Apolo se bez Arona ani nevy..... Zkusime to nejak odbourat tady u nas ale bylo nam jich proste lito.
jo takové dva jsme znala, jedn bez druhého ani ránu avždy je na to m jeden hůř. S ním je třeba pracovat nejdříve. tyhle dva co jsme znala já ale byli 5 let zavření v jednom malém společném boxe a to byla asi trochu jiná , horší situace.věřím ,že vy si s nimi paradíte rychleji
sccary
napsal(a):
jak si tak vaše A-klukyprohlížím, tak až shodí tu tunu chlupů budou z nich velmi elegantní jezdečtí poníci, to už se moc těším
sccary
napsal(a):
Kolik vlastně měří, těch 130 cm jak jste původně chtěli určitě nemají, že? Ale jsou pěkní...předpokládám, že oba hřebčáci
strelish
napsal(a):
Kolik vlastně měří, těch 130 cm jak jste původně chtěli určitě nemají, že? Ale jsou pěkní...předpokládám, že oba hřebčáci
strelish
napsal(a):
No tak nyní je opravdu vidět , že jsi nepřeháněla, když jsi nedavno psala, že je Jami pěkně vypapaná
tak aspoň vypadá jako řádný zaopatřený poník
microfon
napsal(a):
No tak nyní je opravdu vidět , že jsi nepřeháněla, když jsi nedavno psala, že je Jami pěkně vypapaná
tak aspoň vypadá jako řádný zaopatřený poník
Tak víš jak - musím si ji řádně vykrmit, ať se jí pak nechce moc hýbat až na ní budu sedat Ovšem Bobiška taky nevypadá, že by trpěla hlady
..vzpomínka na vánoční výlet :)
strelish
napsal(a):
Tak víš jak - musím si ji řádně vykrmit, ať se jí pak nechce moc hýbat až na ní budu sedat Ovšem Bobiška taky nevypadá, že by trpěla hlady
..vzpomínka na vánoční výlet :)
Tak nové fotky.
Když zavolám hned jde,,,zatím se chova docela dobře
luda
napsal(a):
Tak nové fotky.
Když zavolám hned jde,,,zatím se chova docela dobře
noled
napsal(a):
Ahoj všichni! posílám nějaké nové foto Boye.
tak já přidám moji kobylku-hřebečka jak ji občas někdo říká =) je to takový dělobuch =)
Jessulka na veřejňáku ve Frýdku
jezabel
napsal(a):
tak já přidám moji kobylku-hřebečka jak ji občas někdo říká =) je to takový dělobuch =)
Jessulka na veřejňáku ve Frýdku
a poslední ať to tady nezaplácám.
noled
napsal(a):
a poslední ať to tady nezaplácám.
Nj aronek je celkem dosti chlupaty ze se to k te tune i blizi Apollo je na tom o neco lip.Jinak hrebcaci to nejsou jsou uz 4 rokem valasi.Jinak Apollo tech 130vkh mit bude a Aronek tak 120 ale dnes se chystam je zmerit tak udam presne udaje.
sccary
napsal(a):
Nj aronek je celkem dosti chlupaty ze se to k te tune i blizi Apollo je na tom o neco lip.Jinak hrebcaci to nejsou jsou uz 4 rokem valasi.Jinak Apollo tech 130vkh mit bude a Aronek tak 120 ale dnes se chystam je zmerit tak udam presne udaje.
Zajimave...bo mi znama rikala, ze Berousci maji zasadne jen hrebce v cirkuse
evinka01
napsal(a):
mno Kači ten tvůj drobek taky vypadá jak těhotnej
No to snad ne to nestras maji to i v prukaze ze sou to valasi.Ke kobci bych si hrebcaky nevzala.
strelish
napsal(a):
U koní to není naštěstí tak složité jak u ptáků a podobně
Tak dnes si kluky pekne zblizka prohlidnu
sccary
napsal(a):
Tak dnes si kluky pekne zblizka prohlidnu
Ahojik
Fotečka z jiného soudku
sccary
napsal(a):
Ty jo super co mas za fotak?
Starou potvoru , kterou bych neprodala ani za 2 000,- to je rukama
microfon
napsal(a):
Sońátko mé milé, že zase otravuji s tím sedlem, právě jsme dočetla slavnou bibli Jak si vybrat westernové sedlo, a tím spíš jsem došla k názoru, že prostě koupím nové, takové , které bude sedlářem navržené přímo na mého koně. no ale k tomu tvému extra výhodnému bych měla ještě jeden dotaz ato na jaké kostře to máš postavené, z jak tlusté kůže to je a vůbec jaké jsou parametry kostry a aby toho nebylo málo, tak jsme si ještě vymyslela
, jestli by jsi nemohla poslat fotku tvého sedla na meil->jak jinak než microfon@seznam.cz
a já bych jí podrobila mnohaprocentnímu zvětšení za účel zkoumání
tak můžeš mě poslat někam, ale pokud se rozhodněš pro opak->budu tě mít ještě raději než nyní a uložím si tvůj meil do adresáře
to je výhodná nabídka, ne
microfon
napsal(a):
Sońátko mé milé, že zase otravuji s tím sedlem, právě jsme dočetla slavnou bibli Jak si vybrat westernové sedlo, a tím spíš jsem došla k názoru, že prostě koupím nové, takové , které bude sedlářem navržené přímo na mého koně. no ale k tomu tvému extra výhodnému bych měla ještě jeden dotaz ato na jaké kostře to máš postavené, z jak tlusté kůže to je a vůbec jaké jsou parametry kostry a aby toho nebylo málo, tak jsme si ještě vymyslela
, jestli by jsi nemohla poslat fotku tvého sedla na meil->jak jinak než microfon@seznam.cz
a já bych jí podrobila mnohaprocentnímu zvětšení za účel zkoumání
tak můžeš mě poslat někam, ale pokud se rozhodněš pro opak->budu tě mít ještě raději než nyní a uložím si tvůj meil do adresáře
to je výhodná nabídka, ne
Milé Moňátko
Za prvé : Kostra je trailová , laminát - udělá ti jakou chceš myslím tím reining , ........ .
Za druhé : kůži si vybereš jakou chceš má tři druhy a podle toho se taky odvíjí doba záruky a trošku i cena . Já jsem si vzala tu nejsilnější má 7 mm a záruka je na něj 5 let .
Výhodná nabídka to je mailík ti samo pošlu .
Jo a nauč se konečně psát to Soňátko a ne Sońátko ju ??
memmory
napsal(a):
Milé Moňátko
Za prvé : Kostra je trailová , laminát - udělá ti jakou chceš myslím tím reining , ........ .
Za druhé : kůži si vybereš jakou chceš má tři druhy a podle toho se taky odvíjí doba záruky a trošku i cena . Já jsem si vzala tu nejsilnější má 7 mm a záruka je na něj 5 let .
Výhodná nabídka to je mailík ti samo pošlu .
Jo a nauč se konečně psát to Soňátko a ne Sońátko ju ??
o děkuji na stotisíckrát! informace se někde vyvažují zlatem a ty jsi tak skromná a sděluješ na počkání
A se jménem ,viděla jsi snad že bych někdy lu´du psala jako luďu-.moc často ne,ale že jsi to ty tak přísahám že se polepším soŇátko
luda
napsal(a):
Ahoj Strelish-Koukám koukám že už učíš mladou nasedlo jo?Je to teda ona?
Jo jo, radsi jsem na to najela postupne nez to pak nejak hrotit. Ona to nastesti moc neresi Dneska jsem na ni zkusila chviliku i sednout - mela zradlo, tak to mela tezce na haku. Nicmene ja jsem zjistila, ze sedlo poridim jine - vubec jsem nemela kontakt nohama s jejim telem :-/
microfon
napsal(a):
o děkuji na stotisíckrát! informace se někde vyvažují zlatem a ty jsi tak skromná a sděluješ na počkání
A se jménem ,viděla jsi snad že bych někdy lu´du psala jako luďu-.moc často ne,ale že jsi to ty tak přísahám že se polepším soŇátko
Tady jsem uplně zapoměla Lýdie a Já na dnešní procházce
luda
napsal(a):
Tady jsem uplně zapoměla Lýdie a Já na dnešní procházce
prostě se nechce fotit
microfon
napsal(a):
krásný, ještě rousy a je jak malý fell
ani nevím takovouhle fotku na porovnání poměru tebe ají tady snad ani nebyla
a jinak, nejnom já a strelishmáme dobře živené poníky
JJ souhlasím mi taky vypadáme jak před hřebením
memmory
napsal(a):
JJ souhlasím mi taky vypadáme jak před hřebením
No moňátko :-) měla by jsi tam mít toho "emila"
memmory
napsal(a):
No moňátko :-) měla by jsi tam mít toho "emila"
už jsem odepsla , jsi zlatá
microfon
napsal(a):
roztavené zlato ->pořád zlato, toho bych se nebála že zratíš na ceně
jak tak na to koukám,vidím to černě(tedy za zavřenýma očima), takže ´já pět kroků směrem postel a vám dobrou noc
microfon
napsal(a):
jak tak na to koukám,vidím to černě(tedy za zavřenýma očima), takže ´já pět kroků směrem postel a vám dobrou noc
Ahojky lidičky tak zase nějaké nové fotky .Bark už se trošku srovnal Lýdie už ho asi příjmula,ale lady nee...
Je to prase jako Lady
luda
napsal(a):
Ahojky lidičky tak zase nějaké nové fotky .Bark už se trošku srovnal Lýdie už ho asi příjmula,ale lady nee...
Je to prase jako Lady
luda
napsal(a):
No řádily teda pěkně , ale zase jsou tak daleko ..........
Pro Moňátko : Včera jsem ti nepsala , bo už jsem šla spát
Jinak do práce chodím a to je právě ono Njn ona je taky " koňofilní " má ode mě to naše hříbo
Jinak chlapa mám "nekoňofilního" , ale když ho moc ukecávám
memmory
napsal(a):
No řádily teda pěkně , ale zase jsou tak daleko ..........
Pro Moňátko : Včera jsem ti nepsala , bo už jsem šla spát
Jinak do práce chodím a to je právě ono Njn ona je taky " koňofilní " má ode mě to naše hříbo
Jinak chlapa mám "nekoňofilního" , ale když ho moc ukecávám
Posouvááááááááááááááááám A přeji dobrou noc ve spolek
Neregistrovaný uživatel

memmory
napsal(a):
Posouvááááááááááááááááám A přeji dobrou noc ve spolek
Dobré rano Poníkaři
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobré rano Poníkaři
pridam taky jednu kloboukovou
sccary
napsal(a):
pridam taky jednu kloboukovou
tady pridavam nejake nove foto kluku
sccary
napsal(a):
tady pridavam nejake nove foto kluku
teda,ten je krásně čiste....
Tohle prase co?
memmory
napsal(a):
Konečně fotky z blízka Jinak koukám už je mezi nima klid co ???
no tak s Lýdii už to je vcelku ok.,Ale u Lady t o bude mít težky.ale už je to vcelku taky lepší
luda
napsal(a):
no tak s Lýdii už to je vcelku ok.,Ale u Lady t o bude mít težky.ale už je to vcelku taky lepší
Siňátko,,,nepsala jsi tu někdy,že jsi jezdila distančky?
luda
napsal(a):
Siňátko,,,nepsala jsi tu někdy,že jsi jezdila distančky?
No ne přímo distančky je to spíš takovej náš místní souboj . Každy rok na jaro se tam sjedou všichni dřív se jelo 40 a 25 km . Teď už jen tech 25 . Jinak je to na Ranči Orel . A je to fajn , jako poměření sil a změna od jízdárny
memmory
napsal(a):
No ne přímo distančky je to spíš takovej náš místní souboj . Každy rok na jaro se tam sjedou všichni dřív se jelo 40 a 25 km . Teď už jen tech 25 . Jinak je to na Ranči Orel . A je to fajn , jako poměření sil a změna od jízdárny
Jo ?to je docela fajn né?A je to jako Vytrvalost,nebo kdo dojede první v jakém koliv čase?
microfon
napsal(a):
zdravím milé poníkáře
mě taky svrbí ruce, že bych vapsala nějaké jen místní sranda minizávody, ale myslela jsem spíš doma na louce , barely, trail atd.Dělala jsem si strarost jak by pak dopadla chuděra naše travnatá jízdárna a že by to mohlo být o ničom. ta vyrvalost mě ani ve snu nenapadla,ale asi by to bylo nejlepší a nezvýhodńovalo by to ani westerňáky ani angličáky \Soňátko díky moc za tip-připadám si jako osvícená
microfon
napsal(a):
zdravím milé poníkáře
mě taky svrbí ruce, že bych vapsala nějaké jen místní sranda minizávody, ale myslela jsem spíš doma na louce , barely, trail atd.Dělala jsem si strarost jak by pak dopadla chuděra naše travnatá jízdárna a že by to mohlo být o ničom. ta vyrvalost mě ani ve snu nenapadla,ale asi by to bylo nejlepší a nezvýhodńovalo by to ani westerňáky ani angličáky \Soňátko díky moc za tip-připadám si jako osvícená
luda: rikas ze je apolo cistej? tak to je malokdy a neni to uplne ono musim udelat fotky poradnych hov..... Irenka ta je porad cista ............spis to na ni neni videt
sccary
napsal(a):
luda: rikas ze je apolo cistej? tak to je malokdy a neni to uplne ono musim udelat fotky poradnych hov..... Irenka ta je porad cista ............spis to na ni neni videt
jezis to jeblba fotka
sccary
napsal(a):
jezis to jeblba fotka
a tady posílám Barču se segrou :-)
Western nikdy nejeydila, tak to zkusila :-)
Zítra jdeme fotit dál :-)
racina
napsal(a):
a tady posílám Barču se segrou :-)
Western nikdy nejeydila, tak to zkusila :-)
Zítra jdeme fotit dál :-)
a přechod přes příkop :-)
sakiron
napsal(a):
ahoj posilam irču
Sakiron:Ahoj,copak je to za koníka?
Tak už Barka i Lady přijala,muže jít do stáje a s Lýdií dlabe seno...
microfon
napsal(a):
zdravím milé poníkáře
Milé Moňátko : Nemáš zač Jednou jsem zlato , jednou tě ze mě osvítilo
Co bude dáááálll...... ???
Jinak taky se tady jezdí Něco jako vytrvalost (Otrientační běh) , ale musíš podle mapy a jen pár označených míst najít celou trasu , na které jsou schované písmena a všechny je musíš najít . Není to o čase , ale o šikovnosti a schopnosti "orientace" . V r. 2006 se to tady jelo poprvé a za oba ročníky vyhrály poníci
luda
napsal(a):
Sakiron:Ahoj,copak je to za koníka?
Tak už Barka i Lady přijala,muže jít do stáje a s Lýdií dlabe seno...
luda to je Iron po indian z matky šahra wpb s vysokym podilem arabske krve.letos se mu dela sport. licence je to 4lety hrebecek
luda
napsal(a):
Jo ?to je docela fajn né?A je to jako Vytrvalost,nebo kdo dojede první v jakém koliv čase?
Luďa : No je to jako vytrvalost , normální měření tepu v cíly atd. Jinak letošní vítěz byl Huculík - on je to ale trošku magor , kterej jezdí na páce i v terénu a nedá se zastavit ani tak . Coral A Aneta - Hnědý Koral a Ryzka Aneta - ti byly třetí POčítají se ale poníci a velký koíně dohromady - Mi skončily na sedmém místě , ael i tak jsem bola spokojená
sakiron
napsal(a):
luda to je Iron po indian z matky šahra wpb s vysokym podilem arabske krve.letos se mu dela sport. licence je to 4lety hrebecek
teda to je kus koně,je nádhernej
Na fotce Já a Adona
luda
napsal(a):
teda to je kus koně,je nádhernej
Na fotce Já a Adona
krasna co to je za plemeno , mas icq ?
memmory
napsal(a):
Luďa : No je to jako vytrvalost , normální měření tepu v cíly atd. Jinak letošní vítěz byl Huculík - on je to ale trošku magor , kterej jezdí na páce i v terénu a nedá se zastavit ani tak . Coral A Aneta - Hnědý Koral a Ryzka Aneta - ti byly třetí POčítají se ale poníci a velký koíně dohromady - Mi skončily na sedmém místě , ael i tak jsem bola spokojená
Soňátko:Já už jsem myslela že jsi jezdila vytrvalost.Chcema začít Já a Lady a Monika a Bark..tak jsem zvědavá jak to dopadne no
Lady a Bark
memmory
napsal(a):
Milé Moňátko : Nemáš zač Jednou jsem zlato , jednou tě ze mě osvítilo
Co bude dáááálll...... ???
Jinak taky se tady jezdí Něco jako vytrvalost (Otrientační běh) , ale musíš podle mapy a jen pár označených míst najít celou trasu , na které jsou schované písmena a všechny je musíš najít . Není to o čase , ale o šikovnosti a schopnosti "orientace" . V r. 2006 se to tady jelo poprvé a za oba ročníky vyhrály poníci
no já jsem taková hrozná povaha, věřím že je těžké se mnou vydržet, neustále vymýšlím, a kuju plány a většina ani nevyjde,ale z duše nesnáším čistou hlavu avždy musím mít alespoň 10 větších věcí rozdělaných najednou A takovej závod to je něco pro mě
luda
napsal(a):
je jsem magor nioc .....dobrá to byla na Adonu.....
Avrilka 214836698
luda
napsal(a):
Soňátko:Já už jsem myslela že jsi jezdila vytrvalost.Chcema začít Já a Lady a Monika a Bark..tak jsem zvědavá jak to dopadne no
Lady a Bark
Luďa : Je to vytrvalost , ale jen na 25 km dřív bylo na 40 km ale to nám zrušily , protože tam kde vedla trasa jsou zase ohrady na krávy Kolik chcete jezdit vy???
Já a strašná žízeň při krokování hned po příjezdu a odsedlání před měřením tepu .
JIank čas jsme letos měly nic moc - 1 : 46 nějak jsme se ztratily
microfon
napsal(a):
no já jsem taková hrozná povaha, věřím že je těžké se mnou vydržet, neustále vymýšlím, a kuju plány a většina ani nevyjde,ale z duše nesnáším čistou hlavu avždy musím mít alespoň 10 větších věcí rozdělaných najednou A takovej závod to je něco pro mě
Holky mám na vás otázečku, nejez¨díte s poníkama někam na soustředění???Nebo jste o nějakém neslyšeli?? Potřebovala bych někam vyslat mého poncla se slečnou co ho teď jezdí ..
microfon
napsal(a):
MOŇÁTKO : Tak musíš dát vědět jak ti to dopadlo , až něco uskutečníš
Včera jsem byla na procházce ze psem a zase s foťákem
Jo a MoNy : odkud vlastně jsi jestli by nešlo zůčastnit se ???
memmory
napsal(a):
MOŇÁTKO : Tak musíš dát vědět jak ti to dopadlo , až něco uskutečníš
Včera jsem byla na procházce ze psem a zase s foťákem
Jo a MoNy : odkud vlastně jsi jestli by nešlo zůčastnit se ???
Aspoň posouvám , když tady nikdo nejni no
luda
napsal(a):
popčkej počkej to je klisna???????????To má tak krásnou postavu??????????
Adona je Welsh Cob
to je hrebcak jak ulitej
tady jako mimi
memmory
napsal(a):
Aspoň posouvám , když tady nikdo nejni no
Tak já semka dám ještě Jessulku, ze včerejší výje - kůň zlatohřívák
jezabel
napsal(a):
Tak já semka dám ještě Jessulku, ze včerejší výje - kůň zlatohřívák
ahoooj všichni :) tak jsme včera byli točit a fotit, tak vám sem něco šoupnu :) neva? myslím, že se fotečky moc povedly
ettelwen
napsal(a):
ahoooj všichni :) tak jsme včera byli točit a fotit, tak vám sem něco šoupnu :) neva? myslím, že se fotečky moc povedly
další
ettelwen
napsal(a):
a poslední :)
Ahoj,tak se dnes jezdilo.....no koukně
Unás před barákem
luda
napsal(a):
Unás před barákem
Já a Lady
luda
napsal(a):
Bark a Monika
krásný fotečky máte holký, ten barevnej ponďas je super a ta krajina, jéééé. Tiše závidím
Něco Vám sem dám z focení :-)
Tady mám mojí dobrmanku s kocourem :-)
racina
napsal(a):
krásný fotečky máte holký, ten barevnej ponďas je super a ta krajina, jéééé. Tiše závidím
Něco Vám sem dám z focení :-)
Tady mám mojí dobrmanku s kocourem :-)
a tady také blbnem :-)
luda
napsal(a):
Unás před barákem
A jaké to bylo "vyjížďka se společností " .
Já byla dneska taky ale moc jsem si ji neužila Naplánovala jsem si vyjížďku do lesa , ta trasa kterou jsem chtěla jet je vždy tak na 2 hodinky a dneska za půl
To nebyl cval , ani trysk , to bylo torpédo Zítra jedu zase .
Navíc pak ještě blbnul v ohradě s kobčou a pořád měl málo
Takhle vypadal po odsedlání
memmory
napsal(a):
A jaké to bylo "vyjížďka se společností " .
Já byla dneska taky ale moc jsem si ji neužila Naplánovala jsem si vyjížďku do lesa , ta trasa kterou jsem chtěla jet je vždy tak na 2 hodinky a dneska za půl
To nebyl cval , ani trysk , to bylo torpédo Zítra jedu zase .
Navíc pak ještě blbnul v ohradě s kobčou a pořád měl málo
Takhle vypadal po odsedlání
Bylo to suprové..tak jsme zkusily,kdo je rychlejší,a byla to Lady...ale docela dlouho caploval a Lady taky,pak už se Lady uklidnila,Bark potom taky,,,
Odjezd od baráku
luda
napsal(a):
Bylo to suprové..tak jsme zkusily,kdo je rychlejší,a byla to Lady...ale docela dlouho caploval a Lady taky,pak už se Lady uklidnila,Bark potom taky,,,
Odjezd od baráku
NJN to je řeťezová reakce jak něco dělá jeden musí i ten druhý .
memmory
napsal(a):
NJN to je řeťezová reakce jak něco dělá jeden musí i ten druhý .
Posouvám
Hele padající kůň , ale nevím jestli to půjde vidět
microfon
napsal(a):
chudák koník a ty dáváš smajlíka, že se nestydíš
Ona nakonec nespadla , jinak bych se nesmála . Vypadá to , že už skoro leží , ale ona jen tak strašně šíleně klopila zatáčku .
memmory
napsal(a):
Ona nakonec nespadla , jinak bych se nesmála . Vypadá to , že už skoro leží , ale ona jen tak strašně šíleně klopila zatáčku .
Co jinak MoŇáTkO Nějak sem už moc nechodíš ne ??Nebo se mi to jen zdá?
Kdo z vás by na tohle vlezl ??
memmory
napsal(a):
Co jinak MoŇáTkO Nějak sem už moc nechodíš ne ??Nebo se mi to jen zdá?
Kdo z vás by na tohle vlezl ??
se učim a učim apod...
A kdo by vlezl :TY?
microfon
napsal(a):
se učim a učim apod...
A kdo by vlezl :TY?
trocha radeni ve vybehu
sccary
napsal(a):
trocha radeni ve vybehu
Moň : já anoi náhodou právě Máme taky Ardenalin park víš
Sccary : Tak už jsou spolu jo ?? A co jsou hodný ??
Další Atrakce trampolína - tam jsem byla i já
sccary
napsal(a):
dalsi
ja vam to nerikala?
Irena si sama odstranila ohradnik a skocila k nim kdyz sem za nimi odpoledne sla tak se s nimi spokojene pasla.Jo jsou hodni akorat Irenka jim dva asi trochu zabrat
sccary
napsal(a):
ja vam to nerikala?
Irena si sama odstranila ohradnik a skocila k nim kdyz sem za nimi odpoledne sla tak se s nimi spokojene pasla.Jo jsou hodni akorat Irenka jim dva asi trochu zabrat
Vlastně jo - já - hlava děravá
Sccary mám nové "nekoňské "fotky